WWE RAW 2015. szeptember 7. – Itt a szobor, hol a szobor?

raw150807

A RAW 2015. szeptember 7-én a szokásos intro videót követően nem mással indul, mint a szervezet Nehézsúlyú és United States Bajnokával. Hosszú idő után ő lesz a következő olyan Szupersztár, akinek egyetlen este alatt két mérkőzésen is helyt kell állnia. A WWE United States övért John Cena, míg a Nehézsúlyú Világbajnoki övért Sting ellen kell ringbe lépnie, ám nem szabad elfelejteni, hogy Sheamus birtokolja a Money In The Bank táskát, aki bármikor kihívhatja tetszés szerint a Shield egykori tagját.

Rollins mikrofont fog és elmondja, hogy legelőször egy kicsit szembesítene mindenkit a valósággal, ami nem más, mint hogy ő speciális. Nem olyan, mint bárki más a Rosterben, ő olyan, amilyen csak egyetlen egy születik generációnként, sőt olyan, amilyen csak egyetlen van életben…Seth eléggé magabiztos, ám az egótól duzzadó kezdése nem igazán szimpatikus a WWE rajongóinak. Rollins az előző állítására csak azt válaszolja, hogy bizonyára sokak szeretnének megnyerni egy Money In The Bank táskát és beváltani azt a WreslteMania főeseményén. Valamint sokan szeretnének John Cena ellen harcolni és letaszítani Őt a WWE tetejéről, miközben megfosztják a Cenation Vezetőjét a Bajnoki címétől. Seth Rollins azért is a legjobb, aki valaha volt, mert neki ez a két dolog sikerült. Ezért is Ő lett az első olyan személy a WWE-nél, aki egyszerre birtokolja a WWE és a United States Bajnoki övet. Mivel Ő az első ilyen Szupersztár a cég történelmében megérdemel egy szobrot, egy olyan szobrot, amit kiállítottak volna a cég legnagyobb legendái mellé. Viszont az átadást elrontotta Sting, akit ismét “Festett arcú szörnyszülöttnek” nevez. A rajongók ezt hallva a “We Want Sting” mondatot kezdték el kiáltozni, ami annyit tesz, hogy “Sting-et akarjuk”. Rollins visszaemlékezik a SummerSlam-et követő RAW-ra, amin az Ikon ellopta az Ő szobrát. Viszont van valami, ami ennél is sértőbb…hogy képes volt rátenni a mocskos kezei a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övre. Legyen tisztában azzal, hogy mit szeretne és, hogy kivel húz ujjat. Triple H jóvoltából megkapta az első számú kihívói jogot a Night Of Champions-ra, ahol tovább írhatja a saját történetét és megpecsételheti az öv megszerzésével az örökségét. Azonban Seth részéről ez neki egy lehetőség, hogy egyszerre megvédje a Bajnoki címet és összetörje azt a bizonyos örökséget, amit Sting ezidáig felépített…Viszont a Night Of Champions-on ringbe kell lépnie más ellen is, aki nem más, mint “Mr. Hustle, Loyalty, Respect” – “Mr. You Can’t See Me”. A közönség nem szívesen hallgatta Seth-nek a felettébb öntelt esélylatolgatását, ami miatt a publikum egy emberként kezdte kántálni a “Boring” azaz az “Unalmas” szót. Rollins végül kijelenti, hogy birtokolni fogja a Night Of Champions-t követően Sting-et, John Cena-t, a WWE Univerzumot, a Hall Of Famereket, a saját generációját. Azonban, ami szinte a legfontosabb, hogy végre visszafogja szerezni a szobrát, ami megilleti őt…Hiszen ezt a szobrot megérdemli, valamint a közönség is megérdemli, hogy minden egyes adáson láthassák a bejárat előtt teljes pompájában.
Ezt követően Sting megjelent a kivetítőn, aki elismerte, hogy Seth egy igazi férfi, akinek van egy szobra, csak az a probléma, hogy ez a bizonyos remekmű éppen az Ikon birtokában van. Láthatjuk, hogy a legenda ott áll a Rollins szobor mellett, amit néha néha megtisztogat. Sting nem húzza az időt, egyszerűen csak elmondja, hogy várni fog Seth-re, ha kell Rollins-nak a szobor, akkor jöjjön érte és próbálja meg elvenni.
A szorítóba Sting kisebb megjelenését követően Sheamus érkezett Rollins mellé, aki megmutatta a Money In The Bank táskáját, amit egy esztendőn belül bárhol és bármikor beválthat. Seth magabiztosan kijelentette, hogy nem tart sem Sting-től, sem John Cena-tól, sőt egy cseppet sem aggódik a Kelta kis táskája miatt. Sheamus ekkor visszakérdezett, hogy van-e fogalma arról Rollinsnak, hogy mennyire nagyon hülyeség, amit beszél? Seth pedig gondolkodás nélkül visszakérdezett, hogy az írnek van-e fogalma arról, hogy mennyire nagyon hülyén néz ki? A közönség nem igazán szimpatizált Seth beszédével, azonban ez a kérdés nagyon tetszett nekik…A szócsata végén Sheamus kijelenti, hogy Seth bizonyára nagyon fáradt lesz a 2 csatája után a Night Of Champions estéjén. Ez neki igazán rossz hír lehet, hiszen valószínűleg lesz egy harmadik összecsapása is, ahol Sheamus beváltja a Money In The Bank táskáját.

A Backstage-ben Steph és Steh beszélgetnek, hogy a Bajnok szeretne találkozni Triple H-el, viszont mindig van valami jó terv a tarsolyában. A hölgy elmondja, hogy Ő is készült erre és tudna segíteni Seth-nek, azonban a címvédő Hunter-al szeretne beszélni minden áron. Végül a COO megjelenik és elmondja, hogy a terve az, hogy készülni kell Seth-nek a Night Of Champions-ra, ahol két mérkőzése is lesz, ezért a mostani RAW-n kétszer is helyt kell állnia: Először az Interkontinentális Bajnok, Ryback ellen kell harcolnia, másodszor pedig a Tag Team Bajnok New Day-el fog csapatot alkotni és ringbe szállhat a Prime Time Players duója ellen, akikhez csatlakozni fog John Cena.

Paige vs Sasah Banks

A küzdelemben mindkét hölgy jól szerepelt, végül Sasha komoly bajba került, amikor Paige készült arra, hogy bevigye a PTO nevezetű szorításos Finisherjét. Ekkor Naomi és Tamina a ringbe siettek, akik azonban nem kezdeményeztek támadást, ám ez a kis közjáték éppen elég volt ahhoz, hogy Paige elvessze a koncentrációját és Banks egy gyors kopogtatással megszerezze a győzelmet.

Dean Ambrose és Roman Reigns vs The Ascension

A Night Of Champions estéjén Roman és Dean a Wyatt Family ellen lépnek majd ringbe, ám még egyetlen egy tagra szükségük lesz, aki csatlakozik hozzájuk ebben a 6 Emberes Tag Team küzdelemben. Most az Ascension duója ellen kell bizonyítaniuk, a küzdelemben végül Ambrose Dirty Deeds nevezetű Finisherje volt döntő fontosságú, hiszen ezt követően voltak képesek kopogtatni a Face Szupersztárok, akik megszerezték a győzelmet…A küzdelmet követően a kivetítőn megjelent a Wyatt Family, akik elmondták, hogy közeledik az apokalipszis Dean és Roman számára, tehát fussanak, amíg még megtehetik.

A Kulisszák mögött Renee Young készített egy interjút az Interkontinentális Bajnokkal, Ryback-el, akinek a mostani RAW-n Seth Rollins ellen kell ringbe lépnie egy Champion vs Champion csatában. Elmondja a Big Guy, hogy egy hete legyőzte Big Show-t és megvédte a címét, tehát még mindig Ő a harcoló IC Bajnok. Ahogy ismeri Seth-et mindig kibújik a kötelek alatt, amikor a csatatérre kerül, viszont Ryback igazán csak ott érzi jól magát. Ebből kifolyólag egy sima meccsre számít, amiben a Meathook Clothesline-t követően következni fog a Shell Shocked…Kevin Owens jelent meg, aki sok szerencsét kívánt Ryback-nek, valamint egy kicsit szurkálódott azzal, hogy éppen egy almát falatozott és kijelentette, hogy a Big Guy éhesnek tűnik.

Visszatekinthettünk közben Dolph Ziggler és Lana féltékenységi viszályára, amit az okozott, hogy az egyik RAW alatt Summer Rae besurrant a Show-Off öltözőjébe. Ez nagyon nem tetszett Lana-nak, aki nem tudja, hogy a tiltakozó Ziggler-nek, vagy pedig a folyamatosan bajt keverő Summer-nek higgyen.

Seth Rollins vs Ryback

Két Bajnok összecsapását tekinthetünk meg, ami első látásra nagyon jónak ígérkezik. Ryback egy rövid interjúban elmesélte, hogy szerinte, hogy is fog zárulni ez a küzdelem. Kicsit tévedett, azonban abban igaza volt, hogy Ő fogja megszerezni a győzelmet. Egy váratlan kopogtatással tudta két vállra fektetni ellenfelét, aki nem tudott 3 másodperc alatt kirúgni a kopogtatásból. Seth Rollins vereséget szenvedett a mostani RAW-n megrendezendő első küzdelmében. Hogyha a Night Of Champions estéjén is hasonló teljesítményt fog nyújtani, akkor bizony nem lesz túl sok öröme a PPV-t követően. A kivetítőn ismét megjelent Sting, aki ráadott a a Seth szoborra egy Sting maszkot…

A kulisszák mögött Sting-et kereste Rollins, akihez csatlakoztak a ma esti partnerei, a New Day. Elkezdtek muzsikálni, ám Rollins-nak ehhez nem igazán volt kedve, hiszen vereséget szenvedett Ryback ellen és a szobra is Sting-nél van. A Tag Team Bajnokoknak azonban hamar lefagyott az arcáról a mosoly, hiszen megjelentek a Backstage-ben Edge és Christian. A két legenda odasétáltak Seth-hez és emlékeztették, hogy legutoljára, amikor a Rated R Szupersztár megjelent a RAW-n Seth el szerette volna törni a nyakát. Épphogy nem egymásnak estek a felek, amikor a Dudley Boyz is csatlakozott a beszélgetéshez és a New Day tapsolására elkezdték a “Get The Tables” mondatot kántálni…

A ringbe ezt követően Summer Rae érkezett, aki elmondja, hogy élete egyik legrosszabb és legkuszább hetén van túl. Azonban van valaki, akinek még ennél is rosszabb lehetett, ezért szeretné, hogyha ez a személy megjelenne itt a RAW-n, hogy Summer őszintén bocsánatot kérhessen tőle. Elsőre az gondolhattuk, hogy Dolph-tól, vagy esetleg Lana-tól szeretne bocsánatot kérni, ám Rusev-et hívta ki az arénába. A Bolgár megjelent, akinek elmondta Summer, hogy szörnyen sajnálja azt, ami történt és ezért szeretné a megbocsájtását kérni. Summer hosszas könyörgését követően Rusev kijelentette, hogy a hölgy elárulta őt, ettől eltekintve viszont megbocsájt neki. Lana miatt kéne inkább aggódni, hiszen otthon sír az összetört szívével. Tudnia kell a rajongóknak, hogy milyen undorító ember is valójában Dolph, hiszen Rusev amíg Lana-val volt egyszer sem csalta meg és egyszer sem törődött más nővel. Ziggler alig pár hete állt össze vele és máris félreléptet…Ekkor megjelent a bejárat felől Ziggler, aki elmondta, hogy Lana otthon van valójában és akar egy kisebb üzenetet adni Rusev-nek, amit Dolph-al továbbított. Ekkor eldobta a Show-Off a mikrofont és egy kemény Superkick-et osztott ki a Bolgárnak.

Randy Orton vs Sheamus

A Vipera és a Kelta is jól szerepelt ebben az összecsapásban, amiben végül egy váratlan RKO döntött. Mr. Money In The Bank beleszaladt ellenfele Finisherjébe, amit követően vereséget szenvedett. Randy elkezdett ünnepelni, ám ahogy kilépett a szorítóból elsötétült az aréna és megjelent a Wyatt Family. Egy kemény megsemmisítést láthattunk a Wyatt Család részéről, ami ellen nem tudott Orton mit tenni.

Los Mataodes vs The Dudley Boyz

Egy nagyon rövid Tag Team összecsapást láthattunk, amiben a Dudley Boyz szerzett győzelmet D-Von kopogtatását követően. A küzdelmet követően Fernando El Torito-t hibáztatta a vereségért és megtámadta a kis bikát. Eléggé furcsa volt ez a pillanat, amit a Dudley Boyz csapata sem nézett szívesen. Gyakorlatilag megmentették Torito-t, hiszen nekiestek Fernando-nak és egy Bubba Bomb-ot követően kettétörtek vele egy asztalt.

Cesaro vs The Miz

Megtekinthettünk, hogy a RAW-t megelőző Pre-Show-ban Miz szeretett volna szövetkezni a svájcival, ám erre Cesar csak annyit mondott neki, hogy Miz lenne az utolsó ember, akivel társulna a mostani Rosterből. Ebből kifolyólag alakult ki a mostani összecsapás, amiben végül dupla kiszámolással egyik fél sem tudott győzelmet aratni. Ugyanis megjelent Big SHow, aki elkezdte üldözni Miz-t a ring körül, végül a mozisztár a közönség felé vette az irányt és menekülőre fogta a dolgot.

A ringbe Nikki Bella érkezik Brie és Alicia kíséretében, akik bejelentik, hogy 7 nap múlva Nikki lesz az a hölgy a cégnél, aki a leghosszabb ideig képes birtokolni a WWE Díva Bajnoki övet. Ezért is a következő héten egy hatalmas ünneplést akar rendezni. A PTO érkezett a ringhez, akik megtámadták a Team Bella tagjait, miután Charlotte bejelentette, hogy a következő RAW adáson ringbe fog lépni Nikki ellen és megakadályozza, hogy a Bella lány legyen a leghosszabb ideig uralkodó hölgy a cégnél…Egy hét múlva a RAW-n Charlotte a WWE Díva Bajnoki övért fog indulni Nikki ellen. Hogyha Bella képes lenne itt megvédeni a Bajnoki övét, akkor bizony beállítana egy új rekordot, azonban, ha Charlotte megszerzi a övet, akkor továbbra is AJ Lee ideje lenne a mérce.

The New Day és Seth Rollins vs Prime Time Players és John Cena

Egy hosszas küzdelem volt, amiben végül Kofi elszenvedett egy Attitude Adjustment-et John Cena-tól, amit követően a Cenation Vezetője képes volt kopogtatni a New Day Tag Team Bajnokát.

A RAW Sting-el zárult, akit ismét csak a kivetítőn láthattunk. Az Ikon újra megmutatta a szobrot, ám felkapcsoltatta a lámpát és láthattuk, hogy egy kukásautó parkol egyből mellettük. Beindították a motorját, ami után Sting kis játszadozást követően belelökte a darálóba a szobrot, amit teljesen megsemmisített…

42 című bejegyzés “WWE RAW 2015. szeptember 7. – Itt a szobor, hol a szobor?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nem az adáshoz tartozik, de aki teheti nézze meg a kész katasztrófa filmet, amiben Cena olyan szerepet kap ami 100%-osan visszatükrözi az itt lévők véleményét. Az első 38 percben szerepel a filmben, de nagyon jó oltásokat és önkritikát vonultatnak fel benne John-ra. 😀

  Kedvelés

 2. Randy enyhítést kért, így ahelyett h normális feudokba kerülne,csatlakozik inkább Románékhoz,szétbaszva ezzel a Wyattes feudot is. Feldobta volna az egészet,ha egy új tag csatlakozik a shieldesekhez, de így ez egy vicc.
  Rollinst meg h akarják triple h ellen küldeni, ha egy este alatt 2x is megverik? hirtelen majd az lesz h face turn, aztán megerősödik a karaktere is. Hiteles. És a főmeccsen meg Pig E-ék mellé osztották be…rosszabb nem is lehetett volna.
  Ryback jó bajnok szerintem, csak sajnos elhúzódott ez a triple threat meccs a sérülés miatt. Ha ennyi idő után elveszti az övet, az nem lesz vmi jó…szerencsétlen ember már mióta itt van és csak egy ic övet tudhat magáénak.
  Sting itt volt, de kit érdekel? megint semmi meccs,part-time wrestler baromság miatt. Múltkor már leírtam a véleményemet erről, csak ugye a sok agyhalott bárkinek örül,aki face. Azon meg ne csodálkozzatok h müzli 15x-ös bajnok…amikor itt voltak budapesten, Cena vs. Rusev volt és a kisgyerek aki ült mellettem olyan extázisba esett,mikor meglátta azt a majmot h el se hittem. Amikor meg Rusev pont fölénybe került,kb. elsírta magát, a szülei vígasztalták…ennnyire hatással van ez az idióta a kölykökre.

  Kedvelés

  1. Ennyi.Pedig vipera matyinak a szerződése legalább még 4 évre szól..de ezért felesleges..Vergődik csak.És nem most kezdődött ez nála.Elnyomott ratyi heel,még ratyibb face,aztán csicska,majd megint face..szánalmas.
   Ezt a meccset mindenképpen a Wyatt family nyeri meg,mert nem lenne hiteles még a mese birodalmon belül se,hogy ez a 3 girnyó leveri őket..ezzel Wyatt harperka és a szörnyeteg is lentebbre kerülne..
   Itt és most ők 3 an a leghitelesebb heelek.Nem az idénymunkás dinnye árus lesnar,se a ratyi menekülős hipó-gondos bocs-júdás szégyen háromszög,és nem is a trombitáló 3 idióta…
   Itt most egyedül a Wyatt family dominál ebben.És ha most elbuknak,amit kizártnak tartok,de ha meglépik a szuperhős miatt…
   Eddig 1-1 szal ez az utolsó,bár láttunk már olyat hogy 2-0 után lett 3-0..
   Itt most bármi lehet.heel kentaur csak akkor lehet ha kikapnak és összeveszik a másik hisztissel,a kis tesokájával.
   Wyatték nyernek,örülnek,nevetnek,és jöhet az elkurt teso feud 2042 ig…orton meg pihenő..ez a reális.

   Kedvelés

 3. Nem adásról szeretnék véleményt mondani hanem 3 emberről akik miatt annak idején jobban vártam azt NXT mint a Raw ot és azt gondoltam hogy nem csak az NXT ben hanem ha egy szer fel fognak kerülni a WWE itt is a császárok lesznek.Dean Ambrose,Seth Rolins és Roman Reigns, róluk szolnék pár szót. Kezdjük azzal mikor már meg jelentek az NXT ben már akkor fel figyeltem őket mert éreztem azt hogy nagyon tehetségesek és fényes jövő áll előttük azt mondtam Hunter fasza csávó vagy jókat szerződtettél és be váltják a reményeket és így is lett az NXT ben mind a 3 an úgy szerepeltek ahogy lehetett tülök várni és nem is okoztak csalódást.Volt amikor csak azért vártam az NXT hogy újra nézhessem,láthassam őket.Jött a nagy áttörés fel jutás a nagyok közé és itt sem okoztak csalódást egyik feud jobb volt mint a másik és mikor egy időben be tették őket Hunter “csicskásai” elnézést ha így fogalmaztam akkor nagyot csalódtam a WWE mert ez már nem az a Shield volt amit az NXT ben és itt a WWE ben láttam.Jött a a Wyatt family elleni feud.Nagyon nagy volt nem érdekelt hogy vesztettek szerintem akkor az év legnagyobb meccsét hozták össze.Majd az Evolution elleni feud azt gondoltam lehet ezt még hengerelni és miután jött az ölet hogy a Shieldet bomlasszuk meg nézzük meg külön külön mit érnek el nem is lett volna rossz döntés ha nem döntenek úgy hogy a 3 emberből csak 2 nek lesz jövője és ez volt a legnagyobb hiba a WWE részéről.Nézzük meg Dean Ambrose-t hogy nekik jó lett e? A nagy frászt folyamatosan csak bukta és bukta a feudokat.Seth ellen is nem is tudom hány szor,Wyatt ellen is még még egy IC övet sem érdemel volna meg ez komoly? és nézzük mi lett vele boksz zsáknak használják folyamatosan semmi másra nem tudják használni csak boksz zsáknak.Nézzük Seth et nekik bejött az élet MITB táskár nyer Dean ellen folyamatosan csak nyert.Kapta csak úgy a cím meccset majd Wrestlemania pillanata is lett mikor a főmeccsen beváltotta a táskát és WWE WHC bajnok lett aztán nyerte folyamatosan a feudokat de hogy elfutás,sunyogásm kitérő minden elől apuci kis kedvencének ezzel a karakterét alázták meg.Majd ezt is tudták überelni mikor a USA övet oda adták neki.A fejemben az játszodott le ez komoly 3 1 embernél ilyenre még példa nem volt örültem is volna neki ha ezeket az öveket úgy nyerte volna meg ha meg is mutathatta volna a tehetségét, mert mindent amit eddig a WWE ben elért ajándék volt semmijért sem kellet meg szenvednie és ez nagy baj.Végül mindenki által meg utált és sértő Roman Reigns: Hazudnék ha azt mondanám neki sem jobb a sorsa mint Deanek de menjünk az elején.Fel bomlott a Shield, Roman be tették The Authority elleni feudba sajnos övet nem nyert de jó esett hogy Randy ellen nyert még ha akkor mikor már öt nagyon le nyomták, aztán sérvet kapott és mikor visszatért már nem az volt akit régeben láttam John Cena 2.0 sajnos megint 😦 na visszatért megnyerették vele a Royal Rumble-t de olyan feud ba tették be utána aminek nem lett volna sok értelme.Majd jött a Brock elleni feud szerintem miután ki jött a Shieldből karrierjének legjobb meccsét nyomta Brock Lesnar ellen de itt sem nyert övet.Majd a Big Show elleni feud után megint öv közelében de itt sem lett semmi.Majd a már mindenki által emlegettet “tesó” tt Deannel és itt már szívem szerint nem írnám tovább mert nyomda festéket nem tűrő szavakat írnák és nem szeretném ha ez miatt bannolnának. Ezzel nem csak őket akartam fényesíteni azt akartam mondani hogy járnak azok a volt NXT-s pankrátorok akiket fel hoztak mellettük Kevin Owens,Cesaro,Rusev Adrian Neville és a többiek mert amíg Vince papa fog a WWE székében ülni addig más ne is várjunk.NOC ig fogom nézni a WWE-t utána már csak az NXT fogom nézni mert ez nem állapot hogy ezzekel a tehetségekkel hogy bánnak. Csak röviden ennyit szerettem volna leírni és mondani, remélem a közel jövőben Vince papát le váltják és nem csak a John Cena féle pankrátoroknak lesz jövője!

  Kedvelés

  1. Valóban nagyon nagy feud és meccsek voltak azok anno,és igen,a csicska …elbukott.Megsemmisítette őket a Wyatt family muahahahaha
   A többi pedig történelem.Ami úgy látszik megismétli önmagát he he

   Kedvelés

  2. Szerintem Román egy nagy 0.Minden tekintetben. Mások többet érdemelnének,de mégis őt pusholják ennyire.A Wrestlemanián sem neki köszönhetően volt jó a meccs,hanem Lesnar miatt. Ambrose meg nem nyert semmit és ahogy írtad neki nem szántak jövőt. Pedig jó a ringben, kár érte.
   Rollinsnak meg engedhettték volna h azt a teljesítményt nyújtsa végig, mint a Summerslamen. De én gondolkodtam,most panaszkodunk Vince-re,de…honnan tudjuk h jobb lesz, amikor HHH veszi át a helyét?

   Kedvelés

 4. http://wwewrestling-news.blogspot.it/2015/09/kevin-owens-hamarosan-ismet-az.html?m=1

  Ha már csori hegyomlás öv nélkül vonul vissza..
  Jó hír,mert a gondos bocs tehetséges,jó pankrátor,de ez a ratyi menekülős karaktert el kell felejteni.Tudtuk,hogy a veszett kutya bukja az övet,a sérülései miatt hoszútávra nem építenek rá,és ha már az us övet müzlivel együtt temetik el..valakinek mennie kell az interért.
  Kár,hogy Cezaro emiatt szopóágra kerül még jobban..
  Mindenesetre egy lesnar vs ko jó lenne.

  Kedvelés

 5. Hol is kezdjem? Hmmm….
  Ez az adás szokáshoz híven sz+r volt, de viszont 2 dolog tetszett, de nagyon: Edge és Christian felbukkanása, igaz, hogy kis ideig, de ez is többet jelentet számomra, mint a meccsek 70%-a. És az ahogy Edge és Christian kigúnyolta a nyú déjt az volt a legnagyobb. És a csúcspont a Dudley Boys és a két kanadai együtt. Rollins helyében lecsaptam volna a nyú déjt, jól látszódott rajta, hogy felhúzzák, de nagyon. A másik pozitívum a Rollins-szobor összetörése. A többi meg nem ér fel egy tűrhető adáshoz. A meccsek többsége nem éri el nálam a 10/6-ot sem.

  Hogyha Orton lesz a 3. tag, akkor én megeszek egy tányér cseresznyepaprikát. Ortont már sikerült leépíteni, de nem számítottam arra, hogy ilyen gyorsan. Kiszámíthatatlan, rossz meccsei vannak. Azt hittem, hogy vele sok mindent fognak még csinálni, de nem, A visszavonulásáig nem fog övet nyerni.

  Remélem a Rusev-Zigger lezárul végleg a HoF-on. A super kick óriási volt. Ez kap tőlem 8.5-öt a 10-ből De ha azt nem számítom bele. akkor 2/10.

  Ambrose végzete román lesz. Már így is sikerült őt tönkretenni ezzel a testvérvonallal, úgy mint románt. De én még látok esélyt arra, hogy Ambrose még lehet wwe bajnok, de még nem jött el az ő ideje. Először legyen heel, aztán lehet beszélni az övről. DE viszont ha megszerzi az övet, akkor számolnia kell a rémálommal: Lesnar-ral, mert előbb-utóbb visszatér az eredeti céljához. Románt meg még lehet menteni, mert még fiatal és lehet esély arra, hogy heel lesz, de viszont, ha McMajomg+ci lesz a cég feje még legalább 5-14 évig, akkor az román karrierjének is annyi.

  És most jöjjön 2 ember, akik még lehetnek a cég arcai egy szép napon: Cesaro és Owens. A jelenlegi roster 2 legtehetségesebb embere, de még az USA övet sem hajlandók nekik adni, mert az ilyen szénag+cinek kell megnyernie. Remélem KO legyőzi Ryback-et és megnyeri az IC övet. Ryback pedig lassan heel lehetne. Cesaro meg lehetne az USA bajnok. De az is csak álom lesz mindaddig, amíg HHH-é nem lesz a cég. Jobban megnéztem az ő műsorát és azt kell mondjam, hogy tökéletesen vezeti: tele tehetséges pankrátorral és ezt a nép zabálja. Imádkozom, hogy a vén g+ci húzzon a p+csába és adja át a helyét HHH-nek. Ja amúgy jó lett volna a meccs, hogyha Big Show nem jön be. Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én úgy látom, hogy Big Show már unja ezt az egészet. Bírd még ki Show, csak egy kis időt még, aztán visszavonulhatsz úriemberesen.

  A díva meccs: még mindig az volt a legjobb, de akkor sem értem, hogy MIÉRT NEM BECKY MEHET AZ ŐVÉRT?!?! Mindig Charlotte-ot nyomják és kezd engemet irritálni. DE ha nikki szilikon belladonna tartja meg az övet, akkor én sorozatgyilkos leszek. Tehetségtelen kis l+tyó, aki a nővérét összes dívát sikerült elnyomnia dzson szénának köszönhetően. Be lehetne vezetni a DTT (Divas Tag Team) övet, csak ezzel egy gond van: kevés a diva.

  A főmeccsről meg annyit, hogy ez volt eddig a legrosszabb. Rollins volt az egyetlen, aki érdemet illetett ezen a meccsen. A többiek meg mind szarok voltak, főleg széna: MEGINT A FÖLDÖN FEKVE TÖLTŐTTE A MECCS 65%-ÁT!!! Lehet, hogy egy picit sokallom, de ez is csak az én véleményem. A PTP meg akkor voltak a legjobbak, amikor heel-ek voltak (SZERINTEM). A nyú déj-el nem lenne gond, ha normális karakterük lenne, de ebből nem lett és nem is lesz Legacy.
  Rollins-szal meg miért kell folyamatosan kitolni? Akárhány olyan meccse van, ami normális és nem övelnyerős ott mindig kikap. Szörnyű. Én 60-75% esélyt látok arra, hogy sheamus beváltja a táskát. Igaz még mindig ott van az USA öv, de azt meg széna visszanyeri. Innentől fogva (ha széna visszanyeri az övet) Rollins vagy face vagy jobber lesz, akit széna tett tönkre szokásához híven.

  És most mondanom kell valamit, aminek szerintem senki sem fog örülni: Sting és a Dudley Boys.
  Ők hárman egy ok miatt vannak itt, ami a vezetőség ötlete volt és a vén g+cié. Senki? Szabad a gazda? Az ok a MARKETING. Lehet, hogy a Dudley Boys övet nyer, de Sting nem fog. És ez igaz Undertakerral és Ric Flairral. Ők is csak marketingfogás. Gondoljatok bele. Mindenki látni akar egy olyan legendát mint UT, Sting vagy a D.Boys. Nézetség=pénz. Többen fognak a networkért 9.99-et fizetni, ha igazi, de viszont idős legendákat láthatnak a ringben harcolni. Lehet, hogy ez nem igaz, de én így látom az egész legenda-visszahozosdit.

  Kedvelés

 6. Már egyenesen fáj hogy ennyire nem tudnak mit kezdeni szegény Randyvel.
  Egyik mondvacsinált feudból a másikba lökik komolyan mondom már rossz nézni.
  Igaz olvastam hogy egy kicsit belefáradt ezért egy rugalmasabb munkabeosztást kért amit meg is kapott,nyilván ez is közrejátszik az eseményekben illetve az is hogy nem akarnak belőle midcardert csinálni.
  De azért remélem hogy a közeljövőben kap egy normális storyt.

  Kedvelés

 7. HUU Sting összetörte Rollins szobrát. Pár hónapja Brock töri össze dzsenddzsé autóját… még csak meg sem erőltetik magukat a “kreatívok”

  Kedvelés

 8. Nagyon, értsd NAGYON remélem, hogy a kétharmad Shield és Randy szegmens nem az elkúrt Corbin felhozatal fénynél is gyorsabb, valamint hasonló ideig átgondolt idiótasága, hogy inkább őt nyomják be harmadiknak, hanem hogy most bárkihez mennének oda Romanék, Wyatték brutálisan levadásznák, így adva okot, hogy nem a main rosterben kell keresgélni társat. Itt jön a képbe, hogy elvileg Baront akarták (ó istenem de minek,,,,), csakhát valami okos elcseszte a grafikát. A vicc, hogy még ez is menthető! Most azt kéne csinálniuk, hogy párnaponta NoC-ig teljesen véletlenszerű arcokat pakolnának be harmadik embernek abba a grafikába és ugyan azzal a hírszöveggel kivágnák. Így a napnál világosabbá téve, hogy hiba van a mátrixban. Valaki heckelgeti a WWE szervereit. Na és az ki lehet csak? Vagy csak ennyire akarom hitegetni magamat?! Azon a ponton vagyunk, hogy vagy A Wyatt feud összeomlását, vagy a következő szintre emelkedését láthatjuk. Annyira akarok bízni a kreatívokban, de egyszerűen nem tudok,,,,,

  Főleg, hogy itt ez a csoda ötlet, hogy inkább fél évig nem költenek asztalokra, a spórolt pénzen inkább kiöntenek egy kikúrt szobrot, hogy aztán bezúzzák, istenem.

  Kedvelés

  1. én pontosan azt várom a kreatívoktól hogy teljesen elcseszik. Crowe-ról csak ábrándozok, de ezt mindig hangsúlyozom. Corbin érdekes lett volna de ő még túl zöld a main rosterhez, marad a jelek szerint Orton. ami amúgy egy RAW-ban vagy SD-ban teljesen oké de ebben a szituációban eléggé lapos. biztonsági játék mint az utóbbi időben minden. egészen eddig még érdekes volt találgatni hogy ki lesz a 2/3 pajzs partnere de most ez így mi? 😀 abba már bele sem merek gondolni hogy mi lesz ennek a feudnak az eredménye, vagy mondjam úgy hogy az értelme, erősen félek attól hogy semmi, pedig olyan jól indult. mindkét csapat elvesztegetése egy sehová sem vezető storylineban, az. valószínűleg Strowmannal is csak mázlink van, szerintem a kreatívok/vezetőség sem számított ekkora sikerre. :>
   a többi storylineban is hasonló betegségeket érzek. némelyikben van potenciál de elsikkad, a high school musical Zigglerékkel pedig kifejezetten idegőrlő.
   hátra is léptem kettőt, a múlt héten időm sem volt megnézni az adásokat. meg mostanában nem is lesz, szóval legalább nem húzom fel magam hetente kétszer. 😀 azért a NoC-on még átrendeződhet a tábla, érzem én hogy próbálkoznak, csak ahogy írod már én sem tudok bízni.

   Kedvelés

 9. müzli egy igazi amerikai szuperhős,akiért odavannak a kisgyerekek.A fika lóg az orrukból,a nyál csurog a müzlis pólójukra,de nem baj,3 raklappal van még belőle itthon.Amikor felcsendül az a nyomorult zeneéje,és kirohan és tiszteleg..sokan epilepsziás rohamot kapnak,és ha aszüleik nem peckelték volna ki a szájukat a magnumos pálcikával,még nagy baj is lehetne,de szerencsére,jó szülő lévén,mindegyik előre gondolkodott,és a csemetéiket nem a vidámparkba,játszótérre stb vitte,hanem a pankrációra,ami ugye gyerekbarát,matiné jellegű,szórakoztató,készség fejlesztő műsor..
  Ezek a gyerekek rendesen transzba esnek müzlitől,visitanak,sírnak örömükben..ez nekik olyan mint a..nem is tudom mi.pl mintha micky egér szivárványt hányna,
  Az egész matiné alatt tapsikolnak,visítoznak,viháncolnak,sírnak,nevetnek,ugrabugrálnak és örülnek.Boldogok,mert amerika kapitány rájuk kacsintott.
  A szemükben müzli a hős,nem pedig a katonák akik az életüket adják a hazájukért,nem a rendőrök,akik az emberek védelmére esküdtek fel,és nem a tűzoltók,akik az életüket kockáztatják,hogy az égő épületből kihozzák az embereket..
  Nekik egy rövid nadrágos,deszkás cipőben szaladgáló,szétszteroidozott,majomarcú kamu pankrátor,kamu ember a hős,akire felnéznek,akit tisztelnek,akiben példaképet látnak,akit szeretnek,akit imádnak.Akivé válni akarnak.
  Ö müzli,a fika fc játékosainak hőse,szerte az egész rothadó világban…

  Szuperképességei.
  kapzsiság
  tiszteletlenség minden és mindenki iránt,főleg az ellenfelei iránt,akiket mindííííg minden körülmények között legyőz
  mérhetetlenül nagy becsvágy
  leírhatatlanul nagy,nagyképűség
  hatalmas tehetségtelenség
  mártírkodás,100 kamerával a háta mögött megy jópofizni a betegekhez,hajléktalanokhoz stb
  mások kifúrása
  karrierek tönkretétele,ebben is nagyon profi
  3 mozdulattal 10 x éves karriert tud felmutatni,ebben is egyedülálló
  továbbá irtó sokat tud feküdni bárhol meccs közben,legyen az ring,föld,asztal alatt,ring alatt,ellenfél alatt,a meccsei 90%ban,de aztán persze nyer
  irtózatos tehetségtelenség,ez az egyik legerősebb szuperképessége
  és stb nincs annyi idő a világmindenségben,hogy az összeset feltudjam sorolni..
  müzli,az igazi antitálentum,a pankráció szakma szégyene és megcsúfolása egy személyben,ő az,aki megannyi tehetséges pankrátor karrierjét és életét tette tönkre,a csilliószoros bajnok,a világ megmentője,a nagy müzli,a kisgyerekek példaképe…
  wwe – akkor,most és örökre…

  Kedvelés

  1. a minap néztem meg a Kész Katasztrófa című filmet, gondoltam majd jót röhögök rajta meg minden, de mi az első dolog ami fogadott, na mi… müzli pucér segge, vicc ez az ember mindenhol ott van, mindenhol… már filmet se lehet nézni, hogy ő ne legyen ott…. csodálkozom hogy a Bosszúállókba még nem hívták meg, nem kell ide, Hulk, Vasember, Fekete Özvegy, Sólyomszem, Amerika kapitány… mert itt az igazi Amerika kapitány, ő megmentené az egész kibaszott univerzumot, adna egy AA-t minden szupergonosznak, meg egy five knuckle shufflet és kész, megvan mentve a világ… és a gyerekek vennék a szupermegmentő pólókat 😀 … vicc

   Kedvelés

  2. Kinek ez, kinek az. Szerintem Cena sokat tett már le az asztalra az évek alatt és maximálisan megérdemli, hogy vezető karakter legyen. Nyilván neki is, mint mindenkinek vannak hibái. Tehetségén vagy annak hiányán lehet vitatkozni, de tehetségtelenül nem lehet ebben az üzletben ennyi időt eltölteni. Viszont már nem fiatal. Ez bizonyára sokaknál kiveri a biztosítékot, de mondjuk Owenshez képest, akivel sokan összehasonlították, amikor egymás ellen mentek, még mindig sokkal, sokkal jobb. Pedig valaki őt jósolta a szervezet egyik jövendőbeli arcának… Az lehetetlen, ettől nagyobb tévedést el sem követhetne a WWE. Se karizma, és nem a bicepszére gondolok, de ha már itt tartunk akkor a fizikuma sem egy tipikus szupersztár szerű, stb… De ez itt most nem róla szól. Lehet Cena-t nem szeretni, lehet a meccseit kritikával illetni, csak azt ne felejtse el senki, hogy ezek azt csinálják amit megírnak nekik. Ha valakinek azt írják, hogy a meccs nagy részében alul marad, és feltámad, majd nyer, akkor azt csinálja. Emlékszik még arra valaki amikor Cena fiatalon bemutatkozott?

   Wyatt egyébként ugyanez, csak nem három hanem két mozdulattal fog sok éves karriert befutni. Viszont van bennük közös is! A karakterük nagyon jól kitalált és a célcsoportjukban elképesztően népszerűek.

   Kedvelés

 10. Ajajj… Akkor kezdjük. Ugyan ki gondolta, hogy az eheti RAW kick-off Rillins-szé lesz? 😀 Ettől még nem volt rossz. Sheamus is bemutatkozott, hogy itt van – és igen, a NoC-ön is ott lesz. A kezdés 9/10, mert a backstage eseményeit is számítom. Két meccset bejelenteni a bajnoknak megdobja a pontokat.
  A lányok szokás szerint az est legjobb összecsapását mutatták meg nekünk, bár mintha ilyet is láttam volna, de megpróbálom elfelejteni és a mostanit értékelni. 9/10.
  A tag team-et most nem fetrengte végig a Big Dog, de bakker…a Viktornak adott slam közben akkorát nyögött…. Ez a kutya nem pankrátor… Az illuminátusokat két perc alatt így lealázni…, tiszta szégyen. 4/10.
  A bajnokok mérkőzése előtti történtek…. Az tetszett, mikor a Big Guy az övét odaadta a kis srácnak, akinek ez tényleg örök emlék marad, szép gesztus. Mikor Seth kikúszott a ringből, figyeljétek a tejfogú Cena fanokat: “You Sold Out!!” Azt hittem besírok attól a hangtól. xĐ Maga a küzdelem szégyenletes volt. A cég nem engedheti meg magának, hogy egy töketlen világbajnoka legyen, akit a földrész bajnoka elintéz sec perc alatt. Sting is felesleges volt ide. Rollins karakterét erősíteni kellene, nem összeomlasztani. 0/10, de tényleg…
  Ismét backstage jelenet, megjelentek a kanadaiak majd a 3D. Ekkor én odanyúltam a monitorhoz, hogy hátha sikerül a New Day-t arrébb tolni, hogy csak a tehetségek maradjanak a képernyőmön, de eben az eddig bevitt alkohol mennyisége nem bizonyult elégnek.
  A szerelmi baromságot végigpörgettem egészen a Super Kick-ig, ami 10/10-es volt.
  A Vipera és a kelta összecsapásaival nem Dunát, hanem Nílust lehetne rekeszteni. Végigpörgettem ezt is, egészen Randy győzelméig. A Wyatt-ek támadása elvette az életkedvem. Komolyan Orton megy a két ex-Shield-es mellé? Neeeeeeeeeeeeeeee………..
  A 3D unalmas pillanatai a cirkuszi balfékekkel, lapozzunk…
  Big Show nagyon nem kellet a következő mérkőzésbe. Viszont mikor őt megbökték a közönségből, elkezdtem reménykedni, hogy lesz valami igazi Show, de csalódtam, csak pár részeges huligán volt…. Mondjuk, én is lehettem volna. 😛 KO Punch Cesaro-nak olyan erőltetett leszaromnemérdekel pillanat volt.
  Azt hittem KO elintézte egy időre Super Cena-t, de megint megszólalt az zenéje, és Mr Nevaah Givvvve Uppp megmutatta mit tud, a gyerekek tényleg nyugodtan aludhatnak a véleményemtől teljesen függetlenül. Egyetlen normális ember volt a főeseményen, Seth Rollins. Sajnálom, hogy ilyen senkikkel kell megosztania a köteleket. De ki volt az a füves hippi, aki rohangált a bajnok mellett? Lel.. Vagy csak tükröződik ez a monitor? Xavier, ha nem teszed el azt a trombitát, tudod hova fogom feld… Hagyjuk. Mikor Daren a szorító szélére vágta Seth-et, akkor már csak röhögtem. Egy tehetségtelen senki erre volna képes? Vince papa, ezt is csak te találhattad ki. Johnny fiú pedig szemtől szembe vele, azt már adná az AA-t. Na, fogd vissza magad!!! STF…. Persze…. Szívassuk meg így a veresége előtt azt a szerencsétlent, ugye? Nem, szerencsére Kofi-t kopogtatta. Aztán felveszi a “sajnáljátok az ártatlan hőst” pofát, de én már át látok rajta évek óta. Aztán még egyet belerúgunk Rollins-ba Sting által is, mert nem kapott eleget.
  Ahogy nézem a kukáskocsi olyan szépen tör lábrésznél. Esetleg belefekhetnének azok, akik elszabták a múlt esti RAW-t: Vince McMahon, a Wrestling Observer Newsletter kreatív munkatársai, John Felix Anthony Super Fucking Cena, Nikki Bella és az összes többi szerencsétlen tehetségtelen senki, aki miatt ezt az adást 2/10-re értékelem. Mama, kérek még egy sört, Stone Cold van a képernyőn – nem, ő nem kap.

  Kedvelés

    1. Minden p betűs szó jó,kellemes,jöhet.Pia,pi..a,pis..a,pajkoskák,pi..a,póker,póni,majd levágjuk,pankráció,pi..a,palacsinta,piritos rántotthússal,pi..a,porsche,pálinka,pi..a és stb

     Kedvelés

  1. Teljesen egyetértek veled cmpityesz. Én is ezt gondolom. Ezért nem írom le a véleményem az adásról mert te már megtetted. Úgy látszik nekünk egy rugóra jár az agyunk.

   Kedvelés

 11. Az egész sz*r adásnak csak 2 fénypontja volt.Sting, mikor szobrot tört az egyik, a másik pedig az, amikor Edge&Christian és a Dudley Boys egymás mellett voltak.Rohadtul emlékeztetett ez szerintem nem kevés embert az Attitude Era tag team időkre.Ez a segment abszolút 10/10.Már csak a két Hardy hiányzott volna. 😀

  Kedvelés

 12. hát ez még a múltkorit is űberelte…. 😀

  Rollins szegmens 10/2
  BOOOORING, nagyon uncsi volt ahogy 20 percen át magát fényezte, és semmi újat nem mondott, viszont a Sting szegmens tetszett, igazából csak Sting volt értékelhető ma, pedig még az adáson se jelent meg, csak egy kívetítőn volt, na ezzel el is mondtam mindent 😀

  Paige vs Sascha Banks 10/6
  Igazából nem volt rossz meccs, nyert a BO$$ , úgyhogy király… miért nem ő megy a díva övért, nem értem… ez a Charlotte már rettent módon kezd irritálni, főleg ez a vinyogás, hu kikészít, belegondolok a bevonuló zenéje is atomjó lehetne, ha ez a Flair induló nem lenne benne…

  Rollins vs Fídmímó Ryback 10/5
  Ez sem volt nagyon rossz, inkább átlagos meccs volt, nyert Ryback, pedig vártam hogy KO, mikor jön és intézi el őt, de hát ma csak kemény 1 mondatott kapott…. én múltkor mondtam hogy Rollins nagyon tehetséges, de mikor nem öv meccs van, mindig kikap, tessék, ma sem volt ez másképp ..

  Fél Shield vs The Ascension 10/3
  Hát szegény Ascensiont már ultra jobber lett, nagyon jobberek mint a Matadores, inkább nyomassuk a nyú déjt, meg a ptp-t, Lucha Dragons meg ők meg mehetnek a süllyesztőbe… grat
  Viszont Wyatték promója nagyon bejött, kíváncsi leszek ki lesz a 3. Shield tag, ezek után tuti hogy valami nagy visszatérő vagy NXT-s srác lesz…

  Orton vs Sheamus 10/3
  BOOOOOOOOOOOOOOORING, ez az ami qrvára uncsi már, most Orton nyert, következő héten meg Sheamus, a NoC-on, meg megint Orton 😀 ….. hát Wyatték elintéztek Ortont, lehet hogy a Rawn nem is lesz ott, mert ugye mostmár part time-os lett Orton, valószínűleg ez a támadás is ennek szólt….

  Summer Rae szegmens 10/1
  Lanat nem látjuk 4 hónapig lehet, mert megsérült, nem is volt ott Ziggler fényképe mellett…. csak miatta követtem ezt a feudot, innentől, számomra kuka…. akkora hülyeség lett már, hogy az nem igaz, pedig jól indult, sokkal többet kilehett volna belőle hozni, de hát megse lepődök….

  Dudley Boyz vs Matadores 10/2
  Ahogy megláttam hogy Matadores, reflex szerűen pörgettem is… bár az asztal törés szép volt, ezért kap 2 pontot tőlem…

  Cesaro vs Miz 10/1.5
  Cesarobol is mekkora jobbert csináltak, te jó isten, már nem is kommentálom… most nem kapott ki, de vehetjük annak is…. Big Show is csak viccet csinált magából, komolyan ez a kergetőzés mivolt, azt hittem hogy véletlen átkapcsoltam a Minimaxra, uramjézus….

  Bella szegmens 10/1
  Na kíváncsi leszek, hogy jövő héten megdönti-e a rekordot, vagy Charlotte nyer… van egy tippem hogy rekord döntés lesz… és NoC-on Charlotte nyer, és Sascha megy az övért, amit megis fog nyerni…. na én ezt szeretném, de úgyis Charlottenál lesz az öv vagy 1évig, azt ő meg megdönti Nikki rekordját 😀 ….

  Nyú Déj, Rollins vs Széna,ptp 10/0
  Sajna nem tudom értékelni a meccset, mert az egészet átpörgettem, széna meccset nem nézek meg, de elolvastam az összefoglalót, megsem lepődök 😀 …. na de ha NoC-on nyer, akkor hivatalosan is befejeztem a WWE-s pályafutásom, megéltem már sok mindent, majd 10 éve nézem ezt, de ha megint széna bajnok lesz, onnantól csak az NXT-t fogom nézni, mikor széna megnyerte a Ladder matchen az övet, nem is néztem addig míg Lesnar szétnem szedte…. de azt olyan élvezetel néztem, a mai napig megszoktam nézni azt a meccset…. remélem mikor visszatér a bestia, megint szétkapja szénát, vagy még jobb lenne ha a Wyatt Family mikor befejezte ezt a Shieldes maszlagot, menne széna ellen, uhh na az lenne az igazi….. álom édes álom 😦

  az adás rosszabb volt mint a múltkori, szóval 10/3…. megyünk egyre lefelé, ahogy megjósoltam, a 2 héttel ezelőtti pazar adás után…

  Kedvelés

  1. Big Show jól megkergette a Mizt. Általános iskolás koromban engemet is így kergettek meg a menő srácok. Szörnyű évek volta. Cesaro pedig jó kemény ütést kapott. Szerintem egy darabig nem fogjuk látni.

   Kedvelés

 13. Na ez egy jó RAWlins volt végre. 🙂
  Dean Ambrose és Roman Reigns vs The Ascension:
  Ez a Reigns egyre idegesítőbb. Ambrose hátába nyomja a Spear felét? Mégis miért? Szerencsétlen Ambrose tehet arról, hogy Reigns egy nyomi? Nem, persze, hogy nem. A másik érdekesség Reigns erőfitoktatása volt, amit persze csak a kisebb Viktoro-n tudott megmutatni. Ezt leszámítva, ez a meccs 6/10, volt amihez emelt volna 1-et Ambrose jelenléte, de csökkentett kettőt Reigns ott léte és hátba Spear-je.
  Seth Rollins vs Ryback:
  Nagyon jó meccs volt, a vége fele meg Ryback is bepörgött, még Rollinst is túlmozogta. Az elején, hogy a kisgyereknek odaadta megörzésre az övet nagyon tetszett, mert ez nem egy olyan képmutató önfényező megmozdulás volt, mint mikor Cena felhívta a beteg gyereket a ringbe és ott a saját farkát políroztatta tovább. Visszatérve a harcra, Ryback játszi könnyedséggel emelgette/dobálgatta Rollinst és a végén tiszta győzelem volt, mivel megvárta még oda megy hozzá, és azután nyomtaki, bár ahogy lefogta Rollinst, meg is lepődtem volna ha az kirúg. Rybacknek ha ez a színvonala megmarad, iszonyatosan jó meccseknek leszünk szemtanui és akár még az is megeshet, hogy Lesnar-al összecsapnak (szép álom). Ryback egyik legjobb meccse a mai napi a Cesaro elleni, na az összecsapás volt a javából. Cesaro legszórakoztatóbb meccse pedig a Halloween-es Ambrose elleni csatája volt. 😀 Na de a mérkőzésre adok egy 8/10-et.
  Randy Orton vs Sheamus:
  Szokásos meccs, ami már kicsit uncsi, mert Randy beöregedett, lelassult, Sheamus brutális karakterével meg nem kezdenek semmit, pedig anno mekkora meccseket nyomott, és minden mozdulata kivégzésnek számított olyan eszméletlen volt, msot meg egy homi punk lett. Braun-t sose fogja legyőzni senki, és Randy is megnézhette testközelből ezt a szép megtermett “embert”. 😀 A meccsre a Wyatt-es csattanóval együtt 5/10-et adnék. 🙂
  Backstage:
  Edge és Christian látványa már önmagában is emeli a színvonalat, de a New Day Sucks Edge szájábó annyira jó volt, hogy már a napom is jobb lett tőle. 🙂 Erre egy 10/10 jár 🙂

  Los Mataodes vs The Dudley Boyz:
  Rövid meccs volt, de az asztalos kivégzés hihetetlenül brutálisan festett, így 7/10 Dudley-éknak.
  Cesaro vs The Miz:
  Annyira jól indult, ahol látszott, ha Tóni 100 kiló körüli ellenfeleket kap tollpiheként dobálja őket, de jött Big Show és el kellett rontania, meg Cesaro-t kiütnie, mert ha valakinek szívnia kell vagy kikapnia az csak cesaro lehet. A franc essen már belé. Csak Tóni mozdulatai miatt 4/10
  The New Day és Seth Rollins vs Prime Time Players és John Cena
  Big E nagyon jól ostromolta Cena-t, akinek ki kellett töltenie a ringben töltött idő 95%-át, mivel ő Cena, pedig Darren-t szívesebben néztem volna. Cena önző ringszereplését leszámítva 6/10-et adok a meccsre, de ha beleszámítom a végső Stinges akciót is legyen 7/10, mert az minden pénzt megért. 🙂
  Összességében a RAW 6-7/10 között mozgott, ami nem rossz eredmény. 🙂

  Kedvelés

 14. sziasztok új vagyok. először írok ide
  Nézzük a meccseket
  Paige vs Sasha Banks
  A Díva meccsek kezdenek megint unalmasak lenni
  Dean Ambrose& Roman Reings vs The Ascension
  Én bírom Romant meg Deant, de csak a Feudjuk miatt nyertek
  A The Ascesion szerintem is jó csappat. Még az elején mindenkit legyősztek most meg állandóan kikapnak. Pedig már Tag Team Bajnokoknak kellene lenniük
  Seth Rollins vs Ryback
  Ebből annyi maradt meg hogy Ryback nyert meg hogy Sting bűvészkedett a szoborral
  Egyre jobban utálom a New Dayt. Nagyon rossz karakterük van. Mahetnének a trombitájukkal eggyütt a francba. Edge és Christian itt voltak. Ez jó
  Úgy Tűnik hogy Orton lessz a harmadik Tag, ebből a támadásból kiindulva.
  Los Matadores vs Dudley Boys
  Ennek a meccsnek nem volt értelme
  Cesaro vs The Miz
  Cesaro is nyerhetne már
  Bohócok& Rollins vs Prime Time Players& John Cena
  a legrosszabb meccs volt, de legalább Cena-ék nyertek
  A legjobb pillanat az volt hogy Sting összetörte a szobrot a kukás autóval
  Ja meg a Ziggler Rusev feud lassan már nem is meccs hanem Barátok Közt
  Meg szerintem ha Orton lessz a harmadik tag, akkor se tart pár percnél tovább a meccs, ha csak nem lessz benne valami csavar
  10/ 6- ra értékelem az adást

  Kedvelés

 15. Tré adás volt.Vagy mondjam,hogy szokásos fos?Ahogy tetszik.
  Kane.Hol a búbánatban van már???Hol???

  Stinget imádom,de kár,hogy itt van,ezt kell,hogy mondjam..Nincs egyszerűen értelme,hogy itt volt,az utolsó mohikán,akit megvettek kilóra,triple h csalással megveri,majd semmi,most meg itt van és megy az övét,amit soha nem nyerhet meg..de nem azt csinálná,hogy megtámadja júdást vagy valami,hanem csak bohóckodik..hetek óta..Én erre nem vagyok kiváncsi.Akármennyire is imádom,méltatlan hozzá ez a rá erőltetett bohóc szerep..Kár érte..

  Sok a díva vazze,mindenhonnan csüngenek lefelé,bár engem nem hatnak meg.

  Ismét megvédem és kiállok a doom ivadékok mellett,mert ku..a jó csapat!Ritka nagy szopó ágon vannak.Nekik a legszarabb az átlaguk a rosterban.kb 20-25 vereség pár győzelem és most is..Meg se néztem a meccsüket,pedig bírom őket,de nem érdekel az,hogy az agyon pusholt tesók koncot kaptak..Szal kár volt a doom ivadékoknak reggel felkelniük..Ezért kár volt…
  Ha ennyire egymásba vannak a tesok buzulva,miért nem lökök öket a tt vonalra?Akkor legalább ott lennének,így már tudnám,hogy melyik vonalat nem kéne többet néznem..
  Meccseljenek egyet a 3 d vel,tanuljanak a legendáktól valamit!Oszt annyi.de ez…hogy áldozatokat kapnak,hogy ők is nyerjenek már,közben meg a tt vonal egyik legjobb csapata minden negatív rekordot megdönt..hála a csámpás uralkodónak..
  A 3 d ku..a nagy pusht kap,asszem hamar unalomba fulladnak így..mindnekitvernek,és bajnokok is lesznek.Mivel a ppp face,lehet bajnokként a 3 d heel lesz,így mehetnek ellenük a ppt majmok meg a törpe sárkányok is,feudolhatnak a genyóba.

  vipera matyi vs kelták szégyene – minek?Évek óta unalmasak együtt,meg amúgy is.Ki kiváncsi még egy 11346655343 x meccsükre?Ki?
  A Wyatt family kivégezte őt ahogy kell muahahahahaha
  És meg is lesz így a 3.emberke a ratyi tesok mellé.A kretén kreatívok azt elfelejtik,hogy ehez! a góliáthoz 3 dávid is kevés…
  Remélem ez lesz a feud utolsó meccse,mert már unom.Wyatt forever,de menjenek már mások ellen is vazze.A szörnyeteg meg..kezdem unni.Ok,eddig 1 meccse volt,meg 3 altatása,de ez így hosszútávon kevés lesz ide.IDE,ahol egy mocskos féreg 3 mozdulattal 10en x éve a világ közepe..
  Ha nem lesz vége most a feudnak…

  besenyő vs pinki,hála a magasságosnak,ennek a feudnak biztos vége..jóseggű lana meg cumizott,nem 1 et nem 2 őt és még a kezecskéje is eltört brühühühühhühühühü
  Nem a lába tört el,csak a keze szal látni fogjuk a seggét muahahahaahhaah

  A veszett kutya megverte a dupla bajnokot!Ja,hogy tét nélküli meccsen csak,aha értem.Az ő öve köré épített kabaré is unalmas.2 kihívó hónapok óta..mennyek a medvebocs meg Cezaro is,bár akkor ki megy az us övért?Ja,hogy senki,mert minek?müzli lesz ismét a bajnok és kész.A többiek meg örüljenek,hogy egyálltalán ott lehetnek és ringbe léphetnek a legnagyobb pankrációs porondon.Kuss a nevük!Lehajtott fejjel tűrik továbbra is a megaláztatásokat,mindezt azért,hogy müzli rohadt csillaga tovább tündököljön!

  A hegyomlás és mizantéria elvtárs fogócska szánalmas,de arra jó volt,hogy csori Cezaro kapjon egyet,így jöhet a feudjuk jupi jeeee…

  Nem is tudom hogy éltük volna túl,ha müzli nem jelenik meg,nem bohóckodik egy sort,és természetesen,ha nem nyert volna..Szánalmas

  A bajnokok éjszakáján Sting elbukik,müzli ujra us bajnok lesz..Jön a kelta beváltja a homár tasit és bajnok lesz júdás sír és face lesz és jöhet a pálfordulás,
  Vagy Kane jön,mert jönni fog!és a szart is kiveri belőle a 2 meccse után,és akkor jön hipócska!Talán még jobb lenne
  Mindegy hogy lesz,csak Kane jöjjön vissza!

  Ratyi adás volt

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek