WWE RAW 2015. január 5. – A Vezetőség színre lép

RAW1501052014. utolsó RAW adásából Seth Rollins kikényszerítette John Cenából, hogy helyezze vissza hatalmába a vezetőséget. Triple H és Stephanie meg is jelent az adás végén, azonban ma, az új esztendő első élő televíziós show műsorában derül ki, hogyan tovább.

A texasi Corpus Christiből jelentkezett 2015. első élő televíziós adása, amit ezúttal is a Pre Show előzött meg. A bevezető adásrészben láthattunk visszatekintéseket a legfontosabb pillanatokra, a műsorvezetők elemezték a kialakult helyzeteket és konfliktusokat.

A fő rész elején most is Michael Cole köszöntötte a nézőket és a közönséget, kommentátor társai ezúttal Booker T és JBL voltak.
Láthatjuk, hogy a ring körül, illetve a kötelek között a WWE szinte valamennyi szupersztárja ott van,John Cena áll középen, kezében mikrofon. A téma adja magát, hisz Cena volt az, aki Mr. McMahon döntése értelmében egyedüli emberként dönthetett arról, hogy HHH és Stephanie ismét a RAW és a SmackDown élére álljon. John Cena döntött. Hogy miért, tudjuk. Tudjuk, hogy Seth Rollins hogyan kényszerítette ki belőle ezt, tudjuk, hogy Triple H és STeph nem azért van ismét itt, mert mindenki ezt akarta. Újabb ármány vezetett idáig és ennek bizonyára érdekes következményei lesznek.
De ne szaladjunk előre, nézzük mit mond Cena. Arról beszél, ami egy hete történt, amikor Seth azzal fenyegetőzött, hogy eltöri Edge nyakát, ha Cena nem teszi meg, amit kér. Cena azt mondja: nem volt választása. Edge megmentése, egy apa, egy férj megmentése sokkal fontosabb volt, mint HHH és felesége visszatérése. Cena meg akar ígérni valamit a 2015-ös évre, ám Triple H zenéje máris megszólal és feleségével együtt megjelennek az arénában. Arcukon fülig érő vigyor, győztesként pózolnak.
Steph még meg sem szólal, amikor a közönség már felbúg, hangot adva nemtetszésének. A nő szerint nem ez a legjobb módja egy évnyitó adásnak, csupa szomorúság és kedvtelenség, ezért kedélyesen üdvözöl mindenkit. Reméli, hogy remek új évük lesz, nekik máris jó a kezdet, hisz visszajöttek és ők aztán tudják mi a legjobb a közönségnek és az üzletnek.
HHH feleleveníti, mi történt a távozásuk óta. Nem marad ki Sting, akit festett arcú hülyének nevez, megemlíti az anonim GM-et, Ho-Ho Hogant is többek között. A WWE egy süllyedő hajó lett, de most visszatér oda, ahol lennie kell, és ezért egyetlen embert illet hála, a WWE jövőjét, Mr. Money In The Banket.
Triple H behívja Seth Rollinsot, aki már annyira biztonságban érzi magát, hogy J&J el is marad mellőle. Steph és HHH megöleli, a közönség azonban nem osztozik az örömükben, nem tetszik nekik a dolog, harsog a You Sold Out! Seth nem hagyja ki, hogy a rámpa végéről kiabálva boldog új évet kívánjon John Cenának.
Triple H köszönetképpen egy újabb lehetőséget ad Sethnek. Bejelenti, hogy a Royal Rumble PPV-n a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért Triple Threat meccs lesz, a harmadik résztvevő Brock Lesnar és JOhn Cena mellett pedig nem más, mint Seth Rollins! Seth ugrál örömében, Cena arcáról nehéz leolvasni bármit is.
Stephanie veszi vissza a szót és John Cenát kezdi dicsérni, hogy hozott egy nehéz döntést, ami miatt meg kellett szegnie az ígéretét. Hogy nem magáért tette, hanem mindenkiért cselekedett és megmutatta, hogy mélyen legbelül pontosan tudja, mi a legjobb az üzletnek. Ezért aztán ma este a vezetőség ezt honorálni akarja, így a mai RAW egy John Cena Appreciation Night, azaz őt elismerő éjszaka lesz. Steph meg is ígéri, sőt garantálja, hogy a végére John Cena boldog lesz.
Triple H is ígér valamit. Azt mondja, ez egy új korszak a roster többi tagjának is és ez egy új vezetőség, mindenki azt fogja kapni, amit megérdemel.
Dolph Zigglerrel indul a sor, aki maradhat máris a ringben, mert meg kell védenie az Interkontinentális Bajnoki címét Bad News Barrettel szemben.

A kommentátori asztalnál Michael Cole elmondja, hogy Jerry Lawler sajnos kórházba került divertikulisz miatt. Bejelentenek három újabb mérkőzést: Roman Reigns vs Big Show, Seth Rollins vs Ryback és Bray Wyatt vs Dean Ambrose Ambulance meccs is vár ma ránk.

WWE Interkontinentális Bajnoki cím mérkőzés: Dolph Ziggler vs Bad News Barrett
A meccs alig három percig tartott, amikor Ziggler remekül védte Barrett támadását, sőt sikerült összegöngyölnie és lekopogtatnia.
A mérkőzés győztese és a WWE Interkontinentális Bajnoka továbbra is Dolph Ziggler.
A szőke szupersztárnak ünneplésre már nem volt ideje, mert Barrett megtámadta hátulról, megrugdalta, nekicsapta a barrikádnak, a lépőcsőnek és a ring sarkának is.
Amikor már teljesen kikészítette, megjelent Kane és bejelentette, hogy ez tulajdonképpen egy 2 of 3 Falls mérkőzés, így az nyer, aki kétszer képes kopogtatni ellenfelét. Ziggler címvédéséhez tehát nem elég a győzelme, újra le kell kopogtatnia Barretet. Kérdés, hogy jelen állapotában képes lesz-e erre…
Ismét megszólalt tehát a gong, és a védekezésre képtelen Ziggler azonnal megkapta a Wasteland-et és Barrett máris kopogtatott: 1:1.
A mérkőzésvezető behívja az orvost, hogy ellenőrizzék Ziggler állapotát, úgy tűnik a jobb válla sérült meg. A Showw Off azonban úgy érzi képes folytatni, így harmadszor is megszólal a gong. Ziggler azonnal beleszalad megint Barrett talpába, jön a következő Wasteland és a kopogtatás, de Dolph kirúg! Majd kirúg ismét, ezzel pedig felbőszíti ellenfelét, Barrett keményen ütni kezdi. Ziggler annyira összeszedi magát, hogy sikerül védekeznie, elmozognia, sőt vissza is támad. Barrett beviszi a Winds of Change-t, de Ziggler ekkor is kirúg. Jönne a Bullhammer, ám Dolph elmozdul és Barrett ökle a levegőbe hasít, majd máris a földre kerül Dolph Superkickjét követően. A kopogtatás azonban nem sikerül, folytatniuk kell. Kane a kommentátorok mellől már-már aggódó tekintettel figyeli az eseményeket, majd fellép a ring szélére. Ziggler lerúgja onnan, Barrett pedig ekkor támad: jön a Bullhammer és Dolph Ziggler most már nem képes kirúgni.
A mérkőzés győztese és a WWE Új Interkontinentális Bajnoka Bad News Barrett.
Kane is a ringbe megy, megtapsolja az új Bajnokot.

Egy 2002-es adásra pillantunk vissza, John Cena debütálására Kurt Angle ellen, majd láthatjuk, ahogy a backstage-ben Undertaker nyújtott kezet az akkori fiatal szupersztárnak és azt mondta: Szép munka. A John Cena Appreciation Night folytatódik.

A backstage-ben Renee YXoung arról kérdezi Roman Reignset, hogy mit várhatunk ma este. Roman azt mondja, azt nem tudhatjuk mit várhatunk Show-tól, de az biztos, hogy az óriás ma este egy gyorsabb és erősebb emberre számíthat, azaz rá.

Bray Wyatt Deam Ambroseról és a hamarosan következő meccsükről beszél a szokásos elvont módján, majd máris érkeznek a következő mérkőzés résztvevői.

The Ascension vs Két helyi pankrátor
Az Ascension tagjai kinézetre és képességre akár a jövő tag team bajnokai is lehetnek, jelenleg azonban csak kisebb mérkőzéseik vannak. Ismét két helyi fiú próbál szerencsét ellenük, de nem ez az a nap, amikor ki fognak törni.
A villámmeccset természetesen az Ascension nyeri.

A backstage-ben Rusevet és Lanát látjuk. Néhány nap múlva lesz az Orosz Karácsony, már erre készülnek, de előtte adnak még egy tanácsot. Azt üzenik Amerikának, tartsák távol az orrukat az orosz üzleti ügyektől és minden más országtól. Rusev most is leszólja Amerikát és azt mondja, csak egyetlen ember van, aki irányíthatja a világot: Putyin. A rajongók búgnak, Lana pedig Rusevet dicséri.

Miközben érkeznek a következő mérkőzés résztvevői, újabb John Cena pillanatokat látunk,.

Roman Reigns vs Big Show
Bármennyire is készült Roman a meccsre, Show gyorsan földre küldi, kemény ütéseket, rúgásokat mér rá. Aztán Reigns végül visszatámad, sőt egy Superman Punch-csal is megpróbálkozik, de Show blokkolja a mozdulatot. A ringen kívül folytatják és Show egy lépcsőelemmel üti le Romant! Természetesen a gong azonnal megszólal, Show-t diszkvalifikálják, így a meccset Roman nyeri.
Show számára azonban láthatóan nem is a győzelem volt a fontos, hanem hogy elintézze ellenfelét. A ringbe rakja a fémet, majd utána hajítja Reignset is. Feje fölé emeli a lépcsőt, ekkor azonban Roman egy Speart visz be és az óriás elterül a földön a lépcsődarab alatt.

Visszapillantunk az adás elejére, majd a díva meccs következik.

Natalya vs Nikki Bella
Nikki oldalán testvére, Brie, míg Natalya oldalán Paige áll a ring mellett. A lányok keményen kezdenek és felváltva kerülnek fölénybe. Közben a kötélen kívül is beindulnak az események, Brie és Paige összeszólalkozik, sőt Paige a barikádnak vágja Briet. Ez eltereli Nikki figyelmét, Natalya pedig elkapja és lekopogtatja.
A mérkőzés győztese tehát Natalya.
Nikki nem bírja elviselni a vereséget ebben a formában, hátulról Natalyára támad. Ezt azonban Paige sem hagyja annyiban, beugrik a ringbe és lerúgja Nikkit.

Eric Rowan vs Luke Harper
Az egykori Wyatt Family tagok ismét egymás ellen. Bár mondhatnánk azt is, hogy Cena embere a vezetőség embere ellen. Közvetlenül a meccs előtt derül ki, hogy speciális mérkőzésvezetők lesznek, igen, ráadásul kettő is és még ráadásul Jamie Noble, valamint Joey Mercury, azaz a J&J Security személyében. Ez a helyzet kicsit átszínezheti a mérkőzés kimenetelét és át is színezi, hisz Rowan első támadását is félbeszakítják.
A győzelem sem várat soká magára, a gyakorlatilag 3 az 1 elleni meccsen egy gyors kopogtatást követően Luke Harper “diadalmaskodik”.

Újabb John Cena pillanat a régebbi időkből, majd az előző hétre pillanthatunk vissza, ahol az Uso testvérek visszaszerezték a Tag Team Bajnoki címet Mizéktől. Láthatjuk, hogy a nap folyamán Alicia Fox megkereste Naomit a backstage-ben és azt mondta neki: annak ellenére, hogy ma este ellenfelek lesznek, nincs probléma közöttük. Aztán mintegy sajnálkozva hozza fel, hogy Naomit kihúzták a Total Divas show-ból. Naomi szerint ez rendben van így, Alicia viszont a sajnálkozással csak a figyelmét terelte el. Megtámadja Jimmy Uso feleségét. Summer Rae, Cameron és Emma avatkozik közbe.

Egy kis összefoglalót kapunk Dean Ambrose és Bray Wyatt feudjából, majd láthatjuk, ahogy egy mentőautó érkezik az arénába.

Dean Ambrose vs Bray Wyatt – Ambulance meccs
Mint az a két szupersztártól várható volt, azonnal keményen kezdtek. Nem maradtak ki a különböző eszközök sem, a tőlük megszokott már-már extrém meccset hozták. Mindketten az utolsó pillanatig küzdöttek, ezúttal azonban Bray volt a “szerencsésebb”. Ambrose már a mentőautóban volt, mikor még onnan is képes volt visszarúgni, és visszajönni. Az utolsó Sister Abigel azonban már sok volt neki és végül vele távozott a mentő.
A mérkőzés győztese: Bray Wyatt.

Az Uso testvérek és Naomi vs The miz, Damien Mizdow és Alicia Fox
Vegyes tag team meccs, amit a lányok korábban látott összeakaszkodása előzött meg. Naomi azonnal törleszteni akart Aliciának a korábbi támadásért, keményen nekiesett a lánynak. Végül azonban Alicia váltani tudott Mizzel, a túloldalon pedig Jey érkezett. Mizdow sem maradt ki, szokás szerint az utánzás volt a fő szerepe. Aztán jött Jimmy, akit végül Miz összecsomagolt és kopogtatott.
A győztesek Miz, Damian Mizdow és ALicia Fox.

Ryback vs Seth Rollins
Ryback érkezett elsőnek, majd bejött Seth is ezúttal már J&J kíséretében. Még a ringet sem érték el, amikor megjelent Kane és bejelentette, hogy a mérkőzést hendikep meccsre módosították: Ryback vs Seth Rollins és Kane.
A közönség hangosan biztatta Rybacket, aki Kane-nel kezdett. Remekül állt helyt, ellenfeleinek azonban megvolt az az előnyük, hogy ketten voltak, így egyikük rendre közbe tudott avatkozni, amikor Ryback már veszélyessé vált.
Kane ennek ellenére megkapta a Shellshockedet, ámm ugyanabban a pillanatban érkezett Rollins, aki bevitte Rybacknek a Curb Stompot. Ryback ebből még felállt volna, ám ahogy felemelkedett a földről, Seth adta neki a másodikat, majd kopogtatott.

Adam Rose vs Big E.
Adam a Rosebuds, Big E a két New Day társa kíséretében érkezik. A mérkőzés nagyon rövid ideig tartott, ugyanis a Rosebuds két maszkos tagja megtámadta Big E-t és társait, így Adam Rose-t diszkvalifikálták.
Bár így Big E szerezte meg a győzelmet, a támadás során kapott tag team mozdulat után ennek felhőtlenül nem örülhetett.
A két támadó végül levette a maszkját és kiderült, hogy Tyson Kidd, valamint Cesaro volt a támadó!

Triple H és Stephanie érkezik az arénába. Steph azt mondja, megtiszteltetés, hogy itt lehet és ünnepelhet ezen a John Cena tiszteletére rendezett estén. Cena tudja, mi a legjobb az üzletnek – Visszaállítani a vezetőséget! Fel is konferálja a szupersztárt és tapssal fogadják John Cenát. Cenán mindennek ellenére látszik, hogy nem örül, sőt.
Triple H megmutatja az előző év utolsó RAW pillanatait, azt, amikor Cena úgy döntött, ők jöjjenek vissza, Stephanie pedig behízelgően mondja, hogy Cena az ő hőse.
HHH nem sokat beszél, de megjegyzi, végül Joh Cena csak rájön, hogy az a szar Hustle, Loyalty, Respect duma a múlté, csak a ring számít és az, hogy mi a legjobb az üzletnek. Bevallja, hogy a lelke mélyén nagyra értékeli Cenát. AMikor John megkérdezi, hogy befejezte-e, HHH közli, hogy nem. Másik embereket is akar itt látni most a nap végén. Behívja Rybacket, Eric Rowant, Dolph Zigglert, közben pedig többször elmondja Cenának, hogy bízzon benne, mert ő értékeli, elismeri őt.
Mikor mindhárman a ringbe érnek, HHH úgy üdvözli őket, mintha mi sem történt volna, majd azt mondja, kivívták a csodálatát, amikor oktalanul csatlakoztak John Cena csapatához a Survivor Series előtt. Akkor nyertek, de John Cena visszadobta őket a tűzbe a vezetőség visszaállításával. Eric Rowannel kezdi és megvitatja Steph-fel, mi lenne a méltó büntetés számára. Adjanak neki 30 nap eltiltást? Ha Rowan annyit kap, akkor Ryback, aki először az ő csapatukhoz állt, majd hátat fordított nekik és átállt Cena mellé kapjon 60 napot? És mit csináljanak Dolph Zigglerrel? Hisz ő volt az, aki végül eldöntötte a meccset annak a festett arcú Stingnek a segítségével. Ha Eric 30, Ryback 60, akkor Ziggler mit kapjon? A Show Off maga adja a választ: talán 90 napot?
HHH úgy dönt, négyszemközt akarja megbeszélni a feleségével, ezért elhagyják a ringet és a rámpa végéig mennek. Még visszaszól: Bízzanak benne, elégedettek lesznek és maradjanak ott.
Stephanie jelenti be, hogy döntöttek: Dolph Ziggler, Ryback és Eric Rowan ki van rúgva! És mindezért köszönetet mondhatnak John Cenának, aki ott áll a hátuk mögött! Triple H hozzáteszi, ez a három ember elveszítette azt, ami az életet jelentette nekik azért, mert John Cena visszahozta a vezetőséget!
S hogy még nagyobbat rúgjanak mindenkibe, felharsan a zene, konfetti záporozik és léggömbök repülnek a magasba. A visszahozott vezetők ünnepelnek. Van is mit: megsemmisítettek négy embert…

Január 25-én, azaz nem egészen három hét múlva Royal Rumble. Nem kétséges, addig még ki fog alakulni, hogy a három “kirúgott” szupersztárnak hol és hogyan lesz szerepe. Eddig hivatalosan két mérkőzést jelentettek be, egyiket a WWE Nehézsúlyú Bajnoki övért Lesnar, Cena és Rollins között, valamint a 30 emberes Royal Rumble meccset. Utóbbival kapcsolatosan már mennek a találgatások a visszatérőket illetően: Rey Mysterio, Orton, Sheamus, Batista, Sting neve is felmerült már többek között. Ám könnyen lehet, hogy olyanok érkeznek, akikre nem is számítunk…

Pre Show:

RAW:

32 című bejegyzés “WWE RAW 2015. január 5. – A Vezetőség színre lép” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Amúgy felhvom a figyelmeteket a Dean – Seth viszályra.. Nem lesz könnyű beváltani azt a táskát 😀 Szerintem Dean nem felejt
  Legalábbis a sztori irók remélem nem felejtik el !

  Kedvelés

 2. Jó volt ez a RAW és alig várom már a royal rumble-t mert berakták seth rollinstt a főmeccsbe ugye akinél ott van a táska és akkor is kiválthatja ha kkapott pfffuu atom lesz az a meccs!!! Seth nagyon jó pankrátor, nem véletlenül kapták fel ennyire, mert látványos ahogy esik ugrik stb.

  Kedvelés

 3. Minden vágyam teljesulne, ha Seth megnyerné a világbajnoki övet.. Annyira jól eltalálták a karakterét, rendkívül jól játssza a szerepet, a mozdulatai nagyon durvák. Megérdemli mar a főszerepet.

  Kedvelés

  1. Hát az elején még tényleg adott volt ez az egész, de mostmár igazán felmutathatna valamit! Én már marhára unom, hogy folyamat bevédik a seggét. Kb. mint Rusev az állandó elmenekülésével.
   Amúgy marhatehetséges csak ebből elég volt. Jó inringje van és már majdnem tökéletesen promozik. Van még hova fejlődnie, de tényleg az egyik legtehetségesebb.

   Kedvelés

    1. De meglehet oldani stilusosan mint annó a Legacy 😀 Vagy a Nexus.. NWO mond neked valamit? Vagy a DX?
     Marhajók voltak mind és igazából ezek sem rosszak csak már picit uncsi.

     Kedvelés

 4. Csá skacok. Azt szeretném elmondani, hogy fogadtam az egyik cimborámmal aki szintén nagy wwe fan mint én. A fogadásunk pedig arról szólt, hogy Bad News Barrett még ebben a hónapban megnyeri az Intercontinental Championship et. És megnyertem a fogadást. A fogadásunk tétje pedig egy Tábla csoki volt. De megérte.

  Kedvelés

 5. Hááááát arra jó volt az adás, hogy kiváncsi legyek a jövő hetire…amúgy a meccsek közepesre sikerültek szerintem.
  Ami vicces, hogy Roman karaktere egyre jobban hasonlít valami Rock szerűre, kiváncsi leszek mi fog kisülni belőle 😀

  Kedvelés

  1. Amúgy igen… Sokan mondják, hogy Reignsből Cena vol3 lesz, pedig sokkal inkább hasonlít, ha nem is Rockra, de Goldbergre…

   Kedvelés

 6. kicsit unalmas már ez a pankrácio :
  Roman -Big Show
  Dean -Bray
  Seth meg a szememben még mindig egy senki mért nem tud soha egyedül küzdeni mért kel neki mindig valami segg nyalo hogy melete áljon 😦

  Kedvelés

 7. Tessék itt a bizonyíték,hogy Barrettet jobban szeretik heelként,mint faceként.
  Múltkor visszajött,mindenki hallgatott mint a sír,néhányat tapsoltak,de az semmi nem volt,hallani alig lehetett.
  Egy heel turn és tessék a meccs után máris jobban reagáltak,persza a meccs közbe ment a let’s go Ziggler,mert sajnálták csórit,hogy 2 of 3 Falls meccse lesz,és 2 Wasteland + 1 Bullhammer kellett hogy lent maradjon.
  Akkor is tapsoltak,mikor Kane bejelentette,hogy milyen meccsről van szó,fujjolták,de inkább tapsolták,nincs mese,neki ez a szerep áll jól,ha heelként több érzelmet vált ki az emberekből,akkor nem kell erőltetni a face turnt.

  Kedvelés

 8. Várható volt , hogy ilyesmi lesz ez az adás.. A vezetőség nyilván bosszút akar.
  Na de kérem.. Hogy a …ba fogják ezt a sztorit folytatni? Nyilván nem rúgják ki őket, de hogy térnek vissza? RR-en? Nem is nevezhetnek hát kivannak rúgva.. Ez tök hiteltelen.
  Nem lenne baj, de annyira hiteltelen az egész
  Még tetszene is csak tényleg ezek a lehetetlen helyzetek…
  Nekem semmi bajom azzal ha ezek kivannak rúgva, de akkor WM előtt 1-2 héttel vissza se térjenek! Másképp olyan a kirúgás mint a vezetőségé. Hogy tulajdonképpen csak pihentek egyet valahol a tengerparton.
  Mintha rajzfilmet néznék. Pedig Dean meg Wyatt rendszeresen tud szint vinni az adásba.
  Orton jöjjön vissza azt szopassa meg valahogy a vezetőséget.. bár erre se nagyon számitok már. Ő mégis csak heel karakter valójában nem egy szuperCena még akkor se ha faceként alakit.
  Nem tudom mit hoznak ki ebből. Nem csoda , hogy Lesnar csak ritkán szeret megjelenni. 😀
  Ezek régebben sokkal komolyabb adások meg sztorik voltak.
  Namindegy ez most egy darabig biztos igy lesz.. Aztán valamelyik szuperhős változtat a helyzeten.
  Lehetne már olyan, hogy jósokáig faceuralom legyen aztán hirtelen egy nagy BUMM és egy heel mindent megváltoztatna
  Mint pl mikor a Nexus is volt. Nagy Cena imádat minden felé aztán ezek berobbantak… huhúú.. óriási volt
  Én kifejezetten szeretem a heeleket, de ezek a sztorik gagyik hozzájuk.
  Randy mikor Triple H és családja ellen fordult? Megvan valakinek? Ezek sem régi sztorik amúgy.
  Nem kell WWF-ig meg WCW-ig menni a jó adások után.

  A lényeg, hogy a hiteltelenséggel van bajom.. Egyszerűen lehetetlenek ezek a helyzetek. Aztán meg jönnek a szuperkarakterek és valahogy mégis megoldják a problémát. Vagy csak sok belőle? Magam sem tudom.. Lehet abba kéne hagyni az adás nézését, de figyelek már több mint 10 éve.. Valahogy nem megy csak úgy abbahagyni.

  EGY KÜLÖN KÉRDÉS: Mi lett a nyúllal? XD Mintha az utóbbi 1-2 adáson se láttam volna, de hogy tűnt el? 😀 Komolyan érdekel 😀

  Hiányoltam amúgy a Rusev féle menekülő tervet. Őt helyettesitette a démoniöltönyös fickó…. 😀

  Bad News Barretnek viszont kifejezetten örülök ! Jó-jó interkonti dehát legalább lesz körülötte egy kis felhajtás
  Cesaroval meg Deannel akár jókat is meccselhet még

  Roman 1 vagy 2 mozdulattal többet használ.. 😀 De a promoja kifejezetten fejlődik ! Ennek örülök.

  Az illuminátisok meg a jövő tag teamje.. már irtam valahol, hogy emlékeztet a Demolitionra meg a Legion of Doomra szóval a karakterük már eleve nyerő 😀 Jó ez a finisher is ! Nekik nagyon szurkolok

  Miz már őrjitő.. 😀 De jól áll nekik, Mizdow hamarosan pusht kap érzem.

  Kedvelés

   1. Nem mintha annyira hiányozna csak feltűnt. Úgy gondoltam pusht kap ha már szerepel. Bár még kaphat.
    Köszönöm a válaszod! 🙂

    Kedvelés

 9. Randy nélkül kaki az összes adás.. Rollins nem is baj,ha átveszi az öveket,mert végre olyan embernél lesz aki kevésbé idegesítő mint Cena,de többször jelenik meg mint Lesnar 😀 aztán meg Randy elveszi tőle valószínűleg a kialakult vitájuk miatt. (gondolom)
  Bad news az Intercontinental bajnok.. nem értem ezt a lépést,sejtettem, hogy Ziggler megint meg lesz fingatva,de, hogy általa azt nem.. Na mind1, most köztük is állandó harc lesz és Ziggler visszanyeri és 28x-os Interc. bajnok lesz! Yippi Yay.. könyörgöm érdekesebb sztorit pls..

  Kedvelés

  1. Nemtudom hogy Randy Orton miért hiányzik ennyire mindenkinek,tavaly pokoli unalmas volt már,belefásult ebbe a karakterbe.

   Kedvelés

   1. Azért mert például sokan tőle várják a vezetőség “szopatását” 😀 vagy mert egy hall of fame-r lesz (vagy már az).

    Kedvelés

     1. és szerinted ez most kit érdekel?! :DDD Randyből úgy is az lesz, az, hogy nem most,ez nagyon fontos volt megjegyezni,embeeer

      Kedvelés

 10. mi volt az a végén Cenaékal, vki leírná? elég gyenge vagyok angolból! Nekem ez a Seth, Brock, Cena jobban tetszik mint ha csak Brock meg Cena. Na de hogy Cesaroból is bohócot csinálnak ez már nem fair!

  Kedvelés

 11. Na gondoltam hogy a vezetőség feltünésével ismét elindul a Szarcunami:D Zigglettől csellel elvették az övet és természetesen a kaporszakállú atya úr isten is győzött.Nincs semmi meglepetés, fostenger volt ez az adás is.
  The Ascension csapat már az NXTben is tetszett,itt is zúzni fognak,csak komolyabb ellenfelket is hozatnának,és hosszabb meccs se ártana.
  Nagyon jó hogy itt van leírás az adásról ,mert elolvasom és pöcegödör meccseket meg se nézem csak átpörgetem.

  Kedvelés

 12. “Rumble PPV-n a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért Triple Threat meccs lesz”Lesnar, Cena, Rollins. Na ezt a meccset se kell megnézni,már megmondom hogy Seth kib..tt Rollinsé lessz az öv,beváltja a táskáját. Legalább plasztikbomba lett volna benne mikor legutóbb kinyitotta.

  Kedvelés

 13. Ryback Rowan Ziggler “kirúgva”? ebből RR visszatérés lesz. Ja, és HOL VAN RANDY KIBASZOTT ORTON???? most is ki volt írva erre az adásra is. az adás pedig szerintem 10/6 gyenge

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek