WWE RAW 2016. november 21. – Goldberg hatalmas bejelentése

006_raw_11212016rf_0211-6a02d036405b91fb3470c7281517f549

Helyszínünk továbbra is Toronto, azon belül is az Air Canada Center. Láthatunk egy visszatekintést az előző esti PPV főmérkőzésére, ahol a 12 év után visszatérő Bill Goldberg valósággal elpusztította Brock Lesnar-t. A kép a telt házas arénába kapcsol, ahol Goldberg zenéje hangzik fel. Érkezik a legenda, a közönség pedig elképesztő hangerővel skandálja a nevét. Bill mikrofont fog, és belekezd mondandójába.

Először is szeretné megragadni az alkalmat arra, hogy köszönetet mondjon mindenkinek, ugyanis mi, a közönség adtuk meg neki a képességet ahhoz, hogy ismét Goldberg lehessen. Megadtuk neki a képességet, hogy megragadja azt a rivaldafényt, ami után vágyódott. Köszönetet szeretne mondani továbbá a feleségének is, aki eltűrte őt, hiszen lehet, hogy az elmúlt hetek edzései során egy morcos rohadék volt. Harmadszor pedig fiának szeretne köszönetet mondani, aki szintén nagyban hozzájárult ahhoz, hogy apja ismét szuperhős legyen. Ezután azt mondja, hogy megtette amit előzetesen ígért. Jött, harcolt, végül pedig meghódította a Fenevadat.. Van egy egyszerű realitás az életben, aminek értelmében minden jó dolognak véget kell érnie. DE akkor egy vicces dolog történt a meccs után.. Összefutott Stephanie McMahon-nal, aki közölte vele, hogy igaza volt. Tényleg maradt benne még egy Spear, Jackhammer, valamint egy valagba rúgás. Ezután Stephanie a szemébe nézett, majd azt kérdezte, hogy maradt még benne egy bajnoki futás? A közönség megőrült, itt már mindenki tudta mi következik. Goldberg úgy érzi, hogy maradt benne annyi, ami ehhez szükséges. Viszont az út a bajnoki címhez a Royal Rumble-n keresztül vezet. Arra a kérdésre pedig, hogy ki a következő, egyértelmű a válasz: mindenki!

Bill Goldberg tehát az első hivatalos résztvevője a 2017-es Royal Rumble mérkőzésnek, aminek győztese megváltja jegyét a WrestleMania 33 főmeccsére. Vajon a legenda lesz az, aki szembe nézhet a Universal bajnokkal az év legrangosabb eseményén? 

New Day (C) vs Sheamus & Cesaro – RAW Tag Team Bajnoki Címmérkőzés 

A kihívók ezúttal is (mint múlt héten) kő papír ollóval döntötték el, hogy ki kezdje a csatát. Ismét Cesaro nyert, így ő indult harcba elsőként Big E ellen. Mondhatni a nagy emberek küzdelme volt ebben a pár percben, Cesaro dominálta ellenfelét, az pedig csak hab volt a tortán, hogy össze is tudott dolgozni Sheamus-el. Big E egy könyökössel szabadult Cesaro nyomása alól, beváltotta Kofi-t, aki ezután ügyességi bemutatót tartott Cesaro-val. Az első etap végén Sheamus vágta neki Kingston-t a sarok póznának, ami akár előnyükre is válhat a folytatásban.. Sheamus a sarok tetején, ugrik Kingston irányába, de az egy Dropkick-el fogadja. Kofi továbbra is nyomás alatt, de ügyesen ugrik el Sheamus egyik ütése alól, ami így Cesaro-t találja el. A kisebb zűrt kihasználva Kofi beváltja Big E-t, aki azonnal kioszt egy Slam-et Sheamus-nek. Hamarosan az Ír előtt adódik tus lehetőség, de Big E kitör a White Nois-ból. Mindketten váltanak, Cesaro felütéssel rohamozik, amit Kofi a másodiknál hárít csizmával. Pillanatokon belül kiosztja az S.O.S.-t, de a svájci kirúg a tusból. Woods jelzi, hogy itt a meccs vége, de Kingston újabb kísérletét Cesaro hárítja, és forgatni kezdi ellenfelét a Swing-el. Hosszas másodpercek után ereszti csak el, majd befogja a Sharpshooter-be.. Kingston nagyon nagy bajban, Big E mentené a meccsel együtt, de az érkező Sheamus egy hatalmas Brouge Kick-el fekteti ki. Woods ekkor felugrik a ring szélére, trombitájával pedig eltereli a bíró figyelmét, miközben Kofi feladja a meccset.. Ezt viszont Xavier miatt a bíró nem látja, Cesaro értetlenkedik egy sort, majd miután visszazökkentette a valóságba a sporit, ismét próbálkozna egy akcióval, de Kingston tusba fogja, és le is kopogtatja őt.

Továbbra is bajnok a New Day tehát, de várhatóan a december 18-án megrendezésre kerülő Roadblock-on egy újabb mérkőzést láthatunk majd a csapatok között. 

Chris Jericho érkezik meg az arénába, kezében a lista maradványával. Charley állítja meg pár szóra Y2J-t, aki nagyon letörten néz ki.. A hölgy a tegnap esti vereségről kérdezi Chris-t, aki szerint múlt éjjel a RAW csapata szétesett, amikor Jericho listáját fegyverként használták fel. A legmélyebb titkai hevertek szerte-szét a ringben. Ma este a Highlight Reel-ben pedig az is kiderül, hogy ki a hibás mindezért.

A reklám után Enzo látható, aki Cass után kiabál.. Úgy néz ki, hogy barátja megviccelte őt zuhanyzás közben, ugyanis pillanatok múlva látható, hogy Enzo-n gyakorlatilag gatya sincs. Kényesebb tájékát persze kitakarják nekünk szerencsére, ő pedig mit sem törődve a helyzetével útnak indul. Belebotlik Lana-ba, aki látszólag zavarba kerül a pucér Amore láttán. Hamarosan megérkezik Rusev is, aki természetesen kiakad a helyzeten. Big Cass is befut, de Rusev továbbra sem tágít szándékától, miszerint a ringben kívánja lerendezni az ügyet Enzo-val.

Cedric Alexander vs Ariya Daivari – Cruiserweight Divízió mérkőzés 

Cedric szinte végig kontroll alatt tartotta a csatát, amiben Daivari-nak csak felvillanásai voltak. Ez nem is volt elég többre a vereségnél, Alexander kopogtatta őt a Lumbar Check-et követően.

Chris Jericho érkezik az arénába hatalmas üdvrivalgás közepette, hogy megrendezze a Highlight Reel-t. Mint mondja, ez egy különleges kiadás, ugyanis boncolgatni fogja a Survivor Series történelmének legnagyobb felfordulását, amiben a Team RAW vereséget szenvedett a Team SmackDown-tól. Amikor egy tragédia így következik be, az emberek válaszokat akarnak, illetve azt, hogy ki a hibás.. Ekkor Kevin Owens zenéje szakítja félbe Y2J-t. Érkezik a bajnok, Jericho szemében pedig nyoma sincs barátságnak. Owens mikrofont fog és azt mondja azért van itt, hogy a felelősről beszéljen. Jericho egyetért, így hát Kevin hamarosan rátér a tárgyra. Persze kimagyarázza a listát akcióját azzal, hogy csak így menthette meg Chris-t a Styles Clash-től, amit AJ készült neki kiosztani. Tette mindezt azért, mert Jericho a legjobb barátja. Megmentette Chris-t.. Kiesett azért, mert megütötte AJ-t. Chris-t viszont annyira érdekelte a lista, hogy egyenesen belefordult egy RKO-ba. Owens szerint ez nem csak egy RKO volt.. Ez az ő áldozatának elpazarlása, valamint barátságuk elfecsérlése volt.. Jericho viszont úgy érzi, hogy ez nem is biztos, hogy olyan nagy barátság. Azt mondja, hogy Kevin soha nincs ott, amikor neki segítségre van szüksége. Neki soha nincs a háta mögött.. Chris azt mondja, hogy tudja, ki hibás. Kevin követeli, hogy mondja ki, Jericho viszont közli, hogy befejezte a beszélgetést, és ezennel végzett Owens-el. A bajnok azonban tovább akadékoskodik egyre idegesebben, hogy Jericho mondja ki azt a nevet.. Végül egyszerre mondják ki, Roman Reigns nevét. Ezt követően összeborulnak, a közönség őrjöng, nekünk pedig világossá válik, hogy csak rászedtek minket arra, hogy egymás ellen fordulnak. Toronto közönsége a Roman Sucks Chant-be kezd, Owens alaposan kikezdi Roman-t, mindent megpróbál ráhárítani, valamint Seth Rollins-ra. Utóbbi érkezik is, Seth nem sokat vacakol és egyértelműsíti szándékát. Azért lépett be pár hete a Team RAW csapatába, mert cserébe egy jövőbeni lehetőséget ígértek neki Owens ellen. És mivel a jövő most van, Ő igényt tart erre a bizonyos címmérkőzésre ma este! Hamarosan neki is esik riválisainak, de Owens és Jericho hamar felülkerekednek rajta. Reigns érkezik Rollins segítségére, ismét Jericho szenvedi el a súlyosabb pofonokat, miközben Owens jobbára a ring mellett tajtékzik. Mick Foley érkezik, majd igazat ad Rollins-nak. A kétszeres világbajnok megkapja a lehetőséget a WWE Universal bajnoki címre, még pedig a mai főmérkőzésen, egy diszkvalifikáció nélküli csatában. Mindemellett Jericho, valamint Reigns nem mehet a ring közelébe az összecsapás ideje alatt.

Enzo Amore vs Rusev 

Rusev villámgyors és domináns győzelmet aratott..

Golden Truth vs Gallows & Anderson – Tag Team mérkőzés 

Itt sem igazán volt kérdés a győztes kiléte, Gallows és Anderson magabiztos győzelmet aratott a Magic Killer-t követően.

Sami Zayn vs Braun Strowman 

Strowman még a bevonulás közben letámadta Sami-t, akire innentől gyötrelmes percek vártak. Hatalmas verést szenvedett el, amiből végül Foley mentette ki azzal, hogy véget vetett a mészárlásnak.

Charlotte és Dana érkezik a ringbe, valamint láthatjuk a tegnap esti Elimination mérkőzés végkifejletét. Bayley megszerezte ugyan a győzelmet a RAW csapatának, de Charlotte ezt követően csúnya verésben részesítette.. Mint mondja, ezt a támadást még évekig fogja nézni a WWE Network-on. Nem számít mennyire vagy megnyerő, mert Ő a királynő. Ő a WWE Wayne Gretzky-je (aki egyébként egy világszínvonalú kanadai jégkorongjátékos) sőt, jobb, mint Wayne Gretzky. A bajnok nagyon lekezelően kezd beszélni csapattársairól,. Mindezt a korábbi bajnok, Sasha Banks érkezése szakítja félbe. Charlotte iróniával telve közli riválisával, hogy olyan jó őt látni. Sasha állapota felől érdeklődik, a nyakáról, a hátáról, amik elé erős megpróbáltatásokon mentek keresztül a Hell in a Cell-en. Banks először is arra kéri Charlotte-ot, hogy fogja be.. Most, hogy vége a Survivor Series-nek, joga van a visszavágójára a bajnoki címért – mondja Sasha, majd rögtön hozzáteszi, hogy ezt itt és most akarja megkapni.. Charlotte bizalmat szavaz neki, ugyanis nem számít hányszor veri meg, vagy hozza zavarba Sasha-t, ő mindig visszajön. Szóval ha Sasha és Toronto annyira akarja ezt a visszavágót, legyen, Banks megkapja!Összecsapnak igen, de nem ma este.. A közönség felzúg, de erre Charlotte kijelenti, hogy a pfujolás nem változtat a dolgokon. A RAW helyszíne jövő héten az a hely, ahol a Királynő született, vagyis az Észak-Karolinai Charlotte városa. Az ostoba kanadaiknak elmondja, hogy ez az Egyesült Államokban található. Charlotte egyértelműsíti a helyzetet: Ő megverte Sasha-t Bostonban, Sasha szülővárosában, most pedig megveri újra, de ezúttal a saját szülővárosában, Charlotte-ban.. Kissé meglepő módon Nia Jax zenéje hangzik fel. Érkezik a “szörnyeteg”, aki rögtön kijelenti, hogy nem Charlotte, hanem Sasha miatt van most itt. Mint mondja – múlt éjjel dominálta a SmackDown Live csapatát. Ki nem volt képes ugyanerre? Sasha (aki másodikként esett ki a csapatból). A WWE Univerzumot teljes mértékben megtévesztheti a pompa és csillogás, de Nia-t nem.. Szerinte Banks csak egy lila fejű, túlértékelt Barbie baba. Sasha válasza erre az, hogy amint visszaszerzi a bajnoki címet, megmutatja, hogy mennyire túlértékelt valójában (irónia). Charlotte megpróbálja Nia-t ráuszítani Sasha-ra, Jax viszont kijelenti, hogy amikor mellett áll, Banks egyáltalán nem Főnök. Erre Dana Brooke kezdi gúnyolni Sasha-t, aki lazán lecsapja a bábuként funkcionáló jobber-t. Ezt kihasználva Nia felkapja, és a saroknak fut Sasha-val, aki pillanatok alatt földre kerül. Kettő az egyben kezdik támadni, érkezik Bayley, de sokat nem tud hozzátenni a helyzethez.. Jöhet a Tag Team mérkőzés.

Sasha Banks & Bayley vs Charlotte & Nia Jax – Tag Team mérkőzés 

Viszonylag rövid és egyértelmű mérkőzés volt. Sasha és Bayley erőiket egyesítve likvidálták Nia-t, majd Sasha befogta Charlotte-ot a Bank Statement-be, amiben végül kénytelen volt kopogni a címvédő.

Rollins a backstage-ben, Charley a ma esti meccsről kérdezi a kihívót. Rollins felhozza, hogy Jericho el lesz tiltva a ring mellől a csata idejére. Az a Jericho, akibe az előző két címmeccse került Seth-nek. Ő viszont ma este semmitől sem lesz tiltva, hogy Universal bajnokká váljon. A Universal bajnoki címmel akarja átformálni, visszaszerezni, és újraépíteni a RAW-t.

Rich Swann vs Noam Dar vs TJ Perkins – Triple Threat Cruiserweight mérkőzés az első számú kihívói jogért 

Brian Kendrick a kommentátorok mellől figyelte a csatát, aminek legnagyobb kérdése az volt, hogy ismét Perkins, vagy az elmúlt időszakban kétszer is sikert arató (a bajnok ellen) Swann lesz-e a kihívó. Végül utóbbi lett, nagy fegyvertényként Perkins-t kopogtatva.

Kevin Owens is megszólal a főmérkőzés előtt, Mint mondja – tisztában van vele, hogy pillanatokon belül meg kell védenie a címet. Készen áll a meccsre, de nem ez volt az, amit várt Torontóban. Azt gondolta, hogy a tegnap este egy nagy éjszaka lesz, de neki azt kellett néznie, ahogy Seth Rollins megint megbukik. Bebizonyította, hogy Ő a legjobb bajnok a WWE-ben azáltal, hogy Powerbomb-olta AJ Styles-t.. Owens-t nem pinnelték, ellenben Rollins-t igen. Az Architect egy kudarc volt. Seth cserbenhagyta RAW-t, és cserbenhagyta Kevin-t is. A kapott jutalma (címmérkőzés) lesz a büntetése azért, mert cserbenhagyta őket.

Kevin Owens (C) vs Seth Rollins – No DQ mérkőzés a WWE Universal bajnoki címért

Kevin azonnal kigurult a ringből, valamilyen eszközt próbált meg magához venni a ring alól, de Seth a kötelek között rúgta arcon. A kordonnál kezdtek viaskodni, Rollins visszagurította a bajnokot a ringbe, majd egy Flying Knee-t osztott ki neki. Kopogtatott, de Owens szinte rögtön kirúgott. Ezt követően Seth húzott elő egy asztalt a szorító alól, betolta a ringbe, de ahogy visszatért oda, Owens egy Package Piledriver-rel fogadta. A bajnok kopogtatott, Rollins viszont kettőnél szabadult.. A reklámszünet alatt KO egy székkel támadta kihívóját, amire egy DDT-t osztott ki, de Seth ismét kitört a tusból. A bajnok dominált, Rollins-ra pedig nehéz pillanatok vártak. Nagy nehezen viszont fordítani tudott, és egy Slingblade-el fektette ki a címvédőt. Ezt egy Suicide Dive követte, majd két könyökös, ami után Owens az egyik székbe tompított arccal. A harmadik etapban egy kis adok-kapok alakult ki, Rollins egy térdest adott ellenfelének, Owens hasba rúgta, de ezt Seth egy Standing Enziguri-val kontrázta meg. Jött volna a Frog Splash, Owens azonban elgurult, majd kihasználva ellenfele fájdalmait egy széket nyomott neki a testének, amit követően értékesítette a Cannonball-t. Ezt követően két székre próbált volna kiosztani a Powerbomb-ot, de ezt Rollins egy back body drop-al hárította, így Owens a székekre zuhant. Seth ezután egy széket döntött a saroknak, Owens tussal próbálkozott, de hamar elszenvedett egy rúgást az állára, majd a Powerbomb-ot, ami egyenesen a saroknak döntött asztalba repítette. Rollins hiába próbálkozott tussal, Owens nem adta fel.. Pillanatokon belül a nézők között kezdtek harcolni, körbepofozták egymást a sorok között, majd egy elképesztő ugrást láthattunk, amikor is Rollins a lelátó korlátjáról vetette le magát a bajnokra. Visszakeveredtek a ringhez, Rollins most a változatosság kedvéért a kordonról akart ugrani, de hirtelen egy maszkos, Shinsuke Nakamura-s fölsőbe öltözött alak lökte le onnan.. Viaskodni kezdtek, Rollins lehúzta a maszkot, ami alatt Jericho arca rejtőzött. Chris felmászott a kordon tetejére, de ugrása után Seth hasba rúgta, és kiosztotta neki a Pedigree-t. Az Architect ezután egyenesen belefordult a Superkick-be, amit a Powerbomb követett a ring szélére. Owens visszagurította ellenfelét a szorítóba, majd lekopogtatta.

Chris Jericho ismét feláldozta magát legjobb barátja érdekében, és tette mindezt ismét Seth Rollins kárára. Owens továbbra is bajnok, tovább folytatódik a Kevin Owens Show, Jericho-nak pedig egyre inkább érik az a Rollins elleni mérkőzés a Roadblock-ra. Folytatás jövő héten, amikor is két címmérkőzést láthatunk majd. Sasha Banks megkapja visszavágóját a Női bajnoki címért Charlotte ellen, a New Day-nek pedig újra kockára kell tenni a csapatbajnoki öveket, ezúttal Gallows és Anderson párosa ellen. 

6 című bejegyzés “WWE RAW 2016. november 21. – Goldberg hatalmas bejelentése” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Jó volt ez a RAW asszem. Tudtam én hogy Bill sztorija nem itt ér véget, így nem is érhetne véget. Egyelőre két opcióm van rá meg Lesnarra. Az első szerint Goldberg nyeri a Rumble meccset, Lesnar meg elszedi az aktuális bajnoktól az övet és mennek egymás ellen a WM-án. Ez a sokkal kevésbé valószínű. Először is ne nyerjen megint egy party timer. Akármennyire is kedvenc, Goldberg nem sok vizet zavar már a szervezetnél. Kettő, Lesnarnak kb semmilyen alapja nincs egy címmeccsre ezek után. Majd a Rumble meccs megmondja, de Goldberg szerintem nem fogja bírni, és ez megpecsételhet egy WM main event sorsot. Hibák és fetrengés nem fér bele. Hiába néz ki Bill nagyon, de nagyon jól a korához képest, egyszerűen csak 50 éves. Triple H is jó állapotban van, mégsem bírta Reigns ellen, lassú meccs volt, Rollins ellen pláne nem fogja bírni, már ha lesz ilyen valaha.
  Ami szerintem fog történni az az, hogy mindketten mennek a Rumble meccsbe, és vagy egymást, vagy őket hajítják ki a többiek, aztán mehetnek tét nélkül meccselni. Van egy olyan érzésem hogy a Wrestlemanián Goldberg a helyére fog kerülni.
  A New Day most már végtelenül unalmas, Miz elvtárssal egyetemben vagy kezdjenek magukkal valamit, vagy húzzanak a büdös picsába. Jövő héten címmeccs a Club ellen, ha esetleg valaki lenne szíves kivonni Xaviert arra a kis időre a forgalomból, talán lenne is miért izgulni.
  Csak nem Szása megy megint az övért? Miért érzem ezt már olyan kurva unalmasnak? Azért mert már kurvára unalmas. Annyira nagyon össze akarják hozni a Bayley vs Szása álom, giga, mega, szupermeccset, hogy bele is fognak bukni. Az az igazság, hogy ők már kihúzták egyszer ezt a bulit a végletekig. Nagyon komoly dolgok kellenének ahhoz hogy megint megugorják azt a szintet. Mondjuk
  egy brutális Szása heel turn, valami lehetetlen meccstípus, meg Bayleyn is csiszolhatnának egy kicsit, kezd szürkülni. Ja, meg Sári mi a rákot fog csinálni a WM-án, magazint olvasgat? Mert a keletnémet súlyemelő elleni esetleges feudja már most nem érdekel.
  A kanadai ratyi duó szintén kurva unalmas már, maga a meccs szerintem kiváló volt, Rollins hozhatta volna az övet, ratyiék mehetnének egymás ellen. Na ehhez képest kurvára nem történik semmi már kb a Clash of Champions óta,nagyon nem nehéz beleunni.
  Viszont maga az adás azért tetszett.

  Kedvelés

 2. Ez a fomerkozes pontosan olyan kiszamithato volt, mint a vasarnapi PPV. Ott is pontosan lehetett tudni, hogy ki nyeri a meccseket. Itt is biztosak lehettunk benne, higy Jericoh megtalalja a modjat, hogy kisegitse a pufi Owenst. Rollins nem hiszem, hogy kap sokadik lehetoseget, pedig nagysagrendekkel jobb bajnok volt, mint amilyen most Owens.

  A masik ami kiszamithato a Royal Rumble eredmenye. Meg azt is megkockaztatom, hogy az utolso 2-3 kozott jon majd be Goldberg es gyoz. A kerdes, hogy ki lesz az ellenfele. Mert Lesnar utan nem nagyon van hiteles ellenfel most. Foleg nem Owens.

  Nem hiszem, hogy a seggrazo ratyik mindig megvedik a cimet valahogyan. Sheamus es Cesaro jo bajnokok lennenek. Annyira akarjak, hogy ne mukodjon a parosuk, hogy az mar mukodik.

  A musor tobbi resze kb. pont semmit nem ert.

  Kedvelés

   1. Nem olyan konnyu a telefonrol… Elofirdulnak hibak meg akkor is ha nem telefonrol irok… Mas is van ott ha vegig olvasod…

    Kedvelés

    1. Végigszoktam olvasni a megjegyzéseidet. Van, hogy nagyon nem értek velük egyet, de megpróbálom tiszteletben tartani, hogy te így gondolod, az viszont igencsak szemet szúróan zavaró, hogy évek óta akárhányszor írod le Christopher Keith Irvine ringbeli nevét, valahogy mindig sikerül félreírnod, érdekes módon minden mást helyesen írsz.

     Kedvelés

     1. Gondold el mi lenne, ha mindenki egyforma lenne, egyforma véleménnyel és egyforma meglátásokkal. Pl. erre az oldalra sem lenne szükség. Sőt az egész WWE-re sem. Sőt lényegében semmi másra sem.

      Elírni Jericoh nevét, talán nem életfogytiglani fegyházzal büntetik. Ahol élek, már hozzászoktam, hogy mindenki elírja a neveket. Ezen már nem akadok ki. Először nem esik jól, amikor látod a saját nevedet elírva, de aztán már teszel rá. Te próbálod másokét leírni rendesen, de ez bizonyos népcsoportnál lehetetlen. Tapasztalatból mondom.

      Magyarul kb csak ide szoktam már írni. Otthoniaknak nem írogatok, inkább telefonálok. Az közvetlenebb, őszintébb.

      Jericoh ide, vagy Jericho oda, nem volt sosem szándékos.

      Kedvelik 1 személy

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!