WWE RAW 2016. április 18. – Londonra hangolva: Előzetes

20160414_Show_Preview_RAW_UK--1f8069d4efa06aa1be6b71687aa71124

A szervezet ezen a héten birtokba veszi az Egyesült Királyságot, aminek keretein belül rendezik a RAW, valamint SmackDown adást is. A mai RAW helyszíne London lesz, ami igen eseménydús adásnak ígérkezik az elmúlt hetek fényében, de vegyük is sorba, hogy mi várható az adáson.

*Shane McMahon harmadszor is a RAW élén 

-Shane biztosan ott lesz a heti SmackDown-on, aminek fényében nem elképzelhetetlen, hogy megjelenik a mai RAW-n is, hogy harmadszor is irányítsa a hétfő esti műsort. A Vezetőség egyik tagja sem lesz jelen elviekben, de Bray Wyatt sérülése átírhatja a dolgokat, hisz őt Triple H váltja fel a Live Event műsorokon, így könnyen lehet, hogy a tévés adásokon is látható lesz a héten The Game, akit a WrestleMania-n elszenvedett veresége óta nem láthattunk. 

*Tag Team Tournament elődöntők 

-Négy csapat maradt versenyben a jogért, hogy kihívhassák a címvédő New Day-t a Payback-en. Az elődöntőkben az Uso ikrek ellenfele a Vaudevillains, míg Enzo és Cass párosa a Dudley Boyz ellen száll harcba a döntőbe jutásért. Figyelembe véve. hogy a múlt héten az Usok-ra támadó Gallows és Anderson ismét megpróbál keresztbe tenni az ikreknek, akkor minden bizonnyal a korábbi NXT Tag Team bajnok Vaudevillains lép tovább a döntőbe. A másik csatában minden bizonnyal Enzo és Cass duója legyűri majd a Dudley Boyz-t, amit követően kialakulhat az előzetesen várt Enzo & Cass kontra Vaudevillains döntő ütközet. 

*Sami Zayn & Dean Ambrose vs Kevin Owens & Chris Jericho 

A múlt heti SmackDown főmérkőzésén látott kavarodás, egy esetleges Tag Team csatát vetít előre a mai RAW-ra, a fent említett párosításban. A Payback-re ugyan, eddig sem az Owens vs Zayn, sem a Jericho vs Ambrose mérkőzés nincs bejelentve, azonban mindkét összecsapás megtörténik nagy valószínűség szerint. 

*Natalya kihívja Charlotte-ot a Women’s bajnoki címért a Payback-re

-Ugyan a múlt héten már összecsaptak a címért, azonban Charlotte meglehetősen vitatottan vívta ki a győzelmet sőt…amennyiben a bíró a dolgára figyel, láthatta volna, hogy Charlotte kopogott a Sharpshooter-ben, aminek fényében most a kanadai hölgynek kellene birtokolni a címet. Ric Flair azonban hozta a szerepét s megmentette lányát a kudarctól, de azt ma Natalya biztosan nem fogja szó nélkül hagyni.

*Tovább gyűrűzik majd vélhetően Baron Corbin és Dolph Ziggler, valamint Emma és Becky viszálya is. Emellett biztosan hallhatunk egy-két szót Roman Reigns, illetve AJ Styles-tól is, akik a WWE Nehézsúlyú világbajnoki cím jegyében küzdenek majd meg a Payback főmérkőzésén. 

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek