WWE RAW 2016. június 13. – Ambrose Asylum-ban az egykori trió

080_RAW_06132016rf_0820--d0e4835e3ac9e7d092fed8b3fa4e7223

A WWE Roster-je felsorakozik a bejáratban, a kivetítőn pedig a “We Stand With Orlando” felirat díszeleg. A szervezet szeretné együttérzését, valamint részvétét kifejezni az Orlando-i terrortámadás áldozati és családtagjaik iránt. Lilian Garcia kéri a rajongókat, hogy talpon állva fejezzék ki tiszteletüket a cég tagjaival karöltve.

A szervezet a megemlékezést követően a mostani adásra tér rá, ahol Dean Ambrose megrendezheti az Ambrose Asylum nevezetű Talk-Show műsorát, amiben ezúttal egykori csapattársai lesznek a vendégei. Emellett pedig AJ Styles és John Cena egy szerződés aláíráson fognak részt venni a mostani adás alkalmával, amiben a Money In The Bank küzdelmüket teszik hivatalossá…A New Orleans-i arénában legelőször Big E. hangja töri meg a csendet, akinek megszokott mondanivalóját követően érkezett a Tag Team Bajnokok triója. A New Day eddigi uralkodása alatt, talán most találhatja a legnagyobb kihívással szemben magát. A Money In The Bank-en Enzo és Cass, A Club, valamint a Vaudevillains duója ellen kell bizonyítaniuk egy Fatal 4 Way küzdelemben, ahol a csapatcímeket kell megvédeniük.
A New Day beszéde elején elmondja, hogy kétségtelenül hatalmas meccsre van kilátás, ahol a másik három csapat komoly célokkal fog érkezni a PPV-re. A komoly témát azonban hirtelen leváltja a Bajnokok csapata és Big E. valamint Xavier Kofi cipőjén kezdenek el mulatni. Hiszen szerintük egy öregemberes cipőt visel és ez egyáltalán nem illik ebbe a képbe. Kingston megpróbálja magyarázni ezt a helyzetet azzal, hogy az NBA egyik legkiemelkedőbb játékosa, Steph Curry hasonló cipőt hord. A rövid bohóckodást követően megjelent Enzo és Cass csapata. Amore elmondta a tőle már jó párszor hallhatott indító beszédet, amit követően a szorítóba sétáltak a címvédők mellé…Cass elmondja, hogy most lesz a legelső esélyük, hogy megszerezzék a WWE Tag Team Bajnoki öveket. Ezért is mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy a két címmel a vállukon hagyhassák el az arénát a Money In The Bank-et követően. Természetesen a New Day mellett Enzo és Cass duója sem tudta elkerülni a poénkodást és újra szóba került Kofi cipője, amin újra jót nevettek a felek. Ezt követően pedig Cass szóba hozza Xavier új harsonáját, ami helyettesíti az egykori széttört Francesca-t. Cass elmondja, hogy mivel ez a harsona is nő nemű, nem mondhatja magát szentnek, az előző éjszakát Enzo-val töltötte…Enzo saját elmondása szerint egész éjszaka le sem tudta venni az ajkait róla, megállás nélkül játszottak. Woods ezt már nem viselte jól és kijelentette, hogy Ő az egyetlen olyan személy, aki belefújhat a “lányba”.

The Vaudevillains és The Club vs The New Day és Team SAWFT

A beszédet követően megjelent Simon Goth és Aiden English, majd Karl Anderson és Luke Gallows. A másik két csapat is hozzátett pár mondatot a beszédhez, amit követően kezdetét vehette az összecsapás. A küzdelem a heel banda győzelmével zárult, azon belül is a Club volt képes megszerezni a győzelmet. Karl és Luke értékesítették a Magic Killer-t ami után Kofi nem volt képes kirúgni a kopogtatásból.

A Backstage-ben Steph és Shane beszélgetnek el a SmackDown irányításáról. O-Mac szerint nem volt túl fair ami Teddy Long-al történt az előző adáson, ezért el kell dönteniük itt és most, hogy ki irányítsa a SmackDown-t és a RAW-t…Stephanie-nek nem annyira tetszik az ötlet, hogy osztozzanak az adásokon, hiszen a hölgy szeretné vezetni mindkettőt. Ekkor megjelent az irodájukban Kane, aki tisztában van azzal, hogy milyen sok munkával kell a vezetőknek megbirkózniuk, ezért szeretné felajánlani szolgálatait és szívesen átvenné a hamarosan élőben futó SmackDown menedzselését. Kane készült egy motivációs levéllel, valamint egy különálló levéllel, amit egy olyan ember küldött, akit Shane jól ismerhet, Undertaker. Steph magukra hagyja őket és a döntést Shane-re bízza. Kane ezt követően érvelni kezd, hogy miért is Ő lenne a megfelelő személy erre a feladatra.

A ring felé Titus O’Neil érkezik, aki azonban nem jut el a kötelekig, hiszen a United States Bajnok, Rusev hátulról megtámadta. Kemény pofonokat követően a Bolgár értékesítette az Accolade-et, amit követően több játékvezetőnek kellett közbelépnie.

“Sierra, Hotel, India, Echo, Lima, Delta, Shield” Indulhat az Ambrose Asylum, amiben egy Talk-Show erejéig ismét láthatjuk egymás mellett az egykori trió három tagját. Legelőször a műsorvezető jelenik meg, aki mikrofont fog és elmondja, hogy a WrestleMania része volt egykori a Money In The Bank, azonban neki személyesen ez a különálló PPV felér egy újabb WM-mel. Két évvel ezelőtt a Shield megtört, amikor Seth Rollins nekiesett csapattársainak és külön utat választott. Most viszont egykori csapattársa ellen léphet ringbe a következő PPV főeseményén a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért. Ambrose szerint egy igazán izgalmas és érdekes párosításról van szó, azonban több kérdést fel tudna tenni más mérkőzésekkel kapcsolatban, például: “John Cena képes lesz megszokni az új korszakot? Charlotte képes lesz Ric Flair nélkül hasonló teljesítménnyel szerepelni? Vajon milyen hangja lesz annak, amikor Chris Jericho lezuhan a létra tetejéről?” Sok kérdést fel lehetne tenni, viszont ezekre csak Las Vegas-ban fogunk választ kapni vasárnap. Most New Orleans városában, pedig egy kis beszélgetést szeretne lebonyolítani Dean, amiben sok szerezettel köszönti első vendégét, Seth Rollins-t. Rollins megérkezését követően Ambrose átkarolja egykori csapattársát, ami látszólag nem tetszik Seth-nek…A második vendége pedig nem más, mint a jelenlegi WWE Nehézsúlyú Világbajnok, Roman Reigns. Érzékelhető volt a hatalmas különbség, amiben a két Szupersztárt fogadta a közönség.
A megjelenésüket követően egy hosszas hallgatás indult, ami alatt Seth és Roman farkasszemmel bámultak egymásra. Ambrose törte meg a csendet, aki kijelentette, hogy ez mégis csak egy Talk-Show, szóval induljon a beszéd. Legelőször Seth-et kérdezte a térdével kapcsolatban, amire Rollins visszakérdezett, miszerint Dean nem figyelte Seth WWE Network-ös interjúját? Az információ hiánya látszott Dean-en, amit követően nem ment bele komolyabban ebbe a történetbe a kihívó, Seth csak annyit mondott, hogy készen áll a térde a bevetésre. Dean és Roman összemosolyogtak, amit követően Ambrose kérdőre volna Rollins-t, hogy mégis miért olyan nagyon komoly és miért nincsen egy gyenge mosoly sem az arcát…Ezt követően Seth kijelentette, hogy karrierje legkiemelkedőbb éveit a Shield-el élte át, hiszen rengeteg szép pillanatuk volt. Voltak komolyak és viccesek. Több Bajnoki övet szereztek, valamint legendás küzdelmeket hoztak létre. Seth szerint viszont a legkiemelkedőbb pillanata az egész Shield-es időszakának az volt, amikor fogott egy széket egy nekiesett csapattársainak. Vagy azt a Shield pillanatot tudná még Seth mondani, amikor a WrestleMania főeseményén beváltotta a Money In The Bank táskát és megszerezte Roman elől a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. Roman ezt követően mikrofont fog és elmondja, hogy sok mindent elért saját erejéből Seth, például saját erejéből tette tönkre a Shield-et. Dean és Roman voltak az egyedüliek ennél a cégnél, akik a hátát védték, de Rollins-nak ez nem volt elég, mert még több hírnevet és sikert akart. A ennyire a reflektorfénybe akar kerülni, akkor vasárnap megkaphatja, amit szeretne. A PPV-n viszont vereséggel fog távozni. Dean ezt követően kijelenti, hogy Ő a Money in The Bank Ladder küzdelemben akar győzelmet szerezni, amit követően még a MITB PPV-n beváltja a táskát akár Rollins, akár Reigns ellen és Ő fog a Bajnoki övvel távozni az arénából.

Ezt követően Seth elindult kifelé, azonban hirtelen támadást indított. Mindhárom Szupersztár felvette a kesztyűt, aminek a végén Reigns kiosztott egy Superman Punch-ot Seth-nek, majd Dean egy Dirty Deeds-et Roman-nek. Végül Ambrose maradt egyedül állva az egykori csapatból, amivel üzent korábbi bajtársainak.

A Backstage-ben Dean és Steph találkoznak össze, ahol a hölgy kijelenti, hogy a mostani főeseményen Dean ringbe léphet egyik leendő ellenfele ellen. Nem másra gondol McMahon, mint Chris Jericho-ra.

Paige vs Charlotte

A küzdelemben a WWE Women’s Bajnok vereséget szenvedett, hiszen Paige képes volt értékesíteni a Ram-Paige-et, amit követően Charlotte nem tudott kirúgni a kopogtatásból.

A kulisszák mögött Sami Zayn és Casaro adott egy rövid interjút Renee Young-nak a mostani RAW-n megrendezésre kerülő csatájukkal kapcsolatban…

Sheamus vs Zack Ryder

A RAW-n korábban már volt egy kisebb nézeteltérésük egymással a feleknek, akik ezúttal egy mérkőzés keretein belül rendezhetik a problémáikat. Ahogy arra számítani lehetett, érvényesült a papírforma és egy villámgyőzelmet aratott Sheamus. Azonban ez nem volt elég neki és megtámadta a küzdelmen kívül Zack-et. Apollo Crews érkezett, hogy segítsen Ryder-nek, ami sikerült is neki. Egy rövid ütésváltást követően felülkerekedett a Kelta Sheamus-ön.

A Backstage-ben Kane továbbra is tárgyalja a SmackDown átvételét Shane-el, amikor megjelenik Kevin Owens és Alberto Del Rio. KO és a mexikói egymásra panaszkodnak, hiszen az elmúlt időszakban egyre jobban kiéleződött kettejük közt a nézeteltérés. Egyre erősebb szócsata indul el a felek közt, amit Kane kénytelen félbeszakítani. A Red Demon, mint az egykori Operatív Igazgató és a potenciális jelölt a SmackDown vezetésére úgy gondolja, hogy egy csapatépítő edzésen kellene részt venni Kevin-nek és Alberto-nak. Szerinte tökéletes lenne egy Tag Team küzdelem a mostani RAW-n, amiben Del Rio és Owens csapata szembe nézne a Lucha Dragons duójával. Az összhangjukat erősítené, ha a mérkőzés tétje értelmében, ha a Lucha Dragons képes megszerezni a győzelmet, akkor átvennék Del Rio és Kevin helyét a Money In The Bank Ladder küzdelemben. Shane elgondolkozik egy kicsit az ötleten és nagyon ígéretesnek és izgalmasnak gondolja, ami miatt zöld utat ad a küzdelem megrendezésére.

Sami Zayn vs Cesaro

A küzdelem eléggé pörgősre sikeredett, amiben a győzelmet egy rendkívül látványos fordítást követően Sami tudta megszerezni kopogtatással.

Egy szerződés aláírás következi, amit Michael Cole WreslteMania kvalitásúnak jellemez. Egy hosszas beszédet követően sor került a szerződés létrehozására AJ Styles és John Cena között. Egy teljesen szokványos szerződéskötésnek lehettünk szem és fültanúi, aminek a végén nem került sor ütésváltásra. Kíváncsiak lehetünk a Money In The Bank-re, ahol két kiemelkedő Szupersztár léphet ringbe egymás ellen.

Alberto Del Rio és Kevin Owens vs The Lucha Dragons

A harcban a győzelmet végül Kevin és Del Rio duója tudta megszerezni, miután KO értékesítette a Pop-Up PowerBomb-ot és kopogtatta Sin Cara-t. Ezzel a sikerrel bent maradtak mindketten a Money In The Bank Ladder küzdelemben.

A Backstage-ben Kane, Steph és Shane vitatják meg a SmackDown vezetését és itt O-Mac kijelenti, hogy nem a Red Demon vezeti majd a hamarosan élőben futó adást, hiszen kétségtelenül stabilnak kell lennie, amit Kane nem biztos, hogy tudna biztosítani. Végül abban egyeztek meg Steph-el, hogy a hölgy fogja vezetni a RAW-t, Shane pedig saját kezébe veszi a SmackDown-t.

Dean Ambrose vs Chris Jericho

Del Rio lett a Time Keeper, Cesaro pedig a ringmester. A felkonferálást követően kezdetét vette a küzdelem, amiben megjelent Sami és KO is a ring mellett. A Money In The Bank csata résztvevői figyelték a küzdelmet, amiben a győzelmet végül Ambrose tudta megszerezni.

A PVV előtti utolsó RAW-n kicsit elszabadult a pokol és minden egyes résztvevő nekiesett a másiknak. Végül Chris Jericho állított fel egy létrát a ring közepén és szerezte meg azt a bizonyos táskát, aminek ilyen hatalmas értéke van…

11 című bejegyzés “WWE RAW 2016. június 13. – Ambrose Asylum-ban az egykori trió” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nem értem a WWE kreativjai es Vince miert ilyen sötét.. Most akarja pótolni a shieldet egy kis emlékkel?? 2 éve a semmiből csak ugy szétszedték oket es Seth kapott egy jo heel karaktert, de persze le lett gyengítve azzal , hogy mindig segíteni “kellett” neki. Mikor Ambrose-al 1v1 volt a MITB-en akkor szet szedte bárki segítsége nélkül.. Sethnek jot tett a különválas tény es való, mert hosszan uralkodott es nem akármilyen tehetsége van! De Dean es Roman.. Hat Dean jól indult de mar nagyon fakul.. Semmi story , semmi brutalis meccs (mert a Jericho elleni se volt kihasználva teljesen, Lesnar elleni végképp nem..) semmi karakter fejlesztés.. MITB kiugrás lenne neki – es en nem szeretem – mert jól mutatna a táska nála. Reigns a teljes elbaszas a köbön.. Megmaradt a shield benne, ez egy fel évig oke volt de utána.. Ez szörnyű mar. Most is ezek a dumai.. Gyenge. A mozdulatai hagyján hogy kevesek , de ahogy használja mar abban is van kivetni való.. A shieldben puff egy kibaszott erős spear es győz. Ez meg oke. De mostanra ez mar kevés.. Lényege hogy o mindent kibír majd a vegen nyer egy halál egyszerű mozdulattal. Egy jo erős , közönségnek néha beszolo, heel lenne. Na az kene neki. Előttem szoloval egyet értve, öv nélkül. Csak menne es pusztitana. Ez igy most kevés es roppant gyenge is. Seth érdemli az övet es ennyi!

  Kedvelés

 2. Na, a WWE ilyenkor bánhatja, hogy olyan korán szétszedte a Shieldet. Ezekben a pillanatokban láthathjuk igazán, mekkora potenciál volt ezekben a fiúkban, együtt. És mindnek megvolt csapatban a maga szerepe: Seth, az Ész; Dean, az Indulat; és Roman a SZÓTLAN Erő (igen, az ő karakterének az állt a legjobban mindig is – és most is olyanak kéne lennie- , hogy ő volt a csendes fenyegetés). Egyszerűen volt egy színes, szerethető team, főleg a Face Turnjük után… és a csodálatos WWE ezt is tönkretette. Most meg alkalmanként ebből akar megélni, hogy egy ketrecbe dobja őket, és lovagoltatják a múlton az egykori tagokat.. Most nagyon elkélne ez a csapat, de egyedül ezzel csak Seth szívná meg. Ő egyedül tudott úgy érvényesülni, ahogy azt egy pankrátornak szólóban kell. Dean sajnos elszürkült, bármennyire is jól indult, Romant meg elcseszték. Azt mindenki döntse el, hogy szerinte megérné-e újra összetenni őket, mert az biztos siker lenne, de megéri-e vajon kockára tenni a mostani “pályájukat…

  Kedvelés

  1. Csak azt tedd hozzá Dean és Seth egy szinten voltak, míg Roman alatuk, Sethnek szerencséje volt mert Vince papa nem nagyon szereti a tehetségeket és szerintem úgy voltak vele a 3 ból egynek legyen kiváltság a többi meg vagy Jobber vagy csicska, Dean sajna meg is járta ezt az utat, és sajna Romanből meg a következő John Cena-t csinálták belőle.

   Kedvelés

   1. Nem tudom. Szerintem a Shieldben Roman is olyan karakterű volt, ami illett a kinézetéhez és erejéhez. És valahogy egymás kombináció is voltak: Seth – akrobat, Roman – Force, És Dean meg a kettő között, ráadásul az idegbetegsége felvétele után még szórakoztató is. Dean jól indult. Ez az idegbeteg, mindenkinek mindenhogyan nekirohanó, merész face karakter nagyon is okés volt neki… Aztán láthatod. Hiába a mikrofon, hiába a skill… a karaktere nagyon elfáradóban van. Seth meg szárnyal! De komolyan! Roman meg… hagyjuk is, mert akárhányszor megjelenik, igazából megkapja a magáét. De hogy ezt a WWE hogy nem veszi észre, és miért nem változtat a karakterén… MIÉRT? Megkockáztatom: nem biztos, hogy heel turn kéne neki. Újabb mozdulatok, újabb ruha, és kevesebb beszéd (ahogy régen is volt), és inkább az a pusztító karakter kéne neki, akit keményebb meccsekbe raknak, és ÖV nélkül. Veszítse el, vegyék el tőle… mindegy, hogyan, csak ne legyen nála. Építsék fel egy picit más irányba! Az eredeti karakterének ötlete, hogy ő egyedül viszi tovább a Shield irányzatot… nem volt rossz (egykoron hárman voltak, de ő maradt egyedül), de nagyon rosszul oldották meg, ahogy az utóbbi időben mindent a WWE, lásd: Shield! De lehet, hogy mégis a Heel turn kéne neki, mert fel kéne azt a gyűlöletet, fújolást használni a heel karakterbe, amit kap jelenleg a kordonon túl. De hát… Minek is írok, úgysem olvassák azok az “okosok”. Dean karaktere nem azért szürkült meg szerintem, mert nem kapott WWE övet, hanem azért, mert nem tudnak új sztorit adni neki. Undertaker sem ment mindig az övért, lásd, imádják. Az a gond, hogy akármerre kanyarodunk, mindig ugyanoda jutunk vissza: a történet, a felépítés, és az új, új, új, új dolgok, mozdulatok… hiánya! Teljes kreatívtalanság! Mert bizony Ambrose se csinál sok mozdulatot, ahogy Cesaro sem. Mégis imádják! A többit a WWE-vel beszéljétek meg, miért nem látja a bajt, miért nem figyel oda a közönségre… az egyetlen legjobb műsorválaszra. Nem tudom…

    Kedvelés

 3. PFFFFFFFFFFFFFFFFF
  Cezaro megint kikapott.Amióta visszajött nyert már amúgy?Ezért jött vissza?Ugyan azokkal meccsel,bohóckodik hónapok óta és mindig ő áll a fa..rossz oldalán..
  Jericho IS MEGINT KIKAPOTT..mert ugye ő is csak erre jó…
  A kelták szégyene IS kikapott a jobberek királyától..mondjuk ezen nem csodálkozok..
  Kane…nem is emlékszek mikor láttam őt utoljára meccselni és kivel..na meg h ki verte meg..erre itt van MEGINT az öltönyös majom pfffffffffffffffff Komolyan inkább vonuljon vissza,mert amit régóta csinál az kritikán aluli…
  Az utolsó momentumok,melyek jók voltak tőle,team hell nos bohóckodás,kecskepofa karrierjének szétrombolása,megölése LOL és a remélhetőleg UTOLSÓ B O D meccs a tesójával..ezen kívül minden más 0…Kár érte..méltóság Kane,tudod..ami jellemzett téged,az már nincs meg benned…

  Állítólag a lóemberrel akarják megdönteni és semmissé tenni puncika leghosszabb uralkodását…Ha ez igaz,márpedig igaz.Wyatt nem lesz bajnok egy jó ideig..ahogy senki más sem…

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!