WWE RAW 2015. május 11. – Újabb mérkőzések a PPV-re

raw150511

A RAW 2015. május 11-én Cincinnati városából, Ohio államból jelentkezett, ahol legelőször egy limuzin gördült be a aréna parkolójába. A sofőr hátra sétált és kinyitotta az egyik hátsó ajtót, ahonnan nem más szállt ki, mint a távolléte után visszatérő COO, Triple H.

A RAW szokásos intro videóját követően meg is szólalt a Chief Operating Officer zenéje, akit a rajongók nagyon vegyesen fogadtak. Amint elhalkult a “King Of Kings” című muzsikája a rajongók egyre hangosabban tiltakoztak a visszatérése ellen, erre azonban The Game csak annyit mondott, hogy “Apu itthon van”. Elmondja, hogy egy kicsit mulatságos, hiszen, amikor pihenőre ment a szervezettől, akkor szintén ezt mondta, csak a gyerekének. Amikor pedig úgy döntött, hogy visszajön a céghez, elmondta neki, hogy a WWE a másik otthona, csak az a kettő között a különbség, hogy itt jobban utálják. HHH elmondja, hogy tisztában van azzal, hogy mi is történt a szervezetnél, amíg nem volt itt sem Ő, sem pedig Stephanie. Az Operatív Igazgató és a WWE Bajnok között kicsit feszült lett a viszony, amit szeretne itt és most rendezni. Tiszta vizet önteni a pohárba és megtisztítani a levegőt a konfliktusoktól, ezért arra kéri mindkettőjüket, hogy lépjenek be mellé a ringbe.
Először Seth érkezik, aki köszönti ismét a szervezetnél a COO-t, akinek elmondja mindenek előtt, hogy közös nevezőn van vele. 100 %-osan egyetért Triple H-el, azzal kapcsolatban, hogy problémák vannak, valamint ezeket muszáj lesz megszüntetni, hiszen ez már koránt sem tesz jót az üzletnek. Azonban azt tudnia kell még The Game-nek, hogy Seth mindig is férfiként viselkedett Kane-el, ám a Vörös Szörny folyton csak azon volt, hogy megkeserítse Rollins karrierjét és keresztbe tegyen neki, olyan volt, mint egy méreg, aki legbelülről zihálja szét az egész társaságot. A rajongók ezt követően elkezdik a “You Sold Out” kiáltozást egy emberként kántálni, ami egy cseppet sem teszik Rollins-nak, hiszen szeretne beszélni a főnökével. Azzal folytatja a WWE Bajnok, hogy Kane személyes küldetésének tartja, hogy Rollins elveszítse a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet, éppen ezért a közönség tagjaira bízta a döntést, akik végül Triple Threat csatát írtak ki neki a Payback-re. Sőt ha ez nem lett volna még elég, az előző RAW-n módosította a csatát, mivel Dean Ambrose egy nevetséges győzelemmel kvalifikálta magát a PPV-re, így Fatal 4 Way harcban kell megvédenie Rollins-nak majd a címet. Végül Seth kijelenti, hogy tudja, hogy mi is zajlik le éppen Triple H-ben, viszont egyértelműen nem megfelelő a feladatra Kane, akinek távoznia kell, vagy legalább is nem szerepelhet tovább Operatív Igazgatóként.
Ekkor pedig megjelent a Vörös Szörny a bejárat felől, aki egyenesen a szorítóig sétált, ahol aztán Ő is mikrofont ragadott. A Démon elmondta, hogy egyet tud érteni Rollins-al, ám legszívesebben megragadná a nyakát egy egyenesen át vágna a ringben egy ChokeSlam-el. Ezt követően mindketten egyszerre kezdtek el kiáltozni a másikkal, aminek végül Triple H felkiáltása vetett véget. Elmondja, hogy tudja Kane, hogy Triple H nagyon tiszteli Őt, de nem mehet tovább ez. Tisztában van azzal is, hogy legszívesebben bemosna egy irdatlan nagyon Seth-nek, ám ezt nem teheti meg, mert ugyan azon az oldalon állnak. Most pedig jól figyeljen rá…Nincsen más választása, úgyhogy, ha Rollins nem Bajnokként fog távozni a Payback-ről, akkor a Vörös Szörny nem dolgozhat tovább Operatív Igazgatóként.
Ezt követően Triple H elmondja, hogy egy kis feszültség levezetés képpen kiír egy csatát Rollins-nak és Kane-nek is. A Démon ellenfele nem más lesz, mint Roman Reigns, Seth Rollins pedig Randy Orton ellen fog ringbe szállni a főeseményen. Jamie ekkor odalép Triple H elé és elkezd beszélni hozzá, hogy a COO kiszáll a limuzinjából és egyből kiír egy csatát a Bajnoknak 6 nappal a PPV előtt. Ez teljesen felháborító és meggondolatlan cselekedet. Ekkor Triple H kicsit lejjebb ereszkedik, hogy az alacsonyabbak is jól hallják őt. Ezt követően pedig elmondja, hogy van még valaki aki szintén részt fog venni a Fatal 4 Way csatában, nem más, mint Cincinnati szülöttje, Dean Ambrose.

J&J Sercurity vs Dean Ambrose (2:1 Handicap Meccs)

Az összecsapásban a J&J próbálkozott folyamatosan valami jót mutatni, ám nem igazán voltak képesek semmi maradandót, vagy meglepőt alkotni. Dean kezében volt végig az irányítás, aki képes is volt ezt kihasználni és a Dirty Deeds nevezetű Finisherjét követően kopogtatni Noble-t.

Dolph Ziggler vs King Barrett

A csata előtt bejelentik, hogy a mostani RAW-n megjelenik majd a szintén visszatérő Daniel Bryan is a későbbiekben… A küzdelmet Sheamus a kommentátorok mellől figyeli, amiben Dolph és Barrett is eléggé jól szerepelt, végül azonban a King Of The Ring győztese tudta megszerezni a győzelmet a Bull Hammer-t követően. A Show-Off a vereségét követően kénytelen volt elviselni még egy komoly versét is elviselni, amit a Keltától kapott.

Erick Rowan vs Fandango

Az előző SmackDown-ban Erick megjelent Luke Harper csatája alatt és neki esett Harper ellenfelének. Ezúttal a srácok ismét egymás mellett érkeztek a szorítóhoz, ahol Erick csatázott a táncoslábúval. Egy nagyon rövid harcban képes is volt felül emelkedni Fandango-n, ami után Luke is a ringbe lépett és elverték a vesztest erődemonstrációként.

Ezt követően John Cena érkezik a ringbe, aki ismét elkezd beszélni Amerikáról, hogy ez mennyire nagyszerű ország, hiszen a lehetőségeket hazája, amit mindenkinek tisztelnie kell. Megtisztelve érzi magát, hogy Ő a United States Bajnok, ami nagyon nagy szó, hiszen több legendánál is megfordult már ez az öv. Cena hiszi, hogy képes lesz megvédeni ezt a címet Rusev ellen a Payback-en a közönségét, minden egyes amerikaiért, valamint magáért az országért. Nem fogja most sem feladni, ahogy sosem tette és maga alá fogja gyűrni Rusev-et abban a nagyon keménynek ígérkező összecsapásban. Cena ezt követően elmondja, hogy ismét létrehoz most egy United States Open Challange-et, amiben bárki kijöhet a Backstage-ből és kihívhatja Őt a Bajnoki övért, hogy a lehetőségek hazájában esélyt adjon valakinek…

John Cena’s Open Challange

Nem más érkezik, hogy ringbe szálljon Cena ellen, mint az előző ellenfélhez, Sami-hez hasonlóan NXT növendék, Neville. Az Ember, akit elfelejtett a gravitáció a szokásos bevonulásával érkezett a ringbe, ahol nagy szeretettel fogadta őt a közönség. A gong megszólalását követően kezdetét vette a két Face Szupersztár összecsapás, ami amiatt eléggé érdekesnek ígérkezett, hogy a felek teljesen más manőverrepertoárral rendelkeznek. A küzdelemben nem kimondottan John volt az irányító karakter, sőt eléggé nagy meglepetésre Neville képes volt értékesíteni a Red Arrow nevezetű Finisherjét is. 3 másodpercre volt az első címétől, amit a Main Roster-ben szerezhetett volna meg, ám ekkor Rusev érkezett és megtámadta a kihívót, ami miatt John-t diszkvalifikálták (kizárással viszont nem lehet bajnoki övet nyerni). Ahogy Neville-t szinte kirugdosta a kötlek alatt Rusev Cena-t vette célba, aki kapott egy Accolade-et a Bolgár Bestiától.

A következő szegmensben Roman és Kane érkezik a ringhez, ám a mérkőzésükre nem kerül sor, hiszen a Vörös Szörny még a szorítóba lépés előtt megtámadta ellenjelöltjét. A két Szupersztár egy pillanat erejéig sem lépett be a kötelek közé, ami miatt a bíró nem is indíthatta el az összecsapást. Végül Reigns egy jókora verésben részesítette a Démont, amit azzal fejezett be, hogy kiosztott neki egy Spear-t egyenesen át a kommentátori asztalon.

Brie Bella vs Tamina

A hölgyek összecsapása nem alakult túl hosszúra, amiben végül Tamina szerezte meg a győzelmet egy brutálisan nagy Superkick-et követően.

Curtis Axel vs Macho Mandow

A szervezet továbbra sem találja a megfelelő karaktert Damien Sandow számára, aki ezúttal a cég egyik legnagyobb legendájának öltözött be. A kettejük összecsapása diszkvalifikációval ért véget, hiszen megjelent Konor és Viktor csapata, akik megtámadták őket. Ekkor Mandow és AxelMania összefogtak, akik végül ketten képesek voltak felül kerekedni a támadókon….A szervezetnél régebben Hulk Hogan és Macho Man hatalmas csapatot alkottak, akik a sok-sok siker után végül egymás ellen fordultak. Ezúttal a WWE újra szeretné élni a történelmét, így egymás mellé állított egy nagyon gyenge Hulk és Savage utánzatot.

Daniel Bryan érkezik ezt követően a szorítóba, aki mikrofont ragad és elmondja, hogy a doktorok azt mondták neki, hogy még nem térhet vissza, hiszen több energiára, fizikai erőre és mentális kipihentségre van szüksége. Viszont bevallja, hogy amikor most visszatért, akkor hihetetlen reakció árasztotta ez az egész arénát, amit egyszerűen csodás megélni. Hihetetlen neki, hogy ennyire szereti őt a közönség, amit miatt nem is tudja, hogy mit mondhatna. Különösen ezért ilyen nehéz neki, amit most mondani szeretne, hiszen emlékezhet mindenki arra, hogy egy esztendővel ezelőtt Steph elvette tőle a Bajnoki övet, amikor megsérült, mert a szervezetnek új Bajnok kellett, aki folyamatosan ringbe tud lépni hétről hétre. Egyre inkább úgy tűnik, hogy ez újra megtörténik, hiszen felkeresték őt és hasonlókat mondtak neki, mint tavaly. Ezért is arra kérte a Vezetőséget, hogy kijöhessen ezúttal a RAW-ra és elmondja, hogy nem tudja még, hogy mikorra is tehető a visszatérése…Talán hetek múlva, talán hónapok múlva, vagy talán soha többet nem léphet majd ringbe. Ekkor a közönség teljesen meglepődött, hiszen ezt nem igazán várta Daniel beszédétől. A legfőbb célja most az Daniel-nek, hogy új gazdát találjon az Interkontinentális Bajnoki övnek, hiszen a közönség megérdemli, hogy új címvédő legyen, aki képes állandóan harcolni hétről hétre. Megérdemlik Barrett-et, Ziggler-t vagy akár Dean Ambrose-t. Most pedig szeretne végleg lemondani az Interkontinentális Bajnoki övről azért, hogy valaki más megszerezhesse. A közönség ekkor köszönetnyilvánítás képpen a “Thank You Daniel” mondatot kezdte el kántálni. És erre a Szupersztár csak annyit mondott, hogy Ő tartozik köszönettel. Látszott Bryan-en, hogy ez roppant nehéz neki és már szinte könnyek szöktek a szemébe. Ahogy távozni készült megállt a bejáratban és a Yes Mozgalmat ismét megcsodálta teljes pompájában, ami után megszólalt Bryan zenéje, majd távozott a pankrátor.
Emlékezhetünk, hogy 4 évvel ezelőtt Edge ugyanebben a cipőben járt, amikor orvosi utasításra kénytelen volt befejezni a ringbeli szereplést és lemondott a Nehézsúlyú Világbajnoki övről. Akkor szintén köszönetet mondott a közönségnek, majd a bejáratban még egyszer visszafordult a rajongók felé, végül a bevonuló zenéjére távozott…Reménykedjünk benne, hogy tényleg csak hetek vagy hónapok lesznek, és nem kell Daniel-nek is abbahagynia a pankrátorkodást. Ha abból indulunk ki, hogy a Szupersztár mennyi sérülést összeszedett az elmúlt időben, akkor érthető az elkeseredettsége, ám maradjunk bizakodóak, hogy nem utoljára láttuk harcolni a Yes Mozgalom megteremtőjét a szervezet kötelei között. – Köszönjük Daniel.

Cesaro vs Big E.

A küzdelem eléggé laposra sikeredett, amiben végül egy szimpla fordítást követően Cesaro tudta megszerezni a győzelmet. A két csapat találkozni fog majd a Payback-en, ott vajon ki lesz a végső győztes?

Bray Wyatt érkezik a ringbe, aki szintén mikrofont ragad és rátér a tőle megszokott elvont szövegre. Elmondja, hogy szeretne bocsánatot kérni mindenkitől és azt szeretné, hogy minden egyes probléma megoldódjon. Ám hiába törekszik arra, hogy változzanak a dolgok nem fognak, mert nem tudja megszüntetni a félelemet, ami más lassan behálózza az egész emberiséget. Futótűzként terjed, amit mi magunk is láthatunk, hogyha kinyitjuk az újságunkat vagy bekapcsoljuk a televíziót. Egyből szembe kerülünk az omladozó gazdasággal, aminek folyamatosan csak nagyobbak lesznek a problémái. A globális konfliktusok egyre inkább kiéleződnek, valamint a haldokló földön még mindig vannak olyanok, akik nem képesek elfogadni ezt a torzuló világot otthonukként. Ezek az emberek olyanok, mint Ryback…Ryback széttöri a bokáját apró szilánkokra és darabokra, ami után az orvosa azt mondja neki, hogy többet nem harcolhat. Ám ezzel mit sem törődve ismét csatába száll és nyer, ő lesz az ünnepelt hős. Egyszer viszont a hősök is elbuknak és meghalnak a csatamezőn. A Big Guy nem képes együtt élni azzal, hogy az Ő ideje már lejárt és inkább a csalfa nézetei vezérlik, amiket Bray el fog törölni. A mondanivalóját követően ismét a félelem új arcának nevezni magát, ám nem igazán volt lehetősége kiélvezni a beszéde utáni hangzavart, mert megjelent Ryback.
A Big Guy egy Spinebuster-el és egy Meathook Clothesline-al terítette földre leendő ellenfelét, ami után a közönséggel együtt a “Feed Me More” kiáltozást kezdték el egy emberként kántálni.

Randy Orton vs Seth Rollins

A főeseményen megjelent a J&J Security ahogy arra számítani lehetett. Nekiestek Rollins-al együtt a Viperának, ami miatt a Bajnokot kizárták a küzdelemből. Kane is bevonult, ám egy széket ragadt és a kommentátori asztal elől figyelte a történéseket. Dean Ambrose és Roman Reigns érkeztek, akik egy kicsit kitakarították a ringet. A vasárnapi PPV 4 főszereplője maradt a ringben, akik közül Rollins-nak mindhárman adtak egymás után egy-egy Finisher-t. Amikor kiütötték teljesen a Bajnokot, akkor Roman nekiesett Randy-nek egy Spear-el, majd Dean Ambrose kiosztott egy Dirty Deeds-et volt csapattársának.

Ez volt az utolsó RAW a Payback előtt, amit majd pénteken egy SmackDown fog követni, amiben nem igazán számíthatunk komolyabb történésekre, hanem csak pár egyértelmű csatára hangolás képpen.

Pre-Show

WWE RAW

40 című bejegyzés “WWE RAW 2015. május 11. – Újabb mérkőzések a PPV-re” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ezt az oldalt nem azert hoztak letre hogy a kommentelok egymast fikazzak
  azert vagyunk itt mert szeretjuk a pankraciot mindenkinek lehet velemenye de az adasrol legyen ne egymasrol

  Have a nice day!

  Kedvelés

 2. Olyan rohadt idegesítő h egymást oltogatja itt mindenki állandóan…én szívesen beszélgetnék az adásról azzal a pár normális emberrel,akik itt vannak,de ehelyett állandóan ezt olvasom h “royal mekkora nyomorék”, meg egymásnak irogatjátok h “nem értesz a pankrációhoz”. Nevetséges. cmpityesz meg ha jól tudom szokott cikkeket is írni az oldalra, de nem hogy rendet tenne, hanem még ő is beszáll ebbe a hülyeségbe. Vicc.

  Kedvelés

  1. Látom,rendesen a mániád lettem:D vicces és szomorú is,hogy állandóan velem foglalkozol,minden egyes alkalommal,ahelyett,hogy önálló véleményt alkotnál a műsorról..

   Kedvelés

 3. Sheamus egész jó heel és jobban áll neki, mint a cena 2.0 karakter. Amúgy eddig azt hittem h annál a Punk hajnál lejjebb már nincs és akkor levette a sapkát…
  Erick Rowan és Luke Harper újra csapatban? hát, ha már az Ascensionnak annyi, akkor legalább a volt családtagok nyerjék meg az öveket, bár azt már tavaly kellett volna meglépni szerintem
  Széna open challenge meglepően jó volt, tudom cink vagyok de tetszett müzlinek egy meccse. Ez van :/ Rusev meg takarodjon már a halálba, már akkor untam a karakterét mikor először megláttam. Inringje 0. és már Lana sincs 😥
  Orton vs. Rollins 638716387126-szor kissé unalmas, na de majd vasárnap!
  Daniel Bryan-t meg még talán Románnál is jobban szidtam, de most valahogy mégis megsajnáltam szerencsétlent, végülis a pankráció az élete és lehet h soha többet nem léphet ringbe…nehéz lehet.

  Kedvelés

  1. Volt a csúcson nem is egyszer.Bárhogy is alakul a késöbbiekben,emlékezni fog rá,mert elért valamit,persze úgy,hogy lehetőséget kapott.És mi van azokkal,akiknek szintén az életük szerves része a pankráció,és az alsóbb régiókban helyezkednek el?Nem agyon pusholt baby facek,ők nyomtalanul tünnek el a süllyesztőben,pedig ugyan az volt az álmuk.Valakinek sikerült valakinek nem.
   Sajnálom Én is,hogy vergődik,és remélhetőleg folytatja,de ha véget ér a karrierje,úgy ér véget,hogy szinte mindent elért.
   Na és Edge?…
   Hát igen.Az élet már csak ilyen.

   Kedvelés

   1. Az hogy kinek mi sikerül Royal, az nagyrészt rajta múlik. Bryan mielőtt a WWE-s szappanoperába jött csupán “csak” 16 különböző bajnoki címet birtokolt. 2005 és 2013 között a világ legtechnikásabb pankrátora volt és az évtized legkiemelkedőbb pankrátora címet is elnyerte (2000-2009). Az nem a te hibád, hogy a szappanoperán kívül nem nézel (néztél) más szervezeteket, de úgy beállítani, hogy csak azért kap valaki lehetőséget, mert pusholják és nincs mögötte tudás, az hazugság vagy legalábbis csúsztatás.

    Kedvelés

     1. Bocs Royal, én értettem félre. Sok embernek az álma csúcsra jutni, de kevés emberben van meg hozzá a Kitartás, a Tehetség és a Karizma mindehhez.

      Kedvelés

 4. Sziasztok! Említettétek előttem a Mitb táskabeváltást, ezzel kapcsolatban az én meglátásom: Azóta, hogy a 2 főövet összevonták a gyors, szinte azonnali táskabeváltás megszűnt. A táska birtoklása egy tökéletes eszköz egy karakter sztorijának elhúzására, a táskabeváltás ideje szerintem mindig a következő év, vagy az RR de inkább a Wm. Következő ppv-re spekulációk, Bray nyer, TT öv marad szerintem az az LD-hez kerül, Whc öv marad Us öv marad, egyetlen kérdőjel az IT öv, remélem Barretthez kerül de sajnos valószínűbb a Sheamus még inkább Ziggler övszerzése.

  Kedvelés

 5. Egy kérdés: MIKOR ADNAK MÁR EGY NORMÁLIS KARAKTERT AXELNEK ÉS SANDOWNAK???? Mindketten tehetségesek, nyilván egyikük sem egy Hegyomlás vagy egy Piroska, de egy interkonti v US övet mind2 bőven megérdemel. Vagy akkor ezt az új tag teamüket vigyék végig, max Hobo többet beszél, mert hát Alexa mikrofon terén nem a legjobb. Ezt az imitálást meg akkor csinálják normálisan, ketten együtt, vagy adják önmagukat, de már azt se bánnám, ha elmennének az Impactbe, legalább ott még normálisak az adások…

  Kedvelés

 6. Háááát…..Ez a raw most a többihez képest egész jó volt.Remélem ‘h Rollins Megvédi a címét, mert az az álmom, hogy Ambrose-é lesz a mitb táska, és a Summerslam-en beváltja Reigns-en,aki 99%, hogy Rollins-tól nyerte el.Így elindulhatna az a bizonyos shield feud, amit sokan már nagyon várunk.

  Kedvelés

 7. Sokak kérésének eleget téve,itt vannak az általam adott becenevek.Van akit kihagytam,vagy nem tartottam fontosnak,vagy nem gondoltam rá,vagy még nincs megfelelő név számára.
  Nagyon találó,frappáns,az adott személyre illő neveket alkottam s hoztam létre.Van akinek több is van.Új becenevek is vannak,amiket még nem használtam.Olyanok is szerepelnek a listán,akik már nem aktívak,vagy a levesben úszkálnak.Van akinek új név kéne?

  Wyatt – Mr.wrong tur,(egykori) családfő
  harper – bogárszemű
  rowan – vörös szakáll,róbert gida
  rollins – júdás
  ambrose – békapofa,ragyás tóni
  reigns – kentaur,majd lett szuper kentaur
  orton – vipera matyi,siklóka,miss rko
  cena – müzli,a wwe baby face fejedelme,amerika kapitány stb
  ziggler – pinki
  bryan – kecskepofa,mekk elek,szőrmók
  lesnar – bestia,broki
  show – hegyomlás
  henry – giga csokigolyó
  ryback – veszett kutya
  rusev – bolgár,besenyő,tsz paraszt stb
  sheamus – hófehérke,piroska,piri néni,vörös pimpernel,gyufa fej,írek szégyene,sápadt ír szellem,fakó lovas,hipócska,kobold gyalázó stb
  punk – puncika
  mysterio – maszkos törpe
  goldust – aranyember
  rhodes/stardust – bajusz király (volt) lett csillaglány
  del rio – nacsózabáló
  swagger – törzsgyökér
  cezaro – bucifejű (az ő csapatuk volt az amerika mániások/
  kingston – paradicsomárus
  r-truth – holdkóros,kannibál
  big e – (pinki egykori csicskája) bantu
  mc mahon – a csámpás uralkodó
  marella – kobretti
  miz – mizantéria elvtárs
  sandow – hobo
  clay – fantaszopó szaurusz,dubi csüli
  tensai – firkált fejű /az ő csapatuk volt a varacskos fivérek/
  batista – babtista
  rocko – kavicska
  khali – punjabi rémálom
  michaels – hbk – kancsi kancsi
  barett – beretta
  rose – rózsácska
  fandango – fanszőrzet
  axel -alexa
  uso 2 az 1 ben – unga bungák
  neville – tünde
  heyman – hájmen
  konnor/viktor olyan semmilyenek egymaguk,de együtt – the ascension – doom ivadékok

  Kedvelés

   1. Ha pedig Undertaker-ről írsz, őt csak simán phenom-nak nevezd, ha lehet.Amúgy HBK-t kedveled?Csak mert a becenevéből ítélve nem hiszem.

    Kedvelés

   1. @ROYAL, csak egy jó tanács az olyan 13 éves ‘száni kecceknek’, mint te: nem jó ötlet neten álnéven szívózni azzal, aki pontosan tudja hol vagy és ki vagy.

    Kedvelés

 8. Nocsak,Jericho visszatér?Vagy csak népbutítás..

  beretta vs pinki meccs értelmetlen töltelék volt,de arra jó volt,hogy kiderüljön,hogy hófehérke lenyalt hajjal gusztustalanabb mint tarajosan

  Úgy látszik új tag team van születőben,ha a kreatívok is így gondolják,ahogy Én..2 Wyatt több mint 1 Wyatt
  Vörösszakáll befejező mozdulata gyönyörű.És nyert,te jó isten el se hittem!Hát mi van itt kérem szépen.róbertgida először nyert önállóan..az igen..

  müzli jobber lett,úgy,hogy közbe bajnok,no comment
  Meddig akarják még húzni a besenyős feudját?Unalmas az 1.perctől kezdve..

  Kajakra ennyi volt a doom ivadékok karrierje?Még alexa meg a hobo is elveri őket?Hát mi van itt?Sz egyik legígéretesebb csapatnak tűnnek,jelen idöben,jól összedolgoznak stb erre ilyen hamar szopóágra kerültek?Ahelyett,hogy a tt övekért mennének?Hát mi van itt???Na,de ott lesznek a kövi ppv adáson….rtiszta szégyen ami itt folyik.

  Kane vs szuper kentaur meccset talán még meg is néztem volna,de így minek?

  cezaro vs bantu

  Még akár jó meccs is lehett volna,nem volt valami hosszú,se pörgős,de megérte megnézni.cezaroban elképesztő erő lakozik.A bantut olyan könnyedén felkapta és dobálta,mintha tolpihe lenne,közben van benne 130 kg…Korábbi eszmefuttatásunk után abban a témában ki az erösebb,cezaro vagy ryyback,Én azt mondom cezaro erősebb,itt egy újabb bizonyíték.

  Szegény kicsi kecskepofa betegeskedik,gyengusk a aszívem,így pihizik még vagy 2 hónapot,addig meg bajnok marad természetesen,és nem lesz és nem is lehet így sajnooooooos címvédés.Remek,csak így tovább…
  Mire feltámad ez az öv,addig el is pusztul újra..Korábban is eljátszotta már ezt kecskepofa,sokáig húzták halasztottál,majd elvették tőle az övet ha ha.Ok,sérülés stb szar dolog,megértem,de akkor vegyél el töle az övet,és legyenek harcok,meccsek,sztori,mert így megint nagy kiesés lesz ezen a vonalon is..

  Uccsó meccset meg se néztem,mert minek?4 emberből 3 at rühellek,egy meg semleges,de jópofa,ala békapofa.
  Közte meg szuper kentaur között megvolt a “testvéri” összetartás a szétválás után is,sztori miattt jó az ilyen kis rejtett tatalék,de most asszem ennek vége he he

  ryback most pár máspdpercig fényrban úszhatott,az ő nevét skandálta a közönség,ünnepelték,ellátta a csúnya gonosz mumus baját,aztán akkorát fog cumizni,amilyet eddig még nem..

  Wyatt az új kedvencem,jók a szövegei,mostani is jó,amit levágott,de ennek a feudnak nincs értelme,bár lehet aztán majd csak lesünk,hogy milyen jó meccseket nyomunk.

  A mostani sd ék valóban jobbak mint a rawok,pedig pedig..

  Kedvelés

 9. Bármennyire is útáltam Bryan-t még nekem is hihetetlen hogy vége lehet a karrierének. 😦
  (nem vagyok Bryan fan ahogy azt a nevem is sugallja) és a nevem azt is sugallja hogy kinek szurkolok a payback-en 🙂 de azt veszem észre az utóbbi adásokban hogy Ambrose nagy push-t kap hirtelen… ebből mi lenne a hatalmas meglepetés és vagy csalódás? Heel turn.
  Még valami:Ez a Sandow (Mandow) hatalmas 😀 meg is találta a párját 🙂

  Kedvelés

  1. Kapott már pusht az egyéni karrierje kezdetén,és mit is ért el vele?Pont azt és pont annyit.Ő nem lesz bajnok a pb-en,ez 100 %

   Kedvelés

   1. Royal, bazdki nagyon felbasztál…. Annyira tudatlan és tapasztalatlan vagy hogy az már fájdalmas. Az IT öv az Elimination Chamber PPV-n lesz egy Elimination Chamber meccsen a tét. Fogalmam sincs miről beszélsz, hogy továbbra is marad a sérült Bryanen

    Kedvelés

  2. Dehogy lesz vége a karrierjének! csak az orvosok nem engedik neki hogy harcoljon ezért odaadta az IC övet másnak vagy most senkinél van!

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek