WWE RAW 2015. január 26. – Amikor az időjárás közbeszól

raw0128152015. január 26-án, egy nappal a Royal Rumble PPV után a hartfordi XL Ceneterből kellett volna jelentkezni a Monday Night RAW következő epizódjának. Kellett volna, igen, ugyanis az időjárás közbeszólt.
Mint a magyar híradásokban is láthattuk, az Egyesült Államok keleti partvidékére (ahol Hartford is található) hétfő délutántól kezdődően olyan hóvihart prognosztizáltak a meteorológusok, ami történelmi méretű lehet. Egy méteres hó és orkán erejű szél várható, ezért mindenkinek azt javasolták, hogy saját biztonsága érdekében ne induljon útnak. A hóvihar több államot és mintegy 8 millió embert érint, már eddig kb. 6500 repülőjáratot töröltek.
A fentiek miatt a WWE úgy döntött, hogy a Monday Night RAW aktuális adását elhalasztja, és stúdióból, a WWE stamfordi főhadiszállásáról jelentkeznek be a kommentátorok.
A RAW-ban így nem voltak mérkőzések, ellenben láthattuk a Royal Rumble legfontosabb pillanatait és beszélgetéseket szupersztárokkal. Nem tudjuk, történt-e ilyen már valaha az adás történetében. Ha nem, akkor bizonyos, hogy a mostani hóvihar valóban történelmi – legalábbis WWE szempontból. 🙂

A videókat megosztjuk veletek, hátha valaki belenézne, milyen egy hirtelen összehozott, stúdióadás. 🙂 Bízunk benne, hogy közvetlenül is eléritek az oldalunkat, ugyanis a mi időnk szerint kedd reggel a Facebook és az Instagram világszerte teljesen leállt.

12 című bejegyzés “WWE RAW 2015. január 26. – Amikor az időjárás közbeszól” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. remélem fatal 4 way mecs lesz a wrestle manián szerintem lesz egy HHHvs stig vagy the rock
  csak azt nem tudom hogy ki lesz brock és roman ellenfele és hogy mi lesz az eliminationon

  Kedvelés

 2. Sziasztok!

  Leírom akkor szerintem mi volt a baj a Royal Rumble-vel, kíváncsi vagyok, ti hogy gondoljátok

  1., Daniel Bryan hamar jött be és hamar távozott. Nem vagyok D.B. fan, és NEM akartam hogy ő nyerjen hogy újra ő legyen a WM főeseményen.
  DE: legalább az utolsó 4-ben benne kellett volna lennie…
  2., Nem jött vissza senki aktív pankrátor (Mark Henry, Sheamus, Randy)
  3. Bejött jópár felesleges Jobber/midcarder (Boogeyman, Titus O’Neil, Bad News Barrett se kellett volna)
  4., A vége pocsék volt. Big Show és Kane, amint kiejtik a közönség kedvenceit?
  5. Az egész meccs egy céllal volt felépítve. “To make Roman Reigns look strong” (CM Punk)
  -DB korai kiesése ezért kellett
  -ezért nem jött Randy, nehogy már valaki őt jobban éljenezze
  -ezért jött Big Show és Kane, hogy kiejtsék a kedvenceket. mi az üzenet? SENKI nincs a rosterben, aki velük szemen esélyes lenne, CSAK ROMAN REIGNS
  -ezután Rock, csak azért, hogy Roman még nagyobb tapsot kapjon. gondolom a kommentátorok vágták is volna be, hogy igen IGEN Roman Reigns a WWE új arca, az egyetlen aki esélyes Brock ellen jeeee…..
  -Rusev visszatérése is ezért kellett a végén, az leggyűlöltebb heel ellen csakis éljenzést kaphat SuperRoman, igaz?

  NEM! a közönség szépen megmutatta, hogy nem.
  és a fújolás nem Romannek szólt. Annak, ahogy őt akarják eladni.
  SuperCena 2.0 ként

  Roman egy átlagos képességű pankrátor, aki borzalmas face promokat és egész jó heel-badass promokat tud adni.

  Mit akart a WWE ezzel elérni? Romant felépíteni Cena 2.0-ként, a WWE új arcaként, aki aztán legyőzi Lesnart, és tovább lehet bajnok mint CM Punk. A többiek itt már csak jobberként jöhetnek szóba mellette, a jövőben. Szépen láttuk ezt, hisz Ziggler, Dean, Bray és Bryan peregtek ki, Randy és Sheamus be se jöhettek.

  Nem tudom ezt hogy gondolták, hogy egy közepes tehetségű pankrátort, akiért nem rajongott a közönség annyira, küldeni Lesnar ellen 1 vs 1ben. VAgy ha mégis, mert mindenáron őt akarják, legalább ne az egész meccset superreigns köré építették volna.

  Bryant vissza se kellett volna hozniuk a Rumble-re. Akkor tuti tapsolták volna Reigns. Amikor meg Bryan visszajön, akkor feudolhatott volna Triple h ellen, hogy ő tőle elvették az öveket, vissza akarja kapni.

  Nem tudom hogy fogják innentől megmenten ia helyzetet, hogy ne legyen füttykoncert végig a WM-ig, de sztem ezt kéne
  Heyman elárulja Lesnart, mert ő a jövőt akarja, a jövő pedig Reigns, Reigns heel turn.
  The Rock ezt nem akarja, Reigns-Rock feud
  WM-re még becsatlakozik valaki (NE Daniel Bryan)

  Brock Lesnar vs. Roman Reigns vs. The Rock vs. valaki
  Fatal 4 Way a főövért

  Mit gondoltok?

  Kedvelés

  1. Mindenben egyetértek, kivéve Boogeymanban. Ő kellet ide. A Wrestlemania Bray Wyatt vs Boogeyman-nak kéne lenni, s hát engem levennének a lábamról, rögtön.

   Kedvelés

   1. Rock kizárt, hog benne lesz az övmeccsben, ahogy az is hogy a WM-ig Reigns heel turn-t vesz. Heyman meg előbb fog átállni Rollinshoz, mint Reignshez, és még ennek is nagyon csekély esélye van. A fütty pedig csak Philadelphiában szólt igy, van egy olyan sejtésem, hogy a hétközi adásokban újra szeretni fogja a közönség Reignst.
    És arról pedig hogy Cena 2-t csinálnak belőle… Hát nem értek teljesen egyet. Szénát azért utálját rengetegen, mert folyamatosan ugyanarról pofázik, és nyalja a közönség seggét a szánalmasabbnál szánalmasabb dumáival. Reigns ezzel ellentétbe sokkal egocentrikusabb karakter. A saját céjára törekszik és arról beszél nem pedig arról hogy. Jaj a közönség így jaj a közönség úgy. Kettejük közt ez a fő különbség. Reignst mellesleg abszolút Ortonhoz hasonlítanám. Face-ként imádja a nép , és nagyon erős, szuper karaktere van, heelként pedig….hjol egy beteg állat, hogy egy piti seggnyaló. Kinek mi tetszik :-?? Mivel Reignst még nem láttuk kiteljesedett heelként, ezért kár arról beszélni, hogy majd milen lesz, de biztos hogy nem lesz belőle 10 éven át tartó face karakter, mint Széna Janiból.

    Kedvelés

    1. Tudom hogy nem ez lesz, simán heel lesnar vs face Reigns, Reigns nyer és kész, ez lesz ez egyértelmű sajnos, de azért öröm belegondolni mekkora meccs lenne egy
     Rock vs Brock vs Reigns vs Ziggler
     Reigns megnyerné, de lényegében Brock se veszítené el a veretlenségét, mert nem őt pinnelné.
     A füttykoncert nem Reignsnek szólt szerintem, hanem az egész meccsnek. Amint Bryan kiesett, egyértelmű volt hogy Reigns nyer, és ahogy elbántak a többiekkel… szánalmas.
     Így akarják majd pusholni a fiatalokat? Hogy két 45+ nagyöreg leveri mindegyiküket, 40+ Rocknak kell megmenteni a győztest…
     Reigns egocentrikusabb karakter… igen.
     Vagyis volt, mostanában mit csinálnak vele?
     El akarják adni Szupercena 2-ként.
     Nem vele van a baj, hanem az írókkal, akik ezeket az ostoba promokat adják neki, hogy kacsingat a közönségre meg mesékről beszél.
     Abszolút nem értem miért kell egyáltalán ez a mentalitás is, hogy legyen egy szuperface karakter aki a cég arca lehet.
     Miért nem lehet a cégnek több arca?

     Kedvelés

     1. Hát igen…Ez az. Pedig én még mindíg nagon bírom a karakterét, nálam a szuperhősség határa azért kicsit kijebb van. Nilván ha Cenahoz meg Bryanhez hasonlítjuk akkor Reigns hozzájuk képest egy heel karakter (enyhe túlzással :P). Mjad kap ő is egy heel Turnt remélhetőleg még ebben az évben :S

      Kedvelés

 3. Sziasztok! 🙂
  Már rég óta szerettem volna a véleményemet kifejteni a mostani WWE-ről. 23 éves vagyok, kb. 6 éve nézek pankrációt. Még mielőtt valaki leszólna, igyekszem magamat beleásni a témába, így sok régi meccset is megnézek, különböző érákból, viszonyítási alapként.
  Úgy érzem most jött el az idő, hogy írjak egy kritika vagy vélemény szerű irományt. Lehet hogy hosszú lesz, de akit érdekel olvassa végig. 🙂 Szívesen veszek minden véleményt, ellen véleményt is. 🙂

  Először is a mostani Royal Rumble-ről.
  Ez a meccstípus a kedvencem. Évről évre várom ezt a meccset, és sajnos egyre gyengébb az egész. A mostani sokkal jobb volt, mint mondjuk a tavalyi. Nem akarok messzire menni, de a CM Punk vezette Nexus idején az a Rumble meccs bitang jó lett. Ahhoz képest a mostani átlagosnak mondható.
  Nagy a roster, eleve baj az, hogy csak 30 emberes. Simán lehetne 40-45 emberes is, mert az emberanyag meg van hozzá. Probléma, hogy sok fiatal tehetséges pankrátor, még itt sem kap lehetőséget, mert kiszorítja őket a sok visszatérő öreg, akikről eleve tudni, hogy nem fogják megnyerni. Persze jó látni őket, de hosszútávú értelme nincs. A pankráció jövőre nézve nem is célszerű.
  Az, hogy Roman nyert, papirformának mondható. Mikor hárman maradtak bent, a közönség reakciója is egyértelmű volt, hogy nem tetszenek nekik a látottak. Reméltem, hogy Ziggler vagy Dean nyer, mert mind2-en fantasztikus harcosok. Roman mind in ring, mind promo terén le van maradva hozzájuk képest.
  De oké… WM-n remélem ebből kihozzák a 3 Shild tag küzdelmét a főövért.

  és most minden másról…
  Lesnar mint WWE nehézsúlyú bajnok… ezzel nincs is gond, hiszen az egyik leghitelesebb heel. Egy pusztító állat, aki azt teszi amit tennie kell.
  A gond az, hogy szökőévente 1x szerepel… néhe egy SD-on vagy egy RAW-on is feltűnhetne. Bemenne egy meccs közepén, szétzúzna mindenkit, aztán dolga végeztével kimenne.

  Rusev, mint US bajnok… jelenleg nincs is másik olyan pankrátor aki alkalmasabb lenne ehhez az övhöz. Az amerikaiak gyűlölik 😀 és pont ez a lényeg. Igaz ebből az egészből többet is ki lehetne hozni… majdnem az összes amerikai származású pankrátort ellene lehetne küldeni. Sőt, ha át lenne névügyileg, és kinézetileg ideiglenesen, amíg nála van az öv, az végképp kiverné a biztosítékot. mondjuk Orosz bajnoki övvé 😀
  Potencionális ellenfelének, aki majd legyőzi és elveszi tőle az övet vagy Ryback vagy Cena lenne jó. Kaliberre hasonlóak, amerikaiak, és feljebb pörgethetnék az öv értékét.

  IC öv jó helyen van, továbbra is jó ugró deszka a fiatalok számára, amennyire nem cseszik el az adott karaktert.

  Tag Team övek
  Erre a részlegre kellene talán a legnagyobb változtatás. Gyenge, semmit mondó csapatokat eröltetnek. Uso tesók jók, de mivel ők az egyetlen ütőképes csapat, unalmasok lettek.
  MIZ és Mizdow eleinte vicces volt, de már szánalmas… Sandow-nak nagyon jó karaktere volt. Hiteles, és erősnek mondható, amiből sokat ki lehetett volna hozni. Erre lesüllyesztették, és lebutították rendesen. Hamarosan fellázad MIZ ellen, utána meg félő, hogy csak töltelék LowCarder lesz mint Zack Ryder, vagy Gabriel
  Nagy hiba volt, hogy s Shild idején nem bővítették ki a tag öveket 3-ra. Az hatalmas csavar lett volna. Elég bénácska volt h a Shild tagjai egy időben szerezték meg a US és a Tag Team öveket. Arról nem beszélve, hogy így nincs értelme a 3 emberes felállásnak. Mert csak 2 lehet TT bajnok, a 3. meg nézheti őket.
  El tudnék képzelni mondjuk Gold és Stardust mellé egy Sin Cara-t természetesen egységes színű öltözékben. Vagy Cara-t a Los Mathadores csapatához is hozzá lehetne passzolni.
  De egy Big Show, Kane, Khali/Mark H. felállás is durva, és elég domináló lenne.
  Tyson Kidd, Cesaro, Justin Gabriel…
  Ryback, Ziggler, Rowan/Cena… stb

  Úgy tudom, hogy idén a Chamber PPV is törölve van. A Rumble után a 2. kedvenc. Az egyik legjobb, legnézettebb PPV volt. Viszont soha nem volt kihasználva normálisan.
  Az összes övet fel lehetett volna tenni tétnek a Chamber meccseken. US, IC WWEWHC, de még egy Díva meccs is lezúzható lett volna benne 😀 Arról nem beszélve, hogy szinte az egész roster lehetőséget kapott volna.

  A mostani feudokról…
  Egyértelműen a vezetőség elleni sztori a meghatározó, és a legfőbb sztori. Félő hogy csak a WM-ig tart. Pedig a történet alapkoncepciója nem rossz, azonban több pankrátort is bele lehetne vonni. Sok midcardernek ez lehetőség lenne. pl BNB, Ceasro, Kidd… őket is be lehetne vonni.
  ezt a feudot akár évekig lehetne húzni, és mindig felpörgetni valami csavarral, de a mostani kreatívoktól ilyet azt hiszem felesleges várni. 🙂

  Ennyit így röviden. Akinek van hozzáfűzni valója az írjon. érdekel mások vélmeénye is 🙂
  sziasztok

  Kedvelés

  1. Hát igen, a mai kreativoktól sajnos nem várható el, hogy olyan sztorit hozzanak össze mint Stone Cold Steve Austin kontra Vince McMachon legendás viszálya ami 1997-ben indult és több mint 2 évig tartott.

   Kedvelés

 4. Na talán ebből a Lesnar Reins meccsből még valami jó is kisülhet.
  Nekem az face to face jelenetük a végén nagyon bejött. Az kemény volt amikor Lesnar odamondta Reinsnek”én nem tiszellek téged” aztán erre Roman mit mond” majd fogsz”. Jó lessz ez a meccs csak kell valami extrém meccstipus hozzá. Pl: Hell in a cell vagy Last man standing. Értitek valami extrém. 🙂 .

  Kedvelés

 5. Szódával fogyasztható érdekességnek írnám le. Mivel a whc és rumble meccs egy az egyben benne volt, ha 20-30 perc volt összesen a rögtönzött anyag. Természetesen Heyman mentette a menthetőt, de az interjúkat úgyis ismétlik SD szüneteiben -gondolom-. WM főmeccsre annyira mondják ezt a Brock – Romant, hogy egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem ez lesz, bár lehet túlbecsülöm őket. Nem értem így mit kezdenek még Rollinsal és Deannel. Seth is igen mondja a táskáját, és Ambrose is feltűnt most, lényegében, hogy elmondja ott lesz…valahogy. F4W-t nem tudok elképzelni.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek