WWE RAW 2015. szeptember 21. – Eredmények és videók

raw150921

A RAW 2015. szeptember 21-én Laredo városából, Texas államból jelentkezik, ahol legelőször a Wyatt Family jelenik meg az arénában. A Night Of Champions eseményén a Chris Jericho-val kiegészült ellenfeleik felett győzelmet arattak, amikor Braun képes volt a szorításos Finisherjét kamatoztatni…

Bray elmondja, hogy Roman Reigns az utolsó pillanatig hitt a győzelmében, amiből arra tud következtetni, hogy nem beszélt elég hangosan, valamint nem ütöttek elég keményen. A tegnapi győzelemmel képesek voltak felemelkedni az Olympus kapujához és térdre ereszkedett előttük a világ. Nem hazudik és most sem fog hazudni…
Ám nem tudta folytatni a mondanivalóját, mert Roman Reigns gyorsan félbe szakította Őt. A közönség soraiból érkezett a Big Dog, aki a ringbe menetelt, ezúttal egyedül. Roman elmondja, hogy ez nem csak Wyatt-ről szól, ez az egész Reigns-ről és Wyatt-ről szól. A legelején itt a RAW-n ketten indították el ezt a viszályt és ketten is fogják lezárni azt. Szóval, Bray küldje vissza a haverjait a mocsárba és szemtől szembe intézzék el azt a konfliktust, ami csak rájuk tartozik. Wyatt ekkor viszont kijelentette, hogy már nagyon sok esélyt adott Roman-nek és nem gondolja, hogy még többet érdemelne. Reigns verziója szerint viszont a New Face Of Fear megijedt egy újabb kihívástól. Nincsen szükség bíróra, vagy szabályokra, csak Ő és Bray itt és most!
Ekkor Wyatt kiküldi Braun-t és Luke-ot a szorítóból, amit követően várakozás nélkül egymásnak esnek Reigns-el. A kis küzdelmen kívüli csatában Romen tudott jobban szerepelni, amit Strowman és Harper nem néztek jó szemmel és Wyatt segítségére siettek a szorítóba. Az egész Wyatt Family ekkor Roman ellen indult, ám a Big Dog-nak is volt segítsége Dean Ambrose személyében. Fokozatosan próbálkoztak fölénybe kerülni, ám Braun komoly kihívást jelentett ismét nekik. Végül Randy Orton érkezett a bejárat felől, akivel kiegészülve Roman és a Lunatic Fringe képesek voltak a Család fölé emelkedni.

Visszatekinthettünk az előző PPV főeseményére, ahol Sting megjelenését követően kezdetét vette a főesemény, amiben inkább Stinger kezében volt az irányítás, azonban Seth is képes volt szebb, jobban kivitelezett manővereket értékesíteni. Végül az Ikon bevitte volna a Scorpion Death Lock nevezetű Finisherjét, azonban Seth átfordult a földön és ezzel kopogtatta ellenfelét. Egy szimpla fordítással ért véget a küzdelem, amiben végül Rollins képes volt megvédeni a Nehézsúlyú Világbajnoki övet.
Az ünneplés azonban elmaradt, hiszen Sheamus jelent meg a bejárat felől, aki a ringbe érve kiosztott egy kemény Brouge Kick-et Rollins-nak, ami után be szerette volna váltani a Money In The Bank táskáját. Amikor a bíró a ringen kívülre érkezett a szerződéssel együtt kigyulladtak a lángok a bejáratban. Nem más ,mint a Big Red Machine, azaz Kane érkezett, méghozzá maszkban. A Démon Kane tért vissza, aki a szorítóba érve adott egy jókora ChokeSlam-et Seth-nek, valamint Sheamus-nek. Befejezésül pedig egy Tombstone Piledriver-ben részesítette a Bajnokot…

A Backstage-ben Rollins sántikált a Vezetőség irodaajtaja előtt. Végül nagy lendülettel benyitott és egyből kijelentette, hogy beszélnie kell Hunter-el és Steph-el. Ám ekkor megtorpant, hiszen a Operatív Igazgatóval találkozott, aki nem más mint Kane. A Vörös Szörnyet ezúttal maszk nélkül láthattuk, miközben teázgat. Kane elnézést kér, hiszen nem hallotta, hogy Rollins kopogott volna. Odalép a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka elé és szimpatikus módon megkérdezi tőle, hogy mégis miben tud neki segíteni. Seth egyből a tegnapi Night Of Champions befejezéséről érdeklődik, ám Kane-nek fogalma sincsen arról, hogy mégis miről beszél a Szupersztár. Az Operatív Igazgató csak azt jelentette ki, hogy pár hónapja eltört a bokája és kényszerpihenőre szorult, ami után végre visszajöhetett a WWE-hez és a Vezetőség mellett folytathatja a munkáját. Rollins nem igazán érti, hogy miről beszél Kane, ezért inkább kisétál az irodából, hogy a folyosón várja meg Steph-et és a COO-t. Azonban mielőtt távozott volna a Démon kijelentette, hogy a mostani RAW-n esélyt kap arra, hogy visszaszerezze a United States Bajnoki övet, hiszen az ellenfele John Cena lesz.

Neville és Lucha Dragons vs Cosmic Wasteland

A Night Of Champions-ön Neville és a Lucha Dragons csapata vereséget szenvedtek a frissen összeállt Cosmic Wasteland nevezetű trióval szemben. A mostani RAW-n azonban megkapták a Face Szupersztárok az esélyt, hogy bizonyítsanak és visszavágjanak az elszenvedett vereség miatt. Ezt a kihívást sikeresen teljesítették és Kalisto révén, a Finisherjét követően győzelmet tudtak szerezni.

A Kulisszák mögött Seth Rollins találkozott Triple H-el és Steph-el, akiknek elmondta az irodában történteket. A COO és felesége nem igazán hittek a WWE Bajnoknak, hiszen szerintük Kane nem dolgozik már Operatív Igazgatóként. Azonban nem áll szándékukban visszavonni azt a mérkőzést, amit bejelentett a Vörös Szörny John Cena ellen, hiszen ez egy nagy esély lehet Rollins-nak, hogy visszaszerezze a United States Bajnoki övet és újra két cím birtokosa lehessen.

Ryback vs Bo Dallas

Kevin Owens a Night Of Champions estéjén elvette a Big Guy-tól az Interkontinentális Bajnoki övet, amivel megszerezte az első címét a Main Roster-ben. Ezúttal a kommentátorokhoz csatlakozott és onnan figyelte a RAW második összecsapásának történéseit. Bo elmondta a küzdelem előtt, hogy Ryback higgye el, hogy jobb, mint KO és emiatt eddzen keményebben, hogy végül képes legyen elérni a céljait. A küzdelem nem volt túl rövid, végül azonban érvényesült a papírforma, hiszen a Meathook Clothesline és a Shell Shocked után a Big Guy képes volt megszerezni a győzelmet.

A szorítóba ezt követően Ric Flair érkezik, aki elmondja, hogy egy nagyon boldog és büszke apa. A legelső WWE megjelenése fantasztikus élmény volt a számára, csakúgy, mint az első címszerzése. Több olyan pillanatot tudna még feleleveníteni, ami hihetetlen fontos volt neki, valamint amik büszkévé tették. Azonban élete legszebb napja nem az volt, amikor megnyerte a WWE övet első alkalommal, vagy amikor Shawn Michaels ellen visszavonult a WreslteMania-n. A legkiemelkedőbb éjszaka egész eddigi életében a tegnapi Night Of Champions volt, ahol a kislánya első alkalommal megszerezte a WWE Díva Bajnoki övet. Rengeteget edzett, sok álmatlan éjszakát élt meg, valamint megfizette az árát. Végül legyőzött egy kiemelkedő Díva Bajnokot Nikki Bella személyében. Arra szeretné kérni a közönséget, hogy nagy szeretettel fogadják a lányát, az új Díva címvédőt, Charlotte-ot.
Paige és Becky kíséretében érkezik az új Bajnok a bejárat felől, aki a ringbe sétál édesapjához. Charlotte könnyek közepette elmondja, hogy egészen kislánykora óta álmodik arról, hogy egyszer megszerzi a Díva övet. Most, hogy ez sikerült szeretne köszönetet mondani Ric-nek, hogy mindig támogatta és ilyen hihetetlen kapcsolatot alakított ki vele, ami segített neki a nehéz időkben. Az apja-lánya páros elérzékenyülve megölelik egymást, amit követően a PCB másik két tagjához fordul Charlotte. Elmondja, hogy Paige és Becky lettek a legjobb barátnői amióta elindult a Díva Revolution. Folyamatosan napról napra egymás mellett harcoltak és egy kimondottan jó morált alakítottak ki a trión belül, ami miatt nagyon hálás a lányoknak. Becky-nek is és Paige-nek is köszönetet mond, amit követően az angol hölgy elkéri a mikrofont és kijelenti, hogy a lábnyomain sétál Charlotte. Azonban ha tudni akarja, az egyetlen egy ember, akinek megköszönheti, hogy most Ő a Díva Bajnok, az nem más, mint maga Paige. Ekkor a Norwich-i lány csapattársai ellen fordul és kijelenti, hogy Ő a vezéregyénisége a csapatnak, azonban egy kisebb csalás miatt lett Charlotte Nikki kihívója. Paige megszerezte már kétszer is a WWE Díva Bajnoki övet, sőt a legelső címszerzéséhez egyetlen egy nap kellett. Ezért is nem érti, hogy miért kell bőgni a szorítóban és egy öregemberrel bohóckodni. Charlotte nekiesett volna Paige-nek, ám Becky visszafogta, hogy ne legyen ütésváltás. Ahogy az angol díva távozott a Team Bella jelent meg a bejárat felől. Nikki elmondja, hogy üdvözölni szeretné a világában, ahol mindenki aki csak teheti ellene fordul és azon mesterkednek, hogy letaszítsák Őt a csúcsról. Azonban van egy rossz híre Nikki-nek: Ez még csak az első napja Charlotte-nak, amin egyből Brie ellen szerepelhet…

Charlotte vs Brie Bella

A dívák küzdelme nem volt túlságosan hosszú, amiben végül a Díva Bajnok tudott győzelmet aratni miután értékesítette a Spear-t és a Figure 8 nevezetű Finisherjét.

Sheamus vs Mark Henry

A küzdelem előtt a szervezet hivatalosan bejelenti, hogy a cég legújabb szerzeménye, a következő NXT adáson debütálni fog a cégnél. Ez a hölgy pedig nem más, mint, Kana.
A csatában mindkét fél körül belül ugyanolyan teljesítménnyel tudott szerepelni. Befejezésül sor került a Brogue Kick-re, amit követően a Kelta megszerezte a győzelmet ellenfele lekopogtatását követően.

A Backstage-ben Triple H és Steph találkoztak Kane-el, ahol egy rövid üdvözlést követően a bokájáról érdeklődtek, hiszen amiatt kellett pihenőre mennie. Miután a Vörös Szörny tudatta a COO-val ,hogy nagyon jól van és örül, hogy végre visszatérhet a munkájához, Triple H kijelentette, hogy valami azonban nem stimmel. Kane egyből a mostani este főeseményére gondolt, ahol Seth Rollins-Cena küzdelmet jelentett be a United States Bajnoki övért. Azonban Hunter-nek nem ezzel, hanem a Night Of Champions-ön való fellépéssel van problémája. Kane nem igazán érti, hogy mit szeretne ezzel mondani The Game, hiszen nem tudja, hogy mi történt tegnap este, ami olyan különös lett volna. Steph szembesíti azzal a Red Machine-t, hogy mi is történt, ám még mindig nem érti, hogy miről beszél neki a Vezetőség. Ekkor a hölgy kijelenti, hogy Kane-nek adnia kellene neki valamit, amire a Szupersztár egy hatalmas pacsit nyom Stephanie kezébe. Kicsit pontosabban fogalmaz Mrs. McMahon, hogy azt a maszkot akarja visszakapni, ami eltűnt a vitrinből. Kane elmondja, hogy amikor legutoljára látta akkor odaadta Steph-nek. Közelebb lép a hölgyhöz és véres komolysággal kijelenti, hogy óriási probléma lesz abból, hogyha elvesztette. Hirtelen hangulatváltással mosolyogva kijelenti, hogy viszont elindul és megpróbálja megkeresni…
Szintén a kulisszák mögött Paige és Natalya találkoznak, ahol a kanadai díva elmondja, hogy nagyon unszimpatikus volt a beszéde Paige-nek, hiszen ez Charlotte pillanata, amit tisztelnie kellene. Paige ekkor természetesen Natalya ellen fordul, hiszen nem érti, hogy kinek gondolja magát, hogy kioktassa Őt arról, hogy mi helyes és mi nem…

The New Day és Rusev vs The Dudley Boyz és Dolph Ziggler

A most következő 6 Man Tag Team csatában egy eléggé fordulatos összecsapást tekinthettünk meg, amiben végül a Tag Team Bajnokok és Rusev triója tudott győzelmet aratni. Xavier felugrott a ring mellé és elkezdett zenélni, ami egyáltalán nem tetszett a Show-Off-nak, aki kiosztott egy Superkick-et Woods-nak. Ahogy visszafordult ellenfele felé egyből elszenvedett egy hasonló Superkick-et Rusev-től, ami után nem tudott kirúgni a kopogtatásból.

Naomi vs Natalya

Az adás második díva összecsapásában szintén egy furcsa figyelemeltereléssel szerezte meg a győzelmet a Heel karakter. Tamina és Sasha is felmászott a ringkötél mellé, akiket megtámadott a harcoló Natalya. Amikor visszafordult igazi ellenfele felé, elszenvedett egy Finisher-t és Naomi befejezésül lekopogtatta.

A Backstage-ben Steph és Tripel H irodájában Seth Rollins jelenik meg, aki kérdőre vonja a Vezetőséget arról, hogy mégis mi a tervük. A hölgy elmondja, hogy Kane letagadott mindent, amit a tegnap estéről kérdeztek tőle. Rollins szerint viszont mindenki tudja, hogy igazából a Vörös Szörny jelent meg és intézett támadást a Bajnok ellen. Triple H nem akarta ezt tovább hallgatni és elkiáltotta magát, hogy elég legyen a folytonos panaszkodásból. A Vezetőség majd foglalkozni fog Kane-el, csak annyit akar, hogy Seth koncentráljon a John Cena elleni csatájára, ami hamarosan kezdetét veszi.

Big Show vs Cesaro

Az óriás és a svájci egy fordulatos összecsapást hoztak létre, amiben a győzelmet végül a Világ Legnagyobb Sportolója tudta megszerezni a KO Puncho-ot követően. Big Show a sikerét követően mikrofont fogott és elmondta, hogy Cesaro helyén akár Lesnar is lehetne, hiszen a Brock Lesnar’s Go to Hell Tour nevezetű show-n Big Show ellen fog ringbe lépni a Bestia. Ez pedig egy üzenet volt Paul Heyman ügyfelének, hiszen Show egy nagyon komoly csatára számít, amiben végezni fog Brock-al.

John Cean vs Seth Rollins (WWE United States Bajnoki öv)/b>

A mostani RAW főeseményre jóra sikeredett, amiben végül Seth Rollins bevitt egy kemény Diving Body Splash-t, amit követően kopogtatta volna a United States címvédőt, aki azonban egy hátra bukfenccel kiszabadult a kopogtatásból. Ahogy gurult a földön magához szorította Seth-et és egy egy AA-t adott neki, amint talpra állt. A Finisher-t követően a kopogtatásból már nem tudott kirúgni A WWE Nehézsúlyú Világbajnok, aki nem tudta visszaszerezni a United States Bajnoki övet.
A csata után Kane jelent meg a kivetítőn, aki elmondta Rollins-nak, hogy a legyen a legjobb WWE Bajnok, hiszen olyan emberek vannak itt, hogy Seth azt el sem tudja képzelni….A legrosszabb rémálmai. Ekkor kigyulladtak a fények a bejáratnál és Rollins figyelte, hogy mikor érkezik Kane. A Vörös Szörny a ring borítását feltépte és lehúzta a szorító alá a WWE Nehézsúlyú Világbajnokát.

Ezzel zárult a RAW 2015. szeptember 21-én, amit majd a SmackDown fog követni, ahol további akciókra számíthatunk a Démon részéről. Kíváncsian várhatjuk, hogy mit fog lépni a Vezetőség ez ügyben.

27 című bejegyzés “WWE RAW 2015. szeptember 21. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ryback nem a semmiért ilyen erős:

  Ilyen őszinte vallomást rég láttam már és ekkora erőt, ahogy 1:23-tól cipeli azt az egész állványt hihetetlen. 🙂

  Kedvelés

 2. “Mind tudjuk az okát, hogy a Bellák miért vannak ott ahol vannak” – Paige. Nem vagyok egy “mindenben Szénát keresem mert hibáztatni akarom” ember, de nekem ez egy kurva nagy utalásnak tűnik. Még ha nem is annak szánták.

  Kedvelés

 3. Wyatt family vs tesok + orton meccs lesz,amit a vademberek nyernek.vipera pihire megy,kentaur heelturnt vesz.Ennyi meg egy bambi.

  Kedvelés

  1. Ezt mondod már három hónapja :)) Én azért még reménykedem, hogy Ortont mégis kihagyják ebből. Nem illik oda, még annyira sem, mint Jerricho.

   Kedvelés

   1. Ami késik nem múlik muahahahahahah
    Nem lesz 2-2,hogy legyen egy kinkeserves 3-2…

    A Wyatt family nagyon erős.Túl erős…egyszerűen túlnőttek a tesokon,hiába van kentaur agyonpusholva,ezt a feudot bukja,de nem egyedül,a tesokájával együtt.
    Nem azért támasztottá fel a családot,hogy már az 1.feudot elbukják.Nem azért jött ide a szörnyeteg,hogy veszítsen.
    harper is állatkodik tovább,Wyatt meg…a jövő.

    Kedvelés

  1. A meccs eredménye nyilvánvaló volt..ez “mese” nem valóság,tudják ők is,ki veszít..de akkor is vigyázni kell a másikra!Örültem,h müzli orra eltört,de júdás..nem tud vigyázni,figyelmetlen és tessék..lehet h kicsinált egy legendát,egy ikont,egy példaképet..mert egy tróger..Rengeteg sérülés volt az utóbbi időkben a wwe ben..és egyre súlyosabbak..

   Kedvelés

   1. Ami érdekes, hogy távozása után erre panaszkodott cm punk is. Azt mondta, hogy sok az alulképzett pankrátor, nem tudnak vigyázni, stb. Ő Rybacket hozta példának (akit egyébként bírok), hogy úgy rúgta meg többször, hogy majdnem bordája törött.

    Kérdes, hogy tényleg alulképzettség miatt van annyi serülés, vagy csak már nagyon túlterheltek a srácok, vagy mert egyre vadabb dolgokat várnak tőlük, hogy ne legyen unalmas.

    Sting hiába van jó formában, lassan 60 éves, ilyenkor könnyen jön már a sérülés, nem biztos, hogy Rollins bármit rosszul csinált.

    Kedvelés

    1. ryback,harper elég durva,van,hogy nem bírják fékezni magukat,és egy tőlük sokkal kisebbel,könnyebbel persze,hogy jól elbánnak,sztoritól,meccs végkimeneteltől független.
     Vannak alulképzettek,vannak olyanok mint harperék stb
     Régebben nem volt ennyi sérülés.Sokat túl sokat meccselnek a skacok,kimerülnek stb figyelmetlenebbek,mindig odatenni magukat,jólszerepelni stb
     Azért egy orr törés,ami csak javított a bohóc kinézetén,nem egyenértékű egy ikon visszavonulásával..

     Kedvelés

 4. http://wwewrestling-news.blogspot.it/2015/09/chris-jericho-vajon-marad.html?m=1

  pffff

  Tisztelem és becsülöm őt,azért amit elért,letett az asztalra,és azért is,hogy mindezek után,még fiatal tehetségeknek segít ahogy tud,támogatás,felfuttatás stb stb stb de ez h beugrott veszteni..Nem becsülik meg őt pedig a valaha élt egyik legjobb pankrátor.És ez hatalmas szó,tekintve,h milyen erős a mezőny..nem a mostanira értem,hanem amióta van pankráció..

  Kedvelés

 5. Hát ez véleményem szerint nem volt egy olyan értékelhetetlenül rossz adás de nem os volt a legjobb. Sajnos az , hogy Rollins nem szerzi vissza a Us övet szinte boritékolható volt. De nekem bejött ez a ” pokol ba húzás”. Többször is lehetne ilyesmi. A másik. Csak nekem jön be Natalya ezekben a rucikban. Mert őszintén nekem most ahogy kinéz nagyon bejön. Valamint. Örülök annak hogy Randy visszajött. Röviden tömören ennyi lenne a véleményem. Have a nice day.

  Kedvelés

 6. Ha sok mindenért nem is a Paige heel turnért már érdemes volt megnézni :$ sokkal jobban áll neki mint a face, a HiaC-on nem bánnám ha megnyerné a díva övet, oké hogy Charlotte most nyerte meg de így legalább mindenkit meg mozgatnának, gondolom Beckyt is akarják majd indítani övért ha Charlotte mellett van viszont mindig az mire jó ? külön utakon járna talán hagynák is kibontakozni majd jöhetne Sasha, Naomi, (azért ő se rossz meg kell hagyni)
  és persze Natalya-val is kezdhetnének valamit….

  Kane-t amikor megláttam öltönybe na mondom te jó isten ez mit csinál ? -.-
  De végülis nem rossz ez a két énes dolog 😀

  Wyatték vs Dean,Roman,Randy: Megnéznék egy Hell in a Cell 6-man tag team meccset köztük, és ha most meg Ortont csinálnák ki eltudna menni part time-ba + Roman heelbe

  KO-t minek kellett beküldeni ? megint fusson ? most már övvel ? -.-…nem lett volna elég az hogyha körbe sétál-ja a ringet az övvel közben tisztogatja fényesíti meg ilyenek szóval hozza a szokásos formáját…de nem…mert az jó lett volna inkább csináljuk ezt had fusson…:S

  Kedvelés

 7. Kritikán aluli ismét

  A tesok Jerichoval megerősítve se értek semmit se a Wyatt family ellen,most meg 2 en majdnem megverték őket..annyira tudtam,hogy nem mernek visszahozni pl olyan legendát,mint Goldberg,inkább beérik vipera matyival..Biztos,hogy ha ez a felállás lesz,a tesok nyernek és 2-2….Istenem,,..Pedig annyi áldozat lehetne…

  A re meccsek kalap szart se értek,egyik se.giga csoki golyót tovább alázzák…

  A lényeg,Kane.Nem is tudom mit írjak…Eljátszák a tudat hasadásos szörnyet?Lesz egy öltönyös majom meg egy maszkos démon???
  Anno már volt pokolba lehúzás,jó volt ujra látni.
  Nem tudom mit akarnak és mit fognak ebből kihozni,de ez…hogy ujra a maszkos,igazi Kane tért vissza majd megint öltönyös majom..nem veszi be a gyomrom…
  Kitudja mi lesz ebből..de hogy nem face,az már biztos.

  Kedvelés

 8. Hat hol is kezdjem..?
  Ez a RAW… Hatalmas volt!
  Az elejen kifejezetten tetszett a Reigns es Wyatt kozotti dolog, aztan jott Ambrose, majd megszolalt a Voices es Orton is erkezett. Ezzel valamelyest javitottak a vasarnapi csorban. Strowmant le kell valamennyire gyengiteni, mert ebben az allapotaban meg Lesnar se tudna neki megálljt parancsolni.
  Bo Dallas magahoz kepest odatette magat Ryback ellen, taps jar neki. Oeens meg varhato volt hogy tamadni fog. Tobb kevesebb sikerrel.
  Kane egesz estes munkassaga/tevekenysege nagyon tetszett. Az elejen nagyon meglepodtem, mukor Seth talalkozott vele az irodaban, aztan az adas folyaman szepen lassan kibontakozott a miertje a dolognak. Szep munka kreativok!!
  Paige heel turnje ugy kellett most a karakterenek es a Diva Revolutionnek, mint ehezonek egy falat kenyer. Nattie siman beférne még ide, meg nekem a legjobban innen Emma hianyzik. Imadom a nőt, a karaktert, a bevonulasat, az inringjet. Nem kellett volna visszatenni NXT-be.
  Charlotte teljesen korrekt, de nekem olyan kicsit semmilyen. Becky lenne a legjobb Divas Champion szerintem ebbol a valasztekbol es mehetne a feud Sachaval.
  Nekem Ziggler es Rusev segigy se illett bele ebbe a 6-man-tag meccsbe, egyszeruen semmilyen szalon nem kotodnek se a Dudleykhoz sem pedig a ND-hez.
  Rollins most megerdemelte volna, hogy visszaszerezze az ovet, szetszedte Cenat, mostanaban a legjobb meccse volt szerintem. Pedig Seth nem igazan tud rossz meccset csinalni.
  Szeptemberben ez volt a legjobb Raw szerintem. Kivancsian varom a tortenetek tovabbi alakulasat!

  Kedvelés

  1. Nekem is bejött 😀 😀 😀 Király 😀 😀 😀 Ez a ring alól 😀 Mikor anno Rydert és Brie Bellát akarta lehúzni most Rollinsot csúcs 😀

   Kedvelés

 9. Na végre ki derült hogy azta nagy bunkot is ki lehet ütni tetszet Bray meg lepödöt feje hogy mi is történt mert szerintem azt se tudta hol van 🙂 Szép volt Randy
  Akár ki akár mit is mond én mindig Roman és Dean fan maradok nem mi ahhoz húzok aki nyer

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek