WWE RAW 2016. január 4. – Címmérkőzés az év elején

raw160104

A RAW adása először jelentkezik a 2016-os esztendőben, ahol a téma természetesen nem is lehet más, mint Sheamus és Roman Reigns összecsapása, amiben a speciális vendégbíró Vince McMahon lesz. A Chairman az előző Monday Night RAW-n bejelentette ezt az összecsapást, miután visszatérhetett az adás helyszínére a hatóságokkal való afférját követően. Arra számíthatunk, hogy a Főnök megpróbálja minden egyes mozdulatával meggátolni Roman lehetséges győzelmét, ami miatt egy fordulatos csatára van kilátás…

Az arénába legelőször nem más érkezik, mint Stephanie McMahon. A hölgy a bejáratig jutott, ahol aztán kénytelen volt megtorpanni, hiszen Roman Reigns bevonuló zenéje már a bevonulását félbeszakította. Mindketten a ringbe sétáltak, ahol a beszélgetésüket a rajongótábor zaja előzte meg. A publikum egy emberként kezdte el kántálni a “Roman” nevet, amire a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka csak egy visszafogott mosollyal válaszolt. Reigns kiélvezte a közönség szimpatizálását, amit követően kijelentette, hogy úgy tűnik Steph-re nincs is itt szükség. Ez most nem a hölgyről szól, hanem az édesapjáról. Azt akarja, hogy Vince McMahon jelenjen meg a ringben és szemtől szemben álljon oda Roman Reigns elé, hiszen van miről beszélniük. Reigns egyenesen hátat fordított Stephanie-nek és a bejáratot pásztázta tekintetével. Mrs. McMahon ekkor odasétált elé és elmondta, hogy sajnálja, hogy csalódást kell okoznia Roman-nek, de Vince csak a maga idejében fog megjelenni az arénában. A főeseményen fogja majd a Speciális Vendégbíró szerepét alakítani. Roman ekkor kijelenti, hogy a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv az élete, ha elveszti ezt a címet, akkor elveszti a munkáját. Ez az öv jelenti neki az életet és ez jelenti neki a családját, amit senki sem vehet el tőle. A hölgy ekkor a rajongók felé fordult, akiknek nagyon tetszettek Roman mondatai. Steph kérdőre vonta a publikumot, hogy komolyan gondolják-e, hogy Reigns le tudja majd győzni a főeseményen Sheamus-t, amire a közönség egy emberként kiáltozta a “Yes” szót. A hölgy ezt követően elmondja, hogy nem lehet arra alapozni a sikert, hogy valaki reménykedik és nem lehet arra alapozni a jövőt, hogy valaki megpróbálja felvenni a versenyt Vince McMahon-al. Az előző RAW-n látta Steph Roman arcán a mosolyt, amikor letartóztatták a szorító közepén a Chairman-t. Viszont szeretné elmondani nagyon egyszerűen a helyzetet: Stephanie a főnök, Roman a segítség. Nem akarja kirúgni, hanem egyszerűen csak mulatni rajta, amikor a mostani RAW főeseményén elveszti majd a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. Ezt követően Roman csak harcolni fog minden nap, minden évben, de sosem szerezheti vissza a címet. A Vezetőség teljes mértékben használni fogja őt, akárcsak egy bábot, ami miatt a rajongók nem fogják kiáltozni a keresztnevét, valamint teljesen megfeledkeznek róla. Ez pedig egészen addig fog tartani, amíg nem jelenik meg egy másik arrogáns Szupersztár, aki úgy gondolja, hogy szembe szállhat a Vezetőséggel és kisajátíthatja a szorítót. Stephanie úgy fogja használni Roman-t, mint Vince használta Reigns édesapját. A Bajnok szerint ez viszont most nem az apjáról szól, hanem csakis róla…Kihozhatja a sittről Vince-et, sőt készüljön arra, hogy hamarosan a kórházból is ki kell majd a hölgynek hoznia az édesapját.

Neville vs Kevin Owens

A küzdelemhez legelőször Dean Ambrose érkezett, aki csak kívülről kívánta szemlélni az összecsapást, amiben a Breakout Superstar of The Year csatázhatott az Interkontinentális Bajnok első számú kihívójával. Pörgős és fordulatos csatával indította a WWE 2016-os első RAW-ját, amiben a két korábbi NXT Szupersztár próbált folyamatosan fölénybe kerülni ellenfelével szemben. Végül Kevin volt képes értékesíteni a Pop-Up PowerBomb nevezetű Finisherjét, ami után képes volt lekopogtatni a Highflyer-t, aki nem tudott kirúgni pin-ből…Ennyi azonban nem volt elég KO-nak, aki egy PowerBomb-ot szeretett volna bevinni egyenesen a ring szélére Neville-el, viszont ehhez a Lunatic Fringe-nek is volt egy-két szava. A leendő ellenfelek keményen egymásnak estek, aminek legfőképpen Owens épsége és a kommentátori asztal látta kárát.

A Backstage-ben láthattuk, amint egy limuzin érkezik az aréna hátsó bejáratához. Vince McMahon kiszállt a járműből, amit követően JoJo szeretett volna egy interjút készíteni a Chairman-el. Itt Vince elmondta, hogy letartóztatták, de egy félreértésnek tudja be az egészet és inkább a mostani RAW főeseményével szeretne foglalkozni, ahol Ő lesz a Speciális Vendégbíró.

Titus O’neil vs Stardust

A RAW második összecsapása már rövidebbre és kicsit szürkébbre sikeredett, amiben végül a Finisher-jét követően Titus volt képes megszerezni a végső győzelmet.

Becky Lynch vs Charlotte

A csatát megelőzően a Backstage-ben Becky és Charlotte találkoztak, akik megbeszélik egymással, hogy az előző összecsapásukon nem volt túlságosan tiszta a győzelme a Díva Bajnoknak. Ezúttal csak engedjék el magukat és érezzék át a versenyszellemet, ami a győzelem felé vezeti őket. Megjelent Ric Flair is, aki ezzel egyetért majd elsétált lánya társaságában…Az összecsapáshoz megérkezve a hölgyek várták a jelző hangot, ami elindította kettejük közt a harcot. Ahogy arra számítani lehetett Ric megjelent a szorító mellett, ahol folyamatosan szavakkal, majd tettekkel támogatta lányát. Ahogy Becky közel ért a kötelekhez, a Hall Of Famer egyszerűen megfogta a lábát, amit a játékvezető azonban nem vett észre. Ahogy a Kelta Hölgy Flair-el volt elfoglalva Charlotte megpróbálkozott egy kopogtatással. Ezt viszont Lynch képes volt nagyszerűen lereagálni egy egyből átfordította a Bajnokot, így már Becky kopogtatott. Charlotte nem is volt képes 3 másodperc alatt kirúgni a Pin-ből, ami miatt Becky lett a küzdelem nyertese. Ric dühében lekapta a zakóját és a komoly versenyszellem hevében nekivágta a ruhadarabot Becky-nek. Charlotte nem igazán törődött a Backstage-ben megbeszéltekkel és a csatát követően hátulról nekiesett egykori csapattársának, ami egyáltalán nem tetszett a rajongóknak.

A kulisszák mögött Vince McMahon egy stábtagnak mondta el, hogy csak a saját dolgával foglalkozzon, amit végezzen el jól. Sheamus kiáltása és megjelenése szakította félbe a diskurálásukat. A Kelta és a Chairman egyet értettek abban, hogy ez egy történelmi csata lesz, amiben egyetlen egy kimenetel lehet kedvező a Vezetőség számára, azt pedig kimondatlanul is tudjuk…

The Big Show vs Ryback

Egy fizikai erőn alapuló csatát tekinthettünk meg, amiben szembenézhetett egymással a Big Show és a Big Guy. Kettejük harcában Ryback próbálkozott meg először a Finisherjével, ami azonban nem volt sikeres. Big Show ezt követően kivágta ellenfelét a ringből, amit követően elsötétült az aréna. Amikor felgyulladtak ismét a fények a Wyatt Family körbeállta a Big Guy-t. Strowman, Rowan és Harper gyorsan földre gyűrték Ryback-et, aki egy komolyabb verést kapott a családtól. A ring közepéről figyelő Big Show sem maradhatott nyugodt, hiszen miután végzett a Wyatt Family Ryback-el, körbeállták a szorítót. Kis várakozást követően a 4 tag támadást indított és alaposan elbántak Big Show-val is.

League of Nation vs The Usos

A viszonylag frissnek mondható League Of Nations-ből Rusev és Del Rio álltak ezúttal össze, hogy szembe szálljanak a 2015-ös év Tag Team-jével. Egy fordulatos csatában végül egy Enziguri-t és egy Finisher-t követően Del Rio volt képes kopogtatni ellenfelét, amivel megszerezte a duójuknak a győzelmet.

Dolph Ziggler vs Heath Slater

A Show-Off érkezett elsőként, aki várta jelenlegi ellenfele bevonulását. Heath azonban nem egyedül érkezett, hanem a vadonatúj bandájával. Curtis Axel, Bo Dallas és Adam Rose a szorító mellől figyelték a csapat vezetőjének az összecsapását. A harc végén Dolph Shawn Michaels-t idéző módon készült a Superkick értékesítésére, azonban Adam Rose és Bo Dallas is megzavarta Őt. Slater ezt kihasználva egy szimpla fordítással képes volt kopogtatni ellenfelét, amivel megszerezte a győzelmet.

A szorítóba ezt követően a New Day érkezett, akik készültek egy rövid meglepetéssel a szurkolóknak az ünnepek után. A kivetítőn elindult a számláló, amivel a trió próbálta egy kicsit tüzelni a rajongókat. Azonban a boldog és mosolygós számláló 5-nél elsötétedett és elindult a bejáratnál a pirotechnika. Ekkor már mindenki tudhatta, hogy mi is fog történni: Megszólalt a Break The Walls Down című bevonuló zene. Az aréna sötétségbe borult, amit követően csak egy világító kabát látszott a rámpa felől. A rajongók nagy szeretettel fogadták a visszatérő Chris Jericho-t, aki egy rövid beszéddel üdvözölte a New Day csapatát, valamint a publikumot.

The Dudley Boyz és Kalisto vs The New Day

A Dudley srácokkal Kalisto állt össze, akik jól csatáztak egy csapatban a Tag Team Bajnokok ellen. Azonban a New Day képes volt értékesíteni a Tag Finisherjüket, amit követően lekopogtatták D-Von-t és megszerezték a győzelmet.

Sheamus vs Roman Reigns (WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv – Speciális Vendégbíró: Vince McMahon)

A küzdelemhez megérkeztek a felek, valamint Vince McMahon, aki a Speciális Vendégbíró szerepében fog majd tevékenykedni. Egy ujjatlanban érkezett a Chairman, aki megmutatta a publikumnak, hogy 70 éves létére is elképesztő jó fizikummal rendelkezik. A harcban Sheamus több megmozdulása is diszkvalifikációt ért volna, azonban ezzel a Főnök egy percig sem foglalkozott és hagyta, hogy tovább folytatódjon az összecsapás. Amikor fordult a kocka és Roman értékesített egy keményebb Samoan Drop-ot, amit követően a Chairman feltűnően lassan és késleltetve kopogott, hogy véletlenül se lehessen meg a 3. Ez természetesen nem tetszett a WWE Nehézsúlyú Világbajnokának, aki a későbbiekben egy komoly Superman Punch-al esett neki McMahon-nak. Amikor szeretett volna egy Spear-t adni a Főnöknek Sheamus két Brogue Kick-el akadályozta meg a támadását, ami után kopogtatott volna a győzelem megszerzése érdekében. Viszont Vince nem volt képes erre, hiszen még alaposan meglátszott rajta a Superman Punch nyoma. Egy újabb bíró érkezett, aki nem más volt, mint Scott Armstrong.

Scott-al legutoljára 2014-es Survivor Series-en találkozhattunk, ahol a Team Cena-Team Authority összecsapásban jelent meg, szintén akkor, amikor az előző bíró nem tudta folytatni. Akkor hasonlóképpen a Vezetőségnek próbált segíteni, ezúttal a kopogtatása az írnek nem volt sikeres, amit követően Sheamus a sarokba sétált, Scott pedig felemelte a padlóról Roman-t, hogy a Kelta kihívó könnyedén értékesíthesse a Brogue Kick-et ismét. A Finisher azonban nem talált, ami után Reigns új erőre kapott és kiosztott egy Superman Punch-ot Armstrong-nak majd Sheamus-nek. Egy újabb bíró érkezett így, aki már teljesen függetlenül kopogott, amivel Roman Reigns képes volt megvédeni a Nehézsúlyú Világbajnoki övet ismét.

A RAW befejezésénél Vince még mikrofont fogott és elmondta, hogy ez csak egyetlen győzelem volt, amiben bizonyított Roman. Viszont az igazi próbatétel majd csak később fog következni. Egész karrierje alatt úgy tartotta Reigns, hogy Ő a One vs All. Ezt bebizonyíthatja, hiszen a Royal Rumble-ön másik 29 ember ellen kell megvédeni a Bajnoki övét…Ez egy hatalmas húzás a cégtől, hiszen a régi izgalmas harcnak egy teljesen új arculatot adnak: Ezúttal a 30 Emberes Royal Rumble csata győztese nem egy WreslteMania fémékőzősét nyer, ahol a Bajnok ellen harcolhat, hanem egyből megszerzi a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet.

46 című bejegyzés “WWE RAW 2016. január 4. – Címmérkőzés az év elején” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Istenem amikor olvastam h cena lesérült…. Mint amikor meg néztem a star wars 7et és hallottam a jól ismert zenét :’)

  Kedvelés

  1. Most akartam linkelni te málé.
   Micsoda remek hír!Lehet utálni engem,kit érdekel.Örülök,hogy ez történt.Vonuljon vissza és csináljon drót bicikliket mint torrente nagyfaterja lol

   Kedvelés

   1. Amúgy is az lett volna,h egymaga szarrá veri és megsemmisíti a csicska nemzetet,mint anno a nexust..majd ment volt Taker ellen a wm en,de szerencsére,hála a jóságos názáretinek,ebből nem lesz semmi MUAHAAHAHHAAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    Most pedig imádkozzunk kentaurért is lol

    Kedvelés

  2. Nem szép dolog más sérülésének örülni, de annak azért örülök, hogy nem kell Cena-t látnom egy ideig.

   Viszont a WWE-nek nem tűnik föl, hogy kikészíti a pankrátorait??? Hány sérülés volt az utóbbi időben? Nem is csodálom, egyszerűen a top pankrátorok az élő show-kal, tv adásokkal, gálákkal úgy teszik tönkre az ízületeiket, hogy bármikor hónapokra lesérülhetnek. Azért ez nem normális. Ott van az a rohadt nagy roster, a live eventekre többet vigyenek azokból, és max 2-3 szupersztárt, hogy több idejük legyen regenerálódni.

   Kedvelés

  1. Nocsak saját Bullet Club?Az igen…beszélték h a halott ember UTOLSÓ ellenfele bákor gyerek lenne…tehetséges stb ok,de owens is az és mit csináltak belőle..meg vele…csak azért h jobberkedjen nálor,nem kel ő ide..az nxt-t kéne megerősíteni h ha nem is egyenrangu legyen a wwe vel,de szorosan mögötte legyen minőségileg,tartalmilag stb,nem ez h mindenkit felhozni,megvenni,aztán jobberek lesznek..pfff

   Kedvelés

   1. HHH asszem a londoni NXT gála előtt épp erről beszélt. Elvileg az a terv, hogy az NXT a Smackdown-nal egy szinten legyen.

    Kedvelés

 2. Wyatt jó bajnok lehetne.A családtagok minden ellenfelét elintéznék meccs elött,meccs közben is,aljas genyó bajnok lenne,de működne,de hát..kentaur,meg müzli ugye a világ közepe..
  Sose bírtam puncikát,vipera matyit,kecskepofát,júdást,de kajakra jobb lenne ha itt lenne valamelyik,mert ők legalább értenek a szakmához,nem úgy mint kentaur..

  Kedvelés

  1. Ugyan Royal mit vártál Vince papa ugyan ugy kezdi ezt az évet is mint a tavalyit az NXT s és az itteni tehetségeket is földbe tiporja!!

   Kedvelés

 3. Nevetséges és egyben undorító, hogy a valaha volt egyik legnagyobb legendát gyakorlatilag minden hang nélkül nézik a szarházi, utolsó nyomorék közönség. Pontosan ezért nem nézem hónapok óta ezt a moslékot. Mert olyan kis köcsögöknek szól, akik nem tudják ki az a Chris Jericho, vagy Edge, Stone Cold. De szerintem képesek lennének azt mondani, hogy Reigns a felsoroltak közül mindnél jobb.. ássák el magukat a híres wwe-vel együtt. Köszönöm.

  Ja és aki ezt mínuszolni fogja, arról tudom, hogy a fent említettek közé tartozik,

  Kedvelés

 4. Ritka szar adás volt… -.- csicska Kentaur persze megint nyert… Wyatték tetszettek megint csak 😀 remélem meg nyeri majd az ővet. RR remélem jó lesz mert Vince papa érdemes bejelntést tett.hulljon a csicska Kentaur! aki nem ért egyett az meg tehet egy szívességet bekaphatja!Hajrá Olaj!

  Kedvelés

   1. Na ok,szerintem sem volt a legokosabb döntés,sőt…
    Ezzel jóformán elcseszték a Rumble meccset,de kitudja talán kellemeset fogunk csalódni.(na ok ezt még én is nehezen tudom elképzelni)
    De amúgy is ő már régóta nem népszerű.
    Minden hibás döntésért őt okolják,ha valami nem sikerül mindjárt őt veszik elő,sokan már a halálát kívánják,páran a címek egyesítéséért is őt vették elő holott az köztudottan hhh hülyesége volt.
    Senki sem tökéletes még hhh-sem és igen már ideje lenne átadni a stafétát,de nem biztos,hogy sokkal jobb lenne a helyzet,bár rosszabb már nem igen lehet.

    Kedvelés

    1. Rengetegen mondják, hogy az NXT-ben sokkal jobb meccseket látni és ugye az HHH-nek köszönhető, hiszen ő irányítja. Szóval elképzelhető, hogy jobb lenne a helyzet, ha McMahon ráhagyná az irányítást Hunterre. 😀

     Kedvelés

 5. Sziasztok Új vagyok még itt és az előző commentben azért raktam ki a cikket mert Reings piszkáltátok miért nem változik külsőre is!! Ha nem baj leírnám mit gondolok az adásról.

  Úgy látszik Vince papa 2016 ban sem tervez sokat a fel hozott NXT tehetségekkel Neville t szívatják tovább pedig valamelyik ki övben kellene feudban lennie, végre valami feud Ambrose és Owens közt végre de hogy akarják Lesnar ellen küldeni a WM re mert nincs még sem promoja sem feudja ellene és a karaktere még kicsit gyenge hozzá.

  Charlotte mellől Flair papát el lehetne távolítani Sashat pedig B.A.D ből ki és lehetne a feud Becky,Chalotte,Paige és Sasha közt a díva övért szó volt arról hogy Sasha face turnt venne de még sehol semmi! Azt kezdem érezni annyira közönség kedvencé akarják tenni Romant hogy most bele szarnak a dívákba!

  Wyatt nek meg van az új ellenfele Show mellet pedig szerintem Lesnar kéne mellé ellenfélnek mert a család mellet Lesnar karaktere olyan erős még. Más rész miért akarnak Shield 2.0 lát csinálni a családból támadnak mindenkit Fuck Logic!!

  4 olyan Úri ember akik többre hívatottak a mostani helyzetüknél vagyis a League Of Nation szó volt arról Kevin Owens is csatlakozott volna hozzá juk hála istennek nem. Mikor Del Rio visszatért és Szuper korszaknak vége lett megkapta a USA övet azt mondtam ne baj legyen jó feudokal és promoval erre mi lett? 0 ellenfél 0 promoval 0 feudal itt is az érezhető mint az IC övnél annyira arr koncentrálnak hogy Roman t megkedvelje a közönség hogy a másik 4 övet nagyba leszarják!!

  Ziggy vs Slater: Itt is ugyan ez ebből a 4 es ből 2 ember Bo Dallas és Adam Rose miatt rohadt kár aki látta Adam karakterét az NXT ben tudja milyen jó is volt éa ha most a 2 össze kéne hasonlítani szerintem szóhoz nem jutna Dallas pedig ha csatlakoznak a Testvéréhez Bray he fasza Heel Turnel baromi jól irthatnák a Face eket de ez is az én meg látásom

  Jericho visszatért de minek? Különösebb szerepe úgy sem lesz az RR en!! Fasza megint egy jó gálát basztak el!! TT övről nem beszélek mert megint a 3 győkér megvédi az övet és lehet őket nézni.

  Fő meccs: Roman lassan már inkább Heel mint Face és lassan inkább Új Brock Lesnar nevet lehetne neki adni, mert Lesnar is szokott pusztítást csinálni de ő is szokott kapni míg Roman barátunk nem, R.I.P Sheamus, nem lesz már a régi karaktere és ő is csak töltelék ebbe a Roman vs The Authority viszályban abban viszont jó hogy Randy Orton idézi 2009 ből és én kicsit őrültem is hogy ennyire gyilkolja a vehetőséget vince papa kicsit vissza kap a saját főztjéből vissza térve nem karom Roman-t bántani de a többi 4 övre is lehetne figyelni mert mindenki csodálkozik hogy csökken a nézetség na ugyan miért? Nem Vince papát kell hozni hanem jó Feudoka és Promot nyomatni a többi övre!!

  Kedvelés

 6. Skacok.Miért nem lehet egyből írni?Már egy ideje így van.

  Jericho visszatért!És ott lesz a rr-en.hogy ne nyerjen…és ez az egész újítás,ami hatalmas szenzáció,aki megnyeri az lesz a bajnok,1 x volt már ilyen aki emlékszik tudja,aki nem meg úgy járt.Felsorolok pár nevet,szerintem kik lesznek ott mint meglepetés emberek.
  triple h,rock,stone cold,goldberg,lesnar és még ki tudja kiket hoznak vissza kiket csalogatnak vissza és mindezt azért hogy ŐK is jobboljanak kentaurnak..mert hiába lesz itt változás,hiába lesz izgalmas,biztos h vagy entaur nyer,mivel az egész rostert elveri álmában is..vagy müzli nyer,és feudolnak..itt csak ez a 2 lehet..
  Jericho egy isten!Örülök neki h itt van,de ne jobberkedjen a legendás 1.vitathatatlan bajnok.Visszavonul,talán a wm en látjuk utoljára..kár érte,de inkább lépje ezt meg,mert látjuk h a halott emberrel mi történt..
  A komplett Wyatt family is ott lesz,de itt se terem nekik babér,pedig a végjátékban megnéztem volna egy fekete bárány vs lesnart a kihívói jogért..de így akkor kuka…
  Vagy kentaur marad a vicc bajnok vagy müzli lesz vagy lesnar bár utóbbit kétlem.Annyira erőltetik az arcunkba ezt a 2 szánalmas baby face véglényt..h elképzelhetetlennek tartom,h más legyen a bajnok.Mondjuk egy váratlan Sting feltünésnek örülnék,de hát…

  A Wyatt familyvel látványosan nem tudnak mit kezdeni,pedig jelenleg,sőt,már egyjó ideje ők az egyedüli hihető,életszerű heel karakterek.
  Most ismét jöhet a szarakodás veszett kutyával..remek meccset tolt Wyattel,emlékszünk…..és itt van az óriás is..most majd egyesítik az erejüket..és duóban harcolnak a lidércek ellen.Fantasztikus,kreatív,elképesztő feud előtt állunk..
  Ez a 2 megtámadás szánalmas volt..az volt.És a ringbeli szembenállás,óriás vs óriás..remek meccs,feud lehetne köztük,de nem lesz mert családként nyomulnak,közben meg elvesznek sorba mind,..hiába imádom a Wyatt familyt,kentauros feud óta nem az igazi…a 3 d fiúk,a legendák megalázása,elpusztítása nem volt jó,miért is lett volna jó?3-4 x megverték őket oszt csá.A BOD elkente a szájukat ahogy kell,de szánalmas meccs volt..most meg ismét rybacket molesztálják,meg a nagy embert..aki ismét face lett.ő 10 x váltogatta a szerepeket,és semmit se érte el..show,vonulj vissza amig még megteheted..mert ez így 0…veled együtt..hiába komállak,ez így már nem megy…
  A családdal remélem idén terveznek is valamit,mert náluk jobb csapat nem lesz már…ezt mindenki tudja.

  A csicska nemzet asszem nemsokára feloszlik,életképtelenek.Na,de ha ők a legnagyobb jobberek,a csicskák csicskái,akkor hogy nevezzük slather rózsa alexa meg az esőember dallas bandáját?Rájuk már szavak sincsenek.
  Amúgy mi volt ez az erőteljes buziskodás alberto del rio,látod szarlock?így hívják,így kell helyesen leírni…szal közte meg a besenyő között?Pacsi pacsi hátán,ölelkezés..aszthittem a végén még le is szop..egymást..pfff

  Nem néztem meg kentaur győzelmét,minek?Olyan egyértelmű.Kezdem aszt hinni róla,h fogyatékos,mentálisan sérült,vagy csak retardált.Mi az h nem tud valaki mikrofonnal a kezében beszélni?Magolja be az adott meccsre vonatkozó szöveget miközben a 2 kilós női súlyzókat emelgeti lol
  Felháborító az egész ember,karakter,és az ahatlmas push mely körülveszi már mióta..és még csak most lesz igazán szar…müzlit sose fogja felmúlni,most jelenleg ezt mondom,de kitudja…ízig vérig igazi antitálentum.Egy nagy 0.
  Mit csinál?superman ütés lol,lopott kentaur,üvöltés,ami inkább vonyítás,ringben ringen kívüli fekvés,dagonyázás,sablon karakter.Egy moslék.Semmirekellő és ez bajnok pffffffffffff

  Remélem lesnarral feudol,aki a szart is kiveribelőle megint,újfent,újra,ismét muahahahahaha mert ha megmerik lépni h müzlivel buziskodjon hónapokon át…

  Kane amúgy merre jár?Végre valahára teljes egészében túllépett ezen az öltönyös majom szar karakteren,visszatért a ngy vörös szörnyeteg,de nem heel,dehogy is!!! face ként..meg is lett z eredménye..sírba tették a BOD-ot,jobb lesz így,szép búcsú volt,maradjon a legendás csapatuk a föld alatt!Aztán visszajön,ismét a család ellen,h elverjék?És most sehol…remélem a rr en végre valahára megdönti kancsi jancsi hbk rekordját,és ő dobálja ki a legtöbb embert a ringből.Vagy azt már tavaly megdöntötte?Kiemlékszik már rá..mindegy,neki ott a helye,aztán a wm en vonuljon vissza,mert a szívem megszakad érte is..ahogy a halott emberért is…és még ott van Jericho is…

  Kedvelés

  1. Ha Romanes véleményed nagyjával egyet értek az üvöltése jó…jobb mint Lesnar egy két kis őő nem is tudom mije + Batista…nos a videó beszél helyettem :”D

   Kedvelés

  2. Azért jó, hogy követed az eseményeket… Akiket felsoroltál lehetséges visszatérőként max HHH lehetséges. Rock max bohóckodni jön vagy megvédeni Reignst mint tavaly, nem lesz normális résztvevő, de nagy valószínűséggel nem fog egyáltalán megjelenni. A WM-re is nagyon nehéz volt kikönyörögnie, hogy elengedjék a forgatásról. Stone Cold? Vagy egy milliárdszór elmondta, hogy nem fog soha visszatérni. Olyan műtétei voltak, hogy még egy SC Stunnert is életveszélyes megcsinálnia. Goldberg? Beszélőviszonyban sincs a WWE-vel, akkora fasírtban vannak. Lesnar esetleg belép a rumble-be, de én valahogy nem tartom valószínűleg, mert Reignsnél marad az öv, és kb. biztos vagyok benne, hogy Lesnar nem megy bele a buliba úgy, hogy ne ő győzzön. Ez csak tipp.

   Kedvelés

 7. Hogy reings ekkora szupermen az már nekem kínos így hogy 10 éve követem a WWE-t….
  Közönséget egyszerűen nem értem,miért éltetik,ilyet nem lehet csinálni hogy egyedül megaláz 3-4 pankrátort lazán,mert ő a Roman Reings.Túl messzire fognak menni ezzel úgy érzem,ráaduás ha a Rumble-t is megint megnyeri….

  Egyszerűen én érzem magam kínosan,ez már tényleg nem nekem szól.

  Kedvelés

 8. Nem biztos, hogy Reigns nyer főleg, ha Daniel vagy Brock visszatér és még sokan vannak a rosterben, akiknek nagy az esélye! Azt is eltudom képzelni, hogy Brock nyer és a 32. WM-en lesz egy visszavágójuk! Esetleg az is megeshet, hogy HHH miatt elveszti Reigns az övet és szintén WM meccs alakul ki! És még rengeteg formáció lehet, de ha Roman csak simán nyer, akkor a karakterét végleg elcseszik, ha csak nem The Rock segítségével nyer mondjuk Brock-kal szemben és, akkor mehet a Rock vs Brock!!! 🙂

  Kedvelés

 9. Nem hangzik rosszul,de ha belegondoltok ezzel elcseszték az egészet.
  A rumble meccsekben épp az a jó hogy nem tudod,hogy ki nyer(na jó az utóbbi 2-3 évben elég kiszámítható volt) így viszont szinte egyértelmű hogy ezt is Roman nyeri.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek