WWE RAW 2015. november 2. – Egy csipet Survivor Series

001_RAW_11022015ej_0047-2752954091

A RAW 2015. november 2-án Denver városából, Colorado államból indul, ahol legelőször a ringbe nem más érkezik, mint a WWE Nehézsúlyú Világbajnok első számú kihívója, aki az előző Monday Night RAW-n képes volt felülkerekedni 3 ellenfelén, amivel megszerezte a No. 1 Contender jogot. Roman a szorítóba sétál, ahol mikrofont ragad és elmondja, hogy…

Nagyon büszke és örömmel teli pillanat a számára, hogy itt lehet Denver városában, Colorado-ban, azonban ezt csak fokozza az, hogy első számú kihívóként jelenhet itt meg, ami azt jelenti, hogy Ő lesz a következő WWE Nehézsúlyú Világbajnok. Azonban most nem erről, hanem Seth Rollins-ról szeretne beszélni, aki remek. Roman kijavítja magát, és elmondja, hogy nagyon remek…a megfutamodásban és abban, hogy csókolgassa a Vezetőség seggét. Nem igazán szereti azokat az embereket, akik hátat fordítanak a szükséghelyzetekben, vagy akik az arcába hazudnak és a háta mögött összeesküvést szerveznek, egy szóval nem igazán rajong Seth Rollins-ért. Ez csak még inkább táplálni fogja őt abban, hogy minél energikusabban és keményebben harcoljon leendő ellenfele ellen és nem lesz senki és semmi a világon, ami képes lenne megállítani őt…Végül pedig Ő lesz a következő WWE Nehézsúlyú Világbajok. “You Can Believe That”!
Ekkor megszólal a jelenlegi WWE Bajnok zenéje, aki egy mikrofonnal a kezében a bejárat felől érkezik. Rollins gúnyosan, mosollyal az arcán visszakérdez, hogy Roman szeretné megtenni az, ami még senkinek sem sikerült és elvenni tőle a WWE Bajnoki övet? Egy eléggé erőltetett kacagást követően Seth visszagondol a Shield-es időszakára és kijelenti, hogy már akkor látta a tehetséget Roman-ben és tisztában volt vele, hogy a Big Dog egy nagyon leleményes és kiváló Szupersztár. Képes volt megnyerni a Royal Rumble-t, amit követően a WreslteMania XXXI.-en ringbe szállhatott Brock Lesnar ellen, akit valósággal sakkban tartott és csak egyetlen kopogtatásra volt a győzelem megszerzésétől…Azonban fordult a kocka és egyáltalán nem Roman javára. (Seth emlékezteti ismét egykori csapattársát, hogy ekkor beváltotta a Money In The Bank táskáját, amivel megszerezte a címet). Egy újabb kacajt követően ezt szavakban is elmondja, ami nagyon nem volt szimpatikus a közönségnek. Rollins saját véleménye szerint olyat tett, amit még senki és ezzel történelmet írt…Éppen ezért Roman nagyon jó, azonban mindig csak egy második legjobb lesz Rollins árnyékában. Mindenki úgy fog emlékezni majd rá, mint a srácra, aki a Bajnok bőröndjeit cipelte.
Reigns ekkor kisebb csendet követően megkérdezte a Bajnokot, hogy miért nem sétál be a ringbe mint egy férfi és folytatják szavak nélkül. Seth elindult a szorító felé, azonban megszólalt a Vezetőség zenéje. Triple H és Stephanie a bejáratig sétáltak, ahol a hölgy kérdőre vonja a rajongókat, hogy ki szeretné látni Seth Rollins és Roman csatáját? Természetesen a közönség pozitívan reagál erre…Kijavítja magát Steph, hogy ki szeretné látni kettejük küzdelmét a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért? Ezzel még inkább szimpatizált a rajongótábor, ám hiába, hiszen csak mulatott a Vezetőség. A One on One küzdelem csak a Survivor Series-en lesz esedékes két hét múlva. Azonban a mostani RAW-n egy Tradicionális 10 emberes Elimination Survivor Series Tag Team csatát tekinthetünk meg. (A küzdelemben kopogtatással vagy feladatással lehet győzelmet aratni, ám nem egyből. Ha valakivel feladatják a küzdelmet vagy képesek 3 másodpercig Pin-ben tartani, akkor a résztvevő kiesett a küzdelemből és a harcban Ő már nem szerepelhet. Hogyha egy csapat mind az 5 tagja kiesett, akkor ért véget a harc). Triple H még kijelenti, hogy Seth Rollins tetszőlegesen választ magának 4 embert és a bandája szembe fog nézni a mostani RAW főeseményén Roman csapatával, amibe Reigns választ maga mellé tetszőlegesen 4 embert.

Dolph Ziggler vs Kevin Owens

A ring mellett ismét megjelent Tyler Breeze, aki folyamatosan elterelte a Show-Off figyelmét. Végül Dolph emiatt kapott is egy jókora Pop-Up PowerBomb-ot, ami után nem tudott kirúgni a kopogtatásból és vereséget szenvedett KO ellen. Tyler a harc után a földön heverő Ziggler mellé térdelt, hogy készítsen pár Selfie-t, azonban Dolph egy pofont osztott ki Breeze-nek. Tyler ezt nem igazán viselte el és egy Finisher-el válaszolt a támadásra, ami után Summer-el együtt folytatták a képek készítését.

A Backstage-ben Seth Rollins sétál oda hatalmas kacajjal Kevin Owens-hez, aki éppen most végzett a csatájával. Seth megkérdezi tőle, hogy mennyire tetszik neki egy WreslteMania csata, amiben Rollins ellen harcolhatna. Bajnok vs Bajnok küzdelem a WWE Bajnoki és az Interkontinentális Bajnoki övért? Kevin-nek tetszik, ám nem ez az első számú dolog, ami miatt Rollins megkereste Őt, ez a csatát garantálná neki, hogyha kiegészítené a Team Rollins-t a főeseményen. KO beleegyezik, így a Bajnok csapatának második tagja nem más a címvédő mellett, mint az Interkontinentális öv birtokosa, KO.
Szintén a kulisszák mögött Renee Young készített egy interjút Becky Lynch-el, aki részt fog venni a mostani RAW-n egy Fatal 4 Way csatában, ahol Paige, Brie Bella és Sasha Banks ellen száll majd ringbe, a küzdelem nyertesem megkapja a lehetőséget, hogy harcoljon Charlotte ellen a Survivor Series-en a WWE Díva Bajnoki övrét. Becky elmondja, hogy alig várja, hogy végre elláthassa annak a kétszínű, hazug nőszemélynek a baját. A beszélgetése csatlakozik Brie is, aki elmondja, hogy Becky biztosan nagyon szeretne a barátnője ellen harcolni egy fair csatában, azonban el kell keserítenie, hogy Ő lesz majd Charlotte első számú kihívója.

Cesaro vs The Miz

A küzdelemben a közönség egyértelműen Cesaro-t támogatta, aki meg is hálálta a rajongók bizalmát és egy pörgős csatában bravúros győzelmet aratott. Képes volt értékesíteni a Swing-et, amit követően Miz elszenvedte a Sharpshooter-t, amiből nem tudott kiszabadulni, így kénytelen volt feladni az összecsapást.

A ringbe a Wyatt Family érkezik, akik a Hell In a Cell-en megtámadták Undertaker-t, majd az azt követően RAW-n Kane-t és mindkét Szupersztárt elvitték magukkal a kulisszák mögé. Bray elmondja, hogy most valami igazán különlegeset szeretne elmondani illetve adni a közönségnek, hiszen ők elvitték magukkal Undertaker megviselt és Kane tehetetlen testét, azonban mindkettejük elvesztette a lelkét örökre. Ő megidézi a vihart, a villámlást a tüzet…Közben látványos pirotechnikai elemekkel díszítette ki a Szupersztár beszédét a cég…Végül egy rövid összeállítást tekinthetünk meg a Brothers of Destruction-ről, ami után Bray hatalmas kacagásba kezd.

Lucha Dragons vs King Barrett és Sheamus

A Dél-Amerikai és a Európai duók néztek szembe egymással, ahol végül a Heel karakterek csapata került fölénybe. Egyedül maradt a ringben Barrett és Kalisto, ahol “King” megpróbálkozott a Bull Hammer-el, azonban a mexikói látványosan fordítani tudott és kiosztotta a befejező mozdulatát, ami után lekopogtatta ellenfelét és megszerezte a győzelmet.

A Backstage-ben Jack Swagger jelent meg, aki Zeb Colter-t kérdezte arról, hogy miért állt össze a mexikói Alberto-val és mégis mi értele van annak, hogy tönkre tette az Igaz Amerikai csapatot és létre hozta MexAmerikát? Zeb-nek annyi ezzel a célja, hogy különböző emberek is tudjanak csapatban dolgozni és hogy ezzel felhívja mindenkinek a figyelmét a testvériességre és az összetartásra. Megjelent Alberto Del Rio is, aki azt ajánlotta Jack-nek, hogy tartsa távol magát a mentorától és MexAmerikától is, azonban ha bajt keres, akkor a legjobb helyen jár…

Alberto Del Rio vs R-Truth

Ismét egymás ellen harcolhattak a Szupersztárok, akik közül újra a United States Bajnok tudott nyerni egy gyors küzdelemben, ami eléggé egyoldalúra sikeredett.
A kulisszák mögött Seth Rollins találkozott a New Day csapattal, akik rábeszélték a Bajnokot, hogy had csatlakozzanak a bandájához. Azonban még így is csak 4-en voltak, ami miatt megjelent Xavier Woods, aki visszatért a sérüléséből…Ezzel végleges lett Seth csapata: Rollins, Kevin és a New Day

Paige vs Becky Lynch vs Brie Bella vs Sasha Banks (No 1. Contender Meccs – Fatal 4 Way)

A hölgyek összecsapása nagyon jóra sikeredett, amiben a csata végéig nem tudhattuk, hogy ki is lesz végül az, aki megszerzi majd a győzelmet. Végül Sasha volt képes értékesíteni a Bank Statement nevezetű Finisherjét Becky-n. Azonban érkezett Paige, aki kivágta a ringből a “Boss”-t és bevitte a Ram-Paige-et szintén Becky-nek, aki már nem volt képes kirúgni a kopogtatásból. A Norwich-i hölgy lett végül Charlotte első számú kihívója a Survivor Series-re a WWE Díva Bajnoki övért…A küzdelem után Paige elmondja, hogy mindhárom hölgy vereséget szenvedett és Ő az egyetlen, aki az első számú kihívója lett a Bajnoknak.

A kulisszák mögött Charlotte adott egy interjút, amiben elmondta, hogy Paige többször is megsértette a családját, valamint nevetség tárgyává próbálta tenni Ric-et. Nem tudja ezt elfeledni és ezért egy nagyon kemény felkészülést követően erőteljesen fog szerepelni a PPV-n leendő ellenfele ellen.

Team Reigns vs Team Rollins

Legelőször a Team Rollins tagjai érkeznek meg, ami után várhatjuk, hogy kiket szerzett maga mellé Roman, hiszen a RAW alatt egyszer sem láthattuk, hogy valakivel diskurált volna a Backstage-ben Reigns.
Roman bevonulásár követően nem mások érkeztek, mint Reigns unokatestvérei, az Uso ikrek, akik immáron ismét Tag Team-at alkothatnak. Hosszabb ideig nem láthattuk őket, hiszen Jey sérülése miatt kénytelen volt a duójuk szünetelni. Ezúttal ismét együtt, teljesen energikusan érkeztek az arénába. Őket egyből a Big Guy, Ryback, majd a Lunatic Frigne követte.
A két hatalmas Tag Team csatája egyből parádésan kezdődött, hiszen Xavier, aki bevállalta, hogy elindítja a küzdelmet, eléggé gyorsan egy Flying Body Splash-t követően kiesett a küzdelemből. Kofi vette át a helyét, ám Ő sem igazán boldogult az Uso ikrekkel és a Frog Splash után Kingston-t is lekopogtatták, amivel már csak 3 ember maradt Rollins csapatában. Big E. volt az utolsó a New Day-ből, aki egyből átvette a stafétát Kofi-tól. Valamivel jobban szerepelt, mint előző két csapattársa, végül lepacsizott Owens-el, amit Jimmy Uso nem látott. Ahogy nekifutott a kötélnek, hogy kiugorhasson a ringből Big E. felé egyből Kevin-el találta szemben magát, aki bevitte a Pop-Up PowerBomb-ot és kiejtette az egyik Uso-t.
Befejezésül a sors fintoraként Dean és Roman maradt Reigns csapatából Seth Rollins-al szemben, akinek már az összes társa kiesett. Nem tudott elmenekülni, így egy széket fogott és azzal támadta meg egykori csapattársait. A bíró diszkvalifikációval vetett véget a küzdelemnek, ami után azonban nem állt meg az adok kapok.

A RAW befejezésénél Rollins és Roman maradtak a ringben ketten, Reigns eléggé nagy verésen volt túl, ám annyi ereje még akadt, hogy kiosszon egy Superman Punch-ot. Ezt követően Rollins a Bajnoki övével együtt távozott az arénából…Ezzel ért véget a RAW, amit majd a SmackDown fog folytatni csütörtökön.

19 című bejegyzés “WWE RAW 2015. november 2. – Egy csipet Survivor Series” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Te jó isten mekkora meccs lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Legyen így!
   Ha meg Sting nem lesz 2 a 4 ellen is ku..jó lesz.

   Kedvelés

 1. Aszt pusmogják,hogy azért hozták vissza az ungabungákat h ők legyenek a tt bajnokok.
  Ez magában is vicc,mert nem 1 x voltak már bajnokok és hót unalmasak,nem képesek megújjulni stb de az igaz,h inkább úk mint atrombitás fattyúk..de..és fontos ez a de..mi lesz a 3 d fiúkkal?Nem lesznek tt bajnokok?Nem érhetik el a legendás 1 0 x es tt címet?Akkor minek hozták őket vissza????
  Csak megalázták ezzel őket,a legendákat,és magát a legendájukat..Kár értük.

  Kedvelés

  1. De Royal azt is nézd The Ascension,Lucha Dragons,PTP,Los Matadoros, és ha ehhez hozzá tennénk egy pancser Xavier nélküli fasza karakterrel fel állítót Kofit és Big E-t mert ők 2 en tehetségesek+ ehhez még jön a Dudley Boys nagyon jól fel tudták volna dobni a TT vonalat velük csak hát Vince papának agya sajnos nincs!!!

   Kedvelés

 2. Te meg ha okoskodni akarsz, akkor gondolkozz előtte…
  Royal hozzászólásait kritizálták ergo nem azt olvastam el, amit ő írt, hanem azt amit “róla” írtak.
  Linket meg igen, megnéztem, mert görgetés közben észrevettem, és ismerős is volt a másik oldalról.

  Kedvelés

 3. Micsoda izgalmak.. 5v5 után azt hittem Rollins megint szarra veri őket a székkel mint anno.. De nem , super BITCH punch 😀 Cena 2.0 lenyom mindenkit 😀 es a cikk megfogalmazása.. “Sakkban tartotta Brock Lesnart” :Dddd aztak.. Kb 1 percig előtte jókat pihent a meccsen 😀 remelem megnyeri az övet es akkor joggal uthetem át a monitort. Az adashoz ennyit fűznek , de meg annyi hogy gratulálok Vince meg SzoposCenanak (de o csak mellek ágon) hogy a roster többi tagjával az ég világon semmit nem bírnak kezdeni.. Grat 😀

  Kedvelés

 4. Szerintem átlagos Raw volt, amiből sokkal többet ki lehetett volna hozni.

  Az elején belelkesedtem, mert az 5v5 elimination TT az egyik kedvenc meccsem, de aztán belegondoltam, hogy kik várhatóak, és leadtam az elvárásokat. Ambrose-ban és Ryback-ben biztos voltam, még a Dudley Boyzt vártam, ehhez képest az Uso tesók meglepetés volt. Sajnos a másik vonalon tartottam a New Day-től, pedig KO után reménykedtem egy Alberto-ban, esetleg Big Show-val egy egy meglepi taggal. Sajnos mind a csapatkeresést, mind a meccset sokkal jobban is felépíthették volna, így egy erős átlagos lett. Minden srác bemutatta a standard mozdulatait (kivéve KO-t, aki amióta feljött, mintha elfelejtette volna a move set-jének a 90%-át), de nem volt semmi váratlan.

  Cesaro-Miz: Cesaro elkönyvelheti a negyedéves győzelmét, legközelebb február környékén számítson ilyenre. Csak tudnám Cole milyen “rollról” beszélt vele kapcsolatban, utoljára a Jégkorszakban engedték meccset nyerni. Pedig továbbra is abszolút kedvenc.

  Dívák: kivételesen megnéztem és vállalható is volt. Bella ordítóan kilógott a társaságból sutaságával, elfelejthetnék már az ikreket végre. Én Beckynek vagy Sasha-nak jobban örültem volna, de egyértelmű volt, hogy Paige nyer, különben nem építették volna a “sztorit” hetek óta.

  Ziggler-KO: nagyon ratyi meccs volt, KO szinte nulla mozdulatot csinálhatott, a vége is szánalmas. Tyler tényleg kinőtte az NXT-t és nem is bánom, hogy itt van. Viszont sikerült kiválasztani azt a pankrátort az NXT-ből, akivel tökéletesen megegyező karakter már van a main roster-ben Ziggler személyében, és őt hozták fel. Nem értem mit akarnak vele? Ráadásul így, hogy Tyler heel, a Ziggler heel turn – amit nagyon sokan vártak – kb kizárt (hacsak nem megy Tyler-rel TT-ben a jövőben).

  Lucha-Barrett/Sheamus: a meccs önmagában szerintem szórakoztató volt. Viszont a jelenlegi TT divízió helyzetét jól mutatja, hogy ha akarnak egy TT kihívót a következő PPV-re és az aktuális bajnok éppen foglalt, akkor már a Money in the Bank és King of the Ring nyerteseket kell elveretniük velük a pushért. Alakul egy Lucha Dragons-New Day Kick Off, ahol 5%-nál nem adnék több esélyt egy övcserére.

  Del Rio-Truth: a meccs értékelhetetlen, viszont a Del Rio/Zeb Colter vs Swagger szál még érdekes is lehet. Egy Alberto-Jack meccs nem hoz annyira lázba, Swagger az utóbbi 2-3 évben gyakorlatilag jobber, viszont a történetet még akár érdekesen is felépíthetik.

  Wyatték: nem volt rossz promó, viszont nagyon fogy az idő és csapatok még sehol. Még a Wyattéktől is hiányzik valaki, a tesókhoz meg remélem nem töltelékeket tolnak, mint Ambrose, Ryback, stb, csak mert nem lesz lekötött meccsük. Az elmúlt időszak egyik legjobb sztorija lehet, ha rendesen felépítik a csapatokat, de nem tudom, hogy a maradék pár adásban ez mennyire sikerülhet.

  Ami pozitívum, hogy a múlt heti mélyrepüléshez képest szerintem látható volt ebben az adásban némi reménysugár (Cesaro győzelem, Wyatt és Del Rio szálak).

  Kedvelés

 5. Ismét egy élvezhető Raw… mármint a rajongóknak.
  A kezdés nagyszerű volt, amikor bejelentették a főmeccset az szuper volt. Nagyából azok lettek benne akikre számítottam csak Xavier helyett Albrto-t vártam.
  Ziggi vs Owens: Hiába Owens meccs ezt nem tekertem át. Nem volt rossz igazából és a befejezés is ötletes.
  Cesaro vs Miz: Töltelék meccs, de legalább a Király meccsel.
  Lucha Dragons vs Barrett és Sheamus: Meglepő végeredmény, de örömteli. A Lucha-nak mehetne a közeljövőben egy Tag Team öv nyerés.
  Alberto Del Rio vs R-Truth: Még egy töltelék meccs. Ez Alberto új finishere? Nem valami hiteles…
  Brie vs Paige vs Sasha vs Be kilincs: Elég jó díva meccsekhez képest. Várható végeredménnyel.
  Team Reigns vs Team Rollins: Megint összehoztak a Raw főmeccsére egy király meccset. Az elején, mikor Woods felspanolta magát és Jimmy előkészült a Superkick-hez lehetett tudni mi jön. 🙂 Ismétlik a tavalyi meccs elejét. Usos mehetne a TT övekért Dean pedig az IC ért.
  Legutóbb Rollins-nak szurkoltam, most a kihívónak. Reigns simán megérdemelné az övet.

  Kedvelés

 6. Nem most csináltam utoljára ilyet, de kezdjük.
  A kick off azt hittem 0 pont lesz, mert a Roman nyitotta az adást. Aztán jött Seth, meg bejelentették a főmeccset, ami akkor még jól hangzott, így 6/10.
  DZ és KO tehetségesek, de a Tyler-Ziggler dologból többet is ki lehetne hozni – bár ez nem ide tartozik. 7/10.
  Miz és Cesro is Vince papa áldozatai, ennek semmi értelme… 0/10.
  Tag Team-ml a main rosterben nem foglalkozunk.
  Del Rio és Swagger között jó hardcore meccs lehetne Series-en. De PG van, bmeg… Truth elleni mérkőzés értékelhetetlen.
  A Díva Fatal 4 nem volt rossz, de nagyon várom a Sasha face turn-t, csak nehogy csalódjak. Paige-nek nem áll jól az új harisnya (vagy mi ez, nem vagyok szakértő csak fetisiszta :P) , ez nem annyira dögös, vissza a régit!!!!!!! Ez utóbbi miatt csak 8/10.
  A főesemény szintén értékelhetetlen, mert ott volt a New Day, és mert a műsor végén a Big Dog Superman Punch-ot adott a bajnoknak.
  Összességében a színvonal újbóli visszaesését láthattuk, mintha a kreatívok egy szardarabot pofozgatnának, ahelyett, hogy lehúznák azt a WC-n.

  Kedvelés

 7. Gratulálok a WWE nek ugyan is 2 hét múlva a WWE történetének legszarabb Survivor Series gáláját fogjuk látni!!!

  Pozitiv: Az tetszett hogy Cesaro végre nyert sok idő után de nyert 🙂 Alberto Del Rio is nyert és jó, Wyatt promoja elképesztő figura 🙂 kezdem szeretni remélem nem hiába mondta el itt is és a múltkori SD n a promoját remélem terveznek velük valamit az SS re!! 🙂 5v5 TT meccsből annyit hogy fasza volt ahogy a gyökér Xaviert ki vágták a meccsből 🙂 Lucha Dragons nyert remélem ők mennek a TT övekért és nem járnak úgy mint a Dudley Boys! 🙂
  Na de a negatív: Komoly hogy Ziggler csak ennyit érdemel? Vicc… a másik hogy ha a The Ascension nem tudnak mit kezdeni pls tegyétek vissza őket az NXT be, ténylég csak ennyit tudnak ki találni hogy egy alulírott Cody Rhodes csicskái? szánalmas.. úgy látszik Ryback és Dean Ambrose is ennyit érdemel Ambroset szarrá verik a tt meccsen Ryback meg kap belőle 5-6 percet és ennyi!!! ennek sincs sok értelme. Hol van a Dudley Boys??? úgy látszik őket is el lehet felejteni a TT vonalból!!

  Elgondolkodtam azon hogy a Wyatt Family vs Brothers of Destruction feudról és ha nem így bántak volna a tehetségekkel mint Nevillel és Kevin owensel vagy Cesaro ebbe a feudba másokat is bele lehetett volna tenni mert a The Ascension bele írott volna Taker ék mellé szerintem és 5. tagnak Finn Balor de ez csak az én véleményem 🙂 az biztos hogy ahogy lehet ismerni Vince Papát ezzel az 5v5 TT meccsel a Survivor Seriesre el lőtte a puskaporát!! De ne legyen igazam!!! 2 hét múlva jön a legszarabb Survivor Series köszi Vince Papa fasza csávó vagy!!! 😉

  Kedvelés

 8. Kritikán aluli,nézhetetlen moslék.
  A video a két démonról nagyszerű volt.Egyenként is hatalmas legendák,de így együtt…A valaha volt legjobb tt páros volt az övék,és remélem újra láthatom őket,még utoljára..
  Wyatték szerepe most jó,de látszott rajtuk,hogy mennyire tisztelik a két legendát,és a megtiszteltetés,hogy velük meccselhetnek.Pl a wm en amikor Takerral meccselt,Wyatt oda volt meg vissza az egésztől,mert ő is nagy rajongója neki.És azokkal meccselhet akiken felnőtt..Mint júdás Stingen és vele meccselt..egy nagy gyermekkori álom vált ezzel valóra nekik tök jó.
  Nem tudom mit akarnak most kihozni ebből az egészből.Annyi biztos az ss en 5 vs 2 nem lesz,még 3 fő kell,de remélem nem bohócokat kapnak a démonok,inkább legendákra tippelek.

  Cezaro jó volt,nyert.Ennyi a pozitívum a többi ótvar.

  http://wwewrestling-news.blogspot.it/2015/11/a-wwe-csalodott-roman-reigns-ben-ez-az.html?m=1

  ennyi meg egy bambi muahahahahahahahaha

  A főmeccs mindent alulmúlt.Annyira kiszámítható..mindet kitaláltam kik lesznek mindkét oldalon..ungabungák minek jöttek vissza?Hót unalmasak,veszett kutya is,békapofa csak egy seggnyaló árnyék,egy csicska.Csettint kentaur és rohan.A menekülő bajnok még mindig vicc,ahogy a trombitás fattyúk is,ne meg gondos bocs.Mi értelme 3 külön öv szekciót összenyomni ilyen ratyi meccsekbe?
  A végén még ungabungák lesznek a tt bajnokok,a 3 d fiúk meg csak szopni jöttek vissza..nézzétek meg ez lesz..de ne legyen igazam.
  Nagyon unom ami megy.Minden héten 2 x ugyan az.Mindnekit megver kentaur,júdás mindig kikap ha nem öv meccs van,amugy verhetetlen troll bajnok,a tt bajnokokat mindenki szétalázta már,kentaur egymaga,de a legendás 2 d fiúk nem bírják őket tét meccsen lenyomni..
  veszett kutya karaktere …szánalmasan erőtlen és gyenge,kár érte,nem tudott és már nem is tud megújjulni.gondosbocs ül az övén,mert 1 kihívója van csak akit úgy is legyőz..
  kentaur meg úgy se lesz most bajnok,mert júdással döntik meg puncika rekordját.Hány napis van még hátra?
  Meg az egész szakma megalázása lenne még jobban ha kentaur bajnok lenne úgy hogy se lesnar se Sting se Kane nem nyert ellene..még leírni is rossz..
  Remélem minnél előb kipicsázzák innen kentaurt,mert tőle még kecskepofa is jobb,pedig ő…tudjuk mennyire iritáló..jó azért müzlit nem nyomják le még együtt se,semmilyen értelemben sem he he

  Kedvelés

  1. Ha ennyire nem tetszik amit itt megy minek nézed??
   Nem erőszakolja rád senki, hogy nézd. Nem kell nézni és ennyi…
   Ennyi sületlen baromságot,a mit te össze tudsz hordani… Honnan veszed ezeket az űber baromságokat?

   Kedvelés

   1. Én veled értek egyet, már ott tartok, hogy el sem olvasom Royal hozzászólásait, mert akármit csinálhat Roman és akármi történhet az adásban az biztos sz*r.
    Nekem tetszett ez az adás is és őrülök annak is, hogy Roman mehet a VB címért.
    Linkről: sok kósza hír volt már azon az oldalon, ettől még ez lehet igaz is, de remlem nem.

    Kedvelés

    1. Anno az ilyen Regins félék csak jobberek voltak:) Meg most abban mi a jó,hogy 20 perc fetrengés majd hirtelen erőre kap,2 mozdulat és nyer..Ezt lehet élvezni? Ott van Cesaro,aki eszméletlenül jó a ringben és szart se ért el és nem is fog,mert inkább a 2 mozdulatos Regint futattják..De lehetne mondani a TT vonalat is..Régen milyen csapatok voltak és milyen meccseket nyomtak le.. Most meg ? pff,katasztrófális… De az ővek is megérnének egy misét..Hiába hívják vissza a legendákat,ha ez így marad továbbra is,akkor a Wwe nézőszáma folyamatosan csökkeni fog..Szerintem Royal jókat ír,csak a megfogalmazása nyers,de hát ő ezen az oldalon a Top heel kommentelők közé tartozik:D

     Kedvelés

    1. Ahhoz képest, hogy el sem olvasod, mégis egyből reagáltál, amikor Royal hozzászólását kritizálták..
     Ha hazudni akarsz, akkor legyen hihető.

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek