WWE RAW 2015. június 29. – Hogy alakul a szerelmi történet?

raw150629

A RAW 2015. június 29-én egy rövid összefoglalóval indult, amiben visszatekinthettünk az előző RAW-ra, ahol Brock Lesnar és Seth Rollins egymásnak estek. Itt a Bajnok segítségére volt Kane és a J&J Security, akikkel karöltve egy nagyon komoly verésben részesítették a Bestiát. Kíváncsian várhatjuk, hogy a mostani Monday Night RAW-n milyen fordulatokat tartogat nekünk a szervezet…

A ringbe először nem más érkezik, mint a szervezet Nehézsúlyú Világbajnoka, Seth Rollins, akit a jól megszokott módon ismét Kane és a J&J Security kísérnek a ringhez. Jamie Noble nem lehetett ott az előző SmackDown-on, hiszen Lesnar támadásánál eltört a bordája, ezúttal viszont már felépült annyira, hogy megjelenhessen ezen az adáson. Mosollyal az arcán üdvözölt mindenkit a mostani Monday Night RAWlins-on. Washington városából, a fővárosból jelentkeznek, ahol azzal kezdi a mondanívóját Seth, hogy ez egy olyan település az Egyesült Államokban, aki erőtől duzzad. Viszont úgy gondolja, hogy egyetlen egy ember sincsen rajta kívül az egész aréna területén, aki tudná, hogy mit is jelent az igazi erő. Rollins szerint egy olyan dolog, ami már a születéstől kezdve az ember génjeiben van, hogy olyan dolgot hozzon létre vagy tegyen meg, amit más lehetetlennek és elvégezhetetlennek tart. Seth szerint a közönség ilyen pillanatként élte meg Roman Reigns szereplését a WreslteMania XXXI.-en, vagy esetleg azt, amit John Cena egész életében csinált. Megemlítette ezek mellett azt is, hogy tökéletes példa volt az, amikor Undertaker nem tudta használni ezt a bizonyos erőt, ami miatt megváltozott a WWE történelme. Brock Lesnar a WrestleMania 30. évfordulóján legyőzte a Dead Man-t és a Streak-et, amivel sokkolta az egész világot…Egy héttel ezelőtt pedig Rollins tett hihetetlent, amikor Taker legyőzőjével keveredett ütésváltásba és elpusztította a pusztítót. Ha valaki nem ismerné, Seth elmondja, hogy Ő Paul Heyman ügyfele, valamint az 1 a 21-1-ben. Kiruccant Suplex City-ben, ahol a mindent porig égetett, akikor meghódította a Bestiát.
Rollins úgy gondolja, hogy a közönség arra vár, hogy Brock Lesnar megjelenjen ezúttal, ám rossz híre van a Bajnoknak, hiszen ez nem fog megtörténni. Éppen most a Bestia egy repülőgépen ül és Japán felé utazik, és Seth őszintén reméli, hogy a 8 órás út alatt végig azon gondolkozik, hogy mi is történt vele egy héttel ezelőtt, miután megsérült miatt Rollins barátja és mentora, Jamie Noble. A Bajnok elmondja, hogy az előző Monday Night RAW-n Brock felkapta Jamie-t, aki egyenesen nekivágott a barikádnak és eltörte a biztonsági ember 3 bordáját. Rollins pedig kijelenti, hogy Noble szívósabb és keményebb mindenki másnál ebben az épületben, tehát a közönség minden egyes tagja emelje fel a fenekét a székéről és mutasson tiszteletet neki, amit teljesen jogosan megérdemel. Ha Seth-en múlna már most odaadná Jamie-nek a leginspirálóbb momentumért járó Slammy Award díjat.
A Nehézsúlyú Világbajnok ezt követően ismét köszönetet mond a triójának, akiket meglep egy ajándékkal. Kane és a J&J vadonatúj Apple órákat kaptak Seth-től, amiket egyből fel is próbáltak a kezükre. A régi órájuk eldobását követőn hatalmas mosollyal az arcukon felvették a karórát. Jamie elmondta, hogy az első dolga az lesz, hogy készít egy Selfie-t vele. Ezen felül pedig félrehívta Kane-t, akinek volt egy külön ajándéka. Tudja, hogy már nagyon régóta tagja a szervezetnek a Vörös Szörny, aki sosem kapcsolódhatott ki igazán, ezért is szeretné elküldeni a Démont élete első komolyabb vakációjára, nem máshova, mint Hawaii szigetére. Ezt követően pedig kijelenti, hogy cserébe csak annyit kér, hogy a főeseményen alkosson vele csapatot Kane és győzzék le Roman Reigns és Dean Ambrose duóját egy diszkvalifikáció nélküli csatában.
A Bajnok ezt követően a J&J-s srácokhoz fordul, akiknek elmondja, hogy látta pár hete, hogy egy kicsit lerobbant kocsival furikáztak az adás után. Viszont ha már Seth-el együtt dolgoznak, akkor legyen meg a megfelelő trendjük és stílusuk. Ezért is egy rövid dobpergést követően Rollins átadott a két biztonsági embernek egy új Cadillac-et.

Mark Henry vs Big Show

Seht ajándékai követően kezdetét vehette az adás első összecsapás, amiben két óriás csapott össze. A kommentátorok mellől The Miz figyelte a küzdelmet, aki hozzáfűzte folyamatosan a véleményét a most kialakuló Feud-ról, valamint a jelenlegi összecsapásról…Eléggé gyorsan Show képes volt kiosztani a W.M.D.-t, amit követően lekopogtatta ellenfelét és megszerezte a győzelmet. Azonban az igazi próbatétel csak ez után következett, amikor megjelent Ryback és a ring felé sietett. Egymásnak esett Big Show és a Big Guy, akik közül Rbyack volt képes fölénybe kerülni, ám ekkor Miz lépett a ringbe és osztott ki egy Big Boot-ot az Interkontinentális Bajnoknak. Ahogy a WWE Legnézettebbje távozott volna az arénából a címvédő követelte, hogy forduljon meg és lépjen ringbe ellen egy mérkőzésen itt és most.

The Miz vs Ryback

A küzdelemben ahogy arra számítani lehetett Ryback irányított és csak pár apróbb mozdulat erejéig tudott Miz valamit alkotni. Végül a Big Guy készült a Meathook Clothesline-ra, ám ahogy elindult ellenfele felé, Miz kigurult az alsó kötél alatt a ringből és egészen a Backstage-ig rohant. Így a játékvezetőnek nem volt más választása és kiszámolással a Big Guy-t nevezte ki a küzdelem győztesének.

Alicia Fox vs Paige

Alicia mostanában nagyon jól megtalálta a közös hangot a Bella Ikrekkel, akik ezúttal elkísérték a szorítóhoz a dívatársukat. A küzdelemben Paige ellen kellett helyt állnia Fox-nak, aki nem igazán volt képes különösebbet nyújtani, ami végül meg is látszott a harc végkimenetelén. Egy szimpla fordítással próbálta Pin-be fogni ellenfelét, ám az angol hölgy tovább gördült a földön és így már Ő volt az, aki kopogtatott. Ez látszólag valamilyen szinten meglepte Alicia-t, aki nem is volt képes kirúgni a kopogtatásból és vereséget szenvedett.

Ezt követően John Cena és Kevin Owens érkeznek a ringbe, akik ezúttal ismét szembe fognak nézni egymással, ám most a United States Bajnoki öv lesz a tét. Lilian Garcia bejelentette a két küzdőfelet, akik közül Kevin elhagyta a ringet még a gong megszólalása előtt. Mikrofont ragadott és elmondta, hogy lehet, hogy Cena már türelmetlen, viszont Kevin inkább várni szeretne a Battleground estéjéig, hogy összemérje erejét a Cenation Vezetőjével, persze csak akkor, hogyha John mostani ellenfele nem fosztja meg Őt a Bajnoki címétől.

John Cena vs Cesaro (WWE United States Bajnoki öv)

A küzdelem hosszasan tartott, amit KO a kommentátorok mellől követett figyelemmel. Cena is és Cesaro is jól szerepelt és nem igazán bírtak egymással. Végül azonban sor került a Cesaro Swing-re, amit követően a svájci Tyson Kidd Finisherjét, a Sharpshooter-t használta, hogy megpróbálja feladatni ellenfelével a küzdelmet. A Cenation Vezetője nem igazán tudott kikecmeregni a fogásból, ami miatt Kevin a ringbe robbant és megtámadta Cesaro-t, nehogy megnyerje a csatát és törlődjön a Cena-Owens harc a következő PPV-ről. Diszkvalifikációval Cesaro szerezte meg a győzelmet, ám így az öv maradt John-nál. KO mindkettőjüknek kiosztotta a Pop-Up PowerBomb-ot, majd távozott, mint aki jól végezte dolgát.

New Day és Bo Dallas vs Prime Time Players és Lucha Dragons

A küzdelem előtt Bray Wyatt kisebb beszédét tekinthettük meg, amit Roman Reigns-nek szánt. Ebben ismét a kislányát hozta szóba, valamint az apa-lánya kapcsolatot, a sajátos stílusában.
A 8 Emberes Tag Team csatában egy eléggé gyors győzelmet szerzett a Face Szupersztárok csapata, akik Titus jóvoltából diadalmaskodtak.

A szorítóba Dolph Ziggler és Lana érkezik, akik elmondják, hogy eleinte a hölgy csak azért csókolta meg a Show-Off-ot, hogy féltékennyé tegye korábbi barátját Rusev-et. Azonban az elmúlt idő alatt egyre komolyabb érzelmeket táplálnak egymás iránt, ami miatt mostanra már többek lettek mint sima, egyszerű barátok. Azonban nem igazán tudták folytatni a mondanivalójukat, mert megjelent a Bolgár Bestia, ezúttal már Summer Rae társaságában. Rusev kijelentette, hogy nem törődik azzal, hogy mit csinál Lana, sőt sosem törődött vele igazán…Ziggler viszont nem szívesen hallgatta volna ezt, ezért megkérte a Bolgárt, hogy fejezze be a dumáját, vagy különben elintézi a még épségben lévő lábát is Rusev-nek. Summer elvette a Bestiától a mankóját, azonban nem került sor ütésváltásra, mert a bolgár inkább távozott. Summer ezt követően még hozzávágott pár sértést Lana fejéhez, amin a hölgy csak mosolygott. Rae ekkor lekevert egy jókora pofont a másik dívának, aki nem hagyta ezt annyiban és nekiesett Rusev új kísérőjének. Egy tipikus “csajbunyót” tekinthettünk meg, amit után reménykedünk benne, hogy Lana-t végre mérkőzésen is láthatjuk majd szerepelni.

Neville vs Sheamus

A csatában Neville jól szerepelt és a tőle megszokott látványos manővereket és mozdulatokat mutatta be. A csata végén megpróbálkozott a Red Arrow-val, amit azonban nem sikerült értékesítenie, mert ellenfele rutinosan megrúgta a köteleket, ami miatt elvesztette a Highflyer az egyensúlyát és leesett a sarokból. Végül a Kelta kiosztott egy jókora Brouge Kick-et, amit követően megszerezte a győzelmet.

King Barrett vs Jack Swagger

Egy nagyon rövid csatában Barrett tudta megszerezni a győzelmet a Royal Bull Hammer-t követően.

Roman Reigns és Dean Ambrose vs Seth Rollins és Kane

A főmeccs eléggé rövid lett, ami a No DQ miatt eléggé keményre sikeredett. Itt a J&J is beleavatkozott a csatába, valamint Bray Wyatt is. Végül Kane ChokeSlam-je és Seth Pedigree-je után Dean nem volt képes kirúgni a kopogtatásból és ezzel a Vezetőség csapata tudta megszerezni a győzelmet. Kicsit furcsa lehetett, hogy egy héttel a bordatörése után Jamie ismét ringbe lépett, hogy segítsen Seth-nek. A küzdelmet követően Roman-t hasonló verésben részesítették Rollins-ék, mint egy hete Lesnar-t.

Ezzel zárult a mostani RAW, amit majd a SmackDown fog követni csütörtökön, valamint egy hét múlva várhatjuk, hogy tovább fokozódjon a feszültség az ezidáig kialakult Feud-oknál.

Pre-Show

WWE RAW

26 című bejegyzés “WWE RAW 2015. június 29. – Hogy alakul a szerelmi történet?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Na, ezért utálom Owenst. Egy senki. Nem ide való. Bohóckodjon valahol függetlenként, ha ott úgyis tett már le valamit az asztalra. Mert itt még továbbra is egy baromi nagy NULLA!! Mert az, hogy ide jön és beleköt/konfliktusba keveredik a szervezet legnagyobb sztárjával (igen, nekem az), aki évek, sőt lassan évtizedek óta ott van, dolgozik keményen és sikeres is. Nem mellesleg magasan a legtöbbet hozza a konyhára. Aztán ez a “kis NXT növendék” minden adáson valamit okoz ellene, ami egyszerűen Cena karakterének, megalázása. Csak remélni tudom, hogy a WWE “moirái” vagy mondjam úgy, kreatívjai, csak azért engedik ezt, mert a végén bődületesen megadja majd ami jár ennek senki Owensnek.

  Arról nem is beszélve, hogy Cezaro is azok közé tartozik, akiket kedvelek. Erős, nagyon. És tudja is használni, egész jó meccseket produkál, amikor engedik neki. Erre odadobják koncnak a senkinek. No comment. H ő venné el Cena-tól az övet egy jó meccsen, azzal semmi bajom nem lenne!

  A harmadik kedvencemből pedig szürke eminenciást csinálnak lassan, tisztán látszik, hogy ötletük nincs mit kezdjenek Ambrose karakterével. Pedig az egyik legtehetségesebb. Mondjuk ha csak ezt nézzük Rollins se rossz, de neki meg egy rakás fos a karaktere.

  Kedvelés

   1. Gondolod zavarna? Nem. Egyébként nem értem miért baj ha valakinek más a véleménye. Pont ezért lehet hozzászólni a cikkekhez, nem? Csak van aki elfogadja, hogy más ember más stílust/pankrátor/történetet/akármit kedvel, van aki pedig meg akarja mondani, hogy csak egy irány van. Az övé. De még ez sem gáz.

    Kedvelés

    1. Egyszerűen unalmas lenne úgy,,,,nem is tudom már hányadjára megírni neked ugyan azt. Így egyszerűbb -köszi barbenita!-, csodálatos lustaság. De rendben, most még írok.

     Mi bajod van Owensel? Engem nem az zavar, hogy te nem bírod, hanem hogy okok nélkül nem bírod. Hacsak az nem ok, hogy Cenát ott alázza, ahol csak éri. Megsúgom, ez egy heel célja, megalázni a face karaktert. Owens egyszerűen csodálatosan hozza a szerepét, pont te igazolod John Cena hangjaként, hamár ennyire idegesít. : ) Az pedig szerintem a napnál világosabb, hogy US öv most nem cserélhet gazdát gáláig. Nem jobb így, hogy Cesaro megint hozott egy tök jó meccset, aminek az lett a vége, hogy mindenki képzelje el, a mi lett volna ha verziót, semmintha Cena tisztán leveri?

     Amúgy pedig nem értem a gondolkodásmódod. Egyszer úgy írsz, mintha az univerzum tagja lennél, egyszer pedig, mintha külsős álá mi itt kommentelők. Kevin eddigi teljesítményét pedig nullának hívni,,,,erős a gyanúm, hogy igazából csak trollkodsz. Úgy mér értelme is lenne ezeknek az írásaidnak. Mivel mint tudjuk, attól hogy sivatagi homokból házépítésre fordítunk kismillió munkaórát, attól még nem lesz belőle ház. Az pedig, hogy Cena sikeres…hát…sok pénzt keresett, ha ez már szerinted elég a sikerhez, akkor tényleg nem írok többet neked. De egyet azért kérdezek. A nagy gyermekek bajnoka, John Cena, ki minden elesett védelmezője és megmentője, milliók példaképe, hogy lehet, hogy saját gyereket nem volt képes összehozni? 😉

     Kedvelés

   2. Visszahoztuk. Azért vettük ki, mert egy időben divat volt, hogy végignyomkodják egyesek minden komment alatt a gombokat.

    Kedvelés

 2. Túlzás, hogy Román 4 ember ellen egyáltalán fel tudja venni a harcot. A régi Kane egyébként is egyedül lezúzta volna…
  Meg ha még mindig annyira nyomatni akarják ezt a testvér dolgot, akkor takarodjanak a fő sztori mellől és csináljanak belőlük tag team-et. Egész jó lenne, Ascension, a két hajléktalan, Román és Ambrose így már nézhetőek lennének a tag team meccsek. Nem Los matadores meg Pig E bandája…
  Lesnar nem szerepelt what a suprise.
  Nem volt egy durva adás, ráadásul a battlegroud hol van még :/

  Kedvelés

 3. Szeretem néha elképzelni a wwe-t mint nagy játszóteret/homokozót, olyasmit amilyen az óvodánkban is volt és amilyenre emlékszem (bár még csak 21 vagyok). A homokozó kvázi a ring volt vagy helyszín és imádtunk játszani természetesen. Főképp verekedni. Mindig volt a nagy dagi gyerek aki nem erős, csak simán nem tudsz vele mit kezdeni; a sokadmagával harcoló fasz aki utána azzal henceg, hogy legyőzött és van számomra a legutáltabb típus az érinthetetlen, a csaló. Természetesen ezek a verekedések nem voltak komolyabbak a pankrációnál soha nem a tudatos sebesülés okozásról szólt, egyszerűen csak magával vitt minket a Dragon Ball hangulata és szerettük a karakterek helyébe képzelni magunkat, (pankrációt köbö 5-6 éve nézek). Ha mondjuk Dragon Ball karaktert választhattam akkor mindig Sátán szerettem lenni vagy Dermesztő (sajnos a Cell Saga-ig nem jutott el az Rtl klub különben Cell is). Egész kis fan voltam akkoriban és egész sok mozdulat rám ragadt a figurákról. Természetesen mindig valakinek Gokunak is kellett lennie a Superstarnak. Nyilván az érinthetetlen csaló karakter az általában hozzá párosult, nem a legerősebb gyereknek kellett lenned, sokkal inkább a leghangosabbnak és akkor te lehettél Goku, mert különben nem játszik. Én mint mondtam általában Sátán vagy Dermesztőt választottam és minimum tudtam mindig 2-3 technikával többet a Gokuknál, mások is voltak így vele: sok mozdulatot ismertek Tien Shin Hantól, vagy Vegitatól például, ők is azért mert őket szerették legjobban és ismerték a karaktert ezért ők akartak lenni. De ez a Gokuk ellen nem számított. Egy Gokunak elég volt annyit tudnia a homokozóban Gokuról, hogy ő Son Goku. Nem feltétlenül tudta, hogy mit tud a karakter, milyen a karakter élete a sorozatban, csak annyit tudtak róla, hogy ő Goku: fura a haja, van hogy sárga és nem lehet legyőzni. Használhatsz bármilyen a sorozatban elhangzott technikát ellene, kihasználhatod a homokozó akadályait nem számított, Gokut nem lehet legyőzni. Egy mozdulatot a Kamehameha-t mindenki ismerte tőle és az elég volt, meg a karakter maga hogy Goku. Érinthetetlen, legyőzhetetlen, ha le akartad győzni piszkos trükkökhöz kell folyamodnod. Az egészet persze ovis szemlélettel tessen elképzelni, lehet fogyin hangzik lehet, lehet bután de ez az életem egy bizonyos korszaka volt és ezt büszkén vállalom (a mai napig jókat röhögünk rajta haverjaimmal). Amire ki akartam térni ezzel a sztorival és ami miatt eszembe jutott ez az időszak és ez a Goku jelenség az bizony jelenleg Roman Reigns. Nem számít, hogy mellette a legtöbb pankrátor szarrá fejlődik, nem számít hogy új mozdulatokat hoznak(bár azt a Rollins Pedigree-t nem lenne szabad hagyni) Roman érinthetetlen. Szabályos harcban sajnos nem lehet legyőzni trükközni kell. Nem csinál semmit itt egy Superman pofos, feszít, üvölt, majd üt még egyet néha talán csinál egy Samoan Dropot, aztán pedig Spear. Ennyi. A különbség Cena és Reigns között, hogyha Cena végre feláll a földről akkor nem kezd el pózolni. Reigns egyből. Reigns még az állva ringben töltött idejének 90%-ban sem csinál semmit. Fekszik+Superman+Póz+Spear és kész a győzelem. Egyszerű kombináció, mint egy Kamehameha.

  Ui: Jobber Yamcha senki sem akart lenni, egyszer voltam ő, legyőztek.

  Kedvelés

 4. Remélem Raegins szét szedi ezt az undorito szörnyeteg wyatt-ot kicsit sokk amit képzel magárol gyönyörü volt megint 5-en 2 re fuj undorito

  Kedvelés

 5. Owens egy olyan segg hogy azt el nem lehet mondani. Elbaszta azt a kurva jó meccset Cesaro és Cena között, pedig mindkettőjük jól szerepelt. Talán még a dq meccs volt a fasza amit Ambrose lenyomott ott. Reigns Wyatt által heel lesz az 100%. Rollins meg a csicskásai bekaphatják mert lószart sem újítanak magukon (szégyen nézni Kane-t). Attól még az adás átlagon felüli volt hála a Cesaro-nak, Cena-nak és Ambrose-nak.

  Kedvelés

  1. Cezaro 2 meccsel többet mutatott magából és a benne reklő erőből,mint müzli 10 év alatt…
   Az meg,hogy 2ből2x kikapott Cezaro,nem számít,mert így is ő a győztes.
   Remélem komolyabb szerepeket is fog kapni.
   Azt észrevettétek,hogy piszok jó heel,egyedül is az volt,amikor anno egyből bajnok lett,majd a törzsgyökérrel az amerika mániásokban is +még hájmen csajként is jó volt,de érződött a vége..Na,de amit face ként produkál!Sokkal több lehetőséget,időt kap,és megtudja mutatni,hogy mire is képes.
   Ha most heel ként jött volna müzli ellen 3 perc alatt kikapott volna,így viszont,rendese megdolgozta amerika kapitányt.
   Nem mindegy ki melyik oldalon áll és kit milyen szintre lőnek be..
   Heelként is imádtam,és most is,bár úgy gondolom nem sokáig lesz már face..

   Kedvelés

 6. A Raw legértékelhetőbb pontja Cesaro és kb ennyi. 🙂
  A leghiteltelenebb része, Reigns, aki 2-szer több veréssel, mint amit Lesnar kapott, is virgonckodott, ez a hihetetlen…

  Kedvelés

    1. Igen, ez így teljes mértékben igaz. 🙂 Kane egyedül szétkapja azt a borotválatlan fejét, mint azt 2-3 hete láthattuk is, csak nem nyerhetett, mert ő Roman… Na mindegy, számomra ez inkább egy paródia volt, mint sem egy komoly ember küzdelme, főleg, hogy Wayett már 2-szer is bejött hozzá a vezetőségen felül. Lesnar fele ennyi verést nem kapott, még is jobban kiterült, és a WM-en még se láttuk Reigns eme hatalmas erejét és kitartását, csak azt, hogy a meccek 75%-át a levegőben és Lesnar ölelésében tölti. XD

     Kedvelés

     1. Érik a szőlő meg a lesnar + kentaur összeállás.Asszem békapofát ki is veszik onnan,és jöhet az erezd el a hajam.Ha marad,se sok vizet zavar már..mivel csak egy báb.
      Kár,hogy a hegyomlást elrakták oda…az ő erejével lehetne mit kezdeni és pont,hogy az ő erejével nem tudnának mit kezdeni..pedig egy lesnar vs hegyomlás,de jó lenne újra!!
      pepper csajszi ha nem láttad,anno meccselt egymással a két nádszálka.Jó meccsek voltak.
      Na,de most inkább a veszett kutya felé terelik böhömkét..kár érte.Nélküle azért nem olyan ez a családi üzelmek he he

      Kedvelés

     2. Lesnar Big Show? Esetleg 10 évvel ezelőtt, de ma. Undorítóan fos meccs lenne. Reigns-nek gondolom azért adták ezt a hősködést ma/tegnap, mert azt akarják megmutatni, hogy Wyatt milyen “őrjöngést” hoz ki belőle, dehát ez túlságosan béna és átlátszó lett.

      Kedvelés

     3. Mivel a hozzászólásodra nem enged válaszólni, írok az enyémre Royal. Hegyomlás is legyőzte Lesnart egyszer, másodjára csalt a Bestia és úgy nyert, de “Veszett kutya” is szépen elbír ezzel a nagy állattal, sőt kevésnek érzem hozzá, mivel lomha és unalmas lett a karaktere. Én veszett kutyát Heel ként ráengedném Lesnarra, ott megmutathatja a Suplex City tudását, nem egy kis rozoga biztonsági őr ellen kell keménynek lennie… Vígan megmutatná a kijáratot Lesnarnak, de Cesaro is mellékvágányra tudná állítani, az amit leművelt Cena-val simán megérdemelné a bajnoki öves meccset Lesnar ellen, miután elvette Rollinstól a Bestia. 🙂

      Kedvelés

  1. hát srácok, én egyelőre még emésztem. 😀 az utolsó 20 perc meg konkrétan “dafuq is this sh*t” volt, bookerek vére folyjék patakokban!
   amúgy nem volt rossz adás, Cesaro elképszetőt mutatott de hát ezt is vártuk tőle. teljesen mindegy hogy nem nyert merthát ezt is vártuk a kreatívoktól. az a jó ebben a Cena nyílt kihívásban hogy eddig egész tisztességes meccsek jöttek ki belőle. oké hogy muszáj Cenát is nézni közben, de legalább belőle is kihozzák a maximumot, nem heverészhet annyit mint korábban. 😀 Lucha Dragons is jó volt, a díva meccse is egész tisztességesre sikerült, a Ryback/BigShow/Miz szálhoz viszont nincs türelmem.
   mondom, összességében jó adás volt, csak az első 20 perces “reklámblokk” verte ki a biztosítékot meg a főmeccs. azon kívül is rengeteg hiteltelen mozzanatot fel tudnék sorolni, amit ti már megírtatok. *minden résztvevő* szempontjából hiteltelen f*s volt. igen, még Wyatt is bár erről nem ő tehet.

   Kedvelés

   1. Az jó,hogy vannak normális meccsek,melybe valami véletlen folytán müzli is belekeveredik..de mióta is van nála az öv?Hány normális kihívója volt?
    Hány feudja?
    Erről van szó…Hónapok óta elbohóckodik ezzel,közbe meg az öv,melynek értelme az,hogy felfuttassák,parlagon hever..
    Wyatt jó volt most is.

    lesnar vs hegyomlás anno jó volt,ma már a vicc kategóriát súrolná,de a jelenlegitől még ez is jobb lenne.
    Asszem nem lesz itt Kane vs lesnar se..

    Kedvelés

 7. Wyatt kivégezte szuper kentaurt.Ku..jó volt.Sokat kapott most a bohóc,de még mindig nem elegett.Én már nagyon unom ezt a teso teso teso vonalat.Ha nme tudnak mit kezdeni béka pofával,lökjék már el az öv közeléből,meg a fő sztoriból is vegyél ki,mert már kezd unalmas lenni.Normális sztori,normális feud kell neki,nem az,hogy aszisztáljon ez is.
  Kane..van humora.A hawai út:D hatalmas.
  A hobbit verda meg pfff
  Cezaro mekkora meccset lenyomott már megint!!!Te jó isten!!Ez a pali elképsztő!
  Verte müzlit,de persze medvecsbocs beleavatkozott,mert senki más nem győzheti őt le csak ő.Na,de hogy Cezaro most is meccselt,elég fainat,van rá talán esély,hogy belekeveredik a feudba?
  Jó lenne,izgalmasab lenne,mint csak müzli vs bocsika
  A többi kritikán aluli volt,de Cezaro és Wyatt ismét kitettek magukért.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek