WWE RAW 2015. július 13. – Szerződni Brockkal

raw150713

2015. július 13-án már az 1156. adásával jelentkezett a Monday Night RAW. A show-t ezúttal Atlantában rendezték meg, a kommentátori asztal mögött szokás szerint Michael Cole, Byron Saxton és JBL foglal helyet. Természetesen most is volt pre show, amiben visszatekintéseket, elemzéseket láthattunk és mivel közeleg a következő PPV, leginkább a Battleground köré épülnek a szálak.

Az adás elején egy kis Brock Lesnar – Seth Rollins összefoglalót kapunk, majd máris érkezik az arénába Paul Heyman és ügyfele, a Bestia. Láthatjuk, hogy a szerencsétlen, megsemmisített Cadillac most is ott áll – tán elrettentő példaként – a rámpa mellett. Lesnar a ringbe lép, a közönség imádja, ő azonban komoly. A közönség rázendít a Suplex Cityre és láthatjuk, hogy Brock a helyhez illő, Atlanta feliratú pólóban van. Ma ez a város lesz Suplex City? Mellé áll Heyman is, aki – ellentétben ügyfelével – szinte mindig vigyorog és amikor a közönség elcsendesedik, elhangzik a jól ismert felvezetés, azaz bemutatja magát. Lesnart a “Beast of Battleground”-nak titulálja.
Heyman bevallja, hogy zakatol a szíve és nem tud várni, nem tudja kivárni ezt a hat napot vasárnapig, amikor ismét történelmet írnak. Az ügyfele Brock kihívóként lép majd a ringbe és Bajnokként távozik. Emlékeztet bennünket, hogy karrierje során Lesnar hányszor lépte át a köteleket kihívóként és mindannyiszor elvitte a címet. Felemlít néhány példát, köztük a The Rock elleni mérkőzést és az UFC-ben Randy Couture “meghódítását”, és az egy évvel ezelőtti SummerSlam győzelmet John Cena ellen. Ez fog történni Seth Rollins ellen is, a dátumot a közönség karikázza be a naptárában! Brock Lesnar kihívóként lép majd ringbe, de nem így fog távozni! Vasárnap Seth Rollinsot el fogja verni Brock és szétrúgja a seggét. Suplexeket kap, le lesz kopogtatva, majd Brock rálép a mellkasára és felnéz a bajnoki trófeára. Igen, Brock Lesnar ismét a vitathatatlan WWE Nehézsúlyú Világbajnok lesz!
Megszólal Seth zenéje és Kane kíséretében érkezik a Bajnok. Megáll az autóroncs mellett és szomorúan szemléli végig Brock “munkáját”. Nem akar a ringbe menni, a rámpa végéről beszél. Lesnar először mosolyog, Seth pedig azt mondja, ő sem tud várni vasárnapig, hogy letörölje ezt a hülye mosolyt Brock képéről. Ismét gyávának nevezi, aki egy autón töltötte ki a bosszúját, pedig ő megadta neki a lehetőséget, hogy szemtől-szembe álljanak, majd belekeveredik a szóba, amiért a közönség kineveti. Ez persze felbosszantja, de folytatja és ismét elmondja, hogy ez az autó ajándék volt, amit a barátainak adott. Felhangzik a Justin Bieber bekiabálás, Seth pedig dühös, mert a roncsot Brock mint egy trófeát hurcolja az országban mindenfelé. Az Brock szimbóluma, az övé azonban az öv – mondja – és magasba is emeli. A bajnoki cím az, ami a legjobban elválasztja őket. Mert Seth egy igazi Bajnok, Lesnar pedig csak egy bandita, egy bűnöző, egy vandál! Vasárnap tenni fog egy túrát Suplex Cityben, benzinnel készül és földig égeti Lesnar Suplex városát! Lesnar megkérdezi: Ma akarsz Suplex Citybe kerülni ribanc?
Kane kezdi őket csitítani: Uraim, uraim! Majd bejelenti:ma este meg kell kötniük a szerződést, az ő feladata pedig ügyelni arra, hogy minden simán menjen és az történjen, ami a legjobb az üzletnek. Figyelmeztetni akarja Pault és Lesnart, hogy ha bármit tesz, hogy elrontsa…. de Heyman közbeszól és felelősségre vonja Kane-t, miért fenyegeti az ügyfelét. Undertaker kisöccsének nevezi az operatív igazgatót, a közönség pedig azonnal kiabálja: baby brother. Heyman gúnyosan kér elnézést, majd megemlíti, hogy Lesnar megtörte a streaket is, utána csodálkozni kezd: vajon mi történhetne a szerződés aláírásakor? Lesnar békével, szeretettel és megértéssel a szívében jött ide. Hacsak Seth meg nem töri a 11. parancsolatot: ne provokáld szándékosan a bestiát! Mert ha megteszi, Suplex City idejön ma este!

Némi reklám és előzetes a mai meccsekből, majd érkeznek a résztvevők az első tag team összecsapásra, ami akár main event is lehetne. Mizh is elfoglalja helyét a kommentátorok mellett.

Ryback és Randy Orton vs The Big Show és Sheamus
Orton és Ryback jó párost alkotott és Sheamus-szel szemben Ryback megmutatta, hogy még highflyer mozdulatokra is képes. Ezután Orton kezdett pofozkodni a keltával, de ebből sem Sheamus jött ki jól az elején. Visszajött ismét Ryback és vele szemben Sheamus képes volt fölénybe kerülni, majd váltani tudott Show-val. Az óriás megpróbálta földbe taposni ellenfelét, majd visszaengedte Sheamust, ami hiba volt, mert ezen a ponton a Ryback-Orton csapat került újra jobb helyzetbe. Orton kipofozta Sheamust a ringből, majd a barikádra vágta mielőtt visszamásztak a kötelek közé. A ringben Sheamusnak sikerült fordítania és többször is földre küldte a Viperát, mielőtt átengedte Show-nak. Az óriás gyorsan eljutott odáig, hogy a Chokeslamre készüljön, torkon ragadta Ortont, ő azonban kiszabadult és bevitt Show-nak egy DDT-t. Váltás mindkét oldalon. Ryback hatalmas lendülettel rohangál és tarol. Sheamus kap egy Spinebustert és Ryback befejezné a meccset, ekkor azonban Miz áll fel és azt kiabálja neki, fejezze már be, hogy nyerészkedik a népszerűségért!
Nem sikerül azonban megzavarnia, Ryback odavágja Sheamust, majd Show-hoz lép. Az óriás elkapja a nyakát, de Miz ekkor is közbeszól. Show ad Rybacknek egy KO-t, majd kikergeti Mizt az arénából. Sheamus már épp kihasználná, hogy ottmaradt a fekvő Rybackkel, ám Orton és az RKO érkezik hátulról! Ryback is feléled, ugrik a kötélről és kopogtat.
A mérkőzés győztese: Randy Orton és Ryback.

A kommentátorokból megtudjuk, hogy vasárnap a Battleground is ingyen lesz nézhető a WWE Networkön, de csak az új előfizetőknek, majd benézünk a backstage-be.
Kane és Seth Rollins van az irodában. Seth arról győzködi Kane-t, hogy meg kell védenie. Kane bevallja, hogy van egy terve, Seth pedig aggódik, ezért szeretne erről többet tudni és szinte könyörög, hogy ne legyen semmi provokáció. Ő már megpróbálta és egy autóba került… Kane figyelmezteti, hogy hagyja már abba ezt az idegesítő vinnyogást, majd távozik.

Dean Ambrose érkezik az arénába, majd mielőtt érkezik az ellenfele, belepillantunk a Money In The Bank-be.
Jön Wyatt is, de nem ér el a ringig, a rámpa végén Roman Reigns érkezik és hátulról megtámadja. Bray többször is földre kerül, ám megpróbál visszatámadni. Kap egy Superman punchot is, de képes még a viharlámpával arcon csapni Romant, majd távozik. A Dean Ambrose vs Bray Wyatt meccs így elmarad.

A Bella ikrek és Alicia Fox érkezik a ringbe. Nikki azt mondja, múlt év november 23-án legyőzute AJ-t és ő lett a Díva Bajnok. Az elmúlt 232 napban minden kihívóval szemben megvédte a címet és minden egyes dívának lehetőséget adott. Ő a definíciója a bátorságnak és akár a ringben, akár a vörös szőnyegen, akár egy valóságshow-ban: ő A Totális Díva! Most pedig a szeretett testvérével és Aliciával az oldalán a Team Bella megállíthatatlan lesz! Náluk van a hatalom, mert náluk van az öv! Ők hozzák a szabályokat és a döntéseket és nem számít kicsoda, vagy akárki is…
Mostanában ritkán látjuk a WWE egyik örökösét, Stehpanie McMahont, Brie szavaira azonban megjelenik. Michael Cole elmondja, hogy Steph ismét érdeklődik a dívák iránt. Szerinte Nikki azt a látszatot kelti, mintha ő futtatná a díva divíziót, de egyelőre még ő birtokolja a WWE-t és az örökség, amit a cég hagy maga után az ő vállán nyugszik. Lehet, hogy a Team Bella megállíthatatlan volt, de nem volt olyan szintű verseny, ami kellett volna. Nézzük csak a focit, vagy a teniszt, ahol a nők felépítik a saját márkájukat… Épp itt az ideje, hogy változás történjen a díva divízióban is! Steph azonban nem egyedül akarja ezt végrehajtani. Először is bemutatja azt a nőt, aki megpróbál valami mást tenni: Paiget szólítja.
Nikkinbek nem tetszik a dolog, Steph rendre is utasítja, hisz Paige azért van itt, mert ő idehívta, tehát Nikki ne jártassa a száját. A változás most kezdődik! És Paige bátor, de ez önmagában kevés. Kell valaki mögé és az az igazság, hogy a senki nem nagyon volt hajlandó Paige mellé állni. De Stephanie tud valakit, aki nem fél a harctól és aki akár egy rókalyukba is bemászna és most rögtön csatlakozik is Paige-hez: Becky Lynch érkezik az NXT-ből! Paige láthatóan örül a lánynak, a Bella ikrek és Alicia meglepetten néznek. Stephanie észreveszi, hogy a két oldal még eltér matematikailag, így bejelent még valakit Paige és Becky mellé: érkezik az ugyancsak NXT-s Charlotte! A közönség díjazza a dolgot, a Bajnok és csapata azonban nem. Charlotte – aki nem más, mint a Hall of Famer Rick Flair lánya – megnézi magának az ellenfeleket, majd megöleli csapattársait.
Ha nem lett volna teljes a létszám, a bejáratnál megjelenik Tamina és Naomi. Naomi közli, hogy álljon meg a menet, nekik befejezetlen dolguk van a Bellákkal és Paige-vel. Stephanie örül a két lánynak, Naomi pedig folytatja: Ők mindannyian kellenek a versenyhez és meg akarja kapni, amit érdemel. Stephanie ismét elmondja, hogy örül nekik, de van valaki, aki ugyanezt gondolja. Valaki, aki nem fél kiállni saját magáért. Valaki, aki úgy nevezi magát: The Boss. A jelenlegi NXT Női Bajnok: Sasha Banks!
Michael Cole nem akarja elhinni. A három nő, akik megreformálták az NXT-t most itt vannak!
Sasha elfoglalja helyét Tamina és Naomi mellett, így azonnal három három fős női csapat áll a ringben! Stephanie megkérdezi Nikkit, mi jár a fejében, majd közli: ő most az asztalra helyezte a lehetőséget, látni akarja, ki képes megragadni!
Stephanie elhagyja a ringet, a két új csapat pedig körbezárja a Bellák csapatát. A közönség kiabálja: This is awesome! Nikki megunja, félrelöki Sashát és távozna. A Bo$$ azonban ezt nem hagyja annyiban, máris indul a bunyó. A forradalom elkezdődik, a kilenc lány egymásnak esik és csattannak a pofonok, szakadnak a hajszálak! Az NXT-s lányok uralják a ringet és legelőször a Bajnok és társai távoznak. Stephanie elégedetten, mosolyogva szemléli a bejárattól, ahogy a kötelek között a hat “túlélő” lány vitázik.
A díva divízió ezek szerint kap egy nagy adag vérfrissítést és valljuk be, rá is fér.

Primetime Players és Mark Henry vs The New Day
A New Day tagjai jönnek elsőként, Xavier pedig azonnal azt mondja: Atlanta a legnagyobb város a föld kerekén, mert itt tuják, hogyan maradjanak pozitívak. Beszél a tavalyi hóról, a Hawks-ról, majd jön a másik csapat is, Titus, Darren és Henry.
Talán nem meglepetés, hogy a Bajnokok és Mark Henry pillanatok alatt kihajigálták a három New Day tagot a ringből. Bár a srácok képesek voltak időről időre fordítani, meglepetés a mérkőzés végén sem történt, hisz Xavier Woods megkapta a World Strongest Slamet és Henry kopogtatta.
Mark Henrynek el kell járnia egy rövid Millions of Dollars táncot.

King Barrett vs R-Truth
Egy kis visszatekintés Brock és Seth konfliktusára (csak hogy ne felejtsük el), majd a múlt heti RAW-ra, ahol Barrett legyőzte R-Truth-ot. Az önjelölt király megkapja a lehetőséget, hogy visszavágjon King Barrettnek. Már-már azt hihettük, ma is ez történik, ráadásul egy rövid meccsen, hisz Barrett már az elején igyekezett megragadni az irányítást. R-Truth azonban kirúgott a kopogtatási kísérletből, fordított, majd bevitte a Lie Detectort.
A mérkőzés győztese: R-Truth.

Ismét ismétlés a múlt heti RAW-ből Rusev Ziggler elleni támadását nézhetjük vissza, majd John Cena érkezik az arénába. John Cena, aki egy hete remek mérkőzést vívott Cesaroval, ám végül megvédte a címét, most pedig az újabb nyílt kihívásra kerül sor. Cena várja az ellenfelét és az arcán átfut egy mosoly, amikor Rusev zenéje szólal meg. Az oroszból kivetkőzött bolgár mellett persze ott van Summer Rae is. Rusev már a rámpáról közli, hogy ő minden idők legnagyobb US Bajnoka és soha nem veszítette volna el a címet, ha a kígyó Lana nem ezt akarja! John Cena nevet, a közönség kiabálja: USA, Rusev pedig megígéri, hogy összetöri Cenát ma este.
A meccs azonban nem kezdődhet el, jön Kevin Owens és közli: már többször elmondta Cenának, hogy ha valaki legyőzi a címért, akkor az bizony ő lesz. Tehát úgy gondolja, hogy ma este legyőzi a Bajnokot egy cím meccsen, és Cena majd kap egy visszavágó lehetőséget a Battlegroundon.
Hárman állnak a ringben, ott van negyedikként a mérkőzésvezető is, de ő épp nem tudja, mit is tegyen.
Rusev azt mondja a szerinte idióta, francia-amerikai, vagy akárki is KO-nak, hogy ő volt ott először. Kevin cserébe javasolja neki, hogy kísérje ki az önjelölt Lanáját, azaz Summert, fogja a zászlóját és dugja fel a csernobiljába.
ki tudja, meddig morognának még egymásra mikrofonon kívül, ha nem szólal meg Cesaro zenéje. De megszólalt és ez kiabálásra ösztönözte a közönséget, végre jött valaki, akit kedvelnek.
A svájci nem foglalkozik sem a bolgárral, sem a franciával. Az amerikai elé lép, hisz nála van az öv. Kevin és Rusev ezt nem nézi jó szemmel, két oldalról lökdösik. Cena elhagyja a ringet, nyilvánvaló, hogy ma nem lesz itt igazság és a meccs az övért várat magára. Helyette egy tag team mérkőzést kapunk, és a győztes utána azonnal szembenézhet John Cenával az US Bajnoki övért.

Rusev vs Cesaro vs Kevin Owens
A meccs nem hivatalosan kezdődött, azaz csak volt egy kis adok-kapok, ám végül megszólalt a gong és KO Rusevvel együtt nekiugrott Cesaronak. John Cena elfoglalta a helyét a kommentátoroknál, várta leendő ellenfelét és nézte, ahogy a svájci beszorul a sarokba. Cesaro azonban nem az a srác, aki ettől megijed. Visszaütött, sőt odaverte ellenfeleit. Aztán Rusev irányított, majd KO került fölénybe. A kötél sarkán álltak és egy superplexre készültek, amikor érkezett Cesaro és mindkettőjüket lerepítette. A kopogtatás nem sikerült, Kevin és Rusev is kirúgott. A közönségnek tetszett a dolog és ne feledjük, hogy egy hete Cesaro Cenával is hatalmasat meccselt. Cena is elismerte Casaro tehetségét és elmondta, hogy ő lehet a WWE jövője.
A három szupersztár most is remek mérkőzést hozott össze, ám ha ki kellene emelni valakit, az egyértelműen Cesaro. Bár Rusev megpróbálta befogni az Accolade-be, Kevin megakadályozta a feladatást és még életben tartotta a meccset. Aztán pofozkodtak kicsit, végül KO kiesett a ringből és úgy döntött, neki ennyi elég is volt, távozott, annyit közölt csak: cseszd meg, találkozunk vasárnap!
Rusev tehát egy az egyben maradt Cesaroval és szorítani kezdte ellenfelét. Cesaro kijött a fogásból és adott egy running uppercut-ot, majd több erőteljes mozdulatot és ütést is bevitt, komoly fölénybe került. Voltak mozdulatok, miután a mérkőzésvezető mindkettőjük állapotát meg kellett, hogy nézze, kemény meccset produkáltak, nem kímélték sem magukat, sem a másikat. Rusev ismét megpróbálkozott volna az Accolade-vel, ám Cesaro kifordulté megfogta a lábát és jött a Cesaro Swing, majd azonnal a Sharpshooter! Rusev nem adta fel, elérte a kötelet. Nem sokkal később sikerült bevinnie egy kemény rúgást Cesaro fejére, majd kopogtatott és a svájci már nem volt képes kirúgni.
A mérkőzés győztese: Rusev.

WWE US Bajnoki cím mérkőzés: John Cena vs Rusev
Nem biztos, hogy Rusev most örül ennek, hisz az előző meccs rendesen kivette belőle az energiát, de a lehetőség itt van. Nem csoda, ha Cena néhány perc alatt eljutott a You Can’t See Mee-ig, az azonban már majdnem az, hogy az AA-t Rusev kivédte, sőt azonnal elkapta Cenát az Accolade-del. Cena persze nem adta fel, felállt a hátán Rusevvel és kiszabadult. Aztán Accolade ismét! Feladás nem volt, szabálytalanság igen. Érkezett vissza Kevin Owens, aki lerúgta Cenáról Rusevet, így a mérkőzésvezető diszkvalifikálta Cenát, így a bajnoki cím azonban nem cserélhet gazdát.
A mérkőzés győztese tehát Rusev.
A bunyó folytatódott, KO kiosztott egy powerbombot Rusevnek, majd Cena fölé hajolt és kiabálta: megmondta, hogy senki nem lehet a kihívója, csak ő, ez az ő öve lesz.

A backstage-ben Kane épp utasításokat ad az egyik hölgynek, amikor Seth lép oda hozzá és tudni akarja, hogy minden rendben van-e. Kane nyugtatja, mindent az ellenőrzése alatt tart. Seth szerint ez a legfontosabb dolog, mert ha gond lesz, az Kane hibája…

A Tough Enough versenyzői már csak tízen vannak és most lehetőséget kapnak, hogy megjelenjenek a WWE RAW-ban. (Kedd este jön a show következő része, amit az előző hetivel együtt osztunk meg veletek szerdán.) Lita zenéje csendül fel és a WWE HAll of Famer díva érkezik a ringhez! A TE egyik felkészítője azt mondja: sok friss vér volt ma este itt, így összhangban marad a témával és bemutatja nekünk a valóságshow versenyzőit. Amanda, Josh, Chelsea, Mada, Gabi, Patrick, Giorgia, Tanner, Sara Lee és ZZ megmutatja magát és üdvözli a közönséget.

Visszapillantunk a Bray és Roman között korábban történtekre, majd a kamera Stardust arcára siklik. Azóta nem láttuk, hogy édesapja, a Hall of Famer Dusty Rhodes elhunyt. Stardust visszatért, karaktere ugyanaz az őrült elme. Egy gömböt pörget, majd megállítja és azt mondja: Gyakran mondják, hogy a világnak több hősre van szüksége, der mi az a hős? Hős, vagy gonosztevő? Ahol ő áll, onnan a nézet nem változik. Neville… azt állítja, hogy a gravitációs erők elfelejtették őt, de ezek az erők fogják okozni az összeomlását! A hősök egytől-egyig el fognak bukni és felemelkednek oda, ahol a csillagok ragyognak.

Neville vs Cody Rhodes
Neville kezet nyúlt Stardustnak, amit ő kicsit tétovázva, de elfogad és azonnal támad. Neville szinte visszaütni sem tud, a próbálkozásai sorra elhalnak. Három percre van szüksége, hogy összekapja magát és képes legyen mozdulatokat bevinni, kopogtatással próbálkozni. Kétszer is összegöngyöli ellenfelét, Stardust azonban kirúg és harmadszorra ugyanezzel a taktikával ő kopogtat.
A két szupersztár közül egyik sem igazán tudta megmutatni mire képes, a rövidke mérkőzés győztese Stardust lett.

Seth Rollins és Kane érkezik, a ringben már minden készen áll a szerződés aláírásához. Seth azt mondja, fáradt és beteg már attól, hogy újra és újra meg kell néznie az összefoglalót, ahogy Brock Lesnar elpusztítja J&J autóját. Ezért szeretné most egy pillanatra megmutatni nekünk azt a pusztítást, amire ő képes. A három héttel korábbi RAW-ból láthatjuk, amikor Seth, J&J és Kane leverték Lesnart. Seth azzal folytatja, hogy ebben a világban minden férfinak van mondanivalója. Ő büszke arra, hogy elmondhatja nekünk: Nem fél Brock Lesnartól. Vasárnap a Battlegroundon újra meg fogja hódítani a hódítót, le fogja győzni az egyet a 21-1-ből! Ő lesz a bontógolyó, aki elpusztítja Suplex Cityt és a tűz, ami hamuvá égeti. Vasárnap a Battleground után ő fog állni az egykori félelmetes város tetején és továbbra is ő lesz a Bajnok!
Jön Heyman és Brock Lesnar is. Lesnar leül, Seth óvatosan foglalja el a helyét vele szemben. Heyman azt mondja Sethnek, nem kell, hogy ránézzen, figyelje csak Lesnart, majd bevallja, hogy mióta Rollins elárulta a testvéreit a Shieldben, azóta várja, hogy valaki végre a keze közé kapja. Mióta Seth eladta a lelkét és saját magát, hogy a WWE jövője lehessen, ők (kimutat a közönsége) akarják látni, hogy valaki a keze közé kapja a Bajnokot! És mióta Seth megszegte a 11. szabályt, mióta beváltotta a MITB táskáját, mióta ellopta az övet Brocktól, azóta Lesnar is azt akarja, hogy rátehesse a kezét Rollinsra! Most vasárnap este, minden ember, aki nézni fogja a Battlegroundot azért fizet, hogy lássák, ahogy Seth seggét szétrúgják! És Paul Heyman esküszik a megtorlás istenére, Brock Lesnarra, hogy minden egyes ember, aki 9,99 dollárt fizet meg is fogja kapni ezt a pénzéért! Seth megvert, fájó, agyoncsapott, agyonsuplexelt,F5-ölt, trónfosztott lesz! Vasárnap Seth Suplex Citybe megy! Egy fenevad fogja odavonszolni, a WWE igazi jövője, Brock Lesnar! Brock mosolyog, míg Seth mintha duzzogna kicsit, majd mindketten aláírják a szerződést.
Seth felállna, de Heyman rákiabál és felszólítja, hogy tegye a kezeit az asztalra! Seth azonnal paranoiával vádolja meg az ügyvédet, azt mondja nem készül semmire. Brock viszont borítja az asztalt. Seth a kötélig csúszik a székkel és döbbenten látja, ahogy a fejreállított asztal alól Lesnar elővesz egy fejszenyelet. Tanácstalanul néz Kane-re, ő azonban rezzenéstelenül áll. Méregetik egymást, a közönség pedig kiabálni kezd: Suplex City! Brock helyrerakja a bútorokat, majd mintha mi sem történt volna, visszaül és az asztalra teszi a nyelet. Seth még tanácstalanabb, de lassan beleereszkedik ő is a székbe, kicsit közelebb gurul az asztalhoz, épp annyira csak, hogy el tudja kapni az odarakott fadarabot. Arcán kaján vigyor terül szét, hisz úgy érzi, már nem fegyvertelen. Emelné a nyelet, Lesnar azonban felkapja az asztalt és teljes testsúlyával együtt nekirohan. Seth elterül, Brock Kane-t kezdi osztani a sarokban. Jön ugyan Rollins is, de azonnal kap egy suplexet! Brock kilöki Kane-t a ringből, mire ő elkapja a Bestia lábait és maga után húzza. Rollins ugrik a kötélről és leterítené Lesnart, a másik oldalról Kane is támad. Ketten a földre küldik, megrugdalják. Seth megragadja a fejszenyelet és azzal is lesújt. Úgy tűnik, Lesnar ismét alul marad velük szemben és Kane az acéllépcső egyik elemével is telibe találja. Úgy vélik eleget kapott, a kegyelemdöfés jönne, Pedigree a lépcsőre. Brock azonban derékon kapja a Bajnokot és nekivágja a barikádnak! Fordul a másik irányba és Kane kap egy F5-ot a padlóra! Rollins maga marad és szokásához híven futni kezd. A nézőtérre ugrik, menekül. Brock nem éri el, így visszatér Kane-hez. Egyik lábát a lépcsőre teszi, majd a másik lépcsőelemmel rácsap. Kane ordít fájdalmában.
Lesnar belép a ringbe, felemeli a bajnoki övet, amit Seth a menekülésben otthagyott. Magasra emeli, majd elhagyja az arénát.
Amikor Lesnar már kiér, Seth visszamerészkedik és azonnal bátor lesz. Dobálja a széket, az asztalt a ringben, majd mikrofont fog. Az első naptól, mióta Lesnar itt van, azt hiszi, hogy érinthetetlen – mondja. Mindenkin keresztüljutott, egyedül rajta nem. A WrestleManián azért tudta megszerezni a címet, mert ő jobb, mint Brock. és vasárnap a Battlegroundon azt fogja tenni, amire senki más nem képes a földön: legyőzi Lesnart. Mert Brock nem egy gép, nem egy szörnyeteg, hanem egy ember, és meg lehet verni! Ő, Seth Rollins arról lesz híres, hogy ő volt az, aki elmosta a szörnyeteget!
Seth kilép a ringből és láthatjuk, hogy Kane mellett ott van az egészségügyi személyzet és a mérkőzésvezetők. Rollins megáll, majd kiabálni kezd: Ez volt a terv Kane? Ez volt a nagy terved Lesnar ellen? Hogy hozta ezt Kane össze? Mint az egész karrierje… Egy nagy csalódás – mondja, Kane semmi nem lenne nélküle. Egy darab szarnak nevezi Kanet, aki csak egy önjelölt Hall of Famer, majd ledobja a mikrofont és elindul. Aztán megáll. Visszafut és ráugrik Kane lábára, arra, amelyikre Brock rácsapta a lépcsőelemet. Kane ismét ordít…

A Battleground előtti utolsó RAW-t láttuk. Vasárnap Seth úgy kell, hogy szembenézzen Brock Lesnarral, hogy nem számíthat sem Kane-re, sem J&J-re. Vajon van még terve? Természetesen a héten még jön a Tough Enough, az NXT, a SmackDown, és a Battleground előzetes is. Maradjatok velünk!

Pre Show:

RAW:

68 című bejegyzés “WWE RAW 2015. július 13. – Szerződni Brockkal” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az IC meccs jó lett volna dehát a bajnok megint sérült. Valszeg egy köt. kihívói meccs lesz helyette, no nem Show és mizbaszra gondoltam mert az egykori WM főmeccses pénzcsinálónál jelenleg az is keményebb amit reggel rakok az illemhely mélyére. Hát igen silány valami lett belőle, mára csak annyira képes h. otthonkájában is felbukva iszkoljon ellenfelei elől.
  Remélem egy megfelelő meccsel pótolják a címmeccset. Sajnálom hogy Ryback most sérül le, pedig a közönség megint zabálja, a ringbeli munkája is fejlődött az a 135 kilós splash egyszerűen gyönyörű.

  Kedvelés

 2. A TT vonalat kicsit vakvágányon érzem. Ennek oka szerintem a New Day jelen létezése. No nem magával a csapattal van bajom, lehetnének ők Shield 2.0 is, igaz Woods egy kalap szart nem ér.
  A csapat baja az hogy kurvára rossz idősíkba keveredtek. Nincs más trió rajtuk kívül, így egy ember mindig fölösleges marad a meccseiken. Eredetileg valami face vonalat képviseltek volna de a folyamatos harmadik emberes csalások után alsókenő heelek lettek, tisztán nem nyernek megfelelő ellenfelük nincs is. Mondjuk ha Henry összeállna a PTP-vel komoly meccsekre is akkor lehetne valami.
  Hiányoznak a kecskebaszók, ők lehetnének a legdominánsabb csapat, de ugye sérülés. Na de majd visszatérnek. Akkor meg mi lesz a Lucha Dragonokkal, mert bizony Harperék őket tolnák kecskék helyett.
  Az Ascensionnak el kéne tűnnie egy kicsit, mert a ringben elég lagymatagnak tűnnek.

  Kedvelés

 3. Hol is kezdjem?
  Ja meg van. Az idei év legjobb adását láttam kisebb szépséghibáitól eltekintve, nem volt idén ehhez fogható RAW.
  Owens vs Rusev vs Cezaro. A meccs után elgondolkodtam. Most egy mezei RAW meccset láttam
  és nem a WM 32 főmeccsét? Mert ez simán beillene oda.Tetszett hogy három nagyágyú páholta egymást, Owenst nem favorizálták külön. Volt itt tudás, akarat, keménység, hatalmas erők összecsapása. Azt hiszem hogy epic meccset láttam a srácoktól.
  Jó hogy Rusevet nem csicskították vissza miután leszedték az orosz vonalról. Már nem anyácska fia hanem bolgár bestia és nem csak nevében. Mondjuk egy kis edzés ráférne, azért padozás közben felszaladt rá pár kiló.
  A Ziggler elleni meccsét valahogy nem érzem helyénvalónak, nem hiszem hogy Zigi sokra menne
  ellene, a most látott teljesítménye alapján Rusevnek ugyanúgy ki kellene vernie belőle a lelket mint egy hete.
  Alakul, nagyon alakul a Summerslam US meccse. Az én forgatókönyvem szerint Cena így vagy úgy de kikap vasárnap Owenstől, ez egy szimpla meccs lesz. Időközben Cesaro megszerzi no contest jogot az övmeccsre, Cenának aut. visszavágója van így remélem lesz egy kiváló Owens vs Cesaro vs Cena meccsünk. Esetleg még odakeveredhet Rusev vagy Ambrose melléjük, bár mostanság a négyes meccsek eléggé silányra sikerednek. Azt meg csak remélem hogy a BG után nem kapják ki csak úgy a sztoriból és nyomják be a WHC feudba. Elég méltatlan lenne az övre nézve, ha a veresége után Cena csak úgy hagyná a francba szeretett övét.

  Kedvelés

 4. Ha Undertaker visszatér,magával hozza az egész poklot…

  Nagyooooooooooooon örülnék neki,ha valóban visszatérne,és úgy néz ki vasánap vissza is fog térni!
  Csak itt az a bibi sztoriban sehogy se áll össze.Ő állna bosszút Kane-en?
  Kane-nek kellett volna anno boszzút állnia a streak megtörése miatt…
  Mondtam,hogy valaki közbe fog lépni,és soorltam pár legendát,de ha maga a halott ember lesz az….nagyon durva lesz.
  lesnar bukni fog,így judás marad a bajnok.
  Simán eltudok képzelni egy lesnar vs Taker feudot,mivel lehet Taker heel lesz..a bestia meg most langyi face.
  Elkerül az övtől lesnar és jöhet a kemény feud
  Vagy lesnar bukik,júdás nyer és Taker nagyon elveri,de az meg bajnok marad.
  Vagy lesnar nyer,Taker közbeavatkozása miatt,és a szart is kiveri az egykori csicska…es kutyából höhööh
  Vaaaaaaagy.Mindkettőnek ad rendesen,és talán még Kane is beszáll.
  Vagy mekkor alenne már ha egyszerre jelennének meg!!Újra összeállna a brother of destruction!! A valaha volt legjobb tag team!!!!
  Voltak legendás párosok,nagy bajnokok,de olyan mint ez a két pokoli szörnyeteg,nem volt és nem is lesz soha!!!
  Na Wyatkém,aszt kell,hogy mondjam,jobban érdekel már így a nokedli meccs a nagy visszatérő miatt,mint a tiéd.A fontossági sorrend átalakult.

  KU…..A JÓ LESZ HA VISSZATÉR!!!

  Kedvelés

   1. tudom hogy voltak a tesók tag teamben, róluk már olvastam sok mindent. egyértelműen rajta vannak a pótlandó listán. 😉
    én most nagyon meglepődnék egy Taker returnön, de örülnék neki. mostanában nem igazán kombinálgattam a sztorikat mert sikerült annyira megkeverniük a szálakat hogy túl sok felé ágaznak el a lehetséges forgatókönyvek. kivárom a vasárnapi adást mostmár, aztán megint írok majd egy hosszabbat.

    Kedvelés

   1. Minden megfelelő ahoz ,hogy visszatérjen, mellesleg ahogy írták eddig minden bejött amit a csávó megírt: Henry az EC meccsbe azt hogy Ryback nyeri Joe debutálását NXT-s dívákat, REMÉLEM ez is így lesz. :D.$$$$*.* Írta Royal hogy Lesnar nem nyerhet mert papír forma lenne és egy legenda megakadályozhatja, hát itt a legenda. Én nagyon szurkolok ,hogy így legyen. Csak az is kétesélyes ,hogy vajon mi lesz ha visszatér?? Esetleg Lesnarra támad vagy Rollinsra ? Heyman is célozgat Takerre Rollins meg tudjuk mennyire “megalázta” Kanet hétfőn..ez nem maradhat így :):$
    A másik amit meg én észre vettem…jó nem biztos de észre lehetett venni ,hogy Undertakerről mindig akkor tettek fel képet ahogy edz mielőtt visszatért volna. 🙂
    Bízom benne Vasárnap is így lesz Taker várlak!!!:$$

    Kedvelés

     1. Remélem is :$$ én élőben nézem majd :DD húúhh :$ remélem így lesz felkonganak a harangok és a hideg betölti az arénát:$$*.* örülnék meccs közbe beküldene kettő koporsót “Lesnar és Rollins” címkével ellátva majd jön Ő a Phenom áhh:D és begyújtaná a két koporsót:$

      Kedvelés

     2. Jól hangzik.Mindegy ki “nyer”mert ketté vesztes marad a ringben miután Taker elvégezte a dolgát..

      Kedvelés

     3. Viszont Kane nem hiszem hogy ott lesz mert úgy olvastam egy másik oldalon ,hogy Brock “eltörte” a bokáját…nos akkor hat nap alatt csak nem jöhet rendbe 😀
      De ha így lesz hogy elintézi mind a kettőt akkor Sheamusnek utána kéne beváltania a tatyót…

      Kedvelés

     4. Ja igen eltört a bokája,sípcsontja,malac perselye…
      hófehérke most egy ratyi heel,hiába táska tulaj,sehogy se illik a képbe,főleg,hogy vipera matyival feudol,de ha meghúzák azt,hogy ő lesz a bajnok..lesnar is szétveri meg júdástol is kap,és még nem is beszéltünk a halott emberről..ő nem csak borsot törni tér vissza..

      Kedvelés

     5. mivan ha lesnar és rollins meccsel, kifáradnak, jön sheamus beváltani a táskát de akkor jön undertaker és megakadályozza és kezdődhetne a feud sheamussel

      Kedvelés

 5. KANE ÉS A BABYFACE TURN?
  A Raw adásán mint tudjuk Brock Lesnar egy acéllépcsőt vágott Kane lábához és ennek következtében eltört a bokája.Seth Rollins pedig ideges lett, hogy egy démon miért nem tudta őt megvédeni aztán Seth elkezdte ütni Kane törött bokáját.

  Elképzelhető, hogyha Kane felépül akkor Babyface-ként térhet vissza és Seth Rollins-al lenne viszálya a WWE World Heavyweight Championship-ért.

  Kedvelés

 6. Mi van akkor ha most hirtelen megjelenik Sting?És ő segít júdásnak,majd kialakulhat egy feudja a bestiával,ezálltal is bevonva őt a mókába s kacagásba+lesnart elvinnék az övtől.
  Bár asszem ez álom marad.Kane visszatérése nagy vörös szörnyként lenne alegjobb,de….igen..
  Túl egyszerű papírfrma lenne az,ha most lesnar nyerne.Valaki vagy valakik közbe fognak avatkozni az biztos,csak remélem nem triple h mert már nagyon unalmas volt a legutóbbi meccsük is,pedig az se ma volt.
  Vajon ki fog segíteni júdásnak?Ki???Lehet most jön vissza Goldberg???Vagy Stone Cold???Vagy kavicska?Új ember biztos nem lesz se olyan aki a roster tagja,csak régi nagy visszatérő lehet.Szerintem valami ilyesmi lesz.H ameg nem és bukja az övet júdás,és ismét bajnok lesz lesnar,aki évi 2 címmecs..és 3-4 megjelenés..ami nem jó az üzletnek,szal ez felejtős.Erre kíváncsi leszek.

  Kedvelés

  1. Goldbergről volt is egy cikk itt hogy a visszatérésen gondolkozik. ha valóban legenda jön vissza akkor eltudtam volna képzelni Kurt Angle-t is mert vissza akart térni. csak hát ugye a tumor…

   Kedvelés

   1. Inkább ne térjen vissza max. egy meccs erejére. Kedvenc pankrátorom pedig, szerintem nincs és nem is volt nagyobb erő nála a pankrációs világban, elsőszámú spear osztogató, a legbikább mind közül. Pont ezért nem akarom hogy közel 50 évesen esetleg olyat bukjon mint esetleg Batista.

    Kedvelés

 7. Az idei legjobb RAW adást láttuk ami azért meglepő mert ez az utolsó egy ppv előtt. Általában ilyenkor nem történik semmi csak meccsek de végre nem.

  Az első meccs nem volt rossz de azért nem ppv szintű. Rybacknak lassan az a splash a finishere nem a shellshocked. Amit a nagy MR. money in the bank mutatott megint csak semmi big show meg…

  Ambrose Wyatt meccset nem értékeném de pozitívum hogy reings olyat csinált amit a heelek szoktak: hátulról megtámadta az ellenségét.

  A dívák szegmense volt a raw adás legjobb része. A 3 díva az nxtből vérfrissítésnek jó bár boss nem marad itt amíg bajnok charlotte pedig a kihívója. Becky viszont telitalálat. bár a kedvencem, Bayley elmaradt.

  A tag team meccset meg kell emésztenem. Nem rasszizmusból de a tt vonal az öv körül és ez a meccs is olyan mintha menekülttábor lenne itt. Az hogy Henry a száz nemtudomhány kilójával táncikál… esküszöm nem hittem volna hogy ezt mondom de hiányoznak ide usoék. Ők bunyósok.

  King King
  borzasztó amit szerencsétlen Barett-tel művelnek megveri a truth is.

  Stardust Neville
  visszatért a kis cody ja nem csak stardust. levehetné ezt a jelmezt mert nem lehet komolyan venni

  us kihívó elképesztően jó meccs volt de ez nem K.O. érdeme. DE Rusev és Cesaro olyan meccset produkált ami elképesztő. Cesaro suplexe és a Swing oriási volt de a cena rusev egy nudli

  Brock az adás elején és a végén is alakított kane szegény lehet hogy azért fogta a sípcsontját mert nem érte el a bokáját

  Have a nice day!

  Kedvelés

 8. Végre egy jó Raw adás, ilyet is rég írhattam, az első meccs annyira nem érdekelt, semmi értelme nem volt, de amúgy egész jó kis meccs volt…. Lesnar és Heyman ha ittvan, az mindig megdobja az adás színvonalát, masem volt másképp, elképesztő ez a pali hogy milyen dumája van, 1-2 ember tanulhatna tőle….. Ambrose mostmár adásidőt se kap? 😀 bejött, azt ennyi, leült oda a kommentátor asztalhoz azt jól van, pff erre inkább már nem is mondok semmit…. de jó látni hogy végre Reings is csinál valamit, remélem mostmár elterelik erről a superhero vonalról, elég nekünk Cena bőven, remélem a BG-re jó kis meccsett hoznak össze Wyattel, de olyan zúzósat mint anno Big Showal, jó kis feud lehett ez, csak ne cseszék el 🙂 ….. és igen végre felhozták Saschat, Charloteeot és Beckyt, erre vártam már mióta, talán végre lesznek nézhető meccsek a csajok között is, és talán nem kell temetni a díva osztagott, köszi Steph….. na de a TT osztag, te jó isten, ennyire mélyen nagyon régen volt, pedig anno mekkora jó párosok voltak, Seth meg Reings, vagy a Team Hell NO-t említsem csak meg, most meg azt kell néznünk ahogy a Prime Time, meg a New Day bohóckodik, ha sürgősen nem kezdenek valamit a Lucha Dragonsal, meg az Illuminátisokal, és nem hozzák fel a Sawft, akkor a TT dívíziót eltemethetjük….. na csak lehett a rawkon triple threat meccs, de még milyen jó meccs, ilyenekből lehetne több is, Cesaro elképesztő, mióta szólóban nyomja 4 meccse volt, mind elvesztette, de olyan teljesítményett lerakott, hogy az valami hihetetlen, Rybacktől már most elvehetnénk az ic övet, és adjuk Cesaronak, mert az US övet KO-nak kell kapnia, nincs mese…. inkább vonják be Rusevett is meg Cesarot is az ic övbe, mert az úgy is most a béke segge alatt van, ezzek ketten legalább egy kis életett lehetnének bele, meg mondjuk Zigit is majd odarakni, és akkor még talán kilehett majd valamit hozni belőle….. és a főesemény, megint kezdtem azt hinni hogy Lesnar verést kell megnéznem megint (már épp azzon gondolkodtam, vajon ezért mennyit fizethettek neki), de aztán hál istennek, nem az lett, szépen szétbaszta Kane lábátt, bár azért a lépcsőt egy kicsit a lába mellé tette, és Kane is valamiért a sípcsontját fogta, de ezzen kivül király volt, és ahogy elnézem Rollins egyedül maradt, J end J-t elintézte, Kane-t elintézte, vajon kifog segíteni Rollinsnak, mert valaki fog az biztos, tisztán nem verheti meg Brocokott, vagy Kane jön vissza maszkba, learmotízálja Rollinst, és DQ-val nála marad az öv, más elképzelést nem láttok…. mert arra nem gondolok hogy Lesnar megkapja az övett, bár annak örülnék a legjobban…. mindenesetre kíváncsian várom a BG-t, remélem nem kell csalódnom… az adásra pedig 10 ből erős 7est addok….. a múltkori 6os után, ez már fejlődés…. csak így tovább 🙂

  Kedvelés

   1. semmi bajom velük, csak azt próbáltam leírni, hogy 2 csapat, itt búnyózik azt ennyi, a többiek meg elvannak felejtve, pedig milliószor jobbak mint ez a New Day, mert ez egy vicc, tőlük százszor jobb volt a Miz és Mizdow páros, vagy Gold és Stardust…. nem hittem volna hogy ilyet írok, de még az unalmas Usoék is visszajöhetnének már, igaz hogy annyira unalmasak hogy lassan Cenat is lekörözik, de még mindig jobb mintha a New Day vs Prime Time meccsekett kell megnéznem 101-edszere is….

    Kedvelés

     1. a New Day is fos de a PTP. szintén szar. Nem technikásak, nincs jo/kozos finisheruk.

      Csak hát a Lucha D.-on es az illuminatin kivul nincs más !!!!!!

      Kedvelés

     2. Ha így érzitek nincs jogom belekötni én mindenesetre nem érzem a Ptp-t szar csapatnak. A New Day fikával nem tudok vitatkozni, korábban én is leírtam, hogy mennyire erőltetett TT bajnok csapat lett.

      Kedvelés

 9. Elképesztő,hogy TT milyen szintre süllyedt,ahhoz képest,hogy régen milyen csaták és TT párosok szálltak ringbe az ővekért… Most meg ilyen Primetime meg The New Day fosok küzdenek érte.. Szerencsétlen Cesaro meg a jelenlegi roster legtehetségesebb pankrátora és szopóágon van,még mindig ..de ezektől függetlenül egész jó adás volt!

  Kedvelés

    1. No és melyik csapatra gondolsz?Szerintem egyedül Luke Harper és Erick Rowan duó,ami ér is valamit,de hát az se lesz egy ideig..

     Kedvelés

     1. Lucha Dragons, és az Ascension is ide tartozik…az már más tészta ,hogy jobbert csináltak belőlök na és persze ahogy mondtad Harper és Rowan csapata de ugye azt most kilőhetjük :S

      Kedvelés

  1. na akkor nincs:az a 4 amit te mondtál..akkor mondok én is
   No Russian Chair match vagy szíjas
   No Kiss Me Arse
   No 3 Stages Of The Hell
   No Unmasked match
   No 12 vagy 10-man Tag Team ami nagyon adná a Survivor Seriest
   No Beat The Clock match
   Jah meg a táskával kapcsolatos nem lehet meccs közbe beváltani

   Na meg Xbox 360-ba persze hogy nincs mert be se rakták nálam se

   Kedvelés

   1. Bebaszna az 5v5 vagy a 6v6….én már akkor ideges leszek ha 3v3-nál állandóan berohan az összes barom :Sxd:”D

    Kedvelés

    1. keressetek rá: Batista-Khali Punjabi Prison meccs (no mercy 2007)
     Khali ötlete volt ez a meccstípus, ő találta ki.
     Ez volt az egyetlen ilyen meccs

     Kedvelés

 10. Stephanie… Köszönjük.
  Stardust: remek, hogy visszatért félő sajnos milyen irányba halad így a karaktere a történtek után. Talán most kellene Stardust-ot levetnie és újra Cody-nak lennie. A közönség szerette volna buzdítani de így nem tudták a karaktert hova tenni, megmondom őszintén így én sem. Ez a Stardust karakter erős volt eleinte mikor létre jött a TT-s idő alatt, de az öv elvesztésekor és után illetve szólóban semmilyen. Nagyon jókat nevetek azokon amikor fúj mint egy macska, de igazából ennyi a karaktere. Neki most 1-2 hónapon belül kellene visszaalakulnia Cody-vá Goldust által, faceturn, aztán vissza a Tag Team divízióba. Neville: úgy érzem előbb-utóbb várhatóan a bg után heel turnt vesz. Látszik a szemében az frusztráció szerintem ez hamarosan testet is ölt.
  Barrett vs Truth: nem értem ennek mi értelme. Nem fejlődnek sehová a nézőket nem érdekli. Általában ilyenkor szoktak tag-team csapatba menekülni a karakterek úgy érzem itt is ez fog történni.

  Kedvelés

 11. Huuuu….ez se volt egyszerű adás.
  Mindneki tudja,hogy hájmen mikrofonnal a kezében verhetetlen.Csori Kane-t mindig betalálják Undertakerrel,de a tesója,és az,hogy ismét ezt veszik a szájukra,személyes bosszúvágy teszi ezt az egészet.Bár már elkéstek vele kicsit..de egy Kane vs lesnar meccs jó lenne,ha feud nem is lesz,egy kemény meccset megnéznék velük.Persze 10 évvel lett volna az igaz erejük teljében,de hát..Rem azért lesz valami,kár lenne ezt az alkalmat,lehetőséget elpazarolni.

  vipra hipó vs erő emberek.Szánalmas,unalmas meccs volt.Annyira tudta,hogy mizantéria elvtárs közbe avatkozik +,hogy a 2 kopasz egymásnak esik pfff

  Wyatt vs békapofa ANNYIRA TUDTA,HOGY NEM LESZ MECCSÜK,MERT SZUPER KENTAUR BEJÖN.S lám,így is lett.Először néztem s azt hittem,jó pár mozdulatot erősebben vitt be a táltos paripa,meg tényleg odavágta a kelleténél jobban is,szegény szerény mr wrong turnt,de az felpattant,hiába kapott annyit..Érzéki csalódásnak hívják ezt,Remélem ultra brutál meccset tolnak,mert kivagyok éhezve egy jó meccsre.Már látom is a feud végét.Vagy nyer Wyatt és úgy lesz heel kentaur cimbi,vag yveszít,s így lesz heel,de akkor is Wyatt győz ezálltal..
  Majd jöhet a teso teso teso feud..

  giga csokigolyó – no comment…
  És ez még csak a kezdet..Ki is táncikált nagydarab létére?Ja,hogy az egykori pusztítóból lealacsonyított,s a nevétél megfosztott,megalázott egykori “lord”tensai..hát igen jaaaaa meg nagy kháli,aki nehézsúlyú világbajnok volt,kegyetlenül eltalált heel volt,majd mi lett belőle..egy táncikáló óriás bohóc,akit még a wc-és néni is megver.Függetlenül attól,hogy a wc mellé szart-e.Méylebbre ha nem is tud süllyedni,jó úton halad efelé.Ennyi…

  king berette egy vicc.Imádom ezt a bunyóst,de kevés nagyobb jobber van tőle,pedig..nagyszerű meccseket produkált anno.Egykori nexus vezér majd később az a rózsás köpenyes bevonulása és a jó meccsek,nagy lehetőségek..most meg…vicc ország bolond királya.És még a holdkóros kannibál is legyőzni,méghozzá kitudja már hanyadszorra.

  Hucutkodás a us öv körül

  Cezaro fején minek van törülköző bevonuláskor?Nem értem most se..
  Jó,hogy újra itt van rusev bár egy idióta besenyő,de valljuk be,jó meccseket tol a maga egyszerű,bárgyú,bugyuta módján,és hiába unalmas a müzlis feudja,miért ne lehetne itt?Nyomatni kell az embereket,meg öv felé terelni,nem csak 1 embernél hagyni az övet élete végéig,meg 1-2 kihívó..vicc kategória.
  Mennyien imádják Cezarot.Elképesztő!
  Cezaro ahogy felkapta könnyedén tsz parasztot és odabaszta..az meg csak nyekkent.És nem csak 1 x Gyönyörű mozdulat volt!A sarokba repülős könyökös mozdulata meg egyszerűen kurva jó!!!
  A 3 as mozdulat a sarokból..csodálatos volt.
  27.45 nél az a mozdulat..az eszem megáll.
  És ahogy megpörgette rusevet….elképesztő..A végén Cezaro rosszul esett le a kötélről,böhömke meg elrontotta a rúgást.Kár,hogy nem az nyert aki megérdemelte volna,az aki elképesztő teljesítményt nyújtott,s az aki végig dominált 2 vel szemben.Cezaro,tényleg elképesztő.Jól mondta müzli ő a jövő,a wwe jövője.Csak legyen is így.Mindig mondtam nektek,már a legelejétől fogva,amikor debutált majd bajnok lett,aztán az amerika mániások korszak alatt még jobban,ez a pali ku.. tehetséges,nagy jövő áll előtte.És amit most ismét leművelt…Na,az meg,hogy zsinórban 4 x olyan elképesztően jó meccseket produkált Cezaro,amire nem is tudom mikor volt utoljára példa a wwe ben,hogy 1 ember,ilyen bomba formában legyen,ilyen meccseket toljon.Az meg,hogy 4 ből,zsinórban 4 x kikapott nem érdekel senkit.Ő a legnagyobb győztes.
  medvebocs továbbra is egy nagy 0,nem sokat csinált,sunyiskodik csak meg menekül.Bukott nxt-s kamus bajnok,vagyis volt bajnok,sőt,meg sem érdemli,hogy ezt a szót vele s a nevével együtt használjuk.ratyi.
  Jó pont az,hogy végre cipőt adtak a büdös parasztra.Volt 1-2 jobb megmozdulása.Az meg,hogy elhagyták ezt az orosz vonalat,most meg bolgár..jó is meg nem is,mert az erős verhetetlen heel karaktere lesilányodott vagy 2 szintet,de legalább most már ő is ember,mert eddig verhetetlen pusztító gép volt..de most már ember,és remélem ő is szerepleni fog akésőbbiekben is a övért folyó csatáért.
  Arra se emlékszek,hogy us vonalon mikor volt ilyen jó és erős felhozatal.Gondoljátok már el,milyen meccseket összetudna még ezek hozni.Ha meg a hegyomlás,Kane,vezstet kutya is ott lenne…na jó,ne legyünk telhetetlenek.
  Látszik,hogy sokat gyakorolták ezt a meccset.Ez nem csak a hét legjobb meccse volt,úgy,hogy még nem volt sd se,de a hónapé,sőg tovább megyek.Ez idén az egyik legjobb meccs amit láttam.Cezaro meg amit egymás után 4 x levágott…kegyetlenül jó.Tehetséges,remélem bajnok lesz,mert megérdemli!!!És nem csaj az us övet,hanem majd egyszer a fő övet is.Amit remélem idővel ismét szétválasztanak,mert ennek így nincs értelme.Ezt mindeni tudja.

  csillaglány győzelme várható volt az apja halála miatt.Az Amerikai álom..egy legenda volt,a fia is az már most,mármint a nagy,mert ez a kisebb egy vicc.Tesója nélkül egy nagy 0,és lehet itt face tun,minek?Érdektelen karakter,nem lehet már belőle kihozni semmit sem.

  Vége főcím.Az a ringen kívüli fojtó dobás nagyot szólt volna,ha létrejön,de hát…nem lehet minden nap gyereknap.Érdekes lesnart az áldozatai bárány szerepkörben látni újra.Megtudnám mondjuk ezt is szokni,csak nem így ebben a kivitelezésben.Kane lába bánta.Kilóg a ló lább.Makkos cipő,rongyláb.Azért majd máskor súgják meg neki,hogy hol kell fognia a lábát.Nem ártana ott,ahol “megsérült”nem pedig a sípcsontját..Asszem vége a kutya életnek,most lesz vagy face turn neki vagy heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel.
  Na,de a 2 hobbit nem ér egy fél marék nokedlit sem.A hegyomlás máshol botorkál-Kane se pajtá már többé.Egyedül maradt a júdás,mert triple h se védi meg.Egyedül pedig semmit sem ér,amúgy se,lesnar ellen meg főleg nem.Szerintetek hogy fog alakulni a meccsük?
  Lehet,hogy majd menekülés kúszás mászás lesz csel csalafintaság,sunyiskodás stb,és lesnar majdnem nyer,majd felgyulladnak a pokol lángjai és megjelenik a nagy vörös szörny maszkban???Én ezt várom,ennek örülnék és íg ymár meg is van rá az esély.Ő heel,júdás majd face lesz,lesnar meg kettő között bugdácsol majd.Olyan jó lenne ha ez lenne s pont így,csak sajnos nem a 2000 es éveket írjuk,hanme bizony 2015 van…Azért Én rmeénykedek,a nagy vörös szörny visszatérésében.
  júdás egymaga semmit nem tud tenni.Itt közbeavatkozás lesz természetesen.
  Jó adás volt,am,Cezaro the best.

  Kedvelés

   1. Amúgy müzli most ettől menő?Nagyon nem volt korret tőle,hogy a kimerült besenyővel meccselt,aki egy féreg ugyan,de akkor is előtte meccselt,és ez müzlire nézve szégyen,az igazság bajnoka,a degeneráltak védőszentje stb,mr fair play pfff na,de majdnem pórul is járt.
    Sose nézek díva meccseket,persze jó a felhozatal csaj fronton,kivétel nélkül mindnek adnék valami jót.. he he
    Nem érdekelnek a dívák.

    Kedvelés

    1. A Kane Lesnar feudhoz ne fűzz semmi reményt, mert csalódni fogsz. Ilyen nem lesz, és ha lenne is, nem sokat érne, mert Kane a ringben valami irtózatosan borzasztó, tetszik vagy nem le kell fogadni, hogy olyan lassú és lomha, hogy az valami förtelem arról pedig, hogy hogy adja el a rajta bemutatott mozdulatok ne is beszéljünk. Hogy alakul a főmeccs? Háát. Kérdéses, hogy a nagy vitathatatlan bajnok mire megy Kane segítsége nélkül, valószínűleg szarrá veri majd Lesnar és elveszi tőle az övet. Legalábbis én ebben reménykedem. Egy Széna projektet igazán bemutathatna rajta, szerintem senki nem bánná. S utána mi lesz? Valószínűleg lesz egy visszavágójuk, valamikor majd a heel Reigns is odakerül majd. Na meg ott van az idokolatlanul MITB Sheamus is, akit a jóisten se tudja, hogy fognak beírni a fősztoriba, de végülis még van rá egy évük. Meglátjuk mi lesz, az viszont 98 százalék, hogy nem Kane lesz a következő kihívó. Jóindulattal.

     Kedvelés

 12. Nekem is tetszett ez az adás. Az első meccs kifejezetten jó vol, orton es ryback remek páros. Természetesen meglepődtem amikor feljöttek az nxt-s divak, de kellet már valami új mert azért a diva részleg eléggé lapos volt. A wwe tag team-eket még most sem szeretem, nekem a 2014-es tavasz tetszett ilyen szempontból. Az egyetlen bökkenő az a r-truth vs barrett meccs, kezdeni kéne már valamit azzal két karakterrel !!!!!!!!!!!
  Kíváncsi vagyok cenatol vajon ki lesz képes elvenni az övet, bár most hogy owens mar nem nxt champion így neki akár lehet esélye, de nemsokan vannak akik letudjak győzni cenat (sajnos). A triple threat meccs nagyon jo volt, bár lehetett sejteni hogy ki fogja megnyerni. Tudom mindenki cesarorol beszel és tényleg brutál amit művelt, de azért rusev teljesítménye is szót érdemel.

  Várom már a battlegroundot es kiváncsi vagyok a meccsekre, de rollinsbol egy kicsit már sok !!!!!!

  Kedvelés

 13. Ezek után, ha Kane nem veszi vissza a maszkját, és nem lesz a régi pusztító, akkor soha többé nem nézek WWE-t.

  Kedvelés

 14. Aztamindenit, egyszer olvasok RAW spoilert, azt is véletlenül, de még milyen szerencsémre! Nem írtak konkrétat, de felhívták a figyelmet, hogy most kell majd figyelni a női(!) részlegre, hát most nem is tekertem el. Egyszerűen csak, köszönöm. Mennyit vártunk mi erre,,,,és ezt most nagyon egységesen mondhatom mindenki nevében, aki ismerte az NXT lányait. Féltem, hogy “csak” Charlotteot és Bosst hozzák fel, viszont jajj de megörültem mikor Becky is jött. Azt mondjuk sajnáltam, hogy már megint új ruhában, az a steampunkos szerintem önmagában csodálatos szerelés volt, nem értem minek kellett kukázni. Mindhárom lány iszonyat jó pankrátor, remélem hamarosan kapnak egyéni meccseket is mert eddig mindig úgy voltak a legjobbak. Egyszerűen egy másik dimenzió ők hárman és a bella golddigging. Mindazonáltal remek példaképek is sportolói szempontból. Becky, mint tudjuk, elszökött otthonról 15 évesen, hogy pankrátor lehessen és mára nem is akármilyen lett. Charlotte és Sasha pedig a tökéletes reprezentálása annak, hogy attól, hogy te valakinek a valakije vagy még lehetsz mocskosul tehetséges és nagyon keményen dolgozó. Le sem lehetne írni mennyire kellett most a main rosternek ez a három lány, és nem díva bsszmg. A total divas zenéje azért felkúrta az agyam a végén, de betudom annak, hogy nincsen női nexus és így egységesített zene se, és nem akartak előnybe részesíteni senkit se.

  TT-t is megnéztem a változatosság kedvéért. Persze csak Henry miatt. Akármilyen lomha csokigolyó mára már, egyik legbadassebb az egész rosterben azzal a bevonulással. Pedig nem kell hozzá Bálori szintekhez nyúlni. Egyszerű kemény séta, na meg hát a Three 6 Mafia, na igen. Úgy már nem is olyan nehéz. De ez a párosítás egyszerűen Lesnar szintű. Mondjuk a nemhivatalos give black people a chance mozgalom elért Vince papáig, TT részen már lassan a ringet is átfestik feketére kezdés előtt.

  Dean Wyattből most nem lett semmi, legalább Smackre meg is van a semifinal meccs. Jó látni Romant vadászni, tényleg nagyon kell a karakterének most ez. Nem volt nagy szám, de azért a meccsüket várom.

  Egész US szegmens: ezt így kell. Pár apróságba bele lehetne kötni, de oly felesleges. Ezt a színvonalat tudná mindenki legalább hozni itt kérem semmi gond nem lenne. Mindhárman remekek voltak. Persze Kevinnek meg volt mondva, hogy tartalékolja magát és sétáljon ki, persze saját akaratából. : D Imádom a karakterét. Ahogy írtam, mindhárman remekek voltak, de azért Cesaro,,,,Cesaro egyszer, vagyis egy hónapig kap olyan meccslehetőséget, ami nem öt percig tart és valami brutálisan kegyetlenül kihasználja. Jobb volt mint Rusem -na no shit-, de azért Bolgár parasztunk is odatette magát, én amúgy is bírom, és ami szívatást még Cenának bevitt az pont elég volt, hogy itt is jó szájízzel nézzem tovább az egészet.

  Neville Dust meccs nem volt nagy szám, de az a képregényes rajz tetszett. Kár, hogy itt már kék volt a csillag nem piros. Az pedig cink volt, hogy először Adrian őőőő vagyis Neville Neville zenéjét tolták be Stardusté helyett. Sebaj, két előző csodálatos szegmens miatt fenét érdekel.

  A vég pedig…égő volt…dehát én is összehugyoznám magam Lesnar előtt. Viszont Rollins karaktere most megint úgy látszik, hogy tart valamerre. Annyira önelégült pöcs már, hogy kilép a vezetőség burkából és egy még erősebb heel szinten tud már csak létezni. Legalábbis én ezt vettem ki. Ebből face turn nem néz ki sehogy se. Erősebb heel lét annál inkább. Kanet kicsit sajnáltam, nem volt Rollins hozzá intézett szavaiban sok mellébeszélés sajnos. Brock és Heyman pedig hozták a vártat.

  Azt kell mondanom ezévben talán eddig a legjobb raw volt. Rengeteg mindent lehetett volna még-még-még javítani rajta. De ne “rögtön” akarjuk a 10/10-es adást. Az amúgy is emberöltőnként egyszer jöhet el. Mondani olyat, hogy végre jó irányba haladunk még nem fogok, elmúlt egy évben már párszor meglengettem és nem lett belőle semmi, kivárok. Owens itt van és remek. Cesarot lehet újra felfedezik. Rusev szerintem fejlődött a sérülése előttijéhez képest. Női(!!) részleg most kapott három őstehetséget. Roman végre egy tűrhető feudban van, amit még nem kúrt tönkre Vince papa. Deant pihentetik, de év trollkodása lenne, ha vasárnap mikor Seth kikap -remélem-, akkor besétálna abszolút vidáman, majd mosolyogva mikrofont ragadva biztatná Rollinst, hogy van azért a veresége után egy kis meglepetése neki, nézze csak a kivetítőt, és indulna a Lockdown trailere, pafff. Book it God. Sírva nevetnék. Lesnar pedig úgy tűnik élvezi, amit csinál, mondjuk ennyi lovettáért,,,

  Juteszembe Royal. Ha van kedved less bele NXT adásába a Marcus Louis vs Solomon Crowe meccsbe. Szerintem Marcust megkedvelnéd. Még nagyon “zöld” a karaktere, de ha engedik neki még lehet valami maradandónak a rügyezését látjuk. Nekem így elsőre és szintjéhez mérten nagyon tetszett. Na meghát a kedvencem nyert, szóval jó kis NXT volt.

  Kedvelés

 15. Paige + Becky + Charlotte > SÍROK, mennyire kellett! erre tényleg nem is számítottam, persze, mindannyian erről derpegünk hetek óta hogy hozzák fel az NXT-s csajokat, de nem szoktam hozzá hogy valami úgy történik a WWE-ben ahogy kellene. 😀 (a többit majd később)

  Kedvelés

 16. Nekem tetszett az adás!! Főleg az NXT-ből feljött dívák, remélem fel fogják lendíteni a díva divíziót!!!! CESARO!!! MEGINT MEGMUTATTA HOGY Ő A WWE JÖVŐJE!!!! EZ NEM EMBER, EZ EGY TERMINÁTOR!!!!!! ARNOLD SCHWARZENEGGER ELBÚJHAT MELLETTE!!!!!!!!!!!

  Kedvelés

 17. Ez az adás szerintem nagyon jóra sikeredett. Az NXT Díváknak örültem én is. A másik pedig ami nagyon tetszett és ütött is az ismét Cesaro elképesztő teljesítménye. Én azt mondom hogy majd ő legyen az aki majd megnyeri a 2016 os Royal Rumble meccset. Na de nem szaporítom tovább a szót. Nagyonvárom a vasárnapi BATTLEGROUND OT.

  Kedvelés

 18. Végre egy adás, ami szétszedte a házat. Végre egy adás, ami teljesen korrekt volt szinte minden részben. Így kellene ezt minden héten. Sok sok kiemelhető momentum, rengeteg epic move 😀 Imádás WWE!

  Az NXT dívák úgy kellenek ide, mint egy falat kenyér! Ez a Becky-Paige-Charlotte formáció eléggé fasza 😀 A Team Bella hamarosan úgyis szétszéled, de Nikky elveszthetné már az övet 😀 Ha Paige is kapja, akkor is teljesen fless lenne az egész, hisz jönnének az utánpótlásból és nem lenne itt a díva meccsekkel tekerés-probléma.

  A triple-threat meccs EPIC volt. Ahova Cesaro beteszi mostanában a lábát, ott folyamatosan jó dolgok történnek. Owens hozta a formát, teljesen várható volt, hogy bedurcázik és otthagy mindenkit a picsába 😀 Ez a karakter így teljesen delíísösz. Rusev meg hozta a legyőzhetetlen formát ismét, amivel itt most nem is volt baj, de azért a meccset Cesaro vitte a hátán elég szépen.
  Ezután a Rusev-Cena teljesen súlytalan volt, de Rusev még így is szopatta a FRISS Cenát. Na mindegy, legnagyobb bajnok.. Ja nem 😀

  A szerződésaláírás is jó volt így teljesen, Lesnar adott-kapott, mint jó köcsög a kék osztrigában 😀
  Nagyon váárós a Battleground, egyáltalán nincs filler szaga 😀

  Kedvelés

 19. Na azért ez jóval jobb adás volt mint az elmúltaké….Amikor Steph meghozta az NXT-s lányokat és volt egy kis adok kapok az többet ért mint a szerződés aláírás a végén. Reméljük hagyják őket úgy harcolni ahogy az NXT-ben és akkor a díva részleg “megmenekült”. De gondolom nem az összeset hozzák fel egyből vagy úgy szerepelnek mint Owens korábban.

  A másik dolog ami nagyon tetszett az a triple threat meccs., Cesaro már megint megint és megint hatalmasat alkotott. a vége fele pedig Rusev is jobban oda tette magát, Owenset nem értem minek kellett beletenni ezért ? hogy elfusson??? miért ? lehetett volna ez 1v1 is. Ha Rusev is ilyen teljesítményt hoz mindig akkor még jó is lehet, szerintem meg Summer jó ott mellette 😀 legalább így szerepel ha harcolni nem is harcol, bár szerintem ebből egy Ziggi/Lana vs Rusev/Summer meccs lesz MÉRGET RÁ!

  A harmadik meg a Wyatt / Reigns szegmens….amikor megjelent mögötte újra az a tekintet aki mindent szét szedne, végre sok hét után egy kis adok kapok..várom a meccset Vasárnap:)
  Ezt elnézve kb 10 perc után eszembe jutott , hogy mi volt Deannel ? már nem olyan nagy haverok ? mert nem láttam volna mintha nagyon ott lett volna. semmi baj így van ez jól!!!

  szerződés aláírás ? Vicc. ahogy megoldották….Heyman ha nem vette volna észre ,hogy mit akar Seth még talán jobb is lett volna párat lesújt vele Brockra, de nem inkább fussunk egy kört a közönség soraiban. Utána meg visszamegy Kanehez hogy beolvasson neki, így lesz megoldva ,hogy eltávolodjon a Vezetőségtől ? egy rossz “terv” miatt lázadjunk fel a rendszer ellen..nekem az lett volna az ötletem,hogy a BG-n ott van Kane és HHH is meg még egy pár verő ember Seth “védelme” miatt majd ha már nagyon kifáradtak (itt pedig Rollinsra gondolok mert szerintem a 30. Suplex után nem sok vizet fog zavarni) Kane és HHH elintézi Lesnart Rollinsnak (biztos meglehetne oldani hogy ne legyen DQ mégis ha a COO mondja akkor a bíró nem merne vele szembeszegülni…úgy mint az SS.en tavaly novemberbe)…szétszedik Lesnart Rollinst felsegítik kezet fognak minden oké…Majd Rollins is megkapja a Pedigreet és Sheamus jön és beváltja a táskát Rollinson…..majd akkor jöhet amit akarnak Triple H vs Seth Rollins feud…és akkor ezt tettet meglehetne magyarázni azzal, hogy aki mindig elfut nem való bajnoknak……

  nekem most fejből ezek a részek tetszettek nagyon,,de mondom az NXT-s hölgyeknek nagyon örülök..most már csak a TT vonalat kéne helyre pofozni…nem sz*patni az Ascensiont hanem komolyan venni!!!

  A Cena vs Rusev meccshez meg nem írok semmit
  ……………………………………………………………………..
  ………………………………………………………………………
  mindenki úgy lehet pipa ahogy akar…mert nálam eléggé kicsapta a biztosítékot:S

  Kedvelés

 20. Randy és Rayback tökéletes TT páros. Nagyon meg lepődtem Ryback Highflyer mozdulatain, főleg mikor a ringből ugrott ki Sheamusra, azért 135 kiló képes rombolni. 🙂 De a legbetegebb meccs ismét Cesaro nevéhez köthető, még hozzá a 2 emberes suplex-el. 2 nem éppen könnyű embert emlet át maga fölött, hiába segítettek rá, ami annyira nem látszott, még is átpakolta őket.
  Nagyon szeretném, ha ezzel az intenzitással, hozzáállással még idén elvenné Rollins vagy Lesnar övét, mert MEGÉRDEMLI nagyon is!!! 🙂
  Ez a raw ezek miatt 10/10!!! PPV-k megirigyelhetnék ezt a színvonalat. 🙂

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek