WWE RAW 2016. június 27. – Eredmények és videók

131_RAW_06272016ca_1491--30675590ee48042213465d14790a6962

A Monday Night RAW 2016. június 27-én Tampa városából, Florida államból jelentkezik, ahol legelőször Michael Cole köszönt minket, amit követően Seth Rollins zenéje szólal meg az arénában. A közönség nagy szeretettel fogadja Dean Ambrose egyik leendő kihívóját, aki a szorítóba sétál, amit követően mikrofont fog.

Rollins elmondja, hogy 4 hét múlva a Battleground-on a rajongók végre láthatják azt a küzdelmet, amiről mindig is álmodtak. Seth tudatja is közönséggel, hogy milyen harcról van szó: Az egykori Shield mindhárom tagja egy Triple Threat küzdelemben, ahol a tét a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv lesz. Seth kezdetnek szeretne egy kicsit Roman Reigns-ről beszélni, ami nem igazán szimpatikus kijelentés a közönségnek, akik egyből hangos tiltakozásba kezdenek. A Szupersztár megmagyarázza a helyzetet, miszerint itt van a ring közepén egy élő televíziós adáson, ahol van egy mikrofonja, valamint több ötlet ezzel kapcsolatban az elméjében…Rollins saját véleménye szerint Roman elkövette a lehető legkomolyabb és legnagyobb hibát, amit csak elkövethetett. Seth mutat egy állítást, amit még Roman osztott meg saját hivatalos Twitter oldalán, amin az a szöveg látható, hogy: “Elnézést kérek a családomtól, a barátaimtól és a szurkolóimtól a hibámért, hogy megsértettem a WWE Wellness Politikáját. Nincsenek kifogások. Vállalom”. Seth Rollins Reings posztját kezdi elemezni, aminek legelső szavánál elakad, hiszen a Szupersztár véleménye szerint Roman sosem kért semmiért bocsánatot az élete során. Emellett pedig nehezére esik felfogni azt a kijelentést, miszerint a “barátaitól” is bocsánatot kért. Seth szerint a Big Dog a “One versus All” felfogása miatt nincsenek igazán barátai. Ezt követően Rollins a közönség felé fordul és kérdőre vonja őket, hogy hány Roman Reigns szurkoló jelent meg az aréna területén, hiszen The Guy elnézésért esedezett a rajongói felé is. Rollins végül a szöveg utolsó részéhez ugrik, ahol az “I Own it” mondat szerepel. Saját elmondása szerint ez a kedvenc része, hiszen Roman vállalja és birtokolja, ami történik vele, azonban azt tudnia kell Reigns-nek, hogy Seth Rollins egész karrierje során Őt birtokolta. Birtokolta a WrestleMania-n, amikor beváltotta a Money In The Bank táskáját és megszerezte a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet, valamint az előző Money In The Bank eseményen, ahol képes volt legyőzni Őt a PPV főeseményén. Ebből kifolyólag Seth úgy érzi, hogy Roman Reigns nem érdemel egy második esélyt, valamint nem érdemli meg a megbocsájtást. Azonban a legfontosabb, hogy The Guy nem érdemli meg, hogy a Battleground főeseményén szerepelhessen. Seth szerint a helyes lépés az lenne, ha Reigns-t eltávolítanák ebből a küzdelemből és átalakulna a küzdelem egy One on One csatára, amiben Seth Dean Ambrose ellen léphetne ringbe a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért.
Ezt követően Dean Ambrose jelenik meg az arénában, aki alaposan kiélvezi a rajongók szeretetét, amivel elárasztják őt. Ambrose kicsit bolondozik még leendő ellenfelével, amit követően elhallgat a zenéje és megszólal a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka. Elmondja, hogy Seth eléggé rosszul néz ki, meglehetősen idegesnek és kicsit betegnek tűnik. Ambrose megkérdezi “The Man”-t, hogy ez az egész jelen pillanatban Roman Reigns eltiltásáról, vagy a WWE Bajnoki övről szól, amit a Lunatic birtokol. Ambrose kijelenti, hogy Reigns hibát követett el, mindannyian vétettünk már pár komolyabb baklövést. Dean saját véleménye szerint nagyon komoly hiba volt, hogy egykor Seth barátja volt. Talán jó lenne használni a New Day időgépét, viszont az az elkeserítő híre van Seth Rollins számára a Bajnoknak, hogy a Triple Threat küzdelem semmit sem változott…Rollins-nak ez nem tetszik, amit követően érvelni kezd a saját igaza mellett, azonban AJ Styles jelenik meg az arénában. A Phenomenal One kijelenti, hogy egyetért Dean-nel, miszerint maradnia kell a Triple Threat küzdelemnek, amiben részt fog venni Ambrose, Rollins, valamint AJ Styles. AJ elkezd ezt követően érvelni a saját állítása mellett, miszerint megérdemelné, hogy átvegye Roman helyét a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért folyó mérkőzésen. Styles legyőzte a Money In The Bank-en egy álommeccsen John Cena-t, amit követően jogosultnak érzi magát erre a csatára. Dean kénytelen lelombozni AJ-t, hiszen Roman-t nem veszik ki ebből a küzdelemből, ugyanis az eltiltása előbb le fog járni, mint ahogy megrendezésre kerül a PPV. Styles ezt képes elfogadni, amit követően előáll egy újabb ötletével, aminek értelmében át kell variálni a küzdelmet egy Fatal 4 Way összecsapássá….A RAW eléggé fordulatosan indul, hiszen John Cena is megjelenik az arénában. Elméletileg a legelső szegmens a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért folyó csatára specializálódott volna, azonban AJ és John érkezése kicsit megkavarta a történéseket.
Cena elmondja, hogy az a bizonyos öv, amit Dean Ambrose vállán pihen már 15 alkalommal volt John Cena-é, valamint John a leges legelső összecsapását a mostani adás napján, 2002. június 27-én vívta Kurt Angle ellen. Ezért is jogosnak érzi a kijelentést, miszerint a mostani Monday Night RAW napja, John Cena WWE szülinapja. Ezért is szeretné, ha újra alkalma nyílna megszerezni a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet, így egy Fatal 5 Way küzdelmet akar a Battleground főeseményén…Végül megjelenik Stephanie McMahon is, aki megpróbál igazat tenni a Szupersztárok közt, Shane távollétében. Seth Rollins ellen kell John Cena-nak szerepelnie, míg AJ Styles Dean ellen léphet ringbe. Ha John és AJ képesek lesznek győzelmet szerezni mostani ellenfeleikkel szemben, akkor hozzá lesznek adva a küzdelemhez a Battleground-ra.

Paige és Sasha Banks vs Charlotte és Bana Brooke

A mostani RAW első összecsapásán két Díva Tag Team szerepelhet egymás ellen, akik közül a Face Szupersztárok tudták megszerezni a győzelmet. Sasha értékesítette a Bank Statement-et, amiből Dana nem tudott kiszabadulni, így kénytelen volt feladni a küzdelmet.

Titus O’Neil vs Rusev

Titus a Money In The Bank-en vereséget szenvedett a Bolgár ellen, amit követően a RAW-n egy kemény verésben részesítette a United States Bajnokot. Ezúttal ismét egymás ellen szerepelhetnek, ahol még a gong megszólalását sem várta meg O’Neil, hanem a ringbe lépését követően egyből nekiesett Rusev-nak. A csata végül elindult, amiben Titus volt képes megszerezni a győzelmet kiszámolással.

A Backstage-ben Kane és Steph beszélgetnek, ahol a Red Demon próbálja meggyőzni a hölgyet, hogy milyen kiváló munkaerő lenne ha megkaphatná a hamarosan élőben futó SmackDown adását, mint General Menedzser. Ekkor The Miz jelenik meg Maryse társaságában, aki visszatért a céghez a Marine 4 sajtótájékoztatóiról, valamint bemutatójáról. Kane ekkor előáll egy ötlettel, aminek értelmében a visszatérésénél egyből egy övmeccsel kellene indítania. Ez nagyon tetszik Steph-nek, aki kiírja a küzdelmet, azonban Miz egyenlőre csak annyit tud meg, hogy meglepetés ellenfelet fog kapni.

Seth Rollins vs John Cena

A tét nem kicsi egyik Szupersztár számára sem, ha Cena nyer, akkor kvalifikálja magát a Battleground főeseményére a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért, azonban egy sikerrel alaposan megnehezítené Seth dolgát, aki komolyan célba vette a cég legfontosabb címét. Egy pörgős és izgalmas csatát tekinthettünk meg, aminek a vége leginkább a Finisher-ekről szólt. John képes volt értékesíteni az STF-et, amiből Rollins nem tudott kiszabadulni. Ekkor AJ Styles és a Club másik két tagja jelent meg az arénában, akik odasétáltak a ringhez. Ez elég volt ahhoz, hogy Seth képes legyen értékesíteni a Pedigree-t, amivel megszerezte a győzelmet. Ezzel a Rollins sikerrel pedig Cena elvesztette a lehetőséget, hogy részt vegyen a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért folyó küzdelemben.

Enzo és Cass vs Carlos Cocci and Mitch Rolde

A nagy sztárok ezúttal két fiatal reménység ellen léphettek ringbe, akiket egy villámmérkőzés során képesek voltak legyőzni. A sikert követően megjelent a Social Outcast csapata, akik lebetűzik a csapatban a “HARD” szót, amit követően el szerették volna küldeni az aréna területéről Enzo és Cass csapatát, akiknek azonban esze ágában sem volt távozni. Azonban csak Cass Big Boot-jába szaladtak bele, amikor a ring felé igyekeztek.

Ezt követően Big Show és Renee Young érkeznek a bejárathoz, akik pár Speciális Olimpikon mellett mondanak pár gondolatot a WWE valamint a Speciális Olimpia meglehetősen erős kapcsolatáról.

Becky Lynch vs Summer Rae

Natalya a kommentátorok mellett jelent meg, aki szerette volna onnan figyelni a küzdelmet, azonban erre nem igazán volt alkalma. Becky a bevonulását követően nekivágta a kabátját Summer-nek, amit követően megtámadta Natalya-t.

Chris Jericho érkezik ezt követően, aki megrendezi a Highlight Reel nevezetű talk-show műsorát. Ezúttal a vendégei nem mások, mint Sami Zayn és Kevin Owens. A két vendég megjelenését követően szóba került kettejük eddigi története, ami egészen idáig fajult. Egészen az alapoktól indulva végigtekintették ,hogy ketten min is mentek keresztül. Végül Y2J a középpontba került, ahol elmondta a tőle már sokszor hallhatott mondanivalóját, amit követően Sami és KO közös erővel egy Double Superkick-el nekiestek a műsorvezetőnek.

The Miz vs ? (WWE Interkontinentális Bajnoki öv)

Miz és Maryse megjelenését követően minden tekintek a bejáratra szegeződött, ahol nem más érkezett, mint Kane. A Vörös Szörny lett ezúttal The Miz kihívója a WWE Interkontinentális Bajnoki övért. A küzdelemben Kane nagyon jó eséllyel harcolt és közel került a győzelem megszerzéséhez, amikor Maryse fellépett a ring széléhez, ahonnan aztán egy rossz mozdulatot követően leesett. Miz ekkor ölébe vette feleségét, akivel a Backstage-be rohant.

A kiszámolással záruló csata után láthattuk ,hogy Maryse nagyon gyorsan meggyógyult és ekkor tudatta Miz-el, hogy csak eljátszotta a bokafájdalmait, hogy Miz-nek legyen ürügye a távozásra.

Cesaro és Apollo Crews vs Alberto Del Rio és Sheamus

A küzdelemben Alberto képes volt kicsit meglepni a rajongókat, hiszen miután kivágta Apollo-t a szorítóból Sheamus rácsapott Del Rio-ra, így váltva őt az összecsapásban. Ez nem igazán tetszett a mexikóinak, aki egy Enziguri-t osztott ki csapattársának, majd magára hagyta a küzdelemben. Végül Apollo a Finisher-jét követően képes volt megszerezni a győzelmet kopogtatással.

A New Day triója érkezett a szorítóba, akik Wyatt Family-nek öltözve parodizálták leendő ellenfeleiket. Természetesen a Wyatt-ek ezt nem nézték karba tett kézzel, akiknek volt pár komolyabb válaszuk a Tag Team Bajnokoknak.

AJ Styles vs Dean Ambrose

Hasonló téttel rendelkezik ez a küzdelem, mint John és Seth összecsapása, amiben végül Seth képes volt megszerezni a győzelmet. Itt John Cena jelent meg, hogy kicsit megpróbálja megzavarni Styles-t. Erre készül a Club másik két tagja, akik egyből nekiestek John-nak ,viszont nem tudtak elbánni a Szupersztárral. John nem avatkozott a csatába, egyszerűen csak elterelte AJ figyelmét, aki így kapott egy Dirty Deeds-et, ami után elvesztette a lehetőséget és küzdelmet.

A RAW legvégén a bejáratban AJ és a Club Cena-t, míg a ringben Seth Rollins Dean Ambrose-t verte el eléggé keményen.

17 című bejegyzés “WWE RAW 2016. június 27. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Régóta nézem már a pankrációt, de sajnos nagyon gyenge lett már az egész.Az én véleményem szerint ez a 3 ex-shield tag 10 évvel ezelőtt csak edzőpartner lett volna a többieknek. A Wyatt family-ból Rowant mellőzni kellene, mert a teljesítménye egy nagy nulla.Sajnos az elmúlt években távozott sztárok ( Batista, CM.Punk, Daniel Bryan stb,stb) helyett nagyon halvány emberek jöttek fel.Szidhatjátok a Cena-t, de az hogy évek óta hagyja a sok megaláztatás és mindent megtesz a WWE-ért azt el kell ismerni. Jó lenne egy Scott Steiner tudású karakter megjelenne és felpezsditené a showt. Cesarot-push-olni kellene mert benne van fantázia.

  Kedvelés

 2. Kivancsi vagyok meddig alazzak me Cena-t. Ez igy kicsit aranytalan. Remelem a vegen hazakuldi a klubbot Japanba vagy akarhova.

  Johetnek a dislikok.

  Kedvelés

   1. Cena sucks!!!!!!! A normális hozzáértő felnőtt rajongók tudják, hogy miért, a többivel meg nem kell foglalkozni. Gondolom indokot nem tudsz mondani, hogy Cérna miért jobb, mint AJ vagy Seth, csak provokálod itt a népet! Adok neked egy like-ot, más úgysem teszi meg!

    Kedvelés

   2. Ha erdekelne nem irnam oda! Hanem pl. olyanokat irnek, amit a tobbiek is. Az eppen aktualis “divatot” kovetnem es nem a velemenyemet irnam! Vagy nem is irnek…

    Kedvelés

    1. Ez nem divat, hanem igazság. A divat az Cena imádata 2 és 12 között. Én Cena-t elsősorban Edge elnyomása miatt utáltam meg, nem pedig a divat miatt.

     Kedvelés

  1. Nos.müzli alázásából sosem elég.És igen,mint oly sok karriert,embert,csapatot,stb a clubbot is egymaga hazavágja.Mint anno a nexust…de ők legalább tomboltak párszor mielőtt mentek a levesbe de ezek…
   Normális meccset müzlitől am nem is tudom mikor láttam..ha egyáltalán volt neki ilyen…
   pl amikor rock lealázta,elverte és bajnok lett,na az tetszett.Meg amikor lesnar a szart is kiverte belőle he he,de persze akkor is müzli nyert mert egy kósza hajóláncot szervált és azzal ütlegelte szegény magatehetetlen bestiát..
   Az egész karrierje egy nagy vicc ahogy ő maga is.Csilliószoros bajnok a semmire fel…
   Jericho alázza magát az újak miatt,a tehetséges fiatalok miatt,felemeli őket,mert ő egy ilyen ember,egy igazi pankrátor.És müzli?Nyílt kihívás fél évig..mindenkit elvert..minden feltörekvő tehetséges jelentkezőt..mert ő meg ilyen ember…

   Kedvelés

  1. Akárhányszor fogod 3 szóban szidni, ugyanolyan jó pankrátor lesz, Cenánál meg még törött lábbal is jobb lenne. Lehet szidni, csak miért? Okot mondj, ne csak szidd.

   Kedvelés

 3. Sziasztok! Már kedd este nem lehet megnézni az adást .Ha így lecsúszok róla hol tudom megnézni a youtub-on kívül?

  Kedvelés

 4. Rowan új maszkja nagyon adja:DD amúgy érdekes hogy a végén Deant csak WWE bajnoknak konferálták fel…

  Kedvelés

  1. Az egész adáson csak WWE bajnoki cím volt említve minden szegmensben. Jönni fog a külön bajnoki cím a Smackdown-nak, csak az nem biztos, hogy Nehézsúlyú övet hozzák vissza.

   Kedvelés

 5. Remek,sőt,már már csodálatos…
  Kíváncsi voltam,h mikor terelik a főöv felé müzlit..sajnos ez nem egyszeri bohóckodás volt..
  Akkor is róla szól minden,amikor nem ő a bajnok..Elég szomorú h itt tartunk..

  békuci jó meccset tolt az arcnélküli emberrel..
  müzli is kapott egy kis pajkos simogatást jódástól majd a kojak fivérektől IS,de ez édes kevés.Őt non stop verni kéne mindenkinek,mindennel,ami csak a kezükbe akad..

  Kane.Nem is emlékszek mikor láttam őt utoljára harcolni,és kivel.
  Rég lobbant lángra méltóságteljesen a pokol tüze…
  Kapott kemény 4-5 percet..egy érdektelen,unalmas,értelmetlen,semmilyen meccsen…
  Naivan aszt hittem h még 1 x,utoljára bajnok lehet,s ezzel méltósággal zárhatja le a dicső karrierjét,amit az utolsó időszakban beárnyékolt a bohóc öltöny…de nem…szó sincs arról h még 1 x utoljára bajnok lehessen.Nem is a főövről beszélünk…és kis övet sem kap…
  Minek van még itt?Annyit dolgozott,annyit tett a cégért,és értünk!
  Ő az egyik legjobb pankrátor aki valaha is létezett a létezik s aki létezni fog örökké!!
  Kane egy LEGENDA
  És ezt kapja…
  Vadert isbírom,61 évesen is meccsel majd,de minek?Remélem Kane nem jut el eddig…Neki egy wm főmeccs kéne,utolsó meccsként.Gyönyörű és méltó búcsú lenne.
  Majd megszakad a szívem érte….

  Ez az új gyerek apollo nagyon nyomatva van..csori hipóka cumizhat azért h megverjék lol
  Neki is bejött az élet 2 x es világbajnokként…
  el patronka halovány,Cezaro meg…nem értem miért nem kezdenek vele valamit…
  Ez a fekete ragasztó mit is jelképez a karján?

  Jericcho…normális feudja nincs,se meccse,sehova se illik bele,ide lökik oda lökik..és mindezt teszi mély tisztelettel s alázattal.Imádom.
  medvebocs vs seth rogen ez még akár jó is lehet

  A két nxt-s tt üdvöske ezért jött át?Szürke bohócok szopóág,kócos kobold és hajas baba meg…szánalmasak.
  Na,de most jön a lényeg.

  Vagy 2 hónap kihagyás,távollét,nélkülözés után,múlthét hétfőn visszatért a Wyat family 80%-a azért h ne meccseljenek,ne támadjanak,ne molesztáljanak senkit…majd pénteken detto és most is..
  Nem értem..Az egy dolog h keresztül fogják hugyozni a trombitás fattyúkat és tt bajnokok lesznek..de addig ez lesz?
  Meg miért kellett amúgy a 2 marcona bengának pihennie amig a főnök rehabon volt?Simán mehettek volna a tt övekért..De az a baj,h amig vörike próbálkozik…ritka nagy szopóágon van amióta itt van..az egyéni “karrierjét” faceként..100 vereség 0 győzelem..hagyjuk…addig a másik benga jeti nálam már rég leszerepelt..amit művelt anno…ahogy művelte a nagy büdös semmit…Belőlük azért nem lenne vagy azért nem lesz jó tt páros mert vörike + harperke jó tt páros volt az nxt-ben kiegészítették egymást,de a máléval…ez nem fog menni..
  Milyen érdekes h tt övekért mehettek volna harperék,de hol az egyik hol a másik sérült meg,amikor mindketten felépültek,a családi sztorit tolták tovább..most megint sérült az egyik…pedig megnéztem volna őket tt bajnokokként…
  Azt nem tudom elképzelni h Wyatt tt bajnok legyen bárkivel..a családból,mert állítólag 87 éve egyfolytába wwe bajnoknak akarják..de…
  Wyatt + békapofa,na ők jó tt páros lehettek volna..tekintve h milyen cool feudot toltak anno..Mindegy majd csak lesz valahogy.

  Kedvelés

  1. Cesaro vállán az a matrica azért van mert nem teljesen épp a válla, illetve lehet lassan már csak dísz lesz, de amúgy fájdalom csillapítós tapasz szerintem

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!