WWE RAW 2016. január 11. – Hangolás a Royal Rumble-re

raw160111

A RAW 2016. január 11-én egy visszatekintéssel indul, amiben az előző hétfő eseményeiről kapunk egy rövid összefoglalót. Roman Reigns Sheamus ellen szállt ringbe a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki Bajnoki övért, ahol a Speciális Bíró nem más volt, mint a szervezet Chairman-je, Vince McMahon. Hosszas és fordulatos csata után végül Roman képes volt kopogtatással megvédeni a címét. A Főnöknek ez egy cseppet sem tetszett, ami miatt megváltoztatta a közelgő PPV-n esedékes Royal Rumble csatát. Roman Reigns kénytelen lesz feltenni a Bajnoki övét a 30 Emberes Top Rope küzdelemben…

Az aréna bejáratánál felsorakozik a cég teljes Roster-ja, akik onnan figyelik a ring felé sétáló Stephanie és Vince bevonulását. Az egy héttel korábbi történéseket figyelmen kívül hagyva mosolyogva érkeznek a kötelek közé, ahol mikrofont fognak. Elmondják, hogy a következő PPV-n valaki megkaphatja a hőn állított “The Man” címet, hogyha képes lesz kiejteni a felső kötél felett Roman Reigns-t, azonban ha ez senkinek sem sikerül, akkor a Big Dog nem csak megvédi a Bajnoki övét, hanem történelmet ír egymás utáni két Royal Rumble győzelemmel. A Chairman kijelenti, hogy minden egyes Szupersztár csakis saját magára számíthat és saját magát képviseli ebben a küzdelemben, pont mint Dolph Ziggler, aki hátat fordított csapattársainak a SmackDown-on és kivágta Goldust-ot a ringből. Hosszú évek után talán most jött el a Show-Off ideje. Steph megemlíti, hogy nagyon jól sikeredett az első éve Kevin Owens-nek, aki szintén komoly esélyese lehet ennek a harcnak. A Főnök elgondolkozik és furcsa energiát érez, hiszen a New Day jutott eszébe, aminek mindhárom tagja elindul majd a csatában…Ekkor sötétségbe borult az aréna és a Wyatt Family négy tagja jelent meg a kommentátori asztalnál. Bray elmondta, hogy “Anyone, but You” hiszen bárkit választhatott volna, azonban Roman a kiszemeltje, pont úgy, mint kettejük legutolsó viszályánál. A Chairman egyet ért vele, ami után kijelenti, hogy szóba kerülhet még a Bestia, akinek a megjelenését már előre bejelentették a mostani RAW-ra.
Vince viszont nem tudja folytatni a mondókáját, hiszen ismét félbeszakítják. Ezúttal Roman Reigns zenéje miatt volt kénytelen abbahagyni a beszédet. A WWE Nehézsúlyú Világbajnoka a közönség soraiból érkezik, ahol jó pár szurkoló gazdagodott egy élménnyel, hiszen pacsizhattak a címvédő Szupersztárral. Ahogy megérkezett Vince és Steph mellé a ringbe, a hölgy megkérdezte ironikusan, hogy azért érkezett-e ismét, hogy lezúzza az apját? Vince gyorsan rávágta, hogy nem hinné, hiszen szerette volna elkerülni a Superman Punch-ot. Roman elmondja, hogy nem McMahon miatt van itt, nem akar verekedni, szimplán csak egy kérdést akar feltenni a Vezetőségnek: Mi történik, ha Roman képes lesz nyerni? Stephanie hatalmas nevetésben tört ki, hiszen teljesen valószínűtlennek gondolja, hogy Reigns képes legyen megvédeni a címét egy Royal Rumble győzelemmel. Vince azonban fel lett csigázva ezzel kapcsolatban és szeretne egy kisebb ízelítőt nyújtani mindenkinek, hogy mi is várható majd. A mostani összecsapásban minden egyes Szupersztár meg fog jelenni az egyik sarokban, akik majd szembe szállnak Roman Reigns ellen egy “One vs All” csatában a mostani RAW főeseményén. Hogy kicsit letisztázzák Roman-nek a helyzetet, amikor azt mondták, hogy “All” akkor úgy gondolták, hogy minden egyes Szupersztár Reigns ellen lesz, beleértve Dean Ambrose-t. Vince viszont nem hiszi, hogy Ambrose is részt fog venni ebben a küzdelemben, hiszen a Lunatic Fringe az adás első összecsapásában fog harcolni…Ekkor Dean-t hátulról a Kelta támadta meg.

Dean Amrbose vs Sheamus

A küzdelem sokáig tartott, kemény és fordulatos volt, amiben a játékvezető kénytelen volt dupla kiszámolással véget vetni a harcnak. A két harcos a szorítón kívül annyira belemerült a csatába, hogy egy cseppet sem törődtek a mérkőzésvezetővel, aki közben 10-ig számolt a szorítóban. A bunyó hevében Sheamus-t alaposan nekivágta Dean a ring sarkánál elhelyezkedő oszlopnak, ami miatt komolyan megsérült a Kelta Szupersztár homloka. A véressé fokozódó adok-kapokba becsatlakozott Kevin Owens is, aki nagyon durva verésben részesítette az Interkontinentális Bajnokot.

A Backstage-ben Renee Young készített Dean Ambrose-al egy interjút a támadással kapcsolatban, ahol a Lunatic Fringe arra kérte a hölgyet, hogy érintse meg a nyakát. Renee kitapogatta Dean pulzusát, ami után Dean elordította magát, hogy még mindig él és lélegzik, ami nagyon rossz hír KO-nak.
Szintén a kulisszák mögött Paul Heyman találkozott a Chairman-el és Steph-el. Mindenek előtt szeretett volna nagyon boldog új évet kívánni, amit követően előáll egy ötlettel, hogy a Royal Rumble győztesnek a WrestleMania-n kelljen megvédenie a Bajnoki övét Brock Lesnar ellen. Azonban Vince gondolkodás nélkül kijelenti, hogy nem tetszik neki az ötlet. A hölgy arra kéri őket, hogy inkább ezt csukott ajtók mögött beszéljék meg, ne pedig a folyosón.

Stardust vs Titus O’Neil

A mostani RAW második összecsapásában Titus és Stardust csaphattak össze egymással. Egy viszonylag rövid küzdelmet láthattunk, amiben végül a győzelmet O’Neil tudta megszerezni kopogtatással.

Elsötétült ismét az aréna és a bejárat felől csak egy világító dzsekit láthattunk, ami egyet jelent: Érkezik az arénába Chris Jericho. A szorítóba vonul, ahol a mondanivalóját a rajongók zsivaja előzi meg, a tömeg egy emberként kiáltozza a “Y2J” becenevet. Chris szeretne mindenkit sok szeretettel köszönteni a “RAW is Jericho-n”, valamint a Highlight Reel visszatérésén. Chris elmondja, hogy hatalmas vihart kavart a közösségi médiában a visszatérésével, hiszen minden egyes portálon a WWE rajongók róla szóló posztokat és kiírásokat tettek közzé. A mondanivalóját a New Day csapata szakítja félbe, akikkel már egy héttel korábban összetűzésbe keveredett. Természetesen nem maradhatott ki a szócsatából a 2015-ös Év Tag Team csapata, az Usos sem. Egészen addig folyt a mondatok párbaja, amíg ki nem alakult a felek közt egy küzdelem.

The Usos vs The New Day

Chris a ring mellől támogatta az Ikrek duóját, míg a másik oldalon Xavier szorított csapattársainak. A harcban Woods ismét megragadott minden egyes kisebb alkalmat, hogy megzavarja a küzdelmet, ami miatt Chris egy nagyon komoly büntetésben részesített. A rocker eltörte Xavier harsonáját, ami után a New Day tagja “rendkívül intelligensen” reagált a hangszer megsemmisítésére. Végül egy szimpla kopogtatással nyerni tudtak az Uso Ikrek, akik Jericho-val együtt ünnepelhették a sikerüket.

A Backstage-ben Paul és Steph diskurálnak, ahol a mentor próbálja tovább győzködni a Vezetőséget, hogy hatalmas húzás lenne, ha a győztesnek Brock Lesnar ellen kellene majd megvédnie a Bajnoki címét a WreslteMania eseményén. A hölgy nem igazán szeretné megadni Paul-nak, amit akar, amire a menedzser kijelenti, hogy menjen csak oda a férjéhez és az apjához, majd mondja meg mindkettejüknek, hogy Lesnar nem fog mást elfogadni. Stephanie ekkor határozottan válaszol, hogy Paul menjen oda az ügyfeléhez, Lesnar-hoz és mondja meg neki, hogy Vince McMahon úgy döntött, hogy Brock is részt fog venni a 30 Emberes Royal Rumble csatában.

The Wyatt Family vs The Social Outcast

A küzdelem előtt JBL lépett be a ringbe, aki egy rövid videót konferált fel, amiben nem mást láthattunk mint Sting-et, aki jelölve van a 2016-os Hall Of Fame avatásra.

A teljesen új Social Outcast csapat a Wyatt Family ellen kénytelen ringbe szállni. (Bizonyára ha fogadni lehetne a pankráció sportágára, akkor a bookiek nem ajánlanának túlságosan nagy odds-ot a Wyatt Family győzelméért.) A “Kivégzést” Ryback szakította félbe, aki nekiesett a Wyatt Family csapatának.

Alberto Del Rio vs Kalisto (United States Bajnoki öv)

Az előző SmackDown-on harcolhattak egymás ellen, ahol Kalisto képes volt megszerezni a győzelmet, ezúttal Del Rio-nak jobban kell figyelnie, hiszen ezúttal már a United States Bajnoki cím a tét. Hosszas, látványos és izgalmas csatát tekinthettünk meg, amiben egy szimpla fordítással váltott át Kalisto kopogtatásba, aki képes volt 3 másodpercig pinben tartani ellenfelét. Ezzel a sikerrel Kalisto megszerezte a WWE szervezeténél legelső egyéni Bajnoki övét.

Brie Bella és Charlotte érkeznek, hogy összecsapjanak egymással, azonban nem indulhatott el a küzdelem, mert Becky Lynch jelent meg a gong megszólalása előtt, aki nekiesett a Díva Bajnoknak. Végül két játékvezető kísérte ki Becky-t, ami után Ric dühösen kijelentette, hogy így nem hajlandó Charlotte harcolni…

One vs All

A küzdelemhez megérkezett Vince McMahon és Stephanie, akik a kommentátorok soraiból figyelték a történéseket. A Chairman Kevin-t választja ki, hogy először ringbe szálljon Roman Reigns ellen. Egy eléggé hosszas adok-kapok csatát láthattunk, amibe beleavatkozott több heel Szupersztár is. Végül az egész Heel karakter sereg berobbant a ringbe és megtámadták a Nehézsúlyú Világbajnokot, ami már nagyon tetszett a Vezetőségnek…
Brock Lesnar zenéje szakította félbe a bunyót. Látszólag a New Day nagyon örült a Bestia érkezésének, akik körülugrálták Lesnar-t, hogy támadja meg Roman-t. Azonban Brock emlékeztetett minket, hogy mindenki csakis saját magára számíthat a Royal Rumble-ön, így mindenkinek nekiesett, aki csak az útjába került.

Ezzel zárult a RAW, Lesnar a főesemény legvégén komoly pusztítást rendezett, ami miatt sokkal jobban várhatjuk a Royal Rumble PPV-t.

38 című bejegyzés “WWE RAW 2016. január 11. – Hangolás a Royal Rumble-re” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Majd meglátjuk Royal. Legelőször Page lett volna a jelölt, de akkor még javában sztoriban volt, így őt elvetették. Kíváncsi leszek kit hoznak be melléjük, mert akárki azért nem illik oda. Mondjuk ha lehet, ne egy szakállas nő legyen. 😀

   Kedvelés

 1. Egyem meg de aranyos!!Kis édes cukorfalat..
  Amúgy tényleg jó csaj,végre nem egy szilikon sablon díva maca..
  És nem mellesleg ku.. tehetséges.Nem apucika tolja előre…
  Meg nem az uracskája intézi a karrierjét..
  Csak így tovább csajszika!

  Kedvelés

 2. Szállítom Én az infókat skacok

  http://wwewrestling-news.blogspot.it/2016/01/last-man-standing-merkozes-bejelentve.html?m=1

  Nocsak nocsak,mint fő esemény?Tehetséges mindkettő,de békapofa olyan halvány bajnok…pffff kentaur seggéből előbújna,kikukucskálva,egyedül nem nagyon megy neki..pedig most lehetőséget kapott,bizonyíthat,jó meccseket tol,de ez a hülyén nézünk,kerge marha kóros,nagyoon erőltetett karaktere unalmas..
  Mindenesetre jó meccs is lehet belőle,főleg ha valaki közbeavatkozik..

  Kedvelés

  1. Grat Khalisto!Ha már Sincara nem jó Mystreio utódjának,akkor te leszel az.
   Tehetséges,megérdemli,h bajnok legyen,csak így pá pát kell mondanunk a törpe sárkányok nagyszerű tt párosának..Valamit valamiért ugyebár…
   el patronkával akár még jó kis feud is lehet főleg ha bejön egy 3.fél is,na meg ha patronka otthagyja végre a csicska nemzetet

   Egyre szánalmasabb és erőltetettebb békapofa egész karaktere..és unalmas..hót unalmas..ko hiába vergődik,bajnok nem igen lesz mostanában..bár kitudja.

   Hány tehetséges pankrátort is nyomott le és alázott meg kentaur pár pillanat alatt?5-6-7?
   A doom ivadékokat egyszerre ütötte le..egy superman ütéssel lol és ez tényleg lol..A két tehetséges panki egy ütésnyit ér..kemény..A többiek is..
   lesnar jött látott győzött,öröm volt nézni,ahogy kivégezte őket.hipócska rendesen nekirámadt!Öröm volt nézni!Lehet volt benne egy kis rögtönzés?Jó kis feud lehetne köztük..de nem lesz..
   A Wyatt family ügyesen kimaradt ebből a kis pajkoskodásból.Ők ha egymás után jönnek,nagy eséllyel top 10 ben is ott lehetnek,vagy legalább Wyatt..

   Mi is volt most ez a szánalmas valami a család és a..hogy nevezzelek benneteket?bohóc fc között?Ez rangon aluli volt..persze kell a töltelék meccs,de ez…és a veszett kutya minek jött?Kár erőltetni..ahogy a feudot is vele megy a hegyomlással..és ez az új jobber csicska ratyi összeverődés..mert még csapatnak se lehet nevezni..rosszabb mint slather vagy ki afas..nevét se tudom..neki volt egy ehez hasonló bandája..ratyik is voltak,3 at ki kukáztak,csak ő maradt..de ez még azt is felülmúlja..már csak fandango hiányzik és teljes a csapat…

   titus többet érdemelne ettől..csillaglánnyal vergődik..

   Jericho ezért jött???Ezért kárt volt…

   kentaur szegmens se maradhatott el ugye..az adás 80%a ismét róla szólt..szánalmas…fekszik,vergődik gurul bujkál lopott faltörő superman ütés lol és ennyi arepertoárja..

   Nos,vannak itt hírek.Legendává avatják nemsokára Stinget,a wwe ben..Azt a személyt,aki egész karrierje alatt 1 x sem engedett a sötét oldal csábításának,aki 1 x sem meccselt a wwe ben,hűen kitartott a szervezetéhez..Azt az embert,akit végül a karrierje végefelé..a csúcsok csúcsán csak megvettek kilóra…és a wwe ben..2 x meccselt..és mindkétszer kikapott..na ezt az élő legendát avatják LEGENDÁVÁ A WWE BEN..no comment
   de megérdemli,örülök neki csak hát…ez a wwe..mindegy,legenda,az egyik legnagyobb a szakmájában,függetlenül a szervezetektől.

   Állítólagos névsor a rr ön

   Roman Reigns
   Kalisto
   Dean Ambrose
   Kofi Kingston
   Big E
   Xavier Woods
   Brock Lesnar
   Chris Jericho
   Bray Wyatt
   Erick Rowan
   Luke Harper
   Braun Strowman
   Big Show
   Stardust
   Goldust
   Kevin Owens
   Jimmy Uso
   Jey Uso
   Titus O’Neil
   Ryback
   Alberto Del Rio
   Sheamus
   Dolph Ziggler
   Mark Henry
   D-Von Dudley
   Bubba Ray Dudley
   Adam Rose
   Heath Slater
   Bo Dallas
   Curtis Axel

   Nos,kentaur,a rokonai,a csicskái a spanjai,egy halom feláldozható jobber..sok face..a Wyatt family,lesnar,egy legenda,és egy szétváló legendás páros…remélem lesznek meglepetések..

   A bálor cub NAGYON izgalmas is lehet,ha jól felépítik őket,mert az levés lesz h egy nxt bajnok idejön és aztán becsicskul..mint owens..nagy kár érte is,bálorért még nagyobb kár lenne..ez jó kis brigád,ami összeverődött..szerintem a Wyatt family ellen fognak menni..
   Lehettek volna 3 an 5 en,de pont 4 en vannak..ha ha
   Meg ha már csapatban jönnek,nem hiszem h egyből a fő övért menne bálor..a kisebb övekért se..mi is marad?Csak a Wyatt family..és őket legyőzve kapnak nagy pusht..sajnos…

   http://wwewrestling-news.blogspot.it/2016/01/8-dolog-amit-wwe-megtanulhatna-az-nxt.html?m=1

   ENNYI!!!

   lesnar vs lentaur feudra számíthatunk
   Azt halottátok,h müzli l e meccseit nagylelkűen kentaurra ruházták át?Jól jön neki a sok győzelem pff ratyi tallér

   Nekem a wm után a kedvencem az rr de minden évben elbasszák..van érzékük hozzá.

   Ha rendes sztorit stb kap bálor idővel lehet Undertaker utódja..de úgy érzem elfogják rontani ezt is mint mindent
   Remélem a Wyatt family nem lesz face nem oszlik fel nem lesznek jobberek,kapnak rendes sztorit ellenfeleket és az övek közelébe is kerülnek..

   Mekkora lenne már egy lesnar vs fekete bárány feud!!! de ilyen SEM lesz..minek is lenne..a szamoai szopadék csetléseit és botlásait jobb lesz nézni idén is..

   Kedvelés

  1. http://wwewrestling-news.blogspot.it/2016/01/itt-van-brock-lesnar-hivatalos.html?m=1

   Nem vitték túlzásba..mintha az atyaúristen lenne..és ez az egész még jóval Undertaker legyőzése előtt kezdődött..túlvan értékelve..legenda lett,de nem a teljesítményével..
   Remélem hamarosan eltűnik,bármennyire is jó karakter,pusztító stb,hóóót unalmas
   Kimura?be van tiltva???látni akarom ahogy egy fekete bárányos feudot vagy hipócskával,vagy a veszett kutyával..de persze ilyenek nem lesznek..

   Kedvelés

 3. Na mindegy…
  Ez ám a lista,nem vitték túlzásba..
  Kibas..idénymunkás

  http://wwewrestling-news.blogspot.it/2016/01/itt-van-brock-lesnar-hivatalos.html?m=1

  Ez meg szánalmas és nevetséges,húzzák már vagy 2 éve.

  http://wwewrestling-news.blogspot.it/2016/01/itt-az-elso-kep-cm-punk-rol-az-ufc.html?m=1

  puncika még is mit remél?ufc ben lesnart kivégezték,a szart is kiverték belőle nem 1 x..igaz h bajnok lett,de inkább emlékszünk rá úgy mint lesnarra a nayg szájú áldozatra..Még is mit vár puncika?Vagy kap egy ellenfelet akit megverhet ugye..vagy a szart is kiverik belőle..
  Debütálhatna már!!!

  Kedvelés

 4. http://wwewrestling-news.blogspot.it/2016/01/itt-van-brock-lesnar-hivatalos.html?m=1

  Micsoa lista..kibas..idénymunkás.Mikor is lett lesnar ilyen nélkülözhetetlen?Még jóval Undertaker streakjének megtörése előtt..de miért is?

  http://wwewrestling-news.blogspot.it/2016/01/kep-sheamus-fejet-osszekellett-varni.html?m=1

  Ilyen az élet öcskös

  http://wwewrestling-news.blogspot.it/2016/01/itt-az-elso-kep-cm-punk-rol-az-ufc.html?m=1

  Ez szánalmas és nevetséges..már vagy 2 éve húzzák a debütálását.Vagy egy áldozatot kap akit megver,vagy a szart is kiverik belőle..még is mit vár puncika az ufc től?Ott akar érvényesülni,ahogy lesnart kivégezték?nem is egyszer..szarrá verték,alázták,bár bajnok lett,de inkább emlékszünk lesnarra mint az áldozatra..
  rip puncika

  Kedvelés

 5. Lesnar? Igen! Kár, hogy nem Ő fog nyerni. Már sokszor leírtam, Ő hiteles bajnok lenne. Erős, pusztító karakter és vagy egy évig lehetne írni a sztorikat, hogy milyen “álnok” cselszövéssel próbálja majd a vezetőség letaszítani a trónról. Habár, akkor átmenne face-be, vagy inkább amolyan face és heel közti valamibe, aki mindenkinek megadja ami jár. 🙂 És pont ezért lenne jó bajnoknak, még akkor is, ha havonta csak párszor jelenik meg.

  Cena sajnos nem lesz a meccsben, de remélem kap még egy lehetőséget majd a jövőben, hogy rekordot döntsön. Aztán vonulhat vissza.

  Kedvelés

  1. Volt már bajnok,fantom bajnok..alig jelent meg..szánalmas volt.Hiteles heel,jaja,de ez édes kevés volt tőle.júdást nem bírom,szar karaktere van stb,de vicc bajnokként MINDEN héten ott volt és meccselt.Igaz,h szánalom kategória volt az egész uralkodása,mindent beleértve..hobbitok,menekülés stb stb stb de MINDEN héten ott volt,ezért volt ő jó bajnok,pedig nem bírom…de elismerem a képességeit,és azt h kur.. sokat dolgozott tavaly.Szal ilyen bajnok kell,nem fantom bajnok,meg nem baby face fejedelem..

   Kedvelés

 6. Y2Jobber újra itt van, de rohadt unalmas az egész. Látszik már hogy a közönséget sem mozgatja meg annyira. 2012-ben mekkora heel karaktere volt, tejóég. Aztán feud punkkal…felejthetetlen számomra az extreme rules meccsük. Na meg amikor Jericho eltörte Punk fején a Whiskey-s üveget. Akkor oda kellett volna adni Chrisnek az övet szerintem. Dehát állandóan csak jobberkedik, aztán megy vissza a rock bandájába, meg TV show-k stb. így nem tudom élvezni, amit csinál. És még mindig durva a ringben.pedig 40fölött van. Emlékeztek arra az ugrásra a ketrec tetejéről? Így elvesztegetni egy tehetséget…..

  One vs All…hát persze Román Lames mindenkit elver, ez a dupla superman punch annyira szánalmas. Szegény Ascension-t is így elvesztegetni…Cody mellett sem alkottak semmit, pedig az még jó csapat is lett volna. Brock Lesnar legalább visszatért. Remélem újra bajnok lesz.

  Kedvelés

   1. Jericho-t nem hívnám legendának, neki minden fontosabb volt, mint a WWE. Tudja mindenki, hogy rühellem szénát, de ő legalább itt volt, csak a pankráció számított neki és a nézhetetlen karaktere és gyenge meccsei ellenére 100%osan erre összpontosított. Persze müzli sem legenda, félre ne értsen senki. Messze van ő is attól.

    Kedvelés

 7. Persze Broki bejön és kiüt 5 top szupersztárt még jó hogy a hobó család nem ment be bár őket is elintézte volna Superbroki…

  Kedvelés

 8. Ezt a RR-t kár lesz megnézni. Szinte tuti biztos hogy Roman nyer. Jó volna ha Brock nyerne persze csak ha nem tűnne el mint mikor bajnok volt. De személy szerint annak örülnék a legjobban ha Dean Ambrose nyerne de sajnos nincs rá esély. A névsor amit írtál remélem nem így lesz, hiányzik Neville és jó lenne ha NXT-s pankrátorok is mennének. Amúgy kedves adminok, hol van az NXT? Jó régen nem láttam már. Esetleg mikorra lesz várható?

  Kedvelés

 9. Grat Khalisto!Ha már Sincara nem jó Mystreio utódjának,akkor te leszel az.
  Tehetséges,megérdemli,h bajnok legyen,csak így pá pát kell mondanunk a törpe sárkányok nagyszerű tt párosának..Valamit valamiért ugyebár…
  el patronkával akár még jó kis feud is lehet főleg ha bejön egy 3.fél is,na meg ha patronka otthagyja végre a csicska nemzetet

  Egyre szánalmasabb és erőltetettebb békapofa egész karaktere..és unalmas..hót unalmas..ko hiába vergődik,bajnok nem igen lesz mostanában..bár kitudja.

  Hány tehetséges pankrátort is nyomott le és alázott meg kentaur pár pillanat alatt?5-6-7?
  A doom ivadékokat egyszerre ütötte le..egy superman ütéssel lol és ez tényleg lol..A két tehetséges panki egy ütésnyit ér..kemény..A többiek is..
  lesnar jött látott győzött,öröm volt nézni,ahogy kivégezte őket.hipócska rendesen nekirámadt!Öröm volt nézni!Lehet volt benne egy kis rögtönzés?Jó kis feud lehetne köztük..de nem lesz..
  A Wyatt family ügyesen kimaradt ebből a kis pajkoskodásból.Ők ha egymás után jönnek,nagy eséllyel top 10 ben is ott lehetnek,vagy legalább Wyatt..

  Mi is volt most ez a szánalmas valami a család és a..hogy nevezzelek benneteket?bohóc fc között?Ez rangon aluli volt..persze kell a töltelék meccs,de ez…és a veszett kutya minek jött?Kár erőltetni..ahogy a feudot is vele megy a hegyomlással..és ez az új jobber csicska ratyi összeverődés..mert még csapatnak se lehet nevezni..rosszabb mint slather vagy ki afas..nevét se tudom..neki volt egy ehez hasonló bandája..ratyik is voltak,3 at ki kukáztak,csak ő maradt..de ez még azt is felülmúlja..már csak fandango hiányzik és teljes a csapat…

  titus többet érdemelne ettől..csillaglánnyal vergődik..

  Jericho ezért jött???Ezért kárt volt…

  kentaur szegmens se maradhatott el ugye..az adás 80%a ismét róla szólt..szánalmas…fekszik,vergődik gurul bujkál lopott faltörő superman ütés lol és ennyi arepertoárja..

  Nos,vannak itt hírek.Legendává avatják nemsokára Stinget,a wwe ben..Azt a személyt,aki egész karrierje alatt 1 x sem engedett a sötét oldal csábításának,aki 1 x sem meccselt a wwe ben,hűen kitartott a szervezetéhez..Azt az embert,akit végül a karrierje végefelé..a csúcsok csúcsán csak megvettek kilóra…és a wwe ben..2 x meccselt..és mindkétszer kikapott..na ezt az élő legendát avatják LEGENDÁVÁ A WWE BEN..no comment
  de megérdemli,örülök neki csak hát…ez a wwe..mindegy,legenda,az egyik legnagyobb a szakmájában,függetlenül a szervezetektől.

  Állítólagos névsor a rr ön

  Roman Reigns
  Kalisto
  Dean Ambrose
  Kofi Kingston
  Big E
  Xavier Woods
  Brock Lesnar
  Chris Jericho
  Bray Wyatt
  Erick Rowan
  Luke Harper
  Braun Strowman
  Big Show
  Stardust
  Goldust
  Kevin Owens
  Jimmy Uso
  Jey Uso
  Titus O’Neil
  Ryback
  Alberto Del Rio
  Sheamus
  Dolph Ziggler
  Mark Henry
  D-Von Dudley
  Bubba Ray Dudley
  Adam Rose
  Heath Slater
  Bo Dallas
  Curtis Axel

  Nos,kentaur,a rokonai,a csicskái a spanjai,egy halom feláldozható jobber..sok face..a Wyatt family,lesnar,egy legenda,és egy szétváló legendás páros…remélem lesznek meglepetések..

  A bálor cub NAGYON izgalmas is lehet,ha jól felépítik őket,mert az levés lesz h egy nxt bajnok idejön és aztán becsicskul..mint owens..nagy kár érte is,bálorért még nagyobb kár lenne..ez jó kis brigád,ami összeverődött..szerintem a Wyatt family ellen fognak menni..
  Lehettek volna 3 an 5 en,de pont 4 en vannak..ha ha
  Meg ha már csapatban jönnek,nem hiszem h egyből a fő övért menne bálor..a kisebb övekért se..mi is marad?Csak a Wyatt family..és őket legyőzve kapnak nagy pusht..sajnos…

  http://wwewrestling-news.blogspot.it/2016/01/8-dolog-amit-wwe-megtanulhatna-az-nxt.html?m=1

  ENNYI!!!

  lesnar vs lentaur feudra számíthatunk
  Azt halottátok,h müzli l e meccseit nagylelkűen kentaurra ruházták át?Jól jön neki a sok győzelem pff ratyi tallér

  Nekem a wm után a kedvencem az rr de minden évben elbasszák..van érzékük hozzá.

  Ha rendes sztorit stb kap bálor idővel lehet Undertaker utódja..de úgy érzem elfogják rontani ezt is mint mindent
  Remélem a Wyatt family nem lesz face nem oszlik fel nem lesznek jobberek,kapnak rendes sztorit ellenfeleket és az övek közelébe is kerülnek..

  Mekkora lenne már egy lesnar vs fekete bárány feud!!! de ilyen SEM lesz..minek is lenne..a szamoai szopadék csetléseit és botlásait jobb lesz nézni idén is..

  Kedvelés

  1. Sheamust én is néztem hogy neki rontott mondom anyáááád 😀 de persze csak egy fellángolás volt….amúgy nekem ez a név sor elég ratyinak tűnik…TISZTELET A KIVÉTELEKNEK….minek tesznek bele ilyen szerencsétlen Bo Dallast és társait akiket nem is látsz évközbe de azért a Rumble-ra elmennék hogy kiejthessék őket…nem tudom mi van de én valahol érzem hogy ez a névsor nem így korrekt..ott kell lennie egy Triple H-nek is valahol…viszont arra is kíváncsi leszek ha nem itt dől el hogy ki megy a WM-re akkor hol ? :O

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!