WWE RAW 2015. október 12. – A Vezetőség távollétében…

189_RAW_10122015cm_2291-1759019429

A Monday Night RAW 2015. október 12-én Kane-el indul, aki a Backstage-ben kihangosítóról beszél a Vezetőséggel, akik éppen távol vannak az adástól. Az Operatív Igazgató megnyugtatja Stephanie-t és Triple H-et, hogy minden a legnagyobb rendben van. A COO tisztában van azzal, hogy nagyon feszült a hangulat közte és a WWE Bajnoka között, azonban arra kéri Kane-t, hogy várjon a Hell In a Cell-ig és ne alakuljon ki semmiféle komolyabb malőr kettejük közt. A Red Monster biztosítja őket, hogy ura a helyzetnek…Ahogy letették a telefont oda hívta magához az egyik stábtagot, akinek elmondta, hogy a főeseményen Seth Rollins csatázni fog egy Lumberjack küzdelemben, amiben az ellenfele nem más lesz, mint maga Kane.

A ringbe legelőször nem más érkezik, mint Dean Ambrose, aki kijelenti, hogy a Vezetőség távol van eléggé késő estig ezúttal, ami miatt megteheti azt, amit mindig is szeretett volna…Köszönt mindenkit itt a Hétfő Esti RAW-n. Kiállt ide az adás elején a ringbe és kijelenti magabiztosan, hogy keresi a bajt, harcolni akar.
Ekkor megjelent a bejárat felől Randy Orton, akit nagy szeretettel fogadott a közönség. Ahogy a Vipera a ringbe ért, elhalkult a bevonuló zenéje, azonban a rajongók hangja felerősödött és egy emberként elkezdték kántálni az “RKO” nevet. Randy kijelenti, hogy szereti Chicago-t, különösen azért, mert csak 4 órás út vezet innen az otthonáig. Azonban ilyenkor felmerül a kérdés, hogy mégis miért jelent meg itt a RAW-n, amikor a családjával is lehetne. Dean Ambrose a Hell In a Cell-en ringbe fog szállni Luke Harper és Braun Strowman ellen, ahol a csapattársa nem más lesz, mint a Vipera. Szeretné, hogyha sikeresek lennének ebben az összecsapásban. Dean ekkor megszólal és kijelenti, hogy tudja, hogy meg fogják nyerni a küzdelmet. Randy folytatta azzal, hogy már nagyon régóta itt dolgozik a szervezetnél és tisztában van azzal, hogy Dean már akkor elismert pankrátor volt, amikor még bele sem gondolt abba, hogy egyszer WWE Szupersztár lehet. Azonban Orton-nak nagyobb a tapasztalata, ami következében csak egyetlen dolgot kell megtennie Dean-nek. Elfogadni Randy-t vezetőnek és követni Őt. Ambrose egy kicsit elgondolkozik és kijelenti, hogy régen nem tudott bízni Randy-ben, ami semmit sem változott ezidáig, tehát nem gondolja, hogy bármikor is bízhat benne. Orton ezt megérti és kijelenti, hogy még Ő maga sem bízik saját magában.
A Szupersztárok ekkor elvették a szájuk elől a mikrofont és úgy kommunikáltak tovább. A beszélgetésüket Big E. hangja szakította félbe, amit követően a bejárat felől érkezett a New Day csapata. Elmondják, hogy nagyon sajnálják, hogy félbeszakították a kettejük pillanatát, azonban emlékeztetnének mindenkit arra, hogy mi is történt az előző RAW-n, amikor John Cena és a Dudley Boyz is alul maradt hármójukkal szemben…A trió hencegésének végül Kane vetett véget, aki a kivetítőn jelent meg. Elmondta, hogy van egy plakát az irodájában, amin az a felirat áll, hogy: “Aki a tűzzel játszik, meg fog égni”. Ez egy tűzvédelmi poszter, aminek azonban mostantól már értelme is van. A RAW első összecsapásán Randy Orton és Dean AMbrose csapatot fognak alkotni és ringbe szállnak a Tag Team Bajnokok ellen.

Randy Orton és Dean Ambrose vs The New Day

A küzdelemben nagyon jól szerepelt Randy és Dean csapata, azonban a harcot követően mégis volt okuk egymást hibáztatni és magyarázkodni. A Viperát ellökte magától Kofi, aki egyből nekiesett Ambrose-nak. Kingston ezt a kisebb malőrt kihasználva egy gyors fordítással képes volt kopogtatni ellenfelét és megszerezte a New Day csapatának ezt a győzelmet.

Megtekinthettünk egy kis promo videót Undertaker és Brock Lesnar között. Ahogy Paul Heyman már elmondta: Kettejük viszályának az utolsó állomása lesz a Hell In a Cell, ahol a győztes képes lesz megnyerni az egész háborút.

Nikki Bella vs Naomi

A Team Bella és a Team B.A.D. két vezéregyénisége léphetett ezúttal ringbe egymás ellen, ahol mindketten jól szerepeltek. A csatában természetesen került sor ütésváltásra a szorítón kívül is, ahol a két csapat egymásnak esett. A szorítóban Nikki Bella képes volt értékesíteni a Rack Attack nevezetű FInisherjét, ami után könnyedén kopogtatta ellenfelét és megszerezte a győzelmet.

A kulisszák mögött az adást megelőzően készített Byron Saxton egy interjút Paige-el, akinek elmondta, hogy a WWE rajongók szerint az angol díva lett a cég legszokatlanabb pankrátora. Ennek Paige nagyon megörült és köszönetet mondott a szurkolóknak, amiért így gondolják.

John Cena’s Open Challange

A legutóbbi Open Challange-en Dolph Ziggler szerepelt volna, azonban a New Day csapata megtámadta Őt, így nem tudott bevonulni a ringbe Cena ellen…Ezúttal John elmondja, hogy nagyon szívesen lép be minden egyes alkalommal a Chicago-i Allstate Arena-ba, hiszen itt vívta karrierje legelső összecsapást, valamint több fontos küzdelmet is megnyert már ebben a létesítményben, amik a karrierje mérföldkövei lettek. Azonban nem csak emiatt fontos neki a stadion, hanem azok miatt az emberek miatt, akik minden egyes alkalommal megjelennek itt és őrületes hangulatot produkálnak. Ez a meggyőző lelkesedés teszi azzá az Allstate Arena-t ami. Ezért is nagyon nagy örömére szolgál, hogy itt hozhatja létre a mostani US Open Challange-et…
Miután elindította a kihívást, nem más érkezett a bejárat felől, mint a Show-Off, Dolph Ziggler. Az előző RAW-n nem sikerült kihívnia John-t, azonban most megvalósul kettejük összecsapása. Egy nagyon jó, fordulatos csatát láthattunk, ami nem is meglepetés, hiszen két nagyon tehetséges Szupersztár csatázott ezúttal. Végül Dolph Ziggler képes volt értékesíteni a Zig Zag-et, amiből ellenfele sikeresen kirúgott. John következett ezt követően az AA-vel, ami után a Show-Off-ot lekopogtatták és a Cenation Vezetője megszerezte a győzelmet, valamint megvédte a United States Bajnoki övét.

A kulisszák mögött közben Kane kap egy telefont Triple H-től, aki megkérdezte az Operatív Igazgatót, hogy minden rendben van-e a RAW-n. A Red Monster magabiztosan kijelentette, hogy ura a helyzetnek, valamint elmondta, hogy éppen most ért véget egy izgalmas Cena-Ziggler csata. A COO örült a jó híreknek, azonban Steph nem örült annak, hogy a kikapcsolódásuk idején Hunter továbbra is a munkájával foglalkozik.

Dudley Boyz vs The Ascension

A Tag Team csatában a Dudley srácok kezében volt inkább az irányítás, amit végül képesek voltak kamatoztatni és a 3D után megszerezték a győzelmet.

Neville és Cesaro vs King Barrett vs Sheamus

A következő küzdelem is egy Tag Team csata, amiben végül a győzelmet Sheamus jóvoltából a Heel karakterek csapata tudta megszerezni. Azonban nem volt teljesen fair a küzdelem, hiszen amíg a bíró a Keltával volt elfoglalva Barrett kiosztott egy kemény Bull Hammer-t a Highflyer-nek, aki ezt követően nem tudott kirúgni az ír Szupersztár kopogtatásából.

Roman Reigns vs Braun Strowman

A küzdelem előtt Roman elmondta, hogy “Anyone but You” ez a mondat az, ami nagyon zavarja. Bárkit választhatott volna a Rosterből ellenfelének Bray, azonban Reigns-t választott azon a bizonyos Money In The Bank PPV-n. Belekeveredett kettejük történetébe Dean AMbrose, Randy Orton, valamint Braun-nal kiegészült ismét a Wyatt Family. Azonban Ők nem lesznek ott a ketrecben a Hell In a Cell-el, ahol csak Bray és Roman fog csatázni, ő közöttük indult el a történet és kettejük közt fog véget érni…A küzdelemhez megérkezett a Wyatt Family, akik a ring mellől figyelték Strowman csatáját. A fordulatos összecsapásban végül Braun elszenvedett a ringen kívül egy hatalmas Superman Punch-ot, aminek következtében a kommentátorok helyére került. Átesett az asztalon és nem tudott visszatérni a ringbe, amíg a mérkőzésvezető 10-ig számolt. A küzdelmet kiszámolással a Big Dog tudta megnyerni.

A kulisszák mögött ismét megcsörrent Kane telefonja, hiszen újra Triple H kereste, aki ismét kérdőre vonta az Operatív Igazgatót arról, hogy minden rendben van-e. Elmondta Kane, hogy kiírt Seth-nek egy Lumberjack csatát a főeseményre. A COO visszakérdezett, hogy ki ellen, azonban nagyon rossz volt a térereje és a Red Monster nem igazán tudta elmagyarázni neki, hogy Ő lesz az ellenfele. Végül félbeszakadt a beszélgetésük.

Ryback vs Rusev

A küzdelem előtt megtekinthettük, hogy az előző RAW-n Rusev-nek megkérte Summer a kezét, azonban a Bolgár még nem válaszolt neki semmit, ami gyakorlatilag felért egy visszautasítással… A küzdelemben a Big Guy volt képes győzelmet szerezni, miután értékesítette a Shell Shocked nevezetű FInisherjét. A harc után Summer odasietett Rusev-hez és mutatott a kivetítőn egy képet neki, amin a Bolgár és Lana láthatók, ahol a hölgy mutatja a jegygyűrűjét, amit a Szupersztártól kapott. Rae nem tudta elviselni, hogy Rusev megkérte az éppen sérült hölgy kezét és feldúltan kijelentette, hogy nem is szeretne többet beszélni, valamint bármilyen kapcsolatban lenni egy önközpontú, hazug, idegbeteg barommal. Summer a mondókáját követően levágott egy jókora fülest a Szupersztárnak, akit aztán faképnél hagyott a szorítóban.

Kevin Owens vs Kalisto

Az előző RAW-n Sin Cara ellen harcolt Kevin, akit képes volt a Pop-Up PowerBomb után legyőzni. Ezúttal Sin Cara csapattársa ellen harcolhatott, aki ellen hasonlóan jó teljesítménnyel rukkolt elő. A küzdelem befejezésénél egy kemény Finisher-t követően meg tudta végül szerezni a győzelmet.

Charlotte és Becky Lynch vs Team Bella

A Dívák Tag Team küzdelmét Paige a kommentátorok mellől figyelte, ahol folyamatosan elmondta a véleményét korábbi csapattársairól, valamint a jelenlegi küzdelemről. A harcban Nikki is szerepet játszott a győzelemben, aki megütötte Charlotte-ot, amikor a bíró nem figyelt. A Díva Bajnok kicsit megtántorodott és Brie könnyedén tudta értékesíteni a Corner Dropkick nevezetű mozdulatát, ami után képes volt kopogtatni Ric Flair lányát.

A Backstage-ben jobb térerővel beszélt ezúttal Triple H és Kane, ahol ismét feltették neki a kérdést, hogy kit nevezett Rollins ellenfelének a Lumberjack csatára. Az Operatív Igazgató újra azt válaszolja, hogy saját magát, ami nagyon nem tetszett a Vezetőségnek. Megtiltották neki, hogy a Hell In a Cell előtt egymásnak essenek, így nem engedélyezik, hogy a mostani RAW-n ez a harc megvalósuljon. Triple H azt az utasítást adja, hogy válasszon ki bárkit a Rosterből Seth ellenfelének, csak ne Kane legyen az…
Szintén a kulisszák mögött Seth találkozott Big Show-val, akinek elmondta, hogy nagyon boldog, hogy az óriás is meg fog jelenni a ring mellett ebben az összecsapásban. Számít a támogatására és, hogy a nehéz helyzetekben majd kisegíti a Bajnokot. Big Show ennek hallatán egy hatalmasat kacagott és otthagyta Seth-et.

Seth Rollins vs ?

A Lumberjack csata értelmében: Nincs diszkvalifikáció, a ring körül álló Szupersztárok nyugodtan nekieshetnek annak, aki nem szimpatikus…Rollins érkezett elsőként, ami után az ellenfele. Felgyulladtak a lángok és Kane sétált a bejárat felől. Triple H és Steph megtiltotta, hogy az Operatív Igazgató lépjen ringbe Seth ellen, így Démon Kane érkezett.
A csatában végül képes volt lekopogtatni Rollins a Tombstone Piledriver-t követően, ami után megszerezte a győzelmet.

Ezzel zárult a RAW, amit majd a SmackDown fog követni csütörtökön, valamint egy hét múlva lesz esedékes a PPV előtti utolsó RAW, ahol több legenda is megmutatja majd magát az arénában…

32 című bejegyzés “WWE RAW 2015. október 12. – A Vezetőség távollétében…” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Annyira csodálatosan körülírja a WWE színvonalát, hogy az adás két értékelhető pontja pont nem tartozott a lényegi showhoz. Az első a you want some, come get some…..CM PUNK CM PUNK, CM PUNK kántálás volt, ami azért most őszintén, kinek nem hoz mosolyt az arcára? A másik pedig a “She said yes!” táblás csávó volt a nőjével, rajta Seth Rollinsos, párján Dean Ambroseos pólóval. De tényleg nevetséges, hogy valóban ennyi érdemleges volt. Pedig mintha most kapkodnának és mindenféle mentőakciót próbálnának, mikor volt utoljára FAVÁGÓ meccs? Még valamikor Ambrose-Seth feudban tavaly. Persze több kategóriával volt lejjebb a mostani meccs az említettől, dehát az mellékes. Rusev szándékos komédiája is csak konstans szórakoztató, nem ennek az adásnak az érdeme. Dean és Randy kamerát nem tisztelve unták és viccelték el egymás között az egész ND szegmenst. Most nem azért, de ha már a pankrátorok is szarnak bele, akkor hova fog ez vezetni? Eddig legalább a feszengő arcokat láttam, hogy ők igenis csinálnának dupla, tripla ennyit a ringben legszívesebben, most meg már mennek át az áh leszarom, úgy sem csinálhatok mást érzésbe. Ez rettenetesen szomorú.

  Kedvelés

  1. http://wwewrestling-news.blogspot.it/2015/10/legendak-tomkelege-jovoheti-raw-n.html?m=1

   Unalmas.Visszahoznak sorban mindenkit,mert nincs nézettség.Ok,imádom a régi nagyokat,de meccselni jöjjenek vissza ne bohóckodni..
   Semmi probléma nem lenne a nézettséggel és a színvonallal,ha nem a vénember dirigálna.Bezzeg hunter…ő lehetőséget adna a tehetséges pankiknak is lásd Cezaro és társai..Talán majd 20 év múlva,mert ugye a patkányok sokáig élnek..

   Kedvelés

   1. Royal keress rá arra a meccsre hogy cesaro-sami zayn. nxt-ben találkoztak, és 2 óriási meccset vívtak

    Kedvelés

  2. a jövő hétfői US nyílt kihíváson valaki megverné az nem lenne rossz és mint tudjuk a visszatérésekkor visszaveszi az övet.-..-“”

   Kedvelés

  3. A távolmaradás nem lenne rossz hír, de ilyenkor általában a visszatérése után még nagyobb pusht kap. Ha tényleg ki kell maradnia, akkor vagy a raw-n vagy a Hiac-on bukhatja az övet (természetesen csak nagy csalással, máshogy őt nem lehet megverni), de visszatérése után lehet már megy is a WWE övért.

   Van abban valami ironikus, hogy a sztori szerint azért csinálja a nyílt kihívásokat, hogy lehetőséget adjon bárkinek, közben meg pont ezzel veszi el a lehetőséget a tehetségektől. Nem is értem a WWE-t, az US öv és WWE bebetonozva a tulajdonosaihoz, közben lassan az IC övet el is felejtik, mindenki más jobberkedik… aztán csodálkoznak, ha romlik a nézettség.

   Kedvelés

   1. Egyik kisebb övnél sincsenek kihívók,se feudok,se sztorik.rusev után müzlié az öv,sokáig az övé volt,1xelbukta a vicc bajnok ellen,de persze visszanyerte.Miért nem lehetett volna Cezaro kis ideig bajnok?Vagy akár gondos bocs vagy bárki más?Nincs rendes kihívó,csak akit áldozatnak löknek oda.
    A másik vonalon se jobb a helyzet,mert ha kecskepofa nem robban le,a mai napig ő lenne a bajnok..átpasszolta veszett kutyának aki zsintén lerobbant..el is vették tőle,túl nagy kockázat..most maci lacinál van,de a veszett kutyán kívül van ellenfele?Senki…egy sztorit nem tudnak kitalálni egyik kisebb öv köré se,bár a fő öv ugyan itt tart..
    A tt övekről meg ne is beszéljünk.Hiába jöttek vissza a 3 d fiúk kaiket imádok,unalmas az egész feud a trombitás fattyúkkal.A 2 legtehetségesebb tt csapat meg karöltve szenved szopóágon…Hogy bírt ilyen mélyre süllyedni a wwe?Hogy???
    Régebben is voltak holtpontok,rosszabb időszakok,uborkaszezonok,de ilyen szánalmas,kiszámítható,sablonos élettelen hónapok,évek..még nem voltak..

    Kedvelés

 2. Nem volt nagy durranás az adás, de sajnos kb a mostanában megszokott szintet hozta.

  Azt értem, ha valaki Cena-t vagy Reigns-t szidja, mert 3-5 mozdulatuk van, viszont azt nem, ha közben meg Zigglert szereti. Zigglernek még Cena-nál kevesebb mozdulata van és még unalmasabbak is. A Zigzag nevű “csúcsfinisher” mennyivel tűnik komolyabbnak, mint az utált AA? Amiben Ziggler tehetségesebb mint Cena, hogy jobban tud szenvedni a ringben, viszont ebből következően még nála is többet fekszik egy meccsen.

  Fentiekből nem következik, hogy Cena-t szeretem, mert nem (ahogy most is nyert, az nevetséges volt) és azt is értem, hogy a brutál push sokaknál kiveri a biztosítékot.

  Az adásból egyedül Kane és talán Ryback meccse volt számomra szórakoztató, meg az,hogy végre lehetett Cesarot a ringben látni, és kivételesen nem ő vesztette el a meccset.

  Nekem a Reigns-Strowman semleges volt, nem értem mit akartam ettől a párostól, hihetetlen hülye ötlet volt összerakni őket. A ppv előtt Reigns nem veszíthetett (max nagy csalással), Strowman karakterét meg túl korán gyengítik. Strowmanról eddig is lehetett sejteni, hogy a méretén kívül semmit nem tud felmutatni a ringben. Megint nem csinált semmit, csak ütött-rúgott-üvöltözött, de még sokszor azt is tétován, és mivel nem nyerhetett, még csak nem is ölelgethetett. Eric Rowan nekem ezerszer jobb volt a családban.

  Kedvelés

  1. Egyet kell értenem. Komolyan Ziggler egyáltalán miben tehetséges? Teljesen középszerű pankrátor. Semmiben sem überszar, de sehol sem kiemelkedő. A megjelenése engem irritál, mikrofonnál nem szar, de nem is nagy szám, a ringben meg semmi extrát nem mutat. Én azokat tartom jónak a ringben, aki olyan dolgokat csinál meg, amire átlagember nem lenne képes. Értsd emelések, dobások, ugrások. Ezek alapján én a legtehetségesebbnek Cezaro-t, Owenst, Neville-t, Bálort, Lesnart, Ryback-et, Samoa Joe-t, Seth Rollinst tartom.

   Akiket sokan tehetségesnek tartanak a ringben, de valójában középszerűek:

   Ambrose – régebben ígéretesebb volt, de mára kifulladt az eszköztára, egy ideje nem fejlődik semmit, különleges mozdulatai nincsenek, egy running bulldogot egy hét alatt bármilyen sportlekvár megtanul, ahogy egy DDT-t vagy egy Dirty Deeds-et is. A karaktere még mindig nagyon jó, mikrofonnál is megállja a helyét, de ha nem találnak ki valamit sürgősen, az egész figura el fog így süllyedni.

   Wyatt – a ringben ő sem csinál többet Cena-nál. Emelések, ugrások kb. zéró, a Sister Abigailt meg talán a legbénább finisher, ami valaha született. A karakter és mikrofon skillek viszont magasan a mezőny fölött járnak. Ha lezárja a feudot Reigns ellen, és találnak neki egy értelmes ellenfelet vagy ellenfeleket, akiket basztathat, akkor továbbra is fennmarad. A ring képességei erősen középszerűek, de a családdal kiegészülve rendben van a dolog. Értelmes sztorit kell találni neki, és akkor brillírozik.

   Daniel Bryan – szerintem a valaha volt egyik legtúlértékeltebb pankrátor. Sokat futkos és kapálózik, de nagyon ritkán vannak jó meccsei. A nagyon pc és barátságos szövegéből él meg mutogatásból. Mikrofonnál jól nyomja, csak idegesít a szövege… nagyon nem várom a visszatérését.

   Randy Orton – régen nagyon szerettem, most is bírom, de a vipera bizony nyugdíjas tempóba kapcsolt. A WM 31-en Rollins ellen kiváló meccset csinált, azóta egyetlen értelmes megmozdulása sincs. Látszik rajta, hogy unja a banánt.

   Akikből lehetne valami, de nem használják rendesen őket:

   Barett – a ringben is tudna, ha akarna, mikrofonnál is jó, karakterét lehúzták a wc-n kb.
   Cody Rhodes – tehetséges gyerek, erre a világ leggagyibb karakterét alakítja.
   Reigns – az in ringje tavalyhoz képest sokat fejlődött, a mikrofonnál addig nem lesz változás, amíg bemagolt szöveget kell nyomnia. A karizmája adja el a közönségnek, épp ezért egy heel turn kéne neki, meg hogy Vince ne akarja annyira befuttatni.
   Rusev – a nyáron Cezaroékkal nagyon jó meccseket csinált, most megint holtágra került, sokkal jobban lehetne használni egy ilyen karaktert.
   Lucha Dragons/The Ascension – két nagyon tehetséges csapat, akik a ringben köröket vernek azokra, akik jelenleg a tag öv közelében vannak. Mindkettő ehhez képest meg jobberkedik. Szánalom a köbön.

   Összefoglalva én Zigglert teljesen középszerűnek látom. Még azon nevek közül, akiket felsoroltam, még a túlértékelt vagy rosszul használtaknál is rosszabbnak tartom őt. Unalmas a karaktere, ringben semmi extra. Engem még irritál is a fickó fizimiskája. Ennyi.

   Kedvelés

   1. Lesnart a JELENLEGI!!! helyzete alapján miért sorolod a “legtehetségesebbek” közé ?
    a German Suplexen kívül nagyon nem csinál semmit….nekem még sokkal jobban bejött a “Suplex City”-s korszaka előtt…de gondolom ez is csak marketing hogy fogyjanak a pólói….
    Ne essék félre értés az előző kommentemből nem vagyok nagy Ziggler fan de bírom a srácot és szerintem nem rossz, és lehet ha Triple H lenne a főnők máshogy menne minden végülis te megmondanád a mostani Nevillere hogy de jó amit csinál ? meg tehetséges, mert az NXT-be nagyon más volt mint most…
    de erre Sasha is jó példa vesd össze egy RAW meccsét egy NXT-sel, ég és föld a külömbség köztük

    Kedvelés

   2. Nagy vonalakban egyetértek a véleményeddel.pinki volt nehézsúlyú világbajnok lol nem tud megújulni,a heel karaktere gyenge a face túl nyálas,sose kedveltem.A ringben sem alkot semmi maradandót,sem pedig kiemelkedőt.

    viperamatyi szarik már bele sz egészbe várja a nyugdíjt.Jó heel karaktere volt anno,bár őt se bírom,de voltak jobb korszakai,feudjai,meccsei,az elmúlt időkben meg..Nekem utoljára az tetszett vele kapcsolatban amikor a wm en Kane fentról a sarokból hatalmas fojtódobást adott neki:D brutális volt.

    berettáról többször írtam,imádom,jó karakter,igazi harcos,de neki nincs a wwe ben jövője..a valaha volt egyik legnagyobb jobber lett az egykori nexus vezérből..

    kecskepofa egy 0.Értékelhető volt heel bajnokként,amig a hipó lenem rúgta a fejét,meg a team hell nos időszak,de ez a baby face karakter yes mozgalom..müzli szint..kukába vele.Kár,hogy visszajön és megint bajnok lesz…

    Cezaro a legheteségesebb,nagy szívfájdalmam a szopóágra lökése ahogy a doom ivadékoknak és a törpe sárkányoknak is..

    a besenyő jó meccseket tud tolni,de mióta müzi 116 x megverte,az övet is bukta,csak vergődik..nem lesz normális története,hamar megy a süllyesztőbe.

    kentaur..jobban rühellem mint kecskepofát.Ő már most a 2.müzli és…ö lesz itt a no 1…tehetségtelen lopott faltörő,superman ütés lol,ennyi és mindig nyer.Üvölt,vergődik,a nagy samoai,rokonok nélkül sehol se lenne..Beszélni nem tud,csak amit a szájába rágnak 100 x,lehet problémái vannak ezzel..Az is tré,hogy nem tudnak neki uj göncöt adni,nyomatják ezt a csicska ..es tré rongyot,mert ő a nagy valaki.A karaktere ritka gyenge.Csúnyán próbál nézni,mint akine szorulása van,üvölt,lopott faltörő stb és ennyi.Egy nagy 0 az egész pali és csak egy heel turn mentheti meg..de mindig az lesz h csak ő nyer..

    békapofa kentaur csicskája,miatta lett elnyomva az egész karaktere és karrierje.Elképesztően jó feudott nyomott le Wyattel,ku..jó meccsek voltak,de azóta?teso teso teso csicska csak,kár érte,mert tehetséges,de ez van.

    Wyatt a jövő,te is jól tudod muuaahahahahahahahah
    Mozgékony fürge ahoz képest h nem 40 kg.Ugrik vetődik ha kell ha nem,ring szélén és ringen kívül veszélyesebb mint a ringbenDurva,brutális,agreszív sokszor.Vannak odabaszós mozdulatai.A befejező mozdulata ötletes látványos,és valljuk be,fájdalmas is lehetne ha igazi volna.Nagyon jó meccseket tolt müzli,Jericho,békapofa stb ellen.Az egyéni karrierje is jó volt,de megcsömörlött Undertaker után,az 1 meccses valami a veszett kutyával szót se érdemel,aztán ismét összeállt a család ami jót tett neki,de úgy látom nem haladnak semere,mert vagy 3 hónapja csak ateso teso teso feud van,Wyatt family vs csicska…java..szánalmas az egész,de végre valahára most végetér.
    Nagy tehetség,ringen belül is.Ne egy vékony pankihoz mérd,hanem a saját kategóriáján belül,és ku..sokat bír,ez látszik is.
    A legszánalmasabb finisher az aa,mert az egy nagy semmi,egy lendítés,egy átdobás,és 1-2-3…

    Kedvelés

     1. Amúgy ROYAL, nem tudom, hogy észre veszed-e, de a mi véleményünk nagyjából 90%-ban egyezik. Kb. én is azokat a pankrátorokat kedvelem, akiket te (Taker, Cesaro, Kane….stb.), és ugyanazokat gyűlölöm (Cena, Bryan…stb.).

      Az egyedüli ellentét köztünk Wyatt és Reigns szerepében van. Szerintem te Wyatt-et kicsit túlértékeled, Reignst meg túlságosan leértékeled. Ettől még én Wyattet nagyon bírom, és kétség sem fér hozzá, hogy a mostani éra egyikl legmeghatározóbb alakja, viszont én nem hiszem, hogy valami fenomenális bajnokot fognak belőle csinálni, ugyanis – az amúgy zseniális – gimmickje nem arra termett, hogy övet-övre halmozzon, és a mostani célközönség, azaz a gyerekek kedvence legyen. Én az in ringjétől nem vagyok elájulva, de cseppet sem tartom rossznak. Reignsnél meg én a mikrofon képességeit a zéró felé konvergálónak látom, az in ringje meg valamivel jobb a közepesnél. Az, hogy hány mozdulata van, azt köszönd Vince-nek. Eleve a karakter nagyon szarul lett megírva, menedzselve meg még rosszabbul. Pedig abban igaza van Vince-nek, hogy a külseje miatt az egyik legeladhatóbb pankrátor. Az meg, hogy a superman punch/spear kombót nyomatják az arcunkba, arról sem ő tehet, hanem a menedzsment. Mivel ő is ez a szuperhős figura, neki könnyen megjegyezhető mozdulatokat kell adni. Szerintem az NXT-s finisherje a Moment of Silence sokkal jobb volt, ami egy kifejezetten jó és egyedi dobás volt, amit nem is volt annyira könnyű kivitelezni. Sokkal jobb lenne, ha azt erőltetnék, nem az ezerszer, mások által használt speart.

      Kedvelés

    1. Na, ne viccelj màr! A Sister Abigail egy nagy semmi. Gyakorlàs nélkül akàrki megcsinàlja, az AA-hez legalàbb egy fireman’s carryt meg kell tudni csinàlni, föl kell tudni emelni a palit. A Sisterhez se erő, se ügyesség nem kell. Értem, hogy szerelmes vagy Wyattbe, de azért vaknak nem kell lenni.

     Kedvelés

   3. Hadd védjem meg Deant! Ő is mocskosul tehetséges, kisujjból kirázna bármilyen mozdulatot, Rollins elleni féléves feudjában hétről hétre variálta a movesetjét egy kicsit. Amiben viszont No.1 jelenlegi mezőnyben az a hardcore gyökere. Ő tényleg bevállal mindent, és óbocsá, hogy Vince kitalálta decemberben, hogy inkább Lesnarnak fizet még 2 milkát semmint használjanak a full timerek kellékeket. Ki tudott rajta kívül ekkora korosztályon felülemelkedő népszerűséget elérni, mint ő a Seth elleni feudjában? Megmutathatta, hogy igenis az egyik, ha nem a legkarizmatikusabb pankrátor, kifulladhatatlan a ringben, hosszabb meccsen a napnál világosabb, hogy nem 4 mozdulatos csóka, és teljesen egyedülálló kisugárzása van, értsd tényleges karaktere. Hol van tőle egy Neville? Ő nem kész csomag, semmi karizma, hiába a top 5-be illő tehetség. Cesaro teljesen ugyan az a dió, csak ő néz is ki valahogy. Randy szarik bele ami történik? lel mostani Rawn kb a fél mezőnyön látszott, hogy szarnak bele. Roman folyton elröhögi a meccseit mostanában. Randy is végigröhögte a New Day Segmenst Ambroseal. Szarból nem lehet várat építeni, vagyis igen, de az szarvár lesz. Tudják ezt ők is. Ha kapnának értelmes lehetőséget akkor megtudnák mutatni, hogy mit tudnak, de ilyen Stardust és Felemelkedés bohóckodásból most mire számítson az ember, de most nagyon őszintén? Kane – Rollins feudon kívül EGY történetszál mozog, és az pedig felső istálló harmadik kedvencem Rusev története. Ahol itt megjegyezném, hogy nincs konkrétan senki aki ellen menne, csak az a annyira átlátszó “szerelmi szál” van, amire már ők is rájöttek, hogy jobb ha feltűnően nem veszik komolyan és komédiába megy át, bevallom nekem tetszik. Rusev eddig mindenből kihozta a legjobbat, sokszor retek unalmas mikro huszadjára megy valaki ellen, de főmeccseken igenis nagyon odateszi magát. Csakhát a Cena elleni zsinór hármas vereségek,,,,,többivel úgyahogy egyetértek.

    Kedvelés

 3. Erre most mit lehet mondani? Fostömlő..talán ez a legjobb szó rá..Szitne éreztem,hogy Strowman ugyan úgy fog járni,mint anno Ryback…Pusztitó,fostak tőle.. most megjobberkedik az ilyen tehetségtelen embereknek,mint a Román..Már látom előre,hogy mi lesz pár év múlva..Cena visszavonul,mindenki happy,aztán jön a Román éra..csöbörből vödörbe, Henryt nagyon sajnálom,de jobb ez így..Többet érdemelt ő ennél,de hát ez van.. és amig még gyászosabbá tett az adást az,hogy DB is hamarosan visszatér..

  Kedvelés

 4. Én keresem mindig a pozitívumokat, de azért ebben az adásban is volt egy…(legalábbis nekem az ha az lesz belőle amire gondolok)

  És ez nem más mint hogy Summer Rae végre ott hagyta Rusevet, nagyon nem illettek egymáshoz,remélem Lana visszajön mellé és végre ketten egy egész lesznek.

  Ami a másik pozitívum az az US CS volt.
  A jó oldala ennek hogy aki be van skatulyázva esélyt kap hogy bizonyítson , vagy élnek vala vagy nem, Cesaro már szív is pedig a Cena elleni meccse után azért érezhető volt egy kis push, de most úgy tudom hogy összekapott a főnökséggel így jöhetnek neki az Adam Rose és bandája kft…-.-“”

  Ennek kihívásnak a negatívuma meg egyértelmű vereség nincs az az ember vagy isten aki megverje Cenat talán majd a HiaC-on úgy tudom pihenőre megy ha ez még igaz, na de ki a kihívó ? Ziggler ?! REMÉLEM!! rettentően bírom és a meccsen ráébresztett hogy miért is….:)
  a véleményem szerint hatalmas karrierje lehetne és a főöv környékén kéne lennie de sajna ez nem így van, most meg akarják ezt a Cena vs Ziggler csapatot…Dolph Dolph a csatát megnyerheted de sajna a háborút nem :S pedig aztán ha a feudba ha létre jön (amire egyre több esélyt látok) és megnyerné akkor az egy kis lendületet adna neki a továbbiakba mert nem kéne hagyni ezen a szinten amin most van…

  A negativumoknál meg nem is tudom melyikkel kezdjem

  -Ott van az adás vége….Show kiüti Kanet ? xddd Lesnar három Chokeslam után felpattant mintha most ébredt volna persze Kane a KO-tól padlót fog azután meg Show elmegy mint a nap hőse xddd fail oké..:/

  -A másik meg persze a New Daynak a nagy TT bajnokoknak engednek nyerni tisztán (úgy ahogy ebbe az adásba pl igen tisztán ) tétlen meccset Rollinsnak mikor is volt olyan amikor nyert tétlen meccset ? aha értem, pedig aztán ha Sethet engednék hogy azt csinálja amihez ért te jó isten…:$ km-ekre van a 3 kékosztrigabárból szabadult neem is tudom miktől..-.-

  megnézni az adást egyedül Ziggler miatt érte meg legalább is nekem…a többi meg ?? ………….

  Kedvelés

 5. Valszeg müzli övének idén SE lesz már normális kihívója nem lesznek feudok,semmi nem lesz,csak ez a nyilt kihívás..amit alap,h megnyer..
  A másik öv,ko is bajnok marad,mert nincs ellefele,veszett kutya már nem lesz bajnok..a hegyomlás lenne a legjobb arra a vonalra..de hát igen..

  Kedvelés

 6. A meccsek kiszamithatoak voltak szerintem.
  Az ND vígjátékba való győzelmet aratott(meglepő?)
  Sin city cyborg vs The bulgarian “brute”
  Nem lepődtem meg azon,hogy Rusev kikapott,hatalmas nagy gyengítésen esett át a #mrhustleloyaltyrespecttel fojtatott feud óta(vajon meddig süllyedhet még a karakter?)
  Díva meccs-áttekerve

  A többit ásitozva néztem,de Kane-nek örültem 😀

  Kedvelés

 7. Ugyanaz, mint mindig.Unalmas, unalmas és persze unalmas.John Cena megint megvert egy tehetséget, Mark Henry visszavonul, akárcsak Kane jövőre, Dudley Boys megverte az egyáltalán nem jobbernek való Ascensiont, Ryback pedig kapott egy újabb húsdarabot, méghozzá Rusev személyében.Azt megértem, hogy nem akarták, hogy a bolgár veretlen maradjon, de azért nem kellett volna átesni a ló tulsó oldalára.Pedig mekkora lett volna már, ha Ryback győzi le először Rusevet, nem?Ryback karaktere is megerősödött volna, és Rusev sem egy szuperhős ellen kapott volna ki.Kane az Kane, az igazi szörnyeteg, aki két hét múlva ki fog kapni sajna.Siralmas volt az egész adás MEGINT.Egy valami azért mosolyt csalt az arcomra:”Egy nagyon jó, fordulatos csatát láthattunk, ami nem is meglepetés, hiszen két nagyon tehetséges Szupersztár csatázott ezúttal. ” Cena tehetséges?

  Kedvelés

  1. Az volt a baj Rusev első vereségével, hogy Rusev kapott ki. Hanem Oroszországot verte meg Usa Cena személyében.

   Kedvelés

   1. Pedig mennyivel jobb lett volna már, ha nem az USA győzi le Oroszországot, hanem ahogy Ryback fogalmazott, az egyik big guy jól fenékbe billenti a másik big guy-t, de áááhhhh……hagyjuk.2006 óta nézem ezt a szart, ami akkor még egy fokkal jobb volt, de minden évbe egyre többet csalódok.Remélem, hogy jövő héten Stone Cold majd levág valakinek egy fuck you-t és egy stunnert, ezzel emelve a színvonalat.Mindegy, hogy kinek… az se baj, ha saját magának, csak nyomjon le pár nyomorékot.

    Kedvelés

    1. Pont ez a baj,hogy 2006 óta nézed.Ha előtte kezded el,olyan meccseket látsz,hogy te magad se hiszed el..ez már csak gyermekbarát matiné,semmi több.

     Kedvelés

     1. Akkor kijavítom magam.2006 óta nézem a jelenbeli eseményeket, de az azelőtti pár évben visszanéztem a jó öreg Monday Night War adásokat, szóval a viszonyítási alap megvan.Ha csak 2006 óta nézném a meccseket és azelőttről nem néztem volna meg Bret Hart, Stone Cold, Undertaker, Mankind és a többi legenda meccseit, akkor nem ők lennének a kedvenceim, hanem az ilyen pg beast Lesnar félék.De most komolyan, hol van ez a Lesnar gyerek a 15+ évvel ezelőtti Kane-hez képest?Sehol.

      Kedvelés

     2. pontosan. nagyon régóta nézem amikor amerikában éltem olvastam róla először akkor megfogott de a mostani meccsek…

      Kedvelés

 8. Mark Henry visszavonul…jobberként…
  kecskepofa jövőre visszatér…
  2 ilyen szörnyű hír hirtelen…Henryt sajnálom,de jobb lesz így mindenkinek,főleg neki.Remélem egy győzelemmel búcsúzik.

  Mikor lesz Kane+Undertaker mexikói turnéja ahol harperkével és a szörnyeteggel meccselnek?
  Ahol talán utoljára összeáll a The Brothers of Destruction

  Nem néztem meg a meccseket,mert miért?müzli mindig nyer,ahogy medvebocs is a törpék ellen.Valszeg veszett kutya is legyőzte a bolgár bugrist
  békapofa + vipera matyi hidegen hagy
  Ahogy szuper kentaur újabb győzelme is.Megláttam a nevét,na mondom,csori szörnyeteget már most ennyire legyengítik..Nem néztem és nem olvastam el a meccseket.Tévedtem?Nem hiszem.

  Egyedül a lj meccset néztem meg,ami még jó is volt,de a hegyomlás kiüti Kane majd elcammog,ezzel meg is van az októberi szereplése..Henry rácsapott azért a vicc és kamubajnok hátára he he.Ha már úgy is elmegy innen,miért ne alapon ugyebár.
  Jó volt látni,hogy mindenki fosott Kane től.Ok a végén volt egy kis össznépi seggrepacsizás,de végig dominált.És legyőzte az aktuális vicc bajnokot.Sajnos nem lesz bajnok és a hic en kifog kapni…

  Kedvelés

  1. Henry visszavonul…jobberként…
   kecskepofa jövőre visszatér…
   2 ilyen szörnyű hír hirtelen…Henryt sajnálom,de jobb lesz így mindenkinek,főleg neki.Remélem egy győzelemmel búcsúzik.

   Mikor lesz Kane+Undertaker mexikói turnéja ahol harperkével és a szörnyeteggel meccselnek?
   Ahol talán utoljára összeáll a The Brothers of Destruction

   Nem néztem meg a meccseket,mert miért?müzli mindig nyer,ahogy medvebocs is a törpék ellen.Valszeg veszett kutya is legyőzte a bolgár bugrist
   békapofa + vipera matyi hidegen hagy
   Ahogy szuper kentaur újabb győzelme is.Megláttam a nevét,na mondom,csori szörnyeteget már most ennyire legyengítik..Nem néztem és nem olvastam el a meccseket.Tévedtem?Nem hiszem.

   Egyedül a lj meccset néztem meg,ami még jó is volt,de a hegyomlás kiüti Kane majd elcammog,ezzel meg is van az októberi szereplése..Henry rácsapott azért a vicc és kamubajnok hátára he he.Ha már úgy is elmegy innen,miért ne alapon ugyebár.
   Jó volt látni,hogy mindenki fosott Kane től.Ok a végén volt egy kis össznépi seggrepacsizás,de végig dominált.És legyőzte az aktuális vicc bajnokot.Sajnos nem lesz bajnok és a hic en kifog kapni…

   Kedvelés

 9. Jelentkezzen az, aki szerint bármi értelme volt ennek a RAW-nak. Ahogy én látom, egy Live Eventben is több van. Töltelék adás. A sztori nem haladt semmit. Hétfő Esti Nyers Semmiség.

  Kedvelés

  1. Igazad van rohadtul unalmas volt az egész megint az hogy a 3 győkér ennyire nyomják fel értelmetlen, Super Cena ez utal is nyert ki hitte volna. És a Lumberjack meccsen kivül más értékelhetőt nem is tudnák mondani jó nem azt akarom mondani hogy többé ne rakjál fel semmilyen Raw ot sem mert csináld és és Royal is azt akarnánk mondani hogy már az NXT sokkal jobb mint a Raw és az SD együtt véve, pedig mennyi tehetséget kaptak és ennyi csak ennyi a WWE től jól tette Punk hogy ott hagyta!!!

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek