WWE RAW 2016. március 7. – Eredmények és videók

001_RAW_03072016ej_0007--2e3799e29928c479afa3ac53ca031615

A RAW 2016. március 7-én egy rövid videó-összeállítással indul, amiben Shane McMahon és Undertaker WrestleMania-n megrendezendő összecsapására hangolódhatunk. Az előző RAW-n megjelent az arénában a Phenom, aki nyakon ragadta a WWE Chairman-jét Vince McMahon-t, jelezve ezzel, hogy a fia készüljön a legrosszabbra, ami csak történhet egy Hell In a Cell összecsapásban.

Az arénába legelőször nem más érkezik, mint az előbb említett Shane McMahon, akit ismét nagy szeretettel fogad az egész publikum. Shane először is szeretne köszönetet mondani mindenkinek, hiszen az egész aréna hihetetlen ovációt produkált. Egyből rátér a lényegre, miszerint az előző RAW-t otthonról a foteljából figyelte a három fiával együtt. Ott pedig megjelent Undertaker, aki nyakon ragadta a fiúk nagyapját, Vincent Kennedy McMahon-t. Ezt követően Shane kénytelen volt belenézni három fia kérdő és ijedt tekintetébe, hogy mégis miért történik ez a papával, valamint, hogy Vince miért szeretne minél jobban keresztbe tenni O-Mac-nek…Sokat gondolkozott rajta, de a válasz nagyon egyszerű, miszerint Vince egy ideje múlt befásult vég bolond. Shane kijelenti, hogy a Chairman elvesztette az irányítást a RAW felett, az egész üzlete felett, valamint a rajongó tábora felett. Sőt még a valósággal, Shane-el és az unokáival kapcsolatban is csalódást okozott. Ezért ez lett Shane hivatása, sőt ez lett az Ő egyedüli végzete, hogy átvegye az irányítást a Monday Night RAW felett. Shane szerint be kell fejezni a Vezetőség munkálatait, valamint minden egyes Backstage-ben történő munkálatot, amik az üzlettel kapcsolatosak, hiszen ezek a tevékenységek egyszerűen kiszorítják az életet a cégből.
Hogyha a WreslteMania-n kell bizonyítania Shane-nek Undertaker ellen, akkor kénytelen lesz elfogadni a kihívást és a legjobbját hozni, hogy azt a bizonyos “végzetét” elindíthassa és megkapja a Monday Night RAW kezelését. Ahogy ezt kimondta O-Man, megszólalt a “gong”, ami csakis egyet jelenthetett, The Undertaker érkezik az arénába. A rajongók egyből talpon állva várták a legendát, azonban a sötétben egyetlen szó jelent meg a kivetítőn, ami nem más volt, mint, hogy: “Chairman”. Az egyetlen gongütést követően Vince McMahon bevonuló zenéje csendült fel és érkezett a főnök a bejárat felől. A közönség egyből változtatott a hozzáállásán és ellenségesen reagált Vince érkezésére. Mr. McMahon beszéde elkezdésénél a Chicago-i közönség egy emberként kiáltozta CM Punk nevét, amire Vince semmit sem reagált. Vince megmutatott a rajongóknak egy régi képet, amin a kis Shane-el volt látható. A Chairman kijelentette, hogy ez már nem számít neki semmit, valamint úgy gondolja, hogy már nincsen neki fia. Ezért is földhöz vágta a képet, majd rátaposott. Vince szerint nem kívánatos személy az arénában O-Mac, ami miatt négy Security embert hívott a ringhez Vince, hogy eltávolítsák a helyszínről fiát. Shane figyelmeztetett mindenkit ,hogy nagyon komoly következményei lehetnek annak, ha valamelyik Security tag megpróbál hozzáérni, hogy kivezessék. Természetesen ez egyáltalán nem tartotta vissza a biztonsági embereket, akik megpróbálkoztak a figyelmeztetés ellenére a nehéznek ígérkező feladattal. Sorra elindultak Shane felé, viszont O-Man kemény verésben részesítette mindannyiukat.

Kevin Owens vs Neville

A küzdelem fordulatosra sikeredett, amiben mindkét fél jól szerepelt. Egy pörgős összecsapás végén Kevin Owens egy szimpla fordítással képes volt 3 másodpercig a földön tartani ellenfelét, amivel megszerezte a győzelmet. Neville egyből letámadta szavaival a bírót, akinél azért reklamált, mert ellenfele belekapaszkodott a nadrágjába és nem tudott emiatt a sportszerűtlen kopogtatás miatt kirúgni a pin-ből. KO a vitázó Highflyer-t hátulról megtámadta és kivágta a szorítóból. Azt a bizonyos PowerBomb-ot szerette volna értékesíteni, amit már sokan elszenvedtek a szorító szélénél. Ekkor viszont a bejárat felől az a személy érkezett, aki komoly sérülést szenvedett e mozdulat következtében régebben. Sami Zayn végigrohant a rámpán és gyepálni kezdte az Interkontinentális Bajnokot.

A Backstage-ben Dolph Ziggler beszélget Zack Ryder-el, amikor megjelenik Stephanie McMahon, aki egy rövid szócsatát követően kijelenti, hogy a Show-Off kénytelen lesz a mostani RAW-n ringbe szállni egy Elimination Tag Team összecsapásban, amiben az ellenfelei nem mások lesznek, mint a League Of Nation 3 tagja. Egy kicsit viszont Steph szeretné megnehezíteni a dolgát Dolph-nak, ami szerint nem lesznek Tag Team partnerei…

Brie Bella vs Summer Rae

A hölgyek küzdelmében megjelent Lana, aki a bejárat felől sétált a ring felé. Summer Rae ezt kihasználva, a figyelmetlen Brie-t lekopogtatta, amit követően Lana értékesítette Brie saját Finisherjét a Bella lányon.

Az arénába nem más érkezik, mint a Lunatic Fringe, Dean Ambrose, aki a Roadblock-on mérheti össze erejét Triple H-el a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért. Dean elmondja, hogy mindenki tudja hogyan is működik a Road To WreslteMania turné a WWE-nél. Ambrose képes volt kiutat találni Suplex City-ből, azonban Roman Reigns győzött, aki így a WM-en szembe nézhet Triple H-el a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért. Azonban problémát okozhat, hogy a Roadblock-on Dean és HHH csatázni fognak a címért. Mi lesz ha Ambrose győzelmet szerez, akkor Ő lesz az, aki egyből eljut a WrestleMania főeseményére. Hosszas elemzését követően Tirple H jelent meg a bejáratban, aki elmondta Dean-nek, hogy nem számít, hogy mit gondol, vagy mennyire készül erre a küzdelemre…A Vezetőség mindig győz.

Dolph Ziggler vs The League Of Nations

A küzdelemhez először Ziggler érkezett, majd Barrett, Rusev és Sheamus, akik ezúttal a Show-Off ellenfelei lesznek ebben az Elimination 3-1 Handicap csatában. Ziggler meg tett mindent, amit három ellenfelével szemben képes volt elérni, azonban a túlerő győzedelmeskedett. Sheamus a Brogue Kick-et követően képes volt lekopogtatni ellenfelét.

Becky Lynch és Sasah Banks vs Tamina és Naomi

A hölgyek összecsapása előtt találkozott a Backstage-ben Sasha és Becky, akik közt a téma természetesen a WWE Díva Bajnoki övért folyó csata lesz, amiben Charlotte ellen léphetnek mindketten ringbe a WreslteMania-n…A mostani Tag Team összecsapásban Sasha képes volt értékesíteni a Bank Statement-et, amit követően Naomi nem tudott kiszabadulni a szorításból, így kénytelen volt feladni a küzdelmet. A kommentátori asztal mellett helyet foglaló Charlotte ekkor felpattant a helyéről és nekiesett leendő kihívóinak.

The New Day vs Y2AJ (WWE Tag Team Bajnoki öv)

A New Day rövid beszédét követően megérkezett Chris Jericho és AJ Styles duója, akiket Lilian Garcia felkonferált. A Bajnoki övért folyó Tag Team összecsapás eléggé jóra sikeredett, amiben a rajongók egyértelműen a Y2AJ csapat mellett tették le voksukat. A harc végén azonban ez a támogatás a rajongók részéről nem volt elegendő és egy elhibázott Codebreaker-t követően Big E. értékesíteni tudta a Big Ending-et, amit követően lekopogtatta Chris Jericho-t…Ahogy a küzdelem után AJ felsegítette Jericho-t, Chris bevitte csapattársának a Codebreaker-t, amivel egy pillanat kiharcolta a nézők ellenségességét.

Kalisto vs Tyler Breeze

A United States Bajnok egy látványos csatát vívott ismét, amiben a Finisherjét, a Salida del Sol-t képes volt értékesíteni, ami után könnyedén lekopogtatta Tyler-t.

Ryback vs Curtis Axel

A Backstage-ben JoJo készített egy interjút Kalisto-val, amiben megjelent Ryback.

Ryback egy nagyon egyoldalú csatát vívott Axel-el, amiben gyors győzelmet tudott szerezni.

Dean Ambrose vs Bray Wyatt

A mostani RAW főeseményén Dean mérhette össze erejét Bray-el, akinek természetesen segítségére volt a Wyatt Family. Bray bandájának beavatkozása miatt diszkvalifikációval ért véget a harc, amit követően megjelent a bejárat felől Triple H. The Game a ringbe sétált, ahol aztán helyet cserélt a Wyatt Family-vel. Hunter lebontotta a kommentátori asztalt, amikor visszatért a ringben szenvedő Dean-hez, Ambrose kiosztott neki egy váratlan Dirty Deeds-et, ami után a Bajnok a földre került.

Ezzel zárult a RAW, aminek voltak érdekesebb és kevésbé értékelhető pillanatai is. Közeleg a Roadblock adása, ami március 12-én szombaton kerül megrendezésre.

15 című bejegyzés “WWE RAW 2016. március 7. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Meglepetés volt ez az adás a múltheti szar után valami jót is összetudtak tenni!!!

  Shane promoja fasza volt! Mindent el mondott ami igaz és tényleg remélem hogy nyer, de nem taker ellen megy hanem az apja ellen. Jó volt szívemből beszélt!!! 🙂

  Owens vs Neville: Tetszett a meccs, kár hogy ezt is bukta Neville!! Pedig hogy szeretik Neville t mikor be nyomta Owens nek a finisherjét majd nem robbant a közönség!! Fel jött Sami Zayn de minek úgy jár mint a többi tehetség vagy jobbol majd Romannek vagy le építi Vince papa. Akkor már az is biztos hogy Samoa Joe fog menni megint Balor ellen a kövi Takeover en az NXT övért. Jó lesz ez az Owens vs ZAyn meccs csak után valaki süllyesztőbe fog kerülni 😦

  Brie Bella vs Summer Rae: Mekkora lenne Lana t ringbe látni!! Én örülnék neki remélem a WM re ez a meccs összejön Brie és Lana között!! Jó lenne 😀

  Csicska Nemzet vs Ziggler: Különösen ez a meccs sem volt rossz, elment. Lehetne az mondani hogy 3 an szarrá tudták verni Ziggit.De jó lenne ha a Nemzet is menne most már a TT övekért!!!

  TT cím meccs: Valami ilyesmire számoltam Jericho össze álljon a rég múlt után megint valakivel ki van csúkva sajna mi kárunkra marad a NYú Déj a bajnok ami a legrosszabb egyre jobban kezdik őket megszeretni. De sajna mit tudnának ellene tenni megszoksz vagy megszöksz ez jellemzi mostanában Vince papa üzlet politikáját. Suttognak olyasmit hogy evvel itt nem ér véget a Jericho vs Styles feud a WMre mennek 4x és akkor már Jericho karrierje lesz a tétt!!

  Wyatt vs Ambrose: 102456 hanyadjára is de jó meccset csináltak. Az a pillantás Wyattnek a WWE övre. Mondtam magamban verjétek szarrá HHH t de nem lett mert utána jött a Dirty Deeds na ekkor volt az amikor tényleg robbant az aréna hogy nyomták már a Yest Yes Yest nem hiszem el hogy nem látja az öreg hogy mennyire szeretik Dean t!! Ez az ember a hátán viszi jelenleg a WWE t hanem nyer a RoadBlock on szopja le magát Vince papa 1000x!!!

  Kedvelés

 2. Ti most tényleg elhiszitek hogy Ambrose itt nyerhet?!
  Tényleg ennyire nem látjátok át a dolgokat?
  Vince Mcmahon-t nem érdekli hogy megőrülnek érte a rajongók,és nem érdekli hogy Romanért nem.
  Ha tényleg kezdeni akartak volna vele valamit már rég megkapta volna az övet,vagy ha nem is,akkor most ő menne a wm-re hhh ellen nem Roman.
  Emberek Deannek már bejelentett meccse van a wm-re Lesnar ellen,és ti ennek ellenére elhiszitek hogy addig még az övet is megnyerheti?
  100% hogy ki fog kapni szombaton,és majdnem biztos,hogy a wm-en is.

  Kedvelés

  1. Ez sajnos így igaz, másik oldalon olvastam hogy úgy ahogy mondod “Vince leszarja hogy kifülyülik” indok: Cenat is kifütyülik és ugyan úgy hozza a pénzt mint Roman…és addig őt ez nem zavarja…sőt a következő 3 WrestleManiara is azt akarja hogy Roman része legyen a főmeccsnek…bár célszerűbb lenne őt heelbe tenni..és ezt ha belátjuk a mostani Dean győzelem tökéletes indok lenne..gondoljon bele mindenki…amíg Roman nincs itt Dean megszerzi az övet amíg Romant majdnem egy évig szívatták először Rollinsal majd Sheamussel…és ez egy érdekes fordulat lenne de nem fog bekövetkezni max egy nagyon jó meccset lehoznak…már nem fognak variálni főleg hogy Lesnar benéz hébehóba…lehetetlen lenne még egy feudot elkezdeni főleg felépíteni…bár eléggé sírt a szája hogy nem Bray ellen mehet és végülis Wyatt ellen lesz meccse…amúgy töltelék adásnak nem mondanám ott lesznek Enzoék is az is jó meccs lesz…amúgy meg a Tókiói Live eventen is Neville és Jericho is milyen fasza meccset összehoztak szóval én nem temetem ezt se…sőt szerintem még előbben is fogom nézni…

   Kedvelés

 3. Jericho…imádom.Ennyit a tt csapatukrol,s arról h bajnok lesz újra..

  Wyatt vs békapofa vol 1034354466 de jó meccs volt,de minek?Annyiszor meccseltek már unalmas..2 nagy tehetség,de mindig csak egymás ellen..
  Wyatt mozdulata skatmondó volt,ahogy megbökte és meglökte az övet.Wyatt vs hunter feud kegyetlenül jó lenne!!!Jobb mint a..lesnaros feud ötlet,pedig az is nagyon odabaszna..

  Ennyi..teljes káosz a wwe ben…

  Kedvelés

 4. Látva az egész adást nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek…az egyik helyen érdekesnek igérkező feudok vannak kilátásban a másik oldalon pedig feudok hanyatlásban…na de ezt majd később….az adás elején jött Shane aki elmondta a szörnyű de valós igazságot…tudtuk hogy ez Vince és Shaneről fog szólni és nem Shane és Takerről…na de mi volt ez a gong az öreg részéről.?? wtf ?…tovább lépve a családi balhé megint látványos és Shane jó lenne ha megkapná a RAW-ot na de nem így hogy feláldozzák Takert a WM-en…Shane nem egy Lesnar típus és Taker se érdemelné meg hogy a második vereségét egy olyantól kapja meg akivel igazából még nem is volt szemtől szembe és egy semilyen storyval van felépítve az egész történet…bár ugyse fog kikapni mert a feud remélem tovább húzodik apa és fia között de ennek így semmi értelme nincs egyenlőre bár kitudja milyen meccs lesz belőle…

  Owens Neville meccs jó volt..és ahogy megjött Samy egyből elindult a fantáziám…még hogy nincs kihívó az IC öv környékén ? egyből mondanék 3-at…kettő ott is volt egy helyen egy időben a 3.-at meg majd később említem meg…Fatal 4 Way meccs az úgy nekem adná főleg hogy ha ott van Zayn Neville Owens mit hoznának ezek össze te jézus isten…és ilyen emberekkel mint Neville nem kezdenek semmit pedig állandóan csak bizonyít…Bálorral is jó meccset hozott össze és még ott volt Kalisto ellen is…rövid volt de minden percét öröm volt nézni…ha nem jön létre a Fatal 4 Way akkor remélem egy Triple Threat-et azért látunk mert kár lenne kihagyni…

  Bella vs Summer

  Igazából ebben csak Lana és Brie szegmense az ami ért is valamit…régebben mondtam hogy szerintem Lananak jobban áll ez a menedzserezés de mivel amíg Rusev ott szív ahol…addig nincs sok értelme szóval meg kell próbálni a kisasszonyt is ringbe küldeni és ahogy elnéztem az edzéséről készült képeket ebből még jó is kisülhet a karizmája megvan imádják..és meglepetten tapasztaltam hogy miután beadja a Bella Bustert nem fütyülték ki (vagy csak nem annyira nekem nem tünt fel mintha nagyon haragudnának rá) pedig aztán Brie-t most nagyon szeretik miútán Bryan visszavonult…szóval igen…remélem Lanaból kitudnak valami jót hozni

  The New Day vs Y2AJ

  A meccs maga nekem nagyon tetszett de a vége nem…kik fogják elvenni ezektől a barmoktól az öveket ? mert ha jól gondolom most hogy Chris és AJ egymás ellen van (már megint-.-“) most nincs egy nyomorult csapat aki mehetne az övekért….vagy felhoznak valakit az NXT-ből….szerintem Blake és Murphy kellene na meg persze Alexa:$ egyszerűen mindegyik csapatát Vince a hullámsírba küldte,,,pedig lennének, Ascension vagy esetleg Wyatték…na de majd rájuk is kitérek….

  Kalisto vs Tyler Breeze

  Na ez, ez, ez, ez, az a pillanat mintha a fejemet beleverték volna a falba de legalább 50x…Tyler…aki sokkal többet érdemelne, aki sokkal jobb fényévekkel mint amennyire most használják….és még azt pletykálták hogy nagy pusht fog kapni a közel jövőben..egyszerűen borzalmas azt nézni amit vele csinálnak…nem hazudok ha azt mondom hogy ő nagyon hajt a jobberek királya címre….borzalmas ahogy elbántak vele….a meccsről meg ne is beszéljünk….borzalmas volt…meg Truthtól kikap egy Live Eventen 10 másodperc alatt ? AZ AKINEK ITT KÉNE LENNIE AZ IC övért folyó Fatal 4 Way-be (ha lenne ilyen) az aki a másik hárommal egy aréna bontó meccset letolnának itt fekszik fűnek fának.. elmondtam már az RR-nél is hogy az a pár másodperc amit ő bent töltött a ringbe számomra az benne volt a top 3 Rumble pozítivumban….

  Dean Ambrose vs Bray Wyatt

  A meccs elég jó volt..mint az összes többi meccsük ha nem is a legjobb…fontosabb annál hogy Lesnarnak Ambrose ellen lesz meccse erre itt HHH-val feudol…értem én hogy meccsük lesz szombaton na de Lesnarnak is és Wyatt ellen akkor ennek most mi értelme van ? itt van a DeanBrock feud ami a 0 alatt van….semmi….már csak akkor lenne jobb ha a FL-re való feudot nem ők ketten uralták volna….
  na mindegy túl fáradt vagyok hozzá hogy erről még tovább írjak…de azt meg kell jegyeznem hogy amikor The Game és Wyatt pár másodpercre szembe került egymással nagyon elképzeltem hogy ők ketten 27 nap múlva szemtől szembe állnak…persze ahogy már írták lejjebb Roman jön vissza és elb*sz minden jót ami persze ő miatta nem valósulhatna meg és megint ő lesz a középpontban mint mindig…..

  Kedvelés

 5. Töltelék meccsek, töltelék meccsek mindenhol…. Migráns csapat minek létezik ?
  Fontosabb dolgok : 1. Kallistonak végre új feudja lesz hurrá
  2. Jericho elárulta a csaptársát miért is ? TT bajnokok lehetnének de minek , jók a Csillámfaxlámák , velük temetik el a TT övet .
  3 Shane nyitánya , na most két dolog áll fenn a, Csámpi képes önkritikára és ő maga javasolta az egészet b, üzleti fogás ami felvezeti a kettészakadást mert látják hogy tényleg szarba vannak.
  4. a vége. Wyatt am fullra Ragnar a Vikingekből 😀 No de Wyatt vs HHH-et a népnek támadják a heeleket azt csá menjen az övre genyó miét nem lépik meg az egyiket ??? Annyira adja magát. Másik Deant bajnoknak a nép azt akarja Cena és Daniel utóda és ezt úgy értem hogy a rajongók megmozgatássásba mert Müzlike egy időbe az volt nem hiába lehetett rá üzletet építeni ezt el kell ismerni. De kvázi Jericho utóda is mert őt is imádta és imádja közönség igazság szerint Dean az a pankráció aki azok nyomdokába léphet akiket a közönség imád és felrobban az aréna dolgaitól. Roman sose lesz ez.
  Ahogy Royal mondja Wyattre: Ő a jövő.

  Kedvelés

 6. Jericoh…Ahogy mondtam, hátba szúrta a társát. Gondoltam, hogy ez lesz, de igazából az egyik kommentátor szólta el magát a múlt héten. Csak azt sajnálom, hogy nem várták meg amíg bajnokok lesznek. Akkor szólt volna ez nagyot. Így nem igen lesz VM-en cím nyerés, de remélem valamin nagyon látványosra futja ki magát ez a történet. Pl. legyen egy Puhos Owens vs. AJ Styles vs. Jericho vs. Zayn. A “kreatívok” majd elintézik, hogy belekeveredjenek az Owens vs Zayn éppen (ismét) kibontakozó párharcba valahogyan.

  Kedvelés

 7. Annál a Dirty Deeds-nél felrobbant az aréna,, lehetetlen, hogy ez az ember ne nyerje meg most szombaton vagy WM-en az övet… de úgy is jönni fog kentaur :’)

  Kedvelés

  1. Már a fastlane-en is neki kellett volna nyerni és akkor is azt mondtam, hogy azaz egyetlen értelmes lépés mert Brock part timer Romant meg face létére utálja közönség, de hát akkor is képesek voltak a pofájába röhögni a közönségnek szóval én már nem jósolok semmit. Mindenesetre egy módon még megmenthetik a WM-et ha most nyeri meg Ambrose a RoadBlockon és a WM-en thriple threat meccs a címért vagy fatal four way és értelemszerűen ott egy címvédésnek kéne lennie meg egy Roman heel turnnek. De valószínű, hogy megint elhúzzák a mézesmadzagot és Ambrose kikap HHH-tól vasárnap a WM-en meg Lesnartól közbe meg Reigns szuperhős karakterét újra lenyomják a torkunkon Vince meg majd kicserélteti megint a fütyülést meg a Roman sucks-ot éljenzésre, de ne legyen igazam.

   Kedvelés

   1. Ha tényleg megveretik most Ambrose-t és a WM-en is (nem fogja megverni egyértelműen azt az embert aki elvette a Streaket…) akkor nem fogok csodálkozni ha elmegy indyzni..

    Kedvelés

    1. Ugye nem gondolod komolyan, amiket írsz? Teljesen értelmetlen. Szerinted majd a világbajnoki öv egy töltelékként közvetített, nem pay-per-view gálán fog gazdát cserélni? Álom. Szerinted Lesnar zsinórban két WM-en engedi, hogy kikapjon.

     Nagyon bírom Deant, de sajnos nagy valószínűséggel mindkét meccset bukni fogja. Esetleg Lesnar ellen lesz valami csavar a sztoriban, de azt felejtsd el, hogy Brockot tisztán leverné egy WM-en.

     Kedvelés

     1. Láttam már csodákat ebben a bizniszben.. Ugyan az a helyzet mint 5 éve Punkkal.. Most kell meglépni, hogy bajnok legyen Dean..

      Kedvelés

     2. Cserélt már gazdát a RAW-n meg Smackdown-on is bajnoki öv szóval nem lenne annyira kuriózum, hogy egy kevésbé neves PPV-n veszítene HHH. Egyébként Lesnar tavalyi WM vereségét annyira nem mondanám vereségnek, nem őt kopogtatták le és Rollins érkezéséig simán dominálta a meccset szóval ez is egy nem tiszta vereség volt kb annyit ért mint amikor Taker feladta aztán mégse majd tökön vágta és nyert. Plusz hát kigondolta volna, hogy pl Taker veszteni fog a WM-en amikor már elmentek vele 20-0-ig és mindenki örült neki, hogy van egy ilyen sorozata és olyan nevek buktak el mint Shawn Michaels, HHH, Punk stb Szóval az, hogy hosszú ideje nem vesztett már normálisan nem garancia semmire.

      Kedvelés

 8. Nem értem hogy most mit akarnak Ryback-el.
  Ok hogy végre dobta azt a béna trikót,a röhejes “Big Guy” övet,a komolytalan felsőt és végre kinéz valahogy,elhagyta a “wake up its feeding time” dumát,így már a bevonulása is normális,de most konkrétan egy heel-face keverék lett.
  A ringben heel ként viselkedik,a rajongóknak sem pózol,de heel ellenfeleket kap.
  Nem tudom, miért csinálják ezt,de remélem, kihoznak belőle valamit ő az élő példa, hogy egy main eventert le lehet húzni jobber szintre.
  Nagyon elbántak vele, pedig nagy jövő állt előtte, még ha észhez is térnek és megint main eventer szintre emelik, akkor sem törölhetik az emberek fejéből azt a másfél évet na meg a “RybAxelt”….

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!