WWE RAW 2016. február 1. – Eredmények és videók

raw160201

A RAW 2016. február 1-én Birmingham városából, Alabama államból jelentkezik, ahol legelőször nem másnak a zenéje szólal meg, mint Brock Lesnar-é. A Bestia kénytelen lesz részt venni egy Triple Threat küzdelemben a Fastlane főeseményén, ahol Dean Ambrose, illetve Roman Reigns ellen léphet majd szorítóba. A küzdelem győztese pedig szabad utat kap a WrestleMania-ra, ahol nem más lesz az ellenfele, mint a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka, Triple H.

A Bestia Paul Heyman társaságában érkezik a kötelek közé, ahol a mentor egyből mikrofont ragad és szólni kíván a kialakult helyzettel kapcsolatban. Ahogy a szorítóba érve elhalkult Lesnar zenéje, a közönség hangja erősödött fel, akik a “Suplex City” szavakat kiáltozták a Szupersztárnak szimpatizálásuk jelenként. Paul jó szokásához híven ismét bemutatkozik a rajongóknak, ami után kijelenti, hogy Ő a mentora annak az embernek, aki megteremtette Suplex City-t, Brock Lesnar-nak. Heyman nem is húzna az időt, hanem rátérne a történetnek a komolyabbik részére…A Royal Rumble-ön Bray Wyatt szembe került Brock Lesnar-al, akinek segítségére volt a Családja. Bray kidobatta a társaival Lesnar-t, amivel a Bestia sportszerűtlenül és szabálytalanul vesztette el az esélyt arra, hogy megszerezze a végső győzelmet, a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. Ezt követően pedig az előző RAW-n Stephanie megjelent, aki bejelentette, hogy a bizniszbe bekapcsolódik a Bestia is, aki a Fastlane főeseményén szerepelhet majd, méghozzá egy Triple Threat küzdelemben. A csata pedig nem más lesz, mint egy: “Brother vs Brother vs Beast” összecsapás. Paul emlékeztet mindenkit, hogy Roman, Dean és Brcok azért fognak ringbe szállni a következő PPV legkiemelkedőbbnek ígérkező összecsapásában, hogy megkapják a lehetőséget egy címmérkőzésre, a WreslteMania-ra a jelenlegi címvédő ellen, aki nem más, mint a COO, Triple H.
Paul kijelenti, hogy a mentoráltja, Brock Lesnar arra kérte, hogy jelentse ki itt a RAW-n, hogy a Fastlane-en megrendezésre kerülő küzdelemben, mindkét ellenfelét elkalauzolja Suplex City-be. Arra kell készülnie, mind Roman Reigns-nek és Dean Ambrose-nak, hogy mindketten hatalmas F5-okkal fogják szembe találni magukat. Végül pedig erődemonstrációképp egyszerre fogja lekopogtatni mindkettő ellenfelét, hogy utána nyilvánvalóvá váljon, hogy a milliárd dolláros férjnek semmi esélye sem lesz megvédenie a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet a Bestiával szemben…A Shield egykori két tagja lesznek majd a Conquerer ellenfelei, azonban csak Roman Reigns van tisztába azzal, hogy mekkora megpróbáltatással és fizikai fájdalommal jár az, ha valaki elvállal egy küzdelmet Brock Lesnar ellen. Ezt pedig el kell majd mesélnie Dean Ambrose-nak, akinek fogalma sincs arról, hogy mi vár majd rá a következő PPV-n.

Ezt követően megszólalt a Lunatic Fringe bevonuló zenéje, aki a bejárat felől érkezett kezében a WWE Interkontinentális Bajnoki övvel. Dean sétálása és arckifejezése magabiztosságot sugározott, ami nevetésre késztette a Bestiát. Ambrose közvetlen közel sétált Brcok-hoz, akinek egyenesen a szemébe bámult. Dean elmondta, hogy nem őrült és nem bolond, hogy megjelent itt. Egyszerűen csak tiszteli Lesnar-t, tiszteli Brock egész karrierjét és sikereit, ami miatt szemtől szemben el kell neki mondania valamit. Nem fél tőle, valamint teljes mértékben akarja a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. A Conquerer ennek hallatán ismét nevetésben tört ki, azonban Dean-t ez egy cseppet sem zavarta és tovább folytatta mondanivalóját. Annyira szeretné ezt a Bajnoki övet, hogy a saját “testvérével” fog harcolni az esélyért, hogy megszerezhesse. Ambrose szerette volna leegyszerűsíteni a mondanivalóját, hogy bebizonyítsa, hogy egyáltalán nem tart a Bestiától…Arra kérte Lesnar-t, hogy vigye el Suplex City-be, ahol aztán folyamatosan dobja a fejére, vágja át a falon és adjon neki Suplex-eket újra és újra és újra. Viszont bármivel is próbálkozzon Brock, minden egyes mozdulata sikertelen lesz, hiszen Dean nem fog megtörni és beletörődni a vereségbe. A WWE Vasemberének nevezi magát, aki képes lesz az összetört testét elvonszolni a WreslteMania-ra, ahol aztán megszerzi a Bajnoki övet Triple H-től. A Bestia ekkor újra hatalmas kacajjal hallgatta leendő ellenfele mondatait. Ambrose végül kijelentette, hogy tiszteli annyira a Bestiát, hogy ezt elmondja neki szemtől szemben. Dean végül eldobta a mikrofont és távozott az arénából…

Kalisto vs Rusev

Az előző PPV-n Alberto Del Rio nem volt képes felvenni a versenyt a fürge Luchador-al, aminek következtében Kalisto képes volt karrierje során másodszor is megszerezni a WWE United States Bajnoki övet. Ezúttal a szintén League Of Nation tag, Rusev lesz Kalisto ellenfele, míg Del Rio a kommentátorok mellől figyelte a küzdelmet. Alberto elmondta, hogy a legfontosabb jelen pillanatban neki, hogy minél hamarabb visszaszerezze a US címet, hiszen ez igazából az övé, valamint hozzá tartozik. A küzdelemben a Bolgár inkább a fizikai erejével próbált fölénybe kerülni, azonban gyors és technikás ellenfelével alaposan meggyűlt a baja. Befejezésül a ringen kívül Kalisto kiosztott ellenfelének egy Hurricanrana-t, aminek következtében Rusev egyenesen a barikádnak vágódott. Del Rio próbálta minél előbb talpra állítani és a ringbe küldeni csapattársát, azonban ez sikeretlennek bizonyult, így kiszámolással a címvédő Kalisto tudott győzelmet szerezni.

A Backstage-ben Roman Reigns és Dean Ambrose beszélgetnek halkan a Vezetőség irodájában, amikor megjelenik Stephanie McMahon. A hölgy elmondja, hogy csak pár napja annak, hogy a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv Roman derekán tündökölt. Viszont Triple H képes volt ezt megszerezni tőle, amivel 14x-es WWE címvédőnek mondhatja magát. Stephanie szerint meg kell tenniük mindent a Fastlane-en, hogy megszerezzék a lehetőséget a címmérkőzésre, ahol a férje ellen léphetnek ringbe a pankráció legnagyobb színpadján, a WrestleMania-n. A mostani RAW-n pedig megadja nekik Mrs. McMahon a lehetőséget, hogy bebizonyítsák, hogy mennyire egységesek és egy Tag Team küzdelemben harcolhatnak majd a New Day ellen.

Szintén a kulisszák mögött Brie Bella ad egy rövid interjút Renee Young-nak, amiben a kommentátor Nikki Bella nyakműtétjéről kérdezi a sérült díva ikertestvérét. Brie elmondja, hogy nagyon szépen gyógyul, az orvosok teljes mértékben profik és optimisták voltak. Nikki jelenleg azzal tölti az idejét, hogy pihen és folyamatosan figyeli a WWE Network-öt…Charlotte és Ric Flair jelentek meg az interjú helyszínén, ahol a Díva Bajnok a legjobbakat kívánta Brie testvérének, ami után kijelentette, hogyha Nikki nem tudta többet harcolni, akkor az az Ő hibája ellen, elvégre Charlotte ellen meccselt utoljára. Brie nem igazán szeretne szóba állni a címvédővel, azonban Charlotte tovább folytatja, hogy azon az úton halad, hogy megdöntse Nikki rekordját és Ő legyen minden idők leghosszabb ideig uralkodó Díva Bajnoka…Nikki pedig élvezheti az online vásárlást a sérülése alatt.

The Usos vs The Social Outcast

Az Uso Ikrek ellen Curtis Axel és Adam Rose alkottak két fős csapatot, akik megpróbálkoztak a korábbi Tag Team Bajnokok legyőzésével. Azonban ez nehezebb kihívás volt, mint amilyenre számítottak. Befejetésül Adam Rose elszenvedett egy Double Superkick-et, amit követően láthattunk egy kemény Diving Body Splash-t. A Finisher-t követően Adam nem volt képes kirúgni a kopogtatásból, amivel az Uso srácok duója győzelmet szerzett.

A szorítóba The Miz érkezik, aki először szeretne mindenkit nagy szeretettel köszönteni a Miz TV-n. Kijelenti, hogy a Royal Rumble óta mindenki egyetlen egy személlyel van elfoglalva, aki a TNA-t követően debütált a WWE-ben. Nem másról van szó, mint a 30 Man Top Rope küzdelembe harmadikként érkező AJ Styles-ról. Miz elmondja jelenlegi vendégéről, hogy nagyszerű Highflyer képességekkel rendelkezik, valamint nagy tapasztalatot szerzett, hiszen az egész világban megfordult már több szervezetnél. Nem szeretné, ha valaki összekeverné a műsorát másik Talk-Show-val, hiszen ez most nem Miz sikereiről, vagy filmszerepeiről szól, hanem csakis a sztorik elmeséléséről. A WWE Legnézettebbje pedig kijelenti, hogy AJ sztorija egyszerűen fenomenális…Miz felkonferálja a vendégét, aminek azonnal megszólal a bevonuló zenéje. Amíg a Phenomenal One a szorítóba sétál, megtekinthetjük az előző RAW-n megrendezésre kerülő küzdelmét, amiben Y2J ellen szerzett győzelmet…
Egy rendkívül egyszerű, azonban érdekes kérdéssel nyitja a beszélgetésüket Miz: “Ki is igazából AJ Styles?” Ahogy Miz odatartotta AJ szája elé a mikrofont, a Phenomenal mondta volna a válaszát, azonban a műsorvezető hirtelen folytatta a mondanivalóját és nem engedte szóhoz jutni mostani vendégét. Miz szerint AJ Styles egy srác, aki Georgia-ból kiindulva bejárta az egész világot. Képes volt mindenhol tiszteletet szerezni magának, amerre csak járt, valamint a középiskolájában megfordult a suli amerikai foci csapatában, azonban pletykák szerint túl alacsony volt, hogy játszhasson a többiekkel. Többen azt mondták neki, hogy adja fel és felejtse el az egészet, azonban Styles nem tette. Ő volt az aki elsőként érkezett a konditerembe és aki utolsóként távozott. Ezzel a mentalitással pedig az egész focicsapat legjobbjává nőtte ki magát…

Ahogy ismét AJ szája elé tartott a mikrofont a Szupersztár megszólalt volna, de Miz újra elrántotta a kelléket és folytatta a saját eszmefuttatását. Miz szerint AJ egészen addig hajtott, hogy felfigyeljenek rá és tudta, sőt érezte legbelül, hogy egyszer még a WWE ringjében szerepelhet. Képes volt legyőzni az erősebb és magasabb ellenfeleit, valamint vér, izzadság és könnyek után Ő lett az egyedüli Phenomenal One. Eljutott egészen addig, hogy megtegye egész eddigi élete legfontosabb lépését, megjelent a Royal Rumble küzdelemben…Miz szerette volna, ha ezzel kapcsolatban elmondja a véleményét Styles, azonban harmadszorra is elrántotta a mikrofont az éppen megszólalni próbáló Styles szája elől. Miz tovább folytatta a mondanivalóját, amit félbe szakított a rajongók hangja, akik AJ Styles nevét kezdték el kántálni. Miz ekkor feltett egy kérdést a publikumnak, miszerint tényleg érdekli Őket egy apró valakinek a története a WWE debütálásról, hiszen mindenki csak The Miz miatt van itt jelenleg. Ez már egyáltalán nem tetszett a Phenomenal One-nak, aki nekiesett a műsorvezetőnek.

Brie Bella vs Charlotte

Charlotte eléggé ellenszenvesen nyilvánult meg Brie interjúja alatt, ahol Nikki Bella nyakműtétjéről esett szó. A küzdelemben a Díva Bajnok folytatta a tiszteletlen mozdulatait, amivel elérte, hogy Brie eléggé hamar felkapja a vizet és keményen nekiessen ellenfelének. Végül képes volt Bella lekopogtatni a címvédőt, amivel megszerezte a győzelmet.

Big Show vs Erick Rowan

Visszatekinthettünk az előző SmackDown-ra, ahol Big Show Roman Reings, Chris Jericho és Dean Ambrose segítségére sietett és felvette a kesztyűt a Wyatt Family-vel szemben. Ezúttal Erick Rowan ellen harcolhat egy normál mérkőzés keretein belül, ahol egy pillanat erejéig sem érezhette biztonságban magát, hiszen a Wyatt Family többi tagja a ring mellől figyelték a küzdelmet. Ahogy megpróbált Luke és Braun közbeavatkozni, az óriás lereagálta a figyelemelterelést és nekiesett Rowan társainak. Végül képes volt kiosztani Erick-nek egy kemény ChokeSlam-et, ami után kopogtatta Őt…Ezzel Show eléggé magára haragította a Wyatt Családot, akik a mérkőzés végét követően alaposan ellátták a “The World’s Largest Athlete” baját.

Titus O’Neil vs Tyler Breeze

Titus mostanában nagyon rövid csatákban szerez győzelmet, ez most sem alakult másképp. Pillanatok alatt képes volt felülkerekedni ellenfelén, akit kopogtatás után győzött le.

A Backstage-ben Brock Lesnar és Paul Heyman beszélgettek, amikor megjelent az öltözőben Triple H. The Game arra kérte a mentort, hogy adjon nekik pár percet, hogy négyszemközt beszélhessenek. Természetesen az volt a téma, hogy Dean Ambrose mit is tett a RAW legelején, amikor odasétált a Bestia elé és kijelentette az egyértelmű célját. Brock szerint a COO-nak a WreslteMania-val kellene foglalkozni, hiszen Lesnar lesz az ellenfele…

Dolph Ziggler vs Kevin Owens

Kettejük küzdelme átlagos hosszúságúra sikeredett, amiben végül Kevin volt képes fölénybe kerülni, aki szerette volna értékesíteni a Pop-Up PowerBomb-ot. Dolph azonban képes volt kikecmeregni a Finisherből, amit követően bevitte a Zig Zag-et. A Show-Off végül sikeresen kopogtatta KO-t, amivel megszerezte a győzelmet.

Sasha Banks vs Becky Lynch

A küzdelem előtt Sasha mondott pár szót, azonban megjelent a Team B.A.D. másik két tagja, akik félbeszakították. Naomi elmondta, hogy egyre inkább eltávolodik a csapatuktól Sasha, aki inkább a saját útját járja az utóbbi hetekben. Banks elmondta, hogy továbbra is tiszteli a lányokat, akikkel megalkották a B.A.D.-et, viszont a legjobb akar lenni, ahhoz pedig meg kell szereznie a WWE Díva Bajnoki övet. Végül elfogadják ezt Naomi-ék, akik elhagyják a ringet, hogy onnan figyeljék Sasha küzdelmét.
A csatában Becky a ringen kívülre került, akit megtámadott volna Tamina és Naomi, azonban nem engedte ezt Sasha, hiszen akkor diszkvalifikációval ért volna véget a harc. Ez az ellenkezés pedig feszültséget keltett a dívák közt, ami miatt Naomi és Tamina inkább Sasha-t támadták meg.

Roman Reigns és Dean Ambrose vs The New Day

A küzdelmet Paul Heyman a kommentátorok mellől figyelte. Hosszú összecsapásnak lehettünk szem és fültanúi, amiben mindkét fél nagyon nagyot alakított. Végül Big E. elszenvedte a Dirty Deeds-et, ami után Ambrose képes volt kopogtatni ellenfelét és megszerezni a győzelmet.

A RAW legvégén, közvetlenül a csata vége után megjelent Brock Lesnar, aki elindult a szorító felé. A New Day nekiesett Roman-nek és Dean-nak, akik a kötelek között figyelték a Bestiát. Roman a ringen kívülre került, ahol Kofi-val csatázott, ez idő alatt Lesnar egy kemény F5-ot osztott ki Dean-nek…

20 című bejegyzés “WWE RAW 2016. február 1. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Úgy volt ez az egész szar ahogy volt!! Fastlane kár lesz tudjuk előre azt eredmény Wyatték ki nyomják a meccsből Lesnart, utána jön Reings és nyer, nincs bajom Reigns el de kezd uncsi lenni. Nem meri meg lépni a WWE azt hogy Ambrose nyerne a Fastlane en és ott Roman Dean ellen fordulna Heel Turnt venne aztán a másnapi Raw on Ambrose cím meccset védene Jericho vagy valaki ellen és Reings miatt bukná is aztán lenne Triple Threat ahol Dean nyerné a WWE WHC övet. De ezt Vince papa nem merné meg húzni!!

  Kedvelés

 2. Nagy pusht fog kapni a visszatérő Cezaro,állítólag még a fő övért is mehet..jó,h pusht kap,jöjjön vissza de wwe bajnok itt nem lesz amig kentaur manci és a többi féreg itt van,..

  Kedvelés

 3. A legjobb rész Sasha volt, pedig a díva részt általában átpörgetem, sajnos ezzel sokat el is mondtam az adásról.

  Beharangozták Lesnart ennyiért? Csinált egy F5-öt, a családot leszarta, és még Paul is elég halvány volt magához képest. Ami még furcsa volt, hogy amikor az elején bejött Ambrose, az volt az érzésem, hogy Lesnar vagy nem ismeri a forgatókönyvet, vagy ennyire iszonyat szar színész. Az egész viselkedéséből, testbeszédéből nem a lenéző, lekezelő gúny jött le (ami gondolom a cél lett volna), hanem olyan volt, mintha kajakra be lenne szarva Deantől. Direkt visszanéztem a jelenetet, mondom biztos rosszul látom, de végig félrenéz, oldalra tekintget, zavartan vihorászik (ami gondolom a gúnyos mosoly lett volna). Nevetséges volt, ha profiboksz vagy MMA mérlegelésén látok ilyet, tuti megteszem nyertesnek az ellenfelet.

  Kedvelés

 4. Én már láttom előre hogy elfogják basznii .. Ott van Lesnar vagy Ambrose aki mellesleg nagyon jól eljátsza ezt az idegbeteg vagyok vasember szerepet de ugye az öv nem lehet az övé mert persze Roman UGYE szebb meg a lila rák stb bajnok alkat de akkor is egy 0-a.
  Lesnar meg jó pusztitó megérdemelné az övet mert most egyik pankrátor sincs az ő szintjén.
  vagy Lesnar vagy Ambrose kell hogy nyerje az övet de semmi kép nem Roman .

  Kedvelés

 5. “Ezt pedig el kell majd mesélnie Dean Ambrose-nak, akinek fogalma sincs arról, hogy mi vár majd rá a következő PPV-n.”Hmm….Jó vicc.Lesnar még csak túl se élné, amit az indy szervezeteknél kellett kibírnia Ambrose-nak.Nem tudom hogy gondolták ezt.Ha tényleg igaz, hogy Ambrose nemsokára nagy push-t fog kapni, kezdhetnék azzal, hogy mondjuk kopogtatja a “tesvírit” a FastLane főeseményén, ha nár Lesnar-t szétszedi a Wyatt Family.

  Kedvelés

 6. Kevés ? ott lenne Swagger, Neville, Titus…ha nem lennének elcseszve akkor tudnának velük mit kezdeni….
  a Rumble-n is lehetett volna heel turn…de nem annyira hiteles…veszít 29 emberrel szembe…be ne durcizzon, viszont ha az FL-en Ambrose nyerne akkor már hihetőbb lenne az egész…

  Kedvelés

  1. Most függetlenül attól, hogy mi mit gondolunk ki lenne érdemes a pushra, a szervezet oldaláról nézve kevés most a Top face. Az számomra is kérdés, hogy miért nem kezdenek valamit például Zigglerrel, miközben az egyik közönség kedvenc, vagy ott van Sandow aki a Rumble-n az egyik legnagyobb reakciót váltotta ki. Meg persze az is kérdés, hogy abban a rövid időben amíg nem jön a Bálor club addig mit kezdenek Aj-vel.

   Kedvelés

 7. http://wwewrestling-news.blogspot.hu/2016/02/undertaker-tovabbra-is-ellenfel-nelkul.html

  Owens jó lenne egyszer úgyis azt nyilatkozta hogy tiszteli de azért a WM-en megverné…most már csak az a kérdés hogy akarnak egy Sami vs KO-t vagy sem….mert ha akarnak akkor ez egy nehéz kérdés…ki lesz vajon az utolsó ellenfele (elméletileg utolsó) Bálort nem hiszem hogy felhozzák és egy hónap alatt összecsesznek egy sztorit és nem is lenne értelmes döntés…én kitartok Kevin mellett kikap a Halott embertől ezzel ő is tudna erősödni (ha nem szúrják el) és Taker is tisztességgel visszavonulhat.

  Kedvelés

 8. Sok mindent nem lehet írni,úgy volt fos ahogy volt.

  Beharangozzák h a rawon lesz lesnar,Wyatt family oszt közük se volt egymáshoz..kentaur és acsicskája nagyon szánalmasak,

  A hegyomlást minek kellett így felerősíteni?3 an bírnak csak el vele?pfff

  Kedvelés

 9. Ismét egy pocsék RAW.. 😀 szegény Deontay idejön,majd szarrá unja magát 😀 ez a Triple Threat meccs is röhejes lesz.. Brock Suplexel mindenkit 20x majd valaki más nyer helyette. Semmi izgalom,fordulat nincs az adásokban. Milyen lenne egy Big Show,Bray Wyatt,Titus leosztás. Lehet nem ők a fő karakterek,de jobban érdekelne , egy hasonló meccs (majd egy döntő Game-l) mint az eredeti meccs!
  Aztán majd mikor jönnek a visszatérők,Cena megy megint az övért majd és akkor valószínű hogy Rollins,Orton,Cesaro háttérbe lesznek, szarabbnál szarabb tag team meccsekben. Szörnyű előre tudni a storykat,vagy sejteni egyáltalán (bár kitalálni sem nehéz) , mert az élettől elmegy a kedvem..
  Én voltam az live event-en mikor itt voltak és mikor utsó meccs Cena vs Rusev USC öv… jézusoooom vajon ki fogja nyerniiii?! 😀 (ja és Cena pihent,meg nézte a mennyezetet végig) Mögülem üvöltözték “kelj már fel nem ezért fizettünk” .. és milyen igaz! 🙂

  Kedvelés

 10. Lassan Security kéne a Miz TV-nek is nem állapot hogy mindegyik vendég elveri a házigazdátxdd:D:S Miz pedig nem ezt érdemelné…de hát ez van sajnos…
  naa végre Sasha végre önállósulhat…nem kell mellé Naomi se Tamina…sőt Naomi van annyira jó hogy komolyabb szerepet kaphasson…Sasha-val még egy jó meccset is összehozhat, meg is történhetne a Fastlane-on gondolom erre ők is gondoltak hogy ennyivel nem lehet vége hogy csak “így ott hagyta őket”…. vagy ha ez a történet számukra ennyi akkor már most Februárba lehet egy Sasha vs Charotte az övért de akkor DQ-val kellene övet védenie és egy triple threat a WM-re csak hogy Becky se maradjon ki a mókából egy egy fasza kis meccset összehozhatnak nekünk

  most nem tudom hogy itt olvastam kommentbe vagy valahol máshol hogy jó lenne ha Dean az FL-en Dean Romant elárulva heel lenne…szerintem ez egy nagyon rossz ötlet Dean tökéletesen jó face-be…de Roman ? … nem jó ez a szerep amit ráakarnak erőltetni és nem is tudja hozni….ő menjen heelbe és ha ott se nyeri el a közönség tetszését akkor bizony egy karakter átépítésre lesz szükség…a Shield felbomlása után Dean és Seth is egy jó karaktert tud hozni de Roman még mindig le van ragadva, ugyan az a zene ugyan az a ruha ugyan onnan jön be…ne hogy már 1 személyes Shieldet kelljen játszania…egyedül intéz el annyi embert amennyit anno 3-an….csodálkoznak hogy unszimpi ? + még ez a karakter…heel kell neki olyan heel mint 13-ban talán akkor még van esélye…hiába reménykednek abba hogy idővel megszeretik..nem fogják + amit leműveltek vele a Ruble-n…visszajön Sheamus után…persze hogy kifütyülik….ne már hogy egy egyszemélyes Shield veszett el benne egy semmilyen karakterrel….már nem elég az amit a Sheildbe csinált..Dean és Seth nincs már mellette újulni kéne vagy legalább egy heelturnt venni

  Kedvelés

  1. Az a baj, hogy sztoriban tényleg nem ártana ha a akár Roman akár Dean turnt venne, de ez nem fog megtörténni egyik sem
   1, Az a turn a Royal -rumblen megtörtént volna
   2, Kevés a Face karakter, nem véletlenül vedlett át Big Show facebe, sok a hiányzó

   Kedvelés

  2. Ez jó is lenne csak ez Vince papa tudatáig sem ér el! Olvastam a egy másik WWE vel foglalkozó honlap oldalán régen meg ujitótták volna Roman karakterét csa hát Vince papa mást gondolt róla és erről már a közönség is szint add hogy Romannek ujúlni kéne, ki volt rakva egy plakát a mostani Rwa on Cena 2.0 ezt mindent el árúl!

   Kedvelés

  3. Román szerintem sose lesz heel,mert Vince papa nem engedné… Roman pont ugyan olyan lesz,mint Cena! A gyerekek imádják ezt a szuperhős karaktert,veszik is a cucait,szóval akkor miért akarna változtatni rajta az öreg? Viszont Dean egy tökéletes heel karakter lehetne és ha meglépnék,akkor végre nem román árnyékban kéne “élnie” Mert jelenleg ez van..hiába bajnok,akkor is csak a román gyereknek a csicskája..Amúgy szerintem HHH megvédi az ővet valahogy,aztán majd Wm-en Rock elveszi tőle

   Kedvelés

   1. Ebben igazad van..Dean érdekében jó lenne hogy ne legyen egy árnyék na de ha Roman a gyerekek miatt marad bajnok attól még ott van a többi korosztály aki hangot fog adni…+ a RR nézői tudják szivatni…most is úgy lett volna hogy ő marad utolsó ként Triple H-el de mivel már megint a bevonulásánál kifütyülték változtattak gyorsan a terven így Ambrose maradt az utolsó, szóval ha nem is nagyon de egy kicsit kitudnak hatni a történésekre a publikum és ha visszajön Bryan akkor mellette fognak lenni vagy akárki aki csak Roman ellen lesz 15-ben Rusev volt az utolsó és érdekes hogy neki drukkoltak bármennyire tolták az utáljuk Amerika sztorit….

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!