WWE RAW 2016. május 9. – A viszályok egyre jobban kiéleződnek

185_RAW_05092016ej_1182--a90ec6ad6aa04e49d0bf4350dc64d1b9

A RAW 2016. május 9-én Omaha városából, Nebraska államból jelentkezik, ahol egy rövid visszajátszást kapunk az előző hétfői adás főeseményének történéseiről. A Family csaphatott össze a Club ellen egy 6 Man Tag Team küzdelemben, aminek a lefújását követően Roman Reigns kemény magánakcióba kezdett. Egy jókora verésben részesítette leendő ellenfelét, AJ Styles-t.

A show kezdeténél Chris Jericho zenéje szólal meg, amit követően elsötétedik az aréna. Y2J villogó kabátja jelenik meg a sötétségben, amit követően felgyúlnak a fények és láthatjuk magát a Szupersztárt a bejáratban. A bevonulását követően Chris mikrofont fog és egy egyszerű kijelentéssel indítja a Highlight Reel-t: “Fogjátok be a szátokat és figyeljetek rám”. A rajongók természetesen negatív visszajelzéssel válaszoltak Jericho mondatára, amit követően a Szupersztár elmondja, hogy a mostani vendége nem más lett volna mint Dean Ambrose. Azonban a Lunatic Fringe nem tudott megjelenni ezúttal a RAW-n, hiszen egy hete Y2J egy kemény verésben részesítette. Itt tekinthettük meg azt a bizonyos tragikus esetet, ahol Jericho egyenesen Dean tarkójának vágta az Ambrose által gondozgatott növényt, Mitch-et. Chris többször is kihangsúlyozza, hogy Ő miatta nem jelenhet meg most ebben az adásban Dean, valamint Ő az aki lehetővé tette a rajongóknak, hogy ne kelljen hosszú ideig a képernyőn nézegetniük a Lunatic-ot…Ezt követően láthatjuk, hogy a Jericho mellett elhelyezett széken Mitch hever, pár cserépdarabbal és némi virágfölddel. Chris szerint az Internet népe viccet csinál ebből a dologból, és megemlékeznek Mitch-ről. Y2J szerint viszont ez egyáltalán nem poénos, hiszen Dean Ambrose a St. Louis-i kórházban lábadozik, ahol üvölthet fájdalmában. Jericho megérti, hogy miért szerették olyan sokan Mitch-et: Hiszen Mitch-ben több karizma és érdekesség volt, mint Ambrose-ban, valamint sokkal fontosabb volt a WWE számára, mint a Lunatic.
Jericho beszédét követően megjelent Big Cass, akit hatalmas szeretettel fogadott a rajongótábor. Ahogy elhalkult Cass zenéje a közönség egy emberként kántálta a “How You Doin'” mondatot. Ez egy cseppet sem tetszett Chris-nek, aki csendre intette a publikumot, majd kérdőre vonta Cassady-t, hogy mégis kinek gondolja magát? Colin elmondja, hogy Chris ezzel a közjátékkal az útjába került. Nagyon ajánlja neki, hogy menjen ki a ringből és húzzon el Cass útjából, vagy az óriás át fog gázolni rajta. Chris ekkor visszakérdez, hogy Cass útja miért nem a kórházba vezet, ahol a haverja, Enzo fetreng? Cassady szerint a New Era-ban nem így intézik el a dolgokat, nem futnak sehová, hanem felveszik a kesztyűt és harcolnak. Ezért is itt és most harcolni fognak. Cass és Jericho közvetlenül egymás előtt állnak, ami miatt még inkább szemet szúró a kettejük közti méretkülönbség. Chris ekkor kijelentette, hogy a Szupersztár elfelejtette, hogy Ő a legjobb a világon…Az óriás erre azt válaszolta, hogy talán Chris a legjobb, viszont Cass 7 láb magas – “And you can’t teach that!”. Kis várakozást követően Chris elhagyta a szorítót ütésváltás nélkül, amit követően Cass lebetűzte neki a “SAWFT” szót. Y2J ekkor a kötelek felé sprintelt, azonban csak Cass Big Boot-jába szaladt bele.

A Backstage-ben Chris találkozik Stephanie-vel, akinek elkezd panaszkodni az előző támadással kapcsolatban. Y2J szerint a mostani korszakban, ami a Payback megrendezésével elindult, nincs meg a kellő tisztelet az ellenfelek iránt, amit Jericho nagyon nehezen visel. Steph elmondja, hogy ez teljes mértékben Shane hibája, viszont azt kell mondania, hogy testvére a legjobb irányba tereli a WWE-t. A főeseményre a hölgy szeretne kiírni egy küzdelmet Chris-nek amiben törleszthet az előző sérelmekért. Cass ellen kell bizonyítania. Végül Stephanie nagyon ajánlja Jericho-nak, hogy soha, de soha többet ne vonja felelősségre a munkájukat.

Dolph Ziggler vs Baron Corbin

A küzdelemben Corbin képes volt a Finisherjét követően győzelmet aratni. Ziggler ismét alul maradt ellenfelével szemben, aminek minden bizonnyal lesz folytatása az Extreme Rules-on.

A Backstage-ben Charlotte és Ric Flair jelennek meg Shane McMahon irodájában, ahol arra kérik, hogy bírálja felül húga döntését, aminek értelmében a Hall Of Famer el lesz tiltva a ring mellől lány Extreme Rules-on megrendezendő összecsapásánál. Shane nem szeretne változtatni ezen, sőt a mostani RAW-n szintén ringbe kell szállnia Charlotte-nak és szeretné egy kicsit érdekesebbé tenni a történetet, így a mostani küzdelemben sem jelenhet meg a szorító mellett a hölgy édesapja.
Szinén a kulisszák mögött JoJo készít egy rövid interjút Karl Anderson-al, Luke Gallows-al és AJ Styles-al, amiben az első számú kihívó elmondja, hogy mi is történt az előző RAW-n, amikor Roman egy PowerBomb-ot osztott ki neki egyenesen a kommentátori asztalra. AJ szerint mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy az Extreme Rules-on megfossza Reigns-t a Bajnoki övtől csakis saját erőből, viszont a most kénytelen a mai küzdelmére koncentrálni, ahol egy 6 Man Elimination Tag Team küzdelemben harcolhat Roman csapata ellen.

Fandango és Goldust vs R-Truth és Tyler Breeze

A küzdelem eléggé rövidre és átlagosra sikeredett, amiben végül Truth tudta értékesíteni a Finisherjét, amit követően kopogtatta Fandango-t és megszerezte csapatának a győzelmet.

A Backstage-ben Steph és Shane próbál rendet tenni Miz, Kevin Owens és Cesaro között, akik az Interkontinentális Bajnoki öv sorsáról próbáltak vitával dönteni. Shane kijelenti, hogy egy Triple Threat csatában fognak mindhárman részt venni az Extreme Rules-on. Ekkor megjelent Sami Zayn, aki szerette volna, ha megkapja a lehetőséget az IC Bajnoki övért. Arra kérte a Vezetőséget, hogy a mostani adáson harcolhasson Miz ellen, ha képes győzelmet szerezni, akkor valósuljon meg egy Fatal 4 Way küzdelem a következő PPV-n. Ez Shane-nek és Steph-nak nagyon is tetszett, ami miatt belementek Sami ötletébe.

Charlotte vs Paige

A küzdelmet Natalya a kommentátorok mellől figyelte végig, amiben megjelent Ric Flair. Paige egyből jelezte a játékvezetőknek, hogy ezzel nem tesz eleget Shane ítéletének. Flair és Natalya kezdett heves szócsatába a szorító mellett, amíg a Díva Bajnok értékesített egy Backbreaker-t a küzdelemben…Rövid időn belül megszólalt Shane McMahon zenéje és bejárat felől érkezett a RAW egyik irányítója. Shane pár játékvezető kíséretében érkezett, akiket arra kért, hogy távolítsák el az aréna területéről a Hall Of Famer-t. Amíg Charlotte a szorítón kívüli történésekkel volt elfoglalva, Paige képes volt egy gyors kopogtatással megszerezni a győzelmet.

Sami Zayn vs The Miz

A küzdelem inkább Sami-nek lehet fontos, hiszen Miz-nek nincs vesztenivalója. Zayn egy esetleges győzelemmel kvalifikálhatja magát az Extreme Rules-ra, ahol ringbe szállhat a WWE Interkontinentális Bajnoki övért…Egy pörgős csatát láthattunk, amiben Sami a bal térdét fájlalta. Végül sor került a Helluva Kick-re, amit követően kopogtatással képes volt győzelmet aratni a kanadai Szupersztár.

A Backstage-ben láthattuk, hogy Becky egy rövid interjút adott, amiben megjelent Emma. Egy rövid szócsatát követően Lynch-et hátulról támadták meg. Nem más érkezett, mint Dana Brooke, aki összeállt az E&D nevezetű formációt megalkotva Emma-val.

A kulisszák mögött Zack Ryder is megkereste Shane McMahon-t, akitől azt kérte, hogy had lépjen Kevin Owens helyére a Fatal 4 Way küzdelemben, elvégre a WrestleMania-n ő szerezte meg a Bajnoki övet és megérdemelne egy visszavágót. KO ezt teljesen nevetségesnek tartotta, amit követően Shane felvázolta a tervét. A mostani RAW-n ringbe fog szállni egymás ellen Zack és Kevin, ha Ryder képes lesz legyőzni KO-t, akkor átveszi a helyét az Extreme Rules-on megrendezendő Fatal 4 Way küzdelemben.

Sin Cara vs Rusev

Rusev leendő ellenfele nem más lesz, mint a United States Bajnok Kalisto, azonban most a Luchador csapattársa ellen kell bizonyítania. A harcban a bolgár szerette volna értékesíteni az Accolade-t, azonban Kalisto és Lana is egyszerre indult el a szorító felé. A játékvezető a hölggyel volt elfoglalva, amíg Kalsio-nak lehetősége nyílt kiosztani egy Enziguri-t, ami után Sin Cara kopogtatta ellenfelét.

The Family vs The Club (Elimination Meccs)

A küzdelem szabályai szerint akivel feladatják a harcot, vagy lekopogtatják, az kiesik a mérkőzésből és nem segítheti tovább csapattársait. A harc jól alakult, amiben legelőször Jey Uso-t kopogtatták, aki így kénytelen volt elhagyni az arénát. A következő eliminálásra pár perccel később került sor, Jimmy Uso volt képes Karl Anderson-t kopogtatni, amit követően 2-2 elleni küzdelemmé változott a harc. A harmadik kieső Jimmy lett, amit követően Gallows is kénytelen volt elbúcsúzni a harctól…Kihívó és Bajnok maradtak egymással szemben. A harc Karl Anderson megjelenését követően ért véget, aki egy székkel támadta hátulról Roman-t. Megjelentek ezt követően az Ikrek is, majd elszabadult a pokol az arénában.

Zack Ryder vs Kevin Owens

Egy rövid küzdelemben Kevin Owens rövidre zárta a történetet és egy gyors győzelmet aratott.

The New Day vs The Dudley Boyz

A harcban megjelent A Vaudevillains csapata, akik megtámadták Xavier Woods-ot, aki nem szerepelt a küzdelemben, így nem került sor diszkvalifikációra. D-Von kopogtatta a szorítóban Kofi-t, amit követően English és Gotch még nekiestek leendő ellenfeleiknek.

Big Cass vs Chris Jericho

A küzdelemhez először Cass érkezett, amit követően ismét elsötétült az aréna és egy világító kabátot láthattunk. Csakis a dzseki körvonalai látszottak, ahogy a Szupersztár a ringben állt. Ahogy felgyulladtak a fények láthattuk, hogy nem is Chris Jericho, hanem Dean Ambrose vette fel a kabátot. A Lunatic lekapta magáról és széttépte a szorító közepén, válaszol Mitch megtámadására.

27 című bejegyzés “WWE RAW 2016. május 9. – A viszályok egyre jobban kiéleződnek” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. The Club vs The Family meccs már unalmas, ezzel a sok bunyoval elveszik majd az Extreme Rules meccsi Styles Reigns “varázsát” hogy igy irjam…a leg idegesítőbb hogy inkább Styles áll közelebb egy heel tudn-hoz mint Reigns,de az extreme rules után is mindketten facek maradnak ez tuti mert közbe avatkozik Gallows és Anderson a többit meg tudjuk, de ha már igy alakul akkor ugy kellene hogy Reigns ki használja a támadásukat és jöhet a heel turn, amiben még reménykedek az az hogy a New Day megvédi a TT címet,de csak mer hiteltelen lenne hogy egy 9-szeres TT csapat (Dudley Boys) nem tudták elvenni de egy csapat épphogy feljött az NXT-ből el is vennék tőlük…olvastam egy másik oldalon hogy Cassady a jövőben egyéni pusht fog kapni valoszinüleg de akkor mi lesz Enzo-val? no comment

  Kedvelés

 2. Lehet szídni Reigns-t, de sajnos semmivel sem tehetségtelenebb mint ez az Gallows Anderson páros. Vagy pont ugyanolyan nulla. Döntse el mindenki magának. Már látom előre most jönnek majd a milyen sok mindent elértek Japánban, meg még sushival is biztos telefalták magukat. Pont leszarom, ez egy másik kávéház. Itt semmit, de semmit nem mutattak eddig, a nagyobb, bármlyik is legyen az, a lábát alig bírja felemelni egy rúgáshoz. Hozzájuk képest Reigns egy igazi talentum. Sokszor leírtam, szerintem mi az egyetlen esély, hogy a Champ karakterét megmentsék, ha még ez lehetséges. A múltkor léptek felé egyet, most kettőt vissza. Az úszók meg egyenesen szuperemberek ehhez a kettőhöz képest. Nem különösebben vagyok oda sem Reigns-ért, sem az úszókért, habár az utóbbiak tolnak néha látványos dolgokat.

  Styles más. Jó nézni, bajnoknak is jobban el tudnám képzelni, mint Romant. Remélem nyer. De ha nem, akkor legalább hozzás össze a Shield egymás ellen a címért meccset. Please…

  Jericoh szerintem félelmetesen tudja hozni a heel karaktert. Öreg vagy sem, lassú vagy sem, de jól adja elő. 15ezer dolláros dzseki… majdnem el is hittem neki. Szóval néha túlzásokba esik, de alapvetően erre a szerepre termett. Másik aki tudja, hozni az “ősgeci” karaktert, az pedig a Miz.

  Ami nem tetszett, az a sertésember vs Ryder. Nem azt mondom, hogy Ryder világverő, de a pizzafaló puhos pankrátortól ő is jobb. Gagyi finisher, Fogyás Owens Fogyás!! A szövege viszont nem rossz, jól hozza a lekezelő figurát, aki érti amit beszél, annak ez világos. De ez az egyetlen pozitívum. Nehogy valaha is főöv közelébe vigyék, mert az lesz a pankráció megcsúfolása lesz. Owens haza.

  Ziglernek a hajában több tehetség van mint ebben a Corbin gyerekben. És nem, nem érdekel máshol mit csinált, most ezt nézzük. Ez nulla. Nem érdemli Dolph, hogy egy ilyennek jobberkedjen.

  Zayn stílusa nekem bejön, na, nem ezen a meccsen, mert most nem sziporkázott, de Ő már itt, a nagyok között is csinált szép dolgokat. Nekem egyébként kicsit lassúnak tűnt most…

  Ugyancsak bírnám a Big Cass-t és a Enzo párosát. Valamiért együtt jók. Viszont jobb, hogy ez a Cass egyedül nem nunyózik, mert sajnos nem nagyon mutatott eddig semmit. Majd ha visszajön a loboncos hajú haverja…

  Kedvelés

  1. Atya úristen…Roman jobb mint Karl és Luke?? Meg a fogyatékos Usok is? Mit szívtál, én is kérek bár belegondolva inkább nem, jobban járok…Romannal nincs tehetségtelenebb pankrátor és ráadásul kettő olyan szupersztárt sorolsz a szarabb kategóriába akik álmukba jobb meccset tolnak mint Roman…Sertésember? Fogyás Owens fogyás? Neked meg agyat mike agyat 😉 Hát jó a fasz paraszt tudod kidet 🙂 A roster egyik legnagyobb tehetsége és olyan dolgokat csinál amiket mások nem csinálnak azt jóval kevesebbet nyomnak. Ennyire külsőre menni nagyon nagy faszság és undorító az én szemembe. Remélni tudom hogy lesz ő WWE Bajnok és akkor abba lehet hagyni a WWE nézését 😉 Zigglert hagyjuk már, unalmas nem tud újat mutatni nem is fog tudni, nálam nem is egy nagy tehetség Corbin szerintem szintekkel veri. Ja és Jericho kabátja 25000 dollár volt de nem zavarjon nézz utána hírekbe nem hogy túlzott Jericho hanem keveset mondott 😉

   Kedvelés

   1. Gratulalok a kicsattano intelligenciahoz! Kepzeld, vannak olyan emberek is, akiknek mas a velemenye. Miert olyan rohadt nehez ezt elviselni? Ja, ez csak intelligencia kerdese…

    Mondjal mar egy WWE meccset, amikor ez a Gallows es Anderson latvanyos meccset csinalt? Minden amiben eddig benne voltak Styles miatt lehetett jo! Nem, nem erdekel, hogy hol mashol mit csinaltak. Itt semmit, csak annyit latok, hogy a labat is nehez felemelnie egy rugashoz. Ellenben az Uso-k mar csinaltak latvanyosat.

    Ha nem menne ez kulsore is, akkor most Te sem itt tudatnad a vilaggal szellemi magaslataidat, ugyanis a cegnek nem lenne mit eladnia, nem mukodne! 50 Owens nem produkalna akkora bevetelt mint Cena, Rollins, Reigns es a tobbiek tettek. Uzlet, ha erted.

    Azt meg pont leszarom, hogy 15, 25 vagy 25.000 dollar volt-e egy kabat vagy akarmi, nem ez volt a mondandom lenyege. De latom ezt sem sikerult levenni…Nem baj, majd legkozelebb.

    Kedvelés

    1. Gratulálok a világnak hogy a külső a minden és az az eladható csak akinek jó a külseje szuper cena meg reigns ugye ugye? Véletlenül se a tehetség, áhhhhhhh kár lenne…szánalmas

     Kedvelés

     1. A vilagot forumokra irkalassal nehez megvaltoztatni…

      De az ketsegtelen, hogy ha a termek csomagolasa jobb, akkor konnyebb eladni. De ne ertsd felre, szerintem Owensnek nem csak a csomagolasa szar, En az egeszet nem birom, engem nem szorakoztat.
      Ellenben Reigns jobban szorakoztat mint a ket kopasz-szakallas ratyi. Es szerintem jobb is mint Ok. Az eddig latottak alapjan.

      Kedvelés

  2. Egy ideje már én is értetlenül állok a hozzászólásaid előtt. Dromedár pl..o.O Értem én, ha valakinek nem tetszik valami, de azt már kevésbé, hogy ez a tényező nagyrészt a külső miatt van. Oké, az előbb leírtad, hogy Neked Owensél nem csak a külsejével van bajod, de lássuk be hogy egy ember nagyon nehezen változtatja meg az első benyomását és innentől kezdve roppant elfogultan áll a dolgokhoz nehogy véletlenül is meggyőzze magát, hogy talán tévedett. 🙂 Ugyanmár, az lehetetlen!! 😀 Másfelől egyáltalán nem értem miért kell mindenkinek izmosnak vagy épp high flyer-nek lennie, hiszen az olyan pankrátorok mint Owens, Wyatt vagy Samoa Joe termetükhöz képest nagyon jól mozognak, nagyon tehetségesek a mikrofonnal és elképesztő sikereket értek el, annak ellenére is, hogy heel szerepük van. Ez akkor is így van, ha szerinted nem jók, de a Te szavaiddal élve ez jó a biznisznek és érzékelhető is. (Ami egyébként nem értem Téged miért izgat. :D) És ha már intelligencia..:) El ne hidd már, hogy Owens vagy Wyatt nem járnak naponta edzeni, az már megint más kérdés, hogy Kevin barátunk génjei nem azonosak Neville génjeivel és , hogy két gyerekes családapaként nincs kedve odafigyelni miből és mennyit eszik. 🙂 Fight Owens fight forever!! 🙂

   Kedvelés

   1. A hozzaszolasokban az a jo, hogy mindenki leirhatja a sajat velemenyet. Sot olykor, olykor beceneveket is adhat pankratoroknak, meg akkor is ha az nem eppen a legszebb es talan helytelen is mert nem szep egy masik embert serteshez vagy egy dromedarhoz hasonlitani. Ezt tudom, de es meg is kovetnem magam, ha en lennek az egyetlen ilyen. Igy sem szep dolog, tudom.

    Nem kulonosebben erdekel mi, miert jo a biznisznek, de nagyon is meg tudom erteni, ez hogyan befolyasolja a ceg es az egyes pankratorok karrierjet. Latom, ertem ezt a reszet is a dolgoknak. Plusz van olyan aki meg nem is szimpi nekem. Owensben ez a ketto osszejott. Ez az En velemenyem, masok velemenye meg mas. Ha valakinek nem tetszik, akkor lehet nyomni a dislike-ot, ez nem kulonosebben zaklat fel. De ha ki kellene tolteni egy kis mezot a miertrol, azt elolvasnam…

    Kedvelés

    1. Naugye, hogy tudsz Te így is kommentelni. 🙂 Az én véleményem szerint így sokkal jobban meg lehet érteni egymást és sokkal jobban eltudunk így kommunikálni. 🙂 Azért mert más becenevet használ attól Neked nem kötelező, az illető is folyamatosan magát minősíti ezzel. 🙂 De Te tudod 🙂

     Kedvelés

 3. Mr. Római Uralkodik tényleg kapja az indokolatlan push-t rendesen, de szerintem a legnagyobbat az utóbbi 5 évben Lesnar és Daniel Bryan kapta. A szűz bestiát tudjuk Daniel pedig mit csinált? 1 este alatt legyőzte a 2 legnagyobb és a legfiatalabb WHC-t FÉL KÉZZEL a hordágyról visszamenet. Ezt nehezen lehet felülmúlni, de legalább Ő tehetséges volt. Cesaro/Styles/Zayn/Owens stb. a középpontba, Roman/Cena/Orton pedig húzzanak a picsába!!!

  Kedvelés

 4. 3 embert elver ez a fos kentaur és persze a híres legendás klubbot akiknek a kisujjukba több a wrestling mint ebben a szerencsétlenségben! Ebből sajnos nem lesz öv nyerés Styelsnak de azért még reménykedem…Seth kéne ide de nagyon meg Orton..Roman meg takarodjon már a jó büdös picsába!

  Kedvelés

   1. Egyáltalán nem. Sőt ha jól tudom ő sethet meg ortont se kedveli…. Ez az ÉN véleményem! Ha valakivel egyezik a véleményem már valakinek a híve vagyok? Hagyjál már nem lehet saját véleményem? Ez nem elfogultság hanem a valóság amúgy is.

    Kedvelés

     1. Én csak leírtam a véleményem mást nem csináltam, persze hogy mindig lesz aki egyet ért meg aki nem ért egyet velem ez alap.

      Kedvelés

 5. Lassan ott tartanak az adások, sajnos újra hogy elolvassuk a remek leírást és ezzel ennyi is volt az adás, ameddig volt Cena addig mindenki csak őt utálta(Én mondjuk szívesen nézem a karakterét mert legalább akármennyire is szupőr szína legalább egy karakter). Roman sajnos tényleg borzasztó unalmas bajnok 😦 ez a: A Srác karaktere meg egyenesen 0. Konkrétan látszik az elnevezésen is hogy az embereknek se jó se rossz egy langyos széklet az egész, ahogy a jelenlegi történet vonalak is. Jerico elmehetne már remetének a falai mögé :/ van sok hasznosítható karakter akit nyomhatnának, az IC vonal jó bár lassan ott tartunk hogy minden alkalommal legalább 4 embernek kell, vagyis látszik hogy kurvára kéne még 1 fő öv, mert rengeteg szupersztár nincs kihasználva, nincs lehetőségük bizonyítani. Az US öv akkor maradt volna a szintjén, ha kick off ,ha nem ,ha a WM en Ryback elveszi calistotól, ügyes kis luchador de nekem kevés :/ . Owensnek fő öv kéne már… Ezért is gondolom úgy hogy kevés az öv mert őneki kéne mondjuk egy WH öv mondjuk. Cesaronál az IC és máris kicsit felpezsdülnének a dolgok, és akkor csak az övekről írtam, Ambrosenak mehetett volna a kis asilyumos adása(lehet elirtam :/) abban volt némi fantázia fanyar humorral, szerintem jó lett volna, persze Jericonak muszáj volt kakaskodni…. A TT öveknél a Sawft feljövetelével nagyon jó érzés töltött el, hogy végre egy fasza Tag Team erre bumm szegény Enzó telibeverte a kötelet és megint csak a bohóckodás marad két kis búza angollal….

  Kedvelés

 6. A wawai hs-on azért lesznek érdekes meccsek pl
  Kevin Owens vs. Brock Lesnar
  Chris Jericho Bray Wyatt AJ Styles

  fincsinek ígérkezik

  Kedvelés

  1. Ez az adás is értékelhetetlen volt..1 mozzanat,1 meccs nem volt ami értelmes,szórakoztató,jó lett volna…szánalmas az egész pfff

   Kedvelés

  2. Owens vs Lesnar xdd :DDD Lesnar viszi lejjebb a rekordját 13:06-nál tud ő kevesebbet is a ringben tölteni…
   ami engem nagyon érdekel az a Cena vs Nakamura lesz :$$ na az fincsii lesz…bár az Owens vs Nakamura párosítással jobban járnánk bár Cena olykor olykor tud valamit mutatni ha nagyon kínozzák…

   Kedvelés

   1. Jaaa jobb lenne ha Owens menne ellene, mert akkor átlehetbe tekerni úgyis szar meccs lenne.
    Olykor xdddddd
    Ez melyik csatornát nézi???

    Kedvelés

 7. Na igen Reigns ismét legyőzz 3 embert 😀 most csak majdnem egyedül mert jöttek a szintén unalmas temperába fejelt hugicái 😀 szánalmas h így védik a kis champet hogy nem kapott ki öv nélkül SEM,de így végképp nem is fog.. rossz idők elé nézünk.. 😀 de Vince mit lát benne? tehetség semmi, Cena is többet ér még talán, a maga pocsék pólóival..
  Ryder vs Owens meccs.. nos én szívesebben láttam volna az intercon. övért ,mert Owens már régóta ott kövérkedik és elég unalmas.. vigyék fő öv felé vagy valami,de hogy állandóan az IC övre fáj a foga.. nemár 😀 Rydert meg állandóan szopatják ebből is elég már, közönség se hitte el hogy bejuthat a FATAL 4 WAY-be 😀
  Jeri divatos homoktároló kabátjába vajon ki lehetett?! úristen hát majdnem leállt a szívem mielőtt felfedte magát 😀 Ambrose-al se tudnak mit kezdeni.. ugyan sose bírtam ,elég pocsék szerintem, de ha már annyira szeretik (ték) kezdjenek vele vmit 😀 de ez lófasz 😀
  Többi meccs mehet a kukába.. tag team divízió elég fostalicska , Dodó boyz semmire se vitte,nem is fogja, a bajszos majmok nem valami nagy karakter választás, a fiúk a klubból azaz a new day-t meg hagyjuk… 😀 3 galajtúró csapata , nagyon gyenge , főleg mikor Big E mindig beüvölt minden bejövetel előtt,hát fejbe tudnám lőni.. 😀
  Kár hogy se Shane,se Steph nem irányít 😀 jobb lenne

  Kedvelés

  1. Steph, ha csak kis mértékben is, de igenis irányít.
   Dodó boyz, meg pocsék Ambrose? 😀 Kevés hozzáértésről tanúskodik..
   Az egyetlen amiben egyet tudok érteni, az Owens-el és a New Day-el kapcsolatos mondandód.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!