WWE RAW 2015. június 15. – Monday Night RAWlins

raw150615

A RAW 2015. június 15.-én Cleveland városából, Ohio államból jelentkezett, ahol legelőször az adás kommentátorai, JBL, Michael Cole és Byron Saxton köszöntöttek minket. Újra visszatekinthettünk egy hihetetlen karrier kezdetére, felemelkedésére és befejezésére. A szervezet egy rövid összefoglalóval ismét megemlékezett “The American Dream”-ről, azaz Dusty Rhodes-ról.

Ahogy megkapjuk a képet az arénáról egyből megszólal Seth Rollins zenéje, amire érkezik a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka, hatalmas mosollyal az arcán. Az előző este, a Money in The Bank nevezetű PPV Eseményen képes volt legyőzni egykori csapattársát, Dean Ambrose-t, amivel megvédte a Bajnoki övet. Viszont ez egy eléggé vitatott szituáció volt, hiszen egyszerre kaparintották meg a ring fölött lógó WWE Bajnoki övet, amivel együtt leestek a létráról. A zuhanást követően a cím azonban Rollins-nál maradt, aki minden csepp erejével belekapaszkodott és magához szorította, így a küzdelem végén Őt hirdették ki Bajnoknak…Seth elmondja a kötelek között, hogy köszi szépen mindenkinek, hogy eljött ezúttal erre a RAW-ra, ahol üdvözölni szeretne mindenkit, vagyis inkább üdvözöl mindenkit a Monday Night RAWlins-ban. Azért nevezte át a show-t, mert elmondása szerint Ő a legjobb dolog, ami valaha történt a hétfői adással, és ő a közönség, valamint a szervezet Nehézsúlyú Világbajnoka. Rollins ezt követően egy kicsit visszaemlékeznek a Money In The Bank estéjére, ahol az ellenfelét hozza szóba, aki nem más volt, mint Dean Ambrose. Seth elmondása szerint Dean kimondottan harcos volt és teljesítette azt, amit megígért a rajongóknak és saját magának. Egyszerre volt akaratos és küzdeni vágyó is, csak az a probléma, hogy ez a jó teljesítmény közel sem volt olyan jó, mint Seth-é. Rollins is betartotta a saját ígéretét és a WWE történelmének egyik legkiemelkedőbb Ladder csatájában legyőzte egykori csapattársát és visszaszerezte azt a díjat, ami jogosan az övé. Ez már természetesen annyira nem tetszett a közönségnek, hiszen legtöbben a Lunatic Fringe győzelmét várták a tegnapi fizetéses adáson. Láthattuk egy bevágott képen azt a kétes pillanatot, amikor bármelyik Szupersztár megszerezhette volna a Bajnoki övet, ám végül Seth kezei közé keveredett. Rollins elmondja, hogy rengeteget gondolkodott, hogy honnan jött és, hogy kik is segítették az útján, és ezeknek az embereknek szeretne köszönetet mondani itt és most. Előkapott egy papír fecnit, amire fel voltak írva azok a nevek, akik valamilyen módon szerepet játszottak abban, hogy Seth itt lehet WWE Bajnokként. Elkezdi sorolni a listán lévő személyek nevét, ám mindegyik név az volt, hogy: “Seth Rollins”. Csakis saját magát nevezete meg ebben a kis köszönetnyilvánításban, hiszen egyedül szerezte meg a Bajnoki övet. Nem volt szüksége a J&J Security-re, Kane-re, sem Triple H-re és Steph-re. Kijelenti a rajongóknak, hogy senki sem segített neki, hogy megvédje a Bajnoki övet, azért mert Ő ilyen jó is valójában. A Bajnok ezt követően szóba hozza a közönség soraiban helyet foglaló NFL játékost, a Clevelad Browns Quarterback-jét, Johnny Manziel, valamint az NBA Finals-ben szereplő Cleveland Cavaliers legendás Small Forward-ját, LeBron James-t. Természetesen ez a negativitás nem tetszik a Clevelad-i közönségnek, akik egyből hangosan tiltakozni kezdenek.
Ekkor megjelent Dean Ambrose, akit viszont kitörő örömmel fogadtak. Láthattuk, hogy a ring felé menetelése alatt nagyon sántított, ez bizonyára a tegnapi csata miatt van, ahol kemény pillanatokat kellet átélnie. Az urak nem is vesztegették az időt, már a ringen kívül egymásnak estek és egy komoly adok-kapokba kezdtek bele. Végül Seth távozott és egyedül hagyta a ringben Dean-t, aki fogott egy széket és egy mikrofont. Elmondta, hogy az előző este már a kezei között volt az öv, amit majdnem képes volt megszerezni. Tehát nem éri be ezúttal annyival, hogy Rollins egyszerűen a Backstage-be menekül, ezért most kiül ide a ring közepére és megvárja, hogy a Bajnok visszavonszolja a seggét a kötelek közé.

Amíg Dean a szorítóban várakozott, addig láthattuk, hogy a Backstage-ben Rollins odasétált Triple H-hez és Steph-ez, akiktől azt követelte, hogy tegyenek valamit és tüntessék el onnan Ambrose-t, mert ez az egész Seth show-ja, az ő ringje, amit éppen elfoglal a Lunatic Fringe. A COO-nak és a feleségének ez nem annyira tetszett, hiszen a Bajnok megkérdőjelezte a munkájukat ezzel a kijelentésével, amit követően elmondták neki, hogy bárki lehet az ellenfele majd Rollins-nak a következő PPV-n, akár még Dean is. Tehát ezúttal csak végezni szeretnék a munkájukat, úgy, hogy semmi probléma és malőr ne csússzon be. A Vezetőség majd megtalálja Seth ellenfelét a következő PPV-re, és Rollins tudni fogja a mostani adás végére, hogy ki is lesz majd az. Szóval remek, hogy egyes egyedül győzelmet aratott Dean ellen a Money In The Bank-en, viszont hagyja The Game-et és a feleségét, hogy egyes egyedül meghozzák a döntéseiket.

Újra láthattuk, hogy Ambrose a kötelek között, egyre türelmetlenebbül várakozik, hogy mikor jelenik meg Seth ismét. Megszólalt ekkor egy bevonuló zene, ám nem Rollins-é volt, hanem a 2015-ös Money In The Bank Ladder meccs győzteséé, Sheamus-é. A Kelta elmondta, hogy nagyon sok közös volt bennük az előző PPV-n, annyi a különbség, hogy Sheamus győztes, Dean pedig vesztes lett az adás végére. Elmeséli, hogyha valaki nem látta volna az egészet, hogy Ő lett Mr. Money in The Bank, ami miatt egy éven belül bármikor és bárhol lerúghatja egy Brogue Kick-el a WWE Nehézsúlyú Világbajnokot és követelhet egy azonnali címmeccset ellene. Majd kijelentette Sheamus, hogy bemelegítésnek Dean fejét is kirúghatja a vállai közül…

Sheamus vs Dean Ambrose

A Celtic Warrior szavait követően egyből érkezett egy bíró a ringbe, aki elindított egy csatát közöttük. A küzdelemben mindketten jól szerepeltek, ám Sheamus bedobta az unalmast, amikor Dean került fölénybe. Távozni készült a táskájával együtt, miszerint ez a csata nem ért neki annyit, hogy be is fejezze. Ekkor Randy Orton zenéje szólalt meg és a bejáratnál megjelent a Vipera. A Kelta nem tudott egyszerre két felé figyelni és éppenséggel az ellenfelére nem koncentrált eléggé. Dean visszagörgette a kötelek alatt az írt a ringbe, ahol Sheamus egy kétségbeesett Brogue Kick-el próbálkozott. Ezt elhibázta, ami után a Lunatic Fringe egy gyors fordítással megszerezte a győzelmet. Ezzel viszont még nem ért véget semmi, ugyanis Randy nekiesett Mr. Money In The Bank-nek, akinek végül egy RKO-t akart adni, ám ezt elhibázta és a Kelta egyből menekülni kezdett, ahogy lehetősége adódott arra.

A Backstage-ben a J&J Security találkozik össze Seth Rollins-al, ahol a Bajnok felajánlja a két biztonsági embernek, hogy visszatérhetnek mellé, cserébe viszont árulják el, hogy ki is lesz majd Rollins ellenfele…Jamie elmondja, hogy nem mondhatnak el semmi olyat, amit a Vezetőség titkolna, vagy meglepetésnek szánna, azt viszont tudatják vele, hogy Noble beajánlotta Triple H-nek és Steph-nek Joey Mercury-t, mint következő kihívót. Seth ekkor nevetésben tör ki, ám hamar komolyabbra fordul a szó, amikor Joey eléggé idegesen kijelenti, hogy Seth el fogja veszíteni a Bajnoki övet, csak a kérdés, hogy mikor.
A következő összecsapás előtt még megtekinthettünk egy újabb Dusty Rhodes visszaemlékező videót, valamint egy reklámot, amiben az “Ideje apának lenni” szlogen mellett áll ki a szervezet, hogy ne bomoljon fel annyi család. A reklámjában Roman Reigns-t láthatjuk a kislányával.

R-Truth vs King Barrett

A Money in The Bank Kick-Off show-ban Truth képes volt legyőzni a 2015-ös King Of The Ring győztesét, ami miatt most királynak öltözve jelent meg. Természetesen “R” ezúttal is humorosra fordította a szót és egy alumínium bevonatú papírkoronában, lepedővel a hátán, pumpával a kezében érkezett a szorítóhoz. Kettejük csatája nagyon rövid volt, amiben Truth képes volt egy gyors kopogtatással váratlanul megszerezni a győzelmet. Ezt viszont már nem tudta Barrett elviselni, aki a csatán kívül neki esett a győztesnek és kiosztott neki egy Bull Hammer-t. A verést követően az angol elmondta, hogy miért is sértő neki Truth színjátéka, hiszen a korona és a palást együtt a jogarral azt szimbolizálja, hogy egy királyi országból származik és, hogy ő volt a legjobb azon a bizonyos tornán, ami miatt kiérdemelte a király jelzőt.

A Backstage-ben láthattuk, hogy megérkezett a mostani adás sztárvendége, MGK, azaz Machine Gun Kelly. Kelly a WWE-ben először a WrestleMania-n jelent meg, ahol előadta az Invincible című számát. A dívák és Fandango egyből körbeállták a rappert, aki velük együtt egy kicsit kalandozott a mostani fellépése előtt a kulisszák mögött.

Kevin Owens érkezik a ringbe, aki a tegnapi Money In The Bank-en vereséget szenvedett John Cena ellen. A küzdelmüket követően Cena kezet fogott Owens-el és magasba emelte az NXT Bajnok karját, hogy a közönség megtapsolhassa. Azonban ezt a sportszerű tettet KO nem fogadta el és megtámadta a Cenation Vezetőjét…A ringben Owens azzal indítja a beszédét, hogy John Cena ezúttal nincsen itt a RAW-n. Kevin elmondja ezt követően, hogy az előző PPV-n egy Powerbomb-al odavágta a ring oldalához John Cena-t, amit sokan nem értettek. Ezúttal megmagyarázza, hogy miért is tette, amikor John sportszerű gesztussal gratulált neki. Szóval, amikor kezet fogtak John a legtiszteletlenebb szavakat mondta KO-nak, amit a 15 éves karrierje alatt halott: “You belongs here” azaz “Ide tartozol”. Owens tisztában van ezzel, hogy ide tartozik, mindenki tisztában van ezzel, tehát semmi szükséges sincsen arra, hogy a Cenation Vezetője ezt elmondja neki. Emellett pedig KO tisztában volt vele, hogy a kézrázást követően, amikor magasba emelte Owens kezét John az mind csak azért volt, hogy reflektorfénybe kerüljön, és újra hős lehessen, mint mindig. A lényeg Kevin szerint az, hogy John nem tisztelete Őt a csatát követően, ami miatt kijár neki egy visszavágó, hogy törleszthessen. Ezúttal viszont nem csak egy sima csatát akar, hanem egy olyan visszavágót, amiben a tét a United States Bajnoki öv lesz. A közönségnek tetszene egy ilyen összecsapás, aminek hallatán pozitívan reagálnak. KO azzal folytatja, hogy ekkor szokott megszólalni John Cena zenéje és a rámpán végigfutva érkezik a ringbe, ahol felemeli az övet és elindítja a US övért az Open Challange-et. Viszont ezt most nem fogja tudni megcsinálni, így Kevin fogja…

Kevin Owens’s Open Challange

Kevin készen állt és elindította a nyílt kihívást. Az öltözőből pedig nem mást érkezett, mint a Show-Off, Dolph Ziggler. Lana kísérete ki a rámpáig, ahol egy szerencsecsókkal búcsúzott tőle. A ringbe érkező Ziggler elmondta Kevin-nek, hogy ideje lenne, hogyha valaki tiszteletre tanítaná az NXT Bajnokot, ezúttal úgy, hogy megfosztják a címétől. A bíró próbálta kicsit visszafogni Dolph-ot, hogy a küzdelem elindítása előtt még ne essen neki ellenfelének. Ekkor azonban Kevin kijelentette, hogy ez nem címmérkőzés lesz, csak egy szimpla csata.
A gong megszólalása után egyből keményen egymásnak estek a Szupersztárok, akik egy rövid csatát vívtak, amiben végül a győzelmet KO tudta megszerezni, amikor értékesítette a Pop-Up Powerbomb-ot.

A Backstage-ben Paige szónokolt egy kicsit a díváknak, ami után megjelent Nikki és Brie Bella, akik szerették volna, hogyha a szervezet Dívái döntenek. Odaállnak Paige mellé azok a hölgyek, akik majd a mostani RAW-n csapatot alkotnak vele a Bella lányok ellen. Ám senki sem állt oda az angol lány oldalára, aki végül távozott és hagyta az ikerlányokat.

Kane vs Randy Orton

A csatájukban Orton szerepelt jobban, aki eléggé közel került a győzelem megszerzéséhez, ám megszólalt Sheamus zenéje, ami miatt a Vipera szem elől tévesztette ellenfelét. Kane egy mikrofont ragadott és elmondta, hogy a csata újra indul és egy No Holds Barred küzdelem lesz, amiben nem lesznek szabályok. Ennyi elég is volt Sheamus-nek, hogy kiosszon egy Brogue Kick-et a Viperának, ami után a Vörös Szörny kopogtathatott.

A Backstage-ben Kane a győzelmét követően összefutott Seth Rollins-al, ahol a Bajnok gratulált neki, majd szintén a leendő ellenfeléről kérdezte a Szörnyet. Kane elmondta neki, hogy egy győzelmet bárki meg tud szerezni, hogyha a szervezet jövője akar lenni, akkor egymás után kell nyernie a harcokat, nap nap után. Az következő ellenfele ellen is…Rollins ekkor kicsit felidegesedett, hiszen úgy értelmezte, hogy Kane megkérdőjelezte azt, hogy képes lenne-e megnyerni a leendő kihívója ellen a következő harcot saját erejéből. Seth szerint a Vörös Szörny mögött mindig állt valaki, mind most a Vezetőség, vagy egykor Paul Bearer, vagy a családja…Ekkor a Démon megragadta Rollins pólóját és az arcába üvöltötte, hogy még egyszer szóba ne merje hozni a családját. A Bajnok ekkor megsértődve követelte, hogy még egyszer nehogy hozzá érjen Kane, elvégre Rollins a címvédő. Végül Seth azt kívánta, hogy a Vörös Szörny legyen a kihívója, hogy keményen elláthassa a baját.

Big Show vs The Miz

A közönség eléggé jól fogadta a Cleveland-i születésű The Miz-t, akinek ezúttal komoly csatája volt a Világ Legnagyobb Sportolója ellen. A küzdelmüket Ryback a kommentátorok mellől nézte végig az Interkontinentális Bajnoki övvel az ölében. Big Show ezt ki is használta és Miz-t nekivágta a Big Guy-nak, aki ekkor felpattant a székéből és odaállt az óriás elé. Ütésváltásra nem került sor, ám ez elég volt Ryback részéről annyira, hogy Show vereséget szenvedjen. Miz visszavánszorgott a kötelek közé, amíg a bíró 10-ig számolt, majd kiszámolással véget vetett a csatának.

A ringbe ezt követően Roman Reigns érkezik, aki elmondja, hogy a tegnapi este borzalmas lett, ami után nagyon keveset tudott aludni, hiszen végig az a támadás járt a fejében, ami miatt nem tudta megszerezni a Money In The Bank táskát. Tehát nem szaporítja tovább a szót, Wyatt vonszolja ki a seggét a ringbe és küzdjenek meg…Természetesen Bray nem hagyja ezt az egészet szó nélkül, ám csak a kivetítőn láthatjuk, ahogy a Backstage-ben beszél. Elmondja, hogy ez az egész azért történt, mert Reigns önző volt és ellopta Wyatt lehetőségét, amikor két hete legyőzte őt. Bray szokásos beszédét követően láthattuk, hogy egy képet tartott a kezében, amin Roman a kislányával teázik, majd elkezdte énekelni az a mondókát, amit Reigns és Joelle.

Paige vs Bella Twins (2-1 Handicap Meccs)

A küzdelemben Paige jól szerepelt a két ellenfele ellen, ám végül elszenvedte a Rack Attack-et, ami után nem tudott kirúgni Nikki kopogtatásából.

Ez követően nem más érkezik az arénába, mint a Cleveland-i Machine Gun Kelly, aki egy kisebb előadást hoz létre. Mint tudjuk nagyon jóban van a rapper John Cena-val, akinek a The Rock elleni WreslteMania csatája előtt is zenélt. Az előadás után Kevin Owens jelent meg a bejáratban és gúnyosan tapsolni kezdte MGK-t, aki pedig kezet nyújtott az NXT Bajnoknak. KO ezt nem fogadta el, amit Kelly zokon vett és arrébb lökte Owens-t. Ez már sok volt Kevin-nek és megtámadta a zenészt, akit egy Powerbomb-al dobott le a rámpáról. Ekkor az orvosi személyzet egyből elárasztotta a bejáratot, akik Machine Gun Kelly segítségére siettek.

Prime Time Players és Neville vs New Day

A küzdelemben inkább a face csapat tudott irányítani, akik végül képesek voltak megszerezni a győzelmet, miután Neville bevitte a Red Arrow nevezetű Finisherjét Kofi-nak, majd kopogtatta ellenfelét.

A kulisszák mögött láthatjuk, hogy Dean Ambrose dartsozik egy kicsit, ám nem szokványosan, hiszen egy felfüggesztett Seth Rollins képe díszelgett a táblán. Kane lépett ezt követően oda Dean-hez, akivel egy kicsit összeszólalkozott a Bajnoki öv miatt, valamint a jelenlegi munkájuk miatt.

A ringbe a főeseményen nem más érkezik, mint a Vezetőség, azaz Triple H és Stephanie McMahon, akik az ígéretük szerint bejelentik Seth Rollins leendő ellenfelét. Steph elmondja, hogy úgy hozták meg ezt a döntést, hogy az minden egyes szempontból a legjobb legyen az üzletnek. Triple H kijelenti, hogy tisztában vannak azzal, hogy nagyon sok Szupersztár van a Roster-ban, akik megérdemelnék, hogy ringbe szállhassanak Rollins ellen a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért, ám elárulja, hogy akire végül a választásuk esett nem Joey Mercury, Jamie Noble, sőt nem is Kane. Emellett pedig nem Seth utolsó kihívója, Dean Ambrose lesz az, aki majd a Battleground-on címmeccset kap. Steph kicsit teátrálisan felteszi a kérdést, ami a közönséget és a szervezet rajongóit foglalkoztatja, hogyha nem Dean, akkor mégis ki?
Ekkor Seth Rollins zenéje szólal meg és érkezik a ringbe a WWE Nehézsúlyú Világbajnok. Rollins mikrofont ragad és elmondja, hogy nem számít, hogy kit választottak, hiszen nincsen senki sem a Roster-ban, aki képes lenne elvenni ezt az övet tőle. Tehát, egy szó mint száz, nem számít, hogy kit neveznek meg Triple H-ék következő ellenfélnek. Seth komoly harcot fog vívni ellene és megszerzi a győzelmet, hogy büszkévé tegye a Vezetőséget. The Game elmondja, hogy már többször sikerült büszkévé tennie Rollins-nak a vezetőséget, hiszen legyőzte már Roman Reigns-t, Dean Ambrose-t, valamint megszerezte a Money In The Bank táskát és a WWE Bajnoki övet, amit tegnap este képes volt megvédeni. Amit megígért azt megvalósította, tehát újra és újra bizonyítani tudott, ennek ellenére a továbbiakban is bizonyítania kell. Ők mindent a jövőbe és Seth-be fektettek, de ezúttal meg kell állni egy pillanatra és elgondolkodni azon, hogy ez a befektetés megtérül-e. Ezúttal hatalmas nyomás fog Rollins-ra nehezedni, ami miatt lehet, hogy összetörik, vagy pedig képes lesz felül emelkedni ezen és egy csillogó gyémánt lesz. Szóval most döntsön, hogy elvállalja-e ezt a kihívást és a leendő nyomást…
Ekkor pedig feldörrent Brock Lesnar bevonuló zenéje, aminek hallatán a magabiztosság lefagyott Rollins arcáról. A Bestia megjelent a bejáratban Paul Heyman társaságában és a ring felé vették az irányt. Paul és Triple H kezet ráztak majd a két Szupersztárt egyedül hagyták a ringben. Itt Lesnar lassan, egyre jobban közeledett leendő ellenfeléhez, aki nem is mert a Bestia szemébe nézni. Seth remegő lábban kihátrált szorítóból, ahol a COO tekintetébe botlott. The Game nem értette, hogy hova tűnt a Bajnok magabiztossága. Teljesen hallgatag lett Seth, aki sokszor kihangsúlyozta, hogy saját erejéből győzte le Dean Ambrose-t, valamint egyetlen mérkőzés keretein belül szerezte meg az övet Lesnar és Roman ellen. Brock végig Seth-en tartotta a szemeit, amíg Bajnok lassan távozott az arénából.

Ezzel zárult a RAW, ami jobbra sikeredett a Money In The Bank PPV-nél. Kíváncsian várhatjuk, hogy a hetek során Seth mit fog tenni úgy, hogy nem kerülheti el a Lesnar elleni mérkőzést a Battleground-on július 19-én.

Pre-Show

WWE RAW

68 című bejegyzés “WWE RAW 2015. június 15. – Monday Night RAWlins” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Elvileg kiszivárgott a SummerSlam idei felhozatala:

  Brock Lesnar vs. Roman Reigns

  Seth Rolins vs. Triple H

  Rowan/Harper vs. Dudley Boys

  Kevin Owens vs. John Cena

  Bray Wyatt vs. Randy Orton

  Dean Ambrose vs. Sheamus

  Kane vs. Ryback

  Egy része kiszivárgott információkból van, egy része csak pletyka, tehát nem tudni, hogy mi igaz belőle, de a Dudley Boys már jelezte, hogy visszatérnek, elvileg Triple H már berendelt augusztusra egy új bevonulózenét a Motörheadtől.

  Kedvelés

  1. Hát remélem, hogy nem így lesz. Tripla H bácsit Lesnar ellen nézném meg. Rollins-t egy NO DQ meccsen Ambrose ellen, Sheamus-t meg Ryback ellen. 🙂 Aztán jöhetne, egy Ryback-Lesnar feud, én lennék a legboldogabb a világon 🙂 🙂 : )

   Kedvelés

     1. ezt pont múltkor vetettem fel neked. 😀

      I hear voices in my head,
      They council me
      They understand
      They talk to me

      ez Wyattnek való feladat, Ambrose-t is “meg akarta gógyítani”, Ortonhoz meg hangok beszélnek a fejében. na. 😀

      Kedvelés

    1. De nem lenne unalmasabb, mint a mostanában összeállított PPV meccsek. 🙂 Azért H bácsi még mindig a felső mezőnyt képviseli, és jobb mint a Backstage 85%-a szerintem. De ha összehozzák a Ryback vs Lesnar meccset és mind kettő pusztító formában Heel ként lenne, az BADASS lenne, de ez csak a wwe 2k15 játékban és a képzletünkben lehetséges, pedig fizikai erőre Lesnart elküldené aludni Ryback, mint anno Cenat. 🙂 Bár Cesaro a Kevin Owenses Smackdown után is megdöngetné kicsit a Bestiát 😀

     Kedvelés

  2. a HHH vs Rollins szálat már hónapok óta építik, csak az a kérdés hogy mikor kerül rá sor. szerintem jó storyline. 🙂
   a Lesnar vs Roman meccs nekem kicsit hamarinak tűnik. de ha Lesnar elveszi az övet Rollinstól a BG-on, akkor elképzelhető hogy Reigns kihívhatja az övért a SS-en. végül is ha úgy vesszük, közöttük nem dőlt el a WM-án hogy ki a jobb (keyfabe szerint, nem valójában). de akkor mi lesz a Wyatt feuddal? lerendezik 2 hónap alatt? vagy Wyatt beavatkozik a Lesnar elleni meccsébe hogy veszítsen? esetleg Sheamus bekesseli a táskát?
   Rollins pedig kihívja apucit bosszúból, vagy fordítva, apuci hívja ki Rollinst hogy megleckéztesse.
   végül is van benne ráció, de ha kiszivárgott, akkor a WWE sanszosan át fogja írni.

   Kedvelés

   1. Ha mondjuk az öv valamilyen úton módon a Battleground után is Rollinsnál maradna, akkor a HHH feud még érdekesebb lenne…hogy talán végig azért építette föl Seth-et a The Game, hogy aztán elvehesse tőle az övet? Na, ez tetszene. Ki is derülne, ki az igazi architect.

    Kedvelés

    1. pedig sanszos hogy így volt. 🙂 illetve nem csak ezért, ez így mindennel együtt tényleg elég rendes push és karakterépítés Sethnek. de már hónapokkal ezelőtt elkezdtek készülni erre a feudra. (állítólag.)

     Kedvelés

  1. Bizony az 😛 Bár a finisherje elég furcsa nekem ez a páros lábbal ráugrunk az ellenfél tüdejére annyira nem jön be pláne ha megnézzük Neville ugrását. De azt leszámítva szerintem az egyik legjobb NXT-s a srác.

   Kedvelés

  2. óigen. 🙂 Bálor tehetséges, ráadásul szerethető. és a gimmickje is menő, olyan mint egy japán halálisten mangakarakter. valószínűleg ő lesz a következő akit Owens után felhoznak a RAW-ba.

   Kedvelés

 2. én ebben az adásban leginkább azt láttam hogy a MITB-es csavarok után felvázolják az alapokat a következő hónapok sztorijaihoz. értelemszerűen több volt a promó, plusz a megemlékezés Dustyról, így a meccsek inkább csak a történetek keretezéseként szolgáltak. ezeket hagyom is, mindegyik olyan so-so volt, kivéve a Kane vs Orton meccset, az annyira lassú és lomha és szánalom hogy sírok.

  Owens vs Cena > ez a szál egyelőre pihen, legalábbis a következő PPV-ig. Owens azt mondja hogy legközelebb az övért jön, amire számítottam. Tokio, július 3.: NXT bajnoki meccs Owens és Bálor között. sokan arra tippelnek hogy Owens ezen a meccsen “adja át” az övet az utódjának mert végleg feljön a RAW-ba. ha így lesz akkor éppen semmilyen öve nem lesz, ezért jön jól az USA bajnoki cím hogy bebizonyítsa, sokkal inkább “ide tartozik” mint Cena. a Battleground július 19., erre kiírhatnak egy címmérkőzést kettejük között. klasszikus 3 meccsből 2 nyertes számít”, szerintem Owens fog nyerni hogy Cenának legyen megint miért harcolnia, ne csak parádézzon az övvel. SummerSlam-en jöhet a visszavágó, már ha Owens elfogadja Cenát kihívónak.

  Sheamus > semmi bajom Sheamussal. igen, valószínűleg a leggyávább Mr. MITB karaktert fogja előadni amiért nagyon fogjuk gyűlölni. 😀 ezt is tudni kell előadni, de szerintem valahogy ezen keresztül fogják építeni a karakterét ami egyelőre nem tudom hová tart. de az biztos hogy azt akarják hogy utáljuk és nagyon gyávának lássuk. :> ezen a vonalon haladva kötve hiszem hogy Lesnar ellen be merne kesselni, maximum bohóckodni fog valamit a táskával, de elmenekül. Lesnarnak egyelőre csak Rollinssal lesz dolga.

  Wyatt vs Reigns > mindketten karakterfrissítésre szorulnak, és ez a feudjukon keresztül lehetséges. Roman heel turnre egy pillanatig sem számítok, itt elég egyértelmű hogy Vince papa belőle építi az új Cenát. Wyatt mondókája is pont erre célozgat azzal hogy Roman “kiválasztott”, és hogy a kiválasztottaknak mennyivel könnyebb, de ez egy hazugság, blablabla, szokásos Wyatt megmondás. előkerült a család kártya, ez tényleg kemény mert rendesen fogja az érzelmeket korbácsolni. Wyattből olyan gonosz heel lesz amilyennek még nem láttuk, nem antihős mint eddig hanem igazi pszihopata pusztító. Romannak pedig fel kell kötnie az oldalzsebes nacit és igazi hőssé formálódnia. hosszadalmas feudra számítok.

  Ryback vs Big Show vs Miz > ez nekem zavaros, és nem is a legfontosabb szál. minden tiszteletem Big Show-é, de szerintem kiöregedett, nem tudom mennyi lehet még benne. nemrég jött ki a filmje, szerintem azért szerepeltetik hogy azt pörgessék. későbbiekben el tudom képzelni hogy Barrett megpróbálja visszaszerezni Ryback-től az IC címet ami egész jó feud lehetne.

  Ambrose > leírtam a MITB-nél hogy vele mi a helyzet. úgy sejtem hogy a nyáron még dolgozniuk kell a Lockdown-on ezért nem lesz kifejezetten feudja. kiírt meccsekre számítok amiken keresztül lassan tovább építik a peoples champion karaktert, és majd a summer slam után kap újabb lökést. addig is epic promókat várok tőle. (csak szerintem fogyott egy csomót?) ez a lábsérülés is olyan elem ami egyelőre lassítja, de kitartó harcosként tünteti fel. kár hogy amikor bejött, egészen a rámpáig elfelejtett sántítani. 😀

  Kane > feltűnt hogy az ő szerepét elkezdték átírni. a MITB-nél írtam egy lehetséges szakadást a vezetőségnél ami körvonalazódni látszik. Kane kezd kiválni, amikor a vezetőség bevonul, akkor már csak HHH és Stephanie jönnek be. ez a két backstage spot Kannel szerintem baromi jó volt. mind a két fiatal trónkövetelő a szemébe mondta a magáét, az egyikük felbosszantotta, a másikuk pedig úgy tűnik, motiválta. Seth azt mondta neki hogy azért utálja őt Kane, mert a régi önmagát látja benne, ami mostanra elveszett. majd jól magára haragította a családjával ami Kane-nél egy alapvető trigger. 🙂 Dean kinevette, majd elmondta neki hogy nem számít hogy ő az operatív vezető, mert ez csak egy állás. neki viszont ez az élete, és feltette a kérdést Kane-nek hogy az ő élete micsoda, miről szól? Kane pedig arcára kiült a finom döbbenet, hogy tényleg. jóez, jóez, még akár azt is el tudom képzelni hogy Kane és Ambrose együtt teszik pokollá Rollins életét egy ideig. de az elég valószínű hogy Kane ezek után meg fogja rázni magát és bebizonyítja hogy van élete. 😀 remélem ezek a lomha előadások csak azért voltak hogy altassanak bennünket, és Kane-től apránként majd egyre jobb teljesítményt láthatunk, felébred a vörös szörny amit mindkét volt shieldes számonkért rajta. a J&J pedig Kane körül fog sertepertélni, és nem fognak csak úgy eltűnni a süllyesztőben.

  Seth Rollins vs Lesnar
  és igen, Rollinsnak is fel kell kötnie a cicanadrágot. a RAW adásokban Kane, a J&J és Ambrose fogják üldözni, és biztos lesznek kiírt meccsei is. ezúttal magára marad ami a karakterfejlődésének a lehető legjobb. ahogy Kane el is mondta neki, ahhoz hogy igazi bajnok legyen, estéről estére, harcról harcra bizonyítania kell, de senki sem boldogul egyedül. közben a vállára teszik a nyomást Lesnarral. szerintem mind a nyitójelenete mind pedig a szánalmas hátrálása Lesnar előtt remek színészi teljesítmény. sokat fejlődtek a mic skilljei és emiatt egyre hitelesebb és szórakoztatóbb. (a ringbeli képességeit pedig sosem vontam kétségbe) Lesnar kihívása a történet szempontjából is teljesen jogos a WM eseményei után. szerintem Lesnar fog nyerni a Battlegroundon és egy ideig ő lesz a bajnok. valószínűleg a SummerSlamre is bookingolva van, ott jöhet egy visszavágó. de addig is Rollins fog félni, sokat harcolni, menekülni, picsogni, hisztizni, és mindezeken keresztül fejlődni *egyedül*.

  Kedvelés

  1. A medvebocs átjön a nagy cirkuszba,de annak nincs értelme,hogy csak ő ás kizárólag ő legyeskedjen majd továbbra is az öv körül.Mióta is van müzlinél az öv?Hány kihívója,címvédése is volt azóta?Erről beszélek..

   A fakó lovas lett misis mib.Nem tudják eldönteni mit kezdjenek vele.Anno felröppent a hír,hogy amikor visszatér,lesnarhoz hasonlo pusztítót heel szerepben tündökölhet majd.És mi lett ebből?Egy gyáva,unalmas,menekülős,ötlettelen,stílustalan,gyenge,nagyon gyenge heel.Nem hiszem,hogy feltudnák futtatni a karakterét egy normálisra legalább.lesnar ellen kevés,júdás is kevés hozzá,még is jó meccs lesz majd.
   Gondolom ezt is elakarják majd huzni legalább a wm ig..Nincs értelme,hogy ő lett mibecske.Egyszerűen sehogy se illik a jelenlegi történetszálak egyikébe sem.Kilóg a fehér narancsbőrös kelta lóláb.Nem jósolok neki nagy jövőt.Nem lesz ő bajnok,elfog bukni.Hiába a táska és a karakter fejlődés előkészítése,ilyen heel karakterrel nem megy semmire sem.

   veszett kutya vs beretta jó lenne,de még a bucifejű cezarot is eltudnám képzelni ellene/ellenük,aki ismét heelként tündököl.Volt 2 x csapatban,volt bajnok ok,jó is volt,bár nem azzal lett csapat bajnok akivel kellett volna lennie..A drága jó amerika mániások korszak ugyebár..
   Folytassa csak az önálló karrierjét.A t vonalban neki jelenleg nincs már jövője,főleg face ként.Nagy dobás lenne ha olyan gárdát hoznának össze az öv köré mint pl beretta,cezaro,hegyomlás,giga csokigolyó stb.Egyből izgalmasabb lenne,de ugy látom beérik a kevesebbel is..mizantéria elvtárs,előre!

   békapofa valóban fogyott.A füléből és a kisujjából.Hamar ellökik az öv közeléből,és vagy nyom 1-2 értelmetlen feudot valakikkel vagy a kisebb övek valamelyikéhez terelik,ami jobb lenne.Van benne kraft,de vagy szopóágon tengődik,vagy lúzerkedik..
   Többször irtam már,től sok pankrátor van a rosterban.Több mint a felével nem tudnak mit kezdeni..akik meg sokat szerepelnek,hamar unalmassá válnak.
   Én jobban szeretem a sima tét nélküli,rendes kemény izgalmas fordulatokban gazdag meccseket,mint az övért folyó unalmas elcsépelt szarokat.

   Amúgy írtam annao valahová,sose kedveltem a ppp majomokat,mert ratyik,de amikor láttam őket 1 hónapja mecselni,csak néztem,hogy milyen jól összedolgoznak.Sokat fejlődtek,persze nem olyanok mint a doom ivadékok vagy a maszkos törpék,de nem rossz csapat.Remélem hamar elvezsik tőlük az öveket.face után heel következik,legyen az a doom ivadékok vagy a vademberek csapata,akiknél rejtély,miért nincsenek még öv közelébe,sőt,miért nem ők a bajnokok???

   lesnar nagyon megfogja verni júdást,de valamilyen csalás folytán,bajnok marad…
   majd face lesz.Lehet,hogy valaki vagy valakik megtámadják lesnart?Hatalmas fordulat lenne.Izgalmas sztorit építhetnek köré.
   Wyatt vs lesnar feud:D isten király lenne,de ugye mr wrng turn elmegy lovat etetni.

   Kane…a jó öreg Kane.Szánalmas.Olyan lomha,hogy el se hiszem.Remélem hamar visszavonul,de előtte vörös szörnyetegként,maszkal az arcán pusztít még egy utolsó nagyot..mert ez így egy nayg 0 tőle,vele együtt..rem nem lesz face..mert az még ettől is szánalmasabb lesz,tekintve,hogy kiről is van szó..
   Kezdeni akarnak vele valamit egy jó ideje,sokan azt hittük heel lesz mikor megdorgálta és megnyomorgatta a bajnok gigáját 1-2 x de nem lett belőle semmi..most pushról pusmognak he he,de még se lett mr mib.Mit akarnak vele kezdeni?Jó,hogy leszakad a vezetőségtől,de ez még mindig kevés.Egy Kane vs lesnar meccs nagyot ütne..de hát ilyen nem lesz.

   Wyatt vs szuper kentaur.Izgalmas feud lesz annyi szent.Mindkét karakterre ráfér a frissités,mert valóban képtelenek önerőből megújulni úgy tűnik.A szuperhős baby face fejedelem vol 2.Valóban ő müzli utódja..Új szerko kéne neki mert ez a volt csicska..es pizsi már unalmas rajta.
   Wyattnek voltak jó feudjai eddig,végig verte a nagymenőket,de a legjobb meccseit békapofával tolta.Úgy érzem,ez a mostani mindent túlfog szárnyalni!Sose volt ő antihős..akkor a heeleket is aprította volna..
   És igen.Nagyon mélyre süllyed Wyatt most..olyan mélyre,ahol eddig nagyon kevesek jártak…És ha jól csinálja,még ha ki is kap a végén,elképzelhetetlen magasságokba emelkedhet ezáltal.
   Azt vettem észre rajta,hogy lese szarja az öveket.Amúgy is direkt nem terelik egyik felé sem..de ő jön,molesztálja az arra érdemeseket,szónokol,a sötétséggel játszik,nyer,átszellemül és jol el van.Élvezi ezt az egészet.Nincsenek (még) nagyra törő uralkodási hajlamai,talán majd a későbbiekben.
   Remélem kentaurka utáni áldozatát nem így választja ki,mert ezt már Én is unom.Neki is meg kell újulnia,mert ő a jövő!
   Kegyetlenül jó feud is lehet,ha nem rontják el.Már várom.

   Halott hősökkel van tele a világ..

   Kedvelés

   1. Kétlem, hogy az Ambroseos meccsek után képesek pont Reigns-szel eposzi meccset hozni. Szerintem az ők feudjuk, vagy talán meccsük sem azért jött létre, hogy megújuljanak, mert ha azért jött volna, akkor Wyatt nem csak úgy betámadta volna. Hanem azért mert Roman-t tovább húzzák- Abszolút látszik hogy oda akarják már neki adni azt a kurva övet csak nincs alkalom, mert most jön Lesnar s vele ellesz Mr.Sellout. Reignsnek pedig addig bohóckodni kell valakivel és mivel Wyattnek nem volt ellenfele gyakorlatilag Undertaker óta, ezért összeengedték őket. Semmi reményt nem fűzök hozzájuk őszintén, szerintem a BG egyik legrosszabb meccse lesz. :S

    Kedvelés

    1. A veszett kutya feud halálra volt ítélve az 1.perctöl fogva,és a meccsük után ez be is bizonyosodott a butuska kreatívok számára is.Így nem is lett szerencsére folytatása.
     Volt utána kis cica harc békapofával..ami szintén értelmetlen volt…Undertaker volt az utolsó ellenfele..most meg lesz a baby face.Valamelyikük elfog bukni..

     Kedvelés

     1. Hát szerintem abszolút súlytalan hogy melyikük. Kétlem, hogy vannak olyan tökösek és a meccsük után az egyik karakterében lényeges változást vezetnének be :S

      Kedvelés

   2. persze mindannyian csak találgatunk. én azt írtam le hogy szerintem mi lenne a logikus. :> igen, igazad van ami az IC címet illeti: ha BigShowt végre hazaküldik kakaót szürcsölni, többen is be fognak szállni a címért ahogy szokás. Sheamus szerintem sem lesz bajnok a táskával, most legalábbis nehéz elképzelni, és én is azt írtam hogyy nem látom, hová akarják vezetni ezt a karaktert (csak reménykedek hogy valahová). Cesaro nekem is hiányzik de csak ma estig kell várnunk. 😉 (elolvastam a spoilert) és neked amúgy is vidám SmackDown-od lesz ezúttal.
    tényleg sokan vannak és kevés a cím, utóbbi részben Cena miatt is van mert egynek mindig nála kell nyaralnia. :/ remélem Owens 1 hónap múlva elveszi tőle jól. ha már ilyen kevés a cím ilyen sok pankrátorra, pörgethetnék jobban a sztorikat legalább hogy gyakrabban cseréljen gazdát vagy ne mindig ugyanaz a 2-3 ember harcoljon érte. aztán lehet hogy ez hülyeség és not good for business.
    EszkoF-fel meg egyetértek abban hogy a Wyatt-Reigns feud nem lesz olyan jó mint amit Ambrose-sal nyomtak. utóbbiba Ambrose elég sok kreativitást beletett amit Romantől aztán várhatunk. az hogy a karakterük fejlődni fog, meglehet hogy a részemről wishful thinking, de kitartok. én vagyok itt az egyetlen pozitív elem, valamivel ellensúlyozni kell a túltengő pesszimizmust amit képviseltek. ;D

    Kedvelés

    1. Na:D Én úgy gondolom jó kis feud lesz köztük,bár természetesen olyan látványos,kreatív nem lesz mint amit békapofával tolt.kentaur nem ért ehez,ő csak jön,megy,fekszik,lopott faltörőt meg superman ütést lol nyom oszt annyi,de most más lesz,mert nagyon kevés már ez neki,hiába nyomatják előre,ha sem a karaktere,sem a mozdulatai és semmi más sem fejlődik.Wyatt az meg Wyatt,ő keményen odafogja magát tenni most is mint mindig.
     Amúgy szerintetek miért van az,hogy Wyatt és az egykori,csúnyán elbukott csicska…esek útjai mindig keresztezik egymást,még most is?Nem tudnak szabadulni egymástól..(A legjobb az lett volna,ha a “bajnok”júdást támadta volna be..És még megfogokzták volna azzal,hogy lese szarta volna az övet,csak kínozta volna,minden meccsén ott lett volna stb,lelki terrorba tartotta volna őt,ahogy probálkozik vele a békapofa stb..)
     Nincs már a rosterban akikkel össze engedhetnék őket?
     Annyian vannak a rosterban,hogy a pincét meg a padlást,rendesen nem lehet lezárni,mert kezek,lábak és fejek lógnak ki minden egyes alkalommal…

     Kedvelés

     1. Passz. Talán azért mert a Shieldesek vannak előtérbe helyezve egytől egyig és Wyatt meg nem újuló betámadásait azzal próbálják kompenzálni, hogy a fő karakterekkel eresztik össze :-?? Más logikát én nem nagyon látok ebben.

      Kedvelés

     2. Pepper ebben a dologban azért nem reménykedem 😛 Már megtanultam, hogy minnél többet várok el valamitől a WWE-ben annál nagyobb a pofára esés. Meglátjuk egy hónap múlva, hogy mi lesz, addig én tartózkodom kettejük feudjától, hátha a végén meglepetés ér 😛

      Kedvelés

     3. Eyatt mint face?Ez teljességgel kivan zárva!Amit felépített a Wyatt familyvel,s amit folytatott és felülmúlt egymaga,most mindezt tönkretennék egy face turn miatt?pffff Rem nem így lesz és heel marad.

      Kedvelés

 3. lesnar visszatért,hamarabb mint hittük.Ez jó dolog,és remélem nagyooon megveri júdást,de lehet,hogy nem lesz már bajnok,mert nem rég volt,elég sokáig..És bármennyire is szánalmas júdáska önmagában is,de főleg bajnokként,legalább minden adásban ott van és vannak meccsei,ezt kell csinálnia egy bajnoknak,mindig ott lennie és harcolni,lesnar meg…
  Na már most.Ha újra bajnok lesz lesnar,akkor valszeg hipócska beváltja ellene a táskát és ő az új bajnok és kezdődhet a feud közöttük,ami piszok jó lenne!Csak sajnos a fakó lovas heel karaktere nagyooon gyenge,menekül stb..kevés ő ide,de még mindig jóval több,mint júdáska..
  Azt is eltudom képzelni,hogy egy nagy kiadós verés után,bukottként júdáska face lesz és indulhat a 2.szakasz számára.
  lesnart rendes meccsen senki nem bírta megverni..Egy kiadós verés kéne már neki is,de nem ilyen kamu müzli féle..meg hajólánccal a kezén..Rendes ellenfél,pl medvebocs az nxt bajnoka.Jó kis meccsek lennének,erre kéne terelni a monstrumot,de lehet,hogy ennek is eljön az ideje.
  At Én elképzelésem az,hogy júdás bukni fogja az övet,remélhetőleg lesnar ellen,de ha nem akkor más veszi el tőle,mert már irtó unalmas ez az egész uralkodása..
  Ha meg nála marad a öv és lesnar visszahozása csak azt a célt szolgálja majd,hogy erősítsék júdás karakterét..akkor az lesz a szánalom netovábbja.
  Mindenesetre az jó dolog,hogy egy időre a fő vonalból kiveszik szuper kentaurt,mert túl sok ő már ide.Mindig csak és kizárólag ő van mindenhol..A békapofa sorsa meg..asszem ő is más felé veszi majd az irányt.

  us öv.Ezért “futtaták”fel ezt az övet,hogy müzlinél maradjon?Se 1 kihívó,se egy normális feud,semmi fordulat,nincs semmi mozgás az öv körül,közben,meg a fél roster szopóágon van és egyik se kap lehetőséget..Most elbohóckodik a medveboccsal tét nélkül,addig is pihen az öv..
  Akkor már inkás müzli vs tsz paraszt 101…
  Van egy olyan érzésem,hogy még idén müzli visszakerül a fő sztori vonalba..

  Wyatt vs kentaur feud nagyon várós akárcsak lesnar pusztítása.
  veszett kutya vs hegyomlás meg…Már most bukta az egész feud.Pedig van benne potenciál.

  Kedvelés

 4. Remélem kamu a C-O visszavágó, mert ha övért megy akkor Owens kikap és leépül a karaktere, Cenának meg nem lenne kirívó győzelem, csak megint leküldene valakit a létrán

  Kedvelés

 5. A végét szerintem még el is rontották. Ahelyett hogy hugyfoltos nadrággal menekülnie kellett Rollinsnak, tovább keményíthették volna a karakterét. A ringre ugrásnál tarkón rúgja egy Enzigurival, Lesnar leesik, Rollins még rugdal rajta, egy két székcsattanás, vagy inkább nagyon sok, Lesnar lépcsőre helyezése még egy két csattanás majd Curb Stomb a lépcsőre végül habzó
  szájjal úvölteni a leölt vad képébe.

  Kedvelés

 6. Gyenge adás volt, Lesnar returnje nem tette önmagában kiválóvá. Nem vagyok fanyalgó, mindig keresem a kis szépségeket, de itt több volt a negatívum. A legeslegnagyobb szar az, hogy teljesen hiteltelenítik Sheamus karakterét. Te jóságos Isten, miért kell belőle Rollins kettőt csinálni. Pedig Sheamus egy baromi hiteles power heel karakter, akinek nagyon jót tett a karakterformálás, ezzel újra élvezhetőbb lett, erre tessék. Bárkit is kapjon ellenfélnek azt nagyon meg kellene veretni vele mert ez így nem állapot.

  Kedvelés

 7. Továbbra is kíváncsian várom mi lesz Sheamus-szal. Bírtam régen, most is OK, örültem a meglepetés győzelmének. Csak könyörgöm, kapjon már kicsit erősebb karaktert, mert ez a menekülőre fogom dolog nem jön be.

  Lesnar. Egymilliószor hitelesebb bajnok mint akárki.Ezt tudtam akkor is amikor Cena-t verte nagyon-nagyon könnyedén. Remélem most is visszakerül hozzá az öv, de sajnos ennek nincs nagy valószínűsége. Valami úgyis közbeszól.

  Tévedtem. Akarnak Cena Owens visszavágót. De a gerinctelen Owens ezt nem érdemli meg. Kérdés mit akarnak vele kezdeni. Még sötétebb heel-t csinálni, mert akkor Cena nyer vagy valami “cheap shot”-tal Owens, azaz egyértelmű csalás lesz a dologba. Tisztán nem nyerhet Owens, mert akkor temethetik Cena karakterét. És abban nagyon sok pénz van, amit nem hiszem, hogy el kar Vince veszíteni.

  Kedvelés

 8. Miért utálja mindenki Sheamust?Nem értem.Pedig kurva nagy karakter.Ő mindig is hell volt ha belegondoltok.Hányszor szívatta meg Del Riot,Mark Henryt,meg sok mindenki mást,ráadásul végig vigyorogva.A Shields meg mind végig Triple HHH csicskája volt és az is lenne ha Seth nem vágta volna őket át.De Sheamus soha.Örülök neki hogy ő nyert.Ambrost utálom hiába jól nyomja nekem nem jön be.

  Kedvelés

  1. A Shield egy jó félévvel a felbomlásuk előtt kivált az Authorityből. Sheamus pedig igenis sokat volt face karakter. Többször, mint heel ha jobban belegondolok. És ez a mostani karaktere pedig valami ritka szánalmas, sablonos és üres.

   Kedvelés

   1. Amikor pár másodperc alatt legyőzte kecskepofát és bajnok lett a wm-án,akkor face volt,és az is maradt elég sokáig.Az jobban állt neki,mint ez az erőltett heel karakter,amivel nem tud mit kezdeni.

    Kedvelés

 9. Hmm,…. nem valószínű,sőt kizártnak tartom,hogy lesnar újra bajnok legyen,sajnos…1,seth nyer 2, sheamus beváltja a táskát és bajnok lesz.. 3 . randy megveri sheamust,aminek a tétje a táska lesz és ő lesz a bajnok, ebből a 3 ból az egyik lesz ez tuti…elég komoly lesz ez a wyatt-roman dolog,főleg,hogy régebben is volt már kettőjük között feud,kiváncsian várom. 🙂 A többi meccset nem nagyon vitatom,nem tudok velük sokra menni,annak viszont örülök,hogy randyt elkezték felemelni,bár ő se mai gyerek már,és ez egyre inkább meglátszik rajta…sebaj,még van itt keresni valója bőven. 🙂

  Kedvelés

   1. az azért merész kijelentés ilyen meccsek után, hogy Owenshez asszisztálni kell. 🙂 másrészt azt senki sem írta hogy Owens megverné Lesnart, csak azt hogy maaaajd valamikor lesz ilyen meccs. (halkan kérdem: amikor Rollins bekessel a WM-án, Lesnar nem asszisztált véletlenül?)

    Kedvelés

    1. Magára a meccsre gondolok. Itt volt két Cena Owens meccs amiben sok olyat mutattak amihez mindketten nagyon kellettek, eladták egymás mozdulatait. Lesnar mit is csinál? Áll a ringben, suplex ide, suplex oda, a földharcon kívül mást nem csinál. Na ezt add össze Owens komplex in-ringjéhez. WM-en meg nyugodtan asszisztolhatott, tudta h. megint pihi lesz egy vagon pénzért. Valami ilyesmire gondolok.

     Kedvelés

 10. Remélem ebben a feudban Lesnar úgy fogja gyilkolni Rolinst mint anno 2012 ben mikor Cena ellen visszatért és hétről hétre verte remélem itt is ez lesz jó volt látni Bieber fejét mikor meg halotta Lesnar zenéjét 🙂

  Kedvelés

 11. lesnar visszatért,ez de jó lesz!!!Meg van az új bajnok reményeink szerint.
  Ha nem is lesz az,pusztítani fog.Az se lenne rossz,ha ő lenne medvebocs kihívója,de csak azután,hogy elkente júdás száját he he.

  king beretta megint kikapott..ismét ettől a bohóctól..A holdkórost akkor bírtam amikor mizantéria elvtárssal nyomultak tt ben,az se ma volt..Szánalmas mindkét karakter,és az,hogy csak erre jók jelenleg..

  Túl sok a pofázás…Egyre több az adásokban..unalmas.

  Kapott címmecset békapofa,nem 1 et..ezek után mi joga is lenne a visszavágóhoz?Álljon sorba,jaaa,hogy már nincsen sor?Értem.

  hófehérke ritka szánalmas heel,menekül stb.Erre már nem lehet egy erős heel karaktert felépíteni..túlságosan hitvány ő ehez.Ennek a meccsnek se volt semmi értelme..tudtuk,hogy nyomatni fogják a vipera matyis feudját oooszt ennyi.

  Úgy látszik az egész rostert végig veretik medveboccsal..ennek is mi értelme..Nem ismerem az nxt beli karakterét,lehet ugyan az mint ez vagy teljesen más..de ez a gyáva szánalmas arcoskodó karakter..pffff iccsó pillanatban mondja még se az övért megy a harc he he.Menő na.

  Kane…egyre lomhább.Ezen a meccsén amit leművelt…kritikán aluli volt.Rossz nézni,fáj érte a szívem..

  Mondtam,hogy mizantéria elvtársat is belecsempészik az őstulkok csatájába,de hogy minek..Csak kérdések vannak itt,de válaszok azok nincsenek..

  És ennyi volt az adás…A mib hez illő szánalmas,gyenge elfuserált adás volt,aminek az egyetlen pozitívuma az a bestia visszatérése volt.Ebből még bármi lehet,csak félő,hogy szokás szerint,mint mindent,ezt is elfogják rontani.

  Kedvelés

  1. +Annyira tudtam,hogy miután szuper kentaur előadja a világ legjobb apukája 1 perces szösszenetet..hogy Wyatt erre fog lecsapni és a kezében lesz a kép,melyen ő meg a kislánya van..És tessék.Kiszámítható sajnos az egész.
   Aljas húzás ez Wyattöl,de pont ezt kell csinálnia egy rohadék heelnek,amit ő képvisel,szal csak így tovább.Viszont,gusztustalan a cég részéről,meg kentaur cimbitől is,hogy még ha csak kép formájában is,de belekeverik a kislányát…Na,de mit várjunk a pokol szolgáitól…
   Ezek után az 1..meccsüket asszem kentaur nyeri törlesztésből..És így akarják megutáltatni Wyattet.Lassan már Freddy Krueger karakter lesz belőle..
   A lényeg,hogy Wyatt miatt lesz heel kentaurka,és ez a kép..a sötétségbe fogja őt tazsítani a feudjuk legvégén muahahahhahaha

   Kedvelés

   1. Ahhoz hogy Reignsből heel legyen, bizony elő kéne szednie a 2012-es hozzáállását és legnagyobb sajnálatodra Ízzé-porrá kéne vernie Wyattat a meccs után meg minden fellelhetőt szétverni rajta vagy kétszer-háromszor. Nem amperkedni kell, hanem úgy vadászni ahogy annak idején. Vicsorogva, üvöltve és mindenkit elpusztítva.
    Ja meg gyúrni is kellene.

    Kedvelés

     1. Amúgy csak nekem tűnik úgy hogy mióta visszatért a TLC-n egy kicsit mintha össze lenne esve. 5-6 kiló minusznak tűnik, vagy többnek

      Kedvelés

 12. Csak néhány szót mondok neked Seth. VÉGED VAN. Lesnar kifog csinálni, és vissza fogja szerezni azt amit elvettél tőle. SUPLEX CITY BITCH!!! 😉

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek