WWE RAW 2016. április 18. – Angliai küzdelmek

001_RAW_04182016rf_0160--928519c7894447668e4f20cd5e1c589a

A RAW 2016. április 18-án London városából, Angliából jelentkezett, ahol legelőször nem más jelent meg az arénában, mint a Lunatic Fringe, Dean Ambrose. A közönség nagy szeretettel és szimpátiával fogadta a Szupersztárt, aki a szorítóba vonulását követően mikrofont fogott…

Először is szeretne mindenkit köszönteni az Amrose Asylum-on. A rajongók folyamatosan Ambrose nevét kántálják, amire a Szupersztár azt válaszolja, hogy kezdi kicsit úgy érezni magát, mint egy televíziós műsor házigazdája. Mint Jimmy Fallon, vagy esetleg az Angliai James Corden. Dean kijelenti, hogy megjelentek ezúttal a WWE adásán James szülei, akiket szeretne nagyon nagy szeretettel köszönteni. Először ebben a talk-show bizniszben szeretné felkonferálni első vendégét, aki nem más, mint a Monday Night RAW General Menedzsere, Shane McMahon!
Ahogy elcsendesült Shane bevonuló zenéje, a rajongók hangosan kántálni kezdték a “Shane O-Mac” nevet. Egy rövid köszöntést követően Ambrose arra kérte Shane-t, hogy foglaljon helyet, ami a székek hiánya miatt nem történt meg. Ambrose mutatott egy rövid bejátszást, hiszen a rajongók a “You Still got it” mondatot kántálták McMahon-nak. Dean visszatekintett egy rövid ideig a WrestleMania-ra, ahol Shane a ketrec tetejéről egyenesen a kommentátori asztalba csapódott az Undertaker elleni mérkőzése folyamán. Ambrose kicsit csendre intette a folyamatosan kántáló rajongókat, miszerint eleget szórakoztunk már és ideje a biznisszel foglalkozni. Annak ellenére, hogy Shane a WM-en vereséget szenvedett, megkapta a RAW irányítását, Ambrose arra lenne ezúttal kíváncsi, hogy mégis mit szeretne elérni General Menedzserként O-Mac a szervezetnél? Mi hajtja, a rekordok döntése, a jó meccset vagy esetleg a bevétel? Shane nem gondolkozott sokáig, kijelentette, hogy ez mind csakis a WWE rajongóiért van, hiszen Ők jobbat érdemelnek. Olyanokat, akik nagyon tehetségesek, had mondjon pár példát, mint a Phenomenal AJ Styles, Sami Zayn, Sasha Banks.

A rövid felsorolást követően Kevin Owens jelent meg a bejáratban, aki habozás nélkül megszólalt. Szerinte Shane úgy állítja be ezt a tevékenységet, mint a WWE Evolúcióját, amiben teljesen új arcok jelennek meg, akik megválthatják a céget. Kevin véleménye viszont más, szerinte ez ugyanaz a szar, amit már évekkel ezelőtt láthatott mindenki. Egy merénylet a WWE legkiemelkedőbb Szupersztárjával szemben (Kevin saját magára gondol), akit megpróbál McMahon személyesen háttérbe szorítani. Shane ezt cáfolja, amit követően KO kíváncsi lenne arra, hogy az előző alkalommal mégis miért távolíttatták el Őt az aréna területéről…Shane szerint felülbírálta a General Menedzser döntését, ami teljesen helytelen lépés volt a Szupersztár részéről. Kevin ezt hallva ismét kijelentette, hogy hibázik folyamosan Shane, amikor Sami Zayn-t odaengedi a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv közelébe. Ezzel mindenki tisztában van, csak Kevin az egyetlen egy olyan személy a világon, aki őszintén kimeri jelenteni a tényeket. A szomorú igazság az, hogy Sami nem olyan jó, amilyennek Shane beállítja Őt…
Ennek hallatán Sami zenéje szólalt meg, amire Zayn érkezett a bejárat felől. Sami egy rövid válasszal szolgál Kevin mondataira, amit követően Chris Jericho is megjelent az arénában. Y2J elmondta, hogy a szorítóban egyetlen egy olyan ember van, akinek van egy csepp esze is, az pedig nem más, mint Owens. McMahon-hoz lép ezt követően oda Chris, akinek elmondja, hogy teljes mértékben megrészegítette a hatalom. Az igazság az, hogy nem tudja kézben tartani a céget. Nem kedvelte akkor sem Őt Jericho, amikor először találkoztak, sőt most sem kedveli. Az igazság az, hogy Chris a legjobb a világon mindenben, amit csak csinál, beleértve a talk-show vezetést is. Éveken át folytatta a Highlight Reel-t, amit Shane elvett tőle. Shane szerint ez a WWE a lehetőségről szól, ami miatt megrendezésre került az Ambrose Asylum. Mindenki elkezdte mondani a saját igazát, ami miatt egyre feszültebbé vált a hangulat. Végül Dean hangja szakította félbe a civakodást, aki elkiáltotta magát, hogy mindenki legyen óvatos a növény mellett! Shane végül kijelentette, hogy Chris megkapja két hét múlva a Payback-en a lehetőséget, hogy bebizonyítsa mindenkinek, hogy Ő a legjobb, amikor harcolni fog Dean Ambrose ellen. Valamint Kevin Owens megmutathatja mindenkinek, hogy magasabban áll, mint Sami. McMahon kilépett a szorítóból, azonban Dean utána szólt és odaadta neki a növényt, nehogy baja essen. A Lunatic levette a kabátját és nekiesett KO-nak.

Sami Zayn vs Chris Jericho

Ketten maradtak a ringben az előző szegmensből, akik ezúttal csatázhattak egymás ellen. Egy jó összecsapást láthattunk, amiben Chris Jericho nem túlságosan sportszerű módon szerezte meg a győzelmet. Amíg a bíró nem nézte Y2J-t, Jericho belebökött ellenfele szemébe, amit követően értékesíteni tudta a Codebreaker-t és sikeresen kopogtatott.

A Backstage-ben Mauro Runallo készített egy rövid interjút AJ Styles-al, aki a Payback-en ringbe léphet Roman Reigns ellen a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért. A beszédét épphogy megkezdte az első számú kihívó, megjelent Karl Anderson és Luke Gallows. AJ megkérte Mauro-t, hogy hagyja őket magukra, amit követően Styles hatalmas öleléssel üdvözölte Bullet Club-os társait.

Tag Team Tournament – Elődöntő – Enzo és Cass vs The Dudley Boyz

A küzdelem fordulatosra sikeredett, amiben végül Cass képes volt kiosztani Bubba Ray-nek egy kemény Big Boot-ot, ami után sor került a Rocket Launcher-re. A Tag Finisher-t követően Bubba már nem tudott kirúgni a kopogtatásból.

A szorítóba Roman Reigns érkezett, akit hatalmas tiltakozással és unszimpatizálással fogadott a közönség. A WWE Nehézsúlyú Világbajnoka mikrofont fogott és elmondta, hogy ha valaki nem hallotta volna korábban, akkor megismétli: Ő nem a jó srác, nem a rossz srác, hanem A Srác. AJ Styles-ról elmondja, hogy nagyon kemény és tehetséges bunyósnak tartja, azonban a kemény munka hiába való lesz a Payback-en, hiszen Reigns elhozza a hatalmas harcot. Szerinte ez nem egy új evolúciója a WWE-nek, ez már a Roman Empire korszaka…
AJ Styles érkezett ezt követően, aki elmondta, hogy Roman megkapott már mindent, amit akart, a reflektorfényt, a hírnevet a Bajnoki övet. Viszont Styles csak egyetlen egy dolgot szerzett: Élete meccsét. Ez pedig már sokszor átsegítette a lehetetlenen. Ezért boldogult a szervezeteknél, ahol megfordult, valamint ezért érkezett a WWE-be. Harcolni fog és végül, élete meccsén Bajnokként fog távozni.
A beszéd befejezéseként AJ kijelentette, hogy a tisztelet és az eltökéltsége fogja segíteni abban, hogy Bajnok lehessen. AJ zenéje szólalt meg, ami után távozott a ringből Styles. Ahogy Roman figyelte a kijárat felé sétáló kihívóját Karl Anderson és Luke Gallows érkeztek, akik megtámadták a Bajnokot. Kiosztották neki a Tag Finisherjüket, ami után csatlakoztak Styles-hoz.

A Backstage-ben Roman-hez AJ sietett oda, aki elmondta, hogy ez teljesen váratlan volt neki is, nem kérte meg Karl-t és Luke-ot, hogy támadjanak. Reigns nem hajlandó ezt elhinni, hiszen egy hete az Uso srácokat, most pedig Őt verték el. Roman azzal vet véget a beszédnek, hogy a Payback-en találkoznak, AJ nyugodtan hozza a haverjait, ismét sor került egy “One vs All” meccsre.

Sor került egy Miz TV-re, amiben Maryse és Miz vendége ezúttal Cesaro volt. A beszédük alatt a közönség Cesaro mondatait fogadta nagyobb szeretettel. A rövid szócsatát követően Miz kijelentette, hogy nagyon szívesen megnézne egy küzdelmet, amiben a svájci ringbe lép Rusev ellen…Ahogy ezt kimondta Miz megjelent a League Of Nations, akik a szorítóhoz sétáltak. Cesaro viszont egy másik közdelemben kívánna része venni, amiben Miz csatlakozik Sheamus csapatához és ringbe lépnek a Sváci Superman és…A rajongók kíváncsian várták, hogy kik lehetnek azok, akik most érkeznek, azonban Cesaro egyértelművé tette a dolgot. Lekapta az öltönyét és egy New Day póló díszelgett alatta.

The League Of Nation és The Miz vs The New Day és Cesaro

Egy fordulatos, hosszas küzdelemben Cesaro képes volt hatalmas fordítást követően egy látványos Neutralinzer-t értékesíteni, ami után kopogtatta Sheamus-t és megszerezte csapatának a győzelmet.

A küzdelmet követően a Backstage-ben Mauro ezúttal Charlotte-al és Ric Flair-el találkozik, akikkel elindít egy rövid interjút. Natalya szakítja félbe a beszédet és bejelenti, hogy a Payback-en nem csak a Díva Bajnoknak lesz segítsége, hiszen a kandai hölgy mellett meg fog jelenni nagybátyja, Bret “The Hitman” Hart.

Natalya, Becky Lynch, Paige és Sasha Banks vs Naomi, Tamina, Summer Rae és Charlotte

A 8 Emberes Díva Tag Team küzdelemben a hölgyek egy pörgős csatát hoztak össze, amiben végül ringbe léphetett egymás ellen Natalya és Charlotte, akik között az elmúlt hetekben komoly küzdelmet kerültek megrendezésre. Ezúttal Ric nem tudott segíteni lányának, ami miatt Natalya-nak zavartalanul adódott lehetősége arra, hogy értékesítse a Sharpshooter-t. A WWE Women’s Bajnoka nem tudott kiszabadulni a szorításból, ami miatt kénytelen volt feladni a küzdelmet.

Tag Team Tournament – Elődöntő – The Vaudevillains vs The Usos

A küzdelem eléggé rövidre sikeredett, amiben végül a Whirling Dervish-t követően a The Vaudevillains csapata képes volt kopogtatással megszerezni a győzelmet. Ezzel a sikerrel pedig Enzo és Cass Tag Team-jét követően English és Gotch duója is bemenetel a Tag Team Tournament döntőjébe. A pár hete debütált, nagyon friss csapatok azért harcolhatnak majd, hogy ringbe szállhassanak a Payback-en a New Day ellen a WWE Tag Team Bajnoki övekért.

Apollo Crews vs Heath Slater

A mostani RAW utolsó előtti összecsapásában Apollo nem túl nagy meglepetésre képes volt megszerezni a győzelmet Heath Slater ellen, amivel tovább növelte Main Roster beli győzelmei számát.

Kevin Owens vs Dean Ambrose

A főesemény fordulatosra és izgalmasra sikeredett, amiben Dean Ambrose volt képes megszerezni a győzelmet a Dirty Deeds-et követően, ami után már nem tudott kirúgni a kopogtatásból KO. A nagy ünneplést azonban Chris Jericho szakította félbe, aki kiosztott egy Codebreaker-t leendő ellenfelének.

A mostani RAW a Lunatic Fringe megtámadásával zárult, ami után a rajongók eléggé paprikás hangulattal távozhattak az arénából. Várunk titeket pénteken a SmackDown összefoglalójával, amit követően ismét a RAW-ra fog sor kerülni, valamint egyre jobban közelítünk a Payback-hez, amire már több küzdelmet is bejelentett a cég.

16 című bejegyzés “WWE RAW 2016. április 18. – Angliai küzdelmek” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Na, hat ezt majdnem sikerult eloben megnezni.Csak azon mulott, hogy mar 3 honapja elfogyott az osszes normalis jegy 😦
  Igy maradt a net. De osszessegeben jo volt. Azt tulzasnak tartom, hogy ket NXT-a csapat megy majd a tt ovekert levo torna dontojebe. Biztos jok, tehetsegesek, de ebben a formatumban, ertsd WWE Raw meg szart se tettek le az asztalra. Eletemben eloszor seggrazo ratyik sikerert fogok szoritani!

  Habar szerintem a nemzetek ligajanal kellene lennie a tt oveknek. Sokkak, de sokkal tobbet tudnak mint amit most engednek nekik. Sheamus egy vicc lett, Del Rioval egyetemben, a legyozhetelen Rusevrol meg ne is beszeljunk. Onmagaban nem birom a karakteret, de ebben a csapatban lenne fantazia. Wyattekhez hasonlo pusztito ero lehetne bennuk. Sorra alazhatnak le az NXT-bol feljovo feljovo csapatokat, majd amelyiket legjobban birja a kozonseg, az egy heroikus kuzdelemben legyozi oket es tessek, maris lenne egy olyan top paros, akit szeretnek, akivel rengeteg cuccot el lehetne adni. Ezzel a sztorivonallal nem alaznak a nemzetet es csinalhatnanak maguknak egy top parost, ahelyett, hogy menne mindenki a levesbe.

  Kedvelés

 2. I am DÍÍÍ Guy.
  Tudjátok hogy rühellem Roman Lames-t,szánalom az egész karakter, ahogy van, inringgel együtt, de most kicsit megsajnáltam, mint embert, elég brutál fújolásokat kap.
  Lassan, de észbekapnak azért a kreatívok, próbálnak most változtatni valamit rajta, de kitudja mi sül ki belőle…
  Y2J-nek imádom a heel karakterét, de olyan lomha lett, hogy fáj nézni. A meccsén egyetlen normális mozdulatot nem láttam tőle. Az egészet a másik fickó vitte, hogy is hívják? na mindegy. Tehetségesnek tűnik,majd utánanézek, ha lesz kedvem.
  Cesaro-t egyéni küzdelemben akarom látni, nem ezekkel a bohócokkal körbevéve. Rázzák magukat, mint a qrvák, és ez bejön a közönségnek? hánynom kell. Meg a hülye müzlijüket promózzák mindig. nevetséges.
  Barettet vártam azért, bosszút állhatna korábbi csapattársai ellen…vagy utoljára adhatnának neki egy jó ellenfelet, rendes történettel így búcsúzásképpen. Sajnálom, hogy távozik.
  Hol volt Ryback,Kalisto, Zack Ryder stb???
  Ami pozitívum, hogy ritka jó közönség volt a mai és persze hogy jönnek a (számomra) új arcok folyamatosan.

  Kedvelés

 3. Mi történt a WWE-vel, hogy normális Raw-ot tudnak tolni? Megtanultak a kreatívok Raw-ot írni vagy mi történt? Add istenem, hogy Shane jó ideig maradjon még…

  Mellesleg 100%, hogy Styles elveri rejszt, 4! hónap alatt feltolták Styles-t főövre, behozták mellé (gondolom nem kevés pénzéééééééé) a bullet club-ot, ha most bejobbolnak neki nyilvános szembeköpés lesz csámpi részéről

  Sajnáltam, hogy Cesaro nem 1 az 1-ben verte el Miz-t, mert be kell hozni a jobbernemzetet amikor fasz se kíváncsi rájuk szó szerint..

  Miért kell visszahozni Hitman-t? Hogy álljon a rokona mellett és díszelegjen Charlotteka címvédésénél? wow

  Social Jobbercast és társait miért nem söprik végre ki a WWE-ből? foglalják a helyet és még fizetést kapnak a tehetséges pankrátorok helyet akik meg jobbolnak..

  Jó látni, hogy a TT vonallal kezdenek valamit Enzoék meg a bajszosok végre színt hozhatnak a TT vonalba

  és még mindig Ambrose a jövő hahahahahahahaha

  Kedvelés

 4. Jajj de örülök hogy nincs most vezetőség, bárcsak örökre így lenne.. Annyira unalmas volt istenem.. Jó RAW volt szerintem, nekem tetszett, bár nem tudom hogy a Bálor Club-al mi lesz így, de nekem így is jó. Rollins visszatérhetne már, Wyatt most sérült le, Orton nekem nem hiányzik ahogy Cena sem, nekem ezek most a “boldogság hetei” wwe szempontból de félek hogy Wyatt sérülésével és ugye Triple H helyettesítésével visszajön a vezetőség és folytatódik az az unalmas khm szar (nem tudom szebben kifejezni) ami már 2 éve tart. Reméljük a legjobbakat..

  Kedvelés

 5. Az mekkora már h a 3 d fiúk vagy fél éve szopjákafaszt,és nem lettek bajnokok lol
  Egy 9 x-es tt legendákról van szó.És nem lettek bajnokok és tán már nem is lesznek azok..pedig ha csak 1 napra is megkapják az öveket..10 x es tt bajnokok…ezért kár volt visszajönniük…nagyon sajnálom őket…mindig bírtam a fejüket,igazi régi vágású oldscool pankrátorok,melyek a régmúlt időket idézik,amikor még igazi pankrátorok voltak,nem ilyen búval baszott kis senkik mint kentaur és szezám utca beli társai…

  Wyatt family romokban,a vezér lesérült…remélem hamar visszajön és lesz velük valami,mert ez,…Azt se tartom kizártnak,hogy lesz most aj és slepje vs kentaur feud amihez csatlakozik a csicska teso majd jön judás,a csicska..eggyesül vagy nyernek vagy nem leszarom,majd a 2bálor”clubbal meccsel feudol a Wyatt family..álom édes álom..

  Kedvelés

 6. Kiváncsi lennék a nézettségi adatokra amiota Shane McMahon irányitja a Raw-ot 😀 na mind1 ami nagyon meglepett és nem is örültem neki az az hogy Reigns-t támadta be Aj Styles volt társai..vagyis igy még messzebb kerül a Heel turn-höz és ink AJ lesz az…Owens Ambrose kicsit unalmas már mármint a párharcuk,a tag team-et lletően egyértelmű hogy Enzo-ék mennek az övért de nem hiszem hogy Face kontra Face lesz….Sheamus-t sajnálom a legjobban pedig a legjobb Heel lehetne erre meg lehet lesz egy Sheamus vs Wayne Rooney meccs (egy másik oldalon olvastam)…Miz vs Cesaro egyértelmű hogy Miz megvédi mert biztos nem 1 honapra adták neki oda az övet…Apollo Crew-t szeretem de amiota itt van a Social Outcast-ot püföli ami nem vezet sehova,remélem ha lezajlik a Cesaro Miz feud akkor utána Crew megy az övér. Kalisto nem tudom hogy lesz-e cím meccse de ha eddig nem alakult ki semmi akkor gyanus hogy lesz valami, legjobb az lenne ha lenne egy nyilt kihívása a Payback-en és akkor valami meglepetéssel bunyozna ha már nincs felépítve feudja, amit biztosra tudok az az hogy ha Reigns valamikor elveszti az övet és Rollins is visszatér akkor ujra összeáll a Pajzs és lesz egy Pajzs konta Bullet Club (az megint más kérdés hogy Styles vagy Balor lesz a vezér), Wyattet nagyon hiányoltam mert még most se lehet eldönteni hogy Face vagy Heel mert egy live Eventen Reigns-el bunyozott ahol meg is sérült szoval nem tudni

  Kedvelés

 7. pffffffffffffffffff de szánalmas voooolT
  Cezaro visszajött,aminek örülök,de ezért?jobbol nyal csicskul a 3 ratyitallérnak pffff
  Kár érte..látszik vele se fognak semmit se kezdeni,most se…

  beretta örülhet h nem a szülőföljén picsázták ki illetve el..
  A csicska nemzet ritka szánalmas csapat,pedig 3/!4 jobb sorsra érdemes,tehetséges pankrátor van benne. hófehérkével se kezdenek semmit. el patronka is ezért jött át a luchából?pfff rusev meg..müzli elintézte a karrierjét ügyesen

  ko vs békapofa feud mindketten unalmasak nem érdekelnek

  aj meg a slepje pffff persze h a baby face fejedelmet támadják be neki jobbolnak mit is vártunk…

  tt vonal micsoda ku.. nagy meglepetés h a kihívói jogért a 2 nxt-s csapat megy lol
  Egyik se szimpi.Ez a kócos kis majom úgy néz ki mint azt a patkányszerű meztelen kutya,aminek csak a fején van szőr..semmi extra nincs ebben a párosban se a másikban.Nem tom az nxt ben milyenek voltak,nem is érdekel.Ell lesznek fojtva vissza lesznek fogva mint a doom ivadékok és úgy is végzik ez biztos…
  Szerintem ez a kócos kobold meg a málé haverja megy az övekért és nyernek.

  Am lassan több nxt-s van itt mint wwe-s oszt senkivel se kezdenek semmit.
  Jericho jó hogy itt van,de ezért igazán kár itt lennie…Normális sztori feudok,öv és méltó búcsú és visszavonulás.Ennyi.

  Kedvelés

  1. Az csak most tűnik fel, hogy ennyi NXT-s van? Már 2013 óta szállingóznak föl. Eddig barlangban éltél?

   Big E, Rollins, Reigns, Ambrose, Wyatt, Harper, Rowan, Cesaro, Kidd, Lucha Dragons, Paige, Owens, Neville már tavaly is itt voltak. Mind ex NXT-sek. Nemigen lesz már a jövőben olyan, hogy ne onnan jöjjenek föl a pankrátorok.

   Kedvelés

  2. :”D Vicces , nem bírod a New Day-t ahogy senki itt könyörögtünk normális csapatokért, és most kaptunk!!!! és ők se jók ???? wtf ? Wyatt Family nem lenne mi lenne veled ? és ezt nem azért mondom mert nem bírom őket de csak úgy kíváncsiságból érdekelne, ott van Enzo és Cass remek páros, tudom hogy írtad nem érdekel mi volt velük az NXT-ben de hidd el nem ártana ha rálesnél
   Ott van most Styles mellett Anderson és Gallows nem hinném hogy AJ-vel jobbolnának, csak mert a WWE nem keveset fektetett bele Stylesba, + ha a legnagyobb indítékot nézzük 5 hónap alatt elég jó helyet ért el a cuccainak az eladása is, én azért kíváncsi vagyok hogy ha most nyerne a Paybacken mennyire vennék a cuccait, bár remélem a mai “akciójuk” nem jár AJ turnel mert akkor besírok xdd

   Roman előtt meg le a kalappal már 3 hete mondogatja a kemény egy mondatát és nem árt megjegyezni elég jó megy már :”DDD

   Amúgy azt nem értem ha ennyire negatív ovációt vált ki mind a ringbeli és a mikrofonos skillje iránt, miért nem adnak neki több mozdulatot, van az a kiugrása a ringből (megnem mondom most a nevét) azt is alig használja, és még sorolni lehetne, jobbosokból meg corner clotheslineokból, meg a befejező mozdulatokból nem lehet elérni hogy megszeressenek úgy hogy látják rajta kivül ki mit tud, és őket akik látványosabbak le se szarják…

   Kedvelés

   1. doom ivadékok,törpe sárkányok remek csapatok “voltak” az egyiknek annyi a másik se húzza sokáig.Ott vannak a 3 d fiúk velük se kezdenek semmit.
    Engem nem mozgat meg ez a két új csapat,talán idővel.Az egyik burleszk csapat,mosolygunk rajta oszt annyi.Kackiás bajusz,régi gúnya,és némi tehetség.Az nxt-ben nagy májerek meg bajnokok lehettek,ez egy dolog,itt a wwe ben eddig engem nem győztek meg,sem a két szürke bohóc,se a kócos kobold meg a társa.
    Wyatték meg nem mozognak tt ben.

    kentaurt féltik,óvják mint warlock szüzességét.Nem lesz neki kemény mozdulata,sem bevállalás,semmi ilyen.Ő cukorból van és 2 kilós női sulyzókkal edsz lol
    Simán mehetne a dívákkal meccselni he he
    A karaktere egy nagy 0,tehetsége sincs,se kisugárzása,semmije,csak nagy buta ló feje.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!