WWE RAW 2015. június 8. – Meglepő főesemény

raw150608

A RAW 2015. június 8-én indul, ahol JBL, Michael Cole és Byron Saxton köszöntenek minket New Orleans városából az adás kommentátorállásából. Elmondják, hogy eléggé pörgős az élet a szervezet háza táján, hiszen vasárnap sor kerül majd a Money In The Bank-re, valamint két hét múlva indul a már sokat emlegetett Tough Enough. Viszont egyenlőre még foglalkozzunk a mostani Mondy Night RAW-val, ahol legelőször a United States Bajnok, azaz John Cena érkezik a szorítóba.

John Cena’s Open Challange

A United States Bajnok a ringbe érkezését követően megragad egy mikrofont és elmondja, hogy van pár dolog, ami meghatároz egy bajnokságot és egy bajnoki övet. Ilyen volt egykor Hulk Hogan és The Rock epikus összecsapása, vagy esetleg a Streak, és hasonló a WWE Money In The Bank Ladder meccs is. Mint minden évben 7 Szupersztár fog érkezni a szorítóba, hogy részt vegyenek egy extrém és meglehetősen bonyolult csatában. Viszont itt nem Bajnoki övért fognak harcolni, hanem egy lehetőségért, hogy egy esztendőn belül bárhol és bármikor kihívhassák az aktuális címvédőt. Cena a Money In The Bank-en fog összecsapni Kevin Owens-el ismét, amit úgy említ meg, hogy a szervezet történelmének legjobban várt visszavágója. John szerint KO egy hihetetlen debütáló csatában képes volt legyőzni Őt, és most vasárnap szintén azért fog ringbe szállni, hogy azt próbálja bebizonyítani, hogy Cena ideje lejárt és Kevin korszaka következik…Amikor majd ringbe száll harcolni fog azokért, akik úgy gondolják, hogy a “Lehetetlen” csupán csak egy szó, azokért, akik minden egyes adásra, amire ellátogatnak John Cena sapkát és pólót viselnek Never Give Up felirattal. Sőt a pokolba is, de harcolni fog olyan emberekért is, akik folyamatosan a “Cena Sucks” kiáltásokat kántálják. A közönség egy része ekkor az előbb említett két szót kezdi el egy emberként kiáltozni, amire a Cenation Vezetője csak megjegyzi, hogy ez eléggé jól esik neki (persze csak ironikusan). Elmondja John, hogy az Elimination Chamber után mindenki Kevin Owens győzelméről beszélt, ezúttal pedig mindenki azt fogja hajtogatni, hogy egy őrületes küzdelemben végül Cena szerezte meg a győzelmet, mert Ő az arca a sikernek, ő a zászlóvivő, mert Ő John Cena!
Ekkor Kevin Owens zenéje szólalt meg, amit nagy szeretettel fogadott a közönség. Az NXT Bajnoka a ringbe sétált, ahol mikrofont fogott és elmondta leendő ellenfelének, hogy bizonyára össze van zavarodva, hogyha azt hiszi képes lesz legyőzni Kevin-t vasárnap. Emellett pedig nem is érti, hogy John miért gondolja azt, hogy a közönség szívesen látna egy PPV előtti utolsó RAW nyitóelemeként egy lefutott Bajnokot, aki Open Challange-et akar indítani. Az igazat megvallva Cena már 10 éve pár kihagyással elindította a RAW adásait, ami miatt mostanra eléggé fáradtnak tűnik. Kevin szerint egy kicsit változtathatnának és sok kerülhetne ezúttal egy NXT Title Open Challange-re, aminek hallatán a közönség egy része pozitívan, míg a másik negatívan reagált. Cena elmondta ezzel kapcsolatban, hogy ez egy pokoli ötlet, hiszen ennek inkább az NXT-n kéne sort keríteni. Egy pokoli ötlet, hogy ezzel induljon a Money In The Bank előtti utolsó adás, de mégis elfogadja. KO ekkor kijelentette, hogy John nem harcolhat ellene, azzal várnia kell majd vasárnapig. Ekkor a Cenation Vezetője pedig értetlenkedve vette tudomásul, hogy Kevin Owens nyílt kihívása mindenkinek szól kivéve John Cena-nak, pedig Ő is a Roster aktív tagja, aki harcolhatna ellene. Végül Cena kihirdeti a US Tilte Open Challage-et, aminek a megnyitása után Kevin még elmondja, hogy csinálják úgy, miszerint az a Szupersztár, aki majd kisétál ide, az kiválasztja, hogy melyik övért szeretne harcolni…
Nem más érkezik a bejárat felől, mint Neville, aki a ringbe sétál és mikrofont ragad. A Highflyer elmondja, hogy nagyon szeretne John Cena ellen ismét harcolni a United States Bajnoki övért, viszont erre valamikor máskor fog sok kerülni. Azért van itt, hogy azzal a fickóval csatázzon, aki nem tiszteli a szervezet pankrátorait, stábtagjait, valamint a szurkolóit. Kevin Owens-t választja…

Kevin Owens vs Neville (WWE NXT Bajnoki öv)

A csata elején inkább Kevin kezében volt az irányítás, aki képes volt jól szerepelni. Azonban a küzdelem végén Neville is jó pár szebb mozdulatot és manővert értékesített. Végül pedig háromszor is felmászott a sarokba, hogy megpróbálkozzon a Red Arrow-val, amik sosem sikerültek valamilyen kisebb probléma miatt. Végül Kevin kiosztotta ellenfelének a Pop-Up Powerbomb-ot, amit követően kopogtatni tudta Őt és megszerezte a győzelmet.

A Backstage-ben Triple H és Steph beszélgetnek éppen, akikhez Seth Rollins csatlakozik. Itt elmondják, hogy a Money In The Bank-re Seth kijelentette, hogy nem kell neki sem Kane, sem a J&J, sem pedig a Vezetőség segítsége, ami miatt kénytelen lesz megszerezni a győzelmet saját maga jóvoltából. Triple H elmondja, hogy kicsit képben legyen a Szupersztár azzal, hogy mit vállalt a mostani RAW-n is egyes egyedül kell majd győzelmet aratnia, viszont azt Rollins döntheti el, hogy kit szeretne ellenfelének a főeseményre.

Ezt követően visszatekinthetünk az előző RAW-ra, ahol Nikki Bella ringbe szállt Paige ellen, ahol a tét nem m-s volt, mint a WWE Díva Bajnoki öv. Itt a két Ikerlány ismét használták az eléggé régen látott, de még mindig hatásos Twin Magic-et, hogy megvédjék a címet…A Kulisszák mögött Renee Young készít egy rövid interjút Nikki-vel, amiben előmondja a címvédő, hogy ebben a RAW-ban Summer Rae-vel fog szembe nézni, amit követően Paige fogja majd várni Őt a Money in The Bank-en, ahol ismét a WWE Díva Bajnoki címért fognak összecsapni.

Summer Rae vs Nikki Bella

A hölgyek összecsapása eléggé rövidre sikeredett, amiben a Bajnok képes volt gyorsan bevinni a Rack Attack nevezetű Finisherjét, ami után kopogtatta ellenfelét.

Visszatekinthettünk az előző RAW-ra, ahol a Vezetőség kiírt egy eléggé komoly meccssorozatot Roman-nek. Itt a Szupersztárnak felül kellett kerekednie King Barrett-en, Mark Henry-n, valamint Bray Wyatt-en, hogy indulhasson a Money in The Bank Ladder csatában. Végül Reigns sikeresen legyőzte az akadályokat, ami után egy héttel ismét megjelent a hétfői adáson. Roman a ringben fog egy mikrofont és elmondja, hogy vasárnap ringbe fog szállni egy szerződését, amit nagyon utál. Nagyon utálja magát a táskát, a benne levő szerződést, valamint minden egyes apró dolgot, amit képvisel. Ha valaki nem tudná, hogy miért is, azt emlékezeti Roman, hogy a WrestleMania-n a szervezet legnagyobb “bolondja” beváltotta ezt a táskát akkor, amikor Reigns-nek hatalmas lehetősége volt megszerezni karrierje első WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övét. Viszont ezúttal változhat a véleménye, mert ha Ő szerzi meg ezt a táskát a PPV-n, akkor máshogy fogja látni ezt a dolgot. Szóval csak annyit kell majd tennie, hogy felmászik a létrán és megszerzi a táskát, amivel ki fogja majd hívni azt a Szupersztárt, aki vasárnap Bajnokként sétál el a PPV-ről, Dean Ambrose-t. Ezt követően egymás után érkeztek a MITB csata résztvevői, akik mondtak pár szót, hogy miért is esélyesek megnyerni ezt a csatát.

Randy Orton vs Sheamus

A Money In The Bank Ladder harc két leendő résztvevője harcolt ezúttal egymás ellen. Mindketten körül belül ugyanolyan teljesítménnyel tudtak szerepelni, végül Randy Orton tudott azonban fölénybe kerülni, aki ugyan megpróbálkozott az RKO-val, ám ez sikertelen volt. A ringen kívül egyre komolyabbra fordult a csata, amiben végül Sheamus lett a győztes, mert a Vipera egy székkel támadta meg ellenfelét, ami miatt diszkvalifikálták. A küzdelem után meg egy eléggé komoly és kemény verésben részesítette a Celtic Warrior-t, aki a ringbe visszatérve még egy jókora RKO-t is kapott.

A Backstage-ben Seth Rollins beszélget a J&J Security-vel, ahol Jamie nem érti, hogy Rollins miért szeretne úgy harcolni, hogy nem segít neki egyik biztonsági ember sem. Ebből a kis beszélgetésből végül egy komoly vita alakult ki, amiben aztán elmondta Jamie a Bajnoknak, hogy sehol sem tartana Rollins a J&J nélkül, hiszen Ők segítették hozzá nagyon sokszor ahhoz, hogy képes legyen megvédeni a címet. Ezért is inkább a biztonsági emberek alakították ki Seth Rollins-t, mint sem fordítva. Jamie és Joey szerint a címvédő pedig csak egy rakás szar kettőjük nélkül. Seth-nek ez elég is volt és egyből kiválasztotta a mostani RAW-ra a két ellenfelét, akik nem mások lettek, mint a J&J egy 2-1 elleni Handicap meccsre. Rollins ekkor lekevert még egy pofont Jamie-nek, aki ezt nem hagyta annyiban és visszaütött neki. Végül Joey szedte szét a dulakodó feleket és kijelentette, hogy várjanak a show főmérkőzéséig, ahol majd szétrúgják Rollins seggét.

Kane vs Dolph Ziggler

A küzdelmet Lana a bejáratból nézte, amiben Dolph képes volt a végén kiszabadulni a ChokeSlam-ből és egy komoly Superkick-el válaszolni. Ekkor Rusev jelent meg, aki odabicegett Lana-hoz. A hölgy szeretett volna kimenni a Backstage-be, ám a Bolgár Bestia végül mindig az útjába állt. Annyira kereste a kiutat Lana, hogy végül a magassarkújában félrelépett és leesett a rámpáról, ami után a bokáját fájlalta. A Show-Off figyelmét ez pedig annyira elterelte, hogy Kane könnyedék kiosztotta neki a Finisher-jét, ami után kopogtatni tudta…A harcot követően Rusev hatalmas mosollyal az arcán távozott, Dolph pedig az orvosi stábbal együtt vizsgálták a hölgy bokáját.

A ringben nem más jelent meg ezt követően, mint The Miz, aki ezúttal is szeretné megrendezni a Miz TV-t. Mindenek előtt Miz visszatekint egy kicsit az előző RAW-ra, ahol Ryback ellen lett volna csatája az Interkontinentális Bajnoki övért. Itt azonban megjelent Big Show, aki egy W.M.D.-t adott a Hollywood-i csillagnak, majd kijelentette, hogy ha van valaki, aki legyőzheti Ryback-et a címért az nem más lesz, mint a Világ Legnagyobb Sportolója.
A mostani Miz TV-ben Ryback lett a WWE Legnézettebbjének vendége, aki a bevonulását követően helyet foglalt. A kettejük beszélgetésében igazából nem volt alkaluk kitérni arra a kialakuló viszályra, ami Show és Ryback között kezdődik. Ugyanis végig a téma az volt, hogy a Big Guy cikizte Miz-t minden egyes apró kijelentése után a közönséggel karöltve, amire a mozisztár pedig egyszerűen csak próbált valamilyen ütős választ találni. Ezt Big Show unta meg először, aki megjelent az arénában és a szorítóba sétált. Itt elbeszélgetett egymással a két óriás, ami után ütésváltásra is sor kerülhetett. Végül Big Show kapott egy hatalmas Finisher-t leendő ellenfelétől, aki aztán a közönséggel együtt ünnepelt.

Erick Rowan és Luke Harper vs Los Matadores

A harc eléggé egyoldalú volt, amiben végül a győzelmet az egykori Wyatt Family két tagja szerezte meg.

Big E. vs Titus O’neil

A küzdelemben Titus képes volt fölénybe kerülni, amit látva egyből megjelent Xavier és Kofi, akik elterelték O’neil figyelmét. Ezzel pedig egy kisebb lehetőséget adtak Big E.-nek, hogy bevigye a Finihserjét. Ezt a Tag Team Bajnok ki is használta és megszerezte a győzelmet.

Kofi Kingston vs Roman Reigns

Ahogy véget ért a New Day első csatája egyből érkezett Roman, aki Kofi ellen lépett ringbe. A küzdelem már hosszabbra sikeredett, mint az előző, amiben ismét próbált a New Day csapata apróbb csalásokkal győzelmet szerezni. Végül ez nem sikerült nekik, mert Roman kiosztott egy rettenetesen nagy Superman Punch-ot, amivel győzelmet szerzett.

Seth Rollins vs J&J Security (2-1 Handicap Meccs)

A főeseményen nagyon jól szerepelt a két biztonsági ember, akik rendesen megnehezítették Seth dolgát. Végül azonban ahogy arra számítani lehetett Rollins került fölénybe. A közönség soraiban pop-cornt falatozó Dean Ambrose jelent ekkor meg és dobta be a ringbe a WWE Bajnoki övet. Seth hagyta is a Pedigree-t, amit éppen Jamie-nek próbált kiosztani és inkább megragadta a címet. Ekkor Joey Mercury sietett a ringbe és egy váratlan fordítással lekopogtatta a Bajnokot. Kane a győzelmet együtt ünnepelte a két biztonsági emberrel. Rollins pedig azt ünnepelte, hogy végre visszakapta a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. Ám a Bajnok örömmámora egészen addig tartott, amíg Dean be nem lépett a ringbe, ugyanis egyből kiosztott egy Drity Deeds-et, ami után az övvel távozott.

Ezzel zárult a Money In The Bank előtti utolsó RAW, amit majd a SmackDown fog követni csütörtökön.

Pre-Show

WWE RAW

57 című bejegyzés “WWE RAW 2015. június 8. – Meglepő főesemény” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Egyedül a főmeccsnek örültem, bár az igaz, hogy a mostani két PPV talán felhozhatja a régi színvonalat. (Nyilván, hogy nem az Attitude Era színvonalára gondolok.)

  Kedvelés

  1. hiányoztam? :> itt vagyok, csak esténként már nem feltétlenül ülök a gép előtt mert egész nap itt görnyedek a munkám miatt. és ami azt illeti, az hogy itt (is) lógok, rátesz két lapáttal a halogatási mesterkurzusomra. :DDD ma is nagyonnagyon a munkára kellene koncentrálnom de meg akarom nézni a SmackDownt. ha időnként eltűnök nap közben az azért van, mert sikerült magamra erőltetnem némi fókuszt és lapátolom a GDP-t. OFF vége. 😉

   Kedvelés

 2. namég két utolsó kérdés a hétre: szerintetek ki nyeri a MITB meccset? tekintsünk el most attól hogy tuti hogy Reigns, érhet még meglepetés. rajta kívül kiben láttok lehetőséget? pl Kane? 🙂 és kit tippeltek nyertesnek a WHC címre?

  Kedvelés

  1. Ziggler-Heel turn(nincs storyban MITB-en netán ambrose nyer,jön ziggler,keménykedik heel turn-t kap.)
   Neville biztos nem.
   kofiban annyit látok hogy ugye a new day 3 emberes team.Mint azt tudjuk csak két öv van.ha megnyerné,az erősítene rajta is meg a heel karakterén is.
   Kane-elképzelehető h ő lesz utoljára életében mr mitb. ugye volt több jelenete ahol bedühödött és bántotta rollins-t.Ebből jöhet egy jó kis face turn majd a tlc-n vagy a wm-en elvesztené az övet(akár wyattől akár kentaurtól.íés a kövi RAW-n kane say Goodbye
   Orton-Személyes nagy kedvenc,de lássuk be kezd kiégni.meg amúgy is most nyert táskát nem is olyan rég(2013)
   Reigns-A legesélyesebb.Nyer.Ambrose is nyer majd szépen hátbaszúrja őt(tatyót vált be a félholt Ambrose-n)

   Kedvelés

 3. különben nem úgy volt hogy aki elveszíti a “who wears it better” meccset annak egy hónapig kisgatyában kell harcolnia? ki látta Harpert azóta bugyiban? mert én nem. pedig jó móka lett volna. :(((

  Kedvelés

 4. nem vittem még be elég koffeint hogy értelmesen tudjak fogalmazni de megpróbálom.
  Cea – Owens >>> rossz script. ahogy Nate River írta, ennek így nem sok értelme volt. sok meccs eredménye előre kiszámítható de ez több mint egyértelmű volt így. mi értelme volt különben ennek a Cena – Owens pipebombnak, erre van egy elméletem: Owens ezzel a dupla kihívással nem csak bunyóban alázta szarrá Cenát, hanem bebizonyította hogy tisztelet ide vagy oda, vele szívesebben küzdenek meg, az ő kihívása “értékesebb”, vele meccselni izgalmasabb, Cena ideje lejárt. persze forgatókönyv volt az egész, arra késztet hogy elgondolkodjak mit akarnak most kezdeni Cenával. de valószínűleg nem is rajta van a hangsúly, meg akartak mutatni egy tisztességes NXT színvonalú meccset a RAW-ban hogy elkezdjék valahogy összefolyatni a kettőt, illetve még jobban népszerűsítsék az NXT. ami nekem kifejezetten szimpatikus kezdeményezés amúgy. Cenán lassan már csak egy heel turn segítene, a Cena sucks chant-ek lényegesen erőteljesebbek voltak az adásban mint a cheer.

  ami Wyatt hiányát és jobberkedését illeti, én a rajongói helyében nem keserednék el. sokszor írtam már, de ismétlem: legalább egy éven keresztül Ambrose-t is hasonló szerepbe kényszerítették, de a háttérben mindennek meg volt a maga értelme, erről meg vagyok győződve. egy évig szopnia kellett vesztes meccseken hogy aztán annál nagyobb legyen a felemelkedése, lásd a jelen helyzetet. én ebben most csak annyit látok, hogy egy időre a Wyatt család a háttérbe húzódik hogy mások érvényesülhessenek, mert amúgy elég sokáig domináltak és az nem feltétlenül jó, lásd Cena: mindenki unja. az nem számít hogy ti rajongóként nem unjátok Wyatt-et (az 5 éves kisfiúk sem unják Cenát), teljesen természetes, de az a helyzet hogy neki is meg kellene újulnia. nem a PG miatt hanem azért mert kifulladt ez a karakter így. az hog random nekimegy – szemlátomást találomra kiválasztott – pankrátoroknak, hogy majd én dominállak és megmentelek saját magadtól meg a démonaidtól, meg a bizniszgépezettől és attól hogy egy üres báb legyél mostanra egyszerűen nem elég. ráadásul kiket is üldözött ezzel, Bryant és Ambrose-t akik pont nem kifejezetten tartoznak ebbe a kategóriába. ha Cenának menne neki ilyen dumával, na, az hiteles lenne. igen, azt hiszem egy Cena – Wyatt feudot el tudnék képzelni, az ő esetében perfekt módon ülne a Wyatt féle megváltós üzenet. szerintem a kreatívok biztosan dolgoznak azon hogy valahogy vissza tudják integrálni Wyatt-et a fősodorba, de mivel semmi új mondanivalója nincsen és ezzel a dumával már mindenkinek nekiment aki éppen érdekes volt (mindig az aktuális over kedvencnek ami szintén uncsi), nem tudnak vele mit kezdeni. Wyatt-nek is dolgoznia kéne mellette valami újdonságon.

  ami a főmeccset illeti: nem, a J&J nem tudja megverni Rollinst. a kreatívok tudták megveretni a J&J-vel Rollinst. 🙂 igen, tudom hogy honnan jött a J&J, de akkor sem hiszem hogy meg tudnák verni. tetszik amit emögött látni vélek: végre kiszedik Rollinst a pincsikutya szerepből, levakarják róla a hobbitokat és hagyják érvényesülni. teljesen természetes hogy több havi arcoskodás után szopórollerre ültették, ez kell a népnek, pontosan ez. annyira jó idegesítő picsiheel volt hogy az univerzum most örömmel nézi ahogy sorozatosan megalázzák. ez szerintem már hónapokkal ezelőtt így volt kitalálva, akárcsak a Shield felbomlása egy évvel ezelőtt. azt viszont most nem tudom, nem merem megtippelni hogy mi lesz vasárnap. eléggé úgy néz ki hogy Rollins VÉGRE tényleg egyedül fog küzdeni, ez eddig oké. de azt nem tudom hogy ki fog nyerni, illetve kivel mit fognak megnyeretni. namost, mindenki arra tippel hogy Reigns nyeri a MITB meccset, aki belebegtette hogy azonnal be is váltja a bajnok ellen, aki szerinte Ambrose lesz. na itt ágazik szét a fejemben követhetetlenül a történet, ami amúgy már fejlődés, végre igyekeznek azon hogy meglepjenek! adott ugye Ambrose, akinek már ki kellett volna hogy jöjjön a filmje. az hogy Ambrose-t ennyire erősen tolják most, nem is kérdés hogy színtiszta marketing, mondom én aki sacc szerelmes belé. 😀 elég megnézni a WWE instagramját, hétfőn kb 10 képet posztoltak arról hogy Dean bejárja New Orleans utcáit a bajnoki övvel (hahó ROYAL, kedvenc Wyatt-ed is ott pózol mellette két képen fülig érő szájjal. lehet hogy privátban tényleg jó cimborák. :D). vsz azért nem jött még ki a film, mert előbb Ambrose-t a csúcsra akarják járatni hogy faszán el lehessen vele adni a filmet. szerintem nem túlzok ha azt mondom, az utóbbi 1-2 hónapban olyan jó munkát végeztek hogy mostanra Ambrose az egyik, ha nem A leginkább over arc a main rosterben. lassan még JBL is megtér. :DDD innen nézve szinte logikus húzás lenne ha vasárnap megnyerné az övet DQ nélkül, de akkor véget ér e a “bromance of the year” szuperkentaurral? vajon meg merik ezt játszani? az univerzum imádja ezt a brother témát kettejük között. VAGY Rollins nyer és bebizonyítja hogy egyedül is teljes értékű bajnok, de Roman rajta áll bosszút a táskával a WM után. most tényleg nem tudom kiszámítani a stratégiájukat, szóval eléggé izgatottan tekintek a vasárnapi PPV elé. 🙂

  Owens egy állat! valaki írta hogy nem lesz belőle ifj. Brock Lesnar, de szerintem annyira ne siessük el az ilyen kijelentéseket. ezerszer inkább Owens mint Lesnar, részemről legalábbis, mert én elvárom a bármilyen WWE bajnoktól, hogy dolgozzon meg az elismerésért hétről hétre. ez a kivételezettség nekem nem pálya, teszek rá hogy Lesnar honnan jött és mit ért el eddig. a WWE egy szórakoztató esztrádműsor, dolgozz benne vagy hagyd el. ja a meccs: mindkét NXT-st bírom, abba a furi szituba kerültem hogy mindkettőnek drukkoltam egyszerre, hiába tudtam hogy Owens nyer. jó volt látni egy rendes küzdelmet a RAW-ban.
  nekem az Orton vs Shemus meccs is bejött, a Ziggler vs Kane meccs eddig kimaradt de mindjárt pótlom. jaigen: örülök hogy Kane-nek végre vannak meccsei! nekem ez is ígéretesnek tűnik, akik szerint csak jobberkedni hozzák vissza, azok szerintem túl pesszimisták. volt róla poll a WWE networkon 1-2 hete és az univerzum egyértelműen arra szavazott, hogy térjen vissza a vörös szörny. márpedig a WWE hallgat az univerzumra, még ha úgy is csinál mintha nem tenné. csak időbe telik kidolgozni és felvezetni a sztorikat.

  Kedvelés

   1. Van benne valami amit a megújulásról,háttérbe szorulásról írtál.A család is újra összefog állni és már látom is a távoli jövőt.A csicska …is újra összeáll face team ként,hogy a történelem megismételje önmagát..Kell majd ez nekünk,kb jövőre vagy előbb?Wyatték jöjjenek csak de a többiek..

    Kedvelés

    1. a Shield szerintem nem fog már újra összeállni, rádióinterjúban vallotta be Ambrose hogy mindig is az volt a terv hogy szétválnak. ebből az árulásos szétválásból és egy éves feudból nem hiszem hogy van megbocsájtós, összeborulós visszatérés. igaz a vasárnapi események folyományaként el tudok olyat képzelni hogy Kane nyeri a MITB meccset, beváltja valamelyikük ellen ezzel visszaszerezve az övet a vezetőségnek, és azért állnak össze újra hogy bosszút álljanak Kane-en mert mindhármuktól elvette a lehetőséget a cím birtoklásáért. kb ez az egyetlen lehetséges út, legalábbis az én fejemben, a jelenlegi állás szerint.
     a Wyatt család már inkább, ők békével váltak el, Bray simán csak szélnek eresztette a báránykáit azzal hogy mostantól egymaguk hirdessék az igét. jó volt látni ezt a TT meccset, Harper és Rowan nagyon ütősek együtt. igaz ami igaz, régen engem határozottan idegesített a Wyatt familyben hogy mindig ez a két ember dolgozott, és Bray csak a végén emelte fel a seggét a hintaszékből hogy kiosszon egy Sister Abigail-t. ha így állnak össze megint, akkor inkább ne. de ketten kurvajók. az elég menő hogy Harper végre beszél. 😀 jó a hangtónusa, beszéljen többet. de továbbra is tartozik egy kisgatyás hónappal. :DDD

     Kedvelés

     1. tényleg! na most DasOmen kommentje eszembe juttatta a Cena – Wyatt feudot. az a kisgyerekes riogatás elég über volt. és igen, jó meglátás, Wyatt-nek nem öv kell hanem jó feudok. ha tartja ezt a gimmick táplálta filozófiát, akkor a bajnoki öv rajta kb blaszfémia lenne. (gy.k. olyan mintha szembe köpné a tükörképét.) pszihopata bajkeverőként a legjobb, viszont bajnoki övvel ez a kép nem áll össze.

      Kedvelés

     1. az előző képen az arca, mondom. először én is ezt láttam és kételkedtem, de aztán ott a közeli, akkor lettem biztos hogy mégiscsak. most miért, Royal, ha ő az akkor mi ezzel a gond? 🙂 szerintem semmi. miért ne lóghatnának együtt, te magad írtad vmikor hogy nem tudhatjuk, lehet hogy cimbik és együtt söröznek. márpedig Jonathan Good tipikusan az az ember akivel baromi szívesen elmennék sörözni NO-ban. vagy bárhol máshol. mondanám hogy nézd meg a korai ittas promóit, endless fun, de ahogy látom annyira nem megy az angol. nem bántásiból, csak láttam hogy le kellett fordítani neked mit mondtak Harperék a ringben.

      amúgy pl ez itt 5:36-tól, valami rendőr megbüntette és ezen őrjöng, de olyan mélységekbe képes menni hogy az már költészet. 😀 az mondjuk elég szomorú amikor elmeséli a gyerekkori halloweenját. pocsék gyerekkora volt, na.

      Kedvelés

     2. Nem Wyatt:D Lóghatnak együtt,haverok is lehetnek,de ez csak egy imitátor,és vagy egy rajongó aki jópofa.Ilyen könnyű benneteket átverni:D

      Kane vagy szuper kentaur fog táskát nyerni,a többi esélytelen.
      Hogy előrevigyék kentaurka sztoriját,kell az újabb pofon neki,hogy most se kap semit sem..igy hihetőbbé teszik,hogy már pedig ő igen is megdolgozik,méghozzá igen keményen a sikerért meg ahoz,hogy ő igazi bajnok legyen stb hülyeség.
      Na,de Kane!Vele kezdeni fognak valamit,nagy pusht kap így a finisben..Nemsokára visszafog vonulni,de addig maszkal az arcán akarom heelként tombolni látni..Ha face turnt kap…isten óvja a vezetőség lelkét..

      Kane lesz a győztes szerintem.Logikus lenne,mert kentaurka úgyis egy rakklap lehetőséget fog kapni a jövőben is,de hogy miért,rejtély..
      Az meg,hogy ki lesz a nagy “bajnok” érdekes kérdés.júdáska megalázva nincstelenül egyedül maradt úgy látszik,na,de nem feccöltek volna bele ennyi pénzt,időt,lehetőséget stb ha igyen csúnya véget érne,és elbukná az övet,mert utána mi maradna belőle és a karakteréből?
      Semmi.Fülét farkát behúzná ás elsunnyogna,bukottként..aztán rinyálna sirna és kb még 2 hónapig nyomatnák a visszavágókat stb felesleges köörket,és ha megint bajnok lenne…
      Így azt mondom,ő marad a bajnok..békapofa meg majd 1 x lesz bajnok,de nem most.szuper kentaur hamarabb lesz bajnok mint ő..Amúgy milyen szánalmas,hogy itt tart jelenleg 2015 ben a wwe,hogy a 3 egykori csicska…es vergődik abajnoki övért?pffff

      https://www.google.hu/search?q=agresiv+era+wwe&safe=off&espv=2&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIi_Wu5LOFxgIVydEUCh2F9gDb#imgdii=ThuDaT3SGLnpGM%3A%3BThuDaT3SGLnpGM%3A%3BGaqBVwDnbQ_0FM%3A&imgrc=ThuDaT3SGLnpGM%253A%3BWJWhmhOOe1mQ2M%3Bhttp%253A%252F%252Fstatic.sportskeeda.com%252Fwp-content%252Fuploads%252F2012%252F09%252Fatt-777254.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.sportskeeda.com%252Fwrestling%252Fwwe-change-of-eras%3B541%3B450

      A régi szép idők,melyek soha többé nem térnek vissza…

      Kedvelés

     3. Épp akartam írni valamit az adásról, de a halloweenes sztori után elszomorodtam. Szerintem megnézem a From Small Beginnings Comes Great Thingsből a Moxley vs Brodiet, hamár Harperék ennyit voltak emlegetve. Shield reunion meg tényleg maximum 5-6 éves viszonylatban lenne releváns, na meg egy komoly és feltörekvő friss csapat is kéne hozzá ellenük. Wyattnak meg tök felesleges bármilyen öv. Neki elmebeteg feudok kellenének, amik igazán emlékezetessé teszik, hogy ténylegesen legyen kultusza. Utolsó emlékezetese az volt, mikor Cenát félemlítette meg a kisgyerekekkel. Az viszont tényleg remek volt. Dehát Vince papa megmondta. Esik a nézettség, ezért kevesebb a díszlet,,,,,

      Kedvelés

     4. szerintem meg te nem akarod elhinni hogy az ott tényleg Wyatt. makacs egy ember vagy. 😀 de eddig 2-1 a szavazás állása, ennyike. ;D
      igen, szerintem is esélyes Kane a MITB meccsre és ez izgatottá tesz. örülnék ha hagynák még egy utolsót tündökölni. akkor viszont szintén befellegzett Rollinsnak mert ha nem Ambrose veri le, akkor Kane. (igenigen, legyen így!!!) ebben az adásban, amikor a backstage-ben beszélgettek ketten, akkor beígérte Kane Rollinsnak hogy ha megnyeri a táskát, akkor be is váltja ellene és visszaviszi az övet a vezetőségnek, így Sethnek mindenképpen ez egy vesztes-vesztes felállás vasárnapra, mert ha nem Ambrose veri el, akkor ő. (imádtam ahogy nevetett az instás képeken és basztatta Rollinst, nem is tudom láttam e valaha így nevetni, pedig very laza volt és such freaky és wow.)
      kizárt hogy véget érne Rollins karrierje annyival hogy a bukta után még 2 hónapig visszavágózik és elsüllyed. ha tetszik ha nem, jelenleg a main roster egyik legjobbja, és ha épp nem a WHC title, akkor pillanatok alatt találnak neki valami használható feudot és új storyline-t. én máris megkönnyebbültem hogy alakul a sztori és vége ennek a hobbitos-Kane-es bohóckodásnak. amúgy Ortonnal is ez volt, a “wwe arcaként” ugyanilyen csalós csicskát alakított, aztán kicsit eltűnt, visszatért, bemutatott a vezetőségnek >>> profit! évek óta nem kapott akkora cheert mint mostanában, pedig nem lett face. imádtam ezt a pimasz RKO-t a mostani meccs végén. 🙂 na valami hasonlót várok Rollinssal kapcsolatban is. szeretném végre nem utálni. 😀 Deanoval meg most nem tudom mi lesz. ha leveri Rollinst, akkor számolnia kell Kane-nel vagy Reigns-szel. mindketten beígérték hogy rögtön bekesselik a bőröndöt a nyertesen. ebből a szituból tényleg több tonna különböző sztorit el lehet kezdeni építeni.

      amúgy egy Orton – Wyatt feudhoz mit szólnál? szerintem elég fasza lenne.
      de ha ennyire hiányzik a “ruthless agression era”, akkor tényleg kezdj el belemerülni az NXT-be.

      Kedvelés

    1. Hol voltak eddig az ilyen és ehez hasonó értelmes,jó arc fórumozok mint te meg 1-2aki értelmesen tud irni,ért is a pankrációhoz,van saját önálló véleménye stb stb stb,Ilyenek kellenek ide,nem hegyi trollok what ugye ugye.

     Az nem Wyatt:D Nézd meg rendesen.Az öv egyesítés volt a valaha volt egyik legrosszabb döntés,mert így 1 vonal teljesen kiesik egy halom jó karakter került süllyesztőbe és lett jobber emiatt..Szét kell szaggatni az öveket és vagy újat kitalálni,mert ez így tré.
     júdásnak buknia kell,de ezt a ppv-ét még megnyeri,ez 100%
     Unalmas nekem az,hogy csak és kizárólag a csicska…esek körül forog minden,a régi nagyok meg ehez aszisztálnak bohócként pfff szánalmas.
     Nem néztem vipera matyi vs hófehérke meccset,egyiket se bírom.Pimasz rko?:D kimaradt.
     orton vs Wyatt feud esélytelen,de nem reménytelen,csak ugye motiváció és normális sztori kell és mehetne is.Ami ugye a veszett kutya esetében totális kudarcot vallott,nem is lett szerencsére folytatása.
     Wyatt a jövő,csak a jövő lassan jön el..

     Kedvelés

     1. Úgy néz ki Wyattnek most megint kihagynak egy pár hetet esetleg hónapot. Ezt már eljátszották tavaly október körül, akkor ugyanazzal tért vissza, sztori terén semmit nem változott. Remélem most mikor visszahozzák majd – ki tudja mikor – valami új szöveget és történetet kap az eddigi – random betámadunk valakit a rosterből, akinek épp nincs ellenfele a következő PPV-ra – dolog helyett, mert enyhén szólva unalmas. Ahogy itt mondták már. Eljátszotta már ezt mindenkivel és olyan brutálisan monoton lett, hogy már képtelen kompenzálni bármivel is. a másik főöv tényleg borzalmasan hiányzik, kétlem, hogy volt nagyobb baromság, amit a WWE elkövetett fennállása óta. És miért? Hogy ne fizessenek annyi pankrátort? Mert én más üzleti hátteret ebben nem találtam és az biztos, hogy nem a jóindulat vezérelte ezt a bagázst a pénz helyett. így van egy öv, amiért megy 2, legjobb esetben három ember. Csá. A másik két öv értékéről meg ne is beszéljünk. Azoknak az értéke gyök kettőt verdesi, azt is alulról. Szóval ja…Rábasztak elég rendesen, dehát Széna itt van, a kölykök nézik, bevétel van, úgyhogy egy darabig nem is változik majd semmi.

      Kedvelés

     2. “Post-taping, there was a bonus dark match…
      Bonus Main Event: Dean Ambrose beat Bray Wyatt. ” a PWtorch-ról idéztem, márpedig az hiteles forrás.
      nyugtasson meg az hogy dark match volt, az olyan “nemszámít” meccs. 😉 adásban nem lesz benne, az ilyen meccsek csak azért vannak hogy a jegyvásárlóknak járjon egy kis extra feltét.

      Kedvelés

 5. Ez a Kevin Owens vs. Neville NXT Championship match több sebből is vérzik. 1: Már megvan hírdetve a MITB-re a Champion vs. Champion. 2: Az NXT Takeover-en Finn Bálor vs. Kevin Owens NXT Championship match van tervezve. Nem annyira jó ez az NXT és Raw/Smackdown összekeverés. Owensnek gyorsan el kell veszteni az övet.

  Kedvelés

  1. igen, ez így tényleg ordenáré módon sántított. ettől függetlenül tartom hog vegyítség valahogy a RAW-t az NXT-vel mert kellenek a friss arcok és a jó meccsek, mint egy falat kenyér. csak ne ilyen bénán írják meg a scriptet.

   Kedvelés

 6. Vegyesek az érzelmeim.Wyatt mi a f***ért nincs benne a MitB-ben?Ja, hogy azért, mert jobber lett belőle.Ha még mindig Ruthless era lenne, akkor már rég bajnok lenne.Ugyanez van Harper-rel és Rowan-nel is.Tavaly óta már többszörös tt bajnokok lennének.Úgy tűnik, hogy ezek hárman nem illenek bele a pg-be.

  Kedvelés

  1. rae,ha az lenne bajnok lenne,ebben az 1 ben igazad van móricka.
   Ha nem illenek bele a matinéba,minek vannak itt?Minek mutogatják őket?

   Mit mondott a 2 egykori Wyatt?

   Kedvelés

    1. Harper : tika-tak, tik-takm az idő hogy megfizess valamiért közeledik. Az ítélet az ajtód előtt vár. Rowan – Jó, hogy félsz, mert kell is. P.s. Nem kell ennyire lenézni a srácot, mert megint kibannolnak.

     Kedvelés

 7. szép volt jó volt ez a RAW. de hozzák vissza a régi Sheamus és vele legyen együtt a Lana! Instagramon követtem a puncit elég jó csaj… mellettem jobban mutatna!

  GELLÉNHÁZA FOR EVER!

  Kedvelés

 8. WHAT?????? a vademberek tudnak beszélni?
  az hogy a J&J megverte rollinst még jobban igazolja hogy nem való bajnoknak.
  big show face turnnel hiteles ic bajnok lenne mert csak addig volt jó heelnek amíg authority-s volt
  cena hegyibeszéde sokat nem ért owens jött, beszélt, és legyőzte a britt törpét.

  Kedvelés

  1. Szóval J&J megverte Rollinst… Max lekopogtatta, nem voltak rosszak, de meg se közelítették Rollinst. Most kezd amúgyis egy jobb irányba térni a karaktere, egyre jobban megérdemli (szerintem, bár a te fejedbe nem láthatok bele, valószínűleg mást gondolsz….) Nézted az adást egyáltalán?

   Kedvelés

 9. Amúgy a poszt alá oda van írva, hogy “Kérünk ne az adást, az írást értékeld! Köszönjük, ha megosztod!” Amúgy meg ha valakinek ennyire nem tetszik egy műsor, akkor minek nézi! Évek óta mindenhol azt olvasom, hogy ilyen sz*r olyan sz*r! Ne nézzétek és, akkor nem lesz sz*r!

  Kedvelés

  1. Sokan megszokásból nézik, sokan pedig azért, mert reménykednek benne(akárcsak én), hogy megszűnik a PG, de nem is kell megszűnnie, csak találjanak ki rendes sztorikat és normális gimmicket a pankrátoroknak.

   Kedvelés

 10. Ja szuper kentaur ismét lenyomott 3 embert…A “főesemény”volt a humor koktél csúcspontja.Eddig se lehetett komolyan venni ezt a “bajnokot”na,de ezek után…

  Kedvelés

 11. A két egykori Wyatt tud beszélni?:O Amúgy mit mondtak?

  Kabaré volt ez az adás is.1 értékelhető momentum nem volt benne,még Kane “győzelme”sem.Szánalmas.

  Kedvelés

  1. Mivel Harper a sin-t használta, így a főbűnök elkövetéséért nyírnak ki, úgy nagyjából mindenkit. Féljen is mindenki, mert ajánlatos. Nagyjából ennyi volt,öröm őket látni.

   Kedvelés

 12. Nahát!Egy értékelhető RAW
  először is J&J és Kane face turn?
  John Cena szájkarate Open Challange:
  nem értem miért is tették ezt a műsorba.Na mindegy a jelentősségét nem igazán értettem hogy mi és miért. 10/1
  Owens vs Tünde 😀
  ez a kis nxt játék egész jó volt.Owens egy állat nagyon bírom a fejét.A meccs is tök jó volt tünde is jól szerepelt,de Owens kinyírta. 10/9
  cicaharc nem érdekelt.
  Sheamus(hypócska :D) vs Randy Orton
  Igeeenn senki sem b*szakodhat Ortonnal bűntetlenül 😀 10/10
  Ziggler vs Kane:egynek jó volt. a végét nem igazán bírtam hova tenni.Mint azt láttuk Rusev nem ért Lana-hoz.Mégis jól kinevette a lányt aki kb 20 centit “zuhant” ráadásul talpra.Jó,lehet magassarkúban szar elesni de ennyire? 10/8
  Miz TV: szegény big show. 😦 ennyire elnyomják??????? egy óriás! egy pusztító állat!!! Simán kiütné az egész wwe-t erre megszopatját ryback-el? Nincs bajom Ryback-el sem de azért nem kéne a Big Showt ennyire elnyomni.Kövi adásban majd egy óvodás cena fan gyerek ad neki AA-t.10/5
  Végre Tanya válogatott visszatért TIK-TAK-TIK-TAK 😀 jó meccs volt gyönyörű tag finisherrel(ami véleményem szerint kicsit se RKO beütésű,de mégse az) és kiderült hogy Harperék tudnak beszélni. 10/10
  Roman Kentaur Reigns vs Kofi:Mondhat bárki bármit Kofi tehetséges.Igaz hogy kicsit öregszik de még mindig az.Jól szerepelt a ringben kár,hogy kentaurt nem lehet legyőzni 😦 10/8
  És a főesemény.Meglepett.Tényleg.Azt tudtam hogy a nem kopasz testőr -asszem ő a Noble gyerek,pankrátor volt valahol valamikor.De kopasz pajtásunk(kizárásos alapon Joey Mercury).Róla nem tudom,hogy pankrátorkodott volna valahol,de ahooz képest jól mozgott és végül nyert is 😀 Ambrosew most is király volt az univerzumban 😀 csak azt nem értem miért kellett kiborítani azt a popcorn-t?Hosszú meccs volt csodáltam is J&J állóképességét,de jó meccs is volt JJ face turn?Ja és mi lesz ebből a pedigree copy-ból?Remélem A MITB-en Kane vagy Orton nyeri a táskát,de mindenki tudja hogy ki fogja.10/10
  Az adás összességeben nekem 10/8

  Kedvelés

  1. Ahogy alant írták, igen, mindketten profi pankrátorok voltak. Az egyik Tag Team bajnok is volt, a másik meg cirkálósúlyú bajnok. Kicsit lesajnálod őket, pedig sok fórumozó kedvencénél is jobban mozogtak a ringben.

   Azzal meg cseppet sem értettem egyet, hogy jó adás lett volna. Szerintem az utóbbi két RAW értékelhetetlen volt. Ezen komolyan nem történt semmi értelmes, ahogy volt trágya volt.

   Kedvelés

   1. Tény, hogy a sok kihagyás után berozsdásodtak… Utánanéztem, és régen jobban mozogtak, remélem, hamarosan formába jönnek…

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek