WWE RAW 2015. május 25. – Memorial Day

raw140525

A WWE RAW-ja a Memorial Day alkalmából egy megemlékezéssel indul, amiben a WWE Szupersztárjai egy pár perces tiszteletkinyilvánító beszédet tartanak azokért a katonákért, akik az országhatárokon kívül harcolnak egy jobb és egy élhetőbb jövőért.

Ahogy megkaptuk az élőképet az arénából a rajongók egyből a “USA” szót kezdik el kántálni, amit a szervezet ringmesterének hangja szakít meg, aki arra kéri az egész publikumot, hogy pár gongütés erejéig mindenki álljon talpra és fejezze ki tiszteletét a honfitársaik iránt.
A ringbe először a Vezetőség vonul be, akiknek az érkezése alatt visszatekinthetünk az előző RAW-ra, ahol Dean Ambrose kiharcolta magának azt a bizonyos WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért folyó csatát Rollins ellen, ami majd az Elimination Chamber-ön lesz esedékes…Rollins a szorítóban megragad egy mikrofont és elmondja, hogy mindenki egy nagy hangoskodással éltesse Ambrose-t, aki az előző RAW-n célba vette a Bajnoki övet és megszerezte az első számú kihívói jogot. A közönség tagjai ekkor zajt csaptak, majd rátértek Rollins-ra, akinek a már nagyon sokszor hallott “You Sold Out” kiáltásokat kezdték el kántálni. Seth szerint ez viszont most nem róla, hanem csakis Dean-ről szól, aki a megváltó és a hős a szervezet rajongóinak a szemében. Ez most arról szól, hogy Dean megkapott egy címmérkőzést, amiről Seth azt mondta, hogy nem kaphatja meg és, hogy egyértelműen nem érdemelte ki. Ennek ellenére az előző RAW-n mégis ő lett a Bajnok leendő ellenfele. Ha jobban átgondoljuk, akkor pedig belátjuk, hogy valóban nem kaphatja meg ezt a lehetőséget, ezért arra kéri a COO-t, hogy törölje a csatát és fossza meg az összecsapástól Ambrose-t, hiszen ha megvalósul a küzdelem az korántsem a legjobb az üzletnek… Ahogy azt már Seth-től megszoktuk hajlamos ilyenkor kicsit túlzásokba esni, ami miatt itt pedzegette, hogy esetlegesen ki is rúghatják emiatt Dean-t. Végül azonban Triple H is megszólalt, aki szerint, hogyha Ambrose szeretné ezt a csatát, akkor nincs semmi más teendője, mint kisétálni az arénába és aláírni azt a szerződést, amit Hunter a kezében tart.
A bejárat felől érkezett a Lunatic Fringe, aki megállt a rámpán és elmondta, hogy tudta, hogy a vezetőséget nem hagyja majd nyugodni ez a kihívói dolog, ami miatt megpróbálják majd megfosztani a jogától. Nem tudott emiatt aludni sem, pedig folyamatosan számolta a birkákat, de állandóan beugrott neki Seth Rollins arca. Ekkor folyamatosan szájba vágta a Bajnokot, akinek aztán a repkedő fogai csak úgy cikáztak felette. 200 ütés után pedig úgy tudott aludni a fogak számolására, mint egy kisbaba. Ezt követően pedig rátér a tárgyra, hogy a Vezetőségből Steph már kiírt egy csatát az Elimination Chamber-re, ahol megkapta a címmeccset. Itt pedig nem fog veszíteni az egykori csapattársával szemben. Seth csak úgy hívja őt, hogy “Holdkóros” viszont 31.-e után mindenki csak úgy fogja ismerni, mint a szervezet új arca. Nem tud senkit sem mondani a Vezetőségből, aki képes lenne befolyásolni a csata menetét…sem a J&J két dühös hobbitinasa, sem Kane az öltönyös öleb. Főleg nem Sethy Boy, aki köztudottan a szervezet Justin Bieber-e. Ezt viszont már nem hagyhatta szó nélkül a Bajnok, aki elmondta, hogy Bieber nagyon gazdag, híres, rengeteg lány forog körülötte nap mint nap, valamint a saját nemzedékének a legkiemelkedőbb előadója, ami miatt tisztában van azzal, hogy mindannyian a közönségből Justin Bieber-ek akarnának lenni, akárcsak Dean Ambrose akar Seth Rollins lenni. Hiszen Dean egy tipikus vesztes, aki egész életében volt és lesz is. Hogyha a kilátástalan életében akar egy kis örömöt, akkor sétáljon be a ringbe és írja a szerződésben a vonalra a nevét, hogy megkaphassa azt a csatát, ami újra csak csalódást fog okozni neki. Dean ekkor ledobja a kabátját és elindul a ring felé, ám csak körbejárja a szorítót, amíg a Vezetőség várja, hogy belépjen oda.
Roman Reigns érkezett, aki odasétált a Lunatic Fringe mellé, hogy kisegítse. Ekkor Steph elmondta, hogy nagyon szép, hogy a Shield két kis face tagja összeállt ismét. Ezért is szeretne egy csatát kiírni a főeseményre, ahol Roman és Dean ringbe száll majd Kane és Rollins csapatával. A legjobb ebben pedig az lesz, hogy nem kell várni az adás végéig, hanem most azonnal indul a küzdelem.

Roman Reigns és Dean Ambrose vs Kane és Seth Rollins

Az előrehozott főeseményen Dean és Kane kezd a ringben, akik eléggé jó küzdelmet indítottak el, amiben végül Rollins és Ambrose maradtak ketten a ringben, ahol a győzelmet egy sima fordítással a Lunatic Fringe tudta megszerezni. Ahogy ez megtörtént egyből reklamálni kezdett a Bajnok, aki szerint nem volt meg a három másodperc és érvénytelen a győzelmet. Roman a barátjával együtt ünnepelt közben a szorítóban.

A Backstage-ben Dean Ambrose egy interjút adott, ahol aztán megjelent a J&J Security, akiknek nekiesett a Lunatic Fringe. Itt végül egy szerencsétlen mozdulat miatt lekevert Dean egy hatalmasat az egyik operatőrnek, ami miatt komoly büntetésre számíthat a későbbiekben. Emlékezhetünk, hogy Brock Lesnar egyből fel lett függesztve egy ilyenért.

Rusev vs R-Truth

Rusev először nem orosz zászlóval a kezében érkezik, ezúttal már a bevonuló videója, az öltözéke, sőt még a kiejtése is Bulgáriára hajaz. A küzdelem nagyon rövid és egyértelmű volt, amiben végül a győzelmet az Accolade-et követően a Bolgár Bestia tudta megszerezni. A győzelme után Rusev mikrofont fogott és arra kérte Lana-t, hogy rendezzék a nézeteltérésüket és a hölgy sétáljon ki a ringbe, hogy megbeszélhessék a történéseket. Nagy nehezen, de végül Lana megjelent, akinek elmondta a Szupersztár, hogy nagyon bánja ami történt az elmúlt hetekben, ami miatt egyrészt szeretne bocsánatot kérni, másrészt pedig újra összeállna vele. Ők Rusev és Lana, ám az elmúlt időben mindketten magányosak voltak, ahogy azonban Lana megcsókolta Dolph-ot nem bírta tovább Rusev és szeretne ismét egy csapat lenni a hölggyel. Végül a Bolgár Bestia a kezét nyújtotta Lana-nak, aki nagy nehezen megfogta azt, majd megölelte Rusev-et. Annyit kért tőle még a Szupersztár, hogy mondjon ki három szót…I….Was….Wrong. Amikor mindenki arra gondolt, hogy a “Szeretlek” szót kell kimondania a hölgynek, a tévedéseit kellett beismernie. Ezt már nem tette meg Lana, aki elmondta, hogy Rusev önző és hazug, ami miatt soha többet az életben nem fognak egymás mellet a ringbe sétálni, valamint kisegíteni egymást a nehezebb helyzetekben. Ahogy Lana távozott a bejárat felől Dolph Ziggler érkzett, aki a rámpán egy nagy csókkal fogadta a hölgyet.

A Backstage-ben Dean Ambrose öltözőjébe nyerhettünk bepillantást, ahol megjelent Triple H és Seth Rollins. Elmondják, hogy látták, hogy mi is történt pár perce, amikor megtámadta a kamerás fickót. Az operatőr megjelent az öltözőben két rendőr kíséretében, aki elismerte, hogy Dean fizikai erőszakot alkalmazott vele szemben. Ekkor a rendőrök megbilincselték Ambrose-t, majd pedig elvezették a helyszínről, ugyanis a WWE szerződésének értelmében stábtagnak és egyéb civilnek nem eshet bántódása egyik adás alatt sem.

Bad News Barrett vs Ryback

A harc eléggé kiegyenlített volt, amiben végül Wasteland-re, ami után a kopogtatásból azonban képes volt kirúgni Ryback. Sőt még a fordítás is benne volt a szereplésében, ami után kiosztotta a saját Finisherjét ellenfelének, akit aztán képes volt lekopogtatni.

Közben láthattuk, hogy megjelentek a Backstage-ben egy szegmens alkalmával is az Entourage (Törtetők) tagjai, akik ezúttal a show speciális vendégei.

Stardust vs Neville

Kettejük összecsapása eléggé rövidre sikeredett, amiben végül Neville képes volt bevinni a Red Arrow-t, amivel aztán megszerezte a győzelmet. Bo Dallas is megjelent a küzdelem alatt, aki a győztesnek még egyszer megtámadta a sérült térdét.

Dolph Ziggler vs Sheamus

A küzdelemben, ahogy arra számítani lehetett megjelent Rusev, aki a ring felé vette egyből az irányt. Dolph gyorsan lereagálta a támadást és egy Superkick-el képes volt távol tartani magától a bolgárt. Viszont Sheamus-re már nem figyelt, aki pedig képes volt bevinni a Brouge Kick-et, amit követően megszerezte a győzelmet. A harcot követően Rusev nekiesett még Dolph-nak, aki kapott egy kemény Accolade-et.

John Cena’s Open Challange

A ringbe ezt követően John Cena érkezik, akinek a bevonulása alatt láthattuk, hogy mi is történt az előző RAW-n, ahol megjelent Kevin Owens és egy rövid eszmecserét követően kiosztott egy kemény Powerbomb-ot Cena-nak.
John elkezd beszélni egy kicsit az NXT Bajnokról, akiről elmondja, hogy egyszerűen csak megjelent és megtámadta őt, ami egy tiszteletlen és meglepő fordulat volt, hiszen előtte visszautasította a US Open Challange kihívást. John a beszédét követően üdvözli a RAW-n megjelenő színészeket. Az Entourage sztárjai pedig bejelentik, hogy ebben az Open Challange-ben nem más fog ringbe lépni, hogy a Long Island-i Szupersztár, Zack Ryder.
A küzdelemben egyértelműen Cena szerezte meg a győzelmet és ezzel megvédte a Bajnoki övet. Tiszteletet mutatott ellenfele iránt, aki végül távozott a színészek társaságában. Cena ünnepét pedig Kevin Owens szakította félbe, aki ismét megtámadta John-t és újra rátaposott a United States Bajnoki övre.

Tamina vs Paige

A hölgyek összecsapása nem alakult túlságosan hosszúra, amiben végül Tamina tudta megszerezni a győzelmet.

3 vs 10 Handicap Meccs

A küzdelem előtt Kane jelent meg, aki elmondta a New Day-nek, hogy ezen a RAW-n az ellenfeleik egy csapatot fognak alkotni és 3-10 elleni Handicap csatában kell majd a Bajnokoknak bizonyítaniuk. A küzdelemben mindenki egy emberként nekiesett Xavier-nek, amivel diszkvalifikálták a 10 emberes csapatot. A New Day így tudta megszerezni a győzelmet.

A főeseményre a Vezetőség érkezik, akik elkezdenek beszélni arról a bizonyos támadásról, aminek az áldozata az operatőr lett. Ekkor láthattunk egy YouTube videót, amin tisztán látszik, hogy Seth Rollins lökte meg a kamerás srácot, aki aztán nekizuhant Dean-nek. Triple H beszél arról, hogy viszont Dean támadt, ami miatt letartóztatták, amiből kifolyólag nem tud szerepelni az Elimination Chamber-ön a Bajnoki övért. Ekkor Roman Reigns zenéje szólalt meg, aki megtámadta a Vezetőség csapatát. Ahogy folytonosan ment az adok kapok Seth a szerződést mutogatta Roman-nek, aki azonban nem tett semmit csak a földön heverve mosolygott. A támadások sorozatát egy hangos szirénahang szakította félbe, majd megérkezett a bejárat felől egy rendőrautó, amit nem más vezetett, mint a Lunatic Fringe. Dean lekapta a dzsekijét, majd a sapkáját és gumibottal a kezében nekiesett Roman támadóinak. Végül láthattunk több Finisher-t, amik után befejezésül Ambrose tudott felülkerekedni a Vezetőségen Roman-el karöltve. Aláírta a szerződést, ami hivatalossá tette a mérkőzését a következő PPV Eseményre a WWE Bajnoki övért.

Ezzel zárult a RAW, amit már csak a SmackDown fog követni csütörtökön, valamint 31.-én megtekinthetjük az Elimination Chamber nevezetű adást.

Pre-Show

WWE RAW

38 című bejegyzés “WWE RAW 2015. május 25. – Memorial Day” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Komolyan nem unják még ezt a Dean-Seth konfliktust ??!! Számomra ez már nem több mint egy lerágott csont… lassan egy éve megy már ez. És mI van Mark henryvel?

  Kedvelés

  1. Kane nyugdíjaztatta kecskepofát..Talán visszatér?Talán igen talán nem.
   Nem is tudom az összes résztvevőt,de se a veszett kutya,se hófehérke nem fog nyerni,ez biztos.

   Kedvelés

   1. Utána is néztem.A díszes társaság tehát a következőkből áll.
    hófehérke,veszett kutya,holdkóros,beretta,besenyő,pinki.
    Most már tisztában vagyok tehát a résztvevők nevével,s azt kell,hogy mondjam,100%hogy pinki fog nyerni.

    A holdkóros egy töltelék jobber,bírtam anno mikor a mizantéria elvtársal bohóckodott,de az se ma volt,kukába való sajnos.Nem áll neki jól a bohóc karakter,arra tartották kobretti marelát stb.Szal ő esélytelen.veszett kutya még semmit se nyert,és ez a sorozat,nem most fog megszakadni,hófehérke egy nagy 0,berettea király lett,ossza be hátralévő wwe karierjére,mert nem hiszem,hogy még bajnok lesz..tsz paraszt bajnok volt sokáig a másik vonalon,így nem nyer,marad pinki,aki tör felfelémint a talajvíz.S azért fog nyerni,mert neki szánnak nagyobb szerepet.Ott lesz a tsz parasztal neki a feud,ami jó ok arra,hogy az öv köré szőjék.Máris meg van az új bajnok,akit azért támad a csúnya ruszki,mert elvette a “nőjét”Ez az egész sztori súlytalan és nevetséges,de ha a övet is beledobják,még akár egy hosszabb feud is kialakulhat.Én ezt az eredményt tartom valószínűnek.

    Kedvelés

   2. Amit nem értek az az, hogy az a pöcsöm öccse R-Truth mi a faszt keres ott? Nincs kidolgozva semennyire, ezentúl ő lesz az akit vészhelyzet esetén bedobnak egy-egy group cimmeccsbe? Neville-t gondolom nem akarták, mert korainak találták, de akkoris…
    Ami a győztest illeti… Én Rybacknek adnám, mert jelenleg ő a legelveszetteb a résztvevők közül. Vagy Sheamus-nek. Zigglernek ott van Rusev ők ketten biztos nem kapják, Barett most nyerte meg azt a bohóckodást, Truth pedig… Ha tippelni kéne én Sheamust mondanám, mert ezek után már biztosan pusholni fogják azt az agyonerőltetett karakterét.

    Kedvelés

    1. R-truth-nál bárki jobb lenne ebbe a meccsbe. Akkora jobber h arra nincsenek szavak. Remélem ROYAL téved és nem ziggler lesz a bajnok, nem rég volt nála az öv amúgyis és én nem igazán bírom őt. Se heelként se faceként nem alkotott még maradandót. Harmatgyenge karaktere van, de a survivor series-en meg hirtelen erőt kapott és 3 vs 1 es felállásból nyert…szánalom. A 2 világbajnoki “uralkodását” inkább hagyjuk. Meccsei átlagosak, semmi extra mozdulat..sosem bírtam igazán. Sheamus-nek kellene nyernie, jó heel de mi a halál ez h menekül?promójába az van h szeret harcolni, de ha rosszul áll a szénája akkor csak megfutamodik? gratulálok. Barett most nyert, ő esélytelen. Ryback-nek heel turn kell, de úgy h közben ne jobber legyen. Rusev nem hinném h nyer, most volt bajnok. Szóval én Sheamus-re voksolok.

     Kedvelés

  2. szerintem is Ziggler, kb úgy és azért ahogy Royal tippeli. (kecskepofa pedig szerintem most egy jó ideig nem fog visszajönni.) meglepődnék ha Sheamus vagy Ryback nyerné, jelenleg egyik karakternek sem érzem olyan erősnek a vonalát. Truth egy vicc (és egyértelműen töltelék), igaz annak jó. 🙂 a cím berettáé volt a WM előtt, annyira nem jó hogy most is neki adják vissza. Rusev sokáig volt US bajnok, neki most egy kicsit háttérbe kell húzódni és vinni ennek a vicces szerelmi háromszögnek a szopóágát. ha Ziggler nyer, legalább az öv felturbózza ezt az egyelőre bugyuta storyline-t.

   Kedvelés

  1. Tudtommal filmet forgat, de én biztos nem fogom megnézni, az ilyen WWE-s filmek nevetségesek 90%-ban. Pl. ott van müzlinek a tengerészgyalogos c. filmje és olyan nézhetetlen mint a meccsei. Kane-nek is volt valami horrorfilmje, az már úgy elfogadhatóbb, de túlzás lenne azt mondani h jó.
   Egyébként meg Bigshow-t nem szívesen látom authority-s emberként, de face-ként sem. Neki egy önálló heel karakter kellene, mint amikor világbajnok volt utoljára, az nagyon adta!

   Kedvelés

 2. pepper csaj kedvéért.Legyél tisztában az általam adott becenevekkel.

  Wyatt – Mr.wrong tur,(egykori) családfő
  harper – bogárszemű
  rowan – vörös szakáll,róbert gida
  rollins – júdás
  ambrose – békapofa,ragyás tóni
  reigns – kentaur,majd lett szuper kentaur
  orton – vipera matyi,siklóka,miss rko
  cena – müzli,a wwe baby face fejedelme,amerika kapitány stb
  ziggler – pinki
  bryan – kecskepofa,mekk elek,szőrmók
  lesnar – bestia,broki
  show – hegyomlás
  henry – giga csokigolyó
  ryback – veszett kutya
  rusev – bolgár,besenyő,tsz paraszt stb
  sheamus – hófehérke,piroska,piri néni,vörös pimpernel,gyufa fej,írek szégyene,sápadt ír szellem,fakó lovas,hipócska,kobold gyalázó stb
  punk – puncika
  mysterio – maszkos törpe
  goldust – aranyember
  rhodes/stardust – bajusz király (volt) lett csillaglány
  del rio – nacsózabáló
  swagger – törzsgyökér
  cezaro – bucifejű (az ő csapatuk volt az amerika mániások/
  kingston – paradicsomárus
  r-truth – holdkóros,kannibál
  big e – (pinki egykori csicskája) bantu
  mc mahon – a csámpás uralkodó
  marella – kobretti
  miz – mizantéria elvtárs
  sandow – hobo
  clay – fantaszopó szaurusz,dubi csüli
  tensai – firkált fejű /az ő csapatuk volt a varacskos fivérek/
  batista – babtista
  rocko – kavicska
  khali – punjabi rémálom
  michaels – hbk – kancsi kancsi
  barett – beretta
  rose – rózsácska
  fandango – fanszőrzet
  axel -alexa
  uso 2 az 1 ben – unga bungák
  neville – tünde
  heyman – hájmen
  konnor/viktor olyan semmilyenek egymaguk,de együtt – the ascension – doom ivadékok

  Kedvelés

 3. Oly Éedekes Amikor Randy támadott meg egy nézőt csak az orvos jött oda meg Cena aki elüldözte onnan. És nem is kapott semmit. És akkor vajon ki csapatában volt?Hát az a rohadt vezetőség.

  Kedvelés

 4. Nem ez lesz az az adás, ami után azt fogom mondani, hogy “Na tessék! Megmondta, hogy Dean kell a főműsorba mindenki felett!” Iszonyatosan égő volt az egész. Mocskosul elkapkodottnak érződött, ráadásul béna kamerázásokkal,,,,pedig még így is kihozta Ambrose a szituból, amit kilehetett. Más kérdés, hogy még így is a fejemet fogtam, hogy mi az úristent nézek éppen. Owenses szegmensen is látszik, hogy gyorsan összedobott ötlet volt, hogy Cenával meccseljen és egynél több ötletet nem tudtak írni nekik, hogy hogyan promózzanak ezért elsütötték kétszer ugyanazt,,,,sajnáltam, mert rengeteg módja lett volna Cenát máshogy szétverni a meccs előtt még.

  Sok a WWE-nek ez a kettő, vagyis három ppv egy hónapra. Igaz abból egy veszettül jó volt, és esélyes, hogy a harmadik is egész jó legyen. Csak merjenek meglépni dolgokat. Annyira nevetségesen lassan történik minden, hogy Rollins elmúlt 1 évét besűrítették egy vagy…másfél percbes promóba? Úgy, hogy nem tértek ki minden meccsére, de a főbb pontok rendre ott voltak?

  Azért meg ne nyugodjunk meg, mert most ezerrel nyomva van az NXT, hogy milyen eszméletlen és mennyire jó kezekben van a jövő. Ez nincs így. Legalábbis részben van így. Az NXT csodálatos, és az Unstopabble egy kiváló gála lett. Viszont az NXT nem a jövő sajnos,,,,mostani sikerét egyszerűen annak köszönheti, hogy akkora nevek mozognak benne, akik tényleg több mint egy évtizede ezt csinálják,,,,Kevin Steen, El Generico, Prince Devitt, Kenta, Rhyno, És körülöttük forog most a televíziós adások háromnegyede. Crowe-t is hatalmas hiba lenne újoncnak nevezni. Őket egyszerűen nem az NXT termelte ki, csak nagyon okosan szipkázta el őket a wwe. Akik tényleg NXT szülöttek és korban nincsenek még meg harminc, na belőlük már kevesebb van. És ez itt a gond. Persze belőlük is vannak gyémántok, mint a szaftos fiúk, a boss, a tündérlány stb. De lassan elér az egész NXT arra a pontra, hogy all star válogatottból álló harmadik nagyműsor legyen fejlesztési terület helyett. Ez a részleg alapfunkcióját tekintve iszonyatosan öndestruktív Hatalmas nevek egyszerűen ki fognak öregedni mielőtt felkerülhetnének, a fiatalok 29-31 évesen kerülhetnek fel és esélyük sincs olyan karriereket befutni, hogy 24 évesen 54 évesig, ergo legendává váljanak. Akiknek szerencséjük volt mostanában az Paige és Wyatt, esetleg még a Shilednek de a cégarcnak szerződtetett Roman is legfeljebb tíz évig maradhat, ez legrosszabb esetben is csak fele Cenáénak. Persze lehet ezt így csinálni, kérdéses, hogy kell-e a wwe-nek fejlesztési részleg és nem elég a szimpla leigazolásos módszer. Vagy a mostani működés egyszerűen HHH-nek szükséges péniszméregetés Vinceel szemben, hogy mennyivel jobb adásokat tud összehozni. Mindenesetre én szkeptikus vagyok.

  Kedvelés

  1. Az év ratyisága lenne face pojácákat csinálni belőlük,úgy mint anno a csicska…ből.Mondjuk ők megérdemelték he he.

   Kedvelés

 5. Lunatic Fringe he he Szánalmas adás,szánalmas meccsekkel.Ez az egész letartóztatunk irgum burgum mozzanat volt az egész legalja.Jaa,nem a vége volt az amikor békapofa megjelent..na meg szuper kentaur pffff
  Mindig ugyan az a befejezés,tök izgi,csak így tovább..

  Kedvelés

  1. ez a rendőrködés Lockdown promó, tuti. és tényleg gáz volt. kitartás, max 1 hónap és visszaáll minden a rendes kerékvágásba. 😀 nekem meg az volt a rohadtul unalmas hogy az Ambrose – Wyatt feudban mindig Bray nyert. pedig annyival nem jobb, de ezt már írtam, szerintem szándékosan ilyen volt a booking. valószínűleg azért szopatták folyamatosan vesztes meccsekkel, hogy a Lockdown premier környékére közönségkedvencet faragjanak belőle, és akkor nyerjen meg több meccset is. 🙂 profit! (ezért mondom hogy türelem, amint lement a film promóciója, a kedvenced majd biztos újra beverheti békapofa arcát.)

   Kedvelés

   1. Nekem unalmas,hogy a 3 egykori csicska–es körül forog minden.müzli is unalmas,de legalább a fő sztori vonalról le van választva,kecskepofa rehab,és nincs is más szinte,csak jobberek,B karaktrerek,boxzsákok,töltelékek,meg legendák akik aszisztálnak a majomkodáshoz…Ez a jelen sajnos.
    Wyatt még csak 28 éves!!Igaz kinéz 40 nek..hatalmas karrier áll előtte,és ezt a wwe is tudja.békapofa meg..ideig óráig elfog még bohóckodni,de nem lesz akkora sztár mint Wyatt.Viszont,ha jól szerepel,még akár 5 év is lehet neki,de örök tag nem lesz,ezt ő is tudja.
    A feudjuk “mini”változatának lehet majd lesz egy döntője,de jobb lenne ha Wyatt is beszállna az övért folyó csatába.

    Mióta nézed a pankrációt?Kik a kedvenceid?

    Kedvelés

    1. Nagyon el vagy tévedve. Wyattből semmilyen jövő nem lesz. Egyre unalmasabb a karaktere. Mondom ezt úgy, hogy én még így is nagyon bírom. Öv közelébe meg ne várd, nem is fog odakerülni. Az Undertaker sem arról volt híres, hogy mekkora bajnok volt, hanem a sztorik és a horror image miatt. Wyatt is ilyesmi lesz, csak kb. az Undertaker cipőfűzőjét nem köthetné meg.

     Kedvelés

    2. ami Ambrose-t illeti, szerintem is el vagy tévedve. de Warlock-kal is egyetértek, nekem is uncsi Wyatt. meg azt is megkockáztatom, hogy Wyattet a gimmickje formálja, míg Ambrose fordítva: ő formálja a gimmicket. melyikben látsz több jövőt? én az utóbbiban. csak ismételni tudom magam, hogy ezek mind nagyon szubjektív vélemények, én a helyedben semmit sem vennék biztosra. annyira biztos vagy Wyatt szuperpankrátor jövőjében, mintha én most csapkodnám itt az asztalt habzó szájjal, hogy Ambrose tuti megnyeri vasárnap a bajnoki övet, és ő a WWE jövője és megváltója egy személyben. de nem teszem, mert nem tudhatom, maximum szeretném ha így lenne. 🙂

     mióta nézem? hát, valamikor kiskamaszkoromban néztem először, amikor a Cartoon Network és a TCM adása között hétvégente volt 2 óra pankráció, akkor szerettem meg. 😀 aztán hosszú évekre kikerült ez az egész a látókörömből, és kb 2 éve rántott be megint a gépszíj amikor a viasat6-on véletlenül belefutottam egy adásba. szóval kimaradt jó sok minden, beleértve több legenda munkásságát is, ezért arról nem tudok nyilatkozni – csak a mostani felhozatalról. kamaszkoromban Hulk Hogan volt a kedvencem, de őszintén szólva nem emlékszem túl sokra. 😦 ha nem maradt volna ki cca 20 év, valószínűleg a kedvenceim közé tartozna az Undertaker és Stone Cold Steve Austin. (jó lenne ezt a 20 évet visszanézni valahogy, de ennyi időm egyszerűen nincs.) ettől függetlenül tudom és értem miről beszéltek, hogy “régenmindenjobbvolt”. ennyire még nekem is rémlik. ,)

     akiket most preferálok: CM Punk (jó volt amíg volt), Dean Ambrose, Randy Orton, Ryback, tudom hogy nektek gáz de bírom Zigglert és Sheamust is. Kane is elég menő, kár hogy ez a corporate gimmick ilyen keretek közé szorítja. örülnék ha a pincsikutya seggének megvédésén kívül a saját jogán is lennének meccsei. aztán lehet hogy az a baj hogy már öregszik. 😦 ugyanez áll HHH-re, brutál pankrátor hihetetlen fizikummal, kár hogy már csak öltönyben látjuk. (Batista rövid visszatérése viszont nagyon gáz volt.) Daniel Bryant először kedveltem, aztán meguntam a túllihegett yes mozgalom miatt, végül konkrétan idegesített. az a helyzet hogy Seth Rollinst is jónak tartom. az utóbbi egy évben a mic skillje is sokat fejlődött, elég hiteles heel lett belőle és a mozdulatai is tetszenek. azt várom már nagyon hogy leszedjék róla azt a két nyomorék hobbitot, és hagyják végre hogy egyedül is bizonyíthasson. amúgy előtte Ortonnal is ezt csinálták, és most sokkal jobban bejön magányos harcosként mint a vezetőség mintafiaként, aki mögött ugyanúgy mindig ott állt Kane hogy kihúzza a popóját a szarból. a dívák közt nincs kifejezetten kedvencem, de a lázadó vonalat követve nyilván AJ Lee-vel és Paige-dzsel szimpatizálok. az NXT-ből egyelőre nem neveznék meg biztosra kedvenceket mert csak most kezdtem nézni. (felszínes tipp: Finn Bálor)
     összefoglalva: rám elsősorban a lázadó, kívülálló tweenerek vannak nagyobb hatással, plusz a brutál karakterek. valószínűleg azért mert velük tudok azonosulni. te meg Wyatt-tel, és szerintem igazából ezen múlik az hogy kinek ki a kedvence. 🙂
     amúgy teljesen fölöslegesnek tartom a vitát afölött hogy ki a jobb, főleg hogy rengeteg minden múlik a bookereken és az üzleten. meg különben is, ennyi erővel vitázhatnánk azon is hogy Magneto vagy Xavier professzor, Rozsomák vagy Farkas, etc. mert kb ilyen az egész, mint egy megelevenedett szuperhősös képregény. 😀

     Kedvelés

     1. puncika meg a többi?Nagy részt azokat kedveled,akiket Én rühellek:DNa,de sebaj,ettől lesz erek a világ.Nézd meg Undertaker,Kane és Jericho régi meccseit,csak hogy a 3 legjobbat említsem meg.Rengeteg jó meccset találsz a yt-on.Akkor még igazi pankráció volt,nem úgy mint ma.Hulkmánia klasszikus:D
      A mai rosterbol Wyatt messze kiemelkedik.Nézd meg szuper kentaurt.Ugyan azt csinálja most,mint amit a csicska..ben,ugyan azzal a béna 2-3 mozdulatával diadalmaskodik,vakkant,és morog,lopott faltörő és győzelem.Semmi egyénisége nincs neki.Legalább már új ruhát venne fel,mert már unalmas a kiselejtezett kommandós szerko.Vége a csicska…nek,felkéne végre fognia.júdás is egy nagy 1.Most se értem,hogy miért ő lett a no 1 a jelenben..békapofa egyéni karrierje nem rossz,a karaktere se túl gáz,de nincs kihasználva,és túlságosan is erőltetik ezt a bolond vagyok,de attól még boldog karaktert.Az ő karaktere régi karakterekből van összegyúrva..heel turnt neki és had szóljon!
      A jelenlegi menekülős,riszálós,narancsbőrös,szánalmas ratyi heel hófehérkén mit kedvelsz?Kedvenceim a kívülálló tweenerek és a brutál heel karakerek amúgy.Wyatt az új kedvencem.Ő a jövő he he.Rajta kívül is vannak akiket komálok,pl bucifejű cezaro,a bolondok királyát,berettát,na meg a 3 nagy kedvencemet,és kb ennyi az aktívak közül.
      A viasat 6 pankráció kabarét felejtsd el,itt nézd a friss adásokat inkább.

      Rozsomák az eredeti neve karmos barátunknak,akiből farkas lett..,szal a kettő egy és ugyan az.Amúgy Magneto persze,hogy erősebb a kopasz profnál:D

      Kedvelés

    3. pontosan. mindketten a tweener/kívülálló karaktereket csípjük, csak baromira nem ugyanazokat. 😀 de ahogy mondod, így kerek a világ.
     azt mondjuk nem írtam hogy a szuperkentaur a kedvenceim közt lenne, ami őt illeti abban egyetértünk. 🙂 különben ja, a beceneves listád után eszembe jutott hogy Cesaro és Jericho is fent van a kedvelt listámon. és ha már Kane-t emlegeted, ő is rajta van, de őt fel is soroltam. mit szeretek hófehérkében? azt hogy ő is tud elég brutális lenni. vagyis tudott amikor éppen elkezdtem nézni újra 2 évvel ezelőtt, emlékszem hogy csak pislogtam. aztán egy időre eltűnt, aztán csak jobberkedni került elő néha, ez az új heel szerep meg tény hogy nincs eléggé kidolgozva. viszont bejön ez a kelta harcos gimmick. és sajnos a vörös haj is, pláne tarajosan, sajnálom. 😦 :DD
     ami a pótlást illeti, azzal mindig ott akadok el hogy azt sem tudom, hol kezdjem. tudom hogy rengeteg videó fent van, de nem tudom hogy melyik meccsek/feudok az igazán legendásak. már így is rengeteg órányit olvastam össze angolul a történtekről, pankrátorokról és az életútjukról, de még a tizedénél sem járok. valószínűleg egyszerűbb lesz ha a kedvencek vonalán haladok, pl visszanézek Steve Austin meccseket kezdetnek.

     nem, Wolverine annyit tesz Rozsomák. az megint más hogy a béna fordítók a mozifilmben farkasnak fordították. amúgy én Sabretooth-ot nevezem Farkasnak de azt nem tudom miért. naigen. egy ilyen Rozsomák karakter, azt csípném ha lenne (és Ambrose nekem kicsit olyan). 😀 ha már képregényhősök, akkor ő az első számú kedvenc. (Magneto meg nem erősebb, csak rafkósabb. :>)

     Kedvelés

     1. Kezd ezzel.Mankind is legenda.Régen ilyen meccseket toltak,ma meg…Ezért is örül az ember annak,amikor Wyatt vs békapofa feudot láthat,mert ha csak egy kis ideig is,de visszaadja a régi meccsek hangulatát.

      Kedvelés

  1. muszáj, ezt a hidegháborús storyline-t teljesen kimerítették. ha marad a “mother russia” vonalnál akkor apránként el is köszönhet a WWE-től. az amerikaiak rettentő nacionalisták, egy idő után az USA gúnyolással elérheti azt a szitut, hogy semmilyen szerepben nem látják a rajongók szívesen.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek