WWE RAW 2016. január 25. – “It’s time to play The Game”

raw160125

A RAW 2016. január 25-én a Royal Rumble PPV Eseményét követően Miami-ból, Florida államból jelentkezik, ahol a cég egyből egy visszatekintéssel indítja az adást. A 30 Man Royal Rumble csatának a cég történelmében legelőször nem a WrestleMania főmérkőzés volt a tétje, ahol a győztes ringbe szállhat az aktuális Bajnok ellen, hanem maga a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv. A cím nem máshoz került Roman Reigns után, mint a cég COO-jához, aki 30.-ként jelent meg a küzdelemben és sikerrel távozhatott…

Vince McMahon és Stephanie McMahon érkeztek elsőként az arénába, akik alaposan benne voltak Triple H címszerzésének segítésében. A Chairman nem csak Roman Reigns-t tette az első számú érkező pozíciójába, hanem a küzdelem alatt egy hatalmas verésben részesítette a Big Dog-ot, amihez a League Of Nation csapata segédkezett neki. Ezzel pedig képes volt visszaszerezni az övet a Vezetőség bandájához…A bevonulásukat követően Vince eléggé szívélyesen üdvözli a rajongókat, egyszerűen annyit mond a zajongó tömegnek: “Pofa be”. Vince elmondja, hogy Roman Reigns megtört, hiszen a Vezetőség képes volt felülkerekedni rajta és elvették tőle a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. Ez piszok jó érzés a Chairman-nek, viszont a közönség másképp látja a helyzetet. Vince kijelenti, hogy egyáltalán nem érdekli, hogy a rajongók mit szerettek volna látni a Royal Rumble-ön, szerinte ez volt a tökéletes forgatókönyve 2016. első PPV Eseményére. Roman Reigns pedig bebizonyította, hogy mit is tesz akkor, amikor komolyabb problémával találja szemben magát: “Fülét, farkát behúzza és futni kezd”…Vince még egy kisebb mutatvánnyal is szemléltette, hogy mire gondol, amivel tovább folytatta a Big Dog parodizálását. A rajongóknak nem igazán volt szimpatikus a főnök megnyilvánulása, amire Vince válaszol csak annyit mondott, hogy szerencsétlenek a rajongók, viszont nem annyira szánalmasak, mint a korábbi WWE Nehézsúlyú Világbajnok Roman. Stepanie szerint ez egy remek példája volt annak, ha valamit szeretnének elérni és tökéletesen kivitelezni, akkor saját maguknak kell tenniük az ügy érdekében. Létrehozták a legnagyobb puccsot, ami valaha megtörtént a WWE történelmében, hiszen 30.-ként nem más lépett be a ringbe, mint az az ember, aki végül képes volt megszerezni a győzelmet a Royal Rumble küzdelemben. Lehetett volna Brock Lesnar, vagy akár a váratlanul megjelenő AJ Styles, viszont nem más volt, mint The Game, Triple H…A hölgy elmondja, hogy a férje nagyon keményen dolgozott az elmúlt hónapokban, akárcsak a WWE többi Szupersztárja, viszont HHH nem csak egy pankrátor, hanem egy üzletember. Rendkívül intelligens és előrelátó, ami hozzásegítette ahhoz, hogy a cég történelmének legkiemelkedőbb Szupersztárja és újbóli WWE Nehézsúlyú Világbajnok legyen…The Game, Triple H!

The Game érkezésénél megvillantotta öltönye alatt a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet, amit követően a ring felé vette az irányt. Elmondta, hogy a visszatérésénél megszerezte a Bajnoki övet Roman Reigns-től, aki egy hatalmas Szupersztár. Minden bizonnyal Roman lehetett volna a világ egyik legkiemelkedőbbje, hiszen minden adottsága meg van ahhoz, hogy a legjobbak közé emelkedhessen. Viszont egyetlen egy valami hiányzik belőle, ami elengedhetetlen fontosságú, az pedig nem más, mint a tisztelet. Nem tisztelte sem Triple H-et, sem pedig a családját, ami miatt meg kellett tanítani Roman-nek a leckét. Vince megalapította a szervezetet, ahol most dolgozik, ez a cég pedig Triple H-re és Steph-re fog maradni, amikor Mr. McMahon végleg felhagy a WWE igazgatásával. HHH pedig nem fogja zsebre tett kézzel végignézni, hogy Reigns lerombolja az arrogáns magatartásával azt, ami az Ő örökségük lesz…Sokak megkérdezhetik, hogy Triple H-nek miért volt szüksége a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övre, hiszen megvan mindene. Van egy családja és dollár milliókat keres egy cég főnökeként. Egyszerű a válasz rá, csakis azért szerezte meg a díjat, mert akarta. Nem tudta elviselni, hogy egy olyan Szupersztár birtokolja a címet, aki egyáltalán nem érdemli meg, hiszen nem tud felnőni arra a szintre szellemileg, hogy tisztelje azt amit csinál…A későbbiekben Stephanie-nek adatott remek ötlete, hogy Triple H-nek ismét ringbe kellene majd szállnia és a WreslteMania-n megvédenie a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. Kijelentik, hogy Vezetőség meg fogja hozni a döntését, hogy kik fognak szerepelni a Fast Lane PPV-n februárban, ahol a győztes szabad utat kap a WrelsteMania-ra, ahol aztán Triple H ellen harcolhat a győzelem megszerzéséért és a cég legfontosabb Bajnoki címéért.

Kevin Owens vs Dolph Ziggler

A mostani RAW első összecsapása előtt láthattuk, hogy egy rendkívül népszerű Floridai énekes ellátogatott a cég adására. Nem másról van szó, mint Flo Rida-ról. Az első küzdelemben két eléggé sokoldalú Szupersztár mérhette össze az erejét. Mindketten elindultak a 30 Man Royal Rumble küzdelemben, azonban nem tudtak győzelmet szerezni, sem pedig felejthetetlent alkotni. A mostani harcuk KO-n alaposan meglátszottak a tegnapi PPV nyomai, hiszen nem csak a Top Rope küzdelemben találkozhattunk Owens-el, hanem egy Last Man Standing csatában is, ahol Dean Ambrose-al harcolt az Interkontinentális Bajnoki övért…Most képes volt teljesen felülkerekedni a fájdalmain és megszerezte a győzelmet, miután értékesítette a Pop-Up PowerBomb-ot és kopogtatta a Show-Off-ot.

A ringbe ezt követően nem mások érkeznek, mint a Social Outcast tagjai, akik megemlítik, hogy az első sorból figyelheti a RAW adását Grammy-Díjas Flo Ria. Heath Slater szerint sokkal jobbak nála a zene területén ez viszont Flo-nak nem kimondottan tetszik és testbeszédével válaszol a Szupersztár szavaira. Végül Heath arra szólította fel a zenészt, hogy lépjen csak be a szorítóba, hogyha olyan “nagyfiúnak” érzi magát. Ez már sokkal jobban tetszett a rajongóknak, ami csak inspirálta Flo-t, aki kisebb hezitálást követően átugrott a barikádon és csatlakozott a bandához a kötelek között. A Social Outcast szerint csakis úgy lehet eldönteni a kettejük közti párharcot a zene témájában, hogyha megrendeznek itt és most egy Freestyle Rap Battle-t. Ez kicsit mulatságos volt Flo-nak, aki természetesen készen állt a párbajra. A Social Outcast tagjai felöltöztették Dallas-t, aki kapott egy napszemüveget és egy sapkát, majd hirtelen átkeresztelték Őt Bo Rida-ra…A Rap párbajban Bo szövegét leginkább csapattársai tudták díjazni, míg a rajongók Flo mellett álltak. Végül a zenész olyat mondott, amire a Social Outcast nem igazán tudott választ adni: Érkeznek a csapat ellenfelei, a Dudey Boyz!

The Dudley Boyz vs The Social Outcast

A szorító mellett megjelent Flo Rida, aki onnan támogatta a sokszoros Tag Team Bajnok Dudley srácokat. A másik odlalon Bo Dallas és Curtis Axel léptek szorítóba, míg Adam Rose és Heath Slater csak szavakkal támogatták csapattársaikat. Heath azonban megpróbálkozott egy figyelemeltereléssel, ami azonban eléggé fájdalmasan sült el a számára, hiszen Flo Rida átvágta a kötélen és Slater egyből beesett a ringbe. Ott Bubba Ray egy komoly PowerSlam-et osztott ki a csapat vezetőjének, amit követően Curtis Axel szenvedte el a 3D-t. A Dudley Boyz a csapat FInisherjüket követően képesek voltak kopogtatni, amit követően ünnepelhettek Flo Rida társaságában.

A Backstage-ben Renee Young köszönti AJ Styles, aki egy rövid interjút ad a hölgynek. Gratulálni szeretett volna először a Szupersztárnak, hiszen egy hatalmas WWE debütálást hajtott végre a Royal Rumble-ön, amit követően most a RAW-n is debütálhat. Az ellenfele a mostani adáson Chris Jericho lesz, ahol egy komoly csatára van kilátás. Azonban a hölgy arra kéri AJ-t, hogy mondja el azoknak, akik még nem ismernék, hogy ki is Ő valójában…A Szupersztár éppen hogy belekzd a mondanivalójába, megszólal Chris Jericho, aki félbeszakítja. Chris elmodja, hogy a WWE történelmében először harcolhat a 6x-os WWE Nehézsúlyú Világbajnok, Y2J AJ Styles ellen. Végül egy jókorát csak AJ vállára és annyival fejezi be a mondanivalóját, hogy: “Üdv. a nagyok közt, kölyök”.

AJ Styles vs Chris Jericho

Kettejük küzdelme jóra sikeredett, amiben a rajongók inkább AJ Styles mellett tették le a voksukat. A frissen debütáló Szupersztár teljes mértékben képes volt helyt állni a 6x-os Bajnokkal szemben, sőt még a győzelmet is megszerezte. AJ kikecmergett a Walls of Jericho-ból, amit követően megpróbálkozott a saját Finisherjének értékesítésével, azonban Y2J képes volt lereagálni a szituációt, ami után egyből kopogtatta Styles-t. AJ egy szimpla átfordulással fordított és sikeresen a földön tartotta 3 másodperc erejéig ellenfelét…A küzdelem után AJ rendkívül sportszerű módon odasétált Chris elé, majd kezet nyújtott neki. Y2J jó ideig gondolkodott az ajánlat elfogadásán, végül azonban elfogadta a szimpatikus gratulációt. Ahogy Styles távozott volna, Jericho a kezénél fogva visszahúzta Őt és komoly tekintettel farkasszemet nézett legyőzőével.

Sasha Banks vs Becky Lynch

Becky a tegnapi Royal Rumble-ön nem tudott győzelmet szerezni korábbi csapattársa, Charlotte ellen. A Díva Bajnok sikerét követően Sasha megjelent a PPV-n, aki nekiesett mind Becky-nek, mind Charlotte-nak, amit követően egyértelművé tette, hogy miért is indította a támadást. Magasba emelte a WWE Díva Bajnoki övet, amit célba vett…A mostani harcukban Sasha képes volt értékesíteni a Bank Statement-et, amivel egy karnyújtásnyira került a győzelemhez, azonban megjelent a címvédő, aki nekiesett mindkét félnek. Charlotte törlesztett a Royal Rumble-ön elszenvedettek miatt, ami után büszkén távozott az arénából.

Bray Wyatt vs Kane

A Wyatt Family érkezését követően Kane is megjelent az arénában, amit követően megszólalt a gong, ami a küzdelem elindulását jelzi. Egy eléggé rövid küzdelemben Bray tudta megszerezni a győzelmet a Sister Abigail-t követően kopogtatással. Azonban ennyi nem volt elég a Wyatt Family-nek és egy komoly verésben részesítették a küzdelem után a Red Monster-t.

A kulisszák mögött leparkolt egy limuzin, amihez a cég szakértője odasétált, hiszen egy RAW-n rég nem látott Szupersztár jelent meg itt és tért vissza. Bekopogott a limuzin ablakán, miközben a rajongók a “Rocky” nevet kezdték el kántálni. Ahogy kinyílt a jármű ajtaja, The Miz lépett ki, aki hangosan kijelentette, hogy visszatért a Monday Night RAW-ra. A közösségi oldalak és a szociális média teljesen elfoglalt volt vele kapcsolatban, azonban most megjelent személyesen is itt a RAW adásán…Ahogy ezt kimondta egy másik jármű érkezett a parkolóba. A közönség sejthette, hogy ki is Ő, hiszen egyre hangosabbak lettek. Lassan kinyílt az autó ajtaja és megjelent a parkolóban Dwayne “The Rock” Johnson”. A publikum óriási ovációt produkált, amikor megpillantották a Great One-t. Ahogy Rock odasétált nagy mosollyal az arcán Miz mellé a WWE legnézettebbje megkérdezte, hogy Rocky mégis kinek gondolja magát, hogy ellopja Miz reflektorfényét? A People’s Champion ekkor kijelentette, hogy nagyszerű érzés ismét találkozni Miz-el, amit követően odadobta neki a kulcsát és arra kérte, hogy parkolja le a járgányt.

Ahogy Rock elkezdett az aréna bejárata felé sétálni, összefutott a népszerű rapperel, Rick Ross-al. Összeölelkeztek és pár szót váltottak egymással. Ahogy Rocky folytatta útját Big SHow-val, Lana-val és Pat Paterson-al is találkozott. Elsétált a bejáratig, ahol feltette a kérdést, hogy Miami készen áll-e? A közönség ezt hallva hatalmas zajt csapott. The Rock elkiáltotta magát, hogy: “Finally, The Rock is come back, Home” Rocky visszaszámolt, amit követően megszólalt a bevonuló zenéje és megjelent az arénában a Great One. A megjelenését követően jelezte, hogy alaposan kirázta a libabőr, hiszen hatalmas szeretet övezte körül a rajongók részéről. A ringbe sétálása alatt két lány hatalmas élménnyel gazdagodhattak, hiszen Rock elkérte a telefonjukat és készített a fiatal hölgyekkel egy selfie-t. A ringbe érve mikrofont fogott és kiélvezte a rajongók szeretetét, akik a nevét, valamint a “This is Awesome” mondatot kántálták. Rock legelőször megkérdezte a publikumot, hogy készen állnak-e a WreslteMania-ra? Rocky készen áll, az egész szervezet készen áll, a rajongók készen állnak. Sőt még JBL is készen áll, Michael Cole készen áll(Valamint The Rock szavaival élve: “A másik fekete tesó is készen áll”.) Ezt hallva összemosolyogtak Byron-al, aki inkább viccnek fogta fel, mint sértésnek, hogy a Szupersztár nem volt tisztában azzal, hogy ki is Ő valójában…Ezt követően Rock kitekintett a közönségre és meglátott pár szurkolót, akik elképesztő öltözőkben készültek a mostani adásra. A Great One szerette volna kicsit átírni a forgatókönyvet és kisétált a szurkolókhoz. Egymás mellett sorakoztak a srácok, The Rock, Macho Man, Hulk Hogan és Undertaker maskarákban. Arra kérte őket, hogy mutatkozzanak be, majd pár pacsit követően köszöntötte Őket a mostani RAW-n.

Rocky nem tudta folytatni a mondanivalóját, hiszen a New Day jelent meg, akik félbeszakították. Big E. hangja törte meg a csendet, ami után fenékrázósan érkezett a bejárat felől a három Szupersztár. Nem igazán tartották helyén valónak, hogy nem ismeri Johnson Byron Saxton-t, aki egy remek kommentátor, sőt Xavier elmondása szerint Őt tartja a szakértő trió legkiemelkedőbb tagjának. Valamint nem értik, hogy kaphat ekkora szeretet, amikor egyetlen övet sem birtokol jelenleg…Rock a New Day mondókáját követően kijelentette, hogy teljes mértékben tisztában van azzal, hogy kik Ők, a Tag Team Bajnokok, a New Day. Viszont azt nem érti, hogy miért hordanak láma péniszt a homlokukon? A New Day teljesen meglepődött, amit követően kikérték maguknak ezt, hiszen Ők Unikornis szarvakkal vannak felszerelkezve. A rajongóknak ez nagyon tetszett és egyből a “Láma Pénisz” szavakat kezdték el kántálni, ami egyáltalán nem tetszett a címvédő csapatnak. Big E. és Rock tekintete ekkor összeakadt, amit követően Rocky elmondta, hogy bizonyára Ő a csapatban a Big Mama, pontosan úgy néz ki, mint a hihetetlen Hulk, aki épp most vágta be Steve Urkel-t. A New Day egyre zavartabb és idegesebb lett, amit látva Rock felajánlotta nekik, hogy az egész világ őket figyeli tehát ha szeretnének bunyózni, akkor lépjenek csak be a szorítóba, hogy Rock feldughassa nekik azt a bizonyos harsonát…A New Day nem akart harcolni, így a kijárat felé vették az irányt, azonban utánuk szólt a Great One, aki kijelentette, hogy tisztában volt azzal, hogy a csapat így fog dönteni. Nincs más tennivalója, mint alkalmazni a B Tervet, ami mindig beválik. A B Terve pedig nem más, mint a Család!

Ahogy a People’s Champion ezt kimondta megjelent a bejáratban Jimmy és Jey Uso, akik nekiestek a New Day csapatának. A ringbe először Big E. került, aki elszenvedett egy Rock Bottom-öt, amit követően Xavier maradt egyedül a kötelek közt az Ikrekkel, valamint Rock-al. Woods szerette volna egy kicsit lecsillapítani a kedélyeket, hogy minél kiesebb veréssel távozhasson. Amikor idejét érezte a menekülésnek, elkezdett szaporábban mozogni, azonban az Uso srácok Superkick-jébe rohant bele, ami után The Rock várta őt egy kemény Spinebuster-rel. Végül kiosztotta Xavier-nek a People’s Elbow nevezetű Finisherjét.

Team Bella vs Paige és Natalya

A Díva Tag Team küzdelemben Brie és Alica szerepelhettek Natalya és Paige Tag Team csapata ellen, azonban nem voltak teljesen a helyzet magaslatán. Végül Paige tudta kopogtatni a Finisherjét követően Brie-t, amivel képes volt megszerezni a győzelmet.

Kalisto vs The Miz

Kalisto mostanában hatalmasat alkot, hiszen nagyon rövid időn belül másodszor is megszerezte Alberto Del Rio ellen a WWE United States Bajnoki övet. Ezúttal a WWE Legnézettebbje ellen léphetett ringbe, ahol könnyedén vette az akadályt. A Skull Crushing Finale-t próbálta Miz értékesíteni, azonban ellenfele a kötelek segítségével bámulatosan fordított és értékesítette a Finisherjét, amivel megszerezte a győzelmet.

Roman Reigns és Dean Ambrose vs The League Of Nations

Rusev és Sheamus szerepeltek a League of Nation csapatából, akik nem igazán tudták felvenni a versenyt Roman és Dean duójával szemben. Sokszor képesek voltak megszerezni a irányítást a küzdelemben, azonban a Face Szupersztárok csapata is rendkívüli módon hajtott a győzelem megszerzéséért. Végül Roman Spear-je volt a döntő, amit követően Sheamus már nem tudott kirúgni a kopogtatásból.

Ezzel azonban még nem volt vége semminek sem. A győzelmük után Dean és Roman szétpakoltak a kommentátori asztalok környékén. Rusev-nek pedig egy Double PowerBomb-ot osztottak ki egyenesen egyik asztalról a másikra. Nagyon kemény mozdulatot láthattunk, ami után Stephanie zenéje szólalt meg. A hölgy megjelent a bejáratban, hogy bejelentse a Fastlane főmérkőzését…The Game részt fog venni a WrestleMania-n, az ellenfele pedig nem más lesz, mint a közelgő Fastlane-en megrendezésre kerülő mérkőzés győztese. Ez egy Triple Threat küzdelem lesz, amiben szembe nézhet egymással, Dean Ambrose, Roman Reigns és Brock Lesnar.
A három Szupersztár közül fog kikerülni a következő PPV Eseményen Triple H leendő ellenfele, aki a WreslteMania-n ringbe szállhat a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért…

25 című bejegyzés “WWE RAW 2016. január 25. – “It’s time to play The Game”” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az adásról nem írnék, de pár kérdés:
  Azt tudja valaki, hogy az utolsó meccsen mi történt a nemzet másik két tagjával? Értem, hogy Sheamust lespearelték, Rusevre meg Dean ráugrott egyszer a ring széléről (juj, ettől úgy kifeküdt, hogy 10 perccel később sem ellenkezett, amikor az asztalra dobták, remek jelenet), de a másik két jobber mit csinált? Kisétáltak és hagyták a “tesókat”, hogy megalázzák a többieket? Elszaladtak? Tényleg nem értem ezt a töketlen történetvezetést. Ennél még az is jobb lett volna, de “lesupermanpuncholják” őket.

  Kane meccsének mi értelme volt? Visszahozták, egyedül kidobálta a fél rostert a rawn, most meg Wyatt simán kivégzi, gyakorlatilag a család nélkül? Döntsék már el, mit akarnak a karakterével (tudjuk, semmit).

  A Goldustos jelenet ugye csak vicc volt? A TT részleg így is halott, pedig lennének csapatok a mostani rosteren is, de főleg az NXT-ben, erre “nyugger jobber+vicces feka” csapatot akarnak? (Ide kapcsolódik, hogy pl akik az Ascensionre szokták írni, hogy de bezzeg az NXT-n milyen jók voltak, érdemes belenézniük mostani NXT adásokba. Már többször visszahívták őket oda, és ott is simán kikaptak mindenkitől.)

  A közönséget, illetve az RR hír alatt kommentelőket nem értem, akik örülnek HHH győzelmének. Egyrészt mindig az a baj, hogy a fiatal tehetségek nem kapnak lehetőséget, most a 45+ éves Hunternak kell örülni, hogy elviszi a WM main eventet? Azokat sem értem, akik annak örülnek, hogy “de legalább nem Reigns”, mivel ez pontosan ugyanazt eredményezi, csak a WM main eventen Roman nem bajnok lesz, hanem kihívó…

  Kedvelés

  1. És akkor fél éven belül 3 x os bajnok lesz kentaur…vicc..mások egy egész élet alatt nem értek el ilyen nagy sikereket,pedig beleadtak mindent,ez a fos meg 3 x os bajnok lesz pfffffffffff

   Kedvelés

  2. Csak annyit a The Ascension ról gondolkodj logikusan itt Vince papa le nyomta őket jó mélyre, majd vissza mennek az NXT be te mernéd azt húzni HHH helyébe hogy valamelyik TT is ott verjék meg, pláne úgy hogy Vince mit csinál itt velük fent? Én nem!!! Be baszna ha fent a WWE ben szenvedtek hála Vince papának az NXT be meg dominálnának mindenkik felet!!! Az a The Ascension nézd meg amikor még nem jöttek fel a Rawra és Vince papa nem gyalázta meg őket!!!

   Kedvelés

 2. Az új bajnok öltönyben vonul be…
  Szégyen.
  Legalább erre a pár hónapra visszatérhetett volna a régi bőrkabátos karakterhez,de minek ez sokkol bajnokibb,ja bocs nem.

  Kedvelés

 3. Fiúk, lányok kifejtené nekem valaki hogy mi az a Balor Club?
  Ja, meg mesélhetne nekem valaki a Bullet Clubról is részletesebben, mert most akadtam velük össze a You Tube-on és így elsőre elég zúzós csapatnak tűnnek. Valahogy emlékeztetnek az nwo-ra. Állítólag ők is jönnek? Mert akkor remélem aprítás lesz. Valaki felrakott egy Anderson, Styles, Bálor, Gallows összeállítást, és ebben Bálor a démon is heel lenne? Ha ez megvalósul akkor remélem durva zúzós adások jöhetnek. Viszlát Wyatt Family?

  Kedvelés

  1. Nem hiszem hogy Wyattéknak búcsút mondhatunk jók így 4-en csak nem tudnak velük mit kezdeni ezért szenvedünk mi is és ők is…bár most Lesnar ellen küldik mind a 4-et…hm…Lesnar megint kikapna vajon ? vagy megveri őket ? az azért már túlzás lenne…Bálor Clubra rátérve elméletileg heelek lesznek de hogy mikor jönnek azt még nem tudni írták hogy ezen a RAW-on itt lesznek..hát nem jött össze de nem is baj ha a WM-en rekordot akarnak akkor ne lőjjék el a puskaport mert szükség lesz rá nekik de nagyon…

   Kedvelés

  2. Leírtam a Rumble-s cikknél, de ide is bemásolom, hátha itt veszed észre 🙂

   Nos, röviden és tömören: a Bullet Club még 2013-ban alakult a New Japan Pro Wrestling nevű cégen belül, Bálor (akkor még Prince Devitt néven) és Anderson az alapítók között voltak, előbbi volt az első vezérük és természetesen heel banda voltak, a New Japan két másik szintén heel csoportjával, a Chaos-szal (annak a tagja/vezére Shinsuke Nakamura egyébként, akit szintén pletykáltak a WWE-be és – SPOILER! lehet – már meg is erősítették, miszerint az áprilisi NXT:Takeover dallas-i gáláján fog debütálni Sami Zayn ellen) valamint a Suzuki-gunnal viszálykodtak főleg, egyébként Devitt/Bálor zseniálisan adta ott a rosszfiút, legalábbis szerintem 😀 Aztán a későbbiekben többen bekerültek a bandába, köztük Gallows és – amennyiben ismered őket – a Young Bucks is. Aztán ugyebár 2014 tavaszán a Prince eljött a cégtől, hogy még az évben elkezdje működését az NXT-n Bálor-ként… AJ pedig pont azon a gálán debütált a cégnél, rögtön csatlakozva a Club-hoz és kihívta az akkori IWGP Nehézsúlyú bajnokot és a Chaos tagját, Kazuchika Okada-t, akit a köv. PPV-n le is győzött az övért (sőt: volt egy időszak, mikor a BC MINDEN TAGJA vmilyen övet birtokolt, tehát uralták a japán céget) 😛 Aztán jöttek-mentek a feudok, míg végül Styles a hónap elején lejátszotta ott utolsó mérkőzését épp Nakamura ellen, aztán másnap egy tag meccs végén a partnere/egyúttal a Club egyik új tagja, Kenny Omega ellene fordult, aztán az összes tag megverte AJ-t, ezáltal – sztori szerint persze – kitéve a BC-ból. Egyébként a hírek szerint Gallows & Anderson február vagy max. március elején már itt lesznek és mivel a Bullet Club nevet még a New Japan birtokolja, így lesz minden bizonnyal Bálor Club a nevük és így Finn lesz a vezér újra és meglátjuk, még kik lesznek/lehetnek a tagjai a csoportnak + én külön kíváncsi leszek, Styles is benne lesz-e vagy egyénileg fogják tovább meneteltetni. Igazából lehetnek szerintem face karakterek is, legalábbis kezdetben pl. a Wyatt-ek ellen, de idővel gondolom mindenképp heel-ekké válnak és külön megnézném Bálor-t “démonként” köztük, ilyet ha jól emlékszem a japóknál is meghúztak egyszer-kétszer xD Remélem, tudtam segíteni!

   Kedvelés

 4. Balorékat csak nem hozták :DDD
  Lehet hogy Seth elfutott és néha idegesítő volt de jól tolta a szakmát és csinálta a műsort, hiánya kuwára érződik… Vezetőség nélküle egy nagy nulla nagy nulla műsort tolják és HHH kívül a tagjaik egysíkú nulla karakterek. Rusev egy pusztító volt most meg ? Lassan ott tartunk , hogy egy jobber elveri majd, szépen lezuhant a fószer kár érte.( Hegyomlás, Henry utóda lehetne), ott van a Jobber király a Nexus alapítója aki kvázi biodíszlet kár érte én régen bírtam a fóxert, Hipóka mióta visszatért árnyéka régi önmagának, van benne potencia de úgy se kezdenek semmit vele minek…. és ott van Rio aki talán már megbánta , hogy visszatért látszik hogy sokat fejlődött de annyira megkötik a kezét olyan szar karaktere van hogy csak na, amilyen unott fejet vág néha látszik rajta , hogy már ő maga is unja ezt az egészet.
  HHH aki amúltja miatt meg hogy vezető pozícióban van még jó és ér valamit hozza a kötelezőt miatta érdemes nézni. Csámpika meg örül a farkának , hogy milyen jól kitalált mindent ……hány éves am ?

  Meccsek pedig. Néhánynál csak annyit kérdeztem ennek mi értelme volt ? Miért volt ez a meccs mi volt a célja ők miért meccseltek ? Mely meccsek voltak ezek : Ko-Ziggler , Wyatt-Kane , DD-Jobber brigád, Rock -Csillamfaxlámák.
  TT vonalon most hány csapat maradt ?

  Jericho-AJ jó volt kell a push neki mert lehet , hogy nagyon híres de fel kell építeniük a WWEben a srácot és remélhetőleg nem kerül süllyesztőbe kár lenne érte.

  3mas meccs jó is lehet , ha Dean Roman ellen fordulna ,Dean karakterét megmentené ha tesó feud lenne. Remélem meglépik.

  Kedvelés

 5. húú a Fast Lane-n Triple threat meccs….húúú vajon ki fog nyerni??? “Nem is tudom”….túlságosan kiszámítható ez a WWE, a hülye is tudja hogy Roman fog menni Hunter ellen. Brock-ot biztos megállitja majd a Wyatt family a meccs közben. a havi fizetésem rámerem rakni hogy igy lesz.

  Kedvelés

 6. 2vs 2 de még is csak 4 et nyomtak le szokás szerint.kentaur mindent túlél mindig felkel..nem veszik észre mennyre hiteltelen és szánalmas?békapofa nálam leszerepelt,már ő sem érdekel,képtelen megújulni,és ismét immár bajnokként,de még mindig csicskaként kentaur seggéből pislog kifelé szánalmas…
  Komolyan mondom,kár h nincs itt júdás..pedig rühellem,de minőségi meccseket tolt,de ez a kettő.. pffff

  Kedvelés

    1. Meg úgy kb feldobta műsorokat ahogy bánt a mikrofonnal és viselkedett. Vezetőség is sokkal jobb volt vele.

     Kedvelés

    2. Ne azt hidd Cena fan vagyok ás azért mondom a mikrofon béli és ringbeli tudásával sincs baj csak azzal ahogy nyert és akiket így vert meg!!!

     Kedvelés

     1. Fogd már fel,hogy nem ő tehet arról hogy ezt kell csinálnia az istenért!
      Azért fut,azért nyer csalással,mert ez a feladata,ezt a karaktert adták neki,és képes volt belőle a lehető legtöbbet kihozni!
      Ez nem mma,hanem sportszórakoztatás,más szóval kamusport!
      Előre begyakorolt jelenetekkel,meccsekkel,összeszólalkozásokkal,és Seth nagyon jól végzi a dolgát,arról nem ő tehet hogy most ilyen szerepet kapott.
      Nem azzal van gond aki Cena fan,hanem aki nincs tisztában az ilyenekkel.

      Kedvelés

 7. Kritikán aluli adás…szal szokásos fos.

  Jericho jobberkedni jött ide,újfent,neki elnézem,mert tehetséges pankikat futtat fel,kivéve fanszőrzet.aj nek kell apush,bár nem néztem nxt-t de nem szimpi a csávó,nem fogott meg..de kitudja mit nyújt még,és jön a feud owensal.maci laci amúgy sorban bukja a feudokat müzli,békapofa,bukta az övet..csak ilyen semmirekellő meccseket tud megnyerni mint a mostani pinkivel..többet érdemelne,de ennyit rola..
  Jericho jó h itt van,de csak ezt látni..háááát,heel ez jó,de nem lesz már itt bajnok,se meghatározó személyiség..Imádom,örülök,h itt van,de remélem szép búcsúja lesz…

  Kane szépen búcsúzott a tesójával,a BOD győzelmével és a Wyatt family elpusztításával,majd visszatért utána,h Wyatt megverje,majd visszatért,h kidobják simán a RR ből majf visszatért,hogy 4-5 perc alatt Wyatt megverje,simán legyőzze..majd a család ismét elveti.Am őt verte el legtöbbször a család amióta itt van,ugye vele keztek…Kane ezért jött vissza?
  Végre valahára elkotródott az öltönyös majom és jött démon Kane,de ezért?Ő már soha nem lesz pusztító heel…face ként fog visszavonulni,.ezek után már nem is bánom..
  Imádom,az egyik legnagyobb kedvencem,de el kell engednem a múltat,vele együtt…

  A család jó,de a fekete bárány…nem tudom mit fognak velük kezdeni,de sanszos a face turn,meg jön ugye sister abigel..lesnar sehol,pedig lesz feud..

  Jött rock,de minek?Ki kíváncsi rá?Unalmas,szánalmas,pénzéhes majom,de ellehet adni,és el is adják.A pofázása unalmas..nem vagyok rá kíváncsi

  Nos,feloszlik a Dudly Boys vgy sem?Vagy ezeket a szánalmas jobbereket is velük futtatják fel???Sanszos.
  Am a tt vonal van a legnagyobb szarban.Cezaro és kid emek csapat voltak,igazi bajnokok,de kiestek a kosárból,remélem hamar felépülnek.
  Bajnoknak kellett volna lennie a doom ivadékoknak,törpe sárkányoknak,ppp nek és a 3 d fiúknak is,de ehelyett feloszlanak sorban a csapatok,vagy süllyesztőben vannak…és ismét az unga bungák kapják sorban a lehetőségeket,de maradnak a trombitás fattyúk a bajnokok..mióta is?fél éve?vagy több?Lófa..al a fejükön rohangálnak rózsaszínben meg táncolnak és trombitálnak…
  Ez a színvonal…

  Mi volt már megint ez a 2 vs 4 a végén?A 2 tesó tesó tesó jobb mint 4 bajnok???Jobb?Erősebb?És megint csak,jobb???Kur..a nem,de nyomatni kell őket..a csicska nemzet szánalmas tömörülés,de mind a 4 en tehetségesek,többet érdemelnének.besenyő karrierje hamarabb végetért mint h elkezdődött volna…beretta a legnagyobb jobber,hipó a legnagyobb csicska,el patronka meg maradt volna a luchába,az való neki,ott bírt csak igazán kibontakozni,de itt,olyan unalmas sablon karaktere van h még a tenyérbemászó nacsózabáló sznob arisztokrata is jobb volt ettől,de még az ettől sokkal gusztustalanabb face karaktere is jobb volt mint ez..pedig az azért odabaszott rendesen…Ez a 4 panki erre jó csak,és nem is lesz belőlük több,mert soba jönnek az nxt-s pankik,h úgy járjanak mint megannyi nxt-s akik felkerültek,de semmit nem értek itt el doom ivadékok,gondos bocs,tünde,rózsácska,esőember stb stb stb
  Kell a hely az új jobbereknek..

  Az öltöny alatt felkötött öv hunternek..az egész szakma megalázása volt…

  Kedvelés

  1. Ugye Tudod hogy AJ Styles nem az NXT-ből jött hanem a világ egyik legismertebb pankrátora?Mert ahogy leírtad úgy vettem észre ezzel nem vagy tisztába. És ugye azt is tudod, hogy Jericho meg fogja nyerni az interkontinentális bajnoki címet a WM-en és 10x bajnok lesz és miután elvesztette vissza vonul?

   Kedvelés

    1. És ha a WWE nem csinál belőle Jobbert akkor még Chris Benoit szintjét is el érheti! Bocs mindenkitől ha ezt fel hoztam a nevét

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!