WWE RAW 2015. november 30. – Eredmények és videók

raw151130

A RAW 2015. november 30-án Pittsburgh városából Pennsylvania államból jelentkezik, ahol legelőször az adás kommentátorai köszöntenek minket. A rajongók kíváncsian várják, hogy mivel is indulhat a mostani Monday Night RAW, amikor Big E. hangja töri meg a csendet és érkezik a bejárat felől a New Day triója.

A New Day csapata elmondja, hogy a mostani adás nem Naomi születésnapjáról fog szólni, hanem a Tag Team Bajnokok bandájáról. Egy hatalmas partira van kilátás, ami már-már szinte fesztiválnak mondható. A New Day még egy kicsit hangolja a közönséget a show elején, ami után Kofi és Xavier összeállnak egymás mellé és egy keresztet formálnak. Ezzel pedig nem mást konferált fel a trió, mint a frissensült WWE Nehézsúlyú Világbajnokot, Sheamus-t…A Kelta Szupersztár a bejárat felől érkezik hátrafésült hajjal, öltönyben. A ringbe vonul a New Day bandája mellé, ahol aztán barátságosan köszönti őket. Az ír szerint a trió hozzáállása a dologhoz roppantul rokonszenves és szimpatikus. Szeretne ezért köszönhette mondani nekik, valamint a Vezetőségnek, hogy Őt választották a megtisztelő “The Man” pozícióra. Azonban van még egyetlen ember, aki lehetővé tette a Keltának, hogy ezúttal itt állhasson az övvel a derekán, aki nem más, mint a korábbi WWE Nehézsúlyú Világbajnok, Roman Reigns. Ha Roman elfogadja Triple H ajánlatát, akkor most nem viselhetné ezt a megtisztelő díjat a Kelta, valamint akkor most a Big Dog ünnepelhetne a New Day-el.
Az első szegmens befejezéseként Sheamus térdre ereszkedve elkezdi mondogatni, hogy Roman álmát ezzel keresztbe húzta, közben a New Day sírást szimulált, amivel tovább gúnyolták a Powerhouse-t. Végül Sheamus magasba emelete a Bajnoki övet és a ring sarkában csodálta a pirotechnikát, ami az Ő uralkodása miatt született meg. Ahogy lemászott a sarokból, érkezett Roman, aki kiosztott neki a semmiből egy hatalmas Superman Punch-ot. A Big Dog mosollyal az arcán vette tudomásul, hogy egyetlen Signature mozdulattal képes volt harcképtelenné tenni leendő ellenfelét. Roman felvette a földről a Sheamus által elejtett Bajnoki övet, majd a címmel együtt távozott az arénából.

A Backstage-ben Roman, Dean és az Uso ikrek találkoztak össze, akik az előbbi történesekről diskurálnak egymással. Ekkor Triple H és Stephanie érkeznek meg, akik közlik Roman-el, hogy van nála valami, ami nem Őt illeti meg. Reigns ekkor kinyújtja az övet a COO felé, azonban, ahogy The Game szerette volna elvenni tőle, visszahúzta azt. Végül a hölgynek adta át és kijelentette, hogy 2 hét múlva a TLC-n már ténylegesen az övé lesz a Bajnoki öv. Ekkor Hunter elmondta, hogy nem is kell két hétig várni arra a pillanatra, hiszen a mostani RAW főeseményén Sheamus ringbe fog lépni Roman Reigns ellen a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért…Ahogy a Vezetőség távozott, Steph még visszafordult és közölte a Big Dog-al, hogy viszont csakis abban az esetben szerezheti vissza az övet Reigns, ha 5 perc 15 másodperc alatt lesz képes legyőzni a Keltát, ahogy az ír tette a Survivor Series-en.

Tyler Breeze vs Dolph Ziggler

A két Szupersztár összecsapott egymással már korábban, ahol a selfiekirály tudott győzelmet aratni. Ezúttal azonban máshogy alakult a csata forgatókönyve, hiszen egy sikertelen kopogtatást követően Dolph képes volt kiosztani a Superkick-et ellenfelének. Ziggler egyik Finisherjét követően Tyler nem volt képes kirúgni a kopogtatásból, ami miatt vereséget szenvedett a Show-Off-al szemben.

A ringbe ezt követően The Miz és Rusev érkezik. A WWE “Legnézettebbje” ezúttal is szeretné megrendezni a Miz TV-t, amiben a vendége ezúttal nem más lesz, mint a “The Bulgarian Brute”. Miz először köszönti a rajongókat, ami után arra kéri a vendégét, hogy foglaljon helyet és kezdjék el a Talk-Show-t. A közönség egyből elkezdte a “USA” szót kántálni, ami nagyon nem tetszett a bolgárnak és idegesen kijelentette, hogy ezúttal nem az Egyesült Államoké a főszerep. Miz végül belekezd a mondókájába és kijelenti, hogy Rusev egy komoly sérülésből tért vissza, méghozzá azért, hogy bosszút álljon. A WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért folyó Tournament-et otthonról kellett végignéznie…Ekkor azonban nem tudta Miz tovább folytatni, hiszen Rusev kijelentette, hogy most Ő fog beszélni. Ahogy elkezdte a mondókáját, a közönség ismét félbeszakította, hiszen a “We Want Lana” mondatot kezdték el kántálni, ami annyit tesz: “Lana-t akarjuk”. A Bolgár szerint mindenki Őt akarja, de a valóság az, hogy a hölgy az övé. Rusev felesége, szóval mindenki maradjon csendben…Rusev elmondja, hogy amikor megsérült és otthon ült, várva a visszatérésére, senki sem törődött vele. Sem a WWE, sem pedig a rajongól, mindenki kezdte elfelejteni a Bolgár Bestiát, azonban egyetlen egy személy ott volt mellette. Segített neki mindenben, valamint lelki támaszt nyújtott, ezért szeretné ezt az egy embert köszönteni most a ringben…
Az arénába Lana érkezett, aki most tért vissza csuklótörését követően. A régi teljesen fehér ruháját felkapva, ismét felkontyolt hajjal jelent meg. A jegyesek szívhez szóló mondatokat mondtak egymásnak, amit követően a meghitt szerelmi pillanatot Ryback érkezése szakította félbe. A Big Guy elmondta, hogy ennek a szerelmeskedésnek nem a WWE szorítóján belül kellene megtörténnie, hiszen ez nem egy újabb Teen Wolf epizód. Ő a Big Guy, aki nagyon éhez…Feed Me More!

Ryback vs Rusev

A csata nagyon rövid lett, hiszen Lana a ringen kívülről figyelte a küzdelmet. Ahogy rátámaszkodott a lépcsőre, Ryback nekivágta a kelléknek ellenfelét. Rusev ahogy teljes testével nekizuhant a lépcsőnek Lana is egy kemény ütést kapott. A Bolgárt nem is érdekelte a továbbiakban a küzdelem és a feleségéhez sietett segítségül, ami miatt a bíró kiszámolással kénytelen volt véget vetni a küzdelemnek.

A Backstage-ben Triple H a telefonját nyomkodja, amikor megjelent az irodájában Dean Ambrose. A Lunatic Fringe megkérdezte a COO-t, hogy látni szerette volna-e a Szupersztárt…Triple H először elmondja neki, hogy gratulálni szeretne azért a bravúros teljesítményért, hogy Ő lett Kevin Owens első számú kihívója az Interkontinentális Bajnoki övért. Másodszor pedig szeretné közölni vele, hogy Roman Reigns és Sheamus egymás ellen csatáznak a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért, azonban ha a Big Dog nem lesz képes 5 perc, 15 másodperc alatt legyőzni a Keltát, akkor nem csak a saját, hanem Dean Ambrose címszerzési lehetőségét is elrontja, ami után a TLC-n új kihívója lesz Kevin-nek…

A ringbe ezt követően a Dudley Boyz csapata érkezik, akik mellett a szorítóban 4 felállított asztal foglal helyet. Mindegyik le van takarva egy fekete lepedővel, ám a felfedésük előtt a csapat elmondja, hogy készen állnak felvenni a harcot a Wyatt Family-vel szemben. Minden egyes pillanatban készek arra, hogy kemény és elszánt harcban szerepeljenek és fel is lettek állítva ezek az asztalok, amik azt szimbolizálják, hogy csak a családra várnak…
Az asztalokat felfedik, amiken a Wyatt Family négy tagjának a nevei olvashatóak. A Család megérkezését követően Bray elmondta, hogy elfogadja a kihívást, viszont tudnia kell a Dudley Boyz-nak, hogy az ördögöt hívták ki csatára…Bubba Ray nem igazán aggódik, hiszen van itt valaki, aki szinte már családtagja a Dudley Boyz-nak. Nem más érkezik ekkor, mint a rendkívül kemény, hardcore, egykori ECW Szupersztár Tommy Dreamer!
Tommy visszatérése kétségtelenül hatalmas húzás volt a cég részéről, ami nagyon tetszett a rajongóknak és felváltva kiáltozták a “This is Awesome” és “ECW” mondatokat…

2010. január 4-én hagyta el a WWE-t, pontosabban az ECW-t Tommy, amit követően több helyen megfordult. Végül 2015-ben nem hosszabbította meg a szerződését a TNA-vel, amit követően most térhetett vissza hosszas távolléte után a WWE ringjébe…Egy jó küzdelmet tekinthettünk meg, ahol Strowman, Luke és Erick léptek ringbe a Face Szupersztárokkal szemben. Végül a játékvezető kénytelen volt diszkvalifikációval véget vetni a küzdelemnek, hiszen mind a 6 Szupersztár a ringben gyepálta a többieket. Végül a Wyatt Family volt képes fölénybe kerülni, ami után Bray arra utasította családját, hogy állítsanak fel egy asztalt a szorítóban. Azonban Bray azzal nem számolt, hogy a ringen kívül is felállítottak egyet, amire egyenesen ráesett Wyatt.

Alberto Del Rio vs Goldust

Egy nagyon rövid küzdelmet tekinthettünk meg, amiben Alberto nagyon gyorsan képes volt megszerezni a győzelmet.

A Backstage-ben Charlotte és Becky találkoznak, ahol Lynch-nek van egy jó ötlete…Arra kérné a Vezetőséget, hogy had harcolhassanak egymás ellen, nem címmérkőzésen, hanem csak a móka kedvért, hogy nem az egész világ Paige-el legyen elfoglalva. Charlotte-nak tetszik az ötlet, ami után siet is Becky, hogy megbeszélhesse a COO-val a tervét. Ekkor megjelent Charlotte mellett édesapja, Ric Flai…Wooooooo!

The Usos vs The Lucha Dragons (No. 1 Contender Meccs)

Egy Tag Team küzdelmet tekinthettünk meg két Face csapat között, aminek a győztese ringbe szállhat majd az New Day-es srácok bandája ellen a TLC-n a WWE Tag Team Bajnokok övekért. Egy fordulatos és nagyon látványos összecsapást láthattunk, amiben végül a Bajnokok a ringbe siettek és megtámadták a résztvevőket. Xavier végül elmondta, hogy mivel dupla diszkvalifikációval zárult a harc nem lesz kihívójuk a TLC-re, tehát már most megvédték a Bajnoki öveiket.

A kulisszák mögött szócsatában keveredett az Uso ikerek, valamint a Lucha Dragons csapata, hogy akkor melyikük is nyerte a küzdelmet, valamint, hogy ki mehet majd a TLC-re a New Day ellen. Ekkor Stephanie McMahon jelent meg, aki elmondta, hogy egy Triple Threat küzdelmet láthatunk majd a PPV-n. Sin Cara és Kalisto benne lesz ebben a csatában, valamint az Uso ikerek is benn lesznek, ha az unokatestvérül, Roman Reigns képes lesz legyőzni Sheamus-t a mostani adáson 5 perc 15 másodperc alatt…A Vezetőség kétségtelenül hatalmas terhet próbál rakni ezekkel a szegmensekkel Reigns vállára.

Sasha Banks vs Brie Bella

A küzdelem nem sikeredett túlságosan hosszúra, amiben a győzelmet végül Sasha Banks tudta megszerezni a Banks Statement-et követően.

Roman Reigns vs Sheamus (WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv)

A csata előtt az öltözőben Roman kijelentette, hogy nem kell aggódnia sem az Uso srácoknak, sem pedig Ambrose-nak, Reigns uralni fogja a küzdelmet…Kemény és fordulatos 5 perc 15 másodepercet tekinthettünk meg, amiben nagyon közel volt Roman a győzelemhez. Végül a Big Dog készült a Spear-re, amikor Rusev, Barrett és Del Rio jelentek meg, akik nekiestek a Powerhouse-nak, ami miatt a csata győztese diszkvalifikációval Roman lett, azonban övet csak kopogtatással vagy feladatással lehet nyerni, így továbbra is Sheamus a címvédő…Sheamus mikrofont fogott a küzdelem után és elmondta, hogy a kis csapatuk a League of Nations, aminek a tagjait felkonferálja…

Becky Lynch vs Charlotte

Paige a kommentátorok mellől figyelte a küzdelmet, amiben a két barátnő egy eléggé barátságos és könnyed keringőt mutattak be. Végül Charlotte földre került és a lábát fogta. Ric Flair a kötelek mellé állt és Becky-vel kezdett el beszélgetni a Bajnok sérüléséről. Ám ekkor Charlotte egy Kick-Up-al egyből talpra állt és nem kimondottam sportszerű módon a szimulálását követően kopogtatta Becky-t.
A csatát követően a Backstage-ben találkoztak a lányok, akik megbeszélték az egészet…Természetesen Becky-nek ez nem kimondottan esett jól, azonban megbocsájtott és nincs harag közöttük.

The League Of Nations vs The Usos, Dean Ambrose és Roman Reigns

A csatához megérkezett a New Day triója is, akik csatlakoztak a League Of Nation csapatához, így kialakult egy 7-4 Handicap csata. A főesemény befejezésénél Sheamus kiosztott egy kemény Brogue Kick-et Dean-nek, aki ezt követően nem volt képes kirúgni a kopogtatásból.

Befejezésül még Roman-t is elgyepálták a Heel Szupersztárok, amit követően a két banda megünnepelhette a győzelmet…

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek