WWE RAW 2015. szeptember 28. – Kezdetét veszi Lesnar újabb konfliktusa

raw150928

A RAW 2015. szeptember 28-án Buffalo városából, New York államból jelentkezik, ahol legelőször egy rövid összefoglalóban tekinthetünk ismét vissza Kane démoni megjelenéseire, amivel egy pillanatra sem engedi nyugodtan harcolni az általa kiszemelt Seth Rollins-t. A Night Of Champions főeseményét követően lehettünk szem és fültanúi a legelső ilyen támadásnak, amit az előző RAW-n folytatott a Big Red Monster, amikor lehúzta a ring alá a WWE Nehézsúlyú Világbajnokát…Amikor megemlítik neki a támadásokat, akkor azonban értetlenül visszakérdez és fogalma sincs az aktuális témáról. Vajon a mostani RAW-n újra nekiesik Rollins-nak?

A ringbe először nem más érkezik, mint a Cenation Vezetője, aki a szorítóba lépését követően mikrofont fog. Elmondja, hogy bizony a Bajnok itt van és a mostani adáson be fog mutatni egy címvédést. A United States Bajnoki öv szimbolizálja a lehetőségeket, ami mindenkinek kijár. Ezért is Buffalo városában szeretne ismét megrendezni egy US Open Challange-et, ami kezdetét veszi pont most!
John rövid beszédét követően a közönség neszét John Cena zenéje töri meg, azonban most harsona előadásban. A rajongók egyből sejtették, hogy ki is fog következni, pontosabban, kik is fognak következni. A New Day triója jelent meg, akik közül Xavier kijelenti, hogy a WWE Tag Team Bajnokok itt vannak. Big E folytatja, hogy azért jelent meg a New Day, hogy ismét naggyá tegye a WWE szervezetét. Most szombaton, élőben a Madison Square Garden-ben, csakis a WWE Network-ön, mindenki megtekintheti, hogy a Bajnokok végre lezárják a konfliktusukat és megsemmisítik a Dudley Boyz csapatát. Most azonban azért jöttek ide, hogy elfogadják a John Cena által felajánlott lehetőséget. A küzdelem előtt még egy kicsit poénkodnak a trió tagjai a Cenation Vezetőjével, hiszen egy vadonatúj szlogennel álltak elő: “Hustle, Loyalty, Booty”. A New Day teljesen fel lett csigázva, hiszen ha képes lenne egyikük megszerezni a Bajnoki övet, akkor egy időben elmondhatnák magukról, hogy Tag Team és US címvédők is. Már előre elkezdték ünnepelni a győzelmüket és Cena zenéjére a “New US Champs” mondatot kántálták…A kihívást kihirdető John-nak, viszont kezdett ebből elege lenni és komolyságot kért a triótól, valamint, hogy válasszanak ki egy valakit, aki belép a ringbe ellene.

John Cena vs Xavier Woods (United States Bajnoki öv)

A New Day rövid tanácskozását követően úgy döntöttek, hogy Xavier lenne a legjobb választás és neki kellene John ellen harcolnia. A küzdelem elkezdése után nagy nehezen, de végül letette a harsonáját és egyből pörgősen indult az összecsapás. A Tag Team Bajnokok csapata ismét a ringen kívülről próbálta elterelni Cena figyelmét olyan kisebb szabálytalanságokkal, amik még nem érnek diszkvalifikációt Woods számára. Azonban a bíró szerette volna kiküszöbölni, hogy kényszerszerűen kelljen véget vetnie a mérkőzésnek, ezért eléggé hamar elküldte a szorító mellől a Backstage-be Kofi-t és Big E.-t.
A csata befejezésénél John bevitte az STF nevezetű szorítását, amit követően a New Day másik két tagja a ringbe sietett, ahol megtámadták Cena-t. A kizárásos győzelmét követően Cena segítségére a Dudley Boyz csapata érkezett, akik összeálltak John-al a következő küzdelem erejéig.

Dudley Boyz és John Cena vs The New Day

A 6 Man Tag Team csatában mindkét fél jól szerepelt. Végül a New Day csapata tudta megszerezni a győzelmet, amikor a Dudley Boyz a 3D nevezetű Finisherjére készült. Woods elkapta Bubba Ray lábát és kihúzta Őt a ringből. D-Von-t ez annyira megzavarta, hogy nem is figyelt a Kofi-ra, aki közben értékesítette a Trouble In Paradise nevű befejező mozdulatát. A küzdelem végül a Tag Team Bajnokok sikeres kopogtatásával zárult.

A Backstage-ben Stephanie és Triple H bemutatnak egy Ashley nevű hölgyet Kane-nek, aki egy szakember és segíteni szeretne a Démonnak, hogy megbirkózzon az emlékezetkieséseivel, hogyha továbbra is Operatív Igazgatóként szeretne dolgozni ennél a cégnél. Seth jelenik meg, aki természetesen közbeszól, ám helyesli ezt a módszert, amit a Vezetőség szeretne végrehajtani. Kane-nek nagyon nem tetszik, hogy ebbe is beleüti az orrát a WWE Nehézsúlyú Világbajnok, ám most is hirtelen hangulatváltással megnyugszik és siet Ashley-vel együtt, hogy elkezdhessék a terápiát. Seth azt kéri a Vezetőségtől, hogy tartsák Kane-en a szemüket…
Szintén a kulisszák mögött Dean Ambrose és Roman diskurálnak arról, hogy miként is kezdődött Reigns és Wyatt viszálya a Money In The Bank-en, valamint, hogy nem kell segítség nekik ahhoz, hogy befejezzék. Megjelenik Randy Orton, akinek elmondja Roman, hogy egyedül kezdte ezt a viszályt, amibe csak belekeveredett Orton és Ambrose. Egyedül szeretné lezárni és le is fogja ma este…Believe That. Orton azonban csak azt hiszi el, amit lát, figyelni fog…

Big Show vs Mark Henry

A két óriás küzdelme nem sikeredett túlságosan hosszúra, amiben végül Big Show értékesítette a KO Punch nevezetű Finisherjét, ami után kopogtatta ellenfelét és megszerezte a győzelmet.

Ezt követően The Miz érkezik a ringbe, aki szeretné megrendezni a Miz TV nevezetű műsorát, amiben a vendégei a PCB-ből a C és a B lesznek…Becky Lynch és Charlotte. A hölgyek a felkonferálást követően érkeznek az arénába és csatlakoznak a ringben Miz mellé. Itt Charlotte egyből kijelenti, hogy Paige-nek van két választása: “A”, hogy kijön ide a ringbe és szemtől szemben beszél a Díva Bajnokkal. Vagy “B” miszerint inkább marad a Backstage-ben és megvárja, hogy találkozzanak Charlotte-al. Miz-nek azonban ez nem tetszik, miszerint nem engedélyezte, hogy bárki is új vendéget hívjon meg ebbe a show-ba, hiszen ez az Ő műsora. Becky ekkor kikapja a műsorvezető kezéből a mikrofont és eldobja majdnem egészen a bejáratig. Charlotte folytatja, hogy Paige-el akarnak beszélni…
Ekkor azonban a Team Bella zenéje szólal meg, akik félbeszakítják a Bajnok mondatát. Becky arra kéri az érkező csapatot, hogy csatlakozzanak a partihoz és a ringben beszéljenek. Nikki nem a parti miatt érkezett, hanem, hogy megköszönje, hogy úgy viselkedik a PCB triója, mint a makacs iskolás lányok csapata, ezért is a Team Bella tanulva más hibájából sosem volt egységesebb és erősebb. Nikki egyből szóba hozza a visszavágót kettejük között, amiről már most tudja, hogy milyen eredménnyel zárulna. Természetesen a Bella lány a saját sikerét kezdte el latolgatni, ám emlékeztette Őt Charlotte, hogy a Night Of Champions estéjén is Nikki feladta a küzdelmet a Figure 8 után. A korábbi Díva címvédő elmondja, hogy ennél a cégnél egyetlen egy tehetséges, gyönyörű és kiemelkedő díva van, aki nem más mint Ő, aki minden idő leghosszabb ideig uralkodó Díva címvédője. Charlotte szerint ez nem Nikki-ről, Paige-ről, Becky-ről vagy akár róla szól, minden azok miatt az emberek miatt kezdődött el, akik az arénába helyet foglalnak, vagy akik a tévében nézik az adásokat hétről hétre…Igazából emiatt kezdett el nőni a Díva szekció és emiatt indulhatott el a Díva Revolution…Alicia ezt követően elmondja, hogy 3-al vannak 2 ellen. Becky kijelenti, hogy Foxy megtanult számolni, talán holnap megpróbál olvasni is. Egyre feszültebb lett a hangulat a hölgyek között, ám Paige megjelent a bejáratban, ami miatt még nem került sor ütésváltásra. Az angol hölgynek továbbra is voltak sértő szavai mindkét félhez, amit a Bella csapat nem igazán tudott elviselni, így egymásnak esett ismét a PCB, Paige-el kiegészülve a Team Bella-val szemben.

PCB vs Team Bella

A csata befejezésénél Charlotte szerette volna értékesíteni a Figure 8 nevezetű Finisherjét azonban ez nem sikerült neki, hiszen ellenfele képes volt egy határozott mozdulattal elrúgni magától a Díva Bajnokot. Charlotte egyenesen nekiesett Paige-nek, aki ezt nem vette jó néven és elindult a bejárat felé, hogy távozzon. Azonban Natalya érkezett szemből, aki nem engedte elmenni. Végül a kanadai díva sietett oda, hogy a Becky és Charlotte segítségére lehessen, ám hátulról Paige megtámadta Őt. A ringen eközben Nikki értékesíteni tudta a Rack Attack nevezetű Finisherjét, amit követően kopogtatta Ric Flair lányát.

A Backstage-ben Ashley és Rollins éppen Kane-ről beszélgettek, amikor az érintett Operatív Igazgató megjelent. Egy hatalmas ajándékot hozott és átadta Seth-nek, aki kicsit félve nyitotta ki. Végül kivette a meglepetést a dobozból, ami nem más volt, mint a Sting által bezúzatott szobor feje. Ez már sok volt Rollins-nak, aki visszaadta az ajándékot és gyorsan távozott a helyszínről.

Prime Time Players vs The Wyatt Family

A küzdelem eléggé egyoldalú volt, amiben Luke Harper és Braun Strowman képes volt gyorsan győzelmet aratni ellenfeleikkel szemben.

Stardust vs Neville

Egy szintén nagyon rövid küzdelmet láthattunk, aminek a legvégén megjelent a visszatérő King Barrett. A ringbe lépve megtámadta Neville-t és Stardust-ot is, ami miatt diszkvalifikációval zárult a küzdelem.

A ringbe Ashely és Kane érkeznek, akik közül az Operatív Igazgató szólal meg elsőként és szeretne köszönetet mondani azért, hogy a hölgy megjelent ezen az adáson és minden egyes pillanatban segítségére volt. Ashley szerette volna felolvasni az eredményeket, amiket a kivizsgálás alatt összegyűjtött, azonban megjelent Seth Rollins a bejárat felől, aki nem engedte, hogy elkezdje a kiértékelést. A WWE Nehézsúlyú Világbajnoka elmondta, hogy Kane nem az az ember, akinek Ashley hiszi Őt. Ekkor láthattunk egy rövid összeállítást a maszkos Kane pusztításáról, amit eddig a szervezetnél hajtott végre. Az gyűjteményt követően Rollins elmondta, hogy ne próbáljon téves információkkal dolgozni, hiszen ez csak egy szerep, amit használ, hogy az emberek ne lássák a benne lévő szörnyeteget. Viszont Seth tudja igazából, hogy Kane egy igazi démon, aki egy héttel ezelőtt szintén a RAW-n felbukkant a ring alól és megpróbálta lehúzni a pokolba Rollins-t. Azonban Rollins úgy gondolja, hogy Ő nem a pokolban fog kikötni, hanem a mennyországban. Ugyanis a Pápa az Egyesült Államokban járt, ahol találkozott Seth Rollins-al és azt mondta neki: “Seth te a mennyországba fogsz kerülni”. Erre viszont azt válaszolta neki a Szupersztár, hogy már most is ott érzi magát, hiszen amikor a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv a vállán pihen olyan érzés tölti el, mintha a felhőkön lépkedne és onnan nézne le a világra…Ekkor Kane szólal meg, aki elmondja, hogy Seth mindig is nagyon lendületes volt, és valami miatt sosem szerette volna, hogy a Démon a cégnél dolgozzon. Ekkor egy másik rövid összeállítást tekinthetünk meg, amiben azokra a pillanatokra emlékezik vissza a cég, amikor Seth valamilyen formában megsértette vagy megtámadta az Operatív Igazgatót. A videót követően arra kérte Ashley-t, hogy olvassa fel a riportját, amit Kane-ről készített.
A hölgy véleménye szerint egy nagyon megbízható, lelkiismeretes és segítőkész személy Kane, akinek nincsen sem fizikai, sem pedig lelki problémája. Az elméjével kapcsolatban minden rendben van. Ezek miatt pedig egy tökéletes munkavállaló a WWE-nél és megfelelő ember az Operatív Igazgatói pozícióra…Természetesen Seth-nek nem tetszett ez a pár mondat és egyből ellenkezni kezdett, hogy a hölgy hanyagul végzi a munkáját. Ashely ekkor kijelentette, hogy készített egy elemzést Rollins-ról is, miszerint a Bajnok meglehetősen hanyag, zavart, paranoiás és komoly szakmai segítségre szorulna. Emellett Ő a legkevésbé profi személy, akivel találkozott a WWE-nél eltöltött ideje alatt.
Rollins ekkor a ringbe rohan és elkezdi minden egyes bukásáért és negatív élményéért Kane-t okolni. Seth annyira lökdösi az Operatív Igazgatót, hogy elejti közben a WWE Bajnoki övet. Kane lehajol, hogy felvegye azt, ám ekkor Rollins egy Pedigree-t oszt ki neki. Egy hatalmas verésben részesíti a Vezetőség tagját. Annyira komolyan ellátta a baját, hogy az orvosi stábra volt szükség, akik Kane-t egy hordágyon vitték ki a Backstage-be és egy mentőautóba helyezték be finom mozdulattal. Kis idő múlva azonban kivágódott a mentő hátsó ajtaja és óriási füstfelhő áramlott ki onnan. Végül megjelent a maszkos Kane, aki az aréna bejárata felé kezdett sántikálni. A rossz lábára rátaposott egy hatalmasat és minden fájdalom nélkül sietett Seth-nek. A ringen a Démon nekiesett a Bajnoknak, aki elszenvedett egy ChokeSLam-et, ám képes volt megmenekülni a Tombstone Piledriver-től. A WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv azonban a ringen maradt, amit a Red Monster a magasba emelt, jelezve ezzel, hogy kihívja Rollins-t a Hell In a Cell-re.

Bo Dallas vs Randy Orton

A csata előtt Bo Dallas köszöntette a Buffalo Bills NFL csapat néhány tagját, akik az első sorban foglaltak helyet. Elmondta, hogy nagyon inspiráló látni itt őket, azonban egyetlen egy dolog hiányzik. Az hogy képes legyen a csapat nyerni a szezonban. Nem tudták még megszerezni a Vince Lombardi Trófeát egy Superbowl győzelemmel. Viszont minden sikerülhet: “All you have to do…is Bolieve.”
Randy is megérkezett, aki egy rövid összecsapásban legyőzte ellenfelét az RKO-t követően.

Kevin Owens vs Rusev

A kommentátorok mellett helyet foglalt Ryback, aki a mérkőzés alatt komolyabb szerepet kapott, mint gondolta volna. Ő lett KO és Rusev bokszzsákja, hiszen a küzdelemben a két ellenfél összefogott és közösen nekiestek a Big Guy-nak. Ryback segítségére nem más érkezett, mint a Show-Off, akivel közösen képesek voltak felül kerekedni a két heel karakteren.

A ringbe ezt követően nem más érkezik, mint Brock Lesnar mentor, Paul Heyman. Heyman arról kezd el beszélni, hogy Big Show egy olyan Szupersztár, akinek hatalmas történelme van a WWE-nél, azonban nem lesz képes felvenni a versenyt Brock Lesnar-al. A bestia egy olyan harci tudással rendelkezik, ami mellett a világ legnagyobb sportolójának tehetsége, kitartása és kapacitása is eltörpül…A mondatokat végül Big Show megelégelte és megjelent az arénában, aki másképp látja a helyzetet. Egy teljesen új szlogent alkotott, miszerint: “Eat, Sleep, Beat Brock Lesnar at the Madison Square Garden, Repeat”. Paul nem volt hajlandó hallgatni az óriás szavait, így eléggé hamar eldobta a mikrofont és távozott az arénából…Kettejük szócsatája nem volt túl velős, reméljük, hogy a szombati Show-Brock küzdelem sokkal jobbra sikerül, mint a felvezetése.

Bray Wyatt vs Roman Reigns

Sem a Wyatt Family másik két tagja, sem pedig Randy, vagy Dean Ambrose nem jelent meg a ring mellett ennél a küzdelemnél. Csakis Bray és Roman, akik egy élvezhető, fordulatos és jó küzdelemmel szórakoztatták a rajongókat. Végül dupla kiszámolással végződött a küzdelem, azonban a bunyó még korán sem ért véget. Eszméletlen pillanatokat produkáltak a Szupersztárok, amiknek a vége egy asztaltörés lett, hiszen a kommentátori asztalon álló Wyatt egy hatalmas Spear-t szenvedett el.

A RAW ezzel zárult…mindkét Szupersztár a romok tetején hevert. Vajon a pénteki SmackDown-ban hogyan fognak folytatódni a viszályok?

4 című bejegyzés “WWE RAW 2015. szeptember 28. – Kezdetét veszi Lesnar újabb konfliktusa” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. http://wwewrestling-news.blogspot.it/2015/10/rollins-az-us-es-wwe-cim-melle-meg-az.html?m=1

  pffff már maga az ötlet is sértő és megalázó minden más pankrátorra nézve.Így is 3 öve volt a júdásnak,mert egy összevont övről beszélünk ugye,meg müzli egyik temetési kellékéről..és akkor lett volna egy 4.,meg egy díva öv,sőt díva tt öv,meg rendes tt öv is mert kell.Vagy hogy ez most müzliről szól?Vagy júdásról?Vagy mindkettőtől?Szánalmas….
  Közbe meg tehetségek szorulnak háttérbe,legendák vannak szopóágon,de minden övet agyunk oda a bohóc fc nek ez az.
  A szívem már most fáj Kane miatt..annyir ajó lett volna,ha még 1 x utoljára bajnok lehetett volna…

  Kedvelés

 2. A szánalmas baby face bohóc müzli,nem méltó arra,hogy egy ringben szerepeljen a 3 d fiúkkal,sem pedig arra,hogy együtt meccseljen velük,egy csapatban…
  Ismét kikaptak a legendák,mire jó ez?Bajnokok lesznek,ezt tudjuk,de ezek ellen kapnak ki megint???Szánalmas az egész.Ezzel erősítik a trombitás fattyúkat..pff

  beretta visszatért,de minek?Vicc ország vicc királya az egyik legnagyobb jobber.Imádom,de nem kezdenek vele semmit.Most is csak arra lesz jó,hogy fájdalmat.elűzze csillaglányt..ennyi
  Úgy látszik a doom ivadékok ismét szopóágra kerülnek,mert ebből a sztoriból is kiesnek.

  Csori giga csokigolyó..Erről kár többet írni,de az,hogy a nagy cimbijével veretik meg mindig..főleg vele így pontos szánalmas.

  medvebocs unalmas számomra,akárcsak a besenyő,akivel nem kezdenek semmit sem..de náluk is unalmasabb a vergődő veszett kutya..de a legalja a 4 esnek az pinki.Sose komáltam,de heelként,főleg nehézsúlyú bajnokként lol jó volt,de ez…szánalmas.

  szörnyeteg + harperke vs pppfff
  A nagy embert is könnyen elaltatta a szörnyeteg.Kb ennyi.Értelme nem volt az egésznek.

  bo dallas úgy látszik szereti a fájdalmat.Más magyarázat nincs arra,hogy mindenkinek beugat,és mindenki megveri,lásd,suplex city temető..
  A pénz ugye..nem vagyok jártas az nxt világában,de úgy tudom ez a bohóc majom is bajnok volt odaát.Itt meg..

  Wyatt vs szuper kentaur.Nekem már unalmas,az egész feud,de végre valahára,nemsokára végre vége!!!!És jöhetnek az új ellenfelek,áldozatok és kentaur hell turn.
  Pörgős meccs volt,Wyatt a jövő,de láttam már jobbat is.A döntetlen eredmény meg csak mézesmadzag.

  Kane..Már majdnem bekajáltam,hogy ennyi volt,ismét “lábtörés”de aztán amikor kivitték,tudta,hogy lesz valami..és az a valami az utóbbi idők egyik legnagyszerűbb húzása volt.A mentőautó ajtajainak kivágódása,a füst és a nagy vörös szörny megjelenése….Hatalmas volt.A sántítás megszüntetése pedig lol
  Persze színjáték,mert színház az egész világ,de azért júdás arcán látszik sokszor és most főleg,hogy Kane től sokkal jobban fél mint lesnartól..és ez mindent elmond muahahahahha
  Kane egy állat,egy szörny egy démon,és itt van újra.És megy az övért,amit sajnosmár soha többé nem fog megnyerni..mert nemhogy csak puncika rekordját fogják megdöntnei júdással,de jövőre terveznek neki egy nagy feudot müzlivel..Az ember aki legyőzte lesnart,Stinget stb az nem fogjamost elbukni az övét..Kér..de remélem jó meccseket fogok látni Kane-től.

  Kedvelés

  1. Pedig Jó lenne ha Rolins gyerek elvesztené mert fele annyit sem ér mint CM Punk! de ezt az egész WWE t már nem értem oda AJ rekodrja aki szerintem Lita után a 2. legjobb díva volt most meg még Punk rekordját is meg akarják dönteni Vince elmehetnél az a*****ba, te k****g!

   Kedvelés

   1. Punk nagy kedvencem volt, de ettől függetlenül ne essünk túlzásba, Rollins jelenleg tényleg a legjobb, még Müzlivel is izgalmasak voltak a meccsei és azért az elég ritka, Rollins előtt nem is tudom mikor láttam olyan Müzli meccset amire azt mondtam, hogy baszod, lehet Müzli veszít :O Valszeg amikor Punk ellen meccselt.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek