WWE RAW 2015. november 23. – One versus All

020_RAW_11232015dg_0324-966352350

A RAW 2015. november 23-án, egy nappal a Survivor Series után jelenkezik, ahol minden előtt visszatekinthetünk az előző PPV főeseményére. Ott a két jó barát léphetett egymás ellen ringbe, aki közül Roman Reigns volt képes megszerezni a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. Azonban Triple H és Sheamus akciója miatt a Powerhouse ellen beváltotta a Celtic Warrior a Money In The Bank táskáját, amivel kihívta Reigns-t. Sheamus képes volt kiosztani két Brogue Kick-et, ami után könnyedén kopogtatta ellenfelét, aki csak pár perc erejéig mondhatta magát bajnoknak.

Az arénában először a Vezetőség jelenik meg. Triple H és Stephanie a szorítóba sétálnak, ahol a hölgy lelkesen üdvözöl mindenkit a mostani adáson. Triple H elmondja, hogy 2 héttel ezelőtt, szintén egy RAW eseményen odaállt Roman Reigns elé és felajánlotta neki, hogy WWE Nehézsúlyú Világbajnokként távozhat a Survivor Series-ről. Csakis egyetlen egy dolgot kellett volna tennie – Megrázni a COO kezét és megmutatni mindenkinek, hogy hisz abban a cégben, ami mindig is hitt Roman-ben…Steph azzal folytatja, hogy kétszer játszotta el ugyanazt Roman, egyszer, ahogy Triple H említette, másodszor pedig a Bajnoki öv megszerzését követően, amikor a COO csak jó főnök módjára gratulálni szeretett volna a Big Dog-nak. Triple H visszaemlékezik, hogy Roman eszméletlenül végiggázolt az ellenfelein és megnyerte a Tournament-et, amivel megszerezte élete legelső WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övét. Ekkor a legelső ember, aki odasétált hozzá Hunter volt, ismét felajánlotta a kezét, hogy gratuláljon a győztesnek, azonban ekkor Roman egy váratlan húzással beterítette a COO-t egy Spear-el. HHH szerint ez a csúnya húzás eredményezte azt, hogy a Vezetőségnél betelt a pohár és megfosztották a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övtől…Nem is fokozza a Vezetőség tovább a hangulatot, hanem Triple H felkonferálja az új címvédőt, a Celtic Warrior-t, Sheamus!
A bejárat felől érkezett ezúttal már Money In The Bank táska nélkül, azonban egy övvel a derekán az ír Szupersztár. A kötelek közé érve mikrofont fogott és legelőször is kijelentette, hogy a Vezetőség első osztályú munkát végzett, ami miatt most Ő lehet a Bajnok. A rajongótábor nem igazán szimpatizált Sheamus-el továbbra sem, ezért a publikum egy emberként elkezdte kántálni a “You Look Stupid” mondatot. A friss címvédő azonban kijelentette, hogy semmi olyat sem tudna most mondani a szurkolótömeg, amivel elronthatnál ezt a pillanatot, hiszen ez most csakis arról szól, hogy hosszú idő után ismét Ő a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka…Sheamus elmondja, hogy a Tournament alatt Roman képes volt megmászni a hegyet, azonban egy Brogue Kick miatt egyenesen lezuhant a csúcsáról. A Celtic Warrior azzal folytatja, hogy a Római Birodalom 500 évig állt, azonban Roman Birodalma csak 5 perc 15 másodpercig…Sheamus-nek ezek után pedig csak egyetlen egy kérdése lenne az egész WWE Univerzumhoz. Magasba emeli a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet és belekiált a mikrofonba, hogy: “Most ki is néz ki hülyén?”.
A Vezetőség ekkor csatlakozott az ünnepléshez és hatalmas ölelésekkel gratuláltak Sheamus-nek, ahogy egykor Seth Rollins-nak. Roman Reigns azonban ezt nem nézte jó szemmel és a közönség soraiból érkezve a szorítóba sétált. A Celtic Warrior ekkor elkiáltotta magát, hogy az egyetlen ember itt aki hülyén néz ki, az az egykori Bajnok, Roman. Reigns ekkor odasétált közvetlenül a Bajnok elé, akinek legelőször is gratulált. A rajongók ekkor félbeszakították a Big Dog-ot, hiszen a hangosan kántálni kezdték a nevét. Ahogy arra számítani lehetett, Roman akar egy visszavágó csatát Sheamus ellen a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért, méghozzá ma este a RAW-n. A közönségnek teljes mértékben szimpatikus volt ez az ötlet, amit ki is fejeztek. Ezúttal a “Yes” szó harsogták egyetértésük jeléül. (Roman, aki ezidáig Face Szupersztárként eléggé vegyes érzelmeket váltott ki a rajongókból, ezúttal hatalmas szeretetnek örvend.) Steph szakítja félbe a két Szupersztár farkasszemezését és kijelenti, hogy egyszer már volt alakalma Bajnoknak lenni. Amikor elutasított a Vezetőség ajánlatát hatalmas hibát tett, sőt ennek a tetejében még egy Spear-t is kiosztott Stephanie férjének. Ezért csak annyit mondhat neki, hogy forduljon meg és tűnjön el a Vezetőség ringjéből. Reigns ekkor eltekint a hölgy mellett és megkérdezi Triple H-et, hogy azért az asszonyt küldte előre, mert a COO fél Roman-től?
Triple H ekkor helyet cserélt Steph-el és egy hosszas farkasszemezést követően gratulálni szeretne Roman-nek, hogy képes volt kiosztani neki egy Spear-t a Survivor Series végén. Azonban tudnia kell, hogy ezzel tett rossz fát a tűzre és vesztette el saját maga erejéből a WWE Bajnoki övet. A visszavágót pedig csakis akkor kaphatja meg, ha Triple H úgy dönt…ez pedig nem ma este lesz. A Vezetőség ekkor a bejárat felé vette az irányt és távozni készült. Megjelent a ringben Rusev, aki egy kemény Superkick-et osztott ki Roman-nek, amit követően Sheamus következett a saját Finisherjével. Úgy fest, hogy a Bolgár Bestia lesz a Vezetőség újabb embere, aki velük együtt távozott az arénából. Triple H a bejáratban visszafordult és kijelentette, hogy nem más kapja meg Roman a visszavágóját, hanem 3 hét múlva a TLC PPV-n, egy TLC csatában…Steph még hozzáfűzi, hogy a mostani RAW-n Roman-nek Rusev-al szemben kell helyt állnia a főeseményen.

The Dudley Boyz vs The Wyatt Family

A Survivor Series-en a Brothers of Destruction képes volt legyőzni Bray Wyatt és Luke Harper duóját, amivel Undertaker a 25. évfordulóját győzelemmel ünnepelhette meg…Ezúttal a Dudley Boyz léphetett Bray családja ellen a ringbe, ahol a New Face Of Fear mellett ismét Luke szerepelt. A küzdelemben végül Bubba Ray figyelem elől tévesztette ellenfeleit, hiszen a család másik két tagjával volt kénytelen foglalkozni. Ekkor egy jókora Clothesline-t szenvedett el Harper-től, amivel vereséget szenvedett a Dudley srácok csapata. A harcot követően a Wyatt Family még egy jókora pusztítást rendezett, aminek a célpontjai a két vesztes Szupersztár voltak.

Sahsa Banks vs Becky Lynch

A hölgyek küzdelme volt a mostani RAW második mérkőzése, amiben a Team B.A.D. nem túl szabályosan, azonban hatásosan győzelmet szerzett. Becky szorítása alatt Tamina elterelte a bíró figyelmét, amíg Naomi odarángatta a szorításban szenvedő Banks-t a kötelekhez, így Becky kénytelen volt elengedni Őt. Végül egy gyors fordítással Sasha kopogtatni tudta ellenfelét és megszerezte a győzelmet.

A Backstage-ben Paige jelent meg, akinek azzal volt problémája, amit Michael Cole jelentett ki, hogy az angol díva feladta a küzdelmet ezzel pedig elbukott Ric Flair lányával szemben. Megmutat egy rövid felvételt erről a bizonyos csatáról, amit a Survivor Series-en láthattunk. A kopogás pillanatában Charlotte keze becsúszott az alsó kötél alá, ami miatt kénytelen lett volna elengedni Paige-et, azonban a bíró nem jól végezte a munkáját és nem vette észre a szabálytalan szorítást…Végül Paige kijelentette, hogy Charlotte pontosan olyan mint az apja egy mocskos játékos, egy csaló.

A New Day jelenik meg, akik megrendeznek egy WWE Tag Team Bajnoki öv Open Challange-et, ami előtt az úgynevezett “First Anniversary Country Music Jamboree” ünneplést tartják meg. A szokásos népszerűsítő szövegeiket elmondva megjelent a Lucha Dragons, majd az Uso Ikrek csapata. Közös erővel 4-en ellátták a 3 Unikornis baját.

A Backstage-ben Charlotte adott egy rövid interjút Renee Young-nak, amiben elmondta, hogy nem igazán lepte meg Paige mostani akciója. Ezek ellenére viszont azt kell mondania, hogy mindig is tisztelte és mindig is tisztelni fogja Paige-et, mint dívát.

Mark Henry vs Neville

A kettejük küzdelme eléggé rövidre sikeredett, amiben Henry próbálkozott a World Strongest Slam-el, ami azonban nem sikerült neki. Azonban a másik oldalon Neville-nek sikerült a Red Arrow, ami után képes volt kopogtatni ellenfelét és megszerezni a győzelmet. Látszólag ez teljesen váratlanul érte a High Flyer-t, akinek a sikere után teljesen szimpatikusan gratulált Henry.

Cosmic Wastealnd vs The Prime Time Players és Goldust

Ismét a ringben szerepelhetett egymás ellen Goldust és Stardust. A harcban végül Titus volt képes Konnor-t kopogtatni, amivel megszerezte a Face Szupersztárok csapatának a győzelmet ebben a 6 Man Tag Team küzdelemben.

Alberto Del Rio és Zeb Colter jelennek meg, akik közül Zeb kezdett el panaszkodni, hogy nem fogadták nagy örömmel Del Rio visszatérését. Nem tetszett a közönségnek, hogy megalkották ketten MexAmerikát, amit kiparodizáltak a Facebook-on, valamint további közösségi médiákban. Ezt nem is akarta elsőre elfogadni Colter azonban most már kénytelen volt kijelenteni, hogy mi is a problémája…Nem tudott sokáig rágódni a témán, hiszen megjelent a bejárat felől Jack Swagger, aki Colter egykori mentoráltja volt. Swagger teljesen nevetségesnek és haszontalannak gondolta MexAmerikát. Az új nemzetet kritizáló beszédének Del Rio vetett véget, aki hülye amerikainak nevezte Jack-et. A közönségnek természetesen ez egyáltalán nem volt szimpatikus. A két Szupersztár között kiéleződött viszályban azonban egyenlőre nem került sor ütésváltásra, hiszen Del Rio és Colter a bejárat felé vették az irányt…Ekkor még Jack arra kérte a rajongókat, hogy tegyék a szívükre a kezüket egy egy emberként kiáltsák vele, hogy: “We The People”.

Paige vs Charlotte (WWE Díva Bajnoki öv)

Paige végül megkapta a visszavágóját, amit szeretett volna Charlotte érvénytelen győzelme után…Egy újabb hosszú csatát láthattunk a két hölgy között, amiben végül a bíró kénytelen volt dupla kiszámolással véget vetni a harcnak, azonban ez nem hatotta meg a feleket, akik továbbra is gyepálták egymást a szorítón kívül. A Bajnok elszenvedte a kommentátori asztal tetején a PTO nevezetű szorítást. Több bíró jelent meg, akik próbálták véget vetni ennek az adok-kapoknak, ami egy eléggé komoly bunyóvá fajult.

A ringbe ezt követően Heath Slater érkezett, aki elmondta, hogy a Country Music hazájában adna egy kisebb leckét mindenkinek, hogy milyen is az igazi muzsika. A rég látott Szupersztár elkezdte bemelegíteni a hangszálait, amikor megjelent Ryaback, aki egy eléggé komoly verésben részesítette Slater-t.

Dolph Ziggler és Dean Ambrose vs Kevin Owens és Tyler Breeze

Ahogy azt már többször megszokhattuk, Kevin félbehagyta a küzdelmet és saját magára hagyta csapattársát ellenfeleikkel szemben. Végül Tyler nem is volt képes elbánni Dolph és Dean duójával, végül Ambrose kopogtatta a Selfiekirályt, amivel megszerezte a győzelmet.

Láthatjuk ahogy korábban a RAW-n JBL és Kalisto megalkották Texico-t, ami Texas és Mexico keveréke, akárcsak MexAmerika…

Rusev vs Roman Reigns

A főeseményen Rusev és Roman is jól szerepelt, azonban diszkvalifikációval kellett véget vetnie a bírónak a küzdelemnek, hiszen megjelent King Barrett, aki kiosztott egy kemény Bull Hammer-t Roman-nek. Reigns végül képes volt felvenni a versenyt három szemben álló Szupersztárral szemben..

– Ezzel ért véget a RAW, reménykedjünk benne, hogy a következő adáson a “Roman-Vezetőség” viszályon kívül lesz más érdekesnek mondható történés is. –

37 című bejegyzés “WWE RAW 2015. november 23. – One versus All” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Volt szerencsém ma megnézni ezt a remek, fordulatos, gyönyörűséges adásnak nem nevezhető fillér részt.
  Na akkor kezdeném kentaurral akire ez a név szerintem nem passzol , sokkal jobbb lenne az Egyszemélyes Shield vagy ahogy Royal hívja őket a Csicska kommandó egymaga. Kuwára bosszant hogy nem újult meg míg Dean és Seth kvázi új karaktert kaptak ő nem. Dean meghülyült a felbomlástól, Seth a Vezetőség embere lett és basszott jó heel. De Roman ? Semmi nem lett, ugyan úgy vonul be, ugyan az a zene, még a ruha is ahogy nézem mintha senki se szólt volna neki hoy ember nincs Shield…..nem tudom eldönteni hogy a kreatívok vagy maga a fóxer kérte hogyy maradjon ez. Egy maga tesz olyanokat mint annó a Shield, merem állítani most egymaga elverné az Evolutiont a pushja miatt egyszerűen túl van pusholva. Zene,ruházatba sürgősen változtatni kellene és szépen menjen egy kisebb övért azt csá. Mert az alakata meg van…….
  The Wyatt Family hmm hmm szépen szétkellene mennie az övekre tt: Harper ésRowen, Főövre Wyatt :3 de megnézném Hipó arcát :DDDDD Szörnyikének meg másik két öv közül valamelyikre de ugye ő meg alkalmatlan egyedül ringbe még kérdés tud e fejlődni. ( itt látszik miért nem ment a tesók ellen , alkalmatlan)
  Jééééé Henryt megint alázzák csak azt nem tudom hogy elfecskét ezzel hogyan futtatják fel?
  Diva szekció nézhető és ez szomorú hogy inkább már azt várom mint a főbbeseményket……
  Goldustvvs Stardust nem ez a tesó feud kellett volna……de lehet izgalmas lesz és a doomok is ott vannak ááááááá úgy is töltelék szar meccsek lesznek….
  Dean meg menni fog tölteléknek mindenhova….
  Besenyőlegalább visszatért .
  Vezetőség emberei nem nagy számok :DD Jobber király és Jobber bajnok egyedül Besenyő ér valamit.

  Hipókát a közönség nagyon nem csípí és nem a heel karaktere miatt :DDDD

  Kedvelés

 2. Nem unja még senki sem hogy Roman-t basztassák amit hogy el veszi másoktól a lehetőséget?
  Szamoaiak nyomják? ez mi Rikishin kivűl nem volt más a WWE ben a Szamoaiakon kívül!! Fogjátok fel végre! Egy elkezdi a többi nyomja mint az óvodában pontosabban ahogy Royal el kezdi a többi nyomja nem unjátok még folyamatosan azokat a monoton komenteket? Nem tudtok jobbat ki találni? Nektek milyen érzés lenne az ha az életben valami nagyot nyernétek de csak pár percig tart mert más azt mondja ja bocsi vissza kéne adni? Survivor Serien Roman könnyei igazak voltak és azt lehet ki olvasni annyi szenvedés után végre meg van!! Daniel Bryannen kivül ő a 2. akik róhadtúl meg lett alázva ugye Vince papa!!! Akár hányszor öv közelébe kerül valami miatt soha nem kapja meg!! Hányszor de hányszor alázták meg és szívatták meg rossz volt nézni. Ugyan ugy mint Bryanél is hogy miért csinálják ezt vele!! nem azt mondom hogy legyen 6 hónapig bajnok de könyörgöm legalább 2 hónapot meg érdemelne!! Minek adnak övet az embernek ha nem tarthatja meg?

  Kedvelés

  1. 1,: https://en.wikipedia.org/wiki/Anoa%CA%BBi_family
   2,: Senkinek nem kellett kitalálni és hangoztatni, akit kicsit is érdekel egy pankrátor és annak a háttértörténet nyom egy wikipédiát
   3,: A tavalyi év valóban Bryan éve volt
   4,: Most centire ugyanazt előadják Romannal, hogy valamilyen formában megkedveljék

   Plusz ha olvasnál más forrásokat akkor tudnád, hogy Vince tényleg Romant akarja foggal-körömmel lenyomni az emberek torkán. Amúgy ne aggódj Roman tuti lesz még bajnok, bár szerintem nagyon messze áll attól, hogy megérdemelje. Ez meg hogy mi történik a ringben és mi a színfalak mögött az teljesen más. Ha nem tudod a pankrációt megkülönböztetni a való élettől, akkor szerintem nem a neked való műfaj. Mert az rendben van hogy 30 perces meccs után 2 díva megkönnyezi a TELJESÍTMÉNYÜKET, hogy erre a szintre eljuthatnak. Míg más elbukott egy övet, és megpróbált valamilyen érzelmet magából. Roman mögött nincs mozdulat, nincs agilitás, nincs beszéd, nincs ösztönösség, tudás.

   Kedvelés

   1. Meg tudom különböztetni nagyon is csak már kicsit rossz nézni ahogy ezt csinálják és unalmas is már egy ideje mint ha nem is akarnák nekik oda adni az övet?? Ha meg már családról beszélünk azt hogy magyarázod mint pl: Curtis Axel apja bocs ha fel hozom “Mr. Perfect” Curt Hennig aki nem is akát milyen IC bajnok volt miért nyomták ki a WWE ből továbbá ha a tehetségről és a tudásról is beszélünk úgy gondolom volt egy FCW amit fel váltotta az NXT az miért volt mert nagyon azt mondjátok Roman tehetségtelen, akkor miért szerződtették le? És most tényleg senki se hozza fel a családfáját!! HHH erről még promot is mondott mikor az Evolution vs The Shield feud ment, Akkor őt miért szerződtették le mért nem hagyták az ROH ban?

    Kedvelés

    1. Curtis Axel szerintem még a szervezetnél van, akárcsak Sandow, csak eltűntek. Nia Jax neve mondd valamit?

     Kedvelés

     1. Meg mondom az, hogy mi hangzik el a ringben az teljesen más, mint ami a színfalak mögött megy.

      Kedvelés

   2. “Rikishin kivűl nem volt más a WWE ben a Szamoaiakon kívül!! ”
    Több samoai volt mint az egész aktív roster..
    Bírom az ilyen alulinformált észlényeket,akik sírnak,mert megmondják a frankót a kis kedvencéről.

    Kedvelés

    1. Halod Royal el tévesztetted a házszámot Brock Lesnar az 1. kedvenc és az is marad csak mivel nincs azzal kell be érni ami marad!!

     Kedvelés

  2. Fúúúúúúúúúúúúúúúj
   Amúgy meg rengeteg tehetséges pankrátor van a rosterban akiket szopatnak,jobberkednek,veretnek,nem kapnak lehetőséget.Ez a tehetségtelen senki meg csak lehetőséget kap amióta itt van és mérhetetlenül nagy pusht.müzli vol 2.

   Kedvelés

 3. Wyatt family kezd szétesni..tt ben nyomulnak,Wyatt és harperke,a boxzsák vörike csak van,áldozati bárány,a szörny rt vel meg látványosan nem tudnak mit kezdeni..mert nem pankrátor,csak egy kibas…szörnyeteg.
  A Wyatt family most két legendát pusztított el.A tt vonal harperke és vörike számára lenne megfelelő,de így..nem lsz szerencsére feud a démonokkal,elég volt az az 1 meccs is..és asszem nagy feud a 3d fiúkkal se várható.Ki lesz az új ellenfél?vagy kik?Ez it a kérdés.Úgy érzem így együtt..nem sok jövőjük van ha marad ez a 2 aktív 2 inaktiv felállás..

  Pont berettára gondoltam jó lenne oda hipócska meg a bsenyő mellé,és tessék.Jaaaa,hogy 3 emberrel is simán elbánik kentaur,aha értem.Remek feud lesz ez,csak az a baj,h már most ku..unalmas,szánalmas,nevetséges + jönvissza müzli,kecskepofa,és lesnar is új szerződést kapott..megy majd valamikor az övért remélhetőleg..
  Szánalmas adás volt,bár még így is jobb volt mint a ss…

  Kedvelés

  1. Nem lenne rossz pedig az új Wyatt tag, csak már megint elbaszták….megverte Román is, egyre gyengébb lett és így már nem is izgalmas a karaktere, nem egy olyan pusztítógép, mint amilyenre számítottunk az elején. Wyattel őszintén szólva nem tudom, hogy mit kezdhetnének még, már mindenkivel volt feudja…face turn meg ugye nem jöhet szóba, legalábbis nagyon remélem h nem. Harper és Rowan lehetne Tag team bajnok, ebben igazad van, jók lennének. Annyira sajnáltam mikor tavaly buktak az usos-ék ellen.
   De hát meg se lepődök, Román unokatestvére…ez mindent elárul 😀

   Kedvelés

 4. Mi ez a közönség hogy éltetik roman-t?
  8-tól 10 évesek voltak a csarnokban?
  Én vagyok az egyetlen aki úgy gondolja hogy reings baromi unalmas meccseket tol és színészi képességi is a kb a 0-hoz közelítenek?
  Mert ez a 2 alapja annak,hogy egyáltalán szerepelhess a wwe-ben.

  Kedvelés

  1. Veled vagyok én is. Roman förtelem. Már most rühellik, pedig face karakter. Cena-t legalább évek után utálták meg, Romant meg a shield után pár honappal. Azért ez elég baj. Én sose fogom birni. 2006-07 óta nézem a WWE-t, de eddig ő az aki kihuzta a gyufát azzal hogy semmihez se ért mégis odaveri push-ban Cesaro-t aki meg felháboritóan jó majdnem mindenben. Ráadásul imádják. Roman ugy jött a WWE-hez hogy ő Rocky uncsitesója és ő tudta hogy ezzel majd feljebb kerül. Ennyit róla

   Kedvelés

    1. Kezdem úgy érezni,hogy ez a pankráció már nagyon nem nekem szól….Attitude Era a felnőtt korosztálynak szólt,és aki azon nőtt fel,már nem talál örömet ebben ami ma történik.Persze vannak ritkán finomságok amik néha visszahozzák egy pillanatra az emlékeket.Nekem ilyenek többek között Brock pusztításai, és a Régi Wyatt meccsek,bár az is igaz,hogy a Shield elleni Elimination chamber győzelmük volt a fénypontjuk,azóta csak várok újabbra…
     Ezek a kis apróságok tartanak itt engem,de valószínűleg már nem sokáig

     Kedvelés

 5. Csak azt felejtitek el sokan, hogy ez uzlet. Nem a belepokbol tartja el magat a ceg. A TV jogdijak mar jelentosebbek, de ami az osszes hasonlo jellegu dolgot viszi, az a merchandising! Es bizony aki legnagyobb penzt hozza, azt kell tolni. Ne legyenek illuzioitok, HHH is ugyanezt fogja csinalni, mert neki is a ceg erdekeit kell nezni, o is penzbol el! Nem az un. “szakertok” fogjak a cuccokat venni, abbol az egy-ket polobol amit a minosegi pankraciora vagyok megvesznek, nem lehet ezt az egeszet fizetni…

  Kedvelés

 6. Ja meg annyit hogy Reigns meg hányszor fog övért menni?! Kurva szánalmas , hogy kapásból 3 embert fel tudok sorolni akik jobban megérdemelnek az övet.. Nem egy ilyen tehetségtelen majom.. Szánalmas hogy az alapján megy valaki övért mert szimpatizál valakivel a fonoksegbol.. 😀 ezért tart itt a WWE.. Reigns nem er annyit mint amire Vince tartja.. Jo tudom eleg nagy felszopoja az Aloha genya családnak de ne ez alapján válasszunk mar kihívot majd bajnokot.. Mert tudjuk hogy az lesz ugy is -.-

  Kedvelés

  1. Szerinted azért tart itt Reigns, mert a szamoaiak nyomják? Egyrészt ekkora befolyásuk nincs, másrészt meg amiatt kap Reigns push-t, mert az ő merchandise-a fogy Cena cuccai után a legjobban. Egyszerűen matekozik Vince, profitra hajt. Nem fogja Reignst az undercardban szerepeltetni, amíg ennyire népszerű.

   Pontosan azért nem lépték meg a heel turnt sem, mert Vince fél attól, hogy egy heel Roman cuccait a kissrácok már nem vennék ekkora elánnal.

   Kedvelés

    1. Ez már más kérdés. De tudsz javítani a helyzeten: kezd el rendelni százassával a Cesaro meg Lucha Dragons meg Wyatt pólókat meg csuklószorítókat, és akkor más lesz a dolgok állása. 🙂

     Kedvelés

     1. köszi de nem, viszont mondok jobbat , hogy milyen szép a WWE világa.. mikor Magyarországon voltak, 2 dolgot vettem észre.. kimentem a büfébe természetesen Randy Orton újfajta pólójában és a sok kis taknyos szinte kinézet, hogy hogy merek ebbe a pólóba lenni :DDD a másik mikor Ziggler/Reigns vs Show/Sheamus volt akkor kb. Ziggler és a Heelek vitték a meccset,mert Reigns az utsó 2 percre szált be Cena 2.0-hoz méltóan,MAJD NYERTEK?! Vegyél Te is Reigns pólót,ha mindenáron égetni akarod magad.. 😀

      Kedvelés

   1. És szerinted az nem Vincenek köszönhető, hogy merchandiseban ő a második. Ezt az egész folyamatot ő generálta, mert kisgyerekek egyik kedvencévé tette, az egyik fő signature movejának is elég magasztos nevet adtak: Superman punch (még nagyobb pushhoz igazán lehetne a a következő név a batman kick vagy az ironman headbutt). Aztán ezután jön ez a még nagyobb gigapush. Amúgy nézz nyugodtan az Anoa’i család után, Rikishi után gyakorlatilag nincs családtag aki nem a wwe-ben van.

    Kedvelés

    1. A superman punchot nem a wwe találtaki, létező mozdulat ezzel a névvel, harcművészetekben használják. Nettó hülyeségeket írtál le. Akit nem lehet pusholni, azt nem is tudják. Romant nem a családja, nem Vince adja el, hanem a megjelenése. Kész.

     Kedvelés

  2. Jaaj fogadni mernék hogy a “kapasbol 3 ember-bol” az egyik Cesaro lenne…egy hulladek az az ember ugy van be allitva mintha mit tom en mekkora ereje lenne pedig akivel csinalja az nagyon is sokat segit ra…most lehet mondani h biztos Reigns-t partolom pedig nem mert neki is ugyanugy ra segitenek…ott van pl Cena aki letraval egyutt fel emelte Zigglert na es akkor mivan? Aki tenyleg meg erdemelne az ovet ak Orton,Owens,Ryback (utobbi ketto ha hasznalhatna azokat a mozdulatokat amiket igazabol tudnak), Reigns,Ambrose,Orton,Del Rio es ha ugy alakul Samy Zayn is

   Kedvelés

   1. Nézd vissza a tavalyi WrestleMania-t.Ott Cesaro midössze két karjával tartotta vagy 5 másodpercig Show-t, míg ki nem ba**ta a ringből.És az nem igazán számít rásegítésnek.Cena pl majd megszakad, ha ad egy aa-t 200 kilónak, és ő tartja a hátával, vállával, karjával lábával, stb.És azt is nézd, hogy Cesaro 105 kiló, nem pedig 120-150 stb…

    Kedvelés

    1. Aki azt mondja Cesaro-ra hogy fos vagy semmi akkor ő azt se tudja mi az a pankráció. Akkora tehetség és technikailag a meccsei briliánsak. Ott van példának a William Regal ellen meccse. Év meccse volt, mert kiváló meccs volt technikailag. Amugy Cesaro tolt kb. 3 év meccsét 1 hónapba. Roman nyomott 4-et amit más vitt a válán nem ő. Cesaro-t imádják, mert tehetséges és még jó arc is. Roman meg olyan arcokat vág hogy félek hogy agyvérzést kap, vagy beszarik….

     Kedvelés

 7. Jaj istenem annyira átlátszó.. Megint Reigns a last man standing a végén 😀 ki gondolta volna.. Agyon van pusholva arra a szep nagy 0 tehetségére.. Ismét egy fos adás volt. Vince nem akarsz orosz rulettezni sűrűbben?!

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek