WWE SmackDown 2015. október 15. – Eredmények és videók

sd151015

A SmackDown 2015. október 15-én Cincinnati városából, Ohio államból jelentkezett, ahol a szervezet hivatalos intro videóját követően Roman Reigns jelent meg az arénában, aki ezúttal nem beszéddel, hanem egy mérkőzéssel indítja el a csütörtöki adást.

Roman Reigns vs Bo Dallas

A Big Dog bevonulását követően Bo a bejárat felől érkezett, aki elmondta, hogy nincsen semmi probléma azzal, hogy fél a leendő ellenfelétől. Dallas is rettegett, amikor Brock Lesnar ellen lépett be a ringbe, de végül képes volt túlélni és felemelt fejjel távozott Suplex City-ből. Egyedül csak bíznia kell magában: “Bolieve That!”.
A rövid szónoklatot követően kezdetét vette az összecsapás, amiben Bo csak pár ütés erejéig volt képes sakkban tartani ellenfelét, aki hamar fordított és egy gyors összecsapásban a Spear-t követőeb kopogtatta Dallas-t.
Az összecsapást követően Reigns mikrofont fogott és elmondta, hogy Wyatt-től már többször hallotta, hogy a New Face of Fear egy ördög. Egy olyan ördög, aki pusztulást szeretne hozni a világra…azonban akárhányszor a szemébe nézett nem látta ezt a démont. A Hell In a Cell-en hatalmas csatát fog hozni kettejük küzdelmet és tudja jól, ha végezni akar az ördöggel, akkor el kell mennie a pokolba érte.
A kivetítőn Bray jelenik meg, aki éppen a “He’s got the whole world in his hands” szövegű nótát dúdolásásza. Elmondja, hogy most nem tartogat trükköket, azonban a következő hétfőn, a RAW-n, Roman jobban teszi, hogyha elrejtőzik…

Cesaro és Neville vs King Barrett és Sheamus

A jelenlegi és az egykori King Of The Ring győztes ezúttal Neville és Cesaro duójával néznek szembe. A küzdelemhez a rajongók soraiban megjelent Stardust az Ascension kíséretében, akik onnan szerették volna végignézni a küzdelem alakulását…A küzdelemben Cesaro próbálkozott a Cesaro Swing nevezetű mozdulattal, azonban Sheamus képes volt elvergődni a kötelekig, ahol aztán felkapta a Money In The Bank táskát, hogy azzal támadja meg ellenfelét. Erre nem volt alkalma, hiszen a svájci ismét elkapta őt a Swing-el. A játékvezető kiadta a stábtagoknak a táskát, hogy ne kelljen diszkvalifikációval véget vetnie az összecsapásnak. Amíg a bíró nem figyelt a küzdelemre, Cesaro elszenvedett egy jókora Bull Hammer-t Barrett-től, ami után a Keltának már csak a kopogtatásra kellett figyelnie. Ezzel a nem tisztességes, azonban leleményes manőverrel a Heel karakterek tudtak győzelmet aratni.

A Backstage-ben Renee Young készít egy interjút Summer Rae-vel, aki egy speciális játékvezető szerepet fog betölteni a mostani SmackDown-on, hiszen Ő lesz a főnök a Dolph Ziggler-Rusev csatában. Young arról kérdezi, hogy befolyásolja-e a mostani küzdelmet az, ami hétfőn törtnék közte és Rusev közt? Summer elgondolkodott és egy rövid visszatekintést követően kijelentette, hogy Ő egy olyan ember, aki megpróbálja a személyes életét távol tartani a munkabelitől, remélhetőleg sikerülni fog.

Kevin Owens vs Zack Ryder

Egy nagyon gyors csatát tekinthettünk meg, amiben Ryback a kommentátorok mellől figyelte a küzdelmet. A papírforma érvényesült és egy gyors Pop-Up PowerBomb-ot követően KO megszerezte a győzelmet, ami után kisietett a ringből, hiszen a Big Guy lendületesen berobbant a szorítóba, hogy kicsit elnáspángolhassa leendő ellenfelét még a Hell In a Cell előtt.

A kulisszák mögött Paige kereste meg Natalya-t, akinek elmondta, hogy nagyon hiányzik neki a közösen eltöltött idő és Natalya. Szeretné, hogyha a kanadai hölgy ismét a barátja és a mentora lenne. Natalya elgondolkodott és végül kijelentette, hogy egy nagyon hosszú utat kell megtennie Paige-nek, hogy ismét megszerezze a bizalmat, ez még csak a kezdet volt.

Rusev vs Dolph Ziggler (Speciális Játékvezető: Summer Rae)

A küzdelemben végül Summer nem tudta elválasztani a személyes életét a munkájától és végül a segítségével tudta Dolph megszerezni a Zig Zag-et követően a győzelmet. A harc után Rae arra kérte Ziggler-t, hogy hallgassa végig Őt. Elmondja neki, hogy mivel Lana megcsalta a Szupersztárt, valamint Rusev is Summer-t, arra gondolt, hogy összhanggal közösen összefoghatnának. Dolph ekkor elveszi a hölgytől a mikrofont és elmondja, hogy tudja pontosan, hogy mit is szeretne tenni, felhasználni Őt, hogy féltékennyé tegye Rusev-et. Volt már része ilyen játékban, de ezúttal nem játszaná végig…

The Wyatt Family vs Prime Time Players

A csata előtt láthattuk a Backstag-ben, ahogy a Dudley Boyz készült a New Day elleni csatájukra, ahol a Tag Team partnerük nem más lesz, mint a Lunatic Fringe, Dean Ambrose.
A Wyatt Family ismét hamar megszerezte az irányítást a csatában, amit befejezésül Braun képes volt a szorításával győzelemre váltani.

Charlotte vs Alicia Fox

A küzdelem hasonlóan ért véget, mint az előző SmackDown-on, ahol Nikki Bella volt Charlotte ellenfele. A harc végén a Bajnok képes volt értékesíteni a Figure 8-et, amiből ellenfele nem tudott szabadulni, így végül feladta a küzdelmet…A Team Bella csapat nem tudta elviselni az újabb vereséget és hárman nekiestek Becky és Charlotte duójának, akik segítségére az egykori csapattársuk érkezett. Paige-el kiegészülve képesek voltak felül kerekedni a másik trión.

A Backstage-ben Paige odasietett Charlotte-hoz és Becky-hez, akiknek pár kedves szó után kijelentette, hogy ismét összeállt a PCB. Közben egy orvos és egy játékvezető elsietett mellettük, akiket a hölgyek követtek. Az egyik öltözőben valaki nagyon csúnyán helyben hagyta Natalya-t, aki orvosra szorult, hiszen minden egyes apró mozdulat nehezére esett.

The New Day vs The Dudley Boyz és Dean Ambrose

A csata előtt egy kicsit mókázott a ringben a New Day, ám a küzdelemben nem igazán volt okuk mosolyogni. Komoly ellenfeleket kaptak, akik képesek voltak értékesíteni a 3D nevezetű Tag Finisherjüket, ami után kopogtattak volna. Azonban Xavier ezúttal fegyverként használta a harsonáját és diszkvalifikációt okozott.

A SmackDown ezzel zárult, kíváncsian várhatjuk, hogy a RAW-n mi fog történni, hiszen az lesz az egy hét múlva esedékes Hell In a Cell előtti utolsó hétfői adás.

21 című bejegyzés “WWE SmackDown 2015. október 15. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. aminek örülök az az hogy mindjárt itt van a surv. series. csak az 5v5 miatt érdekel de majd meglátjuk milyen lesz a 2 csapat.

  Kedvelés

 2. Deant nemhogy elverették a szülővárosában, hanem csak egy szimpla eséstől elszenvedett 10 perces szenvedést is el kellett adnia? És ennek tetejébe még a ND volt, aki elverte? Jó tudom, a tv-s adás után valószínűleg leverte a majmokat, de történet szerint nem. Ami viszont kikúrt nagy gáz. Maradékot meg kiveséztétek, jobb is, ez a hét siralmas volt minden WWE termék téren.

  Kedvelés

 3. Hát ez nulla adás volt.

  Amikor az elején jött be Roman, pont azon gondolkoztam, hogy “na most biztos valami olyan hurkát kap, mint Dallas”, erre be is jött az a szerencsétlen. Nagyon izgultam ki fog nyerni.

  Cesaro meccs: a svájci jelenleg a kedvencem, de sajnos odáig jutottam, hogy már annak is örülök, ha a ringbe engedik. Arról már letettem, hogy valaha meccset nyerjen, de legalább a rohadt swingjét engednék neki és csak utána aláznák meg. Neville-t is sajnálom, meg úgy belegondolva mindenkit a négyből, hogy ilyenekre vesztegetik őket.

  KO-Ryder: ismét egy megjósolhatatlan kimenetelű meccs, a körmömet rágtam. KO-t bírom, Zack-et nagyon ritkán látom, de baromi ügyesnek tűnik, a ringben is jól mozog, ráadásul tipikusan amerikai szépfiú feje van. Nem értem, hogy miért lett a jobberek királya, nekem sokkal többre hivatottnak tűnik. Ryback meg hiába néz csúnyán, lesérült, tehát kockázat a cégnek, megy vissza a süllyesztőbe, eljátszotta náluk az esélyét. Sajnos.

  Dívák: ugrottam. Régen ismétlődő, unalmas és ötlettelen volt a díva divízió, jött a revolution, amiben hihetetlen potenciál volt. Ezt sikerült kifuttatni oda, hogy jelenleg a divízió ismétlődő, unalmas és ötlettelen.

  Ziggler-Rusev: Hagyjuk.

  Family-PPP: zseniális tervezés a WWE-től, “tag team bajnokokból jobberekké pár hét alatt”. Pedig Titust bírom. Strowmant kevesebbet kellene szerepeltetni, ha ennyit tud a ringben, mert csak most jött és már most unalmas. Nem csak az a baj, hogy nem ismer egy fogást sem (vagy bármilyen töltelék mozdulatot), de még olyan bazi nagy, hogy vele se lehet sok mindent kezdeni.

  DDD vs New Day: szegény Deant még otthon sem hagyják kibontakozni. Én azt vártam a végén, hogy visszajön egy székkel és lenyomja a három bohócot, de csak heverészett. Megint egy hibás döntés, New Dayt lehetett volna pusholni a Raw-n, itt meg Ambrose-nak dobni egy csontot, ha már amúgy szopóágon van (a hiac-ra sem jósolok nagy jövőt a tag meccsének).

  Kedvelés

 4. oké ez semmi nem volt. a 3 néger már unalmas sőt már igen rééééééég óta unalmas… Bo wtf? mit gondol? hiába néztem végig bele tekerések nélkül nem igazán rémlik hogy mi volt az eleje… kéne egy jó kis vér frissítés vagy hasonló… amúgy nem csoda hogy alig nézik unalmas és száraz az egész xd

  Kedvelés

  1. Amíg Vince van addig teljesen értelmetlen a vérfrissítés , sőt még a “régiekkel” se tudnak mit kezdeni, se azokkal akiket most nem rég hoztak át…csak legyengítik a karakterüket…Nevilleből is mi lett…:S maradjanak csak Triple H-el az NXT-be ott legalább megbecsülik és engedik kibontakozni őket…

   Kedvelés

 5. Ezt a fost öcsém.Nem is mennék bele semmibe, csak abba, hogy mióta Barrett viszatért, mintha egy kicsit el kezték volna nyomatni(már nem a legnagyobb jobber, csak egy sima jobber).

  Kedvelés

  1. Pedig a jobbereknek 5 kategóriájuk van.Fokozatok,amik egyre durvábbak..

   1.jobberek
   2.boxzsák jobberek
   3.Nem ezt érdemlő jobberek – khali,henry,tensai,doom ivadékok,maszkos törpék stb 1000 panki
   4.hosszú ideig vagy végérvényesen szopóágon tengődő jobberek
   3.És az utolsó kategória,beretta maga..
   Ő a legnagyobb jobber.Imádom,de nem lesz itt már főnix..

   Kedvelés

 6. Mikor lesz a mexikói turné,azon belül a legendás Brothers of Destruction vs Wyatt family meccs?Engem csak ez érdekel.Fel lesz ide töltve?

  Kedvelés

   1. ku..jó.És az ilyen meccsek mért nem a rawon vagy a sd ben vannak?Jaaaaaaaaaa mert kel az idő és a hely müzlinak az aa nak és a 20 méteres arcának..pffffffffffff szánalmas.

    Kedvelés

  1. A turné ma indul. Október 16-18 között több helyen is szerepelnek és már a mai estére is reklámozzák Undertakert. Természetesen ha találunk videót, megosztjuk.

   Kedvelés

 7. Kritikán aluli.Egyszerűen értékelhetetlen,pedig se müzli,se júdás nem volt itt.Már alapból +ban kéne lennie,de átlagos fos adás volt.

  bo dallas.Ő egy jelenség.Minden alkalommal agyonverik,megölik,meggyilkolják,elpuszttíják,eltünik,majd feltámad és folytatja.Nem egy müzli kategória árban,de jól megfizetik ezért.Korábban mi naivan azt hittük,hogy majd a Wyatt family megbosszulja lesnaron dallast,de ugye hiába,hogy a tesókája igazából,itt semmi közük egymáshoz.
  szuper kentaurnak kelett a győzelem,mert most ultrabrutálkeményfaszacsávónak hiszi magát,aki megver egy nyamvadt kis izét.Én csak azt tartom elképzelhetőnek,hogy Wyatt megveri a hic el és emiatt lesz heel a szamoai szégyen.Egyszerűen nem tudom elképzelni,hogy Wyatt kikapjon és emiatt szintet essen,ő és a család is.A család sem ezért állt össze,a szörnyeteg se ezért jött.Amúgy is 2-1 a démonoknak..minek még 1 meccs?HA nyerne a baby face akor is csak 2-2 és a feud folytatódhat karácsonyig..amit nem akarunk.Így biztos,hogy kifog kapni kentaur és annyi.
  Az más kérdés,hogy valoban lesze heel turn,megmerike lépni.Agyonpusholt baby face akit a közönség java rühell,pont ezért.Én se bírom,de lehet,hogy heelként tudna újat mutatni.Nekem az is mindegy,ha végleg otthagyja a wwe-t puncikásan he he,csak végre valahára záródjon már le ez a ku..feud és a Wyatt family menjen szépen tovább!!!

  Cezaro..már svájciként ugye..hirdetni kell..Sajnálom őt,mert hatalmas kedvencem az 1.perctől.Onnantól,hogy megjelent heel volt majd hamar bajnok lett és itt mindenki rühelte,lenézte,megszólta,Én mindig megvédtem,és azóta is.És idővel mindenki számára kiderült,hogy ku.. tehetséges,az egyik legjobb,ha nem alegjobb jelenleg.És ismét kikapott..szopóág..Azok a mozdulatok!Kötélre felugrás,majd csavart könyökös vetődés..az eszem megáll.A nagy könyökös mestert berettát is kiüti simán…de persze veszít.Mikor nyert utoljára?Mennyiszer is kapott ki 3 hónap alatt?Erről van szó..Állítólag nézeteltérése volt a vén bu..val azért van ismét,újfent szopóágon..Kár érte..Már rég bajnoknak kéne lennie.Persze wwe bajnokként is isteni lenne,de ez álom marad..mert még a kisebb övek köré se engedik…

  pinki vs besenyó.Hanyadszor is?12344?vagy 3443433?Magam se tudom már,ahogy ők se.
  Nem nagyon nézem meg ameccseiket,bele bele csak a brisó fejű mangalicamiatt,mert nem rossz,de úgy tudtam h lezárult már a 100000 meccses feudok,akkor megint mit vergődnek egymással?Nincs más?Egyiknek se??

  medvebocs azt csinálja mint müzli..szánalmas.Nincs a veszett kutyán kívül más kihívója,csak boxzsákok.Úgy se lesz már bajnok a kutyuska..akkor?Minek erőltetnek ennyire mindent?
  pfff súlytalan a karaktere,pedig akár még hájmen csaj is lehett volna…

  A ppp is szopóágon van,pedig ők nem rosszak.Sose csíptem őket,de valami megváltozott bennük amikor visszatértek.Nem is tudom mi.Talán az h edzettek?Az,hogy nem 2 mozdulatuk van?Lehet,az hogy többet mutatnak mint előtte összesen?Erre csak töltelékeknek jók.
  harperke azért kapott,párszor a levegőben is volt he he ez a titu,.van benne erő,vele miért nem kezdtek külön semmit?Nem lenne rossz karakter egyedül,de hát..
  Viszont a szörnyeteg..unalmas!!!Nem csinál semmit,csak aranyosan nevet..csillogó szemekkel néz,hörög,a ringben bóklászik mint aki a szüreti mulatságon van..nem csinál semmit,csak azt a pár mozdulatot.Sokkal aktívabb is lehetne..így legyengítve ilyen hamar,és így..partra vetett moby dick-ként nem sokáig lesz itt…Sokan szidták a vörös szakállt,nem csinál semmit,gyenge stb,azért a szörnyeteghez képest egy táltos paripa..harperkével ku.. jó tt alkotott itt.Én az nxt-s korszakukat nem néztem,sem előtte,de úgy halottam kegyetlenüljók voltak és a nxt ben bajnokok is voltak,itt is lehettek volna de…működik köztük a kémia.Viszint harperke és a szörnyeteg között nincs semmi..nekem nem jön be ez a felállás így,bár ez még alakulhat,Talán ha rendes meccseket kapnának,ahol rendesen tudnának csapatként is együtt dolgozni..mert amit itt láttam minden volt csak nem csapatmunka..

  A 3 d fiúk ismét kikaptak.Mennyiszer is eddig a trombitás fattyúktól?4-5?Kemény..ezért aztán kár volt visszajönniük.Imádom őket,a valaha létezett egyik legjobb tt csapat az övék.Ez hatalmas szó,tekintve milyen kemény volt anno a mezőny.Igazi legendák,és ismét banokok lesznek,de ez..így szánalmas.Azt meg se említem,hogy a viasat 6 kabaré fordítás a tébolydába való lol minek volt ott?Nem volt értelme..kár volt felkelnie aznap..Ő érte is kár,mert tehetséges,és a wwe előtt is volt már valaki,de a csicska..után a Wyatt álom feudot leszámítva…egy nagy 0,és nem az ő hibája…

  A szar semmi adásról írtam ennyit muahahahahahaha

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek