WWE RAW 2015.november 16. – A Survivor Series kapujában

raw151116-1

A RAW 2015. november 16-án egy megemlékezéssel indul, amivel a szervezet kifejezi részvétét a november 13-i párizsi terrortámadásokban elhunyt civilek iránt. Az adás elindulásánál egy hatalmas francia zászló látható a kivetítőn, aminek a közepén a World Peace jele formálódik karöltve az Eiffel toronnyal.

A cég legelőször megmutatja nekünk a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért folyó Torunament jelenlegi állását, amiben már csak nyolc Szupersztár szerepel, akik közül ki fog kerülni a következő címvédő. Láthatjuk Roman Reigns és Cesaro összecsapását, aminek a győztese szembe fog nézni a Kalisto-Del Rio párosítás nyertesével. A másik ágon pedig a Kevin Owens és Neville harc győztese fog ringbe lépni az ellen a személy ellen, aki képes lesz nyertesként távozni a Dolph-Ambrose küzdelemből. A negyeddöntő párosításait még a mostani adáson láthatjuk, amik bizonyára nagyon izgalmasra fognak sikeredni, hiszen egyre inkább közeledünk a Torunament végéhez.

Az arénába először druidák érkeznek, akik bevonulása alatt énekhang szólal meg. Ahogy megérkeztek a rámpához a fekete ruhás férfiak, megszólalt a gong, aminek nagyon megörült a rajongótábor, hiszen tudják, hogy ez csakis Undertaker, pontosabban a Brothers of Destruction érkezését jelentheti. A Phenom és a Monster a szorítóba vonulnak, ami alatt visszatekinthetünk az előző RAW-ra, ahol megjelent Bray Wyatt a ringben és folytatta a beszédét, amit már hetek óta alakítgat. A mondanivalója egyszerű volt: Taker és Kane lelke már az övé és a két Szupersztár örökre elvesztette a személyiségét. Ekkor azonban megjelentek hasonlóan mint a mostani adáson és egy jókora verésben részesítették az egész Wyatt Family-t. Végül a két csapat között kiírtak egy küzdelmet, Bray-nek kell kiválasztania majd a Survivor Series-re, hogy a Family melyik két tagja lépjen be a Brothers of Destruction ellen a kötelek közé…
A szorítóban Undertaker fog mikrofont és elmondja, hogy itt áll a közönség előtt a sötétség igazi hadserege, akik bosszúhadjáratot indítanak. Pár hete Bray Wyatt fogta a testüket és elvitte magukkal, hogy elvehessék a lelküket, azonban ezt nem teheti meg sem élő, sem halott. Ez pedig tartalmazza a sötét oldal erejét. Ekkor Taker elhallgat és Kane emeli a szájához a mikrofont, ami után kijelenti, hogyha el akarja valaki lopni a pokol lángjait, akkor meg fog gyulladni. A Survivor Series-en Kane szerint el fogják juttatni egy igen speciális helyre Bray Wyatt-et és a családját, egyenesen a pokolba. Taker folytatja, aki kijelenti, hogy Bray Wyatt egyfajta ördöge nem lehet párja a Brothers of Destruction-nek. Figyelmeztetik Bray-t, hogy válasszon ki bárkiket is a családjából, a PPV-n a legendák csapata fel fog emelkedni és dönteni fognak az ellenfeleik sorsáról, ami után a Wyatt tagok sosem fognak békében nyugodni…Ekkor a bejárat felől a Wyatt Family érkezett. Bray helyet foglal a hintaszékében és mikrofont fogott. Elmondja, hogy Undertaker 25. esztendeje ez a WWE-nél, ami alatt alaposan berozsdásodhatott és az igazat megvallva éppen itt az ideje, hogy valaki, pontosabban valakik átvegyék a helyüket a sötétség hadseregében, ezek pedig nem mások lesznek, mint Bray katonái. Nem fél bemerészkedni a sötétségbe, hiszen Ő lesz az, aki majd végleg eltörli a testvéreket a föld színéről. Ő a Face Of Fear, Ő Bray Wyatt! Ő az egyetlen, aki birtokolja őket.
Ekkor felgyulladtak a fények és a szorítóban álló Taker, valamint Kane-t bámulták a druidák, akik a show elején még őket kísérték a ringhez. A fekete ruhás emberek kecske maszkot viseltek, ami köztudottak a Wyatt Family jelképe. Wyatt hatalmas kacagása törte meg a csendet, ami után csak annyit kiáltott, hogy: “Run”. Ekkor a druidák a ringbe siettek, hogy nekiessenek közös erővel a Brothers of Destruction-nek, azonban nem voltak képesek felvenni velük a versenyt. Kane és Undertaker duója egy komoly verésben részesítette az eléggé felkészületlen sereget. Ezt látva Braun, Erick és Luke is elindult a szorító felé, akiket azonban Bray megállított. Wyatt szerint még nincsen itt az ideje annak, hogy eldöntsék a Brothers of Destruction sorsát. A Survivor Series-en fog minden végső elbírálást nyerni , addig pedig csak annyit mondana nekik, hogy: “Follow, The Buzzards”.

Kevin Owens vs Neville (Tournament Meccs – Negyeddöntő)

Az első Torunament csata a mostani RAW-n Kevin Owens és Neville küzdelme lesz, ami eléggé jónak ígérkezik. A küzdelem nyertese bejut az elődöntőbe, ahol a Dolph Ziggler-Dean Ambrose harc győztesével nézhet szembe…Egy eléggé pörgős és fordulatos küzdelmet láthattunk, amiben végül Neville nem tudta sokadszorra sem értékesíteni a Red Arrow nevezetű finisherjét, amit kihasznált Kevin, aki viszont képes volt bevinni a Pop-Up PowerBomb-ot, ami után kopogtatta ellenfelét. A legelső Szupersztár, aki bejutott az elődöntőbe nem más, mint az Interkontinentális Bajnok, Kevin Owens.

A csata után láthattuk, hogy KO és Triple H diskurálnak, azonban a kommentátorok beszéde miatt nem hallhattuk, hogy miről is beszélnek. Lehetséges, hogy Seth Rollins utódjának KO-t szemelte ki Triple H, miután Roman Reigns az előző RAW-n visszautasította az ajánlatát?

Tyler Breeze vs R-Truth

Egy eléggé feledhető összecsapáson harcolt egymással a Selfie és a Rapkirály, akik közül végül Tyler volt képes megszerezni a győzelmet, miután értékesítette a Finisherjét.

Dolph Ziggler vs Dean Ambrose (Tournament Meccs – Negyeddöntő)

Egy fordulatosabb küzdelemben harcolt ezúttal két Face Szupersztár, akiknek a mérkőzését Kevin a Backstage-ben egy televízióról figyelte. Aki képes lesz ebben a harcban sikert aratni, az az elődöntők alatt az Interkontinentális címvédővel mérheti össze az erejét…Egy eléggé tapogatózóan induló, azonban fokozatosan egyre pörgősebb és izgalmasabb csatában mindkét Szupersztár sokat tett azért, hogy végül győzelemmel távozhasson a mostani RAW-ról. Végül Dolph próbálkozott értékesíteni a Zig Zag-et azonban Dean jól védekezett és a Lunatic Fringe képes volt a fordítását követően értékesíteni a Dirty Deeds-et, ami után a Show-Off már nem tudott kirúgni a kopogtatásból. Ezzel a sikerrel Dean Ambrose fog ringbe szállni KO ellen az elődöntők alatt…A csatát követően Dean eléggé felpörögve kijelentette, hogy azért fog elindulni, hogy megszerezze a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. Ha ez pedig sikerült, akkor már nem állíthatja meg semmi és senki.

Ezt követően visszatekinthetünk 4 hónappal korábbra a RAW-ra, ahol Stephanie McMahon kijelentette, hogy elindul a cégnél egy Díva Revolution. Ekkor jelent meg a Main Roster-ben Charlotte, aki most már WWE Díva Bajnokként jelenik meg folyamatosan a cég adásain és egykori csapattársa, Paige ellen kell bizonyítania a Survivor Series eseményén.

The New Day vs The Usos és Ryback

A küzdelem diszkvalifikációval végződött, ami után azonban nem állt meg egyik csapat sem és tovább folyt az adok-kapok a meccs lezárását követően is. Végül Ryback és az Uso Ikrek közös erővel képesek voltak ellátni a New Day baját.

A Backstage-ben Triple H és Cesaro beszélgettek el arról, hogy mi is várná a svájcit, hogyha csatlakozna a Vezetőséghez és Ő lenne az a bizonyos “The Man” aki Seth Rollins volt még a sérülése előtt. Elmondta Triple H, hogy bármire képesek lennének, csak annyit kellene tennie első lépésének, hogy legyőzi a most következő csatában Roman Reigns-t és utána már egyenesbe kerülne a címszerzés a számára. Látszólag eléggé tetszettek az ötletek Cesaro-nak, aki végül egy kisebb bólintással jelezte, hogy egyetért a COO-val…

Roman Reigns vs Cesaro (Tournament Meccs – Negyeddöntő)

A küzdelem előtt Roman mikrofont fogott és elmondta, hogy Ő volt az első számú kihívó Seth Rollins ellen a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért, azonban Rollins kénytelen volt lemondani az övről, hiszen egy eléggé komoly térdsérülést szenvedett. Emlékeztet mindenkit, hogy az előző RAW-n Triple H megjelent és azt kérte Roman-től, hogy csatlakozzon a Vezetőséghez és akkor egyenesen eljuthatott volna a Survivor Series-re a torna döntőjébe, azonban ezzel kapcsolatban egyetlen problémája volt Reigns-nek, hogy nem akarja eladni magát. Sosem akarta és nem is fogja akarni. Egyedül indul neki ennek a tornának, amin most át kell gázolnia Cesaro-t, ami után pedig talán Kalisto, Del Rio, Kevin Owens vagy akár Dean lesz az ellenfele. Ez azonban nem számít, csakis, hogy teljes erőbedobással harcol és Ő lesz a következő címvédő…Believe That…
Megérkezett ezt követően Cesaro is, ami után kezdetét vehette kettejük összecsapása. Egy nagyon jó, hosszas és fordulatos küzdelemben végül egy parádés végjátékot tekinthettünk meg, amiben mindkét félnek jó esélye volt megszerezni a győzelmet. Végül láthattunk egy kemény Superman Punch-ot, amit a Spear követett. Roman Reigns a Finisherjét követően képes volt kopogtatni ellenfelét, amivel bejutott az elődöntőbe. A küzdelem után Cesaro és Roman nagyon sportszerűen gratuláltak egymásnak.

The Dudley Boyz vs The Ascension

Egy nagyon rövid csatában végül a rutinosabb Dudley Boyz tudott győzelmet szerezni.

Kalisto vs Alberto Del Rio (Tournament Meccs – Negyeddöntő)

A mostani negyeddöntők utolsó párosítása nem más, mint két mexikói Szupersztár csatája, ami egy eléggé pörgős harc lett, köszönhetően a felek mozgáskoordinációjának, amivel megfűszerezték a küzdelmet. Végül a United States Bajnok volt képes megszerezni a győzelmet, amivel továbbjutott az elődöntőbe, ahol az ellenfele nem más lesz, mint a Big Dog, Roman Reigns.

A főeseményhez két Díva érkezik Michael Cole mellé a ringbe, hiszen ezúttal egy szerződés-aláírást tekinthetünk meg, amiben a Bajnok és az első számú kihívója írják alá a Survivor Series-re a papírt. Paige elmondja a megjelenésüket követően, hogy csapattársak voltak, de az már elmúlt, egy igazi bajnoknak nem szabad foglalkoznia az érzelmeivel. Hátra kell ilyenkor hagyni mindent és csakis a végső céllal foglalkoznia. Ezért is a mostani PPV-n Paige meg fogja tanítani ellenfelének, hogy milyen egy igazi Bajnok…Charlotte folytatta aki elmondta, hogy többször is gondolkozott már azon, hogy mégis mi történhetett Paige-el. Amikor megjelent az NXT-ben, akkor felnézett az angol dívára, hiszen naiv és aranyos volt. Mindenki kedvelte és egy valóságos példakép lett Charlotte számára…A későbbiekben Charlotte szóba hozza a családját és elmondja, hogy milyen fájdalmas érzés volt az, amikor elhunyt a testvére, Ric fia. Ezt követően pedig Paige kivált a PCB-ből és hasonló érzelmek kavarogtak benne, hiszen akkor elvesztett egy csapattársat és egy barátot. Ahogy arra számítani lehetett Paige tovább ingerelte Chatlotte-ot, aki aztán nem volt hajlandó elviselni, hogy az apjából és az elhunyt tervéréből űzött tréfát a kihívója. Így egyszerűen átrepült az asztalon és nekiesett Paige-nek. Egy kemény verekedést láthattunk, amiben teljesen elszabadultak az indulatok. Végül a bíróknak kellett közbe lépniük, akik aztán szétválasztották a dulakodó feleket.

Ezzel zárult a Survivor Series előtti utolsó RAW adás, amit követően majd a SmackDown-t tekinthetjük meg.

43 című bejegyzés “WWE RAW 2015.november 16. – A Survivor Series kapujában” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Furcsa olvasni, hogy szinte senki se írta, hogy az adás ilyen szar, meg olyan szar volt.És igazatok is van!Bár nem volt jó, de a kevésbé volt rossz, mint szokott.A 2 LEGENDA, Wyatt-ék, Owens Neville és Cesaro miatt még szinte élvezhető is volt ez a RAW.
  Kíváncsi vagyok erre a túlvilágiak harcára.A Family minden tagján látszik, hogy Taker-éket mennyire tisztelik.Wyatt-ról konkrétan azt olvastam le, hogy “óóó ti vagytok a példaképeim”.Harper-en és Rowan-on azt, hogy “óóó, mekkora LEGENDÁK”.Strowman-en pedig azt, hogy “óóó ………semmit.Lehet, hogy durva karakter, pusztít, zúz, de pocsék színész.Még Khalit is alúlmúlja, ringben és színészileg egyaránt, pedig Khali is híres tehetségtelenségéről, de neki legalább volt valami félelmet keltő kisugárzása.
  Taker meg vasárnap lesz 25 éve, hogy itt van.HBK visszavonulása után ő lett az egyetlen olyan, ma is aktív pankrátor, aki már ’90-ben is itt volt.Kane meg az Kane, egy nagy legenda.Persze akkora legenda nincs, mint Taker, de nála nagyobb legenda nem is létezik.
  Jött az Owens vs Neville, ami egy egészen élvezhető meccs volt.Ja és az ROH-ban már Owens is LEGENDÁNAK számít.
  Akkor ugorjunk is a Roman vs Cesaro-hoz.Élveztem a meccset, de nem csak Cesaro miatt(mert Roman kiterült képét azért jó volt látni. :D).
  Ebben az emberben tényleg hatalmas erő van, de azért azt észre lehetett venni, hogy Cesaro mozdulatait még Cena is jobban adja el, mint Cena 4.0(Orton, Bryan miatt).Pl simán el tudnám képzelni, hogy beáll HHH mellé, és ő lesz egyszer az új bajnok.Olyan meccseken nyerhetne, aminek pl. az a tétje, hogy aki veszít, arra rátámad az egész roster, vagy kikötözik és 2 ember 10 percig üti acélszékkel, de vannak még beteg elképzeléseim.Persze Cesaro mindet megnyerné.Időközben becsusszanna egy Lesnar.HHH meccs nélkül ráuszítaná az egész rostert, akiket ő fél kézzel is leverne, de Cesaro meg Lesnart fél ujjal.Megérkezne az uppercut express Suplex City-be, ahogy olvastam a “túloldalon”
  Na, a lényeg.Átlag rossznál kevésbé volt rossz adás, amit lehet, hogy Cena távollétének köszönhetünk.

  Kedvelés

  1. Ja, és a Dudley Boys.Egyszerűen hihetetlen, hogy ennyire legyengítették őket, pedig külön, külön is megérdemelnék a WWE övet.Az Ascension pedig tényleg jó csapat, akik már az NXT-ben is bebizonyították ezt.Main roster debut-juk után akkora, pusht kaptak, hogy ez kifogyott a későbbiekben, pedig még év elején Cena 3.0-t és Cena 4.0-t hogy szarrá verték már!Csak remélni tudom, hogy Triple H majd mindent megváltoztat, de én már azt se bánom, ha én leszek a CEO, de valami változás már nagyon kéne.

   Kedvelés

   1. Owenst úgy értettem, hogy az ROH-ben akkora név majdnem, mint a WWE-ben Taker.Rob Van Dam is ECW legenda volt már 30 évesen.Nem csak az számít legendának, aki túllépte az 50-et.

    Kedvelés

 2. Most hétvégén Survivor Series és meg mondom őszintén a Wyatt family vs BoD mellet inkább hamarább nézném meg a díva meccset mint a WWE cím meccset, és szerintem ebben egyet értünk hogy ez a kutyát sem érdekli.

  Az elején Wyatték oda raktak az adásnak, fantasztikus volt!! 😀 úgy voltam vele végre jól kezdődik a Raw biztos HHH keze lehet benne és utána is egy jó folytatás követte.

  Neville vs Owens: Ezt mondtam mire képes Neville ha engedik neki hogy ki bontakozzon, és Owens is faszán tolta azok a mozdulatok Nevilletől nem semmi de Owens sem volt semmi , ekkor már gondoltam lehet Vince papa most engedte hogy kivételesen HHH is írhasson egyet 😀

  De nem mivel Vince papa most is be mutatkozott!!
  Ziggler vs Ambrose: Ennél jobb meccset is tolhattak volna, annak csak örülök hogy Dean nyert de sajna már tudom mi a vége!! :/

  Utána már rögtön tudtam hogy ezt Vince papa írta meg láttam a Usos tesókat rögtön pörgettem a videóba bele, nem tudom hogy miért kell enyire nyomni a Usos ékat amikor a Dudley Boys a csicskáik voltak hosszú heteken át!!! Bocs ha ezt írom de szerintem csak az apjuk Rikishi miatt semmi másért sem!!

  The Dudley Boyz vs The Ascension: Nem túlzás ha azt mondom 2 olyan TT akiknek az övekért kellene harcolniuk nem egy 5 perces meccsben bohóckodni tényleg csak ennyit érdemelnek????

  Reigns vs Cesaro. Megint oda tette magát Cesaro nem is kicsit!! örülök hogy nyert Roman de Cesaro megy a levesbe.

  Kalisto vs Alberto: Őszintén szólva nekem a Tournament Meccsek közül a 2. legjobb volt Owens és Neville után, amiket csinált Kalisto kövezettek meg de a következő Rey Mysteriot láttam benne, azt mondtam Neville hogy amiket csinál néha el dobom az agyam de ő sem semmi!! jó jövője lehetne ha Vince papa nem azt helyezné maga elé hogy csak a ki gyúrt pankrátoroknak lehet jövője ebben a szakmában!! mert pedig nem Kalisto rá cáfolt erre!! De nagyon!!!

  Őszeségében nem tudom hány meccset akartak ki írni az SS re de ez lesz a legszarabb. Nem lesz IC meccs sem mivel Owens mellé senkit sem tudnak adni, elképzelni pedig lennének rá jelentkezők ugyan ez a USA vonalal ott is semmilyen elképzelés sincs!! TT volnalról ne is beszéljünk mert borzasztó hogy ilyen tehetségeket nem lát Vince vagy nem is akarja és helyettük csak az Usos tesókat nyomatják, WWE cím meccset pedig favatkát sem ér mert tudom a végeredmény és az is nagy baj nem lesz tradicionális survivor series meccs sem.

  Hol van Sheamus, Big Show, Mark Henry és a többiek?? Sheamusnél van a táska de emlékszem tavaly ilyenkor Sethnél volt a táska és nem hogy azon a szinten lett volna hogy be váltsa hanem meg is nyerte úgy hogy nála volt a táska!! akkor hogy is van ez Sheamus ennyit nem érdemel vagy mi??

  Kedvelés

 3. Annyit meg még hozzátennék, hogy a szerződés aláíráskor felhozni Flair halott fiát több volt, mint gusztustalan. Ahogy olvastam, Ric eléggé ki is akadt ezen.

  Kedvelés

  1. Megint csak egyetértek. Amikor láttam, pont azon gondolkoztam, hogy biztosan nem lennék jó pankrátor (a fizikai korlátokat leszámítva 🙂 ), mert ha ilyet mondana nekem valaki (és nem kitalált a halott fiú), akkor még a hulláját is pacává taposnám, akár megírt szöveg, akár nem.

   Kedvelés

 4. Warlock: Nagyon korrekt vélemény, szinte szóról szóra egyetértek veled.

  Reigns-szel kapcsolatban sajnos a sokat hangoztatott heel turn segíthetne csak. Teljesen új karaktert nem tudnak felépíteni neki, nem is feltétlenül kellene, mert a mostani rendben van, viszont sajnos face-ként elszúrták. Főleg Bryan miatt, de ehhez sajnos hozzájön még, hogy mikrofonnal nagyon béna, hiába karizmatikus alkat amúgy. HHH-el jó lehetne, Hunter nyomná a dumát, ő meg áll a háttérben, mint régen a shieldben és feszít. Nem is feltétlenül kellene egyértelmű heel-t csinálni belőle, a régi shield-es “átmeneti” időszakos karaktere jó lenne, csak pusztítaná, aki szembejön.

  Ziggler-Ambrose kapcsán is egyetértek, én is majdnem bealudtam. Zigglertől kb ezt lehet várni, 2 mozdulata van, egyébként fekszik és szenved (bár utóbbit nagyon hitelesen), aztán vagy jön a halálos(an röhejes) zigzag vagy nem.
  Ambrose-zal kapcsolatban kicsit vitatkoznék, mert szerintem nem szürkült el, neki a “sima” in-ringje ennyi volt mindig is. Amiben ő jó (a nagyon eltalált lunatic fringe karaktere mellett), hogy igazi hardcore arc, létrás, asztalos, steel cage-es, stb meccsek kellenek neki, ott tud villogni. A Wyatt elleni feudja is ezért volt jó, mert a két állat csinálhatott mindent.

  The Ascension: szokás szerint szopóág, mondjuk nekem ezek a műkemény promóik a gagyi hörgéssel inkább nevetségesek, mint hitelesek, de legalább van karakterük. Most kihívták őket NXT-ben, kíváncsi leszek ott is megalázzák-e őket.

  New Day-Usos, Ryback: az ikreket nem túlságosan bírom, mert kettejüknek van összesen 4 mozdulata, amiből egy a csodás superkick. Most arra leszek kíváncsi, hogy mehetnek-e az övért, mert amit eddig felmutattak az ez a meccs, ahol őket csak ütötték, aztán jött Ryback és lenyomta a bohócokat. Ez vajon ér egy TT címmeccset?

  Kalisto-Del Rio: Kalisto Ryback elleni meccse ezerszer jobb volt. Del Rio jó heel és most egész jól kigyúrta magát, de nekem unalmas a ringben. Főleg az új finsiherje rohadtul unalmas már, lényegében szinte csak ezt nyomja.

  Wyatt-BoD rész: a múlt heti jó volt, ez nekem semmilyen. Jó volt látni a BoD-ot együtt, de ez a rész már semmit nem tett hozzá a feudhoz, töltelék volt. A maszkos druidák jók lettek volna, ha már nem láttuk volna majdnem ugyanezt korábban. Mondjuk nekem a 2v2 meccs is csalódás, vagy 2v4 kellett volna legyen vagy hozni kellett volna még két szörnyet a tesóknak.

  Összességében átlagos Raw volt nekem, a Cesaro és Neville meccsek megmentették.

  Kedvelés

 5. Nekem eléggé más a véleményem, mint a többségnek (a Kane legenda kérdés mondjuk már szóra sem érdemes).

  Ziggler vs. Ambrose meccsen én konkrétan bealudtam, annyira katasztrófálisan unalmas volt. Ambrose-tól többet vártam. Amikor egy elbow drop-pal ráugrott Zigglerre, konkrétan felsírtam, és még csak belegondolni is rossz, hogy Shawn Michaels, mennyivel jobban csinálta ugyanezt a mozdulatot… mérföldekben mérhető a különbség. Zigglert mindig is kritikán alulinak tartottam, de Deantől többet vártam. Egyre jobban csúszik le az in ringje, egyik kedvencem, de újonnan nagyon nem vagyok megelégedve vele, kezd beszürkülni.

  Ki lesz a top heel? HHH házalóügynökként végigjárta a backstage-t. Inkább ciki volt, mint nem… Owens karakterét annyira legyengítette Vince, hogy most lejjebb nem süllyedhetne az Authority, ha ő lenne a fő erőemberük. Cesaro már viccesebb lenne, de szegény nem túl jó színész, ettől még vele kibékülnék. A reakciókból úgy láttam, hogy Del Rio lesz a befutó. Ehhez két megjegyzés: 1. maximum akkor lenne értékelhető, ha ezt a Mexamerica baromságot leépítenék róla. 2. Csak úgy van értelme az egésznek, ha Rio meg is nyeri az övet, mert az ő karakterét is tovább gyengítené egy Reigns elleni vereség.

  Továbbra is az egyetlen kiutat abban látom, ha Ambrose nyeri meg az övet, aminek a hatására a sértődött Reigns beáll HHH mellé, aki a hatalmát kihasználva megszerzi Roman-nak az övet. Innen kb. végtelen számú feudot lehet gyártani. Regins, ha nem is jó a mikrofonnál, de karizmája van, menő lesz HHH mögött az övvel. Innen lehetne máris Ambrose-szal, a visszatérő Cena-val és Bryan-nel, visszavágó Lesnarral, később mehet heelként Rollins ellen, de akár a Rock is képbe kerülhet. Ez az egyetlen kiút. Ha face-ként lesz bajnok, akkor a karaktere kukázva lesz, a népharag el fogja önteni az egész WWE-t. Megjegyzem jogosan.

  A Raw legjobb meccse egyértelműen a Cesaro-Reigns volt. Az eleje lassan indult, de a közepétől egy hatalmas meccs lett belőle. Persze, itt mindenki erre rávágja, hogy kizárólag Cesaro miatt. Ez meg nem igaz, de a legtöbben zsigerből rühellik Reignst és emiatt mondják ezt. Nem. Itt Reigns is rendesen odatette magát. Háromszor emelte föl Cesaro-t, és vágta földhöz, voltak szép mozdulatai, izgalmassá tette a meccset. Ahhoz azért kétség sem férhet, hogy a svájci a jobb pankrátor, de Reigns cseppet sem érdemli meg azt a sok savazást, amit kap. Most is jó meccset csinált. Közel sem a legjobbak szintje (de manapság a legjobbak kb. vannak hárman), de az év elején még egy totál unalmas alak volt, aki semmit nem csinált, mostanra meg felhozta magát egy közepesen jó szintre. Ő legalább próbál változtatni. Példa: a Last Man Standing meccs, de akár a mostani Cesaro ellen. (erre persze majd jön ROYAL, hogy “lopott faltörő, superman ütés lol, meg a csicska…-et elpusztította a Wyatt family, és különben is a kentaúr a legtehetségtelenebb a csicska..-ből”…mindegy).

  Amúgy azért annyit még el kell mondanom, hogy azok, akik utálják Reignst, és azzal példálóznak, hogy a közönség is kifújolja, azért azoknak elmondom, hogy ez csak egy szerencsés véletlen egybeesés. Reigns-t nem azért fújolják ki, amiket ti leírtok. Ajánlom, hogy olvassatok külföldi elemző és híroldalakat is, ott ezt gyönyörűen összefoglalták, de azért leírom: Reigns közönség kedvenc volt egészen a Royal Rumble-ig. És bár akkor sokan tudták előre, hogy ő fogja megnyerni, még a közönség jó részének ezzel sem lett volna baja. Az egyetlen faktor, ami miatt Reigns gyűlölt lett az nem más, mint Daniel Bryan. Abban a közhangulatban a Rumble győztesének a közönség egyedül Bryant fogadta volna el. Az elemzők egyetértenek abban, hogy akárki nyeri meg a Rumble-t, az utána számíthatott volna a népharagra. Ha Bryan meg esetleg a WM-en kikapott volna Lesnartól, akkor meg rá okádanak ugyanígy, vagy a táskát beváltó Rollinsra. Érthető, hogy a hardcore fanok zsigerből rühellik Romant, (én is szívesebben látnék mást ekkora push-sal, de nála vannak sokkal rosszabbak is), de a közönség tavaly még egyértelműen mellette volt, DB vereségének köszönhető, hogy máig néha fújolják, és nem annak, hogy elégedtlenek lennének vele.

  Kedvelés

  1. Nocsak még egy hisztis kislány aki engem emleget és az írásaimat magasztalja.
   Állj be a sorba.
   ” Reigns cseppet sem érdemli meg azt a sok savazást, amit kap. Most is jó meccset csinált. ”
   Megérdemli,bár persze neked bejön..a te dolgod,de attól még mi,akik nem vagyunk elfogultak,látjuk mit csinál vagy inkább mit nem..
   Cesaro vitte a meccset,kentaur azt se tudta hol van.Ég és föld a különbség kettejük között.És sajnos a tehetséget lenyomja a tehetségtelenség..
   További jó hisztizést.

   Kedvelés

  2. Nem rossz ötlet Warlock amit írsz….Romannek Heel turn kell sürgősen…de HHH mellett ne olyan legyen mint Seth…inkább olyan 50-50%-ig irányítható és nem irányítható…érted mire gondolok…ne legyen “apuci kicsi fia” aki mindent megkap mellette meg állandóan ott vannak a seggében..kapjon meg amit csak akar de végül ő verje meg az ellenfeleit és ne más segítségével nyerjen mert értékelhetetlen + akkor még mehet Cesaro és KO is…

   én annak is örülnék ha Kalisto-val is kezdenének valamit na de akkor mi lesz Sin Cara-val ?! igazából nagyon nem vesztünk semmit az LD felbomlásával mert alapból se kezdtek velük semmit…de cáfoljanak meg…mellesleg Kalisto egyedül is tökéletes
   + Neville is ott van megmutatta hogy vele is lehet számolni

   a díva meccs ami nagyon érdekel bár a felvezetéstől undorodom de ez magán ügy…Becky is kaphatna már egy kis rivalda fényt és mi van Sasha-val és Natyval ?

   amúgy érdekelne hogy mi akik itt vagyunk ezen az oldalon milyen RAW-ot tudnánk összerakni mert ahogy olvasom vannak itt jó ötletek dögivel.

   Kedvelés

    1. van az több is mint másfél hónap..csak akárhányszor leírom annál jobban remélem hogy tényleg így lesz….

     Kedvelés

     1. Csak ez mentheti meg a szánalmas,unalmas,élettelen karakterét,de nem merik meglépni.Báááár,ha megtennék,mehetne feudolni müzlilével és fél évig ellennének meg az öv is..

      Kedvelés

   1. Vince szánalmas. Nem csak mi írjuk a heel turnt. Minden Reigns hírnél az ewrestlingnews-on, a wrestleobserveren tele van azzal, hogy heel turn kell neki. És ezt a rajongói és a kritikusai egyaránt írják. Nem hiszem el, hogy a WWE-ben nem olvassák a visszajelzéseket.

    Vince fejében van a baj. HHH már rég meglépte volna. De saját maguk ellenségei. Nincs az az isten, hogy Ha Ambrose-szal döntőzik Reigns és nyer, ne fütyülje ki a közönség. Ha faceként lesz bajnok Ambrose ellen, akkor mehet a lecsóba. Úgy fogják utálni, mint soha. És amit most hónapok alatt valahogy visszaépítettek az RR óta, azt dobhatják ki. Mindezt azért, mert Vince egy csökönyös szamár.

    Kedvelés

 6. Eddig egyetlen elfogadható érvet sem láttam, hogy Kane miért legenda. Valaki azt mondta hogy régóta itt van, valaki a meccseivel érvelt, de volt olyan is aki szimplán csak azt emelte ki hogy életkora ellenére aktív pankrátor. Ez mind szép és jó, de ettől még nem lesz valaki legenda, főleg nem a jobberkedései után. A bigshowra ugyanúgy igaz szinte az összes általatok felsorolt tulajdonság… akkor ő is legenda? Fogadjunk erre is igent írnátok. Úgy dobálózik itt mindenki a legenda szóval, minden második pankrátorra azért nem kell ráaggatni ezt a jelzőt, emberek…

  Kedvelés

  1. Akkor mond meg hogy szerinted mitől legenda a legenda? Szerintem Kane az, mert ha végignézed az 1998-2000-s évek adásait nem lesz kérdés benned. Egyértelmű. Big Red Machine→mindenki tudja aki nem a pg eran nőtt fel.

   Kedvelés

  2. Én leírtam neked, amikor feltetted a kérdést, és nem ezekkel az érvekkel, amiket leírtál. Szerintem olvasd vissza.

   Kedvelés

  3. Akkor elárulom neked, hogy miért legenda… Egy igazi pusztító gépezet, aki ráadásul a Poklot képviseli. Számos dolgot csinált, amit a PG Era-ban nem fogsz látni. Már maga a debütálása hatalmas dolog volt… Megjelent egy maszkos idegenként, és kiosztotta a lehető legnagyobb LEGENDÁNAK, Taker-nek a saját finisherét. Kane az emberrablásokkal is híressé (vagy inkább hírhedtté), vált. Kane lehet, hogy keveset beszél, de tud bánni a mikrofonnal, sőt, ő igazi lelki terrortámadásokat hajtott végre.
   Nem beszélve arról, hogy elég komoly feudokat, mérkőzéseket nyomott le.
   Ha te nem tudod, hogy miért számít LEGENDÁNAK, akkor csak sajnálni tudlak, hogy az igazi pankrációról lemaradtál.

   Kedvelés

 7. EJJ…ez se lesz valami nagy PPV… Kutyát nem fogja érdekelni, hogy ki lesz az új bajnok, a díva feud is egy nagy 0, maradnak a tesók vs Wyatt család, ami talán jó lesz, a többi meccs meg csak töltelék…

  Kedvelés

 8. Mostanában nem követtem annyira az adásokat, nagyrészt mert a gépem szervízben volt…. de most újra elkezdtem nézni, bár ne tettem volna…. azzal hogy Rollins majd 1 évre kidőlt, lőttek egy top heel karakternek, Lesnar most szabadságon, KO még mindig csak mid carder, pedig simán lehetne belőle egy Lesnar 2, de ugye wwe meg vince papa, most visszajött Del Rio, ez jó húzás volt, főleg hogy Zeb mellé tették, és egyből megnyerta az övet, de kb ez az ő szintje, ő is csak mid carder, pedig régen qrva jó heel volt, de az már régen volt, Big Show már felejtős ő már csak jobber, Rusevel nem tudom mi van, és ahogy láttam Summer Rae-t is elvették mellőle, Wyatt most a legjobb heel most, de ő kb soha nem fog öv közelébe kerülni, még övet sem nyert eddig, most meg ugye a BoD ellen mennek, szóval ő is kilőve….. azt kb ennyi, nincs top heel karakter jelenleg, Sheamus se tudom hogy most hol jár, pedig ő mr. pénz a bankban, Berretát még Rooney is elveri, szóval…. nem értem most mit tervez vince papa, mert face karakterekből annyi van, hogy ihaj, a top facek ugye Roman, Ambrose, Ziggler, mister szuper széna (hál isten szabadságon van), nemsokára jön mister Yes, Orton ( ő is pihenőn van), mid cardereknél Neville, Cesaro, Ryback… szóval itt van annyi hogy csak na…. szóval jó lenne már valakiket heel turnben részesíteni, hogy Rollins távollétében, meglegyen azért az az 1-2 top heel karakter, mondjuk Ambrose, mister Yes, Ryback, Cesaro, nekik nagyon jól is jönne ez a heel turn, mert faceként semmit nem fognak elérni, az fix, max mister Yes…. a tt osztag szóra sem érdemes, a csajoknál most ez a Charlotte meg Paige feud egész jó lehett, itt legalább meg mertek lépni egy turnt, és milyen jól tették Paige egyértelmű heel alkat és jól is áll neki, de övet az biztos hogy nem fog nyerni, misis Flair lesz most a csajoknál szuperszéna, legyőzhetetlen lesz…. nem értem hogy a csajoknál miért nem csinálnak ott is külön tt osztagot vagy ic, esetleg us övet…. mert így a többiek nagyon nem fognak szóhoz jutni, max ilyen superstars meg main event adásokon, azt csá…..

  Az adásról sokat nem írnék, mert nem is lehett, vannak ezzek a tournament meccsek, ahol kb még a hülye is tudja hogy ki fog nyerni….. döntőben Brother vs Brother lesz, Ambrose becsicskul Reingsnek, azt csá, ehhez nem kell nagy jósnak lenni, a BoD vs Wyatt Family nagyon jó meccsnek igérkezik, igazából ez az egy, amit megnézek, a többit átpörgettem majd….

  u.i. olvastam ezt a nagy komment háborút hogy Kane legenda-e vagy sem, szerintem ez kérdésre sem méltó, aki több mint 20 éve itt van az iparban, és nem akármilyen meccseket nyomott le, az lehet most bármilyen jobber, az igenis legenda…. lehet hogy nem nyert sok övet, de UT sem, szuperszéna nyerhet kis millió övet, ő majd akkor lesz legenda, nem ő soha nem lesz legenda :D… csinálhat bármit, max a kis gyerekeknek, de azok sem fognak már rá emlékezni, mikor felnőnek…. na ennyit erről

  Kedvelés

 9. Azt mindenki tudja már, hogy végül kik fognak harcolni az övért, de akkor legalább nyerje meg Ambrose, könyörgöm. Ha megint kikapna, sokat gyengülne a karaktere, így is állandóan Rollins jött ki győztesen az összes feudjukból, amit nem bánok, viszont most Ambrose ideje jött el. De ha ez túl nagy kérés, akkor jöjjön Sheamus, mert már rohadt unalmas, amit csinál és ez a táska beváltás nagyon jó változás lenne a wwe és az ő számára is.
  Owenstől vegyék már el azt az övet. Láttátok mit művelt Neville? és ezek csak átlagos mozdulatok voltak tőle. Nagyon tehetséges és szerintem jó interkontinentális bajnok lenne.
  Adás eleje nagyon adta. SS-en akkor végül 2v2 lesz? Múlthéten 4-en se bírtak a Brothers of Destructionnal. Undertaker (aki tényleg egy igazi legenda) és Kane tényleg az év legjobb meccsét fogják hozni nekünk.
  D.B. miatt ne aggódjatok, a visszatérése után két héttel megint lesérül majd…egy gonddal kevesebb. 😀 és már csak 1 van….

  Kedvelés

 10. Az adás eleje nagyon bejött…szívesen megnéznék egy Wyatt Family vs The Authority-s feudot a későbbi időkben amikor már nem akarnak semmit kezdeni a vezetőséggel…csak persze majd kellenek is emberek Triple H és Steph mellé…Cesaro mehetne is oda…ha ugyan azt csinálja ott is mint most akkor nyugodt szívvel engedném oda…ezt csak azért mondom mert tudjuk hogy Rollins-al se tett valami jót hogy odacsapódott….

  a meccsekre kitérve az Ambrose vs Ziggler ami tetszett + a Cesaro vs Reigns….igen még az is…Cesaro miatt…bár Romant nincs kedvem szidni mert csak a face karakterével van bajom azt meg egyszerűen MEGLEHETNE oldani…..

  Kedvelés

 11. http://wwewrestling-news.blogspot.it/2015/11/barmi-tortenjen-reigns-lesz-bajnok.html?m=1

  Ennyi.Egy tehetségtelen senki.Ha nincs a szamoai majom cirkusz nem lenne sehol.Jól benyalta magát a csámpás uralkodó ráncos seggébe,jó mélyen,müzlisen.Ugyan az a kettő,csak az egyik a jelen és lassan lejár a szavatosság a másik pedig a jövő..
  Elképzelni is rossz,milyen sokáig lesz bajnok és mennyi tehetséges pankrátor fog miatta eltünni…
  Jön a müzli vol 2 korszak…kegyetlen..

  Kedvelés

 12. Csak megnéztem Cesaro meccsét..Remek pankrátor,,kentaur megy egy nagy 0.Sportszerű volt mindkét fél a végén,ez jó,de a végeredményért kár..Lehet hunter a végén heelt csinál Cesarobol és így kaphatna nagyobb esélyt,bár akor megutálná a közönség..bár már utálták anno is amikor bajnok volt.Érdekes válaszút ez..Lehet nem is lesz belőle semmi.

  Kedvelés

  1. Te már tényleg imádod Cesaro-t, mert már nem is Cezaro-nak mondod.
   Ő tényleg megérdemelné, hogy bajnok legyen.A promo képességeit leszámítva magasan a legjobb az egész roster-ban.Azt meg, hogy nem bír beszélni, könnyen kompenzálható.Áljon be az Authority mellé és máris lesznek ketten, akik beszélnek helyette.Ő meg csak nyerje a meccseket azt jólvan.Manager-rel már minden tekintetben ő lesz a legjobb.

   Kedvelés

   1. Fogadd el,hogy Kane legenda.Ha ez sikerül,könnyebben tovább bírsz lépni.
    Következő lépésként pedig jöhet a másik tény elfogadása,miszerint a Wyatt family pusztította el a csicska..et:D

    Kedvelés

 13. Most komolyan.Van olyan a világon aki nem tudja ki lesz az új wwe bajnok?És kivel meccsel az övért?Természetesen nyertek papírforma szerint.Eggyiket se néztem meg,de leírom kik nyertek.Cezaro nagy kedvencem,imádom,de nem akartam látni,hogy ismét kikap,főleg nem egy ilyen senkitől.el patronka alap,bár bajnok,de megy a főövért,mert ez a reális..akárcsak gondos bocs..és természetesen békapofa is,hogy legyőzve gondost,benyaljon a tesókájának..Szánalmas.
  A hegyomlás,giga csokigolyó miért nem kapott esélyt?Mondjuk jobb is,mert ki kiváncsi arra,hogy ismét megalázzák őket?Senki.khalisto amúgy ezért jutott tovább korábban?veszett kutya ellen is nyert volna patronka,de legalább kapott is volt..Na mindegy.

  A druidák alkonya!Ejj de rég láttam már őket!!Annyira tudtam,hogy meghúzzák a bárány maszkokat s lám..
  A démonok megjelenése,beszéde isteni volt ahogy ők maguk is!
  A BOD vs WF az év meccse,sőt!Ha olyan lesz amilyennek elképzelem,az utóbbi évek egyik legjobb meccse is lehet,főleg ha beköszön Sting és Boogeyman is.Utóbbit visszahozzák,de pont ő maradna ki a sötétség háborújából?Hiteltelen lenne,így tuti feltűnik.Sting meg Sting,ennyi elég önmagában is.
  Várom.A két démon figyeld 88 as kolléga,a két L E G E N D A újra együtt harcol,s talán utoljára.Biztos nyerni fognak.A halott ember az ssen ünnepli a 25.évét a ringben.Úgy gondolom,ha vissza is vonulnak jövőre (ezt a meccset egészen a wm ig kellett volna elhúzni,és ott atom robbanás lett volna..és ott vonultak volna vissza mindketten..) Wyatt az egyetlen aki méltó utódja a démonok örökségének!
  Remélem így lesz,mert önmagában az hogy velük meccselhetnek és a wm en Wyatt a halott ember ellen!Kiba..nagy megtiszteltetés neki,és ami most van..elképesztő.3 éves volt mikor Undertaker már meccselt.És most egyenrangú felekként néznek szembe egymással.
  Egy álom valóra vált.És ha valóban ő viszi tovább Undertaker és Kane örökségét akkor úgy gondolom,megnyugodhatunk,mert a démoni lét,a pokol,a szörnyek keringője folytatódhat ezálltal.Wyattel és a Wyatt familyvel.
  Most viszont kifognak kapni,de kegyetlenül jó meccs lesz.És legendáktól kikapni mindig megtiszteltetés.Úgy gondolom,ezzel Wyatt karaktere egy felsőbb szintre lép,ahogy a család is.Remélem nem basz..el őket idővel,mert igaz,hogy Kane és Undertaker legendák és csak egy van belőlük,soha nem lesz két ilyen kegyetlen démoni szörnyeteg mint ők,de Wyatt az árnyékukból saját legendát építhet,hosszú évek,évtizedek kemény munkájával,Még csak 28 éves.Ő a jövő.Remélem sikerül neki.
  A meccset meg ku.. várom már!!!!!!!!!!!!
  Újra együtt a BOD ez nekünk oldscool rajongóknak olyan mint a SW rajongóknak az új rész.Hihetetlen,elképesztő,és kur.. jóóóóóóóóóóóóó

  Kedvelés

  1. Ez most komoly?A doom ivadékok ismét kikaptak a 3 d től,meg amúgy is bárkitől.Minek vannak még itt a legendák?Imádom őket,de nem lehettek bajnokok,nem értem minek hozták őket akkor vissza..persze fel kelett futtatni a trombitás fattyúkat,de ilyen áron?Vagy menjenek még 1 x utoljára az övért,és legyenek 10 x tt bajnokok..amit megérdemelnének,és még nagyobb legendák lennének,vagy menjenek el innen..mert rossz őket nézni,hogy nem 1 x nem 2 x és nem 3 x már kikaptak a nagy “bajnokoktól”most meg koloncként és vigaszdíjként a tt vonal egyik legjobb csapatát a legnagyobb lúzer jobber csicska csillaglány csicskáit kapták ismét meg..Legjobban a tt vonalat sajnálom..kár érte..és a 3 d fiúkért is,nagyon nem ezt érdemlik!

   Kedvelés

 14. Mi volt ez a Dean vs. Ziggler? Egy berögződéseket maguk mögött hagyó rendesen megkoreografált mérkőzés, amelyben nem a mindenki által mutatott sablonfelépítést láthattuk? Tetszett. Lehet, ha még egy hasonló lett volna már untam volna, de így kimondottan üde színfolt volt. Nagyon remélem, hogy HHH terve Kevinnel most, hogy rábeszélni, hogy önként veszítse el a mérkőzést, hogy mindenképp Roman ellen engedje Deant így összeugrasztva kettejüket. Del Rio pedig “véletlen” maszktépése érdekes volt, nem szabadna azoknak ilyen könnyen lejönniük. Neville Owens sem volt rossz, de fájó, hogy ennyire le van vizezve KO. Cesaro ismét megmutatta, hogy ki a jobb pankrátor, természetesen nem nyerhetett,,,,de azok a pimasz gesztusai és gyermeki könnyedséggel végrehajtott mozdulatai amiket Roman soha az életbe nem fog tudni kivitelezni mindenképp megmosolyogtatók. Brutális, hogy mennyire alázta az egész meccs alatt a szamoait, és még mindig Kid-et támogató ruhában! Félő, hogy a vezetőség nem nézi jó szemmel ezeket az akcióit, na meg a saját szekcióját ringből fotózkodását, no meg a “még mindig remélek” twittjeit.

  Egy dolgot nem értek. Roman már volt kifütyülve a világból nem is egyszer. Nem arra akarok célozni, hogy ilyen alapon felesleges top face-t csinálni belőle, hanem, hogy ha ezt el tudta érni a közönséggel, akkor ez csakis azt bizonyítja, hogy jó heel alapanyag! A nevetség tárgya tehát nem az, hogy harmadjára akarnak nekifutni ennek a face of the company marhaságnak vele, hanem hogy ezzel egyidejűleg eltékozolják a heel potenciálját. Érthetetlen. Nagyon “ameriaki” közönség kell majd SS-en ahhoz, hogy ha tényleg Dean ellen meccsel az övért, és megnyerni -mert megfogja- azt, akkor ne legyen Royal Rumble befejezés egy az egyben,,,,,

  Kedvelés

 15. Ha Daniel Bryan visszatérne az SS-en mint HHH új embere és kapna egy meccset a címért egyből amint Roman megnyeri, nagyon adná 😀 Meglenne az új top heel, Bryan személyében, aki ha jól emlékszem igen csak jó heel volt régen is, Rollins pedig amikor visszatér jövőre, faceként indulhatna Bryan és HHH ellen.

  Kedvelés

  1. A yes yes yes fas..g után és a rengeteg face gyerkőc után nem merik meghúzni a heel kecskepofát,bár sose kedveltem őt,de amikor heel bajnok volt és szemtelenkedett pl a hegyomlással is stb nem volt rossz.És szabadabb is volt,de ezt nem merik csak azért meghúzni,hogy a baby face kentaur egy heelel feudoljon.
   müzli nemsokára visszatér itt van kecskepofa is nemsokára,kentaur,de csak 1 lehet bajnok.Pusmogtak egy lehetséges müzli vs pinki feudot,de ebből nem lesz semmi szerintem.júdás ugye kiesett,és nincs olyan heel aki versenyképes lehetne ezekkel a mócsingokkal szemben.Érdekesnek nem mondanám,az előttünk álló időszakot..de talán lesz valami változás.
   Nem 1 baby face fejedelem lesz hanem 3 muahahahaha

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek