WWE RAW 2016. augusztus 22. – Eredmények és videók

003_RAW_08222016dg_0171--8854fdf6c04d643a5097edf3f4cb3369

A RAW 2016. augusztus 22-én a SummerSlam-re való visszatekintéssel indul, ahol Finn Bálor Seth Rollins ellen léphetett ringbe. A Démon Kirány képes volt a mérkőzés legvégén értékesíteni a Coup de Grâce nevezető Finisher-jét, amit követően kopogtatta ellenfelét és megszerezte a Universal Bajnoki övet. Egy bejelentéssel indul a RAW, miszerint Finn Bálor komoly vállsérülést szenvedett a Rollins elleni küzdelme során, ami miatt Mick Foley és Steph McMahon egybehangzó döntése értelmében kénytelen lesz leadni a WWE Universal Bajnoki övet.

A ringben a Monday Night RAW két irányítója jelenik meg, akik köszöntenek elsősorban mindenkit a mostani adáson, valamint felkonferálják a szervezet Universal Bajnokát, Finn Bálor-t. Ahogy a címvédő megjelent öltönyben és felkötött karral a szorítóban, a közönség a “You Deserve It” (Megérdemled) mondatot kezdi kántálni. Finn szerint ez a Bajnoki öv azt szimbolizálja, hogy minden egyes dolgot képesek lehetünk elérni, ha igazán keményen harcolunk érte és a végsőkig hiszünk benne. Bálor hitt benne és ezzel Ő lett a szervezet történelmének legelső Universal Bajnoka. Szeretné megköszönni a támogatóinak, a WWE-nek a hatalmas lehetőségért, valamint szeretne komoly köszönetet mondani Seth Rollins-nak, hogy élete mérkőzését ellene vívhatta. Azonban a legfontosabb, hogy a rajongóinak köszönje meg, akik folyamatosan mögötte állnak. Sajnos ezúttal elérkezett az a pillanat, amikor le kell mondania a sérülése miatt a Bajnoki övről, viszont megígéri mindenkinek, hogy amikor ismét fitt és edzett lesz, akkor a Universal Bajnoki cím lesz a legelső dolog, amiért vissza fog térni.
Ezt követően Mick Foley lép oda a Bajnokhoz és kis idő múlva leveszi a címet Finn válláról. A General Menedzser magasba emeli a Szupersztár kezét és gratulál neki a sikerhez. Bálor távozott a ringből, amikor megszólalt Seth Rollins bevonuló zenéje. Seth elsétált hatalmas vigyorgással Finn mellett, majd a ringbe lépett az irányítók mellé. Rollins mikrofont fog és elmondja, hogy ez komoly pillanat, viszont mindenki tudhatja ezek után, hogy ki is volt a tegnapi SummerSlam igazi győztese. A közönségnek nem annyira szimpatikus Seth megnyilvánulása, ami miatt negatívan reagálnak a Szupersztár mondanivalójára. Amiért itt van az viszont nem a kárörvendés, hanem az, hogy átvegye a Bajnoki övet, mint a tegnapi küzdelem másik fele…Azonban Sami Zayn másképp látja a helyzetet és a ringbe sétált Seth Rollins mellé, mint másik pályázó a Bajnoki övre. Chris Jericho, majd csapattársa Kevin Owens érkeztek a szorítóba, akik hasonló szándékkal sétáltak ki. Enzo és Cass volt a következő páros, akik szerettek volna közelebb kerülni a Universal címhez. Végül nem más érkezett, mint a Big Dog, Roman Reigns, akit szokásos módon fogadott, ezúttal a Brooklyn-i közönség. A szópárbajt követően Mick jelenti ki, hogy mindenki megérdemli, ezért szeretnének egy mérkőzéssorozatot elindítani, amit követően jövő héten fogják megkoronázni az új Universal Bajnokot.

Sami Zayn vs Seth Rollins

A küzdelem hosszasan tartott, amiben végül Seth Rollins volt képes megszerezni a győzelmet, aki a harc befejezésénél értékesítette a Pedigree-t, majd kopogtatta ellenfelét.

Kevin Owens vs Neville

Egy rövidebb küzdelmet láthattunk, mint Seth-Sami elleni összecsapása volt. Végül KO volt képes győzelmet szerezni, aki egy Torture Rack utáni PowerBomb-ot volt képes bevinni, majd kopogtatni Neville-t.

Big E. vs Karl Anderson

A küzdelem előtt a New Day csapata jelent meg, akik szerettek volna pár szót szólni, hiszen a SummerSlam-en visszatért Big E., aki egy kisebb kihagyást követően ismét a szervezetnél tevékenykedhet. A mondanivalójukat követően egy unikornis pinatat tartott Kofi, amit a visszatérő Szupersztár szeretett volna szétütni, azonban erre nem volt egyenlőre lehetősége, hiszen a Club két tagja, Karl és Luke jelentek meg.
Egy rövid eszmecserét követően elindult a küzdelem, amiben Gallows, Xavier és Kingston a szorító mellől figyelték a történéseket. Végül a harcban Big E. volt képes győzelmet szerezni, aki bevitte a Big Ending-et, majd kopogtatta Karl-t.

Titus O’neil kezdett el beszélni, hogy milyen is volt élete legjobb napja, amikor milliókat keres egy mosollyal, valamint amikor még Darren-el megszerezte a Tag Team Bajnoki övet…A mondanivalója után Bob Bucklund jelent meg, akit Titus egyből a sarokba lökött. Az “öreg róka” ezt követően nekiesett O’Neil-nak, aki válaszul egy kemény PowerSlam-et osztott ki a legendának. Ekkor Young is megjelent, aki odasietett mentorához, azonban Darren is elszenvedhetett egy befejező mozdulatot.

A Backstage-ben Stephanie ad egy rövid interjút, amiben a tegnapi SummerSlam főeseményéről kérdezik. A hölgy elmondja, hogy Brock Lesnar teljes mértékben átlépte a határt és ezért komoly következményekkel fogja szemben találni magát.

Rusev vs Big Cass

A ring mellett megjelent Enzo és Lana, akik biztatták a partnerüket. A harc alatt Rusev mozdulatain látszott a SummerSlam-en elszenvedett kemény verés pár nyoma. Emiatt nem is kívánta egy pont után folytatni a meccset és inkább elsétált a Backstage-be. Végül Big Cass szerezte meg a győzelmet kiszámolással.

A kulisszák mögött Tom Phillips készíthetett egy interjút KO, valamint Chris Jericho-val. Az előző héten is megpróbálkozott egy beszélgetéssel, azonban akkor egyik Szupersztár sem tudta komolyan venni a stábtagot, valamint 5-6 keresztnevet elmondtak, azonban a Tom nem hangzott el egyszer sem. Ezúttal egy hasonló diskurálásban lehetett része a kommentátornak, amiben KO és Chris egy kicsit szembe fordultak egymással, hiszen nem tudták megtalálni a közös hangot a WWE Universal Bajnoki címmel kapcsolatban.

A ringbe nem más érkezik, mint Charlotte, aki képes volt visszaszerezni a WWE Women’s Bajnoki övet a SummerSlam-en Sasha Banks ellen. Ezúttal szeretett volna gratulálni saját magának, hiszen egy sikerként éli meg, hogy sérülés miatt nem lehet itt a mostani RAW-n a Boss. Mick Foley érkezett, aki elmondta, hogy személyesen beszélt Sahsa-val, aki lábadozik a sérülése miatt, viszont kénytelen lesz Charlotte továbbra is megvédeni valaki ellen a címet, még ha nem is Banks lesz az. Ezzel szerette volna felkonferálni a RAW következő tagját, aki a Díva divíziót fogja erősíteni…Kis idő után megszólalt Bayley zenéje, akit hatalmas szeretettel fogadott a közönség, amit a hölgy rendre viszonzott is. Egy rövid beszélgetést követően Bayley egy “Welcome Match”-et vívhat majd a mostani adáson, amiben a következő ellenfele nem más lesz, mint Dana Brooke.

Dana Brooke vs Bayley

Egy rövid összecsapásban gyors győzelmet tudott szerezni a Hugger, aki sikeresen értékesítette a Bayley to Belly Suplex-et, amit követően képes volt kopogtatni ellenfelét.

Braun Strowman vs Johnny Knockout

Egy eléggé egyértelmű összecsapás volt, amiben Braun elsöprő győzelmet aratott.

Egy újabb rendkívül indokolatlan sztorivonal kialakulást láthattunk, amiben a Dudley Boyz beszédét félbeszakította a Shining Stars csapata. A rövid beszéd után a Dudley Boyz nekiesett a csapatnak, akikkel szokásos módon asztalt szerettek volna törni. Ekkor Luke Gallows és Karl Anderson érkeztek, akik képesek voltak értékesíteni a Magic Killer-t egyenesen egy asztalra.

Chris Jericho vs Roman Reigns

A főeseményen Chris Jericho és Roman Reigns csaphattak össze, hogy megpróbálják megszerezni a győzelmet és kvalifikálják magukat arra a Fatal 4 Way csatára, aminek a tétje a Universal Bajnoki öv lesz egy hét múlva. Végül Kevin Owens kapott egy kemény Superman Punch-ot, amit követően Y2J elszenvedett egy Spear-t, ami után nem tudott kirúgni a kopogtatásból…

Ezzel zárult a RAW, amin Big Cass, Kevin Owens, Roman Reigns és Seth Rollins tudta megszerezni a győzelmet és továbbjutni arra a bizonyos Fatal 4 Way küzdelemre, ahol eldől, ki lesz a következő WWE Universal Bajnok.

42 című bejegyzés “WWE RAW 2016. augusztus 22. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Balor leserult, mondhattok bármit, de szerintem igy alakult jol minden. Nem érdekel senkit, hogy mit ért el más pankracios szervezeteknél vagy az nxtben…itt a main roosterben szánalmas volt hogy ekkora lehetőséget kapott. Aj Styles sem lett bajnok egy hónap utan, pedig ő aztán elég nagy név. Ziggler meg itt van mar 10eve kb. Es tegnap is mit kapott? Alazast. Ambrose olyan könnyeden leverte, hogy már-már azt hittem heath slaterrel bunyozott. Ez a draft jo döntés volt, de meg mindig van mit javitani a dolgokon. Azt mar felesleges is említeni hogy Sheamusbol mekkora jobber lett, vagy hogy Mark Henry egy ütéstol ki feküdt tavaly…

  Kedvelés

  1. Pedig ez nem így működik. Nem érdekel valójában senkit, hogy mennyi időt szenvedsz a main rosterben. Legalábbis Vince McMahont egyáltalában nem. Csak az érdekli, hogy mennyire vagy népszerű, mennyi PPV előfizetést és pólót lehet eladni veled. Ez üzlet.

   Kedvelés

 2. Nekem jelentősen más a véleményem a dolgokról, de ezt már megszoktam.

  Bálor megérdemelte szerintem a győzelmet. Amit ő élete során véghez vitt, amit az NXT-ben is csinált, az önmagáért beszélt. Becky Lynchnek is ő volt az edzője. Engem cseppet sem zavar, hogy nem volt sokáig a main rosterben. Az számít, hogy ki over és ki nem. Ő over. Már régen azelőtt, hogy felkerült volna a main rosterbe, a gálákon, Raw és SmackDown adásokon is rengetegen Báloros pólóban voltak. A magyar house show-n is az egyik legnagyobb ovációt kapta.

  Valaki valahol írta, hogy fiatal még, és lesz ideje bajnoknak lenni. Hát éppen, hogy nem. Bálor 35 éves. Rollinsnak, Ambrose-nak, Reignsnek van még rengeteg ideje, akik 5 évvel fiatalabbak, vagy Wyattnek, aki még náluk is fiatalabb.

  A közönség pedig nem fordult volna ellene, éppen, hogy most jól jött volna, hogy nem a megszokott arcok közül valaki a bajnok. Most meg nézhetünk megint egy Rollins uralkodást. Reigns biztosan nem lesz bajnok, Big Cass pláne nem. Owens uralkodást nagyon szívesen vennék, de Rollinsnak több esélye van. Elvileg Bálor 2-3 hónap alatt felépülhet, úgyhogy a Rumble-re fogják berakni meglepetés visszatérőnek (szerintem ott nem fog nyerni).

  Lesnar esete meg. Azt csinál, amit akar, mert megteheti. Azt ti itt nem tudjátok és nem fogjátok fel, hogy Lesnar baromira népszerű az USA-ban. Akárhogy is kevés meccse van, és én sem vagyok elájulva a mozdulat-arzenáljától, attól még ő húzónév. Az UFC-ben is ő volt a legkeresettebb név, most meg pláne. Amúgy meg ő talán a leghitelesebb pankrátor is, mert ő valóban tud küzdeni, ellentétben a legtöbb szereplővel.

  Kedvelés

  1. Pfff

   Cesaro meg a többi tehetséges pankrátor tudja igazán h mi is az a küzdelem akik hétről hétre hónapról hónapra évről évre ott vannak és mindent beleadnak,minden fő adáson,ppv,le,hs,dm en.Ők tudják csak igazán mi is az a küzdelem,mert ők mindig ott vannak,ha nyernek ha veszítenek,mindent beleadnakfüggetlenül attól h bírome őket,,mert ők igazi pankrátorok nem úgy mint az idénymunkás,2 mozdulatos túlértékelt lesnar

   Kedvelés

   1. Te kevered a szezont a fazonnal. Azért egy véres UFC párharcot ne hasonlítsunk már össze egy olyan “küzdelemmel”, ahol mozdulatolat mutatnak be. Az UFC az kemény bunyó, a pankráció az pankráció. Cesaronak pl. fogalma nincs olyan bunyóról, ahol tényleg kapja a pofont. Ott aztán swingezhet… Te valahol nagyon elkanyarodtál.

    Kedvelés

     1. Inkább te nézted be (sokadjára). Azt írtam, hogy Lesnar tud küzdeni. Erre írtál egy litániát, hogy a Cesaro-félék tudnak küzdeni. Heelwrestler meg kijavított, hogy éles küzdelemről van szó, és igaza van, én arról beszéltem.

      Kedvelés

 3. Nem Rollins tehet a sérülésről. A Buckle Bomb-nak nem az a lényege, hogy lengesd a karod becsapódás előtt.. Bálor karja fel volt tartva kissé, nem csoda, hogy bevágta. Seth ugyanúgy hajtotta végre a mozdulatot, mint előtte számtalanszor. Így a kordonba már Ambrose-t is belevágta nem egyszer, nézzétek vissza, hasonlítsátok össze. 🙂

  Kedvelés

  1. Ezt külföldi fórumokon jelentősen kielemezték. Rollins rontotta el. Sokkal távolabbról dobta el Bálort, mint kellett volna, ezért az esés sem sikerült úgy, ahogy kellett volna, emiatt Bálornak tompítani kellett a karjával. Eleve veszélyes mozdulat, Rollinsnak jobban kellett volna figyelnie.

   Kedvelés

 4. Tegnap megírtam mindent, a RAW után itt csak pár mondatot tennék hozzá:

  – Az élet Igazságot szolgáltatott. A sérülés nem kamu, felesleges is lenne kamuzni, mert akkor felesleges is lett volna bajnokká tenni.

  – Roman a közönség kifütyülésére faceként pont annyira nem kap turnt, mint Seth az éljenzésre heelként. Itt megragadnám az alkalmat, hogy Vincenek és a WWE-nek üzenjek:

  “Tisztelt Vince McMahon és World Wrestling Entertainment Zártkörű Részvénytársaság!

  Heelwrestler vagyok, egy névtelen senki, aki a te cirkuszod nézi már-már hosszú évek óta! Ez alatt az évek alatt sok negatív és pozitív előjelű érzés gyülemlett fel bennem, mely során megfogalmazódott néhány hozzád fűzött mondanivaló a részemről. Ezen levelemben minden fontos dolgot taglalnék számodra.

  Vince, megöregedtél. Valljuk be! Nem baj, én sem fiatalodom – ahogy senki sem! Nagyon szép pankrációs birodalmat építettél fel magad köré, ahol van egy nagy csapatod, egy szervezeted, és rengeteg ember dolgozik körülötted. Hogy hogy kapcsolódik ez a két dolog egymáshoz? Úgy, hogy fogd már magad, és szólj valamelyik minimálbéren fizetett alkalmazottadnak, hogy hangosítsa már fel azt az átkozott TV-t amikor a Te műsorod megy, mert kib*szottul nem hallod avval a vén füleddel, hogy milyen hatással vannak egyes p̶a̶n̶k̶r̶á̶t̶o̶r̶a̶i̶d̶ “szupersztárjaid” a dáböljúdáböljúííí univerzumra!

  Köszönöm, hogy elolvastad a levelem! Remélem, a jövőben zökkenőmentesen fognak menni a dolgaink. Addig is légy jó, és vigyázz a keményebb ételekkel – válassz könnyebb menüt – a gyomrod miatt.

  Üdvözlettel,
  heelwrestler

  Ui: Ha már meghallottad, hogy mekkora sz*r helyen vannak egyes p̶a̶n̶k̶r̶á̶t̶o̶r̶a̶i̶d̶ “szupersztárjaid”, akkor mondjuk dobj már be pár turnt, hogy mi se érezzük olyan rosszul magunk!”

  – Az új bajnok lehetne egy olyan személy, akire nem számít senki, de mégis jó bajnok lehetne! Nem kell uralkodjon, csak picit kavarja fel az állóvizet, mert úgyis Rollinsra tippel mindenki – ahogy én is! Owens nem lenne rossz választás.

  Kedvelés

 5. Rakat szar volt ez a RAW nem hiszem el miért pont Roman miért nem Jericho?
  Ő sokkal jobb többet ért el mint Roman, már megint kezdjük a roman vs seth feudott.

  És a végén a Superman gyerek nyer és akkor ő lesz a top superstar meg a roster legjobbja.
  Ha ez így lesz akkor nem érdemes nézni az adásokat se meg a gálákat se.
  Előre tudjuk hogy big dog megver mindenkit.
  Lesnar mindenkit elpusztítt.
  Big dognak még a HEEl-turn se segítene, mert egy rakat szar az egész ember.

  Big Cass az meg már fellett nagyon pusholva, azért a Dudle fiúkat nem kellett volna ennyire megaláznia.
  Rusev meg ha nem lett volna sérült lehet hogy megverhete volna.

  Az SD se lesz jobb…

  Kedvelés

 6. Jericho neki esett tegnap lesnarnak a színfalak mögött lol
  Jericho is megeszi őt reggelire.

  Minden a sztori része volt,a vér,orton alázása,az h lesnat nem állt le.Ha tényleg bevadult volna és megveri,akkor nem a vállát üti lányosan..meg berohant volna pár bíró,őr,rostertagok..minden évben van legalább 1 ilyen eset..unalmas..
  Az meg h turpi urfit is kifektette,a sztori része volt,így ltűnik el a képből,majd a rr-en fog visszajönni,megnyeri és megy az övért..ismerős???…

  Szánalmas az egész wwe úgy ahogy van.
  2012 óta röviden,nem feltétlenül időrendben,mit is csinált itt lesnar?bekóstolta müzlit johny hatható támogatása mellett,müzli egy ba..ott nagy hajóláncal náspángolta el,ennyi volt..majd feudolt hunterrel,neki 2 x törte el a kezét hbk nak 1 x állítólag…legyőzte huntert 2-1 re,müzlit is kivégezte,leverte simán hegyomlást,punkot megette reggelire..kivégezte müzlit,megtörte a halott ember legendás streakjét…s legendává vállt ezzel..
  legyőzte Undertakert feudban is.. amúgy meg fantom bajnok volt,akit senki nem tudott tisztán legyőzni..Azóta is visszajár mint valami szellem..röviden ennyi…

  lesnar a legendás streak megtörője
  Akit még a nagy és halhatalan Undertaker sem tudott legyőzni..vagy éppen h csak csalással győzte le 1 x…de megalázó…
  Szal 2012 óta elég nagy lesnar búnlajstroma..Aszt csinál amit csak akar.
  Én még most se hiszem el h a streak megtörése megbszélt volt..olvashattuk hájmen nyilatkozatát aki többet hazudik mint eszik..pedig jó súlyban van..
  Én azt mondom,lesnar önhatalmúlag,direkt megtörte a streaket,amit Undertaker már majdnem a neten árult mint eladó portéka..mindnekinek oda akarta már adni..de lesnar..akivel állitolag az életben jó haverok..direkt erősebben nyomta le,és tartotta ott 3 ig Undertakert,aki legyengülve az agyrázkódás miatt már nem bírt kirúgni..
  És ez olyan dolog,amit sok millió ember előtt pofátlanul megtett..nem lehetett visszajátszani,semmisé tenni..Akkor ott a megbeszéltek ellenére,lesnar megtörte a streaket és ettel tönkretette egy egész élet munkáját,akárcsak Undertakert…
  és ezé vált méltatlanul legendává…Enélkül már sehol sem lenne…de így..a világ ura..
  Talán bálorka lesz az aki tisztán lefogja őt győzni jövő ilyenkor…talán…más kizárt..Golbergnek örülnék ha pörköltet csinálna belőle,de nem fog visszajönni…

  lesnar egy senki,és megint megcsinálta a tutit..légy átkozott!!!

  Kedvelés

 7. mindegy ha nem jelent meg akkor nem leírom a lényeget
  Sajnálom Finn sérülését,de a story szempontjából jó hogy leadja az övet,ha nincs a sérülés,akkor valószínű hogy nem reagálnak rá ilyen jól.
  A gigapush miatt előbb vagy utóbb elfordultak volna tőle,így viszont még mindig ott van az hogy ő az 1.bajnok,és a visszatérése után vissza fogja kapni.
  Okolhatjátok Rollinst de ő sem így akarta,néha megesik az ilyen,de így valószínű hogy ő lesz a bajnok.

  Kedvelés

 8. No kikerült egy kép az övekről . Rawnak 5 öve lesz :
  1.Universal
  2.Womens
  3.US
  4.Cruiserweight
  5.WWE Tag Team

  SDnek 4 öve lesz csak:
  1.World
  2,IC
  3.SD Womens
  4.World Tag Team.

  Érdekes megoldások. Raw kap egy plusz övet.

  Kedvelés

 9. Wáááááááááááááááááá 😀 most van esélye a SD-nek tarolni. AJ-Dean feud stb.
  Balor lesérült Seth a kaszás itt 😀 No de erre felkellett volna kérem szépen készülni de ugye Csámpi a Démonba a pénzt látja.. Eleve sima Balornak kellett volna mennie és vesztenie és a ha sérül a kihagyása után Démonként tér vissza a Clubbal együtt és kivégzi Sethet. De ugye Balor úgyse lesz heel mert kell egy közönség kedvenc babyface….

  Az övre jöttek a keselyük csak azt nemtudom miszerint válogatták ki őket….RR mit keres ott ? valami nagyon durva anyagot szívnak az kreatívoknál. RR szépen menjen Rusevhez vissza.
  Fekete bari is elvan… Big E szintúgy.
  Kb a nagy semmi volt.
  Bayley szegmens legalább jó volt.

  Kedvelés

 10. Komolyan azt hittem, hogy reginst szépen kezdik felépíteni, de erre megint a főöv közelében? Arra képtelenek a kreatívok, hogy kreáljanak neki egy öv nélküli feudot, vagy esetleg egy heel turnt adni?

  Kedvelés

  1. Nem csak RR-nél vannak gondok… Rollinsnak egy face turn kellene mert belefásult a heelbe. RR-nek a heel. Sok karakternek kellene változnia de valamilyen oknál fogva a kreatívok lusták…

   Kedvelés

    1. Szerintem Dean-nek is jó lenne egy heel turn mert ahogy látom már nem tudnak mit kezdeni vele (mint karakter szempontból). Nagyon úgy érzem mintha hiányozna valami a karakteréből mostanában.

     Kedvelés

 11. Tökéletesen jól jött a sérülés Bálornak, mert akkora irgalmatlan nagy push-t kapott hogy az nem igaz. így legalűbb kicsit visszaszoprul. Fiatal és annyiszor lesz még bajnok ahányszor akar és ezt ő is tudja. De egyenlőre a WWE-nek az ő sérülése tette a legjobbat.

  Kedvelés

 12. Itt Rollins és Owens között lesz eldöntve ki lesz az új bajnok.
  Cass még nincs annyira kidolgozva a karaktere mint a többinek.
  Roman-nak meg még van egy befejezetlen ügye Rusev-el.
  Owens meg érdemelné, mert a kis ujjába több tehetség van mint az egész roster-nek összesen.

  Kedvelés

  1. Cezarot illik kiemelni a langyi rosterből,piszok tehtséges,kemény,szívós,csak szar a mikrofonnal,de kentaurhoz képest még mindig egy stand up-os..
   Jó húzás lenne ha ko nyerne,csak heel vs heel ritka mint afehér holló…
   face-ként meg a gondos bocsot nehéz elképzelni.

   kentaurnak a besenyővel semmilyen ügye nincs,csak mániákus öv gyűjtögető,így oda lökték.Nemsokára egyszemélyes tt csapatot alkot a hatalmas arcával..aztán bekostolja a díva övet is és ő lesz az első UNIKORNIS bajnok nő L O L

   Kedvelés

 13. “A hírek szerint Balor a SummerSlam meccsén sérült meg, amikor Rollins egy Power Bomb-bal a kordonba vágta. Sting után Balor a második, aki emiatt a mozdulat miatt sérült meg. A hétfői vizsgálatok egy esetleges labrum szakadás-t (porc leválás) mutattak ki a vállában.

  Az elsődleges hírek szerint megközelítőleg hat hónap kihagyás vár a szervezet első Universal bajnokára.”

  júdás is ért a pankrációhoz az a lényeg…
  6 hónap?Fényes karrier állt bálorka előtt,de júdás ott segít ahol tud,ugye Sting…
  Így most már jöhet a 100000000000x látott júdás vs kentaur…
  Ügyesek voltatok srácok,csak így tovább…

  Kedvelés

  1. Ha figyelmesebben megnézed a videót az esetről, akkor látod, hogy Rollins jól dobta el, viszont Bálor elfordult oldalra, és így sérült meg..

   Kedvelés

  1. Mindig a kisebbik rosszat kell választani..inkább ő mint kentaur..Nem mindegy h térdig vagy nyakig állsz a szarban…

   Kedvelés

   1. Szakadok :DDD de abban egyetértünk hogy Rollins inkább. O érdemli meg. Az hogy ez valódi sérülés-e ki tudja..

    Kedvelés

    1. Egy utolsó Jericho uralkodásnak örültem volna..de ilyen már fő övvel a derekán soha nem lesz..
     hajas baba súlytalan,a kócos koboldtól el kell választani,mert csak lehúzza őt.Egyéni karrierje még akár lehetne is itt.
     ko az aki megérdemelné az övet.Nem nézek nxt-tde visszanéztem pár meccsét,brutális figura volt,itt a wwe ben meg olyan mint egy 80 as évekbeli véres durva,káromkodós akciófilm,ami 18-as karikás,de a tv2 agyonvágva,minden véres durva jelenetet kivágva,újra szinkronizálva lead délután..ko pont ilyen…
     Őt jobbnak tartom mint bálorka,mikor feljött már ide,de csak cumiznik itt naphosszatt..hiába volt kisbajnok..fő öv közelébe se engedik,csak ilyen kamu,alibi nincs ember akkor lökjük őt be tré meccsekre jó…Érdekes,h milyen jó eccseket toltak bálorkával az nxt-ben,itt meg egy nagy gumimaci,aki komolyanvehetetlen,vicc az egész..pedig már nem is menekül annyira..de még így is tré az egész karaktere…kár érte,jó heel volt a másik játszótéren..bálorka feljött egyből uni bajnok.Pedig nincs akkora különbség köztük,csak az egyik trendi,eladható,pénzhozó míg a másik egy pufi fánk,és ezzel le is írták őt..
     A lényeg,hogy ko már sokat tett azért itt,h fő bajnok legyen,de nem lesz az…bálorka meg…
     Így júdás lesz ismét a bajnok,uralkodni fog kb 3 hónapig.Nemártana fejlődnie,mert már unalmas.
     Én már az elején mondtam h amit csámpika kentaurra csinál az kamu,vicc..nem lesz itt szopóág,csicskulás,jobbolás..egyből ment a kis övért,1 nap múlva meg a fő övért…
     Vicc az egész vele együtt..

     Kedvelés

 14. Na Reigns geccire kellett megint 😀 nagy grat, ha Jericho jutott volna be izgalmasabb lenne , mint ez az ócska majom. Pocsék RAW volt, draft elott után örökké. Szar. 😀 várom az igazi változást mikor végre nem kiszámítható story lesz.

  Kedvelés

 15. Nocsak.bálorka leadta az övet,micsoda izgalmas,fergetes fordulat…kamus sérülés,félelem a népharagtól stb..
  erre sorba jönnek a trónkövetelők,júdás és Jericho aki az egész vándor cirkuszát magával hozza..

  júdás is milyen sokáig verhetetlen volt..aki ellene ment,tudtuk kikap,hát seth rogennak is ennyi esélye volt..Mikor nyert ő amúgy itt utoljára?Én nem emlékszek..

  ko is behuzta amit be kell

  a ratyi club megint cummantott egyet..

  rusevet veretik..

  A gólem ilyen arctalan ellenfeleket kap..a karaktere egy vicc ahogy ő maga is.Miért nem kap rendes ellenfelet?hegyomlás pl még utoljára megmutathatná mit is tud..

  A 3 d fiúk a clubal veretik..

  Na és a szokásos kentaur szegmens.simán veri Jerichot..
  Eddig tartott a bünti?Megint a fő övért megy ez a nyomorult????Istenem….

  Remek adás volt..lesnarrol semmi,amit tett tök természetes…majd holnap talán…

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!