WWE RAW 2016. február 29. – Előzetes

WWE-Raw-2014-1024x576

A Monday Night RAW eheti adása a Tennesse állam béli Nashville-ből jelentkezik. Kíváncsian várhatjuk miként fonódnak tovább a cselekmények, miközben haladunk a WrestleMania felé vezető úton. 

The Undertaker visszatér ezen az adáson, és minden bizonnyal szemtől-szemben láthatjuk leendő ellenfelével, hisz Shane McMahon is részt vesz a RAW-n. Kettejük mérkőzését a WrestleMania-ra egy hete jelentették be, amikor is Vince McMahon kikötötte, hogy ha Shane képes lesz legyőzni a Phenom-ot a Mania-n, akkor megkapja a RAW irányítását. Kettejük összecsapása ráadásul egy Hell in a Cell ütközet lesz majd, ahol is a DeadMan igencsak otthon érzi magát. Ma tehát a Survivor Series óta először láthatjuk The Undertaker-t, aki minden bizonnyal kifejti véleményét a közelgő mérkőzésről, amihez minden bizonnyal Shane-nek is lesz egy két szava.

Dean Ambrose részvétele is ismert az adásra. Mint ismert a Lunatic Fringe egy elég kemény verést szenvedett el a Fenevadtól kétszeresen is egy hete, de Dean-t ez nem gátolta abban, hogy kihívást intézzen Lesnar-hoz a Halhatatlanok színpadára. Kettejük csatája egy No Holds Barred Street Fight lesz, amivel kapcsolatban ma biztosan hallhatjuk szót ejteni Ambrose-t.

Hogy a hölgyek se maradjanak ki a sorból, rendeznek ma egy Number 1 Contender összecsapást, melynek győztese kihívhatja a Díva bajnokot a WrestleMania-ra. Sasha Banks és Becky Lynch is egyaránt egy WrestleMania pillanatra vágyik, de ehhez egymáson keresztül vezet az út, na meg persze a címvédőn. Melyikük lesz képes megalapozni örökségét azáltal, hogy esélyes nyílik megnyerni a bajnoki címet?

Kevin Owens egy hete kihagyta a RAW-t, ma viszont minden bizonnyal már láthatjuk a címvédő IC bajnokot, akinek egyenlőre nem körvonalazódik történet, de főként címvédés a Mania-ra. Egyes beszámolók szerint AJ Styles lesz a kihívója, aki sikerrel vívta meg első WWE-s feudját Chris Jericho ellenében. Az kétségtelenül biztos, hogy ha ezt a két szupersztárt összeengedik a WrestleMania-n, szemkápráztató ütközetet láthatnánk.

Roman Reigns egy hete brutális verésben részesült Triple H-el szemben, aki akkor nem mint a szervezet COO-ja, hanem mint The Game s egyben a WWE Nehézsúlyú bajnok lépett az arénába. Véresen komolyan adta Roman tudtára, hogy mi vár rá a WrestleMania-n, de valószínűleg a BigDog-ot ez nem fogja elriasztani, és ma megpróbál visszavágni The Game-nek.

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!