WWE RAW 2015. július 27. – Orrtörő adás

raw1507272015. július 27-én Oklahoma City-be érkezett a WWE és talán senki nem lepődik meg azon, ha az egy héttel ezelőtti, Undertaker és Brock Lesnar közötti események képeit láthattuk először. A kommentátori asztalnál most is Michael Cole, JBL és Byron Saxton ül.

Hosszú idő után ismét a Vezetőség, azaz Triple H, Stephanie McMahon és a szervezet Nehézsúlyú Világbajnoka, Seth Rollins érkezett elsőként az arénába. HHH üdvözöl mindenkit, majd elmondja, hogy miután csak néhány hét van hátra a SummerSlamig egy komoly bejelentéssel indítják az estét.
Az idei SummerSlam nagyobb lesz, mint bármikor. Epikus, monumentális és mivel 3 óra nem elég, a WWE Network-ön most először 4 órás PPV-t láthatunk! Stephanie veszi át a szót: Az idei fő esemény 17 hónapja kezdődött. A Nagy Kaszás felébredt és Undertaker visszatért, hogy szembenézzen azzal az emberrel, aki megtörte a streaket, Brock Lesnarral.
A bejelentések folytatódnak: Ma este először egy az egyben fog szembenézni egymással Big Show és Dean Ambrose. Folytatódik a díva forradalom is, ennek keretében az egykori Díva és NXT Női Bajnok Paige az NXT jelenlegi Bajnokával, Sasha Banks-szel küzd meg! S ha mindez nem lenne elég, az ember, aki történelmet írt azzal, hogy az első meccsén legyőzte John Cenát, Kevin Ovens ma először nézhet szembe a Viperával, Randy Ortonnal. Díva tag team meccsen Alicia Fox és Nikki Bella Becky Lynch és Charlotte ellenfele lesz!
Seth Rollins veszi át a mikrofont és kérkedni kezd, hogy ő volt az első, aki a WrestleMania főeseményén váltotta be a MITB táskát és nemcsak Roman Reigns-et, hanem Brock Lesnart is legyőzte ugyanazon az éjszakán. A Battlegroundon egy az egyben nézett szembe Lesnarral és pontosan azt tette, amit előre megmondott: Bajnokként ment oda és úgy is távozott. Be akarja vonni a rajongókat a show-ba ma este, ezért azt várja el tőlük, hogy álljanak fel és ismerjék el, ő nem az egyik, hanem a valaha volt legnagyobb WWE Nehézsúlyú Világbajnok!
A jelenlévők nem annyira díjazzák Seth ötletét, véleményüket hangos fújolással fejezik ki, ekkor szólal meg John Cena zenéje.
A WWE US Bajnoka a ringhez megy és közli, hogy nem HHH-t és Stephaniet akarja félbeszakítani, hanem Rollinsot. Szerinte a Világbajnok egy arrogáns seggfej és nem ért egyet azzal, hogy a valaha volt legnagyobb bajnoknak nevezi magát, hisz számtalan Hall of Famer is birtokolta már az övet. Seth Rollins egy vicc és egy ilyen estén, mint a mai el kell dönteni, ki mond igazat.
John Cena nem Seth-et fogja kérdezni, hisz a múlt héten, amikor felvetette neki a dolgot, behúzta a farkát és elfutott, mint egy gyáva. John Cena Vezetőséghez fordul és bár tudja, hogy éreznek iránta, tudja azt is, hogy hogyan éreznek az olyan dolgokkal kapcsolatban, amik jók az üzletnek. Javasolja, írjanak ki egy meccset ma estére közte és Seth között a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címért!
Rollinsnak persze nem tetszik az ötlet, ezért megkéri Cenát, tegyen egy szívességet mindenkinek és fogja be a pofáját! Ez nem az ő kis US öve, ez a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki cím és ki kell érdemelni a lehetőséget a címmeccsre! Stephanie félbeszakítja és úgy dönt, megkérdezi az ötletről a közönséget. A hatalmas ujjongás azt jelzi, hogy a nézők bizony szívesebben látnák Cenát WWE Bajnokként, mint Rollinsot. Steph ennek ellenére azt mondja: nem! Nemet mond a közönségnek, John Cenának és az egész világnak, ma este a RAW-ban nem lesz címmeccs, ahogy Seth is mondta: Cenának ki kell azt érdemelnie.
Triple H úgy dönt, mindenki nevében fog beszélni és közli, ma este senki nem akarja látni a John Cena vs Seth Rollins bajnoki meccset. A közönség – akiknek a nevében is elmondja ezt – nem ért egyet vele. Triple H persze az ötletet nem tartja rossznak, így ma este mégis lesz egy John Cena vs Seth Rollins összecsapás, de az US Bajnoki címért, mert ez a legjobb az üzletnek!
Ez már Rollinsnak is tetszik, hisz semmit nem veszíthet, Cenának pedig ma este nincs szüksége nyílt kihívásra. A Vezetőség gúnyos mosollyal az arcán távozik, magára hagyva a komolyan néző John Cenát.

Dean Ambrose vs Big Show
Az első mérkőzésre érkeznek a szupersztárok, Miz pedig elfoglalja helyét a kommentátorok mellett. Megszólal a gong és Show azonnal kettétépi Dean trikóját, a csupasz mellkasát ütné, ám a Lunatic Fringe elhajol és megsorozza az óriást. Shownak azonban ez kevés, egyetlen mozdulattal földre küldi ellenfelét, így Dean taktikát változtat és lehúzza a kötelet, amin Show átesik. Próbálja megakadályozni, hogy visszamenjen a ringbe, egyszer megrúgja, majd ráugrik és így a barikádnak csapja. Felmászik a felső kötélre, ugrik, ám Show a levegőből leüti, majd a ringben is földhöz vágja és próbálja feladatni. Ambrose – ha már úgyis fejjel lefelé lóg -, kiköti Show csizmáját és amíg az óriás a cipófűző bogozásával foglalkozik, támadja. Lóg rajta, fojtja, ám Show lerázza magáról. Nem sokkal később jön a Chokeslam, ám Ambrose kirúg a kopogtatásból, sőt túléli a másodikat is! Kap egy superkicket, majd egy speart, de még itt is visszaér a ringbe, jön azonban a KO, ami végzetes.
A mérkőzés győztese kiszámolással: Big Show
Az eredményhirdetés után Dean alig állt a lábán, de Show nem ment hagyta. Meg akarta támadni, ám Ambrose elhajolt és az óriás a barikádnak csapódott és ledöntötte. Dean Ambrose őrült vigyorral nézte, ahogy a romokon hasal.

Neville vs Fandango
A két szupersztár mérkőzésére mindössze pár perc jutott és talán senki számára nem meglepetés, hogy a kedvelt fiatal szupersztár bevitte a Red Arrow-t, majd kopogtatott. A mérkőzés győztese tehát Neville.
Ünneplésre nem sok ideje maradt, a kivetítőn Stardust jelent meg és elmondta, az a baj a világgal, hogy mindenki egy jó sztorit akar tele szuperhősökkel. De a WWE Univerzumnak nem kell félnie, itt van ő, hogy megmentse őket és Neville semmivel sem lesz képes megállítani.

Backstage: Paige, Becky és Charlotte lelkendeznek a díva forradalomról, tetszik nekik a dolog. Sasha, Tamina és Naomi érkezik. Szerintük az egész dolog csak Stephanie miatt van, de egyébként minden a Team BAD-ről – Beautiful And Dangereous – azaz róluk szól, a másik csapat eleve vesztes. Charlotte belefúj Sasha arcába, mire a Bo$$ a papa kicsi lányának nevezi. A lányok összeszólalkoznak, már majdnem verekedéssé fajul a dolog, de végül a ringhez mennek.

Paige vs Sasha Banks
Paige és Sasha hivatalos keretek között döntheti el, ki a jobb. A két lány mellett természetesen ott vannak csapattársaik is. Összeakaszkodnak, hemperegnek és kizuhannak a ringből, ami azonnal lehetőség is arra, hogy a mérkőzők mögé felsorakozzanak a társak. A kedélyek azonban lenyugszanak, a lányok folytathatják a kötelek között. Paige és Sasha az NXT-ben többször is szembekerültek egymással, ellenfelek régről, így ismerik is egymás képességeit. Felváltva irányítanak, majd Paige kirúgja Sashat a ringből, a ring sarkáról utánaugrik és letarolja a teljes BAD csapatot. Sajnos csak visszajátszásról láthatjuk, mi történt a reklámblokk alatt, hogyan szólalkoztak össze ismét a csapatok. A két lány folytatja, a Bella ikrek csapata a backstage-ben nézi a meccset, amikkor épp Sasha próbál kopogtatni egymás után többször is. Ezek az ő percei, Paige csak szenved, majd fordít, sarokba szorítja Sashát és sorban viszi be a mozdulatokat.
Sasha csak meg akarja mutatni, ki a Bo$$, ismét fölénybe kerül, pillanatokkal később jön a Bank Statement és a feladatás.
A mérkőzés győztese: Sasha Banks.

A backstage-ben Renee Young Seth-et kérdezi. A Bajnok szerint már eleget láttuk Cenát és ma este meg fogja mutatni neki, hogy az ő jövője már a múlté.
A kommentátorok reklámozzák egy kicsit a WWE 2K16 játékot, amiből végleg kikerült rasszista megnyilvánulása miatt Hulk Hogan, ugyanakkor bekerült játszható karakterként Arnold Schwarzenegger.

Rusev és Summer Rae (vagy Lana Rae?) érkezik a ringbe. Rusev azt mondja, ő meghódíttatott. A szíve szét akar robbanni azért a nőért, aki meggyógyította a lelkét, a mindig melegszívű és engedelmes Summerért. Női kiváltság, hogy engedelmeskedjen egy férfinek, de a férfi kiváltsága, hogy megajándékozza ezért és ma este Rusev meg fogja tanítani a WWE Univerzumnak, hogyan kell bánni egy nővel. Kinyit egy dobozt, amiben egy kutyakölyök van. Summer azonnal magához öleli az ebet, Rusev pedig azt mondja: a kutya csúnya, vékonyak a lábai, összepisili magát, ivartalanított, így Dolph Zigglernek kell elnevezni. Ám van még egy meglepetés. A másik dobozból és termetes döglött, fej nélküli hal kerül elő, Rusev mondja Summernek hogy emelje magasra. Ezt a hideg halat egy másik hideg halról kell elnevezni, természetesen Lanának.
Ha már a nevét említik, Lana jön le a rámpám. Kuss! – mondja Rusevnek, majd arról beszél, hogy már fáradt attól, hogy Rusev minden héten jártatja a száját, megpróbálja lejáratni őt, de ez nem sikerül, mert mindenki átlát rajta. Nézzen csak Summerre, ugyanúgy öltözteti, mint ahogy Lana öltözik, úgy csókolja meg, hogy közben Lanára néz. Szánalmasnak nevezi, akárcsak a vereségét, amit azóta szedett össze, hogy ezzel a Lana-utánzattal összejött. Summer szerint Rusev évekig egy döglött halat dédelgetett, most azonban végre tudja, milyen egy igazi nő.
Lana lerúgja Summert, belemarkol a hajába és a képét a döglött hajnak nyomkodja. A lány visít a sarokban, Rusev pedig kap egy hatalmas pofont. Lana elégedetten távozik, akkor sem néz vissza, mikor Rusev utánadobja a halat.

Egy több perces Brock Lesbar – Undertaker összefoglalót láthatunk, majd a látványos elemek hívei örülhetnek az érkezőknek.

Lucha Dragons vs Los Matadores
A Tag Team Bajnok Prime Time Players tagjai a kommentátorokhoz ülnek, a ringben kezdődik a harc. High Flyer elemekben nincs hiány, a két csapat stílusa valóban szép, ezt leszámítva azonban nem olyan a meccs, hogy lerágjuk a tíz körmünket. Egyszer csak megjelenik a New Day és összeszólalkoznak a PTP tagjaival. Ez a matadorokat zavarja meg jobban, Kalisto pedig kihasználja a lehetőséget és kopogtat.
A győztesek: A Lucha Dragons.

Bray Wyatt jön, útját a szentjánosbogarakként világító fények kísérik. És kíséri a megtért fiú, Luke Harper is. Wyatt nem egy fogadó típusú ember, de bátran merne pénzt tenni arra, hogy mindenkinek volt családja. Tudni akarja, beszélgetünk-e a családunkkal, törődünk-e velük, megöleljük-e őket naponta, elmondjuk-e, hogy a világ, amiben élnek, egy csodálatos paradicsom?! Megígérjük-e, hogy amíg együtt vagyunk, minden rendben lesz?
Meg kell mondani a gyerekeknek, hogy a mamik és a papák hazugságokkal tömik őket. Nem szeretik őket, mert ha a szülők szeretnék őket, akkor elmondanák az igazságot. Az igazság egy keserű pirula, amit le kell nyelni. Az igazság lehet sokkoló, ott van az iskolákban, a munkahelyeken, az imákban. Azok félnek tőle legjobban, akik meg akarnak védeni tőle. És Ahogy megérted ezt, képes leszel transzcendenssé válni. Képes leszel felszabadulni. De a szabadságnak nagyon, nagyon komoly ára van.
Egy történetet mesél egy kis állatról, ami az övé volt régebben. Ez a kis állat hűséges volt hozz, de tudni akarta, mi van az erdőn túl. Szabadon engedte, de az állat egy idő után visszatért hozzá. Egyik alkalommal a szemétől az orráig egy seb húzódott. Megváltozott. Ez a kedvtelésből tartott állat nem futott el többé, mellette maradt. Megtanulta a leckét, hogy a világnak fogai vannak és sokkal élesebbek, mint az övé. Ez a kis állat megértette, hogy előbb kell elkapni őket, mint ahogy ők kapnak el téged!
Luke Harper egy sérült ember volt. Ő felemelte és megjavította, mint ahogy megjavítunk egy elromlott játékszert. Harper veszi át a szót. Bray Wyatt felemelte és megmentette őt, miután a világ elment mellette. Bray felnyitotta a szemét és erősebbé tette, mint valaha volt. Most már tudja, hogy ha esőért imádkozik, fel kell készülnie a sárra is. Ő Bray Wyattnek köszönheti az életét, ezért az ő élete most Wyatté.
Bray fel-alá járkál. A családhoz mindig visszatérhet. Harper bármin keresztülgázolna érte. De itt van Roman Reigns. Ő figyelmeztette őt, hogy ez csak a kezdet. Roman azt állítja, törődik Dean Ambrose-zal, de ha törődne, akkor megfordulna és elmenne, mert veszélyben van. Meg fogja pecsételni a sorsát!
Follow the Buzzards!

Charlotte és Becky Lynch vs Alicia Fox és Nikki Bella
A díva tag team mérkőzésen természetesen figyel Paige illetve Brie is. Becky és Nikki kezd, majd jön Charlotte és Alicia is. Gyorsan összekerül mindenki mindenkivel, láthatunk double team mozdulatokat, kopogtatási kísérleteket és kemény mozdulatokat. A csapatok közül a Becky-Charlotte páros volt a harcosabb, ami meg is hozta az eredményét. Becky befogta Aliciát a Disarm-Her-be, a lány pedig feladta a meccset.
A győztesek: Becky Lynch és Charlotte.

Egy kis Tough Enough reklámot kapunk, majd láthatjuk, hogy KO és Randy Orton halad az aréna felé.

Randy Orton vs Kevin Owens
Kevin Owens nem kis feladat előtt áll. Be kell bizonyítania, hogy as John Cena elleni győzelme nem véletlen volt, hogy valóban felnőtt a feladathoz és képes a WWE csúcs szupersztárjaival felvenni a harcot. Orton ellen nem lesz könnyű dolga, és Sheamus is ott figyel a kommentátori asztalnál.
KO egy fél fejjel alacsonyabb Ortonnál, de nem ijed meg tőle. Bátran kinyitja a száját és ugyanilyen bátorsággal támadja is. Orton először mintha nem venné elég komolyan, ám csak felveszi a ritmus és többször is földre küldi az NXT volt bajnokát. KO azonban megrázza magát, talpra áll és ismét fordít. A közönség az RKO-t követeli, de a kopogtatással és Kevin próbálkozik, sőt még az is belefér, hogy Orton pózolását figurázza ki. A fiatal srác kétségkívül okozott kellemetlen perceket a Viperának, Orton azonban nem véletlenül a WWE csúcsragadozója, képes volt fordítani. Már közel lehetettek ahhoz, hogy befejezzék a meccset, amikor Sheamus felállt a kommentátori asztaltól és bevitt egy Brogue Kick-et a ring mellett épp megforduló Ortonnak. A mérkőzést persze azonnal leállították és diszkvalifikáció döntötte el az eredményt: A győztes Randy Orton.
Sheamus folytatta volna, de berohant Cesaro és a Vipera mellé állt! Támadta Sheamust és KO-t is, ám végül a túlerő győzött. A ringben egyetlen ember állt: Kevin Owens.

Renee Young John Cenát kérdezi a címmeccse előtt. Cena lenyomja az ilyenkor szokásos promót arról, hogyan fogja megvédeni az övet. Ez a meccs fontosabb, mint a korábbiak, hisz két dolog történhet. 1. Rollins valóban olyan jó, amilyennek mondja magát, nyer és két bajnoki címmel hagyja el az arénát. 2. John Cena legyőzi Seth Rollinsot és bebizonyítja, hogy ki az igazi Bajnok.

WWE US Bajnoki cím mérkőzés: John Cena vs Seth Rollins
A legtöbb ember valószínűleg arra gondol először, mekkora lesz Seth szája, ha sikerül megvernie Cenát és egyszerre két Bajnoki övet hurcolhatna. És miért ne sikerülne? Láthattuk, az utóbbi időben komoly ellenfeleket győzött le, ráadásul ő gyakorlatilag tét nélkül léphet ringbe, ha veszít sem veszít el semmit. Ellentétben Cenával. Népszerűség? Seth – bár kétségtelenül jól játssza a szerepét – sok rajongó számára már unalmas. Cena pedig egy komoly réteg számára régóta unalmas, a vegyes fogadtatás most sem marad el. Oklahoma mégis történelmi pillanatnak lehet tanúja abban az esetben, ha Cena veszít, ezzel gyarapítva Seth öveit és nagyképűségét.
Maga a meccs: a kezdet a megszokott volt. Cena támadott, Seth padlót fogott, majd elhagyta a ringet. Visszajött, fordított, Cena pedig percekig több időt töltött fekve, mint két lábon. Persze azért voltak látványos és kemény pillanatok is, számtalan kopogtatási kísérlettel vegyítve és voltak percek, amikor a meccs kezdett egész jól alakulni. Aztán jött Seth, térddel egy az egyben Cena orrába. Az US Bajnok lefeküdt, orrából megindult a piros patakocska. Érkezett az orvos tamponálni, de Cena mit sem törődve a vérző orral támadásba lendült. A véres arc még elszántabbá tette, de végül csak kellett a doktor, hogy elállítsa a vérzést. Felpörögtek az események, többször is azt hihettük, az utolsó mozdulatot látjuk. Egyszer a Cena fanok sikoltottak fel, majd a Seth drukkerek moraja töltötte meg az arénát. A közönségnek egyre jobban tetszett a dolog, beindult a This is awesome!
Seth kirúgott az AA utáni kopogtatásból, ám fekve maradt, ezt az időt Cena kihasználta egy újabb vérzéscsillapításra. Aztán Seth támadott és valljuk be, nem volt kevés, amit Cena törött orral még kapott. Seth ugrott a felső kötélről, Cena elgurult és azonnal elkapta földnek csapódó ellenfelét az STF-fel. Rollins még nem tanulta meg, mit jelent a Never Give Up, így miután nyilvánvalóvá vált, hogy nem éri el a kötelet, feladta a meccset.
A mérkőzés győztese és a WWE US Bajnoka továbbra is John Cena.

Az ünneplés előtt még egyszer megtörölték a bajnok orrát, közben visszanézhettük ismét lassítva Seth rosszul bevitt térdesét. A WWE hivatalos weboldalán Dr. Steve Daquino elmondta, hogy John orra valóban eltört, ezért bevitték a helyi kórházba, ahol fül-orr-gégész szakorvos vizsgálta meg. Azt egyelőre nem közölték, kell-e, és ha igen, mennyit kell kihagynia.

A RAW véget ért. A WWE a közelmúltban elkényeztetett bennünket néhány izgalmas adással, így ez a mostani talán alulmúlta a várakozásokat. Bízzunk abban, hogy ahogy közeledünk a SummerSlam felé, ismét felpörögnek a dolgok.

Más: Szomorú dolog, ami Hulk Hogannel történt és még szomorúbb, hogy a legendás pankrátor úgy tűnik el a semmiben, mintha nem is létezett volna. A külföldi lapoknak arról számoltak be a RAW-t a helyszínen néző rajongók, hogy a WWE biztonsági emberei minden Hoganre utaló feliratot, pólót, stb. a kezdés előtt eltávolítottak. Hulk kikerült a wwe.com Hall Of Fame listájából is.

Pre Show:

RAW:

62 című bejegyzés “WWE RAW 2015. július 27. – Orrtörő adás” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az adas nem erdekelt annyira hisz csak egy RAW. Ami viszont igen:aljas szemét dolog volt amit Hulkamania-val műveltek.Ok hogy beszolt buntessuk meg de ennyire??? Kiírni a Hall of Fame-ből azt a legendát akinek köszönheti javarészt a wwe hogy ennyire nagy bevétele és nézője van? Ha 10 öregebb rókát megkérdezek h ki volt a kedvence a WWF-BEN garantáltan 9-nél Hulk Hogan lenne a válasz… kész vicc

  Kedvelés

 2. https://www.youtube.com/watch?v=CzU49CXuZR8 Első Lockdown trailer. Úgy tűnik szakít az eddigi hagyományokkal, és kissé első Die Hard felé nyúl, nem olyan rossz, igazából egész sötét hangulatú, de azért senki ne várjon csodát.

  Nem írtam volna az elmúlt pár adásról? Igen. Volt bármi említésre méltó? Nem. Hányadék volt ez a raw, múltheti sd-re meg már nem is emlékszek.

  Várjunk csak. Hogant kitették. És persze, hogy úgy, hogy egy szót sem említenek róla. Nem hittem volna, hogy lehet annál lejjebb adni ilyen esetben, hogy mindenki a másik faszát szopva feleleveníti a közös emlékeket, és könnyek közt búcsúznak egymástól, de ez igen. Hulk is benoitálva lett. Gratulálok Vince.

  Kedvelés

  1. Eléggé film + szintű zs kategóriás filmnek tűnik…
   Bár láttunk már hóban pulykán 2 fejű kutyát lovagolni…

   Kedvelés

 3. valaki elmondaná hogy mi a franc történik itt már jó pár éve? szerintem bárki aki évek óta követi a WWE-t jobb meccseket tudna szervezni. Cena vs Rollins a USA bajnoki ővért? amikor Seth a világbajnok, és plusz még veszít, hát ez mi? Persze Hulk-ot kirakták rendesen, már csak max az emlékeinkben marad. Goldberg azóta is tér visszafele -.- Nah meg Rollins befejező mozdulata a pedigree. Hát ez nem semmi, ezt már mi hozza helyre. Punk vissza fog térni de 1 kis UFC az 2-3 év, már remélem hogy szét verik és jön a WWE-be. Jeff Hardy szerződésének is lassan annyi, a WWE-nek kell a srát, tehát remélem ő is visszatér és nem hosszabbít. Már azis jó hogy Cesaro-t kiemelték a kútból, már csak annyi a baj hogy face karakter, lassan heel már nincs is. Ambrose meg Wyatt meg még öv közelébe sem kerülnek, hol ott a legtehetségesebbek. KO meg most Cena vagy Bálor ellenfele? Jah hogy mind2. Nah meg Niki Bella a Diva bajnoki övvel akar nyugdíjba vonulni? Nah meg a Summer Slam-en nem lesz mecs a WWE nehézsúlyú világbajnoki övért? már Orton meg Sheamus kezd uncsi lenni, találhatnának más ellenfeleket nekik. Hol van Roman??? Mind1 akárhol is van, ott van jó helyen, szegényt ár ígyis tönkretették ezzel pusholással. Nah meg Cena, van olyan felnőtt ismétlem FELNŐTT aki kedveli? Amúgy neki mikor volt heel karaktere? valahogy ilyesmire nem emlékszek. Ez az egész kataszrófa…

  Kedvelés

   1. Kit érdekel.Nem helyesíró verseny.Jók a meglátásaid.Irtó nagy szarban van a cég.Persze,nem anyagilag.
    Wyatten kívül jelenleg nincs egyetlen 1 kemény heel sem.Persze ott van haperka,de most a Wyatt familyiként számoltma velük.Nézzük akkor sorba aki eszembe jut.

    júdás – kamu bajnok,menekülő,gyáva féreg,vicc az egész.Unalmas erőltetett,más pankrátorokból van összegyúrva.Hatalmas pusht kapott jogtalanul.A csicska…ben jó volt,olyanokat kapott pedig pl a veszett kutyától a tlc-én,azt hittük ott döglik meg..
    A leg”gyengébb”volt a csapatában,majd áruló lett,moslék heel,majd mr mib aztán bajnok,úgy,hogy ne érdemelte meg.Sunyi alamuszi kis tetüláda,aki képtelen megújulni.
    Nem tudom,mit tudnak vele kezdeni.Bukni fogja az övet és állítólag face lesz,de ez engem nem érdekel.

    hófehérke meg a másik menekülős gyáva.Piszok jó heel lehetne,volt már a karrierje során rá példa,de ez…ez szar.Így egy nagy 0.semmi,de semmi nincs benne,ami kiemelné a tömegből.Voltak agresszor mozdulatai visszatérésekor,de azóta…bajnok lesz,persze a táskája ott van,de nem most..nagy csalódás az egész karaktere

    medvebocs a gyáva menekülő kúszó mászó csúszókák triumvirátusának 3. díszpéldánya.Jó pár dolgot letett az asztalra,sok mindent elért,nxt ben állatkodott,de itt…olyan szánalmas.Egyre lejjebb süllyedt.Ő egy hisztis jólakott ovodás,nem egy pusztító állat,aki máshol az volt,itt meg…Szintet esett,bukta az us övet,de nem baj,ott az nxt öv,amit szintén elfog bukni.2 helyen parádézik,szánalmas,de akik ezt csinálják,még szánalmasabbak

    tsz paraszt.besenyő jó uton halad,mert már nem orosz golem,aki legyőzhetetlen fél isten,már csak egy szaros ember,mint mi mindannyian.Az meg,hogy végre cipőt adtak rá!!!Remek volt.Remek ha mondom!Viszont semerre se tart.Bajnok volt sokáig,hatalmas pusht kapott,most meg?Az öv közelében tartják,de nem lesz ismét bajnok,most nem.Normális feud kéne neki,de nem pinkivel,mert az neki rangon aluli,csak bohóckodás.Ő még menthető karakter,de lehet,elfog khalisodni..
    Saját maga korábbi énjéhez képest meg gyenge.

    Kane – imádom amióta az eszemet tudom,de öltönyös majomként megutáltam.Örültem,amikoralázta a bajnokot,szadizta rendesen,de csak nem akart visszajönni a nagy vörös szörny..0 a teljesítménye,remélem még 1 x utoljára visszatér,bár nincs már toppon,de neki is jár a méltó búcsú.

    hegyomlás-lomha álomkóros grizli.Rossz nézni ahogy erőlködik.Vannak pillanatai,még mindig egy óriás,de elcsicskult..veretik vagy alázzák..néha 1-2 nyer oszt annyi.Nem lesz ő már bajnok.Kár,hogy már nem lehet olyan mint anno..

    beretta – mr jobber.Kevés nála nagyobb jobber létezik,pedig annyira tehetséges és kemény bunyós,avolt nexus vezér.Nem hiába fedezte fel,s karolta fle őt anno Jericho.Amit művelnek vele évek óta..megválasztják vicc ország bolond királyának,hogy uralkodjon a nagy büdös semmin,de még az se megy neki,mert mindenkitöl kikap szinte..kár érte.Komolyan vehetetlen.pedig nagyon badass heel,bármit kilehetne belőle hozni még most is!Csak hát ugye..

    triple h egy gec..unalmas,semmitmondó,de ezt a szerepet is elkell valakinek játszania.Már nagyon unalmas ez a vezetőség vs baby face fejedelmek vergődés.Szépen háttérben kéne neki maradnia,és átvenni a vezetést a csámpás uralkodótól,mert amit az öreg művel..kritikán aluli…

    lesnar a legjobban működö heel jelenleg,h nem is teljesen heel,,,toppon lesz még egy darabig,de bajnok már nem lesz,ami nem is baj,hisz évente 2-3 x jelent meg..Ő se most van a csúcson,de még mindig működik az állatkodása.Kár,hogy csak jön,ver és megy,mert ha 1 évig lenne állandó..normális feudok jöhetnének neki,de ilyen már nem lesz.

    Van akit kihagytam,de az akkor meg is érdemli.Ritka gyenge a heel felhozatal,talán ilyen gyenge még soha nem is volt…Piszok erős heel karakterek voltak itt anno..de az se ma volt.

    Kedvelés

  1. Van felnőtt aki Cena-t kedveli. Én. Ő az egyik akit kedvelek. De van még egy pár, Ambrose, Sheamus, és mostanában Cezaro, amióta jó meccseket csinál. Nem érdekel melyik heel és melyik nem és hogy mikor mik voltak vagy lesznek.

   Kedvelés

 4. Csak kiépítik ezt a vegyespáros meccset, de legalább a bohóckodás miatt nem lesz igazi vesztes.
  Nem kívánom most Rusevnek a vereséget, annyira jól teljesít mostanában hogy jó a karaktere is.
  Szimpla Rusev-Zigglert csak úgy néznék meg ha időközben Rusev elszedné az övet Cenától és bajnoki meccs, egyébként tényleg filézett halat csinálna Zigglerből.
  A TT meccs nekem tetszett, de megint New Day. SUCKS
  Charlotte komolyabb speart csinált mint Reigns, olyan Christian-ös volt.
  Ha Sheamus a ringnél van akkor DQ lesz. Lett is. Maga a meccs jó volt, csak Owens sokat pofázott a meccs helyett.
  A főmeccs is jó volt, DQ-ra vagy Cenára számítottam. Cena lett, Rollins ” bátran ” kopoghatott tétnélküli meccsen sokkal lejjebb már úgy sincs.
  Cenának nem eltörték hanem szarrá törték az orrát, nem is kapott levegőt de így is lemeccselt. Nem volt itt szperhírózás csak vérprofi magatartás. Ennyi.

  Kedvelés

 5. Egész türhető adás volt, 1 dolgot leszámítva, de azt majd a végén:

  Ambrosenak már pólót se akkarnak ezzek szerint gyártani 🙂 , jól van, az meg hogy Show elverte borítékolható volt, mostmár sajnos ezt kell nézni, de legalább a végén ő távozott úgymond győztesen, mostmár ennek is örülni kell u.i.: Roman szuperhero Reings miért nem jött megmenteni a bratyit, vagy csak Deanek kell Romant megmenteni az állandó verésektől vagy hogy van ez?

  Sascha és Paige meccse eszméletlen jó volt, ritkán látni ilyen jó csaj meccsekett, és örültem hogy a Boss nyert, ha ilyen meccsek lesznek, akkor legalább a WWE 1 dolgott jó csinált, ez is ritka mint a fehér holló

  Lucháék nyertek, de ezt a Matadorest miért kell nyomatni mikor megláttom őket már reflex szerűen a pörgetés gombra megyek, de most kivételesen megnéztem a Lucháékat, jók nagyon, csak sajna nem lesznek nyomatva u.i: nyú déj minek kellett oda? 😀

  KO vs RKO jó meccs lehetett volna, de sajna nem lett, kösz Símasz, de legalább KO ment el győztesen itt is, ennek örülök akkármennyire is bírom Cesarot, nálam KO kedvenc, ez van, és remélem hogy nemsokára öv közelbe is kerül….

  A másik csaj meccs is nagyon jó volt, Becky nagy kedvenc lesz ahogy elnézem, kajak már jobb csaj meccsek lesznek mint a pasik meccsei, tényleg Revolution van a javából 😀

  na és jön a főmeccs, 1. először mikor Stephanie mondta hogy akkarunk látni WWE övmeccsett, már a kikapcs gombra nyomtam volna, de aztán hál istennek, nem lett, jól beszívatta a népett :D….
  tudtuk hogy Rollins itt nem fog nyerni, de végre megmutatta hogy tud ő, ha hagyják is, szena meg egy vicc, a WWE legnagyobb vicce, és megint feladatással nyert, feladatással, ah ha az az adás elején van kiis kapcsoltam volna egyből, ez már mindenek a teteje szerintem hogy a WWE bajnokott és az NXT volt bajnokott is feladatásal győzi el, ez egyszerűen már sok, és a tökömön jön ki már az egész…. nem kommentálom tovább mert az már túl csúnya lenne ide….

  az adás nem volt rossz 10ből erős 7est adok neki….. haladás

  Kedvelés

  1. De azt azért jegyezzük meg ha Cena lesz majd valamikor a WWEWHC bajnok lefogadom hogy nullba veretik vele az aktuális US bajnokot…-.-“

   Kedvelés

 6. Nagyon kéne egy Középsúlyú Világbajnoki Öv ennek a rosternek. Tele van kistermetű tehetséges srácokkal a mezőny, de nincs hova odaférniük, jobb dolguk nem lévén hétről hétre tét nélkül simogatják egymást.

  Kedvelés

 7. Attól függetlenül hogy nem nagyon van sztorimozgás attól még ez egy jó adás volt.
  Az első meccsen meglepődtem egy kicsit, de szerencsére nem hoztak ki belőle semmilyen agyatlan szuperhíró győzedelmeskedést. Az történt amit vártam, Show egy az egy ellen felmosta a ringet Deannel. És ez a reális. Mert hiába elmúlt negyven az óriás, akkor is tízszer jobban néz ki mint Kane, egyesekkel ellentétben szerintem nem lomha és még mindig elintézne bárkit a rosterből ha hagynák neki. Ő még mindig egy kib@szott nagy vadállat. Az a második fojtódobás gyönyörű volt.
  Egyébként most tetszik a karaktere, igazi független heel, olyan mint 2012-ben Sheamus( akkor még nem Rollins kettőként futott) ellen. Nekem az a feud nagyon megmaradt tőle, főleg az első meccs. Nem kellett lefeküdnie egy AA után, béna spear után, azt csinálhatta amit valójában tudott,tud.
  Még simán bezsebelhetne pár övet.
  Persze a végén hülyét kellett csinálni belőle.

  Kedvelés

  1. di andörtékör
   brok lesznörrel
   bármi kitellllik
   ded men
   csókszlemet
   thumbsztón pálődrájvöör
   ki ki kullogott
   vesszőménia 30 oon
   vinszöööhmekmehem

   eddig hallgattam…kegyetlen

   Kedvelés

  2. “És akkor PÓL HÉJMAN kihangsúlyozná, hogy nem egyszeres SZTRÍG megtörő, hanem kétszeres”
   Miután hallottam az elején “Dí Ándörtékör” után “Brók Leznört”, inkább beletekertem. Hiba volt.

   Kedvelés

 8. Először is Cenának nem volt vegyes fogadtatása… Igen is neki drukkoltak. A másik meg nevetséges főmeccs volt akkor is, mert már egyesítették a WWE és a Nehézsúlyú Világbajnoki övet, most egyesítenék a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet az United övvel?? Hülyék…

  Kedvelés

  1. Nem tudnak már mit kitalálni,és nem tudnak kit találni a meccsekre,sztorikba,mert nekik elég ha 10 pankit mozgatnak a maradék 50 meg lesz..magát,mert nem kellenek nekik.Itt tartunk.
   wwe akkor most és..

   Kedvelés

  1. Elment a kedvem a pankrációtól, mert ilyeneket linkeltek h Széna Rollinssal fog feudolni…why? mi közük egymáshoz ezeknek? két külön bajnoki címről van szó. Ha meg azt tervezik, amit a 2013-as TLC-n csináltak, tragédia lenne a vége. Már így is annyi a Nehézsúlyú világbajnoki övnek, belegondolni sem merek hogy minusz még egy öv…
   Amúgy meg ezek ketten már feudoltak egymással PPV-n, ergo senki sem lenne kíváncsi újra egy Müzli vs. Rollinsra, és nagyobb meccset is várna el az ember egy summerslamen. Bár ez az orrtörés talán pihenőre vágta müzlit egy időre, legalábbis ebben reménykedem. (Thank you, Seth!)

   Kedvelés

 9. Szerintem Sheamus-nek nagyon rossz ez az új Hell karakter,még a haja is rossz,pedig ő volt a kedvencem.:) Inkább visszacsinálnám Face karakternek,mert jobban ál neki és jobban el is játszaná.:) Elcseszték,na mind1.:)Egyébként egy időt kihagytam,hogy és mikor váltak el a Shield tagjai,nemrég kapcsolódtam újra,látom Roman és Dean jóba vannak,mondhatni csapattársak…de ez az adás,szivesebben néztem volna inkább egy Roman&Dean vs.Ryback&Rusev meccset,tudnának alkotni,még na nincs is sztorija.:)

  Kedvelés

  1. Nem lenne ez rossz karakter, nem is volt az a MITB-ig. Onnantól dettó ugyanazt kell csinálnia mint Rollinsnak akkor és most és kibaszott gáz.Pedig jó az új fizimiska, jó az új zene, jók az új mozdulatok és ezt mind most cseszik szét. Pedig visszatérte után Bryant is, Zigglert is megúsztatta a saját vérükben, most meg lefektetik Ortonnak. EZ a nagy probléma.

   Kedvelés

 10. Ilyen szar adást…

  müzli nyert,ki más is nyert volna?müzli mindenki felett áll,még az aktuális nehézsúlyú vicc világbajnok felett is.Persze,hogy nyert.vérzik az orrom jajj most mi lesz pfff
  Annyira szánalmas ez a müzli meg ez az egész.Szuper hőst kreáltak,amit nyomatnak már mióta,és unja mindenki,de mivel jol termel,ezt kell néznünk..
  júdás érdeme,most egész tűrhető volt.

  A tt vonal egy vicc.A törpe sárkányok és a doom ivadékok jelenleg a leghetetségesebbek és..

  vipera vs medvebocs aki úgy néz ki mint egy dagadt sündisznó..Szánalmas volt..az egész meccs pedig volt benne lehetőség.Én tudom mióta pankrátor a csávó,miket érte el s azt is,hogy az nxt ben egy állat volt,de itt egy csicska..hisztizik menekül sirdogál,üvölteni probál,de csak lányos sikoly hagyja el a torkát…szánalmas.
  Jó lett volna,ha Cezaro meccsel,de a berohanása és az a pár másodperc többet ért,mint za egész adás.

  Szánalmas az is,hogy étellel játszanak,földre dobják..az a hal..máshol meg éheznek.Afrikában ebben a pillanatban is sok gyerek hal meg,mert nincs mit enni..ezek a férgek meg étellel szórakoznak..SZÁNALMAS

  hegyomlás vs békapofa

  Miért?Nem volt értelme,1 is volt..Nem tudnak mit kezdeni már ennyi pankival így ide oda lökik őket..veszett kutya ott lesz az ss-en vagy még vergődik?Ez az öv el van átkozva..

  pffff az egész adás tré volt

  Kedvelés

 11. az első meccs egy vicc volt, a második pedig túl rövid, de ezeken kívül ez egy egész jól sikerült RAW. az első kettő miatt 10/8.
  a Vezetőség > óriásit trollkodtak megint, jobb így hogy nem minden adásban parádéznak együtt, így nagyobbat szólt a mostani bevonulásuk és mondandójuk. Kane, gyere már vissza…
  BigShow vs Ambrose > nenenenenenemár. most akkor az lesz hogy a SS-ig minden adás elején valaki megveri Ambrose-t a rosterből? :/ jóóóó sokat kellett kamuagóniában fetrengenie szegénynek hogy BigShow ne tűnjön olyan lomhának és fáradtnak. mindannyian tudjuk hogy ő ennél 10x többet simán kibír. az egyetlen vigaszom (a többi fangirl-lel karöltve) hogy még a meccs elején lekerült Deanről a trikó, ritka alkalom, köszi Show. jaés hogy végül röhögve vonult ki az arénából. sorry not sorry, van aki szerint ezzel a meccsel Showt alázták meg, szerintem Ambrose-t ráadásul zsinórban.
  Neville vs Fundango > jó kis meccs volt csak nagyon rövid, én igazán a Stardust szegmenst emelném ki, nekem tényleg bejön ez a gimmick, a prómója király volt és az előadásmódja is profi. pont nem játssza túl, éppenhogycsak. 😉 ha jól értem, kettejük között valamilyen képregényes supervillain / superhero vonalat építenek ami szerintem menő.
  Paige vs Sasha Banks, lányok TT meccs > mindkettő csak dícsérő szavakat érdemel. eszem ágában sincs eltekerni a díva meccsekből egy másodpercet sem amióta elkezdődött a forradalom. 🙂
  TT meccs > végre! pörgős volt és érdekes, soksok hét ND és PTP után tiszta felüdülés.
  Randy Orton vs K.O. > nem volt rossz, de több volt ebben a meccsben mint amennyit kihoztak belőle. én azért az Owens vs Cesaro feudot lassan tényleg borítékolom.
  Rollins vs Cena > Rollins végre mutatott valami olyat amit birkózásnak nevezhetünk, nem futott el, nem segített neki senki, a vér pedig jót tett a meccsnek és a hangulatnak. Cena pöppet többet heverészett mint az utóbbi hetekben, de nem adta könnyen magát. hála égnek nem avattunk dupla bajnokot.

  Kedvelés

  1. Rossz olvasni,mennyire oda vagy érte.Áradozol róla,mert jó pasinak tartod..
   Na mindegy,ez az Én véleményem,azt írsz amit akarsz,csak megemlítettem,mert nekem ez már sok.

   Kedvelés

   1. mondja az, aki a “Wyatt a jövő” mondatot kötőszóként használja. 😀 ingerküszöb kérdése. egy ideig nekem is sok volt a Wyatt de túlléptem rajta, mostanra már szórakoztat. 🙂

    Kedvelés

     1. különben azt hittem hogy ezt a hogyan is kedvelem én Dean Ambrose-t témát már múltkor megbeszéltük. kicsit sértő hogy szerinted csak azért mert szerintem jó pasi. (halkan jegyzem meg, hogy egy femináci már szexizmusért kiáltana, de ez távol álljon tőlem.) :/ azt is írtam már többször hogy a shieldben utáltam. azt is hogy elsősorban a karaktere fogott meg, ami eredendően Jon Moxley és szeretem amit művel a ringben (az első hozzászólásaim között volt amiben részletesen leírtam, mit szeretek a technikájában) éshát bocsánat hogy nem vagyok fapina és észreveszem ha valaki jó pasi (kapaszkodj, Cesaro és Finn is azok). vannak itt jó páran akik nem egyszer említették hogy mit kezdenének Lanával, és azt sem gondolom hogy a ffi userek többsége le tudná venni a szemét a dívák popsijáról, ember, hát még én sem tudom. 😀 és ez így teljesen rendjén való.
      továbbá egyáltalán nem is áradozom róla mértéktelenül, azt megtartom a tumblrre. csak egy leheletnyivel írok róla itt többet mint a többiekről vagy az adásokról általában, most is csak miattad. de ez egy kedvencnél teljesen normális, ahogy az is hogy megosztok róla érdekességeket ha találok. jelenleg tkp miattad nem osztottam meg még vagy 3 videót mert téged idegesít. pedig a poll alapján ő a legnépszerűbb a jelenlegi rosterből. te is sokat áradozol Wyattről, akkor most feltételezhetem hogy meleg vagy? :> és azok akik Ambrose-ra szavaztak?
      és akkor a hobbianalitikust még ki sem eresztettem a palackból, de a sötét oldalamat inkább hagyjuk és nagyon nem való ide. kedvellek te morgós trollbácsi olyannak amilyen vagy, ilyen gyerekes hülyeségekkel ne piszkáljuk már egymást.
      —-
      bocs srácok az offért, de ennek ki kellett jönnie. az ilyesmi sajnos együtt jár a közösségekkel. már csak egy privátüzi rendszer hiányzik, akkor nem kellene ilyeneket publikusan írnom. 😀

      Kedvelés

   1. dehogy várom. alapvetően nem azzal van a problémám hogy Show lerongyolta Ambrose-t hanem azzal hogy borzasztóan bookingolják már a MITB óta. egyszerűen frusztrál a dolog, ennyi. semmi értelme nem volt ennek a meccsnek, semmi dolguk egymással semmilyen sztori szerint. szimplán azért mert Ryback sérült és Deannel sem tudnak vagy akarnak most mit kezdeni, összeraktak egy ilyen meccset. az viszont kifejezetten nevetséges hogy Ambrose már az első fél perc után el kell hogy játssza hogy mennyire fáj mindene, mintha üvegből lennének a csontjai és papírból a bőre, lol. Showra meg nem csak én mondom hanem világszerte rengeteg wwe rajongó hogy már lomha, bármennyire is respect a múltjáért. szóval szerintem egyszerűen odadobták neki Ambrose-t hogy addig is amíg Ryback lábadozik, legyen pár meccse ami erősebbnek és aktívabbnak mutatja mint amilyen. Ambrose-t viszont *sokkal* gyengébbnek mutatta ez a meccs mint amilyen valójában. érted, jobbolt egy szánalmasat hogy eladják Showt a mégmindig-erősembernek. ha nem csak abból állt volna az egész hogy Show a sárga földbe döngöli Deant hanem neki is lett volna pár igazán jó pillanata és úgy veszít, simán ki lennék békülve ezzel az egésszel.

    Kedvelés

    1. Egyetértek, Show-al nincs semmi bajuk egymással majd hirtelen csak úgy ledarálja Ambrose-t…mellesleg az a Show aki nem tudott beadni egy normális Chokeslamet Reignsnek , sőt nagyon másnak se aki még magánál volt most meg Deant egyből 2-vel is megajándékozza…+ ott volt Miz akivel van konfliktusuk de nem csinálnak semmit kettőjükkel, jó lehet az is benne van hogy múlt héten tényleg megsérülhetett mert olvastam néhány helyen…de akkor is….

     Kedvelés

 12. Most kivételesen várom az SD-t a Becky vs Nikki miatt 😀 Végre Becky 1v1 :$$ amúgy őket most áthozták ? csak azért mert amikor Owens megjött hónapokig csak az NXT-s háttere volt Charlottenak meg Sashanak meg már most sajátja van..?!

  amúgy amit ebből az adásból ki kell emelni az a díva meccsek amik nagyon tetszenek mióta megjöttek a lányok, az Owens vs Orton habár gondoltam nem lesz győztes ha ott a Kelta, jövőhéten lesz egy Orton & Cesaro vs Owens & Sheamus mérget rá 😀

  és a Cena vs Rollins ami nagyon tetszett…habár az elején mérges lettem hogy Cena megint 2 ütéstől padlót fog, habár tőle már megszokhattuk pedig tud ő ha akar de ettől a 2 nyaklevestől padlót fogoktól a falra mászok, Rollins végre nem futott el és volt pár nagyon szép mozdulata is pl nagyon tetszett a suplex a sarokból meg még egy utána 😀 ha így szerepeltetik meccseken akkor még helyre is jöhet…

  és akkor Wyattékhez másolok egy szépet 😀

  “Adam Rose maga gondoskodott róla, hogy ismét némi szikra kerüljön a Wyatt család harmadik tagja körülötti pletykákra.

  Rose a régi gimmickjével posztolt képet a Twitterére amin még, mint Leo Kruger szerepel.

  Többen pletykálnak arról, miszerint nagy esély van arra, hogy Bray Wyatt és Luke Harper mellé társul – így alakítván ki ismét a triót, miután Erick Rowan sérülés miatt kiesett. A spekuláció jobban felerősödött, miután Rose a régi személyiségét posztolta ki, amit még az NXT-ben használt.”

  Érdekes 😀

  De ha az SS előtt csatlakozik még akkor sajna 3v3 ami azt jelenti hogy Dean is benne lesz…aminek ennek az adás utána főképp nem örülök…nyomatják a Tesók egy életen át-ot
  és közbe hol volt Reigns amikor Deant verték ? nem küldték be ? csak Deant kell Romanre hiszen Romannek hősnek kell lennie hogy megmenti a megmentőjét…-.-“”””

  Kedvelés

  1. Szerintem pedig Bo Dallas lesz az új tag.Nyilván más gimmickkel mint a mostani. Mivel ő eleve Wyatt testvére. Nem mintha Dallas rajongó lennék

   Kedvelés

   1. ezt már én is felvetettem “mi lenne ha” szinten. ha meg akarják menteni Dallast a totális elveszéstől, akkor lehetne belőle Wyatt. én kifejezetten rosszul vagyok amúgy Bo Dallastól. lehet hogy pont ezért passzolna a családba. 😀

    Kedvelés

    1. Szerintem akár nagy karriert is befuthatna, de ahhoz tényleg valami brutálisan jól kitalált karakter kéne neki. Mert a mostani az pocsék szar

     Kedvelés

     1. Inkább Bo Dallas lenne a telitalálat. Mivel a valóságban amúgy is Bray öccse itt is el lehetne ezt a szálat játszani. A stori meg lehetne , hogy a bátyus megunja a Bo-Live szarságot és felnyitja az öcsike szemét kihozva belőle az agressziót. Lehetne ez által egy meghasadt elme vagy egy executioner. Az in-ringje meg lenne hozzá. Egyébként is a vigyorgása már most is beteges.

      Kedvelés

  2. Adam Rose régi karaktere tényleg nem lenne rossz a Wyatt családba! különben is megérdemelne némi pusht, Wyattként jobban felfigyelnének rá. mondjuk kicsit nehezen képzelem el a dél-afrika utcagyereket Wyatt engedelmes kiskedvenceként, majd meglátjuk. de ha most beújítanak egy családtagot, mi lesz vele ha Rowan visszatér?

   Kedvelés

  3. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

   Még az is jobb ettől,ha csak ketten maradnak.Gondolkodtam Én is rajta,hogy bo buznyák dallassal lehetne valamit kezdeni,mivel tesók,ebből jó kis kalamajkát kilehetne hozni,csak akkor kell apush,normális karakter,és egy agreszív,erőszakos szerep,amit szerintem nem bírna el..
   Amúgy miről beszéltek Wyatték?Nem is tudom mikor halottam haperkét beszélni.Volt már rá példa?

   Kedvelés

   1. rózsácskának volt egy jó karaktere,jó meccseket tolt,volt benne tehetség.Na,de akkor miért csináltak belőle meleg zene bohócot?

    Kedvelés

 13. Sok dolog volt amit nem tudok összerakni, kezdjük ott hogy show egy szabályos meccsen legyőzte ambroset nem értem mi értelme volt még utána megalázni szegényt ( mert lehet hogy mostanában szánalmas de azért ne felejtsük el kiről beszélünk) !!!!!!

  Aztán neville-nek mostmár ez lesz a végleges karaktere ??!!?!? Régebben még Mr. money in the bank is lehetett volna, meg sheamus, ziggler rollins ilyen sztárok ellen játszott most meg rose,fandango, és sturdast komolyan ennél jobbat nem tudnak kitalálni !!!!

  A diva meccsek mostanában elég jók én örültem hogy sasha nyert, és érdekel hogy mi lesz a diva öv sorsa !!?

  Na most akkor a New Day minek jött be és mit akart ?? mert hála nekik nyert a lucha, ami viszont nélkülük is sikerült volna (nehogy nekem a L.D-ból is heel csapatot csináljanak) !!!!!!!!!

  NA de van itt még valami amin komolyan beszarok az owens-orton meccs, egy tök jó párosítás volt és basszus sheamus még azt se várta meg hogy orton az rko-ig vagy owens a Pup up powerbomb-ig eljusson !!!!!!!! (pedig ez egy tök jó meccs lehetett volna )

  A főmeccs szerintem egész jó volt bár úgyis tudtuk ki nyer de ahhoz képest pörgős jó meccs volt
  de már megint cena van öv közelbe ami engem eléggé zavar !!!!!

  Kedvelés

 14. Reg nem kommenteltem, de most úgy éreztem kell.. Ha Cena lesz megint a fő öv közelében én komolyan hason szúrom magam.. Nála pocsékabb és idegesítő matiné szuper”sztárt” még nem baszott a vilàg.. 😀 Seth alapból többet csinált a meccsen (jóval) de persze jön superCerna és győz. Vastaps a WWE-nek.

  Kedvelés

 15. Az utóbbi hónapok talán legjobb adása. Az NXT lányai tombolnak, nagyszerű meccsek… Történt valami odafenn? Lol Biztos RAW volt ez, vagy Nitro? 😛
  Ez az orrtörés – vessetek meg, de akkoris – nagyon tetszett. A főmeccs igazi győztese Rollins, akitől végre láthattunk is valamit ami professzionális birkózás. 9/10

  Kedvelés

  1. igen, Rollins végre tényleg birkózott, na. kár hogy kicsit többet hagyta Cenát heverészni mint Owens vagy Cesaro. 🙂 én nem hiszem hogy Cena az eheti SD-on kívül kihagyna többet. igaz rendesen dőlt belőle a vér, egészen biztosan nem így tervezték de szerintem is kifejezetten jót tett a meccsnek.

   Kedvelés

  1. Nem valószínű… De valamivel húzni kell az időt, amíg az igazi ellenfele vissza nem tér. Tény, hogy unalmasak voltak az open challange-k. Mondjuk az sem egy kellemes érzés, hogy Cena megint a főöv közelében van…

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek