WWE RAW 2016. április 4. – Fordulatosnak ígérkező adás

123_RAW_04042016ca_1569--9befcee787193807516782595e56657c

A RAW 2016. április 4-én, egy nappal a WrestleMania 32-t követően, Dallas városában került megrendezésre, Texas államban. Nem mással indul a mostani show, mint egy rövid összefoglalóval, amiben dióhéjban visszanézhetjük, hogy milyen eredmények is születtek a pankráció világának legrangosabb eseményén. A rövid összeállítást követően Vince McMahon zenéje szólal meg, amire a helyszínen helyet foglaló rajongók reakciója meglehetősen vegyes. A Chairman megáll a bejáratban, hogy elkezdhesse mondanivalóját.

Vince zenéjének elhalkulását követően a publikum a “No Chance” zenének a szövegét kezdte el kántálni, amire a főnök csak annyit mondott, hogy: “Pontosan, ahogy a fiamnak volt egy esélye Undertaker ellen”. A rajongóknak természetesen ez nem annyira tetszik, hiszen sokan szerették volna látni Shane McMahon-t, mint a RAW General Menedzserét. Vince annak reményében, hogy jobb hangulatot teremtsen az arénában, a tegnapi WrestleMania-ról kérdezte a közönséget, hiszen rekordot döntöttek. A szervezet történelmében a WrestleMania 32.-t nézte végig a legtöbb szurkoló a helyszínen, szám szerint 101.763 személy drukkolt a kedvencének az AT&T Stadionban.
Vince megemlíti azt is, hogy Triple H elvesztette a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet Roman Reigns ellen egy No DQ küzdelemben a tegnap adás főeseményén. A Chairman hamar visszatér Shane és Taker küzdelméhez, amiről elmondja, hogy fia bevonulása megérintette, amikor a három unokájával együtt jelent meg a bejáratban. A mérkőzés alatt imádta nézni, hogy Undertaker a szart is kirugdalja Shane-ből, viszont volt egyetlen egy ok, egyetlen egy pillanat, ami mellett nem képes szó nélkül elhaladni. Óriási hatással volt rá, amikor fia a ketrec legtetejéről egyenesen a kommentátori asztalba csapódott. Mikor Shane-t a Cell tetején látta azt mondogatta magában, hogy “Fiam, ne csináld ezt”. Viszont ismét bizonyított Shane. Újra megmutatta mindenkinek, hogyha nagyon akar valamit ,akkor azért képes bármit megtenni, legyen bármekkora őrültség és bolondság. Egész életében ezzel a mentalitással harcolt és megvalósította a kiszemelt céljait. A közönség elkezdte éltetni O-Mac-et, amire a főnök csak annyit mondott, hogy ez is bizonyítja, hogy a WrestleMania-k után minden évben őrült közönséggel találkoznak…Vince mondanivalója befejezéseként kijelenti, hogy élvezzék a RAW-t, valamint emlékezzenek arra az ugrása, amit soha sem fognak elfelejteni. Ahogy a Chairman végzett a mondanivalójával, megszólalt a zenéje. Hirtelen átváltozott a muzsika és Shane McMahon “Here Comes the Money” című zenéjére. A közönség talpon állva figyelte, ahogy O-Mac besántikál az arénába. Hatalmas szeretettel és tisztelettel köszöntötték, amit teljesen jogosan meg is érdemelt. Vince először arra volt kíváncsi, hogy fia mégis mit keres itt, amikor kórházi kezeléseken kellene részt vennie. Shane kijelentette, hogy két dolgot szeretne csak ezúttal elmondani: Először is, hogy Ő az egyetlen férfi a családjukban, ezért férfi módjára szeretne gratulálni és kezet fogni apjával, hogy elismerje Vince győzelmét. A kézfogást követően elmondja, hogy a második dolog, amit meg kell tennie nem más mint a köszönetnyilvánítás a rajongók felé, akik támogatták Őt. Shane hangja egyre jobban elvékonyodott és elérzékenyült, amikor kijelentette, hogy sosem fogja elfelejteni a szurkolókat és azt, ahogy kiálltak mellette hétről hétre. O-Mac annyival szerette volna befejezni a mondanivalóját, hogy köszönetet mondjon a publikumnak, majd elbúcsúzzon tőlük…Ahogy elindult kifelé Vince utána szólt, hogy ne menjen sehová. Ahogy O-Mac visszafordult a Chairman kijelentette, hogy nem tud elképzelni nagyobb ostobaságot, mint hogy odaadja fiának a Monday Night RAW vezetését. A közönség érezte a lehetőségét annak, hogy Shane végül megkapja azt, amiért összetörte magát a WrestleMania-n. A publikum egy emberként kiáltozta a “Yes” szót. Vince szeretné bizonyítani a nézőpontját. A közönség hirtelen váltott és a “Let him run it” azaz “Engedd had vezesse” mondatot kiáltozták. Végül a Chairman elkiáltotta magát, hogy: “Nem bánom, lássuk mit tudsz, gyerünk!”.
Ahogy a főnök odaadta Shane-nek a RAW irányítását a közönség talpon állva őrjöngött, amivel kifejezték azt, hogy mennyire egyet értenek ezzel a döntéssel.

The New Day vs The League Of Nations (WWE Tag Team Bajnoki öv)

A New Day érkezett elsőként, akiket a League Of Nations csapata követett. Sheamus és Barrett léphetett ringbe ezúttal, hogy megpróbálják elhódítani a Tag Team Bajnoki címeket ellenfeleiktől. A WreslteMania-n a League Of Nations képes volt győzelmet aratni a New Day-el szemben, azonban akkor nem címmérkőzésen vettek részt. Ezúttal sem szerepeltek rosszul, azonban a mostani teljesítményük kevés volt ahhoz, hogy megszerezzék a díjakat. Big E és Kofi Tag Finisherjét követően képes volt Kingston lekopogtatni Barrett-et, amivel megszerezték a győzelmet…A küzdelmet követően Sheamus mikrofont fogott és elmondja, hogy hatalmas Szupersztárokból áll a csapatuk és képesek mindent és mindenkit elsöpörni a föld színéről. Viszont egyetlen egy apró porszem került a gépezetbe. Kénytelenek leválasztani ezt a leggyengébb láncszemet. Ahogy a Kelta ezt kimondta Rusev és Del Rio két oldalról elkapták King Barrett-et, akinek aztán Sheamus kiosztott egy kemény Brogue Kick-et. A támadás után sötétségbe borult az aréna, hiszen érkezett a Wyatt Family. A Family kemény verésben részesítette a League Of Nations maradék három tagját.

A Backstage-ben Renee Young készített egy rövid interjút Vince McMahon-al, aki éppen készült beszállni a limuzinjába. A Chairman elmondta, hogy egyáltalán nem volt magabiztos és jónak bizonyuló döntés Shane-t kinevezni a RAW General Menedzserének. A közönség megkapta amit szeretett volna, így Vince pedig mosollyal az arcán nézheti végig, hogy hogyan fog elsüllyedni O-Mac hajója…

Summer Rae vs Sasha Banks

Summer érkezett a szorítóba elsőként, aki elmondja, hogy talán vereséget szenvedtek a WrestleMania-n a Total Divas bandája ellen, viszont nem kell lehajtott fejjel járnia, úgy mint Sasha Banks-nek, aki elpuskázta a WrestleMania Momentjét. Ekkor megszólalt Banks zenéje, amire egy csapásra talpra állt mindenki az arénában. Hatalmas szimpatizálással fogadták Sasha-t, aki a kötelek közé sétált ahol kivette Summer kezéből a mikrofont. Elmondja, hogy Rae egy valamit figyelmen kívül hagyott, hogy Ő Sasha Banks és még mindig Ő a főnök. Ahogy Sasha ezt kimondta egy hatalmas pofont osztott ki leendő ellenfelének, amit követően el is indult kettejük közt a küzdelem. A harc végén Summer egy fordítással próbálkozott, azonban sikertelen volt a kopogtatás, amit követően egyből sor került a Bank Statement-re, amiből Rae már nem volt képes kiszabadulni, így kénytelen volt feladni a harcot.

Apollo Crews vs Tyler Breeze

A debütáló Apollo remekül kezdett a WWE Main Roster-jében, ahol az ellenfele nem más volt, mint Tyler Breeze. Pörgős és erőteljes küzdelmet láthattunk, ami viszonylag hamar véget ért. Crews volt képes értékesíteni a Finisherjét, ami után kopogtatta ellenfelét.

A szorítóba Roman Reigns érkezik, akit hatalmas ellenszenvességgel fogad a publikum. Óriási füttykoncert kezdődik, amit csak visszafogott mosollyal vesz tudomásul a WWE Nehézsúlyú Világbajnok. Roman mikrofont fog és elmondja értetlenkedve, hogy Ő nem egy rossz fiú, bár nem is jó fiú. Egyszerűen Ő “A fiú”. Ez volt szerinte minden idők legnagyobb WrestleMania-ja, hiszen a főeseményen elpaskolta Triple H seggét. Mivel Shane McMahon irányítja a RAW-t, megadja a Szupersztároknak a lehetőséget, hogy kisétáljanak ide és tudassák Roman-el, hogyha szeretnének ringbe lépni ellene a Bajnoki övért…Chris Jericho zenéje szólal meg, amire a bejárat felől érkezett a Szupersztár. Y2J a kötelek közé sétált, ahol aztán elmondta, hogy ott volt Ő is a WrestleMania-n, ahol AJ Styles ellen lépett ringbe, akit egy hosszas összecsapásban végül legyőzött. Képes volt a Phenomenal One fölé kerekedni, ami miatt egyértelműnek tartja, hogy sikerülne legyőznie Roman Reigns-t is egy WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért folyó összecsapásban. Csatlakozott a Szupersztárokhoz AJ Styles is, akit Kevin Owens, majd Sami Zayn követett. Ahogy megjelentek a pankrátorok a ringben Roman mellett KO és Sami, majd Styles és Y2J is egymásnak estek, amit a Big Dog csak végignézett mosolyogva. Végül Reigns egyedül maradt a szorítóban Jericho-val, akinek kiosztott egy váratlan Spear-t.

A Backstage-ben Roman és Shane találkoztak össze, itt McMahon elmondta, hogy egy Fatal 4 Way csatát fognak megrendezni a mostani RAW főeseményén, amiben Sami Zayn, Kevin Owens, AJ Styles és Chri Jericho fognak ringbe szállni. A harc győztese pedig megszerzi az első számú kihívói jogot Reigns ellen a következő PPV Eseményre a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért.

Baron Corbin vs Dolph Ziggler

Baron debütált a WreslteMania-n a WWE Main Roster-jében, ahol képes volt az első komolyabb küzdelmében megnyerni egy Battle Royal-t. Ezzel a sikerrel elmondhatja magáról, hogy megszerezte az Andrét The Giant Memorial küzdelemért járó trófeát…Ezúttal a Show-Off ellen léphetett ringbe, akivel egy hosszas, kemény küzdelmet hoztak létre. Olyannyira elszabadultak az indulatok, hogy a két fél nem is törődött a mérkőzés szabályainak betartásaival, így dupla kiszámolással zárult az összecsapásuk.

A szorítóba ezt követően Zack Ryder érkezett, aki a tegnapi WrestleMania-n képes volt megszerezni egy Ladder küzdelemben a WWE Interkontinentális Bajnoki övet. Zack elmondja, hogy gyerekkorában találkozott Razor Ramon-al, aki odaadta neki egy kép erejéig az Interkontinentális Bajnoki övet. A tegnapi Mania után viszont élete egyik legkiemelkedőbb pillanatát élhette meg, amikor Ramon vehette kezébe egy fotóra Ryder Bajnoki címét. Zack szeretett volna mély tisztelettel köszönetet mondani édesapjának, akinek a tevékenységét folyamatosan figyelte és tanult belőle…Zack nem tudta tovább folytatni a mondanivalóját, hiszen The Miz érkezett a bejárat felől. Egy rövid szócsatát követően Miz egy visszavágót szeretett volna, amiben csak ketten lépnek ringbe az Interkontinentális övért, amit meg is kapott.

The Miz vs Zack Ryder (Interkontinentális Bajnoki öv)

A küzdelem hosszasan tartott, amiben Miz próbált minél közelebb kerülni a győzelemhez. A szorítón kívül komoly összetűzésbe keveredett Zack édesapjával, aki megelégelte Miz szavait és ellökte magától a Szupersztárt. Ezt követően egy hölgy jelent meg a ring mellett, aki odasietett Ryder apukájához meglehetősen felpaprikázott hangulatban. Nem más volt, mint a korábbi WWE Díva, Miz felesége, Maryse. Maryse egy kemény pofont kevert le a nézőnek, ami miatt Ryder teljesen elvesztette az összepontosítást, így elszenvedett egy Skull Crushing Finale-t. Miz a Finisherjét követően kopogtatni tudta ellenfelét. Maryse-szal együtt ünnepelhette meg a címszerzést.

A WWE Dívái felsorakoznak a ringben Lita mellett. A Hall Of Famer Díva elmondja, hogy egy teljesen új Díva generáció áll itt ezúttal előttünk, aki közül Charlotte mondhatja el magáról, hogy birtokolja a teljesen új WWE Women’s Bajnoki övet. Ric Flair kíséretében érkezik Charlotte, aki természetesen a saját győzelméről beszélt, amit a WreslteMania-n aratott Sasha Banks és Becky Lynch felett. Szerinte nagyon sokan a WWE-nél vannak már 6-7 éve, viszont Charlotte csak egy esztendeje debütált és máris Bajnoknak mondhatja magát. Sasha nem volt hajlandó hallgatni a mondanivalóját, ami miatt elindult a Backstage felé. Sorra az összes hölgy követte a “Boss”-t és faképnél hagyták a címvédőt. Egyedül Natalya maradt a ringben, aki elmondja, hogy egy igazi bajnoknak kell szív és lélek ahhoz, hogy felnézzenek rá az emberek. Muszáj tiszteletet mutatnia a rajongói és az ellenfelei iránt, hogy elismerjék az uralkodását. Charlotte-ra viszont nem hatottak a kanadai Díva szavai…Végül ütésváltásra került sor, amitől Ric mentette meg lányát.

The Dudley Boyz vs The Usos (Tables Meccs)

A szabály egyszerű, az a csapat szenved vereséget, amelyiknek bármely tagja alatt eltörik egy asztal. Egy pörgős csatát láthattunk, amiben a győzelmet végül a Dudley Boyz duója tudta megszerezni.

A Backstage-ben Sami Zayn adott egy rövid interjút Renee Young-nak, amiben elmondja, hogy WrestleMania volt élete legnagyobb eseménye, azonban a mostani RAW is hatalmas lehet, ha képes lesz megszerezni a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért az első számú kihívói jogot…Sami nem tudta folytatni az interjút, hiszen Kevin Owens jelent meg, aki egy erőteljes verésben részesítette Sami-t, aki ennek következtében képtelen lesz megjelenni a főeseményen.

Enzo Amore és Colin Cassidy érkeznek a szorítóba, akik szintén megrendeztek egy RAW debütálást, azonban itt nem került sor mérkőzésre, viszont a két frissen megjelenő Szupersztár összeszólalkozott a Dudley Boyz csapatával.

Kevin Owens vs Chris Jericho vs AJ Styles vs ?

Az első számú kihívói jogért folyó küzdelemben Sami nem tud megjelenni, hiszen a cég orvosai szerint KO támadása következében képtelen lenne egy mérkőzésen részt venni. Shane McMahon pótolta Zayn-t, akinek a helyére nem más érkezett, mint a Svájci Superman, Cesaro. Cesaro hosszas kihagyást követően jelent meg ismét a RAW-n, ahol egyből egy első számú kihívói jogért folyó küzdelemben szerepelhetett…Egy pörgős és fordulatos küzdelemmel fejezte be a szervezet a WrestleMania utáni első RAW-t, amiben a győzelmet végül nem másnak sikerült megszereznie, mint a Phenomenal One-nak, AJ Styles-nak. Ezzel a sikerrel AJ lehet az a Szupersztár, aki összemérheti erejét Roman Reigns-el a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért.

Ezzel zárult a mostani RAW, amiben több érdekfeszítő és izgalmas pillanatnak lehettünk szem és fültanúi…

26 című bejegyzés “WWE RAW 2016. április 4. – Fordulatosnak ígérkező adás” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Milyen szép elismerő szavakat mondott rock Wyattnek?
  face turn nekik? volt szó lesnaros feudrol a wm en majd a ss en de lehet sose valósul meg,szó volt abigél behozataláról,de semmi..szó volt h a memorial bb alkotnak de semmi..Eyatt top heel karakter lesz a wm után..kitudja..meg főöv felé terelik..és bajnok lesz..most meg a tt vonalon molesztálják a csicska nemzetet..nem tudom..annyi biztosh kell nekik a vérfrissités,és ez jó alkalom lesz rá!

  Kedvelés

  1. Mondott neki elismero szavakat, hogy pl. ismeri a karizmajat, amiert 100 ezer ember kapcsolta be a mobil fenyt amikor bevonult, meg hogy a szakalla is rendben van…meg hat ironia is volt benne. De remelem nem terelik a foov fele. Nem birom ot, de elismerem, hogy piszok jo karaktere van, amivel eppen szart se kezdenek…

   Kedvelés

 2. A Golgotán Jézussal együtt nem 3 hanem 4 mártír szenvedett a kereszten..ott volt a csámpás uralkodó is…Eszemfaszommegáll,hogy mindent kitalálnak h legyen valami közbe meg van nekik egy halom pankrátoruk akikkel semmit se kezdenek…

  Cezaro ..ez a név számomra már most fogalom.

  Hogy szidtuk orrba szájba az ungabunga usokat..visszasírjuk őket a trombitás fattyuk miatta..ott van a doom ivadékok,leves..törpe sárkányok,,leves…3 d fiuk leves…mindenki leves a tt vonal—igen,a csicska nemzet face lesz tááán vagy egy jó kis heel vs heel Wyattékkel vazze? hmmmm

  Kedvelés

 3. A WM után tényleg üdítő volt ez a RAW. A legnagyobb pozitívum Cesaro visszatérése. 1 visszajött, márcsak 2-re kell várni. Cesaro hozta a formáját és ezt a közönség is érezte. Fantasztikus volt, akárcsak a meccs, 4 fantasztikus tehetséggel.

  Dívák: nagyon örülök, hogy Natalya fog szembeszállni Charlottetal. Így is elég ritkán látni Natalyat. Flairt már el lehetne vinni onnan. Lassan nemcsak a lányára hozz szégyent, hanem a HoF- hírnévre is. Komolyan ennyire nagy segítség kell ahhoz, hogy a lánya heel legyen? Komolyan ez inkább árt neki mint használ. MENJ MÁR A FRANCBA, FLAIR!

  Háát… A legtöbb ember jóslata bevált, Ryder tényleg elvesztette az övet. Ott van még a SmackDown, lehet esély arra, hogy visszanyeri, de én nem vagyok ilyen optimista. Miért? Mert a cég nagyon pikkel Ryderre.

  A második legnagyobb pozitívum Crews, Enzo-Cass debütálása. Ezt kellett volna csinálni a WMen is, nem pedig legendákat visszahozni (itt megjegyzem Stone Coldnak nagyon örültem) vagy csak egy embert felhozni. Többet kellett volna. Bízom abban, hogy Enzo-Cass a lehető leghamarabb megszerzi az öveket a new daytől (vagy mástól). Corbinnal is remélem kezdenek valamit, mert nem akarom, hogy úgy járjon, mint Tyler és nem ezért kapta meg ezt a díjat. Sok sikert mind a négyüknek.

  Barretet kirúgták a csapatból, és ez szerintem 4 lehetőséget vázol fel neki:
  1.) Elhagyják ezt a King Barret hülyeséget és visszahozzák a BNB karaktert.
  2.) Megy az egyik övért.
  3.) Face turn.
  4.) A szerződés lejárásáig jobber marad.

  Kedvelés

  1. Azt olvastam, h Barettnek hamarosan lejar a szerzodese, es tudva levo, hogy menni fog. Ezert rugtak ki. Az is lehet, hogy addig megjelenese sem lesz mar.

   Kedvelés

 4. Esküszöm nem volt olyan rossz RAW.
  Előnyei : keveset láttam Reigns-t, Miz kicsit szerepet kap és a főmeccs fordulatos volt. Győztesen meg is lepődtem,attól függetlenül, hogy nem szeretem Styles-t attól még elismerem hogy nagyon tud.
  Hátrányai: Nos Miz győzelme tetszett, csak nem Ryder ellen.. Ryderbe lehetne nagyobb dolgokat fektetni, hisz mint WM után kiemeltem szeretik,eleget jobberkedett már, remélem még visszanyeri az övet és még lesz benne potenciál. Többet érdemelne,sokkal sokkal többet. De Miz is.
  Összességében fordulatos adás volt. Nem volt rossz,talán van fény az alagút végén.

  Kedvelés

 5. Szerintem jó kis adás volt, de remélem Barrettet vissza csalják egy jó pushal, szerintem ha szétválna a raw és a smackdown, akkor neki adhatnád az egyik főövet, régen Randyvel kik*rt jó meccsei voltak, jó lenne a régi Barrettet látni megint D:

  Kedvelés

 6. Rég volt már olyan main event ahol 4 tehetséges pankrátor küzdött meg egymással 😀 Igazából közülük bárki megérdemelné az 1. számú kihívó szerepet, talán Jericho lenne a legkevésbé logikus mert ő már a pályafutása végén van és amúgy is volt már 6x WWE bajnok. Na, de remélem nem csak arra fogják használni Aj-t (is), hogy jobberkedjen Romannak. Persze még csak most jött 1-2 hónappal ezelőtt, de Reignsnél 1000x jobb bajnok lenne és azért őt nyilván nem úgy kell kezelni mint egy feltörekvő fiatal tehetséget azok után, hogy más szervezeteknél kiépítette magának a hírnevét.

  Kedvelés

  1. Nyilván nem arra fogják használni hogy jobberkedjen romannak, körülbelül az egész rostert arra használták kezdve daniel bryan-el és tripleh-val bezárólag

   Kedvelés

  1. Bárcsak így lenne, de ha azok után Roman még mindig nem kap heelturnt a világ megérett a pusztulásra:S

   Kedvelés

 7. Jó adás volt eleje vége tetszett. Miznek is kellett már egy öv jó pankrátor, csak miért Ryder ellen.. Túl sokakat jobboltattak ahhoz hogy most mindenki kapjon valami övet, Kalisto elveszthetné már az övet vagy akkor ezt a lucha dragonst oszlassák fel (vagy legalább kapjon saját entrancet) A főmeccs is jó volt, csak nem értem hogy AJ-vel sokatoknak mi baja van Cesarot még meg is értem, most tért vissza és nagyon jó pankrátor (Styles is az), de hogy Owens miért menjen? Tegnap volt meccse az interkonti övért, ráadásul ha ő megy reigns ellen akkor is tudja mindenki hogy ki fog kapni.

  UI: Cesarot miért írja mindenki Cezaronak? Mert ROYAL úgy írja? XDDDDD
  Bocsi ha tudatlan vagyok, de eléggé úgy tűnik, meg sokan az összes becenevét ellopják itt (nem akarok célozgatni)

  Kedvelés

 8. Végre egy igazán jó és fordulatos Raw… Az a legnagyobb baj, hogy messze felülmúlta a Wrestlemaniát. Jó debütlálások, érdekes történések, hosszu idő után tényleg nézhető és élvezhető adást hoztak össze. Persze a Mania utáni első adás mindig jo szokott lenni, de reméljük hogy kitart a lendület. Számomra meglepetés volt hogy kik kerültek a főőv közelébe, nem számítottak ezekre az emberekre.. azt gondoltam előzetesen, hogy majd megjelenik Cena, esetleg Triple H fog sírni egy fél órát és bejelent egy visszavágot,de hála istennek nem ez történt.. végre egy kis vérfrissités. igazából ezek közül a 4 illetve Cesaroval 5 pankrátor közül bármelyik szó nélkül jobb bajnok lehetne mit Reigns akármikor is lesz. Én személy szerint örülnék egy AJ címszerzésnek, bár ahogy a WWE gondolkodik általában kicsi az esély rá.. Cesaro meg egyszerüen elképesztő, ki merem jelenteni, hogy jelenleg a rooster legjobbja, erőben, technikában, minden téren. Azon gondolkodtam, hogy benne meglenne a potenciál , hogy hihetően és hitelesen letőrje Lesnar szarvait…:). League of Nations, sanszos volt hogy nem lesz egy hosszutávu formácio, Barrett szerződése ugyis a végéhez közeledik..mondjuk az egy másik történet hogy hárman sem lesznek jobbak vagy szórakoztatóbbak. Érdekes volt megfigyelni, hogy bár már 225 napja a New Day a bajnok, a közönség nem unja őket, sőt!! A Wyatt Family támadás meg talán lehet egy kis életet ebbe az amugy dögunalmas Nationba.. a legszebb a közönség chant-ja volt: Thank you Bray…:) A női vonal… hát nem pont Natalyara számítottam hogy pont ő fog belezavarni Charlott agymenésébe, sokkal inkább Paige-t vagy Lanát vártam, de még akár jol is elsülhet a dolog. Sajnos beválta jóslatom és Ryder egy napos uralkodása hamar véget ért, bár még tuti lehúznak egy pár bőrt róla, pláne azután hogy a közönség milyen jol fogadta..( you deserve it! )Akiket felhoztak az NXT-ből bőven megérdemelték hogy a fő roosteren szerepeljenek, Apollo, Baron Corbin, Enzo és Cass.. bőven idevalo karizma, tudás és technika szempontjábol is.. a másik baj (szerencsére) hogy igen hosszu az utánuk következő lista akik hamarosan kinővik, vagy már éppen ki is nőtték az NXT-t. A sérültek is sorban jönnek vissza, az újoncok kerülnek fel a fő roosterre, most mutatkozik meg igazán hogy mekkora oltári baromság volt összevonna a két főővet. Bár ahogy rebesgetik hogy szétválik a Raw meg a Smackdown talán belátják a hibájukat és visszahozzák a WHC övet.. talán….

  Kedvelés

  1. Én személy szerint nagyon örültem hogy Natalya maradt ott, sokkal jobb annál mint amennyit nekünk mutatnak belőle, ha láttad ha nem akkor less rá a RoadBlockra ott Natalya megmutatta ha nem is engedték teljesen hogy mire is képes ő

   Kedvelés

   1. Láttam. Tényleg jo volt, ezért is írtam hogy még jol is elsülhet. Egyébként Natalya is a Roadblock-ot hozta fel, hogy nála jobban még senki nem késztette küzdésre Charlotte-ot.. mondjuk van is benne igazság..

    Kedvelés

 9. Hol van AMBROSE??????????

  Mellesleg be kell vonni a Bálor Clubot ebbe a feudba mert anélkül nem sok esélye lesz Stylesnak.. De cáfoljanak meg..

  Kedvelés

 10. Shane marad hála az égnek, de most hogy van ez mert van olyan oldal ami úgy hozza le hogy egy estére kapta meg csak a RAW-ot…de viszont itt meg nem arról volt szó, na mindegy ez egy kérdőjel nekem, ha erről esetleg valaki erről tud biztosat vagy amit én olvastam nem igaz..az a valaki biggyesszen egy hozzászólást a kommentem alá előre is hálám üldözze 😀

  Na végre a LoN feloszlik nem tudom mennyi ideje várom már azt a pillanatot, Wyattéknek tökéletes újra kezdés lesz a “Nemzetek elpusztítása” várós,

  Apollora nagyon nem számítottam de nagyon örülök hogy itt van, Corbinnal együtt mehetnek az US övért akár és újra értéket adhatnak az övnek mert az hogy egy US övet a KickOffokban védjék meg ilyen nincs, a mostani Ryback vs Kalisto se lett volna rossz de nem tudtak felpörögni, egyszerűen annyira rövid volt és olyan rosszul lett bescriptelve az egész hogy az már nevetséges, Ryback hárít mindent Kalisto szenved majd a végén gyors Kalisto win, nem volt hiteles, de az már a múlt, ellehet felejteni főleg ezekkel a srácokkal akik most jöttek, egyszerűen Apollo annyira örült hogy debutálhatot a RAW-on és ha hagyják brutális meccseket fog lenyomni Corbinnal együtt, a ATGMBR-al nagy lehetőség neki, ha már ekkora véletlent meghúztak a kreatívok nekem el ne rontsák a karakterét, mint Breezenek, pedig Jushinnal se tolt le rossz meccset és senki mással, ő is többre hívatott, csak attól félek mivel egy SD-be debutált a The Vaudevillains ne járjon így, mert most csütörtökön ők is érkeznek

  Ryder sokáig volt bajnok, kár érte , éltették szerették , szeretik erre egy nap jutott neki, nem értem Mizzel se fognak sokat kezdeni pedig ő se ezt érdemelné és mégis jobber szerepet kap hm, ami viszont tetszett Maryse megjelenése :$$ remélem nem csak erre az egy RAW-ra tért vissza:)

  Enzo , Cass :DDD végree:D fülig ért a szám amikor felcsendült a híres muzsika:$ de kicsit fura volt hogy ketten jöttök és nem hárman 😦 na de nosza majd ha mentek az övekért remélem csak megszólal a már ismert Fabulous és kiteljesedik a csapat és lehet majd ünnepelni 😛

  A főmeccs jó volt Cesaro:D imádom 😀 reménykedem benne hogy az hogy egy ilyen meccsben szerepelhetett nem fogják lejjebb skatúlyázni egy remek pankrátor aki megérdemli az övet, meg itt olvastam valakinél hogy azért nem lesz WWE bajnok soha mert nem lehet eladni a cuccait…ez badarság, bármit ellehet adni, csak jó marketing kell hozzá:)

  Kedvelés

  1. En voltam. Szerinted miert nem lett eddig is bajnok? Mert a marketing erzeke a beka segge alatt van. Nem eri meg belefektetni annyit, mert nem fogja visszahozni. Mondjuk ha amerikai lene… Nem fogynak a cuccai olyan utemben, ami a “sztarsaghoz” kell. Ez az egyetlen ok amiert ez tehetseges ember ettol kozelebb nem jut a cimhez.

   Ugyanez igaz a most felkerultekre is. Kellenek az uj arcok, de sztar abbol lesz, akivel majd el lehet adni cuccokat. A tehetsegnek ehhez kevesebb koze lesz. Sajnos ez igy van.

   Kedvelés

 11. Ezt meg nem lattam, de megnezni csak a veget fogom, azt is Cezaro miatt. Neki jarna tobb lehetoseg, de sajnos az O nevevel nem lehet sok polot, vagy gabona pelyhet, vagy akarmit eladni, igy nem tul nagy batorsag arra fogadni, hogy o ennel a cegnel a foov kozelebe nem kerul soha.

  Szerencsetlen Ryder-nel legalabb egy honapig hagyhattak volna azt a cimet. Most mennyivel lett volna rosszabb? Semmivel. Raadasul a nepek szerettek.

  Komolyan meg mindig a seggrazo idiotak a bajnokok. Ezeket a TT ovekkel fogjak eltemetni. A nemzetnek jarma az ov. Toluk egy hosszu viszaly vegen vehetne el a Wyatt family. Sajnos onmagammal hasonulok meg amikor leirom, hogy inkabb hozzanak fel valami tehetseges parost az NXT-bol es naluk legyen. Ha mar a nemzet mem kaphatta meg.

  Kedvelés

 12. Cazaro a szart is kiverné kentaurból minden alkalommal…ezért nem lehet ő ott sajnos..aj se lesz bajnok szal bukovári..

  Kedvelés

 13. Cezaro visszatért!!!!!!!!!!!!!
  Ez az! De ezért? rem kap rendes szerepet,még mindig piszkosul jól tolja.

  Wyatt family vs csicska nemzet remek lesz! mivel harperke kiesett,kikelett dobni egyet azoközül is,így lett a távozó beretta a vesztes…
  Most kajakra az tenne a legjobbat a családnak ha mennének a tt övekért 3 an igen,nincs akit betámadjana,nincs sztori,nincs lesnaris feud,lealázzák a pojácákat a csicska nemzetes idiótákat majd mennek az övekért és valamennyire szintbe kerülnek magukkal,mert sokat vesztettek mostanában..
  de…az a baj vörike eg ynagy 0…egyszerűen nem oda való,nxt ben tt bajnok volt harperkével ok,de itt semmit nem csinál..szörny rt meg..nincsenek is rá szavak…

  ryder az 1 napos bajnok,mizantéria elvtárs 1-2 hetes bajnok lesz..

  A többi szót se érdemel…

  Kedvelés

 14. Túl gyors iram ez AJ-nek. Értem én hogy tényleg remek pankrátor, de hogy ő legyen a bajnok az elégé kivan zárva. Neki még amúgy kellett volna jónéhány feud, mérközés meg talán egy us vagy interkontinentális bajnoki öv egy főöv előtt. Mellesleg Cesaro megint megmutatta hogy mért ő a legjobb és hogy örülnek ha egy iylen tehetség visszatér hosszú kihagyás után. Megérdemelne egy igazán nagy pusht. Utolsó szó jogán meg egy kérdés lenne csak. Mért nem tudták ezt a színvonalat hozni a wm-án is? Durva hogy a raw sokkalta jobb volt.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!