WWE RAW 2015. október 26. – Új kihívó, régi Bajnok

162_RAW_10262015sb_0861-4123287176

A RAW adása 2015. október 26-án San Diego városából, Kalifornia államból jelentkezik, ahol egyből köszönt minket az adás három kommentátora: JBL, Michael Cole és Byron Saxton. A szervezet nem húzza az időt, hiszen semmi intro videó, semmi visszatekintés, hanem egyből érkezik az arénába Triple H, valamint Stephanie McMahon, akik bizonyára komoly értékeléssel készültek a Hell In a Cell-t követően.

Amíg a Vezetőség sétált a szorítóba ismét végignézhettük, hogy mi is történt az előző PPV főeseményén, ahol Undertaker Brock Lesnar ellen lépett ringbe. A Beast végül képes volt győzelmet szerezni, amit követően megjelent a bejárat felől a Wyatt Family. A négy családtag még egy kisebb verésben részesítette a Phenom-ot, akit aztán felkaptak és nemes egyszerűséggel magukkal vittek a Backstage felé…A kötelek közt Steph elmondja, hogy egy igen kiemelkedő adást rendezett meg tegnap a cég, ahol több izgalmas csatát tekinthettek meg a rajongók. Triple H szerint egyből a show kezdése hatalmasra sikeredett, hiszen visszatért a WWE-hez Alberto Del Rio, aki válaszolt John Cena Open Challange-ére és legyőzte a Cenation Vezetőjét, amivel a mexikói lett a szervezet új United States Bajnoka. A hölgy azzal folytatja, hogy viszont a PPV legnagyobb győzelmét kétségtelenül a cég legnagyobb reménysége aratta, aki ringbe szállt egy Démon ellen, ahonnan végül győzelemmel tudott távozni. Steph felkonferálja azt a Szupersztárt, aki még mindig elmondhatja magáról, hogy Ő a cég Nehézsúlyú Világbajnoka: Seth Rollins!
Ahogy Rollins a ringbe ér hatalmas öleléssel üdvözli Triple H-et és Steph-et, ami után a COO elmondja, hogy igazán lehengerlő volt, amit alakított a PPV-n. Egészen a WreslteMania óta uralkodik, mint WWE Bajnok, ahol képes volt beváltani a Money In The Bank táskát. Ezt követően pedig olyan Szupersztárokat és Legendákat tudott legyőzni, mint Randy Orton, Dean Ambrose, John Cena, vagy Brock Lesnar. Stephanie azzal folytatja, hogy nem véletlenül Őt választották ki az akkori Shield-ből, hiszen látták benne a lehetőséget és most, hogy legyőzte Démon Kane-t is büszkén kijelenthetik, hogy Rollins képes volt megfelelni minden egyes tesztnek, áttört mind egyes akadályon, amit a Vezetőség felállított előtte. A hölgy az egykori Triple H-hez hasonlítja Seth-et, aki szintén nagyon elszántan és robbanékonyan harcolt, amivel egyre feljebb és feljebb verekedte magát a ranglétrán…A COO ezt követően kijelenti, hogy ezzel a győzelemmel pedig hozzájárult ahhoz, hogy az Operatív Igazgató elveszítse a munkáját, amivel Seth jobbá tette a Vezetőséget, valamint jobbá tette a WWE-t. Csak annyit tud mondani Triple H egy ilyen eseménysorozatot követően, hogy nagyon büszkék Seth-re…Rollins ekkor egy kis ideig lefagyott és elgondolkozott, majd hirtelen mozdulattal a COO, majd Steph nyakába ugrott és ismét egy hatalmas öleléssel reagált a történésekre. Rollins elmondja, hogy ez szinte felfoghatatlan, hogy a Hell In a Cell-en képes volt legyőzni a legnagyobb démonját, amivel nemcsak megvédte a címét, de még Kane jövőjét is elintézte. Nagyon jó csatát vívott, amiben ismét megmutathatta az egész világnak, hogy milyen remek pankrátor is ő valójában. A COO elmondja, hogy most viszont nincsen aktuális kihívója Seth-nek, ami miatt kénytelenek kiírni egy No. 1 Contender csatát a mostani RAW-n, ahol kiderül, hogy ki is léphet ringbe majd a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka ellen. Ez egy Fatal 4 Way küzdelem lesz, amiben a mai adás győztesei fognak küzdeni, végül az az egy Szupersztár, aki megszerzi a győzelmet kiváltságot kap. Ő neki lesz lehetősége harcolni a címért, valamint Ő lesz az, aki egy hatalmas versét szenvedhet el Seth Rollins jóvoltából…
Azonban nem tudta a Vezetőség tovább folytatni a mondanivalóját, hiszen megjelent az arénában a tegnapi Hell In a Cell egyik győztese, aki nem más, mint Roman Reigns. A közönség soraiból érkező Szupersztár egyenesen a szorítóba sétál, ahol elmondta, hogy a mai RAW-t követően ő lesz az új kihívója Seth-nek. Nem csak egy No. 1 Contender lesz, hanem az új WWE Nehézsúlyú Világbajnok…Believe That! A Vezetőség és Seth ezt követően egyből távoztak az arénában, azonban Roman ott maradt a ringben, hiszen az adás első csatájában csatáznia kell.

Roman Reigns vs Kofi Kingston

A New Day újra Xavier nélkül érkezett, azonban nem igazán rontotta el a kedvüket, hogy csapattársuk még mindig kényszerpihenőn van. Ismét kicsit népszerűsítették magukat, ami után Kingston belépett Reigns mellé a ringbe és kezdetét vehette az összecsapás. Nem volt egy kimondottan hosszú küzdelem, amiben végül a győzelmet Roman tudta megszerezni. Parádésan szerepelt a Big Dog, aki kiosztott egy Superman Punch-ot Big E.-nek, aki éppen a bíró figyelmét szerette volna elterelni. Kofi nem tudta értékesíteni a Trouble In Paradise-ot ezt követően, hiszen ellenfele elhajolt a rúgás elől, ami után pedig egyből egy kemény Spear-el válaszolt Roman, így Kofi nem tudott már kirúgni a kopogtatásból, amivel Reigns az első olyan Szupersztár, aki képes volt kvalifikálni magát az első számú kihívói csatába.

A Backstage-ben The Miz a frissen kiadott WWE 2K16-ot próbálja ki, amiben Stone Cold Steve Austin bőrébe bújva léphet ringbe. A Szupersztár elmondása szerint képes lesz jobb Stone Cold lenni, mint maga Austin.

Kevin Owens vs Cesaro

A küzdelemben Cesaro ismét nagyon látványosan és pörgősen indított, amivel képes volt eléggé gyorsan fölénybe kerülni ellenfelével szemben. A harc végén Kevin nem túl szép, azonban hatásos módszert alkalmazott, hiszen folyamatosan bebújt a kötelek közé, ahol érinthetetlen volt a csata szabályai szerint. Cesaro, aki nem szeretett volna diszkvalifikációt, nem tudta megtámadni az Interkontinentális Bajnokot, amíg nem nem távolodik a ring szélétől. KO hirtelen kiosztott egy Superkick-et, ami után értékesíteni tudta a Pop-Up PowerBomb-ot. Végül kopogtatta a svájcit és megszerezte a győzelmet.

A kulisszák mögött Paige telefonál, akihez Becky és Charlotte csatlakoznak. Természetesen a téma nem más közöttük, mint az a támadás, aminek az áldozata Natalya volt, azonban egyenlőre nem tudja senki sem, hogy ki is lehetett az elkövetője. Paige mentegetőzik és esküszik, hogy semmilyen szándéka nem volt, hogy megtámadja a barátnőjét. Arra kéri a két dívát, hogy higgyenek neki és ismét álljon össze a PCB, hiszen teljesen megváltozott és egy teljesen új Paige lett. Nagy nehezen, de beleegyeznek a Becky-ék ebbe, amivel ismét összeállt a PCB triója.

Team PCB vs Team Bella

Az előző estére tekinthetünk vissza, ahol Nikki Bella ringbe szállt Charlotte ellen a WWE Díva Bajnoki övért, azonban nem tudta megszerezni a címet Ric Flair lányától…A mostani 6 Man Tag Team csatában Charlotte pacsizni szeretett volna és két csapattársa közül inkább Becky-t választotta. Paige nagyon szeretett volna valakit váltani, azonban Lynch nem adta át a stafétát az angol dívának. Végül egyedül nem tudta befejezni a küzdelmet és Nikki Rack a Rack Attack-at követően lekopogtatta ellenfelét, amivel megszerezte a győzelmet a triójának…Paige eléggé nehezen viselte, hogy a csapattársai nem bíztak annyira benne, hogy őt válasszák a pacsizásnál. Végül nekiesett Charlotte-nak és Becky-nek, mindkettejüknek kiosztotta a Ram-Paige nevezetű Finisherjét. Befejezésül pedig a Díva Bajnok kénytelen volt elszenvedni a PTO-t is. A Norwich-i hölgy elmondása szerint egy teljesen új Paige-et láthatnak majd a rajongók, valamint a WWE tagjai, azonban ezúttal egy vesztes küzdelem elég volt ahhoz, hogy kihozzák a sodrából és megtámadja csapattársait.

A Backstage-ben Zeb Colter és Alberto Del Rio ad egy rövid interjút Renee Young-nak, amiben elmondják, hogy egy teljesen új nemzetet hoztak létre, hiszen összeállt egy mexikói Szupersztár és egy igaz amerikai mentor. Ennek az ötvözetéből valósult meg MexAmerika…

Neville vs Alberto Del Rio

Del Rio és Neville is képes volt folyamatosan újat mutatni, most egy látványos befejezést követően a mexikói tudta megszerezni a győzelmet, amivel Ő lett a harmadik tagja a Fatal 4 Way küzdelemnek Roman és Kevin mellett…

Rusev, Sheamus és King Barrett vs The Dudley Boyz és Ryback

A csatában Ryback nagyon jó csapatjátékot mutatott be a Dudley Boyz-al karöltve. Végül ez nem volt elengedő, hiszen ahogy elhagyta a ringet D-Von és a Big Guy, hogy behozzanak egy asztalt a 3D-hez, Barrett kihasználta a helyzetet és egy váratlan fordítással képes volt lekopogtatni Bubba Ray-t, amivel megszerezte a győzelmet a csapatának.

A ringbe ezt követően Bray Wyatt érkezik, aki elmondja, hogy 25 évvel ezelőtt Undertaker egy furcsa átmenet volt a sötétség és a fény között. Egy olyan rémisztő személyt testesített meg, hogy még felnőtt férfiak is megrezzentek a neve hallatán. Viszont tegnap este bekövetkezett az apokalipszis, amiben a félelem megmutatta az igazi arcát. A gonosz erő elragadta a Dead Man-t és a szörnyeteg ma este is itt van, érezni lehet a jelenlétét a levegőben. Wyatt biztosít mindenkit, hogy egyszer még táncolni fognak Roman-el, azonban a legyőzött és megtiport lélek, Undertaker személyében egy új kezdettel egy új energiával töltheti meg Wyatt-et. Nincs visszaút, csakis többet és többet akar, szinte látja a szemeivel, hogy Taker törött csontjai odahullanak Bray trónjára…Végül Bray arra kéri a közönséget, hogy 1 perces néma csenddel emlékezzünk meg az egykori Undertkaer-ről, majd kijelenti: “Nyugodj békében, Phenom”. Ahogy eldobta a mikrofont magából lehajtott a fejét és kacagni kezdett.
Ezt viszont nem nézte jó szemmel Kane (Aki Undertaker rokona). A ring felé vette az irányt, ahol aztán elsötétült az aréna. Ahogy visszatértek a fények, Luke, Braun és Rowan körülvették a szorítót és Bray jelzésére vártak a támadás megkezdéséhez. Végül a Red Monster nekiesett a Wyatt Family-nek, akiken nem tudott felül kerekedni és egy hasonló verésben részesítették Őt is, mint a Hell In a Cell-en Taker-t. A három óriás végül felkapta Kane-t, akit szintén a Backstage-be vittek magukkal.

Dolph Ziggler vs Big E.

A csatához megérkezett Tyler Breeze is, aki Summer Rae-vel együtt a kommentátorokhoz csatlakozott, hogy onnan figyelje a mostani összecsapást. Emlékezhetünk az előző SmackDown-ra, amiben Tyler megtámadta Dolph-ot és ezzel elindított egy kisebb viszályt kettejük közt. A mostani csatában nem kellett a bírónak diszkvalifikációval véget vetnie a küzdelemnek, hiszen Breeze nem avatkozott közbe. Big E és Dolph küzdelemét végül a Show-Off tudta megnyerni a Zig Zag-et követően…Így a mostani RAW főeseményén Roman, Kevin, Del Rio és Dolph szállhatnak ringbe egy Fatal 4 Way csatában, aminek a győztese lehet Seth Rollins új első számú kihívója.

Roman Reigns vs Dolph Ziggler vs Kevin Owens vs Alberto Del Rio (No. 1 Conterder – Fatal 4 Way Meccs)

A csatát Seth Rollins a kommentátorok mellől figyelte, amihez folyamatosan hozzáfűzte a véleményét. A küzdelem jóra sikeredett, amiben a győzelmet végül Roman Reigns tudta megszerezni a Spear-t követően, miután lekopogtatta Kevin Owens-t. Így a Survivor Series-en november 22-én a Big Dog ismét ringbe szállhat a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért, amit karrierje során még egyszer sem sikerült megszeretnie.

Kétségtelenül Rollins-nak ismét egy hatalmas csatára kell számítania, vajon képes lesz a mostani címvédő újra megvédeni a Bajnoki övét egy nagyon lendületes és övre éhes kihívójával szemben…Azt pedig nem szabad egy pillanatra sem elfelejteni, hogy Sheamus birtokolja még mindig a Money In The Bank táskát, aki bárhol és bármikor kihívhatja az aktuális WWE Nehézsúlyú Világbajnokot.

74 című bejegyzés “WWE RAW 2015. október 26. – Új kihívó, régi Bajnok” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Cezarot csak az nem veri meg, aki nem akarja. Szerintem ha Én vagy innen bárki pankrációs karrierben gondolkodik, az első akit legyőzetnek vele, az Cezaro lesz. Sokkal, sokkal többet érdemelne.

  Mint ahogyan Kane is. A karrierje vége felé kaphatott volna még egy övet egy hónapig. Aztán majd visszavette volna tőle a cirkuszi majom.

  Kedvelés

 2. 10/ 6.5
  Negatívum:-Cesaro kikapott mint ahogy a Dudley Boyz is.
  -The Undertaker nem reagált a vájett femili támadására.
  Pozitívum:-Végre egy olyan ember lett az elsőszámú kihívó aki talán el is tudja venni Seth-től az övet.
  -Alberto del Rio vs. Adrian Neville:Neville meccseit mindig tátott szájjal nézem…Alberto meg rendkívűl agresszív.
  -Nincs Cena.

  Kedvelés

 3. Undertaker és Kane mellé csapattagnak írva lett itt Bálor, Abyss és Foley, de azon csodálkoztam, hogy vajon Boogeyman miért nem jutott senkinek sem az eszébe.Ő a bennszülött Undertaker gyakorlatilag, aki ha még akkor kezte volna, mint Taker, nem pedig 2004-ben, akkor ki tudja, hogy mára már mekkora legenda lenne.

  Kedvelés

  1. Boogeymant bírtam,de azon kívül,hogy beteg,tébolyult,igazi torz lelkű szörnyeteg,a ringben nem alkotott maradandót..viszont értelmeset írtál,mivel ha emlékeztek anno Wyatt elbánt vele..amikor Boogeyman visszatért..nem volt se feud se rendes meccs,semmi..de jó ötlet lenne ha ő is visszatérne.És ha jól számolom,így már meg is van az 5 fő.Undertaker,Kane,Mankind,Abyss,Boogeyman

   MUAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHA

   Álom édes álom…

   Kedvelés

 4. Undertaker és Kane mellé Mankind és Abyss kell!!!
  Mekkora lenne már te jó isten….
  Ilyen meccs ………huuuuuuuuuuuuu kegyetlen lenne…persze álom marad csupán..

  Kedvelés

  1. És mi van akkor ha Kane és Taker csatlakoznak a Wyattekhez egy meccsre ? pl ugye az 5v5-ös tt meccsre? de mivel így 6-an vannak valaki nem harcol a Wyatték közül….mondtam már ezt a Sötétség Urais dolgot de mivel most Roman az övért megy Wyattnek nem lenne értelme maga mellé állítani az ősi félelmeket…szóval gondolom nem egymás oldalán lesznek de akkor érdekesen alakulhatnak a dolgok…azt is meglehet lépni hogy ahogy Wyatt hétről hétre nyomja a promoit megszólalnak a harangok majd a sötétség után csak úgy fogyni kezdenek az emberek a családból míg Wyatt marad + 1 ember…..és akkor majd az SS-en jön Kane és Taker vs Bray és Luke pl…..

   ha én ott lennék a kreatívosok között biztos felvetném ezt az ötletet mekkora lenne már Wyatt beszél közbe ott van Braun, Luke, Erick majd megszólal a harang a fények kialszanak majd amikor visszajönnek Ericknek hűlt helye van….most lehet hogy így szövegbe hülyén hangzik de képzelje mindenki maga elé az egész szitut 🙂

   Kedvelés

   1. Anno a Wyatt family 1.áldozata a face Kane volt…pont ő..hatalmas pusht kaptak álltala.Az armageddon meccsük volt az egyik legrosszabb meccs amit valaha láttam,pedig Kane,Wyatt,armageddon meccs..és mégis..
    Majd amikor visszatért Kane,heelként ugye kidobálta a ringből a 2 vadembert és ennyi volt a feud lezárása.
    Undertakerral meccselt egyet a wm en egy 0,semmilyen felépítetlen feud nélküli meccsen..és nanyi,Most mindketten ott vannak,ott lesznek..Érdekes,hogy ismét visszakanyarodnak hozzájuk.
    Szerintem nem lesznek családtagok..6an lennének,ki az isten győzné le őket?Viszont ahegyomlást simán eltudnám képzelni családtagként..
    Van egy ötletem amúgy a ss en mi lesz.
    Wyatt family vs A tesók + hegyomlás+giga csokigolyó…4 vs 4..Kegyetlenül jó meccs lenne,Henrynek szép búcsú,shownak újabb lehetőség a méltóságának utolsó morzsáit összegyűjteni.A tesók ismét együtt lennének,És hatalmas push a a családnak.Ésszerű szerintem és jó ötlet lenne.
    bálor gyerek is jó lenne,csak mindkét értelemben eltünne a démonok árnyékában…
    Ku..izgalmas,hogy mi lesz,Mikor vártunk bármit is ennyire az elmúlt évek alatt mint most ezt?Ok,Kane visszatérése,Undertaker bosszúja stb vártuk,de ezt…ha jól megcsinálják,legenda születhet..ha elbas..legendák vesznek el…

    Kedvelés

    1. Bálort még nem kéne áthozni mert nehogy úgy járjon mint Neville…amúgy igen elég város mi lesz de az a Roman győzelem nem kellett volna előtte mert megint az van amit mondok hiába nyom le isteni promokat ha a végén nem teljesíti be, semmit nem ér….így az egész..:S

     Kedvelés

     1. Wyatt vs kentaur 2-2 és ráment majdnem fél év..Wyatt mondta fog még vele együtt táncolni…de ne tegye,nem érdekel senkit.
      Soká lesz még a ss sajnos..

      Kedvelés

     2. Most itt gondolkoztam és szerintem ha az Ascension nem lenne elb*szva finoman szólva akkor ők is mehetnének Taker és Kane mellé…de nem helyette Stardust mellett szívnak…-.-“

      Kedvelés

 5. Van aki még komolyan veszi ezt az ötlettelen marhaságot? Ez a sok répa olyan kreatív mint egy banán.
  Néztem egy évtizedig ha nem több.. Itt veszekedtem ha kell , hogy miért van értelme stb.
  Most neadjisten elindítok egy adást és gyereknek érzem magam!
  Baszki ezek egész pályafutásuk során egy mozdulattal fejezik be a meccset. Takernél mondjuk elmegy a tombstone mert ha valakit a fejére ejtenek az fájhat. Na de Zig-zag vagy mi a fene..
  Aztán megy a vita a promokon, mikrofonos készségen.. Ugyanmár ilyen gagyi szarságokon még az ovisok se veszekednek.
  Meg tényleg rohadt kreatív dolog , hogy pl. Rollins sztárolja magát vagy egy éve , hogy ő milyen bajnok..
  Tudom, hogy Vince meg kreatívok mrg stb.. De akkor mivan? Ők a WWE. Mégha a pankrátorok nem is tehetnek róla, akkor is el kell játszaniuk amit megírnak nekik. És ez az egész gagyi ahogy van!
  Gagyi műbalhé gagyi műbunyóval.
  MexAmerika, világbajnok, törött csontok az oltár előtt.. Csak pár kifejezés.. Most komolyan.. Én ezt kinőttem! Jó lenne ha a többi felnőtt ember is tovább lépne.
  Aki küzdelemre vágyik annak ott az Mma pl. meg egyéb küzdősportok.
  Aki színészetre annak vannak sorozatok meg filmek.
  Ez a majomkodás itt nevetséges. Nem a pg-n múlik. Bár az is rendesen hozzátesz egy lapáttal. Elvégre gyerekek miatt találták ki azt is

  Kedvelés

  1. Akkor miért alkotsz véleményt olyanról, amit már nem is nézel? Nem mindegy neked, hogy más mit néz? Örülj neki, hogy te már ki nőtted, de akkor felmerül a kérdés, hogy mit keresel még itt? 😀

   Kedvelés

 6. Ez egy nagyon jó kis adás volt. Csak a Reigns utálók fújolnak, de csinálhat bármit, ők úgysem fogják elfogadni. Pedig ezen a Raw-n tényleg kitett magáért, aki azt mondja, hogy rossz meccseket csinált, az már tényleg csak elfogultságból beszél. Divat utálni. Közben meg most neki volt az egyik legszínesebb mozdulatsora, suplexek, samoan drop, moment of scilence. Ettől függetlenül annak én sem örülök, hogy ő megy a főövért. Szerintem nagyon unalmas már az ex-shieldesek sztorija, felejtsék már el egymást. Az az én véleményem szerint is túlzás, hogy Roman megint a vb övért mehet. Mehetne simán az USA-ért, interkontiért, vagy Ambrose-zal a tt övért.

  Ettől függetlenül jó meccsek voltak az adáson. Del Rio nagyon jó lesz, jó kis heel karaktert lehet belőle faragni, a család meg most nagyon érdekes vállalkozásba kezdett, várom, mi lesz ebből. L

  Kedvelés

  1. Nem divatból utálják Románt, hanem mert nem olyan tehetséges, de mégis mindig minden lehetőséget ő kap. A mozdulatai sem néznek ki olyan jól, furán kivitelezi őket. Egyetlen mozdulata ami tetszik, az a superman punch. és ennyi. A promói nagyon rosszak, amikor meg valami szegmens van, akkor végig ugyanazt a hülye grimaszt vágja a másik fél összes mondata után. Tehát semmi színészi adottsága, azaz nem ide való. Royal Rumble-t tönkretette, aztán leverte a másik hülyével az összes létező tag team csapatot, ezzel tönkretéve a tag teamek hitelességét, hiszen pont az lenne az értelme, hogy egy összeszokott csapatot csak egy másik összeszokott csapat győzhesse le. A wrestlemanián pedig egyáltalán nem mutatott semmi érdemlegeset, csak feküdt.
   Pedig régen szerettem, jó kis heel karakter volt, nem kellett beszélnie és a társaival együtt nem tűnt rossznak, de most nézhetetlen amit csinál. De mivel sokan is szeretik, ezért nem fog változni a karaktere semmiben, mert ez hozza a pénzt.
   Ha látok esetleg valami pozitív változást (bár ezt kétlem) akkor nyilván el fogom fogadni, de így biztos nem…

   Kedvelés

   1. Én nem tudok egyetérteni a véleményeddel. Annyiban egyezünk csak, hogy szerintem is túlságos a push, amit kap, szerintem kisebb lépésekben kellene építkezni, van három öv, nem értem, hogy miért a vb övre kell mindig rátolni. De nézzük az érveidet:

    1. A mozdulatai nem jók – Ez szubjektív, a közönség nagy részének nincs vele baja. Nekem sincs. A fetrengést én sem bírom, de az utóbbi időben azért jóval kevesebbet csinálja, sokkal dinamikusabb meccseket tol, több mozdulattal.

    2. Rossz promók – Ezzel egyetértek, ebben van hova fejlődnie. De azt külföldi újságírók is írták már, hogy neki előre írják a szövegeit, ha hagynák magától beszélni, jobb lenne. Az viszont az érem másik oldala, hogy most néhány kivételtől eltekintve ki olyan jó színész itt? Nekem a ringben Cesaro az egyik kedvencem, de nehogy már ő olyan nagy szám lenne a mikrofonnál.

    3. Royal Rumble, tag – Erről meg nem ő tehet, a forgatókönyvet nem ő írja.

    4. Wrestlemania – ez is szubjektív, viszont érdekes, hogy a legtöbb szakírónak nagyon tetszett a mérkőzés, és az év legjobb meccsei közé sorolják.

    Én összességében nem sorolom a top pankrátorok közé, de szerintem nem érdemli meg azt az utálatot, amit sokaktól kap.

    Kedvelés

    1. Mikrofon.A legjobb példa erre lesnar.Egyszerűen egy vadember,2 összefüggő mondatot nem bír magától elmondani,csak azt amit 103354 x a szájába rágtak.Ezért van ott hájmen.És mégis,mint pankrátor,jó,sőt több mint jó!
     Cezaro az egyik legtehetségesebb jelenleg,mikrofonnal,szar..gyakorolnia kellene.Csak ezen múlik valaki jövője?Szánalmas,hogy itt tartunk…
     kentaur egy fos..a karaktere a legüresebb a rosterban.Egyszerűen önállóan egy nagy 0..a mozdulatai nevetségesek,szánalmasak.Én mindig is rüheltem a csicska …et,de békapofa tehetséges,és júdásban is van tehetség,elismerem,de kentaurban nincs semmi..
     Agyonpusholták…és bajnok lesz,de először júdás megdönti szépen puncika rkordját,és még ott van müzli is…
     kentaur egész lénye rohad…egy hulladék.Neki csak egy heel turn tenne jót,ez menthetné meg,de ha Wyatt feud utánse lett az…már nem is lesz..
     Mindegy.Innentől kezdve meg se nézem a meccseit.Wyatt miatt néztem meg mostanában csak a feudot..de vége.Engem nem érdekel kentaur,ahogy müzli sem,és a nemsokára visszatérő kecskepofa sem.

     Kedvelés

     1. És mikrofonnal is szar,betanult szöveg is döcögősen megy neki..mi lenne ha improznia kellene?lol

      Kedvelés

     2. Reigns mozdulatai nevetségesek???????XD Fasirt szisztör ebigélja akkor mi??????
      A WWE jelenlegi legszarabb finishere????Reigns karaktere a legüresebb??
      Bevallom fasirt karaktere jobb de az övé nem bajnok stílusú…..szerintem egy szamoai harcos powerhouse karakter egyáltalán nem üres, a roosterban Rollins karaktere a legszarabb egyfolytában menekül, az adásokon mindenki szarrá veri ha egyedül van vagy akkor is ha nem, jelenleg neki most jót tenne egy face turn….az meg, hogy Punk rekordját vele döntsék meg szánalom…Még egy kérdés lenne.Mivel Érdemelte meg CM Punk a WWE egykori legjobb pankrátora és meghatározó bajnoka hogy egy magyar net szánalma puncikának hívja???Ha ő puncika akkor rád fogalom sincs….

      Kedvelés

    2. Wrestlemania meccsét az év legjobb meccsei közé sorolják? a szakíróknak ne higgyé…nem értenek anyira hozzá mint egy rajongó aki már 10 vagy 15 éve nézi a pankrációt. Nézd meg a Bayley vs Sasha Banks meccseit z elmult egy hónapban..na azok az év meccsei voltak főleg az első meccsük…a mérkőzés után nem tértem magamhoz hogy két női pankrátor hogy volt képes egy ilyen jó meccset összehozni ami mellesleg sztem a WWE-ben az év meccse volt.

     Kedvelés

  2. “Közben meg most neki volt az egyik legszínesebb mozdulatsora”

   Kivel kevered össze?Lopott faltörő,szperman ütés lol,bégetés,hörgés,a nagy szamoai előadása stb jaaa meg müzlisen végig fekszi a meccseit pfff

   Kedvelés

  3. “legszínesebb mozdulatsora” kapott ő is 5 moves of doomot csak úgy mint Cena. Lehet akkor divatmajom vagyok, de szerintem ez a jelenlegi Reigns karakter minden pankráció kedvelő ember arcon köpése.

   Kedvelés

 7. Meg van a Garfield szerű 3 kockás mókás kép a pár évvel ezelőtti karácsonyi adásról?1.Amikor a csúnya gonosz el patron elütötte Foley télapót.2.Majd müzli jól elpicsázta.3.Aztán még a télapó is elnáspángolta.Dejavuuuuuuuuuu érzésem van..A karácsonyi adásra tér vissza kb ez a moslék majom és ugye…meccselni fog patronkával..

  Kedvelés

 8. Húúú dejó volt a főmeccs, végülis senki sem tudta előre, hogy Román fog győzni….
  Nem hiszem el, hogy már a harmadik címmeccsét kapja az átlagon aluli teljesítményére, miközben tele van a rooster tehetségesebb pankrátorokkal. Aki meg elhiszi, hogy ez a szerencsétlen heel turnt fog kapni, csalódni fog. Nézzétek meg, hogy rajonganak érte…abba belegondolni sem merek, hogy hány hülye veszi a pólóit. Owens sem nyerhetett Széna ellen, mert kevesebb lett volna akkor a bevétel.
  Sheamus még mindig olyan érdektelen, unalmas karakter mint tavaly, annyi különbséggel, hogy most nevetségesen néz ki azzal a hajjal.
  Ambrose a legeslegjobb face karakter jelenleg, erre bevágnak nekünk egy olyan jelenetet, ahogy Románt bíztatja…most komolyan? ennyi? Hell in a Cell-en sem volt meccse, egyre kevesebbszer jut szerephez. Már előre félek, hogy mit fognak művelni szerencsétlennel :/
  Wyattes sztori kezd nagyon tetszeni, én megmondtam, hogy itt még lesz valami. Most, hogy Kane-t is betámadták, gondolkodhatunk, hogy kik csatlakoznak még be a feudba. Érdekes lesz. Viszont szomorú, hogy Strowman így legyengült, pár hete még mindenki tehetetlen volt ellene, most meg már bárki felveszi vele a harcot…
  A smakcdown-t már nem szoktam nézni, lehet hogy a RAW-ot sem fogom…havi egyszer megnézek egy ppv-t és kész. Jobban járok, mert itt már nincs semmi izgalom, régebben azért voltak meglepetések a RAW-ban is.

  Kedvelés

 9. Összességében ez egy nagyon jó raw volt. Volt benne humor, harc és pár igen tehetséges pankrátor akikről ismét kiderült, hogy le vannak … De, hogy két bajnokot is hoztak a Fatal 4 Way-be, hogy gagyi rambó megmutassa az egyszemélyes pusztítását, hogy az interkontinentális és Usa bajnok se ér együtt ellene semmit, az már parádés. Rollins keresztbe lenyeli ezt a bénaságot, aki így is több esélyt kapott, mint amennyit érdemelne. Rollins meg nem kap egy normális meccset, mert Kane-el nem csinálhatták teljes erőbedobással, Sting már ki van öregedve, és most ez a rakás sz.r, ezek után még Cena kellene és a 2015-ös WWE olyan gagyivá teszi a WHC övet, mint még soha.

  Kedvelés

  1. Amúgy legalább másokat raktak volna a meccsbe… Annyira egyértelmű volt, amikor bekerült Owens, már akkor tudtam hogy ő lesz pinelve, mert Del Rio-t nem hagyják pinelni ilyen korán, Ziggler karaktere meg alapon erősebb jelenleg mint Owens, Roman meg olyan egyértelmű win volt, hogy omg. Jobban örültem volna amúgy ha Cesaro, Big E, Kofi vagy lényegében bárki más kapja a lehetőséget a meccsre, nyerni valszeg nem fog, de akkor is szívesebben néznék Rollins vs bárkit akinek olyan jó a move set-je mint Rollinsnak, mint Romant :S

   Kedvelés

    1. Kisfiam attól még hogy Rollins rajongó vagy, sürgősen vegyél vissza az arcból, főleg mert minden szavam igaz. A te kurva nagy bajnokodból, a nagy szájhősből 5 perc alatt lett Suplex City ribanca.

     Kedvelés

     1. és azon gondolkoztál már hogy Rollins azért szájhős és azért nem bírta Lesanr ellen mert igy írják a sztorit…Ha Seth face turnt kap és a forgatókönyvírók ugy írják simán le is verheti lesnart….és nekem ne írják az okosak hogy nem lenne hiteles láttam már igazi bunyóban hasonlót. Cena is anno megverte Lesnart…mitől jobb Cena Rollinstól ? Semmivelse

      Kedvelés

 10. remélem lassan rájön a WWE, hogy szét kéne választani a WWE WHC-t ismét 2 övre 😀 mert így már elég szánalmas, hogy eddig az öv körül volt max 4 ember aki harcolt érte :DD

  Kedvelés

  1. Kapásból tudok 16 ember akik harcoltak érte. Amúgy ha már egyszer összevonták akkor már nem fogják ketté szedni…
   Fuck logic….

   Kedvelés

 11. Azért az már mekkora szánalom,hogy gondos bocs befejező mozdulatát,ami ku..jó direkt megalázzák a superman ütéssel lol meg a lopott faltörővel és győt a kentaur…Nem értem most se mire fel ez a nagy push..szamoai,rockocska rokona stb..de ezen kívül?Mikrofonnal szar,a ringben szar,azon kívül is sz,akkor?

  Kedvelés

  1. Azok akik panaszkodnak Reigns “nagy push-ja” miatt azok gondoljanak bele, hogy mit is nyert Reigns eddig? Royal Rumble-t, azzal sem ment semmire. Szerintem a ringben annyira nem rossz, mint amilyennek sokan beállítják, fejlődni legalábbis fejlődött tél óta, és Rollins-szal szerintem egész jó meccse nyomhatnak. Egy címmeccs már pushnak számítana? Kétlem. Remélem arra használják ezt fel, hogy végre felvegye az a kikúrt heel karaktert és ne ez a Széna legyen akit a fél aréna éljenez aki másik fele meg nem. A Wyatt Family-s dologból fingom nincs hogy mi lesz, beszéltek itt Bálorról, de most komolyan egy NXT-s lenne a csapattársa a kég legnagyobb legendának? Mehh…Oké, hogy tehetséges, de elrontaná az összképet. Ambrose-al igazán kezdhettek volna valamit, Orton is eltűnt, kérdéses, hogy mi lesz velük. Ott a US öv végre nem a babyface kezei közt van, úgyhogy lehet rá küldeni bárkit. Ugyanaz a helyzet az IC öv körül. Szénát takarítsák el valamelyik hulladéktárolóba és hagyják ott nyugodni, mielőtt még ráhajt a díva övre is így 30-as évei után.
   Mi van még? A TT vonal ugyanabban a szarban van mint ezelőtt, próbálják feldobni ezekkel a Sheamus, Barett, Rusev jobberekkel, de nagyon nem sikerül. Összvissz jó adás volt, én örülök Reignsnek, működhet a dolog kettejük közt, talán ha bevennék harmadiknak Dean-t is, akkor még jobb lenne.

   Kedvelés

   1. Visszatérő legenda,legendák segítenek a démonoknak.Mankind de nagy lenne..de ő nem lesz ott..
    Bármi lehet.Most jelenleg ez a legizgalmasabb dolog.
    Hány címmecset is kapott eddig kentaur?Na?Erről van szó..és megint megy az övért..szánalmas.

    Kedvelés

    1. Ha jobban belegondolsz annyit azért nem kapott 😛 Na de mindegy. Jó lenne tényleg valami nagy legenda a tesók mellé, mert ha odateszik Balort eltűnik az árnyékukban, és nem csak azért mert Undertaker-ék kétszer akkorák mint ő. Csak az a baj, hogy kevés olyan ember van aki illene melléjük, és szóba is jöhet, úgyhogy vagy csökkentik a család létszámát egy meccs erejéig, vagy letolják 4v2-be 😀

     Kedvelés

     1. Dean Ambrose beleillik a képbe, hisz úgyis feudol a Wyatt Family-vel, és lett is volna meccse két tag ellen, ha Orton nem sérül le. Így neki ezzel fogják szerintem pótolni.
      Mankind-re én is gondoltam, hogy ő is ott lesz.
      Már csak egy kérdés: Kik lesznek mindkét csapat utolsó tagjai?

      Kedvelés

    1. Komolyan mondom,kentaur vs Wyatt feud dö unalom volt,de még ettől is unalmasabb békapofa állandó vergődése Wyattel..mert legendás feud volt az övék,de amit azóta csinálnak..nem kell ő már oda.Szerintem legenda vagy legendák térnek vissza a tesókhoz.Van is egy tippemhogy kicsoda…
     Egy nagy darab emberke..aki maszkot visel..aki olyan mint Kane..és aki nem a wwe ben volt..Na,megvan?
     MUAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHA

     Kedvelés

 12. Na ez még érdekes lehet ha nem basszák el a kreatívok!
  Vegyük számításba Reigns megnyeri SS-n az övet visszavágó a TLC-n, Cena a TLC utánra várható és biztos hogy fő övre megy, így lehet lesz a RR vagy utána egy Reigns vs Cena meccs
  Face vs Face nem lehet, Cena nem lehet heel, így csak egy választás van Reigns heel lesz. Amire én személy szerint lassan 2 éve várok, ez az öv jobban kell Reigns mint csont a kutyának, hogy elmozduljon az 1-ről a 2-re.

  Kedvelés

  1. annyi lehetősége volt már Romannek hogy átmenjen heelbe…most itt volt Wyatt…de nem …amúgy a Roman vs Bryan is face vs face volt szóval itt sincs kizárva

   Kedvelés

 13. Komolyan nem értem miért nem kezdenek valamit Cesaro-val, aláírom hogy mikrofonnal nem valami jó de akkor is…ringben eszméletlen amit csinál a beszédbe meg majd belejön, nagyon nem kéne veszni hagyni már rég WHC bajnoknak kellene lennie de minimum valamilyen másiknak….nem értem hogy amit csinál azt hogy nem lehet észre venni mert kidolgozza a belét is a nagy semmiért csak reménykedek benne hogy 16-ban RR-t nyer és végre oda kerül ahol lennie kell….

  a főmeccsről meg annyit hogy na végre Owensnek nem kellett semerre menekülnie és érdekes ha Reignsnek neki ment a végén akkor miért kell mindenkitől elfutnia ?
  Roman nyert annyira nem rágom le a körmöm hogy mi lesz a meccsük vége mert tudjuk hogy Seth-el mi a cél csak egyet kérek: Ha Kanet megverte tisztán akkor Roman-t is simán meg kéne vernie…remélem erre ügyelni fognak…..

  Kedvelés

  1. Nem azért, de a megalázás az amit Heath Slather-el szoktak tenni, ami itt megy az csak átlag szétverés, nem értem mit kell ezen kiakadni, legenda nem legenda, ki nem szarja le? Kane ugyanúgy pankrátor mint Rollins vagy Ziggler vagy bárki a cégnél.

   Kedvelés

   1. A legendákat tisztelni és becsülni kell,nem pedig megalázni.Amikor te még egy rossz gondolat se voltál,ők már a ringben harcoltak és küzdöttek.
    Kane ugyan úgy pankrátor mint pinki meg júdás,de míg ők a bohóc szektorban mókáznak,addig Kane egy egész életet rá áldozott,hogy az legyen,akit csak úgy nevezünk.A nagy vörös szörny.

    Kedvelés

 14. Kane bosszútállt Undertakerért.Jól szétkapta a családot,majd megverték és őt is elvitték..Hogy ebből mi lesz..tippelni sem tudok.
  Annyit azért sejtek,hogy ismét összeállnak a tesók.Az igazi tesók,de a ss en hogy lesz így 5 vs 5?
  A benga állat szörnyeteg..annyira szarul színészkedik..olyan semmilyen mozdulatai vannak..nagyon kilóg a családból.
  Érdekes fordulat,erre kíváncsi vagyok mi lesz muahahahahah

  kentaur megy az övért.Remek.Amíg jövőre nem látunk eg yunalmas müzli vs júdás feudot addig kapunk egy kentaur feudot pffffffffff a 3.volt csicska..es aki a legtehetségesebb a 3 ringyó közül,szépen szopóág..remek..

  Cezaro szarrá alázta gondos bocsot.Nagyon kemény ez a pali,de természetesen ismét kikapott.
  A 3 d fiúk asszem mehetnének is a francba.Imádom őket,de ezért kár volt ide jönniük.Így felpusholni egy ratyi csapatot,akiket fél kézzel elver mindenki..lásd kentaur és társai..és sorra kapnak ki,szinte mindenkitől.Kár értük..Maradtak volna otthon,és nem csorbul a legendájuk..de így..Kajakra ezt élvezi amugy a csámpás urlakodó.Minnél nagyobb legendákat minnél jobban megalázni..
  Kane..ennyi volt,nem kerül már öv közelben.Ezek nem is feudok amket nyomat júdás 1 meccs Stingel 1 Kane el,és persze “tisztán”nyer mindig pffffffff

  el patron agresszív.Milyet ráugrott már csori tünde fejére he he.del rio!Ez nem a lucha!Ez a cartoon network!
  Remek heel karaktere van,igazi aljas mocskos kis ge..heel,és látom rendesen megedződött a luchában.De a vénember minek mellé?Ezt nem értem..
  Vajon ki lesz az ellenfele?Kivel fog feudolni az övért?Jujjjj de izgalmas!j aaa még sem..

  Ezen besírtam – Kane (aki Undertaker rokona) 😀 L O L

  Wyatt nagy forma,aszondja – Egyszer még táncolni fognak Roman-el lol
  Ne táncoljon vele többet..elég volt 4 hónapon át.
  Ok,új ellenfelek a családnak,de mért a két legenda?És az a ciki,hogy mindketten face ként vergődnek..pedig Kane a valaha volt egyik legnagyobb heel..és tessék..

  Kiváncsi vagyok mit hoznak ki a 2 legendából és a családból.A többi történet foszlány nem érdekel.

  Kedvelés

  1. Brothers of Destruction vs The Wyatt Family

   Ez király lesz,de 2 – 4 ellen?
   Remélem nem valami martalóc fejű kis hülye gyerek csatlakozik hozzájuk…

   Kedvelés

    1. Kövezzenek meg de én is erre gondoltam hogy kik jöhetnének még számításba Kane és Taker mellé és nekem is Finn jutott eszembe de nem akarom hogy átt jöjjön ide mert úgy járna után mint Cesaro vagy owens vagy Neville!!

     Kedvelés

     1. Nagy visszatérő lesz itt.Én csak azt nem értem,a családot miért gyengítették ennyire le kentaurral?Most meg felerősítik a legendákkal..Minden fordítva működik és semminek sincs értelme..ez a wwe 2015 ben

      Kedvelés

 15. Ilyen szar adást megint…. A Brothers of Destruction vs The Wyatt Family jó lesz a kövi PPV-n, Roman 50-50%, h bajnok lesz mivel Sheamusnél ott a táska… De akkor is szar adást volt….

  Kedvelés

  1. Ez neked ez szar adás volt? Pfff… hatalmas főmeccs volt, de a többi meccs is ott volt.
   Nem tudom mi kell nektek.. Biztos az, hogy mindig a ti kedvenc pankrátoraitok legyenek a középpontban meg ők legyenek a WWE bajnokok…
   Szánalmas…

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek