WWE RAW 2016. augusztus 29. – Az új WWE Universal Bajnok…

001_RAW_08292016lm_0005--f0d3bcae56a56987bd7bec04ffb21e1d

A RAW 2016. augusztus 29-én egy megemlékezéssel indul, amiben a cég részvétét fejezi ki egykori Szupersztárja, majd mentora iránt. Mr. Fuji augusztus 28-án hunyt el 82 évesen…Ez után a szervezet emlékeztet minket, hogy a mostani RAW főeseményén Kevin Owens, Roman Reigns, Seth Rollins, valamint Big Cass fognak harcba szállni egy Fatal 4 Way küzdelem keretein belül, amit követően közülük fog kikerülni a Finn Bálor sérülését követően üresen maradt Universal Bajnoki öv új birtokosa.

Ezúttal Houston városában, Texas államban szoríthattak a rajongók kedvenceiknek, ahol legelőször a négy Szupersztár jelenik meg. Corey Graves szeretne mindenkit köszönteni a mostani adáson, amit követően felvázolja, hogy egy történelmi főesemény előtt állunk, amiben ez a négy résztvevő egy kemény és komoly összecsapásban fog részt venni. A rajongók minden egyes képsornál egy emberként reagáltak. Érezhető volt, hogy a négyesből ki élvezi legjobban a publikum támogatását, valamint, hogy kivel nem szimpatizál a szurkolótábor.

Seth szakította félbe Corey mondanivalóját, miszerint mindenki tudja, hogy mégis miért vannak itt és, hogy mi a tétje ennek a küzdelemnek. Seth egyetlen egy valakivel lenne hajlandó megosztani, pontosabban odaadományozni a beszédre szánt idejét, aki nem más, mint Kevin Owens. KO ezt hallva elkezd mosolyogni és egyből megragadja az alkalmat, hogy gratuláljon Graves-nek, hiszen a Szupersztár szerint egyszerűen csodálatos a Culture Shock nevezetű műsora, amit saját bevallása szerint minden héten végignéz a WWE Network-ön. Ez után kijelenti, hogy eléggé izgatott jelenleg, hiszen olyan jó ellenfelekkel nézhet szembe és olyan jó előadókkal szerepelhet egy ringben, mint a 3 másik Szupersztár. KO mondanivalója alatt a rajongók hangosan elkezdték kántálni a “Fight Owens Fight” mondatot, amit követően a pankrátor kijelentette, hogy eléggé furcsa érzés, ahogy félkörben ülnek, mint egy csoportterápia. A kijelentését követően meglepően magas hangon, gúnyosan mutatkozott be és jelentette ki, hogy miért is jelent meg itt.
KO ezt követően kijelenti, hogy Seth nagyon tud beszélni, viszont Ő még inkább. Roman, KO szerint Ő keményen tud bunyózni, viszont a Prize Fighter okosan csinálja azt. Végül Cass-hez fordul, akiről csak annyi pozitívumot tudna elmondani, hogy egyszerűen magas. Cass-nél meg kell jegyeznie, hogy most nehezebb dolga lesz, mint bármikor máskor, hiszen nem lesz a háta mögött a ki rohangáló idiótája (céloz Enzo-ra), aki folyamatosan a “How you doin’?” mondatot ismételgeti. Cass itt szerette volna megragadni a lehetőséget, hogy válaszoljon, miszerint Chris Jericho sem jobb Tag Team partner. Big Cass kijelenti, hogy csak pár hónapja dolgozik a Main Roster-ben, tehát Ő ebből a négyesből a legfrissebb és még nem szerepelhetett Bajnoki övért való küzdelemben egyedül. Ezért az a hatalmas előnye van a többiekkel szemben, hogy nincs mit elvesztenie, hiszen senki sem várja tőle a győzelmet úgy, mint a másik három ellenfelétől. Nem csak ő a legfrissebb itt, hanem Ő egy Underdog, amit pontosabban úgy mondana, hogy Ő a Biggest Dog ebben a küzdelemben. KO egyből röhögve Roman felé fordul, aki már korábban a “Big Dog” becenevet érdemelte ki. Cassady szerint nem számít, hogy Rollins mit mesélt be magának, valamint milyen gondolkodásmóddal volt ebben a témában, hiszen most egyértelműen elmondaná neki, hogy a méret igenis számít.
Seth egy kisebb monológot mondott el, amit követően nagyon kíváncsi volt ,hogy miként szeretné Reigns megváltoztatni a terveit és egy olyan stratégiával felállni, hogy képes legyen felvenni a versenyt Seth Rollins-al…Corey ezt követően megkérdezte Roman-t, hogy mit tervez, ami után a Powerhouse felállt a székéből, majd egy hirtelen pofont kevert le KO-nak. A négy Szupersztár dulakodni kezdtek a szorítóban, aminek a végén Roman maradt egyedül a szorítóban a Bajnoki övvel.

Neville vs Chris Jericho

Pörgős csatával nyitottak a Szupersztárok, amiben végül Submission mozdulattal fejeződött be a küzdelem. Chris Jericho volt képes értékesíteni a Walls of Jericho nevezetű szorításos Finisherjét, amiből a Highflyer nem volt képes kiszabadulni. Kis idő elteltével Neville kénytelen volt kopogni és feladni a küzdelmet.

A Backstage-ben Bayley találkozott a New Day csapatával, akikkel rendkívül gyorsan megtalálták a közös nevezőt és jól elszórakoztak. Dana Brooke jelent meg, aki szerint Bayley egyáltalán nem képes profikhoz méltó magatartást produkálni, lenne mit tanulnia Charlotte-tól, aki a szervezet történelmének egyik legkiemelkedőbb Women’s Bajnoka. Dana a Bajnok dicsérését követően szóba hozza Anderson-t és Gallows-t, akik a Tag Team címvédőkkel állnak jelenleg feudban. Ezt követően kialakul egy Mixed Tag Team összecsapás, aminek értelmében Bayley csatlakozni fog a New Day-hez, Dana pedig a Club két RAW-n szereplő tagjához.

Nia Jax vs Hyan

Egy eléggé egyértelmű küzdelem volt, amiben Nia “elpusztította” a Houston-i amatőr hölgyet.

Sami Zayn vs Jinder Mahal

Jinder a visszatérését követően egyenlőre nem volt képes komolyabb produkcióval előállni, ezúttal a kanadai Sami ellen kapott lehetőséget a bizonyításra. Zayn nem volt képes kvalifikálni magát a mostani Universal Bajnoki címért folyó küzdelemre, viszont mostani indiai ellenfele ellen képes volt a Helluva Kick-kel győzelmet aratni.

Luke Gallows, Karl Anderson és Dana Brooke vs The New Day és Bayley

A küzdelem előtt láthattuk, hogy Charlotte csatlakozott a kommentátorok csapatához, aki egy rövid bejátszást láthatott, amiben Sasha Banks-el készítettek egy rövid interjút. Itt a “Boss” elmondta, hogy a sérülését követően készen fog állni a visszatérésre, hogy megszerezze ismét a WWE Women’s Bajnoki címet. Arra kéri a címvédőt, hogy készüljön komolyabban az összecsapásra, hiszen miután felépül erősebb lesz, mint amilyen valaha is volt.
A Mixed Tag Team küzdelemben pörgősen harcoltak a Szupersztárok és a Dívák. Végül Bayley lett a főszereplő, aki képes volt értékesíteni a Bayley-to-Belly Suplex-et, majd kopogtatni Brooke-ot, amivel megszerezte a csapatnak a győzelmet.

Sheamus vs Cesaro

A harcban a két Szupersztár a ringen kívül is folytatta a küzdelmet, ahol Cesaro a saroktartó vasnak csapódott neki egyenesen a derekával. Az eset után a svájci arckifejezése és a bíró tevékenykedése aggodalomra adott okot. A Kelta a szorítóba visszatérve értékesítette a Cloverleaf-et, amit követően ellenfele minél gyorsabban kopogott, hogy véget érhessen a harc. Reméljük, hogy Cesaro-nak nem esett komolyabb baja az esetet követően.

Braun Strowman vs Americo

Nia Jax küzdelméhez hasonlóan Braun is egy helyi amatőrre nézhetett szembe, akinek ugyan az arca nem látszott, viszont a testtartása nem igazán tükrözött töretlen magabiztosságot. Strowman elsöprő győzelmet aratott, amivel lekapta ellenfele maszkját. A Lucha Libre elvei szerint ez egy hatalmas tiszteletlenség, hiszen a Luchador-oknak az a legféltettebb kincsük, valamint az a bizonyos maszk foglalja magában a pankrátorok minden erejét.

Steph McMahon érkezik a szorítóba, aki szeretné elmondani, hogy milyen izgatott a mostani főesemény miatt, azonban mielőtt az még elindulna, van egy rendezetlen ügy, egy kósza szál, amit kénytelen itt és most intézni. A SummerSlam-en Brock Lesnar pusztítást rendezett, amiben Randy Orton-t szétszaggatta, valamint megtámadta Shane McMahon-t. A hölgy szerint pedig senki sem úszhatja meg azt, ha ennyire átlépi a vonalat és a McMahon családdal húz ujjat…A hölgy nem tudta tovább folytatni, hiszen Paul Heyman hangja törtem meg a csendet, aki először is szeretett volna bemutatkozni mindenkinek. Elmondja, hogy mint ahogy mindenki láthatta a SummerSlam csatát követően térden állva könyörgött Lesnar-nak, hogy fejezze be a pusztítást, és ezzel próbálta megvédeni Shane McMahon-t. A rajongók elkezdték az ECW szót, majd később a CM Punk nevet kántálni. Paul szeretne mindent tisztába tenni és itt és most az okozott kárért 500 $-t kifizetni a hölgynek. Heyman elkezdte számolni az 500 $-t egyesével, amit követően Steph kiütötte a kezéből a pénzköteget. Egy rövid Paul monológot követően kijelentette, hogy azért szeretné ha elfogadná ezt a pénzt, hogy lássa, hogy erről is képes lenne lemondani. Őszintén azt kérdezi tőle, hogy elvinné-e ezt az összeget és hajlandó lenne e elfogadni egy komoly, mélyről jövő bocsánatkérést? Steph végül kijelenti, hogy elfogadja, majd várakozás nélkül távozott az arénából.

Darren Young vs Titus O’neil

Egy eléggé átlagos csatát láthattunk, amiben Darren képes volt megszerezni a győzelmet.

Roman Reigns vs Seth Rollins vs Kevin Owens vs Big Cass (WWE Universal Bajnoki öv)

A főeseményt hatalmas érdeklődés övezte, ami nem is csoda, hiszen komoly Szupersztárok léphettek ringbe egy fontos Bajnoki övért. A harcban az Elimination szabályrendszere uralkodik, aminek értelmében, akit lekopogtatnak, vagy feladja a küzdelmet az kiesik a küzdelemből. A létszám csökkenése végül azt fogja eredményezni, hogy két szupersztár marad, akik közül ki fog kerülni a győztes. Emellett fontos megemlíteni, hogy a Fatal 4 Way küzdelemben nincs diszkvalifikáció, így a Szupersztárok kicsit lazább kerekek közt harcolhatnak.

Egy pörgős és fordulatos csatát láthattunk, amiben mindegyik pankrátor elment a teljesítőképessége legutolsó határáig. Legelőször Big Cass esett ki, aki így elvesztette a lehetőséget a küzdelem megnyerésére. Hárman maradtak a szorítóban, akik közül Roman volt képes felül kerekedni a többieken és feltüzelt állapotban mindkét ellenfelének egyaránt nekiesett. Ekkor olyan dolog következett, amire valószínűleg senki sem számított, megérkezett Triple H. A COO kiosztott egy Pedigree-t a “Big Dog”-nak, amit követően segített Rollins-nak, hogy minél hamarabb kopogtassa Roman-t. Reigns ezzel kiesett a küzdelemből, ami után KO és Seth maradtak. Triple H megjelenése önmagában meglepetés volt, azonban The Game képes volt olyat húzni, ami talán még nagyobb meglepetésnek számított. Amikor a közönség már szinte temette Owens-t és Seth derekán látták a Bajnoki övet, akkor a COO egy Pedigree-t osztott ki egykori mentoráltjának Rollins-nak. A Finisher után egyszerűen hátrébb lépett és végignézte, hogy KO bezsebeli a győzelmet…Owens meglehetősen furcsa arckifejezéssel vette tudomásul, hogy a COO neki segített és Ő tudta megszerezni a Universal Bajnoki övet.

Ezzel ért véget a RAW, amit egy nappal később a SmackDown fog követni, valamint egyre közelebb kerülünk a Backlash-hez, amire egyre komolyabb konfliktusok éleződnek ki.

45 című bejegyzés “WWE RAW 2016. augusztus 29. – Az új WWE Universal Bajnok…” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Hát ez sem a mindenkinek benyalós vélemény lesz. Ezért nyilván a végén majd nyomják sokan a dislike-ot, de ahogy egy előttem szóló írta, legalább indokoljatok.

  Csak azokat említeném amelyek érdekesek voltak számomra. Kezdem rögtön a negatív értelemben vett érdekességgel, a seggrázó ratyikkal. Az mindennek a teteje, hogy a két kopasz is beállt a felszopók sorába. Elnézést, de nagyon felidegesített ez a meccs. Nem az új lánnyal van bajom, az nem érdekel. Mégis mi a fenét akarnak még a ferde színesbőrű csomaggal? Nem, nem, nem nem pejoratív vagy rasszista módon értem. Szerintem Darren Young kelleme még közéjük. És teljes lenne a sor. Habár Big E a Total Divas egyik adásában Natalya húgával jakuzzizott…

  Cesaro úgy tűnt megsérült. Szerintem jól szerepelt a meccsben és nem így tervezték a végét. Sajnos soha nem lesz bajnok, mert tudatosan nem építik a karakterét, direkt tartják a midcard-ban. Ha valakinek, akkor Ryback mellett neki lenne még értelme elhagyni a szervezetet, hogy máshol kiteljesedhessen.

  És akkor a vége. Eddig senki nem nagyon említette Big Cass-t. Pedig szerintem Ő volt a meglepetés. Senki nem nagyon várt tőle jó teljesítményt. Nekem tetszett, amit nyújtott. Nem nyerhetett, de szerintem ide a teszt miatt tették be. Megnézték mit tud a “nagykutyák” között. Kicsit még gyakorol a mikrofonnal, aztán mehet övért. kevin owens? Csupa kisbetűvel! Jajj, neeeeee!!! Rosszabbat el sem tudtam volna képzelni. Inkáb még egy Reigns éra, immár heel bajnokként. Prizefighter?? Maximum, ha sajtos-teljfölös lángos a díj. Annyira nem bajnoknak való a megjelenése, hogy nagyon. Visszataszító. Kb. semmit nem vennék meg az Ő arcával. Sőt a boltban azt a pocot is messziről elkerülném. Remélem ezt az öreg is tudja, és rövid úton megszabadítja az övtől. Borzalom. Biztos sok szép mozdulatot tud és használ, és a szövege is elég jó, de valahogy az összhatás az egyik leggyengébb a cégnél. Ezt mondom, ha az érzéseimre hallgatok.

  Viszont az eszem azt mondja, hogy valami újat elő kellett húzni a kalapból. Csak így volt esély, hogy az érdeklődést fenntartsák. Cass esélytelen volt, hiteltelen lett volna bajnoknak. Rollins már sokáig borzolta az idegeket, Reigns meg unalmas. Ezért Owens lehetett az egyetlen opció. Nem azt volt nehéz kitalálni, hogy ő (igen, még mindig kis betűvel) legyen a bajnok, hanem azt, hogyan! Beismerem megleptek ezzel a befejezéssel. Régóta ért a Rollins face turn, de valahogyan azt érzem, hogy nem lesz meg. Inkább Owens lesz jó fiú. Tripla csavar! Erre utalt ahogyan az adás eleji beszélgetésen is előadta magát. De ne legyen igazam.

  Reigns-nek nem szabad heel turnt vennie. De nem maradhat face sem. Tény, hogy nem túl változatos a mozdulat arzenálja, de face és heel közti mindenkit válogatás nélkül pusztító karakternek nem is kell több. Legyen Ő aki megállítja/nyugdíjazza Braun Strawman-t. Lenyomja Rusevet, majd a legnagyobb darab face-t is. Csak ennek van értelme az Ő esetében. Viszont most is volt egy-két mozdulata, amihez elképesztő ritmusérzék kellett Nem annyi, amennyi az AJ Styles elleni csatájában volt, az volt szerintem élete eddigi legjobb teljesítménye. Mr amióta Én látom.

  Na, most jöhet a sok dislike.

  Kedvelés

   1. Ha ugy erted a rasszizmust, hogy ezt az embert a kulso jegyei alapjan megkulonboztetem es melle valamifele moralis alapon meghizott, bocsanat meghozott – na nezd csak megint – eloiteletem van, akkor igen. Egyszeruen engem nem szorakoztat, szamomra ezzel az alakkal nem hiteles bajnok. Mondom ezt ugy, hogy en sem a konnyusulyu kategoriaba tartozom. De nincs is ambiciom WWE bajnoknak lenni. Elismerem, hogy tehetseges, tiszelem a munkajat, de nem szivesen latom bajnoknak. Nem az mondom, hogy csak adoniszok lehetnek bajnokok, de egy bajnokban az osszhatas kell, hogy megfogjon. Lehet valaki tejehetseges, mint pl Owens. De belole hianyzik a kulso az osszhatashoz. Lehet valaki izompacsirta es jo a mikrofonnal, mint pl Cena vagy Reigns oket meg a lapos karakteruk es limitalt ringbeli mozdulataik miatt nem latjak szivesen sokan bajnokkent. Utobbit en sem, de Cena az egyik kedvencem. Remelem erted mire gondolok.

    Koznapi ertelemben azonban az emberi rasszok megkulonboztetesere hasznaljak a rasszizmus szot, ami viszont nagyon tavol all tolem. Habar a New Day-rol szolo resznel kicsit feltem, hogy ez hallatszik majd ki, pedig nem is akartam. A vilagnak olyan reszen elek es olyan munkat vegzek, amit nagyob megnehezitene ha ez igaz lenne ram. Kvazi nem tudnek itt elni es dolgozni.

    Kedvelés

    1. Mielott valaki belekot termeszetesen nem gondolom, hogy Reigns jo a mikrofonnal. Ra csak a mondat elso felet ertettem.

     Kedvelés

  1. Ja értem.
   Szóval csak top modellek lehetnek wwe bajnokok.
   Hagyjál már.
   Inkább még egy Reigns era?
   Meg Cass?
   Egy 0 a mikrofonnal,de a ringeb meg rosszabb.
   Magas jóképű és..ööö ennyi.
   Enzoval még eladható,de világbajnoki övet az életben nem fog kapni,legalábbis a jelenlegi szintjén biztos hogy nem.
   Romant meg mindenki utálja.
   Nem csak a karakterével van a baj,de a mikrofonnal is egy nagy 0,és a ringben sem tud újat mutatni..

   Kedvelés

   1. Nem, mint az elozo valaszombol is kiderul, nem gondolom, hogy csak toppmodellek lehetnek bajnokok. De egy bajnokban mindennek a helyen kell lennie. Nalam Owensnel nincs a helyen minden. Nem irom le ismet, ha nem gaz olvasd el fent.

    Meg egy Reigns era? Igen. Egy brutalis pusztito, heel-face kategoriakba be nem szorithato Reigns uralkodas szamomra sokkal jobban belefer, mint egy akar egy hetes Owens uralkodas.

    Cass-szel kapcsolatban nem ertek veled egyet. Szerintem ez eg teszt volt a szamara. Es ha nekem kellene megitelni, akkor at is ment. Keszen all, hogy kozelebb keruljon a tuzhoz. Ok, van meg mit dolgoznia, de o mnden szempontbol odaerhet. Ellenben Owens-szel.

    Bocsanat, hogy nem a sokak altal favorizalt, like vadasz, mindenkinek benyalos hozzaszolasokat irok. De nem ez a lenyeg, hanem, hogy legyen sajat velemenyed. Nem tudom melyik a nagyobb baj, hogy sok ide jaronak nincs sajat velemenye, vagy tenyleg elhiszik, hogy akkor lesz jobb ha mindenkinek csontig nyalnak a kommentjeikkel. Na, En nem ezt teszem. Es vallalom a sok dislike-ot.

    Kedvelés

    1. Elfogadom a véleményed csak nem értek vele egyet.
     Nem értem miért látod úgy hogy KO nem lesz jó bajnok.
     Valami “összhatásról” hadováltál,meg mit tudom én.
     De mindegy is nem kedveled,elfogadom.
     Nem is akarok vitát.
     Az hogy Cass nem lesz bajnok 100% lehet hogy az embereknek most még tetszik,de ha különválna Enzotól akkor nyilvánvalóvá válna hogy NAGYON sok hiányossága van.
     Roman pedig egyszerűen unalmas.
     Belefásult ebbe az erőltetett face karakterbe,rém gyenge promokat tol,és a ringben is általában ugyan az megy.
     Szerintem Owens készen van.
     Ki nem szarja le hogy így néz ki?
     Nézd meg Bryan kecskeuralkodását,vagy Sheamus youlookstupid uralkodását,az se érdekelne ha 2x ilyen dagadt lenne,amíg ilyen meccseket meg promokat nyom.
     És ezzel szerintem az emberek többsége is így van.
     + azért nem néz ki olyan rosszul hogy a kisgyerekek megijedjenek tőle .

     Kedvelés

   2. Randal Keith”Lali”Orton!

    Csak egyre reagálnék, mégpedig erre:

    “Romant meg mindenki utálja.
    Nem csak a karakterével van a baj,de a mikrofonnal is egy nagy 0,és a ringben sem tud újat mutatni..”

    Válasz (és nem Roman Reigns irányából): Mutasd már meg nekem, légy oly kedves, hogy Cesaro, Ambrose, stb. mikor mutatott BÁRMI úúúújat is? 😀 Úgy visszanézném! Írd már meg nekem azon Showműsor dátumát, és azt is, hogy az adott műsorban mi az az a nagy “újítás”, amit megcsinálnak!

    Köccce!

    Kedvelés

    1. Semmi bajom Romannal.
     Azon kevesek közé tartozok akik kedvelik.
     Tudom hogy keményen melózik és mindent megtett hogy elfogadtassa magát az emberekkel,de ennyire futotta.
     Igazad van,rosszul fogalmaztam.
     Csak egy kicsit kikeltem magamból hogy Roman jobb banok lenne,mint KO holott a ringen ők ég és föld.

     Kedvelés

  2. én vállalom a diszlájk gombomat!
   KO megérdemelte, szép reakcíókat vált ki, semmi baj,hogy van “hasa”, mert amiket mellette megcsinál,az no comment….Cass jól nyomta,ha egyedül akarnak ( ami jobb lenne) vele kezdeni valamit, haverja lehetne a szpíkere,rendben is lennének. Csavartak,de sztem nem lesz heel/face turn sehol,habár Romannak érik rohadtul. Az adás amúgy eléggé gagyi volt,a főmeccs adta.

   Kedvelés

 2. Az adás jó esetben is átlagos volt, az utolsó meccs kivételével, ami mentette az adást. KO nagyon megérdemli az övet, de ha top heel hiányában nem pusholják, sajnos nem lesz hosszú szerintem az uralkodása. Sajnos továbbra sem az a típusú fazon, akit Vince elképzel a cég arcaként.

  Ami különösen jó volt a befejezésben, hogy végre nem egyértelműek a feudok. Pl Owens kihívója nem kérdéses. Elindulhat a Seth-HHH feud, de Roman talán a legnagyobb kérdőjel. Lehetne egy Seth-HHH-Roman triple threat, vagy visszamehet US övre Rusev ellen, vagy kemény heel turn után mehetne Owens ellen pusztítóként (jelenleg KO is face reakciókat kap legtöbbször). Ahhoz képest, hogy Finn kiesése váratlan volt, most jó irányba vitték el a szálakat, csak tartson is ki a “lendület”.

  Sajnos a többi feud nekem érdektelen. Cesarot és Sheamust gyakorlatilag eltemették hónapokra ebben a 7 meccses agyrémben. Titus-Darren már egyszer érdektelenségbe fulladt, nem tudom minek kell megint. New Day egyre inkább önismétlésbe és műzlireklámba fullad, a Club jelenleg hiteltelen (nyertek már itt feudot?). Stawman és Nia Jax úgy néz ki, hogy lassan egymás ellen fognak menni, ezzel a hetenkénti noname hurkatöltéssel. Neville szerencsétlen süllyesztő, pedig nagy király lehetne az in-ringje alapján (mikrofonnal gyenge). Y2J jó volt KO-val együtt, így viszont nem tudom mit akarnak majd vele. Samivel szintén látványosan nem tudnak mit kezdeni, pedig benne is ott a lehetőség.

  Kedvelés

  1. “Stawman és Nia Jax úgy néz ki, hogy lassan egymás ellen fognak menni, ezzel a hetenkénti noname hurkatöltéssel. ”
   ezen nagyot nevettem,habár legalább egy(!!) pofont kaphatna valamelyik noname ellenféltől az egyik,mert így elalszok azon a két percen is amiket csinálnak a ringben…..

   Kedvelés

 3. Hát ez hattttalmas!! 😀 Bírom én Seth-et is de ez a fordulat valami eszméletlen volt… lesz Triple H vs Rollins feud az tuti!!

  Kedvelés

 4. Eszméletlen jó adás volt, kicsit TakeOver feeling Triple H megjelenése. Nagyon ideje volt egy Rollins – Triple H feudnak. Engem az érdekel, mi lesz vajon Steph és Mick szerepe ebben.
  KO-nál jó helyen az öv, de ötletem sincs vajon ki lehet majd kihívó.

  Kedvelés

 5. Akkor most Owenst akarják top heelnek,míg Sethet top facenek.
  Ezzel csak az a baj,hogy bár Seth eddig is közkedvelt volt,de KO is legalább annyira.
  A nézők nagyon örültek a győzelmének mivel már régen kijárt neki egy világbajnoki uralkodás.
  Mindenki örül,Kevin sikerének,sokkal jobban,mint hogy végignézzenek egy újabb uralkodást Seth től.
  És most az egész feudot gondolom erre akarják majd építeni..

  Kedvelés

 6. Na, barátaim!

  Nagyon-nagyon ajánlom, hogy meg ne szólaljatok! Végre egy olyan momentum történt a mai RAW-on, amire senki, de senki nem számított. És nem csak Owens győzelme miatt, hanem a “hogyanja” miatt. Amikor bejött Triple H, és megtámadta Romant, mindenki tudta, mire számíthat, igaz? 🙂 Na, eztán jött a dupla csavar! Így kell ezt. Múlthéten pont ezt írtam, hogy Owens lenne most a jelenlegi helyzetben a legideálisabb bajnok! Most bizonyíthat. Végre, talán mindenki a helyére kerül így: Seth face turn, ami következtében kell egy heel, egy erős heel, akit remélem, hogy most már végre Roman személyében láthatunk majd – habár Owens maradt amolyan heel. Ne érdekeljen semmi és senki titeket, ne is nézzétek a képernyőt! Csak a hang maradjon és hallgassátok Triple H érkezésétől a közönséget! EZ KELLETT! EZ, AMIT HALLOTOK!
  Ennek az egész “csavarnak” egyetlen egy áldozata van: a mai SmackDown! Ezt, most, nehéz lesz!

  Ismétlem: nehogy ezt is nekiálljatok kritizálni. Aki ezek után elégedetlen, annak tényleg akármit csinálhatnak a RAW-on, semmi nem lesz jó!

  + Royal jöhet megint, hogy miért nem Wyatt lett a bajnok… még ha más meccsben is van, más adáson, más sztoriban…

  EZ!!!! MOSTT!!!!! NAGYONNN!!!!!! KELLETTT!!!!!!!!!!!!!!!

  Továbbá legyetek oly szívesek, ha már aki lepontoz, vagy dislikeot nyom, indokolja már meg! Hozzá lehet szólni a hozzászólásomhoz, kíváncsi vagyok, hogy aki dislikekol, az mivel nem ért egyet! Vajon…

  És a végére minden hozzászólóhoz: mikor voltatok úgy utoljára, hogy nagyon, nagyon, nagyon, nagyon vártátok a jövő heti adást? 😀 Ugye? ;))))

  Kedvelés

  1. Oké akkor én leszek a geci.

   Tény, hogy nagyon jó helyre került az öv, Owens a jelenlegi kedvencem, amikor Rollinsra rákopogtatott, azt is karakteréhez méltóan csinálta, ahogy egy Prizefighterhöz illik. A kraktere a helyén volt.

   DE: 1, ne te döntsd el, hogy ki mit gondoljon egy adásról, minden vélemény szubjektív
   2, hosszabb ideje lehet tudni, hogy jönni fog a Rollins HHH feud, szerintem kilométerekről lehetett látni HHH bevonulása után, hogy Rollins is kap a pedigree-ből
   3, full átlag adás volt
   4, 2 karakterrel semmi nincs kezdve: Nia Jax és Braun
   5, Cesaro lesérült

   Ha csak azt nézem, hogy Owenshez került az új főöv akkor jó adás volt, ha az egészet nézem teljesen átlagos.

   Kedvelés

   1. Drága apukám! Csak az 1-eshez szólnék hozzá, mivel az böki a csőröm. Én nem mondom meg, ki mit gondoljon. Nem tudom, te mennyi ideje látogatod az oldalt, de valahol te nagyon el vagy kalandozva, aranytestvérem.

    De…

    Mindenki kiszámíthatatlanságot vár, robbanást, amit hosszú ideje nem kaptunk meg. Gondold át, amit írsz, addig én jövök a tényekkel:

    – Hányan jöttetek azzal, hogy miért nem Ambrose a bajnok, mert hogy megérdemli, mekkora jó pankrátor, el van nyomva, stb. Erre nézd meg… Ekkora unalmas bajnokot… A karaktere addig volt jó, míg a csintalanságait, kötekedéseit csinálta. Ennyi. Hidd el, nem véletlen halogatták. Hidd el, AJ hiába rosszabb a mikrofonnal, sokkal karizmatikusabb, hitelesebb bajnok lenne, mint Ambrose. A WWE-nél tényleg igaz. A bajnoknak hitelesnek kell lennie. Amitől felnézel rá, vagy amitől szembeköpöd. Egy a lényeg: érzést váltson ki belőled. Na ezt bem tudja megcsinálni Ambrose. Ennél még Roman is jobb volt, mert amikor megszólalt a zenéje, akkor fújoltál, szidtad, anyáztad. Érzést váltott ki belőled. Ez a pankráció lényege.

    – Szidtátok Cenat, milyen unalmas bajnok. Jó a mikrofonnal, de gyenge a ringben. Unalmas. Oké, elfogadom. De akkor…

    – Itt van Seth. Jó a ringben, jó a mikrofonnal, kiváló szupersztár. Erre mit kommentelnek sokan? Unalmas…

    Tipikus az a “semmi nem jó”. Soha, semmi.

    Feltételezés: annyian sírjátok Cesarot, hogy megérdemelné, stb. Igaz, jó a ringben, de Cesaro sajnos csak ennyi. Akármilyen jó a karaktere, egyszerűen képtelen lenne vinni a Showt. Sajnos ezért nem bajnok. Ahogy sokan mások sem.

    De ez már nem neked szólt. De a fentebbiek igen. Most felrobbant az aréna, dupla csavar volt, olyan kapta az övet, aki mindenben helytáll, hiteles. Megint megfelelő embernél az öv. Emlékezetes módonkapta meg, s garantálom, hogy nincs vége az évnek, de tuti ez lesz az év csavarja! És ami mégjobb: plusz egy szál indul meg – Triple H vs. Seth Rollins (face turn). Plusz, remélhetőleg ez magával hozza a csendes, pusztító heel Roman Reignst.

    Ennél jobb forgatókönyvet tudsz mondani? Ugye, hogy marháranem. Köszi.

    Ne mondjam meg? De igen! Mert az már tényleg mindennek az alja, ha ennyire jó lehetőséget tárnak elénk, és még ez se tetszen… Tény, az utóbbi idők eléggé szánalmasak voltak. De ha valakinek ez sem tetszik, annak nem tudom, mi fog… Segítek: semmi. Az akkor ne nézze, de ne is fröcsögjön.

    Kedvelés

    1. Hallod aranypucám, he hallod sógor? Hallod egyes pont és most csak úgy idézlek:

     “Ismétlem: nehogy ezt is nekiálljatok kritizálni. Aki ezek után elégedetlen, annak tényleg akármit csinálhatnak a RAW-on, semmi nem lesz jó!

     + Royal jöhet megint, hogy miért nem Wyatt lett a bajnok… még ha más meccsben is van, más adáson, más sztoriban…”

     Pár sorral lejjebb ezt már magad is megcáfolod.

     Karakterkritikákba is szívesen belemegyek a későbbiekben de a reakcióm elsősorban nem ennek szólt. Hanem annak, hogy ostoba vagy és szerettél volna megfogalmazni egy mindenkinek benyalós véleményt.

     Jobb forgatókönyv: Kimenetel jó volt abban hogy Owenshez került az öv, de szerintem Hunter kurvára nem hiányzott, vagy szerinted az Authoritys sztorivonal még mindig izgalmas, ha már Ambrose övbirtoklása nem?

     Plusz appcenteres idők óta követem az oldalt, bár ez kurvára nem számít.

     Kedvelés

     1. Kicsiszivem!

      Idézlek:

      “Karakterkritikákba is szívesen belemegyek a későbbiekben de a reakcióm elsősorban nem ennek szólt. Hanem annak, hogy ostoba vagy és szerettél volna megfogalmazni egy mindenkinek benyalós véleményt.”

      Válaszom: Lehet, hogy az Ambrose és a Cesaro fanok ezt megcáfolnák, ugyanis épp e két “szupersztárt” éppen eléggé negatívan tüntettem fel soraimmal. Kinek is nyaltam be? :O :O :O

      “szerintem Hunter kurvára nem hiányzott, vagy szerinted az Authoritys sztorivonal még mindig izgalmas, ha már Ambrose övbirtoklása nem?”

      Hidd el, nem lesz itt Authority. Hunter csak a Seth face karakteréhez járul hozzá, na meg a felépülendő meccsükhöz. Ennyi. Nem több. Pont. (Egy kis mankó számodra: még Stephanienak sem tetszett Triple H ezen manővere)

      + Írj már egy dolgot is, amit én írtam és egymást cáfolják! Köszipuszi!

      Kedvelés

     2. Ügyülübügyülü tündérbogaram!

      “Drága apukám! Csak az 1-eshez szólnék hozzá, mivel az böki a csőröm. Én nem mondom meg, ki mit gondoljon.
      …(pár sorral lentebb)
      Ne mondjam meg? De igen! Mert az már tényleg mindennek az alja, ha ennyire jó lehetőséget tárnak elénk, és még ez se tetszen…”

      “Karakterkritikákba is szívesen belemegyek a későbbiekben de a reakcióm elsősorban nem ennek szólt. Hanem annak, hogy ostoba vagy és szerettél volna megfogalmazni egy mindenkinek benyalós véleményt.”

      Még mindig az első hozzászólásdhoz szól

      Kedvelés

     3. Abban teljesen egyetértek, hogy maga az adás nem volt túl nagy szám. A főmeccs az viszont nagyon adta. A csavar is, de a mérkőzés is nagyon jó volt. Ettől azért a teljes adás nem lesz jó… de azért emlékezetes.

      Azzal viszont nem értek egyet, hogy HHH nem kell ide. Igenis kell. Azért a legendák közül ő tartotta meg kb. egyedül magát olyan állapotban, hogy még meccseljen. A Taker már nem az igazi, HBK nyugdíjban, csak beugrik egy Sweet Chin Musicra max, Stone Cold-ot csak szegecsek tartják össze, Foley sem volt ringben ezer éve, Hogan ugye a süllyesztőben, Sting lesérült (de vannak pletykák…)… kb. a régi időket egyedül Hunter tudja a ringben képviselni. Jó még itt vannak Dudley-ék, de ők szopóágon.

      És nem csak ezért jó. Hanem mert elindul a régóta várt HHH vs Seth feud. Ami nagyon jó lehet. Hunter épp az ilyen pankrátorokkal tud jó meccset csinálni, mint Rollins. Ezen kívül a képében feljött újra egy közös ellenség képe. Csak jót fog tenni a sztoriknak.

      Az Authority nem fog visszatérni. Steph feje is elég rosszalló volt, amikor H kivonult az arénából. Szerintem tartják most, hogy Foley és Steph a vezér.

      A külföldi fórumokon viszont azt rebesgetik, hogy HHH feltűnése egy NXT frakció inváziójához vezet. Hunter most egy ex-NXT-s protezsáltját támogatta. Ha belegondolunk ugye van egyszer egy Raw: Főnok: Stephanie, GM: Mick Foley, aztán egy SmackDown: Főnök: Shane, GM: Daniel Bryan, és van ugye egy NXT: Főnök: Triple H, GM: William Regal… szerintem hamarosan eljön egy NXT invázió időszak mint harmadik brand. Lehet, hogy ez volt a kezdete.

      Kedvelés

     4. Tisztelt ThomastheBuzz!

      Mialatt az első idézésed a többieknek szólt, az alatt a második idézésed viszont magam felé szólt, hogy én ne mondjam meg, mit gondolok arról, hogy itt állandóan szapulják a WWE-t, akár jó történik, akár nem! 😀 Valamit félreértettél. 🙂 A Többit nem kommentálom, megtette helyettem Warlock!

      Kedvelés

     5. Kedves “heel”wrestler/kérlek szeressetek/cenzúra!

      Warlock az adást véleményezte, én a véleményedet véleményeztem.
      Szerintem ugyanúgy teljes jogú az ellenvélemény is, akárcsak dicsérni valamit.
      Még mindig nem tudod értelmezni a saját magad által leírt baromságokat.
      Nekem eltér a véleményem a műsor bírálhatóságáról.
      Egyszerű lájkk*rva vagy.

      Kedvelés

  2. Csak annyit h neked adok igazat, mert ez a befejezés hihetetlen volt viszont amit most mondok az egy kicsit ezt a ThomastheBuzi-t támogatja, mert én valahogy sejtettem HHH második húzását, visztont iszonyú jó volt h be is igazolódott és én így is képes voltam rajta meglepődni!!! Nagyon örültem h végre nem Rollins nyert mert kurvára unalmass h mindig mindenki őt akarja bajnoknak. Mondjuk ezt az Owenset sem szeretem annyira de most h végre ő a bajnok nem az a HHH utánzat kezdem jobban megkedvelni

   Kedvelés

  3. Azért kaptad a dislikeot, mert már az első mondatod eléggé ellenszenves.
   Úgy gondolom, hogy akkor írok ide, amikor akarok és akkor véleményezem a magam érzéseit a műsorról, amikor akarom. Erről nem hinném, hogy te dönthetnél helyettem, ahogy semmi másban sem.

   Kedvelés

 7. Véééégre van egy új bajnok és nem Rollins vagy Reigns az. Ki*aszott régen volt már, hogy ne a papírforma alapján döntsék él a címmeccset. És még a meccs is jó volt. Kár, hogy Elimination volt, s ezért Cass elég hamar kiesett a csába, de azért nézhető volt, ahogy lényegében az egész adás. Bár az ilyen pornós Club részek, a nővérrel, meg a New day továbbra is nézhetetlenek. A beszélgetés is jó volt az elején, kivételesen viccesre sikerült, ami az ilyen szócsatákra általában nem jellemző.

  Kedvelés

 8. Na ez jó volt tetszett ez a váratlan befejezés. Kiváncsi vagyok hogy akkor most HHH kivel lesz feudban, seth vagy roman. Viszont ami nem tetszik azaz hogy Zayn megveri KO-t és azóta is csak van noname emberek között, mig a vesztes KO bajnok? Ez kicsit következetlen…. Nincs bajom KO-val csak Samit sajnálom 🙂 Persze egy face nem győzhetett ilyen heel segitséggel szóval ez is érthető hogy ko lett a “nyertes”

  Kedvelés

 9. A vége megmentette a showt. Valahogy sejtettem hogy ez lesz és igen KO bajnok! Szerintem akarnak majd egy owens-Bálor feudot ano nxtben is hatalmasakat alkottak. Mellesleg kilátásban egy fasza HHH vs seth a wm-re 😀

  Kedvelés

 10. yesyesyesyesyesyesyesyesYES!!!
  Ez a raw nem lett volna olyan nagy durranás,de a vége megmentette a showt.
  KEVIN OEWN A BAJNOK EMBEREK!
  Végre!
  Végre egy olyan ember lett a bajnok aki tényleg tehetséges.
  Mindene megvan ami egy bajnoknak kell,jó karakter,tehetség,arról nem is beszélve hogy egy isten a mikrofonnal.
  Végre el sem hiszem..
  Mikor hhh jött gondoltam jaj ne már megint itt tartunk..
  De mikor Seth kapta azt a pedigreet az aréna felrobbant.
  KO már rég megérett a címre,Seth pedig már belefásult a heel karakterbe.
  Ezzel a húzással csináltak egy hiteles bajnokot,és végre lesz egy top face karaktere a raw nak akit el is fogadnak.
  Nem tudom milyen storyk vannak kialakulóban,talán seth vas ko,vagy ko vs sami,vagy ko vs sami vs seth,vagy hhh vs seth…
  Számtalan lehetőség van de nem is érdekel nagyon örülök tényleg megérdemelte.

  Kedvelés

  1. Roman de nagyon jó volt igy még sose láttam meg harcolni, neki big cassel kéne egy párost alkotni. De jobb is hogy nem nyerte, neki most pusztitani kell egy ideig. Végre seth rollinsnak vége. Owens bazdmeg ezt jól ajándékba kaptad.

   Kedvelés

   1. Ugye tudod hogy a pankráció kamu?
    Owens azért nyert így,mert így látták jónak,nem “ajándékba kapta”,hanem kiérdemelte.
    Ő volt a legjobb választás.
    Milliószor tehetségesebb mint Roman vagy Cass,talán még Rollinsnál is.
    Roman volt az aki “ajándékba kapta” a címet.
    A családján meg a csini pofikáján kívül semmi említésre méltót nem tudott mutatni,mégis 3x os bajnoknak mondhatja magát.

    Kedvelés

    1. Érthette úgy is, hogy azért kapta ajándékba, mert Bálor megsérült..
     Amúgy nem mondanám, hogy Roman nem tudott semmit felmutatni. AJ-el olyan meccseket tolt, hogyha értessz a pankrációhoz láthatod, hogy tehetséges.

     Kedvelés

     1. Köszönöm amugy így értettem, de meglepett hogy igy alakult tripla h-el. Gondoltam most lehet rollins és roman áll össze, vagy Roman big cass páros. Na de sebaj meglátjuk.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!