WWE RAW 2016. március 21. – Eredmények és videók

069_057_RAW_03212016mm_0726--32ef89c7f487c4df40d543e57c363a16

A világ egyik legjobb wrestling közönségével büszkélkedő Philadelphia, azon belül is a Wells Fargo Center látta vendégül ezen a héten a WWE vándorcirkuszát a RAW alkalmával. 

Az adás egy megemlékezéssel indul, melyben a tragikusan fiatalon elhunyt Mary Katherine Stewart-ra emlékezik a szervezet. Többet nem hallani, de a hölgy a WWE egyik régóta alkalmazásban álló kamerásának a lánya volt.

Ezt követően Stephanie McMahon dala csendül fel az arénában. A hölgy a ringbe érve mikrofont ragad, és először is köszönt mindenkit a RAW-n. Egy rossz hírrel kell szolgálnia, ugyanis a férje Triple H nincs itt ma este az épületben. Stephanie azt mondja, Hunter-nek vannak bizonyos felelősségei a vállalt miatt, és ezért nem lehet itt ma este. Nem azért, mert Roman Reigns brutális támadást intézett a férje felé, miután Ő legyőzte Dolph Ziggler-t. Roman ezzel a tettével bebizonyította, hogy miért nem lesz WWE Nehézsúlyú Világbajnok. Az értelmet hiányolja Roman tettéből, ami után nem sokkal fel is szólal a Powerhouse zenéje. Roman a bejárat felől érkezik abban az arénába, ahol tavaly két kulcsfontosságú pillanatot is megélt. Megnyerte januárban a Royal Rumble csatát, majd decemberben megszerezte a WWE Nehézsúlyú övet másodszor karrierje során. A publikum ezúttal vegyes érzelmekkel fogadta a BigDog-ot, aki a ringbe érve feltette a kérdést az embereknek, hogy akarják-e tudni az igazi okát annak, hogy Triple H miért nincs itt ma este. Szerinte azért, mert Triple H tudta, hogy eljön ma este Philly-be, megint szét lett volna rúgva a segge. De, ha Ő azt hinné, hogy a múlt hét rossz volt, várja csak ki a WrestleMania-t. Roman kijelenti Stephanie-nak, hogy befog sétálni a stadionjába, majd a ringjébe, ott pedig legyőzi a férjét, hogy megszerezze ami az övé, vagyis a WWE Nehézsúlyú övet. Reigns egy elég erős sértéssel zár a hölgy felé, hisz szerinte amivé lett Stephanie, arról kizárólag az apja pénze tehet. A McMahon lány erre pofon vágná a kötelező kihívót, de Roman elkapja a kezét, majd azt mondja, hogy Ő a Vezetőség.

Miközben távozik láthatjuk, hogy ma este a RAW-n Vince McMahon tesz egy bejelentést, mely a WrestleMania-n esedékes The Undertaker vs Shane McMahon mérkőzéssel kapcsolatos.

AJ Styles vs Kevin Owens 

Zseniális mérkőzést hozott össze ez a két szupersztár az adás első mérkőzésén. Láthattunk egy Frog Splash-t Owens jóvoltából, ami már-már Eddie szellemét idézte. A küzdelembe végül Jericho avatkozott be, elterelve ezzel AJ figyelmét, akit ezután Kevin lekopogtatott.

Owens a mérkőzés után mikrofont ragad és megkérdezi a közönségtől, hogy látják-e, ahogy a címet tartja? Ez a Kevin Owens show, és csak ez számít igazán! Azt mondja, hogy 13 nap múlva elérkezik a történelem legnagyobb eseménye, Ő pedig tudni akarja, hogy ki lesz az, aki szembenéz vele a bajnoki címért a WrestleMania-n. Ezután megérkezik szép lassan a szorítóba Ziggler, Miz, majd Sami Zayn is ugyanazzal a meggyőződéssel, hogy ők érdemelnek lehetőséget a címre. Kevin szerint azonban egyikőjük sem érdemli meg, de mivel Ő egy harcos bajnok, beszélni fog a Vezetőséggel, hogy egy Triple Threat mérkőzésben dőlhessen el, hogy kinek lesz alkalma és kiváltsága szembenézni vele az Ő bajnoki címéért a KOMania-n.

A következő jelenetben Dean Ambrose látható, aki Philadelphia egyik bárjában üti el az idejét, a téma pedig ezúttal is Brock Lesnar. Elfogja érni, hogy arca fájdalommal és haraggal legyen tele. Brock nemfog olyan messzire menni, mint Ő. Terry Funk lép a képbe, aki buzdítja Ambrose-t a harccal kapcsolatban. Terry végül átad egy láncfűrészt Dean-nek, aki közli, hogy imádja ezt az eszközt, majd rögtön ki is próbálja a bár egyik asztalán..

Újabb backstage rész, amiben Kevin Owens kéri Stephanie-t, hogy egy Triple Threat mérkőzésen dőlhessen el a kihívója a bajnoki címért a WrestleMania-ra. Stephanie beleegyezik, Owens pedig elégedetten távozik.

A ringbe a League of Nations érkezik, akik a múlt heti verésről kezdenek beszélni amit a New Day-re mértek. Megérkeztek a címvédők is, amit követően indulhatott is egy egyéni küzdelem.

Rusev vs Big E 

Big E volt képes győzelmet aratni, hiszen Rusev nem tudott kirúgni a Big Ending-ből..

A Wyatt Family látható egy rövid szegmensben. Bray szerint a napéjegyenlőség közeledik. Ez a lélek újjászületése, ami egy esély az új kezdetre. Harper szerint nem adhatnak az embernek egy új kezdetet anélkül, hogy közben ne áldozzanak fel egy másikat. Rowan úgy véli, hogy a kínzó fájdalom mennyországa vár a túloldalon. Strowman azzal folytatja, hogy a háború istene ma ügyel rá. Áldozatként fogja ajánlani Dean lelkét ma este családjának. Bray azzal zárja, hogy mikor a nap felemelkedik, Ő az örökkévalóság trónjára fog emelkedni.

A ringbe ezt követően Big Show érkezik, a szóban forgó téma pedig a WrestleMania-n esedékes Andre the Giant Memorial Battle Royal, amit tavaly az óriás nyert meg. Show azt mondja, hogy el kell hinnie, hogy Ő minden idők legnagyobb óriása. Andre faragta az útvonalat, miközben Ő volt az első és legnagyobb óriás. Minden más óriás arra törekszik, hogy olyan legyen mint Andre. Ezért volt fontos neki megnyerni tavaly a versenyt, és ezért fontos neki megtenni ezt idén is, hogy az első kétszeres Andre the Giant BR győztes legyen. Show beszédét a Social Outcasts csapata zavarta meg, akik próbálták kijavítani az óriást. Show megunva a dumát támadt, de a négyes felülkerekedett rajta. A tavalyi győztes segítségére nem más érkezett mint Kane, aki a ringbe érve kitakarította a szorítót a felső kötélen keresztül pont úgy, mint ahogy a Battle Royal-ban kell majd. Show megköszönte a segítséget, Kane azonban kiosztott neki egy Chokeslam-et, ami egyértelmű üzenettel párosult. A Démon is ott lesz a küzdelemben, és feltett szándéka, hogy győzelemmel tisztelegjen Andre emléke előtt.

Fandango vs Chris Jericho

A küzdelem rövidre sikerült, amelyben még a megjelenő AJ sem volt képes kellőképp elterelni Y2J figyelmét, aki a Codebreaker-t követően kopogtatta egykori riválisát. AJ ezután támadást intézett, de Jericho kimenekült a ringből. Styles mikrofont ragadott és megkérdezte, hogy ez lenne-e az a Jericho, aki a legjobb a világon abban amit csinál? Szerinte csak abban a legjobb, hogy elfusson előle. AJ szerint csak egyetlen helyen rendezhetik a dolgot…rámutat a logo-ra, majd kimondja, hogy WrestleMania. A hely, ahol ha Jericho szembenéz vele, ráfog jönni mindenkivel egyetemben, hogy miért kántálják AJ Styles nevét.

A ringbe ezután újra Kevin Owens érkezik, aki felkonferálja a soron következő Triple Threat mérkőzés résztvevőit, akik közül kiderül kinek lesz része abban a kiváltságban, hogy megküzdjön vele a címért a Mania-n. Mindenki meglepetésére nem Ziggler, Miz, valamint Sami hármasa érkezett, hanem teljesen értelmetlen módon Stardust, Sin Cara, valamint Zack Ryder. Owens nem bízza a véletlenre, biztosra akar menni a címvédés tekintetében. A csata közben megjelent Ziggler, Zayn, és Miz is, hogy számon kérjék Owens-t. Az egész zűrzavar egy tömeg verekedésbe torkolt, aminek végén Kevin menekülőre fogta.

Stephanie telefonál Hunter-rel a backstage-ben amiből megtudjuk, hogy a COO perceken belül megérkezik az arénába. Owens idegesen szakítja félbe a hölgyet, mondván látta-e mi történt az előbb. Stephanie dühös, amiért Kevin félbeszakította, végül pedig kiírja, hogy Kevin Owens egy létra meccsben kényszerül megvédni IC bajnoki címét, méghozzá Ryder, Cara, Stardust, Miz, Ziggler, és Sami hatosa ellen….

A parkolóban közben megérkezik a limuzin, mellyel nejéért érkezett a COO. Stehanie beszáll Hunter-rel egyetemben, ám amikor a kijárat redőnye megemelkedik, látható lesz Roman Reigns. A BigDog megindul a limuzin felé, majd kirángatja belőle a bajnokot. Kemény ütésekkel kezdi sorozni, majd a kocsi hátuljának is nekivágja. Hunter végül egy jobbossal szabadulni tud, beugrik a kocsiba, ami sebesen kiszáguld az arénából..

Charlotte vs Natalya 

A küzdelmet Sasha és Becky is a kommentátorok mellől figyelte, de a bajnokot ez sem hatotta meg, és megszerezte a győzelmet a kanadai hölggyel szemben..

Bubba Ray Dudley vs R-Truth 

Bubba volt képes győzelmet aratni Truth fölött, amit követően megjelentek az Uso ikrek, hogy revansot vegyenek, a Dudlye-k azonban menekülőre fogták..

A ringbe ezután Vince McMahon érkezik, aki bejelenti, hogy amennyiben The Undertaker nem lesz képes győzelmet aratni Shane fölött a WrestleMania-n, abban az esetben ez lesz a DeadMan utolsó Mania-ja…

Dean Ambrose vs Braun Strowman 

Paul Heyman a kommentárok mellől figyelte a Fenevad leendő ellenfelét. Ambrose tisztesen helytállt, de tudatában a realitásnak, végül egy székkel támadt Strowman-re, amiért azonnal diszkvalifikálták. Dean elkergette az eszközzel a segíteni próbáló Family tagokat, majd kiosztott rá egy jókora Dirty Deeds-et Strowman-nek..

Dean Ambrose maradt állva a mai RAW végén, de vajon csütörtök este is így lesz, amikor a bostoni SmackDown-on szemtől-szembe fog kerülni Brock Lesnar-ral?

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!