WWE RAW 2016. február 15. – A Fastlane kapujában

raw160215

A RAW kezdeténél visszatekinthetünk az előző hétfői adás kezdetére, amikor a hamarosan megrendezésre kerülő Fastlane főeseményére szerződött Brock Lesnar, Dean Ambrose és Roman Reigns. A Triple Threat mérkőzésnek, ahogy azt minden adásban elmondják, nem más lesz a tétje, mint a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért egy mérkőzés a WrestleMania főeseményén. Ahogy arra számítani lehetett, a felek egymásnak estek, ahol a bunyóból Lesnar jött ki legsikeresebben. Dean ebbe nem volt képes teljes mértékben beletörődni és szintén ezen a RAW-n kihívta a szorítóba a Bestiát, akivel egymásnak estek…

A kötelek közé legelőször a Lunatic Fringe érkezik, akit újra hatalmas szeretettel fogad a rajongótábor. A Szupersztár mikrofont fog és azzal kezdi mondanivalóját, hogy most vasárnap a Fastlane-en élete csatáját fogja megvívni. Ezt a küzdelmet csak úgy emlegetik, hogy “Brother vs Brother vs Beast” azaz Dean Ambrose vs Roman Reigns vs Brock Lesnar. Viszont Dean még nem szeretne erről beszélni, hiszen ez csak a jövő zenéje lesz, egyenlőre a Monday Night RAW-n vannak. Visszaemlékezik az előző hétfői adásra, ahol megtudta, hogy milyen érzés, amikor Brock Lesnar dühös és megpróbálja összeroppantani az embert, valamint megtudta milyen érzés, amikor egy apró csalással képes összetörni Lesnar agresszív támadássorozatát. Viszont még van egy kis hiányérzete, hiszen nem tudták befejezni a bunyót, ami miatt szeretné itt és most a napos és gyönyörű Kaliforniában arra felszólítani azt a nagy gorillát, hogy sétáljon ki az arénába és folytassák, ahol legutóbb abbahagyták.
Viszont nem Brock érkezik, hanem a Chairman lánya, Stephanie McMahon. Steph a szorítóba sétál az Interkontinentális Bajnok mellé, ahol elmondja, hogy az előző RAW-n kétségtelenül kemény verekedést tekinthettek meg a nézők, aminek a végén megjelent a bejáratban Roman Reigns. Amíg a Bestia pedig az érkező Powerhouse-ra figyelt Dean egy nem túl szabályos és sportszerű mozdulattal ágyékon vágta a Bestiát. Viszont Steph ekkor felteszi a kérdést, hogy vajon mi történt volna, ha nem jelenik meg Roman Reigns? A Fastlane-en Dean élete legnagyobb lehetősége előtt fog állni, hiszen ha legyőzi Roman-t és Brock-ot, akkor a Lunatic Fringe mehet majd a WreslteMania főeseményére, ahol az ellenfele nem más lesz, mint a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka, Triple H. Viszont most még egy másik komoly kihívással kell megbirkóznia Dean-nek, hiszen meg kell védeni az Interkontinentális Bajnoki övét…Steph elindul kifelé, de visszafordul és kijelenti, hogyha Roman Reigns megjelenik és segít Ambrose-nak, akkor nem csak diszkvalifikációval ér véget a csata, de a Fastlane-en Ambrose szereplése törölve lesz, aminek értelmében csak Roman és Lesnar csapnának össze egymással. Nehéz döntés, vagy a Fastlane küzdelem vagy az Interkontinentális öv…

Fatal 5 Way Meccs – Interkontinentális Bajnoki öv)

Dean Ambrose-nak négy ellenféllel kell szembenézni, akik nem mások mint: Kevin Owens, Stardust, Tyler Breeze és Dolph Ziggler. A küzdelemhez sorban egymás után megérkeztek a felek, majd megszólalt a harc kezdetét jelző gongszó. Egy pörgős küzdelmet láthattunk, aminek a végén Dean Ambrose próbálkozott egy Dirty Deeds-el. Dolph Ziggler érkezett, aki a Lunatic Fringe célpontjának, Stardust-nak kiosztott egy Zig Zag-et. Tyler Breeze kivágta a szorítóból a Show-Off-ot, ami után KO jelent meg és egy Pop-Up PowerBomb-al fogadta a Selfiekirályt. Kevin Finisherjét követően Breeze nem volt képes kirúgni a kopogtatásból, így a mostani RAW első összecsapásán egy övszerzést tekinthettünk meg. Owens ezzel 2x-es Interkontinentális Bajnoknak mondhatja magát.

Dean a Backstage-ben egy rövid interjút ad Renee Young-nak, amiben elmondja, hogy az övet elvesztette, viszont ez nem fogja megtörni a lelkesedését. A Vezetőség elvehet tőle minden egyes apró dolgot, viszont ilyenkor csak motivációt és inspirációt kap, ami segíteni fogja abban, hogy a Fastlane-en megverje Brock Lesnar-t és Roman Reigns-t. Végül pedig úgy érkezik a WrestleMania-ra, mint egy kihívó, akinek nincs mit veszítenie és szembe fog nézni Triple H-el, aki csakis veszthet.
Szintén a kulisszák mögött Kevin Owens is megjelenik Renee Young mellett, akinek elmondja, hogy megmondta mindenkinek az igazságot és megjósolta, hogy vissza fogja szerezni azt az Interkontinentális Bajnoki övet, ami igazából hozzá tartozik. Dolph Ziggler érkezik, aki először is szeretne gratulálni KO-nak, majd kijelenti, hogy Kevin-nek kell egy kihívó, Ziggler pedgi többször is ringbe szállt ellene az elmúlt időszakban, így szeretné ha Ő lehetne Owens ellenfele a Fastlane-en.

A ringbe ezt a szegmenst követően a New Day csapata érkezik, akik a rövid beszédükben megvitatják a február 7-én megrendezett SuperBowl-t, amiben a Carolina Panthers alul maradt a Denver Broncos-al szemben. Ez természetesen nem tetszett az Anaheim-i közönségnek, akik ki is fejezték véleményüket a Tag Team Bajnokok mondanivalójával kapcsolatban.

Mark Henry vs Big E.

A World’s Strongest Man érkezett, aki félbeszakította a trió beszédét. Egyből elindult egy küzdelem, amiben Big E. ellen léphetett Mark ringbe. A harc végén a Tag Team Bajnok könnyedén felkapta a vállára az óriást és értékesítette a Big Ending-et, ami után kopogtatással volt képes megszerezni a győzelmet.

A szorítóban Byron Saxton jelenik meg, aki felkonferálja azt a hölgyet, aki Charlotte ellen léphet majd ringbe a következő PPV-n, Brie Bella. A bevonulása alatt visszatekinthetünk Daniel Bryan szegmensére, amiben Daniel bejelentette visszavonulását. A videót követően a közönség egy emberként kezdte el felváltva a “Yes” valamint a “Let’s go Bryan” hangokat kántálni. Byron feltette az első kérdését Daniel-el kapcsoltban a hölgynek, aki belekezdett a válaszába, viszont Charlotte érkezett, aki félbeszakította Bella-t.
A Díva Bajnok belekezd a mondanivalójába, aminek a legfőbb célja, hogy a visszavonuló Daniel-t állítsa a középpontba. Elmondja, hogy ezzel a sérüléssel elvesztett mindent, a munkáját és a gyerekkori álmát, ami minden bizonnyal borzalmas lehet. Milyen nagyon fájdalmas lesz látni majd Bryan-nek, hogy Brie vereséget fog szenvedni a Fastlane-en és nem tud tenni semmit sem. Brie szerint viszont Daniel 100 %-ban támogatja Őt és megkeresi annak módját, hogy minél inkább vele lehessen minden egyes pillanatban. Új fejezetet keres az életében, de Ő nem halt meg, még mindig az a Daniel Bryan, akit mindannyian nagyon szeretünk…A beszélgetésük végén Charlotte kijelenti, hogy inkább Brie hagyjon fel a WWE-ben való szerepléssel és támogassa a nehéz időszakot megélő férjét és a sérült nővérét. Nem címmeccs kell neki, hanem a családja, ezért inkább menjen haza és legyen jó nővér és feleség. Bella ekkor mosollyal az arcán azt feleli, hogy Charlotte csak össze szeretné zavarni a fejében lévő gondolatokat, mert fél attól, hogy nem lesz képes legyőzni Brie-t a Fastlane-en. Végül egymásnak estek a hölgyek, ahol Brie használta férje ikonikus rúgásait, ami alatt a rajongók egy emberként kiáltozták a “Yes szót”.

AJ Styles vs The Miz

A küzdelmet Chris Jericho a kommentátorok mellől figyelte, amiben Styles ismét bebizonyította, hogy miért érdemelte ki a Phenomenal becenevet. A harc a Calf Crusher-t követően ért véget, amiből Miz nem tudott kiszabadulni, így kénytelen volt feladni a küzdelmet. Az összecsapás befejezését követően Chris és Styles keveredtek beszélgetésbe, amiben AJ elmondta, hogy Y2J-t teljesen felemészti felülről, hogy Styles a legelső WWE csatájában legyőzte a sokszoros Világbajnokot. A rajongók természetesen egy visszavágót szeretnének látni a Fastlane-en, aminek a lehetőségét a Phenomenal is felhozza. Chris elgondolkozik rajta majd kijelenti, hogy csütörtökön a SmackDown-ban válaszol a kihívásra…

A Dudley Boyz érkezik a ringbe, akik arról a támadásról beszélnek, amivel egy heel turn-t vettek és kiharcolták a közönség ellenségességét. Kihívnák a ringbe az Uso srácokat, akik nem jelennek meg, amit a duó az előző adáson való támadásnak tud be. Elmondják a rajongóknak, hogy remélik jól szórakoztak eddig, hiszen ezen túl nem fognak asztalokat használni a küzdelmeik alatt. Mindenki visszanézheti a Dudley Boyz legjobb pillanatait a WWE Network-ön, viszont amikor a “We Want Tables” kántálás megszólal süket fülekre fog találni a nézők hangja, hiszen a duójuk egy pillanat erejéig sem fog törődni azzal, hogy mit akar a publikum.

Paige vs Summer Rae

A hölgyek harcában Summer egy eléggé furcsa kopogtatással szerezte meg a győzelmet. Egy szimpla fordítással pin-be fogta ellenfelét. Paige képes volt kirúgni a kopogtatásból, viszont a kopogtatás továbbá is érvényes volt, ami miatt a játékvezető véget vetett a küzdelemnek Summer győzelmével. Lehet vitatkozni a harc végkimenetelén.

A szorítóba ezt követően Paul Heyman érkezik, aki szokása szerint udvariasan bemutatkozik majd rátér a Fastlane-en esedékes küzdelemre, amiben részt fog venni a mentráltja. Arra kéri Roman Reigns-t, hogy jelenjen meg a szorítóban és hallgassa végig Paul mondanivalóját, amit szeretne egyenesen az arcába mondani a menedzser. Roman eleget tesz a kérésnek és megjelenik a szorítóban, ahol egyből kezet fog Heyman-el. Paul köszöntet mond neki, hogy kisétált ide és egyből a Triple Threat csatát kezdi el latolgatni. Szerette volna kicsit felkészíteni Roman-t arra, hogy mi is vár majd rá és Dean Ambrose-ra, amikor belépnek a szorítóba a Bestia ellen. A mondókáját követően Roman köszönetet mondott Paul-nak, amiért felhívta erre a figyelmét, hiszen nagyon kevesen beszélnek ilyen őszintén és egyenesen az emberhez a WWE-ben. Ezt Reigns rendkívül korrektnek és sportszerűnek tartja, viszont nem fog megváltozni a Brock-ról alkotott képe. Roman meg fog tenni mindent annak érdekében, hogy a WreslteMania-n harcolhasson Triple H ellen és visszaszerezze a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. Neki sincsen vesztenivalója, ezért képes mindent bekockáztatni a siker érdekében.
Újra kezet fogtak Paul-al, majd a mentor elhagyta a szorítót, amit követően egyből érkezett a Dudley Boyz duója, akik nekiestek Roman-nek. Reigns segítségére Dean Ambrose sietett, akik közös erővel képesek voltak felül kerekedni a sokszoros WWE Tag Team Bajnokokon. A bunyót követően Ambrose és Roman lepacsiztak egymással, ami után a Lunatic Fringe elkapta “testvérét” egy hirtelen mozdulattal, hogy értékesítse a Dirty Deeds-et. Roman képes volt ellökni magától Dean-t, ami után értetlenül nézett Ambrose-ra.

Heath Slater vs Zack Ryder

Egy rövid csatát láthattunk, amiben Zack vereséget szenvedett a Social Outcast főnöke ellen.

The Lucha Dragons és Neville vs The League Of Nations

A 6 Man Tag Team küzdelemben Alberto Del Rio Finisherje volt a döntő, amivel egy kemény rúgást mért Sin Cara-ra. A Luchador végül nem volt képes kirúgni a kopogtatásból, ami után a League Of Nations megszerezte a győzelmet.

Becky Lynch vs Naomi

A Team B.A.D. ismét összeállt pár hete, azonban Tamina és Naomi komoly verésben részesítették Sasha-t, ami miatt létrejött egy küzdelem, ami majd a Fastlane-en kerül megrendezésre. Tamina és Naomi duója fog szembe nézni Sasha és Becky párosával. Azonban a mostani RAW-n Lynch harcolhatott 1:1 elleni küzdelemben Noamival szemben, ahol jól szerepelt. Annyira képes volt nehéz helyzetbe hozni ellenfelét, hogy Becky Finisherjét követően Naomi nem volt képes kiszabadulni a szorításból, így feladta a harcot. A küzdelem végét követően Tamina nekiesett a győztesnek, akinek a segítségére Sasha Banks érkezett.

Big Show vs Braun Strowman

A küzdelem előtt Bray mondott pár szót az előző RAW-n megrendezett támadásáról, ami után Big Show jelent meg az arénában. A két óriás összecsapását végül Show nyerte, azonban csak diszkvalifikációval volt képes megszerezni a győzelmet. Ahogy a Wyatt Family nekiesett az óriásnak, Ryback érkezett. Azonban ketten sem tudták felvenni a versenyt a Wyatt-ekkel szemben, így vörösbe borult az aréna és a ring aljából emelkedett ki Kane, akinek volt mit törlesztenie.

Ezzel zárult a RAW, aminek a főeseményén nagyon hosszú idő után ismét Big Show szerepelt. Csütörtökön a cég jelentkezik a SmackDown-al, amit követően vasárnap megtekinthetjük a Fastlane-t.

20 című bejegyzés “WWE RAW 2016. február 15. – A Fastlane kapujában” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Smackdown Match-ek

  Roman&Dean vs. Dudley boyz

  Ryback vagy Kane vs. Rowan vagy Harper

  Tamina vs. Sasha

  Sin Cara vs. Albertooooooo del rioooo

  Anyirrra kiszámitható….pfffff

  Kedvelés

 2. 10 év után beretta lelép..mert tele van a töke h jobber csicska,ennyi.Igaza van.5 x inter bajnok és ennyi,közben meg simán lehett volna wwe bajnok is..Majd máshol megbecsülik,tehetséges pankrátor.Sok sikert neked!

  Kedvelés

 3. Itt az lesz, hogy elcseszik Ambrose karakterét! A közönség oda van érte, ezzel arányosan szerintem anyagilag is sok pénzt hoz már különböző cuccok eladásával. Belőle csinálnak heel-t. Pedig neki, ez a fél vagy teljesen őrült face karakter áll jól. Szerintem majd “valamit” elkövettetnek vele, és általa próbálják majd Reigns-t ismét megkedveltetni, mert olyan nincs, hogy ne Reigns legyen a főszereplő, bajnok, igazság élharcosa… Olyasmire gondolok, hogy ketten valami heroikus küzdelemben Lesnar fölé kerekednek, aztán egy csalással Ambrose nyer. WM-en megnyeri az övet és mehetnek egymás ellen a Reigns-sel. Egészen addig húzzák majd ezt, amíg vissza nem tér Rollins, aki majd követeli a jogos jussát, az övet. Na, ez milyen lenne/lesz?

  Kane&Ryback&BigShow vs. Wyatt family. Ez még jól is elsülhet!

  Ismét bajnok lett a puhos csávó? Neeeeeeeeeeeee! Bárki csak Ő ne! Inkább R-Truth, vagy Michael Cole vagy akárki. Csak ne Ö. Semmi nincs benne ami ide kell. Szerintem. Fogynia kellene, gyúrnia kellene, mert ebben a szakmában ezzel a külalakkal SOHA nem lesz eladható!

  Kedvelés

 4. Istenem ti tényleg elhiszitek hogy Ambrose megy a WM-re?
  Csak azért vették e tőle az övet hogy az emberek higgyék azt hogy ezzel ő is esélyes.
  Ezért volt az a kis összekoccanás Brock-al a múltkor,és ezért kellett ez a fél Dirty Deeds Reigns-nek.
  Ezek arra kellettek hogy ne legyen annyira egyértelmű a végkimenet,de ettől még ugyan olyan papírforma lesz,Reigns nyer és az övet is megnyeri,erre a nyakamat teszem.
  Csak szegény Deant sajnálom,mert a végén ő fog koppanni.
  Ezzel elkerült az ic közelből,a wm-re pedig Reigns megy…
  Mondjuk nagyot néznék ha kiderülne hogy tévedek,és mégis meglépik valamelyikük heel turn-ját,és összedobnának egy érdekes storyt esetleg egy Brother vs Brother a wm után,vagy Triple Threat a wm en…..

  Kedvelés

 5. Bajnok könnyedén felkapta a vállára az óriást és értékesítette a Big Ending-et..

  Hát nem tudom én nem láttam volna hogy be vitte csak azt hogyle eset a válárol és az oldalát fájtatta Hanry . Big E meg azt se tudta mivan oszt le kopogtatta .

  Kedvelés

  1. Azt én is csak lestem,mikor leesett Henry,s mitől lett kopogtatás,de ha jól értettem belekönyökölt az oldalába…..De néztem nagyot,h mivan….

   Kedvelés

 6. Ez az!!! Ezt az Ambrose turn-t már régóta várom. Kirááály!! Kilép a Fastlane-en Reigns árnyékából és megnyeri a mecset!!!
  Jessssssz!

  Kedvelés

 7. Szerintem egyre valószínűbb, hogy Ambrose nyeri a fastlane-t és aztán a főövet. Elég csak megnézni a rajongók reakcióit a Royal Rumble óta Reigns megint kivan fütyülve minden mozdulata után. 1-2 hónapig poén volt, hogy szétszedi az authority-t, de mostanra ez is unalmassá vált. Egyszerűen Reigns nem jó a mikrofonnal, nem jók a promói ami vagy az ő hibája vagy nem hagyják kibontakozni amit semmilyen szempontból nem tartanék logikusnak szóval inkább az előbbi. Ez esetben ő is beállhatna Heyman mögé aki promózza a meccseit aztán rendben lenne mint Lesnarnál aki szintén egy fos ha meg kell szólalni, de elhisszük neki, hogy a puszta gondolataival össze tudja törni a másik gerincét. Mindenesetre ahhoz több idő kell, hogy ezen változtassanak szóval Dean az egyetlen normális opció aki lehet WWE bajnok. A rajongók szeretik és ott van kb minden héten ami Brockról egyáltalán nem mondható el.

  Kedvelés

 8. Ambrose övbukása remélem a WWE övhöz juttatja mert amikor megnyerte az IC övet azt akarták vele hogy hosszú ideig birtokolja mert elméletileg már a WM-en megnyerte volna de nem így lett mert amikor a létrára esett nem engedték vissza és így nyert Bryan…na vajon akkor miért bukhatta az övet ha nem ő nyeri meg a főövet? legalábbis az én logikám szerint….Roman győzelem értelmetlen lenne mint ahogy mindenki mondja nem áll jó neki ez a lázadó face karakter tényleg baromi gyenge és nem az ő stílusa…Owens ismét bajnok ez jó örülök mert baromi tehetséges és van karizmája Tylert viszont sajnálom és nem azért mert ő lett lepinnelve hanem amit leművelnek vele Truth 10 másodperc alatt megveri….igen az akit csak bohóc jobbernek használnak a Rumble-n is bebizonyosodott ahogy mindig…de Tyler…..az RR-en az ő bejövetele fogott meg a leginkább (AJ után) kár hogy olyan rövid ideig tartott….tetszett hogy Ambrose ha csak egy pillanatig Roman ellen fordult csak a pacsi nem kellett volna a végére és az a közönségnek sem tetszett ahogy hallottam :DD
  Sasha&Becky és a Naomi&Tamina feud is érdekel imádom a legelöl említett két leányzót :DD Sasha mostani bejövetele is elég “vagány”-ra sikeredett 😀 ledob fülbevalót gyűrűt és irány a ring :DD imádom :D:$
  Naomi is jó/lenne ha nem kellene állandóan Taminával együtt vergődnie…

  az adás vége meg háááát Braun nem meccsre való…oké legyen ott mint verő ember meg legyen ki üvöltsön de ennyi…a 3v3 még jó is lehet… meglátjuk mi sül ki belőle de az nem lesz oké hogy Braun kapjon pusht meg övet…Lesnar ellen…hogy a francba ? hagyjuk már…szerintem a ATGBR-t nem is neki kéne nyernie Henry nem lesz itt már sokáig kapjon már valamit ő is…Braunt meg hagyják amíg nem mutat valami biztató jelet, gondolják át mielött értelmetlen döntéseket hoznak mert még megbánhatják…és rosszabb később keseregni mint előtte értelmes döntést hozni….

  Kedvelés

 9. Az adás fény pontja az volt mikor Ambrose majd nem be nyomta Reingsnek a Dirty Deeds-et, látszott Vince papa nem merte ezt meg lépni, de legalább bukta az övet sajnálom érte de lehet valami nagy csavar lesz itt a Fastlane en 😀

  Ennyit ér nekik ŰHenry Big E elveri? ugyan már!!!

  Díváknál mint mondtam legjobban Becky TT meccsüket fogom várni!!

  Nem baj hogy KO lett az IC bajnok de ez a Styles,Jerico feud IC övvel lenne jobb, mondjuk Styles nem rég jött ide és tulzás is lenne egyből öv közelébe nyomni.

  Big Show vs Fekete Bárány: Lemondhatnak arról hogy Lesnar ellen küldjék a Bárányt mert sokat kell még neki fejlődnie de nagyon!! Vissza jött Kane de miért? Lefogadom lesz majd a Fastlane re egy 6 emberes TT meccs és Wyatték megint nyernek tuti biztos!!!

  Dudley Boys mi lett velük te jó isten!! Inkább hagyják rá az egészet és csináljanak mást, komolyan akik látták öket ez előtt vagy 15 éve és most?? Vince papát fejbe lőném érte!!

  Minden esetre és bizakodó vagyok hogy lesz valami csavar a Fastlane re és nem az a személy megy HHH ellen akire mind gondolunk, reménykedem.

  Kedvelés

 10. Értékelhettelen…3d fiuk vs ratyi tesok?Nem érdekel

  Ha még nem láttuk volna a ring 4 sarkán Kane játékszereit,talán meglepi lett volna a feltűnése,de így..meg a ring elől mászik elő..amikor elrabolta júdást,az hatalmas volt,mint arégi szép időkben,de ez pfff
  És amúgy,Kane megint visszatért,és megint a család ellen..és miért?Ennyire nem tudnak mit kezdeni ezzel a LEGENDÁVAL???????????????????????????????????????
  Kár érte..itt már nem fog elérni sajnos semmit..
  Esélyt szavaztam fekete báránynak,de annyira lomha bugyuta idétlen tehetségtelen,egy nagy rakás szar..ok sztori,de egyedül se bír el hegyomlással már kb 3 x?mit akar lesnartol akkor?
  Meg amikor Kane meg show egyszerre dobják ki a ringből..ez a pali még ki esni sem tud rendesen..szánalmas..

  békapofa bukta az övet,remek,ko a bajnok ismét,rem nem folytatódik a feudjuk..remélem békapofa nyer és megy hunter ellen,izgalmas lenne,minden más lehetőség szánalmas lesz,de úgy is kentaur megy az övért,ki más menne..

  jó hájmen csaj lehett volna kentaurbol,a csicska…feloszlása után,de ez az erőltetett baby face fejedelem pfffff müzli még mindig no 1 ebben de egyre közelit a málészájú…

  Kedvelés

  1. De oda vagy állandóan Kane-ért. Elismerem hogy volt amikor izgalmakat hozott a WWE életébe, de most még ha jó sztorit adnak is neki úgy mint a nagy pusztító szörny…rendben…csak azabaj ezt láttuk kismilliószor és baromi unalmas mostanra már(magam nevében beszélek). Ráadásul már a meccsei is dögumalmasak, üt-rúg néhányat, chokeslam chokeslam hátán esetleg néha befigyel egy tombstone ha épp megengedik neki. Kane, Taker, Bigshow leszarom hogy legendák el kell felejteni őket. Jericho is minek jön vissza állandóan azért hogy jobboljon az új feltökekvő sztároknak. Nekem az se nagyon tetszik hogy Triple H lesz a main event a WM-en. Miért nem lehet másoknak adni ezta lehetőséget?

   Kedvelés

  2. Az általad favorizált család már sajnos kezd lesüllyedni a középszerbe, mert máshova így együtt nem is valók. Rowan meg Strowman átlag alatti pankrátorok. Wyatt átlagos, de még fiatal, fejlődhet a ringben. Mikrofonnal nagyon jó, de a birkózó tudása még közel sincs hozzá. Harper az, aki tényleg hozza a push-hoz elvárható szintet, de egyedül, meg Wyatt mikrofonjával is kevés ez négyüknek. Remélem Kharmát behozzák melléjük Sister Abigail-nek most, hogy a TNA-ből kirúgták. Az nagyon sokat dobna rajtuk.
   Kane tényleg egy legenda, de remélem, még kap egy övet a végső búcsúja előtt. Vannak még villanásai, megérdemelne egy címet. Mondjuk az interkontinentálist simán. De megnézném még Lesnar ellen is, ha fel van turbózva a harcra.

   Kedvelés

   1. Én azt veszem észre hogy a Wyatt family kezd ellaposodni, olyan mintha minden egyes feudjuk ugyanaz lenne, mind1 ki az ellenfél. Én sztem Wyatt-et a főöv közelébe kéne engedni, az szerintem változatosságot hozna karakterüknek.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!