WWE RAW 2016. április 25. – Vince kezében a döntés

007_RAW_04252016cm_0033--1d5971dffb048c45d7a405dd2b18fbcb

A RAW 2016. április 25-én nem mással indul, mint “In Memory Chyna” felirattal, amivel a cég is megemlékezik a show előtt az szervezet egykori remek Szupersztár hölgyéről…Az adás elindulása előtt Roman Reigns és AJ Styles párharcának eddigi állomásaira tekinthetünk vissza, amibe bekapcsolódott az előző RAW-n Luke Gallows és Karl Anderson is.

Az arénába először nem más érkezik, mint a RAW General Menedzsere, Shane McMahon. Ezúttal is hatalmas szeretettel fogadja Őt a közönség, amit kellő képen ki is élvez. O-Mac először szeretne emlékeztetni mindenkit, hogy most vasárnap kerül majd megrendezésre a Payback, ami a WWE új korszakának első PPV Eseménye lesz. Viszont a mostani adás még hátra van, ezért is szeretne köszönteni mindenkit a Monday Night RAW-n. Új arcok új meccseken fognak ma szerepelni, hogy szórakozhassunk…Shane azonban nem tudja folytatni, hiszen megszólalt Stephanie bevonuló zenéje, amire a hölgy a bejárat felől érkezett. Ahogy a szorítóba szorítóba ért mikrofont fogott és elmondta, hogy a Hartford-i közönséget nem lehet könnyen lekenyerezni egy egyszerű adással, hiszen ezek az emberek kemények, okosak és belefáradtak már abba az üzletpolitikába, amit egy mosolygó fickó akar velük megetetni. Azért tudja mind ezt, hiszen Ő is egy közülük, Ő is Hartford szülötte.
Steph mondanivalója nem igazán volt szimpatikus ennek ellenére a rajongótábornak, akik inkább testvére szavait szerették volna hallgatni. Steph elmondja, hogy nem azért érkezett ide, hogy szobrot állítsanak neki a szülővárosában, vagy megkapja a város kulcsát. Egy fontos dologról szeretne beszélni, ami nem más, mint a tény, hogy ez lesz a legutolsó olyan RAW adás, amit Shane vezet. Hiszen a Payback-en apjuk, Vince McMahon eldönti végre, hogy ki lesz kettejük közül az, aki vezetheti a RAW-t. A rajongók tiltakozásba kezdtek, hiszen még a puszta gondolata is elszomorította őket, hogy ismét Steph kezében lesz az adás. A dühöt hirtelen egyoldalú szeretet váltotta fel, a publikum egy emberként kezdte kántálni a “Shane O-Mac” nevet. Shane szólal meg, aki arra kéri a rajongókat, hogy tudassák Vince-el, hogy mit is szeretnének a későbbiekben. A szurkolók jelezzék, ha Stephanie-t akarják látni, mint a RAW General Menedzserét. Természetesen óriási füttykoncert kezdődött ahogy O-Mac odatette húga feje fölé a kezét. Ahogy elvette onnan és a saját kobakja fölé emelte a rajongók változtattak és szimpatizálást jelző hangzavar kezdődött. Shane kicsit játszotta a közönség reakciójával, amit követően a hölgy kijelentette, hogy szerencsére Vince van annyira intelligens, hogy nem adná a döntést ezeknek az embereknek a kezébe. Shane válasza értelmében megkérte Steph-et, hogy távozzon az arénából, hiszen a mostani adásnak még O-Mac a vezetője, aki tisztában van azzal, hogy a közönség nem látja szívesen itt Stephanie-t. Azonban a hölgynek esze ágában sem volt távozni a szorítóból. Ezért Shane-nek nem maradt más választása, mint megkérni a Security tagokat, hogy távolítsák el a szorítóból húgát. Amint megjelent három biztonsági ember O-Mac ismét feltette a kérdést, miszerint még saját lábán távozhat az arénából, kényszerítés nélkül…Steph elindult kifelé, ahol egyenesen a szemébe mondta a három biztonsági embernek, hogy nem szeretné, ha bárki is hozzáérne egyetlen egy újjal is. Ahogy elindult kifelé az egyik úr azonban mégis átkarolta Steph derekát, hogy minél előbb távozzon. Ennek következtében a hölgy két jókora pofont lekevert a biztonsági embernek, ami után a másik két Security tag két oldalról elkapta Steph-et és kirángatták a Backstage-be…Amint Steph eltűnt az aréna területéről, Shane szerette volna kezdeni a show-t egy küzdelemmel, amiben a WWE Nehézsúlyú Világbajnok első számú kihívója fog szerepelni.

AJ Styles vs Sheamus

A küzdelem pörgősre sikeredett, aminek a végén Sheamus megpróbálkozott a Brogue Kick-el. A Kelta azonban elhibázta a Finisher-jét, így Styles-nak lehetősége nyílt megszerezni a győzelmet. AJ képes volt értékesíteni a Phenomenal Forearm nevezetű mozdulatát, amit követően könnyedén kopogtatta ellenfelét. A győzelem megszerzése után Luke Gallows és Karl Anderson jelentek meg a bejáratban, akik megtapsolták a győztest. A küzdelmet Roman Reigns a Backstage-ből figyelte, ahol megjelentek az Uso srácok. Az Ikrek Gallow és Anderson duója ellen léphetnek majd ringbe a mostani RAW-n, Roman pedig Alberto Del Rio-val mérheti össze erejét a főeseményen.

A New Day érkezik a ringbe, akik egy kicsit előretekintenek a Payback-re, ahol Enzo és Cass duója ringbe léphet majd a Vaudevillians duója ellen. A két friss Main Rosteresen csapat küzdelmének győztese pedig kiérdemel egy mérkőzése szintén a Payback-re, ahol az ellenfelük már a New Day csapata lesz a WWE Tag Team Bajnoki övekért. A rövid beszédük után megjelent English és Gotch csapata, akik elmondják, hogy miután legyőzték leendő ellenfeleiket a Tag Team Tournament döntőjében visszahozzák azt a bizonyos korszakot a WWE-be, amit ők képviselnek. Ezzel a sikerrel pedig felállnak egyenesen a szervezet csúcsára. Ekkor Colin Cassady és Enzo Amore jelentek meg, akiknek természetesen kicsit más volt a véleményük a hamarosan megrendezésre kerülő Payback küzdelmükről. Végül a három csapat beszéde a New Day zenéjével ért véget, akik elkezdtek mulatni a “New Day Rocks” szavakra…

The Usos vs Karl Anderson és Luke Gallows

Kettejük duója először szerepelhet a WWE-ben mérkőzésen, amit a rajongók kíváncsian várnak. Egy pörgős küzdelmet láthattunk, ami hosszasan tartott a két Tag Team között. Végül a frissen debütáló csapat tudta értékesíteni a Tag Finisher-jét, ami után kopogtatásra került sor. Ennyi azonban nem volt elég a győzteseknek, akik tovább folytatták az Ikrek támadását. Roman Reigns érkezett a bejárat felől, aki nekiesett Luke-nak és Karl-nak, akiket pillanatok alatt a ringen kívülre hajított.

A Backstage-ben AJ ismét találkozott Bullet Club-os csapattársaival, akikkel megvitatták az előző RAW-n megrendezett támadást, valamint a mostani Roman akciót. Karl és Luke elmondták Styles-nak, hogy nem beleavatkozni akarnak a meccsébe, hiszen tisztában vannak azzal, hogy AJ képes lesz megszerezni a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet saját erejéből. Viszont nem bírnak az Uso srácokban és Roman-ben, akik mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy maguknál tartsák a címet. Ezért csak fedezni akarják AJ-t ebben a küzdelemben.

Sami Zayn vs Rusev

A küzdelem eléggé átlagosra sikeredett, aminek a végén Sami kiszabadult az Accoldade-ből és egy hirtelen kopogtatással megszerezte a győzelmet a Bolgár Bestia ellen. Lana ezt látva egyből lekapta két cipellőjét és Sami irányába dobta. Zayn ezt követően picit átlépte a PG Era szabályait, hiszen a középső ujját mutatta először a hölgynek, majd Rusev-nak. Ahogy a kanadai Zayn ünneplését folytatta, a bejárat felől Kevin Owens érkezett, aki nekiesett leendő ellenfelének.

Stardust vs Apollo Crews

Egy újabb rövid küzdelmet láthattunk Apollo-tól, amiben az eddigiekhez hasonlóan képes volt végül értékesíteni a Finisher-jét, amit követően kopogtatással megszerezte a győzelmet.

Dean Ambrose jelent meg az arénában, akit nagy szeretettel fogadott a közönség. Dean azzal kezdte a mondanivalóját, hogy Chris Jericho imádja azt mondani, hogy Ő a legjobb a világon mindenen, amit csinál. Viszont az elmúlt hetek Dean szerint bebizonyították, hogy Ő is piszok jó abban, amit csinál. Megjelent egy kis beszédet követően Chris Jericho is, akinek természetesen más volt a nézőpontja, mint leendő ellenfelének. Y2J azt szeretné, ha Dean itt és most bocsánatot kérne tőle, azért mert tiszteletlen volt vele szemben. Valamint kérjen bocsánatot azért tőle, mert ellopta a Highlight Reel-t. Ambrose végül bocsánatot kér, azonban hozzáteszi, hogy azért, mert Chris biztos rengeteg pénzt adott ki azokért a ronda cipőkért, amiket visel. Bocsánatot kér, amiért ilyen hülye frizurával kell végigsétálnia minden egyes adáson, valamint sajnálja már előre is, hogy a Lunatic el fogja verni Őt a Payback-en…Viszont nem sajnálja ezt: Ahogy kimondta Dean, egyből nekiesett Jericho-nak, aki azonban számította a támadásra és képes volt visszatámadni.

Natalya vs Emma

A harcot Charlotte és Ric Flair a kommentátorok mellől figyelte, amiben Natalya képes volt gyorsan megszerezni a győzelmet a Sharpshooter-t követően. A szorításból Emma nem tudott kiszabadulni, így kénytelen volt feladni az összecsapást.

A szorítóba Baron Corbin érkezett volna, azonban Dolph Ziggler megtámadta Őt a bevonulása alatt. A szervezet játékvezetőinek kellett közbe lépnie, hiszen Corbin meglehetősen rossz állapotba került a támadás következtében.

Miz és Maryse érkeztek a ringbe, akik közül először a hölgy szólal meg, aki elmondja, hogy Miz a legjóképűbb férfi a világon, aki birtokolja az Interkontinentális Bajnoki övet. Ezt a címet pedig Cesaro ellen fogja megvédeni a Payback-en. Miz és Maryse megcsókolják egymást, amit követően Cesaro jelenik meg az arénában, aki félbeszakítja őket. Cesaro kész lenne itt és most harcolni Miz ellen, amit követően kigombolta az ingujjait. Miz hátrébb lépett, majd megfogta felesége kezét, akit kisegített a szorítóból. Amikor azt hihettük, hogy Miz is távozni fog, visszafordult, azonban Cesaro egy kemény Uppercut-al válaszolt neki.

Roman Reigns vs Alberto Del Rio

A küzdelmet megelőzően a Backstage-ben találkozott AJ Styles és Roman Reigns. Itt AJ megfordította a sapkáját és kijelentette, hogy Payback-en el fogja venni Roman-től a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet.

Del Rio jól szerepelt a Roman elleni küzdelmében, aminek a végén Del Rio egy elhibázott ugrást hajtott végre. Roman ezt kihasználva értékesítette a Spear-t, majd kopogtatta ellenfelét. Ahogy véget ért a küzdelem, Luke és Karl egyből nekiestek a WWE Nehézsúlyú Világbajnoknak. Styles jelent meg, aki arra kérte Anderson-t és Gallows-t, hogy távozzanak a szorítóból. Ahogy Styles a földön heverő Roman felé fordult, hirtelen felpattant a címvédő és kiosztott egy Superman Punch-ot leendő kihívójának. A RAW befejezésénél sor kerülhetett még egy Phenomenal Forearm-re, ami után AJ maradt talpon a szorítóban.

Ezzel zárult a Payback-et megelőző utolsó RAW adás, amit majd a SmackDown fog követni csütörtökön.

14 című bejegyzés “WWE RAW 2016. április 25. – Vince kezében a döntés” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ez most itt sokaknak nem fog tetszeni, majd jonnek is dislikeok. Nem baj, legalabb van velemenyem. Irt valaki Owens visszaszoritasarol. NAGYON HELYES, a puhos pankrator nem ide valo es kesz.

  Az sem nagyon tetszik, hogy a rooster tapasztalt tagjait azokkal veretik el, akik itt meg szart se tettek le az asztalra. Johet, hogy innen meg onnan nezzek meg meccseket, de ki nem szarja le?! Ez itt egy masik liga, ahova belepo lehet, ha mashol jol teljesitesz, de alapbol nem jar kulonleges banasmod, ha ket mozdulatot be tudsz mutatni. Igenis alaztak at uszokat es Ziglert. Nem erdekes, hogy hiszek-e nennuk vagy sem, ennek nem igy kellene mennie.

  Erdekes modon Zayn-tol valahogyan nem sajnalom a gyozelmeket. O szimpatikus, ugyes es remelem darabokra szedi azt a sertes utanzatot.

  Olyan sokan es annyira utaljatok Reigns-t, hogy kezdem miatta megkedvelni. 🙂

  Styles is szimpi, egyertelmuen a face jelleget akarjak kihozni, es szerintem neki kellene bajnoknak lennie. Aztan Rollins-szal jo meccset nyomnanak az overt.

  Egyebkent van egy jo es egy rossz hirem is. Elmeletem szerint az nyer a PPV- aki az azt megelozo RAW-n alulmarad. Ezek szerint Ambrose lenyomja Jericoh-t. Viszont Cezaro ki fog kapni…

  Kedvelés

 2. Egy kicsit lapos volt szerintem ez a RAW bár lehet azért mondom mert Balor bejelentése után (hétfőn találkozunk) nem történt meg és emiatt vártam inkább az adást…hát nemtudom eldönteni hogy ki kap heel turt-t vagy hogy kap-e egyáltalán valaki,Reigns mellett szoljon hogy Styles “mentette meg” a főmeccsen amikor ki küldte volt csapat társait de Reigns mégis ki ütötte Styles-t vagyis egy kis temény van a heel turn-re de elég egyértelmű hogy ugy lesz a Payback-en hogy megy a Styles Reigns meccse és és közbeavatkozik Naderson és Gallows vagy Reigns vagy Styles kárára és Styles-nak velük lesz feudja, szinte biztos hogy ez lesz…Nekem igazábol nem lenne bajom Reigns-sel mert az egyik kedvencem még a Shieldben kedveltem meg de sajnálom hogy nem kapja meg a turn-t ráadásul 2 éve is több mozdulatot használt…Samy Zayn-t nem kell élteni attol hogy Neville stb. sorsára jusson mert tudtommal egyik fiatal tehetség se kapott egyből cím meccset aki eljött az NXT-ből, ott volt pl. hogy egyből a Rumble-n találta magát utana nem sokkal kötelező kihívó meccset kapott de termeszetesen nem nyerhette meg ilyen korán, szoval vele minden oké lesz 🙂

  Kedvelés

 3. Az már látszott hogy ebben a Rawban Vince papa keze is benne van mert a Bullet Clubot Hounds Of Justice Roman majdnem 1 kézzel le verte!!!

  Az NXT sek hozzák a vártat, Corbin,Apollo, és a Vaudevillians, Enzo és Cass, és Samy sem tart még sülyőben!!

  Nem volt rossza az adás és tetszett is ahogy Anderson és Galows le gázolta Usos ékat.

  Testvér háború is kifejezetten tetszik jó lenne ha HHH NXT je át venné az SD-t, Shane pedig a Raw-ot és láthatnánk megint egy Klasszikus Smackdown vs Raw meccset a Survivor Series en,

  Az kicsit már gázzab hogy Sheamus, Rusev,Del Rio Zack Ryder szintjén van, mindenkitől minden hol kikapnak folyton, Rusev egyénileg mikor is nyert utoljára vagy Sheamus vagy Rio? Igaza van Barettnek hogy ki szál meg is értem. és ilyet hogy egy USA öv zsinorban 3 gálán keresztül csak Kick Off ba fér bele??? nem a bajnokkal van a baj hanem a kreatívokkal akik nem tudnak neki normális Feudot és Story-t adni!! Ugyan ez elmondható a Miz el mikor visszajött és hónapokig Feudban volt Ziggler el akkor is ez a Hollywoodi hülyeség ment.

  Most hogy Balor bukta az NXT övet nem fogják még egyből fel hozni hírdetve van a kövi Takeoverre is ami Júniusban lesz sajna 😦 de kíváncsi leszek mi alakul ki ebből a Bullet Club/Balor Club storyból

  Kedvelés

 4. Azért amikor Zayn megy el a meccséről a cenzúra befigyel :DDD Meg Lana is :DD teljesen mindegy milyen cípő van rajta leveszi és már hajítja is :”DD Kár hogy ez lett Rusevből na de most hogy elkezdődik lassan a testvér háború vagyis Vasárnap, nem kell sokat gondolkozni mi lesz , valaki a RAW-ot és valaki az SD-t kapja és viszi a Roster felét na de ha azt akarják hogy az egyiknek az US öv a másiknak az IC öv legyen a főöve hogyan akarnak mindkettőnek értéket adni ? US öv megint Kick Offba lesz megvédve pedig egy remek bajnokunk van csak kár hogy alig engednek neki valamit, az IC öv valahol Hollywoodban van vak vágányon, de istenem Maryset is minek kell lerántani ? pedig ő lehetett / lehet Miznek a “megmentője” csak ezt a filmsztáros hülyeséget nagyon gyorsan el kéne felejteni mert annyira mélyen van hogy jót kihozni belőle már nehéz lenne, de igazából az IC övet Cesaroval lehetne menteni.

  Kedvelés

 5. Nekem tetszett. Az tényleg szánalmas, hogy a LON mindenkitől mindenhogy kikap, de főleg a Sami Zayn vs Rusev meccs volt a legrosszabb mind közül.. Az a Rusev, aki 1 évig veretlen volt, aki egy pusztító volt milyen feudja volt Cenával, de az a legszánalmasabb hogy kikap 1x, és azóta MINDIG! 1 évig soha nem kapott ki, 1-szer igen, azóta mindig, ez mi?

  Félek hogy az lesz hogy kikap AJ Reignstől és a két csóka csalódik benne és átmegy Bálorhoz.. Nem azért mert Bálor veszi át őket, hanem azért mert AJ nem lesz bajnok. Mondjuk ez szerintem egyértelmű.

  Amúgy most tényleg nincs nagyon top heel főleg ha Rollins faceként tér vissza, ugye Wyatt sérült nem marad senki. És ott van a League Of Nations, ami már csak 3 tagos bár, de Sheamus, 4x-es világbajnok, Royal Rumble, MITB győztes, Del rio szintén 4x-es világbajnok, Royal Rumble győztes, Rusev meg egy pusztító, remek heel-ek, és mindenkitől kikapnak, pedig azért tettek le az asztalra, mind3-an (Rusev talán MÉG nem) lehetnének top heel-ek,és akkor erre használják őket…

  Kedvelés

  1. Egyetértek, külön-külön mind jók (lennének) na meg Rio-val különösen elfogult vagyok, mert láttam pár meccsét ROH-ból és mexikói cégeknél, igen jól tolta ott 😀 Bár abból is látszik, h a WWE vezetése/kreatív team nem ért a heel csapatokhoz, ahogy a Wyatt-eket kezelik, szánalmas -.-” Azt viszont szívből remélem, hogy a Bálor Club-ot/Bulletproof-t – akármi lesz is a nevük – jól fogják kezelni, hisz a New Japan céget uralták, konkrétan volt mikor mindegyik tag tartott valamilyen övet… én inkább azt szeretném, ha Finn debütálna már a Payback-en tényleg és a segítségével nyerne AJ, aztán egy feud a csapaton belül a vezetői posztért + az övért, gondolom Gallows és Anderson majd elárulnák Styles-t Bálor-ért, de nekem mindegy is, ki lenne a vezér, csak el ne csesszék ezt a bandát (is)! Persze sok esély nincs rá, hogy Reigns elveszíti most az övet, de azért álmodozni csak sazbad, nem? 😛 Egyébként nem vagyok Roman ellen, hanem AJ mellett, csak mondom.

   Kedvelés

   1. Jó lenne, de erre szerintem semmi esély nincs sajnos.. Ameddig építették fel Roman-t nem hinném hogy az első feudjában elvennék tőle az övet.

    Kedvelés

 6. Nem akarom újra és újra szapulni romant,de nincsenek mozdulatai a szupermen páncson meg a spearon kívül.Egész meccsen csak csapkodta del rio-t a tenyerével ahogy a többi meccsén is ugyan ezt csinálja.Ennyi kritika után én minimum 10-15 új mozdulattal frissítettem volna az embert ha már azt akarom hogy megszeressék,de úgy tűnik a wwe-nál ezt le se szarják.Vagy fordított pszichológiát alkalmaznak az embereken,és végig az volt a terv,hogy mindenki utálja romant.Ez esetben guddzsáb velldán wwe

  Kedvelés

 7. Amúgy kezd szimpi lenni ez a túrpi úrfi.Valóban színvonalasabb adások készültek az ő irányításai alatt mint a korábbi 4-5-6 évben…
  Hogy hosszútávon mit hozna ki ebből meg magából..ez a jövő kérdése.Annyi biztos hogy soha nem látott mélységekben van a wwe…

  Kedvelés

  1. Te, aki ezer éve nézed a pankrációt, és ismered az egész rostert kívülről-belülről, pont te nyalod be, hogy Shane-nek bármi köze lenne a kreatív vezetéséhez a műsornak???

   Ő maga nyilatkozta, hogy zéró kreatív munkát vállal, semmi köze ahhoz, hogy milyen meccsek, milyen feudok mennek. Megírják a szövegét, kimegy és elmondja, csá.

   Továbbra is Vince és Kevin Dunn (gondolom azt sem tudod kicsoda, és milyen szerepe van, de majd kiwikipédiázod, és úgy csinálsz, mintha eddig is tudtad volna) irányít mindent, és egy kis szinten Steph és HHH.

   Kedvelés

 8. A csicska nemzet maradéka külön külön is kikap bárkitől bármikor bármennyiszer természetesen..nagy grat..kreatívok..
  A vége tetszetős volt,de persze kentaur egymaga leveri a két kopaszt..aj jó volt,de bajnok nem hiszem h lesz…
  Ez a két kopasz ennyire képes amugy? ungabungék ellen se mutattak túl sokat..ennyi lenne a nagy bálor club?vagy 4-5 en vannak ha jól tudom,bár annyira nem érdekel..
  bálor gyerek,hétfőn jövök..jössz te apádfaszát..azt jössz te,maradsz az nxt ben nyárig mosogatni…
  KANE MIKOR TÜNT FEL UTOLJÁRA???
  Adásban nem dark meccsen meg le-en..
  Hiányzik..ahogy a Wyatt family is…

  Kedvelés

  1. Természetesen NEM csak ennyire képesek, New Japan-ben végigvertek kb. mindenkit és volt, mikor mindegyik tag valamelyik övet tartotta ott. Nyilván itt a WWE-ben – ahogy mindig – kicsit visszább vesznek belőlük meg a mozdulataikat át kell nyálazni, hisz akármit nem használhatnak ugye a PG miatt xD Amúgy sajnos AJ-n is látszik, közel annyi mozdulatot se használ(hat), mint régebben, de még így is azt mondom, jól tolja! Persze én se hiszem, hogy Reigns-től elvenné az övet, max. ha Finn tényleg jön már a Payback-en és a segítségével, aztán egy belső viszály Bálor és Styles között a BC vezetői posztjáért, azt megnézném 😀 a Family meg gondolom nem jön, amíg Bray sérült… a Ligával kapcsolatban pedig fentebb kifejtettem a véleményem, de valóban szégyen, ami történik velük -.-“

   Kedvelés

   1. Ha Bálor feljön, akkor valószínűleg Stylest támadja meg, Gallows-zal és Andersonnal az oldalán. Egyesek azt is mondják, hogy a két kopasz Reigns mellé fog állni. Egy biztos: AJ nem lesz vasárnap bajnok.

    Ha hinni lehet a pletykáknak, hogy mi megy a színfalak mögött a WWE-ben, akkor érthető, hogy Bálor miért ragaszkodik az NXT-hez. HHH-val jó haverok, és a Game nem akarja, hogy az egyik legjobb pankrátorát is eltemessék, ahogy a többit a main rosterben.

    Neville meddig jutott? Óriási tehetség pedig. Owens már rég a főövért mehetne. Az egyik legjobb vadállat heel lehetne, de csak bohóckodni jár ide. Cesaro, aki az egyik legtehetségesebb pankrátor a világon, hol tart? Sehol. Wyatt mikor is nyert meccset? Apollo Crews-t, aki az egyik legatletikusabb, a méreteit meghazudtoló mozdulatokkal bíró pankrátor, mi a jó életnek hozták föl? Lucha Dragons? Calisto megint kickoffban Ryback-kel??? Nincsenek szavak.

    Elásnak a main rosterben mindenkit, ugyanez lesz Bálorral és majd Samoa Joe-val is. Ne reménykedj túl nagy dolgokban: Év végére ugyanaz lesz, mint két éve. Bálor és Styles feudolnak egyet, aztán mehetnek jobbolni és midcardba senkiket püfölni. Decemberre megint Cena, Rollins, Orton, Reigns, Ambrose lesz középpontban, és az övek körül.

    Kedvelés

    1. Sajnos nagyon is igazad van ezzel kapcsolatban… belőlem inkább csak a remény beszél (bár lehet feleslegesen) 🙂 Ráadásul úgy még rosszabb ezt látni, hogy ismertem őket korábbról: AJ-t, Finn-t még Prince Devitt-ként, Cesaro-t Claudio Castagnoli-ként, Sami-t El Generico-ként, KO-t Steen-ként, Kalisto-t Samuray del Sol-ként, Apollo-t Uhaa Nation-ként, Neville-t (Jungle) PAC-ként és még lehetne sorolni! Aztán mindig furán pislogok, mikor látom, hogy valamelyikük itt nem úgy teljesít, mint kellene vagy mint annak előtte megszoktam tőle. Persze utána mindig eszembe jut az itteni vezetői hozzáállás – konkrétan még jó, hogy említed Dunn-t… esküszöm, jobban várom az ő kirúgását/kilépését, mint Vince-ét xD Azt hiszem, még tavaly olvastam, hogy ő áll Owens visszaszorítása mögött, de ez csak egy példa a sokból. Amúgy én szeretem/szerettem a Shield-et és Rollins-t meg Ambrose-t szintén ismertem korábbról (azért Seth az ROH-ban Tyler Black-ként adta rendesen + Dean-nek is voltak Jon Moxley-ként emlékezetes és persze durva meccsei a CZW-nél). Mindenesetre ha elássák Styles-t is, Bálor-t is és majd később Joe-t vagy Nakamura-t… arra már tényleg nem lesznek számomra szavak, legalábbis pozitívak semmiképp!

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!