WWE RAW 2016. április 11. – Váratlan események

014_RAW_04112016hm_0093--a07bff41c1f890b2fe1d1ddefff0ed47

Shane McMahon irányításával robog a mai RAW-n előre a WWE vándorcirkusza, mely ezúttal Los Angeles-ben állomásozott. Mint azt a felvezető műsorban láthattuk, sor kerül ma egy Women’s bajnoki címmérkőzésre, amikor is Charlotte teszi kockára övét Natalya ellen, akivel a múlt héten összetűzésbe keveredett.

A ringbe először az este házigazdája, Shane McMahon érkezik. Mikrofont ragadva elmondja, hogy az édesapja megengedte neki, hogy ma este is Ő vezesse a RAW-t a személyes szórakozása miatt. Elmondja, hogy ez csak a közönség támogatása miatt jöhet létre, ennél fogva pedig köszönetet mond a publikumnak. Folytatni akarja, amit a múlt héten elkezdett új szupersztárokkal, valamint friss mérkőzésekkel. O-Mac ezután boncolgatni kezdi, hogy mi is vár ránk ma este. Natalya kifogja hívni Charlotte-ot, amikor is a Women’s bajnoki cím lesz terítéken. Továbbá útnak indul egy Tag Team versenysorozat, ami arról lesz hivatott dönteni, hogy kik lesznek a címvédő New Day ellenfelei a Payback-en, ahol is a bajnoki címek kerülnek megvédésre. Shane ezt követően emlékeztet minket, hogy múlt héten AJ Styles első számú kihívóvá vált a WWE Nehézsúlyú világbajnoki címért. Sami Zayn viszont kap egy másik lehetőséget figyelembe véve a múlt héten történteket így ma este láthatunk egy Sami Zayn kontra AJ Styles összecsapást, amiben ha Sami képes lesz győzelmet aratni, úgy a Payback-en esedékes címmérkőzés Triple Threat küzdelemmé alakul át. Több sem kellett Kevin Owens-nek, aki érkezett is az arénába. A Megélhetési bunyós azzal indított, hogy ez egy jó dolog, miszerint Shane utolsó estéjét tölti az adás felelőseként. Owens szerint, ha Shane úgy gondolja, hogy Sami megérdemel még egy lehetőséget, akkor valami nagyon elromlott miután leugrott a Cella tetejéről. Shane válaszul csak annyit mond, hogy Kevin-nek is megvoltak a lehetőségei, de Ő vesztett a Fatal 4 Way meccsen, valamint a WrestleMania-n is. Owens válaszul kijavítaná Shane-t, hiszen mint mondja őt kirabolta Sami Zayn a KOMania-n, akárcsak a RAW-n. Továbbá azt sem tartja túl igazságosnak, hogy még nem kapta meg a visszavágóját az IC övre, így mivel most itt van a ringben, követeli ezt a bizonyos visszavágót. Shane szerint megkaphatja ezt a bizonyos mérkőzést, ám ehhez először le kell győznie egy srácot, aki nem más, mint a nemrég visszatérő Cesaro! Shane miután kijelenti, hogy készen áll, megkérdezi ugyanezt a közönségtől valamint Owens-től is, hiszen ez a mérkőzés most azonnal indul.

Kevin Owens vs Cesaro – Number 1 Contender mérkőzés az IC címért 

Igen magasra tette a két srác a mércét, rögtön az este elején. Izgalmas és fordulatos összecsapást láthattunk, melynek végén úgy tűnt, mintha Cesaro ismét a vállával bajlódna. Sérülés ide vagy oda, a Swiss Superman kiosztotta a Neutrolaizer-t, amit követően kopogtatta Owens-t, megszerezve ezzel a kihívó jogát The Miz ellen.

Charlotte és Ric Flair beszélgetésébe kapcsolódunk bele a backstage-ben. A bajnok tudni szeretné, hogy miért vált áldozattá. A többiek elfordultak tőle, Ő pedig most kénytelen megvédeni a címet Natalya ellen. Nem érti mit tett, hogy ezt érdemli. Flair viszont azt szeretné tudni, hogy jelenleg kire kellene mérgesebbnek lennie…Natalya-ra, aki megkapta, vagy Shane-re, aki megadta ezt a mérkőzést. Dr. Phil érkezik a képbe, aki igencsak helyrerakja a párost. Az orvos szerint Flair, csak visszatartja Charlotte-ot. A lánya útjában áll, miközben a kezébe adja ugyanazokat a piszkos trükköket, amikkel annak idején csalt s ezáltal győzött. Dr. Phil azt tanácsolja Charlotte-nak, hogy álljon végre a saját lábára ahelyett, hogy az apjára támaszkodik. A bajnoknak ez persze nem tetszett, amit a doktor úr valagának címzett mondattal juttatott érvényre.

Owens és Shane ismét, Kevin pedig megpróbálja finoman O-Mac tudtára adni, hogy ma este mi fog történni Sami-val. Shane elejét veszi a gondoknak és távozásra szólítja fel Owens-t, akinek el kell hagynia az aréna területét, hogy semmi se történjen a későbbiekben..

Lucha Dragons vs Dudley Boyz – Tag Team versenysorozat 1.forduló 

A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy Kalisto minden bizonnyal megsérült egy rosszul sikerült mozdulat következtében. A csatát a Dudley Boyz nyerte, miután Sin Cara elszenvedte a 3D nevezetű finisher-t, amiből nem volt kiút a kis Luchador számára. A küzdelmet követően kijött a rámpára Enzo és Cass, akik szokásos bemutatkozásuk után kisebb szóváltásba keveredtek a Dudley Boyz duójával..

Láthatjuk, amint Kevin Owens biztonsági emberek gyűrűjében hagyja el az arénát, hogy biztosan ne avatkozhasson közbe Sami mérkőzésénél…

A folytatásban nem más zenéje szólal meg, mint a címvédő WWE Nehézsúlyú Világbajnoké. Ismét vegyes érzelmekkel fogadják a BigDog-ot, aki a ringbe érve mikrofont ragad, majd ismét elmondja, hogy Ő nem a rossz srác, vagy a jó srác, hanem egyszerűen a srác. A Payback-en megfogja védeni az övet AJ Styles ellen, ha az képes lesz ma legyőzni Sami Zayn-t. Ha nem, akkor a küzdelem Triple Threat mérkőzéssé módosul. Roman elmondja, hogy több szempontból is tisztelet jár ennek a két srácnak, hisz a világ számos pontján birkóztak már, és nyertek bajnoki címeket, de sosem voltak képesek megnyerni a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. A bajnokot a League of Nations zenéje szakítja félbe, mire érkezik is a trió. Sheamus azzal kezdi mondandóját, hogy Roman magabiztosnak néz ki, ami igencsak jó dolog. A Kelta harcos azonban tudni akarja, hogy mennyire lenne magabiztos Roman abban az esetben ha egyikükkel kellene szembenéznie a Payback-en! Sheamus szerint most, hogy kirúgták maguk közül a leggyengébb láncszemet, erősebbek mint valaha, ugyanakkor nem boldogok, hogy kimaradtak a kihívói mérkőzésből. Rusev veszi át a szót egy igen magabiztos kijelentéssel, mely szerint neki kellene a WWE arcának lenni, hiszen erősebb, valamint jobb, mint Roman. A bajnok egész egyszerűen annyival reagál, hogy Rusev a WWE valagának bizonyult. Alberto Del Rio is kiveszi részét a társalgásból, szerinte hármójuk közül akárki nyert volna múlt héten, ami után szétrúgták volna Roman seggét a bajnoki címért. Reigns ezt hallva a ringbe invitálta beszélgető partnereit, hogy bizonyítsák is a szavakat. A League of Nations triója megindult, majd a ringbe érve nekiestek Reigns-nek. Legyűrték a bajnokot a földre, de szinte azonnal érkezett a semmiből a Wyatt Family, akikkel kiegészülve már könnyebben ment Roman-nek. Shane McMahon is megjelent, létrehozva a mai főmérkőzést, melyen a két korábbi rivális, Reigns és Wyatt csapatba áll, hogy megküzdjenek a League of Nations két tagjával egy Tag Team mérkőzésen…

Charlotte (C) vs Natalya – Women’s bajnoki címmérkőzés 

A küzdelemben ismét kellett Ric Flair segítsége, hiszen mikor Natalya befogta a Sharpshooter-be a bajnokot, Flair kihúzta a ringből a mérkőzésvezetőt. Charlotte közben kopogott, de ezt a bíró nem látta s ugyan beszüntette a mérkőzést, miután Flair “rátámadt”. DQ-val győzött tehát a kanadai hölgy, ezzel azonban továbbra is bajnok maradt Charlotte.

A Backstage-ben Renee kérdezi Sami-t a mai mérkőzésről, mellyel bejuthat a Payback-en esedékes címmérkőzésbe. Sami elmondja, hogy Ő már próbálta megszerezni a címet. Kevin azt hitte végzett vele…Kevin megpróbálta elvenni a szívét és a lelkét, de ezt nem teheti meg. Készen áll a mai mérkőzésre, majd hozzáteszi, hogy nem azért jött ilyen messzire, hogy veszítsen. AJ Styles is bekapcsolódik a beszélgetésbe, majd kijelenti, hogy Ő az első számú kihívó, amin nem tervez változtatni…..( Micsoda mérkőzés lesz ez…)

The Uso’s vs Social Outcasts – Tag Team versenysorozat 1.forduló

A küzdelem a vártnál is hosszabbra sikeredett, amiben Jey-ből még a szuszt is kiverték Slater-ék. Jey végül bepacsizta tesóját, aki leszorította az óvatlan Slater-t, megnyerve ezzel a küzdelmet…! Az igazán váratlan dolgok azonban ekkor történtek, hisz az ünneplő ikrekre a semmiből rontott rá Doc Gallows, valamint Karl Anderson. Egy nagyon kemény verésben részesítették az ikreket, ami alatt végig a Bullet Club chant-et lehetett hallani. Igen meggyőző belépő volt ez a duótól, ami nem sok jót ígér a többi csapat számára a jövőben..

Sami Zayn vs AJ Styles 

Fantasztikus küzdelmet hozott össze a két szupersztár ezen a nem kis téttel bíró mérkőzésen. Több látványos fordítást, valamint manővert láthattunk, de mind közül a Phenomenal Forearm volt döntőfontosságú, hiszen ezt követően AJ kopogtatta Sami-t, akinek ezzel elveszett az esélye a címre (egyelőre).

Chris Jericho Highlight Reel

Jericho a ringbe vonulva azzal indít, hogy mindenki fogja be a száját, és figyeljen arra amit mond. Ez egy monumentális este, ahol minden idők legnagyobb Higlight Reel-je zajlik. A szervezet történelmének legnagyobb sztárja lesz itt ma vele, egy többszörös világbajnok, egy jövőbeli Hall of Famer…Ő maga. A közönségnek persze nem tetszett ez a fajta egoizmus, de Y2J mit sem törődve ezzel folytatta. Mint mondja, ma este minden eddiginél többet fogunk megtudni róla. Csak magának köszönheti a sikereit, aminek köszönhetően a neve egyet jelent azzal, hogy Ő a legjobb a világon abban amit csinál. Kijött ebbe a ringbe, hogy sütkérezhessen a dicsőségben, miszerint Ő minden idők legjobbja. Ő maga az ajándék, mondja. Tudomásul veszi hogy a legjobb a világon, az első vitathatatlan bajnok, aki egy és ugyanazon estén győzte le The Rock-ot, valamint Steve Austin-t. Felteszi a kérdést, hogy ki más lenne képes legyőzni a jelenlegi első számú kihívó AJ Styles-t a WrestleMania-n? Dean Ambrose zenéje harsant fel, mint arra számítani lehetett. Ambrose megint látványosan érkezett virágokkal megpakolva. Ahogy a ringbe ért Jericho azonnal feltette neki a kérdést, hogy mit művel itt, de Ambrose közölte, hogy ez itt most az Ő show-ja, amiről bizonyítékot is hozott nem mástól, mint Shane McMahon-tól. Dean átadja Chris-nek a papírt, de az felháborodva olvassa, hogy ez egy gyorshajtásról szóló fecni. Ambrose gyorsan visszakéri, majd átadja a helyes papírt amin az áll, hogy a Highlight Reel-t törölték, helyébe pedig az Ambrose vezette Ambrose korszak kerül adásba, melynek első vendége nem más, mint Chris Jericho. A Lunatic Fringe legelőször Y2J sáljáról érdeklődik, mire Chris közli, hogy 750 dollár volt az ára. Rögtön hozzáteszi, hogy tudja miért csinálja ezt Dean. Azért mert félbeszakította a győzelmi ünneplését a SmackDown-ban, de Jericho ezt azzal magyarázza, hogy a WWE-ben elfoglalt legendás státuszánál fogva azt csinál amit csak akar, bárhol és bármikor. Azt javasolja Ambrose-nak, hogy életében először tegyen valami intelligens dolgot, és húzza ki a seggét a ringjéből. Ambrose válasza annyi, hogy Chris ezek szerint nem hajlandó a sálról beszélni….elkapja Y2J fejét, majd egy kemény Dirty Deeds-et oszt ki neki, amit követően mindenkinek megköszöni a figyelmet.

Apollo Crews vs Adam Rose 

Apollo behúzta harmadik győzelmét is a főműsoron, ezúttal Rose esett áldozatául..

A főmérkőzés előtt Bray szól pár szót, melynek lényege, hogy akármilyen ellentét volt, vagy van köztük Roman-nel, ma este megbízhat benne a BigDog..

Bray Wyatt & Roman Reigns vs Sheamus & Alberto Del Rio 

Folyamatosan érződött az erő demonstráció Bray és Roman részéről, de amikor igazán kellett, képesek voltak összedolgozni. A győzelmet végül Wyatt szerezte meg, miután a Sister Abigail-el kifektette, majd kopogtatta Del Rio-t.

Az adás végén Roman és Bray farkasszemet néztek, amivel véget is ért a műsor. Csütörtökön következik a SmackDown, amit persze péntek délelőtt olvashattok az oldalon. Érdemes lesz nézni azoknak, akik Enzo és Cass, vagy esetleg a Vaudevillains rajongói, hiszen ez a két csapat a kék adáson küzd majd meg a Tag Team torna következő körébe jutásáért. 

29 című bejegyzés “WWE RAW 2016. április 11. – Váratlan események” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Na ez már fejlődés ez jó Raw volt!!

  Az NXT sek nek köszönhetően fasza SD volt és a mostani Raw is jó volt!!!

  Cesaro megy az IC övért nag végre!! De nem megy ez át egy könnyen Cesaro hoz mert Miz mellet még Marsye egy ideig ott lesz és szerintem csalással védi meg ellen. KO meg megy Samy ellen a Payback en remélem Last Man Stading lesz a meccsük.

  TT verseny sorozat nem rossz ötlet remélem Enzo és Cass elveszik a Nyú Déj es barmoktól, vagy a Vaudevillains valamelyik.

  Ambrose-t ki nyírták ez egy értelmű nem is tudom minek teszik be Jericho mellé feudba, őt már csak Rolins tudná vissza hozni ha össze állnának.

  Apollo Crews nyert megint fasza!! 😀 remélem nem végzi úgy mint Breeze vagy Neville. Jó lenne ha kövi héten már Baron Corbin is jönne a Rawba

  És a végére maradt a Bullet Club debütálása!! Fuck Yeah. Le zúzták Usos tesokat és remélem kövi héten Roman-t elkapják jó lenne!!! Az még kérdéses ki lesz a vezér Styles vagy Balor, de itt Styles re tenném a pénzem.

  Wyat family face turn?? Nagy fenét totál meg ölnék vele Wyatt karakterét szerintem a Szamoai Reings-t akarják Heel be át nyomni vele. Ha Wyatt face lenne olyan szar lenne mint Sasha Banks face ként őt is ki nyírták a picsába amit HHH fel épített vele az NXT be mint The Boss az itt Vince pap faszom Face turnjével le építette, főleg evvel a nevetséges WM díva meccsel nem elég hogy Charlotte aki Face ként sem tudta el adni magát, Heel ként is szar mondjuk az apja miatt is de ez nem változtat a lényegen Sasha-t is ki golyózták és Charlotte kapta meg az új díva övet Saha is csatlakozott akiket Vince papa le épített mint Breeze-t Neville-t, The Ascension-t, PTP srácok Lucha Dragons, Becky Lyncs, plusz fogadnék Flair baba nem most fogja el veszteni az övét!!!

  Kedvelés

  1. tetszik vagy nem wyatték múlthéten face turnt vettek.
   méghozzá azzal hogy szétverték sheamusék értelmetlen trióját.
   most hogy segítettek romannek egyértelmű a turn.

   Kedvelés

 2. Szerintem az elmúlt év talán legjobb RAW-ja volt, még akkor is, ha ezzel nem tettem túk magasra a mércét. Cesaro maga is meglepődött, hogy megnyert egy meccset, ilyet nem szoktak engedni neki. Attól tartok Miz nem azért nyerte meg az övet, hogy egyből leadja a Cesaronak, de ne legyen igazam. Szegény Cesaro tényleg megérdemelne végre valamit.

  Érezhető némi pozitív változás a WWE-ben. Nyilván nem Shane érdeme a dolog (bár sztori szempontjából jól vezették fel), feltételezem a tervezett Raw/SD szétválasztás végre lehetővé teszi, hogy új arcokat is beépítsenek a rosterbe.

  Kedvelés

 3. Szánalmasak ezek a tag team-ek, komolyan mondom.New Dayt hogy lehet így szeretni? Legague of Nations egy hulladék, nálam ott írták le magukat mikor 4 en nem bírtak románnal, Ascensionnak annyi, Heath Slateréket bírom, de ugye tőlük nem várok győzelmet, pont a nevetségességük miatt szerethetőek. Az utolsó reménysugár ez a két kopasz fickó lehet, aki betámadta Román unokatestvéreit, eléggé meggyőztek. hamarosan ők is az Ascension sorsára fognak jutni,de ne legyen igazam. Tyson Kidd ha nem sérült volna meg, talán Cesaroval most lehetne bajnok…szerettem azt a pankrátort. Tényleg, neki miért nem rendeznek ilyen búcsút vagy valami? Bryannek persze adtak fél órát az adásból, aztán egy hónapig mutogatták a megható jelenetet. Majdnem elsírtam magamat…ÖRÖMÖMBEN. Barettel fogadjunk ugyanez lesz…eltűnik majd egyik adásról a másikra, mintha nem is létezett volna.
  Közben megnéztem az UT vs. Shane Mcmahon meccset, mert az előző kommentem szét lett diszlájkolva, gondolom azért mert rosszat mondtam a kis kedvenceitekről…de be kell vallanom h jogos volt a sok nem tetszik. Undertaker utolsó meccsei alapján nem számítottam már semmi jóra.
  Amit Brockkal művelt, egyszerűen nem tudtam élvezni. Lomha volt stb. Itt viszont jobban teljesített szerintem… és Shane ugrása, ember. Na mindegy, kicsit elkanyarodtam.
  Román heel turn véégre alakul. Nagyon ráfér már, mert 2014óta nézhetetlen, amit csinál. Gyanítom előtte is az volt, csak nem tűnt annyira fel. De ha most talán más karaktere lesz, elképzelhető h elviselem majd.

  Kedvelés

  1. Miert erdekel annyira a dislike? Leirod a velemenyed, ami az ami. Jogod van hozza, nem kell olyan velemenyt alkotni, hogy masoknak us OK legyen. A lenyeg, hogy a Tied legyen.

   Kedvelés

 4. LoN.. mit is mondhatnék róluk.. 3 (most már) igen erős karakterről beszélünk, 2 volt heavyweight champion is,Rusev meg maga volt a verhetetlen haderő.. mára mi lett belőlük?! Pedig Del Rionak,nyomták a régi finisher előtti felspanolását,de hiába.. egy ilyen heel bandából nem egy ölelkező (mert mindig ezt csinálják) 90-es évekbeli meleg fiúbandát kéne csinálni.. szörnyű. Rusev finisherjét se látni már (meg őt se kb) nem is tudom mióta..
  Wyatt family face turn szerű akciói számomra furák.. mintha nem ők lennének.. 4 ilyen szörnyeteg és akkor face karakterek.. (lesznek esetleg) nem tudom várjuk ki a végét!
  Roman elmehetne Triple H által még egy kis pihenőre,mondjuk örökre.. szar se kíváncsi rá igazából.
  A többi rész annyira nem érdekelt.. JAAA,de 1 mégis! Meddig akarják még hogy az a vén fasz Ric Flair mentse meg mindig a kibaszott lányát a vereségtől.. annyira szánalmas már.. persze egy olyan meccs se volt,ahonnan kiküldték volna.. ááá 😀 rossz ripacs

  Kedvelés

  1. Nem lesz Wyatt face, horroisztikus prómói voltak mindig is, erre építették az egész karakterét, egy face turnnel kb. mehetne a kukába a sok munka amit belefektettek. És gyanítom h a közönség sem fogadná el őt face-ként. Az túlzás,hogy a legnagyobbakat is megverte, viszont még egy övet sem kapott.

   Kedvelés

 5. Jelenleg inkább Face a Family, mint Heel. Ez Bray meccsben való szerepén is látszott bőven. Roman továbbra is Face, csak szimplán gyűlölik. A végén az az összenézés pedig annyi üzenettel bírt, hogy oké ma egy oldalon harcoltunk, de ettől nem lettünk haverok. Múlt héten megadták nekik a turn alapját azzal, hogy megtámadták a totál heel és hiteltelen LoN-t, most pedig beért teljesen a face turn, hiszen megmentették Roman-t. Lehet, hogy ez csak egy PPV-s Face szerep nekik, de mindenesetre furcsa egyenlőre.

  Kedvelés

  1. A külföldi lapok szerint Roman jelenleg “tweener”, azaz se nem face, se nem heel karakter. Az ő segítségével még nem lett face a család.

   Szerintem meg az a poén Wyattékben, hogy őket hidegen hagyja ez a face-heel dolog, ők bárkit képesek betámadni. Őket csak a pusztítás érdekli. Nem törvényszerű, hogy csak face csaphat össze heel-lel. Rengeteg heel vs heel meccs volt a történelem során, ahogy face vs face is.

   Kedvelés

   1. Muszáj váltani nekik, mert a heel szerepük teljesen hiteltelenné vált a folyamatos vereségek miatt. Minden egyes fontos feudot elbuknak, ami igazából nem viszi őket előre. Ezek után, hogy adhatnak el bárkinek is hitelesen egy betámadást valaki ellen? A heel szerep tökéletes lenne, csak hiányzik mellé a történet, valamint a kellő felépítés. Bray maga elképesztő mélységből jött vissza, újraformálta a karakterét, ami véleményem szerint zseniális. Karakter szempontból tökéletes lett volna, hogy tovább vigye az Undertaker örökségét.

    Kedvelés

    1. És nem is lesz nekik hiteles heel karakterük mert a legtöbből (tisztelet a kivételnek) egy gyáva menekülős anyámasszony katonája karaktert csinálnak, lásd Charlotte, én még mindig kitartok mellette hogy baromi tehetséges, de amit művelnek vele kritikán aluli, minek kell oda állandóan apuci, mellesleg megjegyzem hogy Ric is lenyilatkozta hogy szerinte is egy idő után unalmas lesz, és lásd hát nem unalmas ? ez már nem! ez már irritáló, persze hogy kifütyülik, de gondolom a sok eszű kreatívos azt hiszi hogy azért fütyülik mert heel ?? vagy mi ?? mert ha igen akkor nagyon el vannak tévedve, egy olyan pankrátornak aki ilyen tehetséges (szerintem) minek kell megutáltatni ilyen módon hogy nem is azért küldik el a francba mert heel hanem azért mert ahogyon heel, van különbség, a WWE szerint egy heel mindig csak segítséggel tud nyerni meg menekül amerre lát…? lásd Owens, de mondhatnám Jerichonál se tetszett (RoadBlock) megkapta a heelturnt és mit csinál egyből ? hát kimegy a ringből, a face-ek miért nem csinálnak ilyet meg futnak el a heelek elöl ?…-.-“

     Kedvelés

    2. “Minden egyes fontos feudot elbuknak, ami igazából nem viszi őket előre. ”
     Ez túlzás. Sok fontos feudot megnyertek pl a 3 d fiúkat rommá alázták..a BOD tól méltóságteljesen kaptak ki,azóta nem nagyon volt feudjuk,csak külön külön meccseltek meg párat csapatban,de sorban bukták a meccseket,de nem a feudokat.
     Abban igazad van,Wyatt mint egy főnix újjászületett. Nem is tudom ki olt az utolsó olyan karakter aki ennyire mély benyomást tett volna MINDENKIRE mint ő.Elképesztő figura.
     Lehet mág idővel egy visszavágó wm meccs a halott emberrel,ahol ő győz s átveszi az örökségét a legendától..hmmmmm

     Kedvelés

     1. Hülyeség lenne még egyszer megverettetni a saját területén Shane elleni meccsén levettette a kesztyűjét és visszavonult a Völgyébe az Örökségével együtt, A következőt meg ellehetne adni ha nem jelenik meg már: Valaki kihívja Takert, teszem azt Finn, akkorra már remélem itt lesz, majd nem jön nem jön és megjelenik Bray és valamilyen promot kitalálnak hogy ő a félelem új arca vagy valami hasonló, nem akarom még egyszer látni hogy kikap, és mi van ha utána Bray-el nem kezdenek semmit…(rosszabbik esetben) akkor mi lesz Taker örökségével amit Brayra hagyott hm ? Takernek itt kellene hogy véget érjen a játszma, megszolgálta már az ő idejét, és a kesztyűlevételével meglehetne csinálni azt amit mondtam vagy valami hasonlót, Bray építse a saját örökségét ne a másikét vigye tovább…..

      Kedvelés

 6. Nem volt olyannyira rossz adás. sőt. 🙂

  Cesaro győzelmének igazán örültem.
  Emellett még a Sami-Zayn meccs se volt piskóta. 😀

  Shane O-Mac remélem sokáig marad a szervezetnél, kell ő ide.

  Kedvelés

 7. Nézhető adás volt. Cezaro bombaformában,bajnok lesz persze nem wwe bajnok,dehogy…ugye oda “kevés” közben meg tehetségesebb mint 10 másik…

  tt szekció,2d fiuk ismét szopni fognak,jönnek fel az nxt-s csapatok ami jó,de mi is let a korábbról felhozott csapatokkal?…ennyit errről..

  nekem aj meg ez a szakállas forma is nagyon unalmas….

  Wyatt and the Wyatt family face turn? Nem tudják elszakítani őket kentaurtol..mert kentaur egy nagy 0.kell mellé -12 ember legalább akik felhúzzák…
  Ez a sztori még akár jó is lehet a közönségnek eddig tetszik ez a vonal,csak nebasszák el..nem tudom elképzelni h kentaur elbukja az övet bárkivel szemben is..pedig WYATTnek már rég bajnoknak kellene lennie…

  Kedvelés

  1. Wyatt nyer,ő kopogtat,de a győzelem pillanatát természetesen el kellett rontania annak a nyomorult ló embernek a lopott faltörővel pffff

   Kedvelés

  2. Asszem te rossz adást néztél. Sehol nem volt face turn Wyattéknek. Éppen Reigns van átalakulóban heellé, csak nem egy huszárvágással csinálják. Jelenleg nem mondhatod Reignsre, hogy face lenne. Wyatt-tal team, fütyülve van, mondja a szöveget, hogy ő nem egy jó ember, hanem AZ EMBER, és egy totál face Styles ellen megy a következő PPV-n. Épp azért állt Wyatt be mellé, hogy végleg romlottá tegye.

   Kedvelés

 8. Shane jó meccset írt ki Cesaro-nak, mehet is az övért a Miz ellen!! 🙂 Remélem megnyeri, csak ne sérüljön le megint!! Bár, ahogy a Miz-t ismerjük min. 1x úgyis meg fogja támadni…:(

  Hát szerintem kezd helyreállni az irányítás, 3-4 éve is sokkal jobb volt, hogy külön volt a Raw és a Smack Down. Nem tudom emlékeztek-e még Laurinaitis-ra, igaz, hogy nagyon-nagyon nem bírtam a képét és jó pár szemét húzása (CM Punk volt Ziggler ellen vmi főeseményen, címmeccs volt, és ott állt a ring mellet és mikor Ziggler ráfeküdt Punk-ra azonnal számolni kellett, de Punk kb. 4x is ráfeküdt Ziggler-re, de a bírónak megtiltotta, hogy számoljon, de az 5. próbálkozásnál, már kénytelen volt mondani a bírónak, hogy számoljon. Punk nyert, de akkor is nagy szemétség volt.) is volt, de jó meccseket írt ki.

  Ezzel a New Day-jel még mindig nem vagyok kibékülve… 🙂 Big E tök jó meccseket vívott, tökre féltek tőle, erre bohócot csináltak belőle 😦

  És Lord Tensai??? Emlékeztek még rá?? A japán, tetovált fejűre?? Ő is kb. a legrosszabb rémálmod volt, Randy-nek is volt egy hatalmas meccse ellene, megnyerte, de nem volt könnyű!! Aztán berakták Brodus Clay mellé táncolni!!! 😦

  Santino Marella is hatalmas figura volt, bírtam… Most nem tudom hol van…

  Állítólag Mysterio tervezi a visszatérését, de még nincs konkrétum… 😦 Év elején csináltak egy összeállítást, hogy kik a legesélyesebb visszatérők a WM-re és ő jócskán az elején volt!! 🙂 Erre kit kapunk vissza???? Cena-t 😦

  (Nyugodtan fűzd hozzá a gondolataid (akár bele is köthetsz 🙂 )

  Kedvelés

  1. Ne viccelj, Rey decemberben írt alá a Lucha Undergrounddal. 100%, hogy egy jó ideig nem tér vissza. Felejtsd el. A forrásod biztosan rossz volt.

   Kedvelés

 9. Sracok, meg mindig imadom h nezhetem nalatok a wwe-t de az egyenlore az az 1-1-es vegeredmeny. Ti az egyelorere gondoltatok 🙂 koszonom 🙂

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!