WWE RAW 2016. november 28. – Címmérkőzések estéje

018_raw_11282016jg_0081-38eb5afc8c2f6ee9f9e004a879c53482

Az Észak-Karolinai Charlotte városában járunk, tehát a RAW Női Bajnoka ma hazai közönség előtt léphet szorítóba a Sasha Banks elleni címvédőmérkőzésén. Itt lesz továbbá Paul Heyman is, aki Brock Lesnar jövőjéről nyilatkozik. Kezdésként viszont Chris Jericho érkezik, hogy megrendezze Highlight Reel nevezetű műsorát.

Chris azzal kezdi, hogy ma esti vendége nem szorul bemutatásra.. Ez a személy nem más, mint a leghosszabban uralkodó Universal Bajnok, valamint az ő legjobb barátja, Kevin Owens! Megérkezik a bajnok, ezt követően pedig semmi lényeges nem hangzik el, a beszélgetés fő célja, hogy a közönség a karakterüknek megfelelő pfujolást adja nekik.. A baráti társalgást Roman Reigns zenéje szakítja félbe, ami egyik ringben álló tetszését sem nyeri el. Owens megkérdezi a US bajnoktól, hogy segíthet-e neki valamiben, mire Roman hamarosan kijelenti, hogy első mondatait nem viccnek szánta, az viszont már eléggé vicc kategória, hogy Chris Jericho legjobb haverja a WWE Universal bajnoka. Owens szerint viszont az egyetlen vicc az, hogy Reigns “The Guy”-nak nevezi magát. Roman úgy véli ez nem vicc, Ő A Srác, ellenben Owens-el, aki csak egy Srác .. egy olyan, aki sok segítségre szorul. Owens kíváncsi lenne erre bővebben is, Roman válasza pedig az, hogy ezért tartja maga körül Jericho-t, ugyanis mindennel kapcsolatban segítségre van szüksége. Owens nagyon hirtelen kijelenti, hogy nincs szüksége Jericho-ra. Roman biztos akar benne lenni, hogy ezt mondta-e Owens, hiszen ha Chris nélkül elveszítette volna azt a bajnoki címet múlt héten, és még számos alkalommal azelőtt is. Jericho megelégeli Reigns dumáját, belekezd a listára való felkerülés monológjába, Owens azonban hirtelen, és durván ráordít, hogy Fogja be a száját. Jericho erre ledöbben, innentől pedig megsemmisülten áll a ringben állítólagos legjobb barátja mellett. Roman ezt követően kihívást intéz Owens-hez egy ma esti meccsre, amit ha megnyer lehetőséget kaphat a Universal bajnoki címért a Roadblock-on. KO-ban továbbra is az indulat munkálkodik, így talán a kelleténél gyorsabban mond igent.. Mint mondja, ha Roman harcot akar, megkapja, de csak is a Kevin Owens show-ra jegyezte elő magát. Reigns zárja a szópárbajt, miszerint az epizód végén szét fogja rúgni a bajnok seggét.

Jericho és Owens a backstage-ben, Owens pedig azon replikázik, hogy Reigns nem tartja őt igazi bajnoknak. Chris-t viszont inkább az érdekli, hogy miért kiabálta le őt az imént Kevin. Akkor azt mondta, hogy nincs szüksége rá.. Jericho nem érti mindezt, hiszen minden alkalommal ott van ha szükség van rá. Owens szerint csak hiszi Jericho, hogy segít..Minden amit tesz arról szól, hogy az emberek azt képzelik nem lenne képes egyedül megvédeni a bajnoki címet.. Jericho minderre kijelenti, hogy akkor sem szövetségesként, sem társként, sem legjobb barátként nincs szüksége rá. Owens szerint ezt meg fogja bánni, ekkor pedig megérkezik Mick Foley, aki rendbe tenné a dolgokat, de Jericho gyorsan közli vele, hogy semmiféle szankcióra nincs szükség a későbbiekre, ugyanis elhagyja az épületet..

R-Truth vs Braun Strowman 

Strowman nagyon könnyed győzelmet aratott, majd a rátámadó Goldust-ot is simán intézte el.. Sami Zayn érkezett ezt követően, hogy megtorolja a múlt heti verést, Strowman azonban ismét felülkerekedett a kanadain, akit mint legutóbb – most is Foley mentett meg a komolyabb bajtól, majd össze is szólalkozott Zayn-nel, aki igencsak zokon vette, hogy Mick nem hagyja őt harcolni. Csúnyán összeszólalkoznak, amit követően Zayn képmutatónak nevezi főnökét.

Tony Nese vs Cedric Alexander 

A divízió legjobbjai közül kettő csapott össze egymással, ami egy kimondottan látványos csatát hozott. Cedric abszolút nyerésre állt, de Gulak elterelte a figyelmét annyira, hogy inkább őt vegye célba Nese helyett.. A taktika bejött, hiszen ezt követően tudta bevinni Finisher mozdulatát Tony, amivel meg is nyerte a mérkőzést.

Jericho készült távozni az aréna területéről, de a parkolóban egy kis listás közjáték után szembe találta magát Seth Rollins-al, aki komoly verésben részesítette ellenlábasát. Rég láthattunk ilyen jellegű bunyót, ebből most Seth jött ki jobban, olyannyira, hogy az egyik autó tetejére még egy Pedigree-t is kiosztott Chris-nek.. Ezzel a jelenettel biztossá is vált kettejük mérkőzése a Roadblock-ra.

Sasha Banks vs Charlotte (C) – RAW Női Bajnoki Címmérkőzés 

Banks gyorsan dűlőre akarta vinni a dolgot, villant is hamar a Bank Statement, de Charlotte képes volt megragadni a kötelet.. Sasha ezután gyorsan kiiktatta Dana Brooke-ot, hogy aztán zavartalanul folytathassa a harcot Charlotte-al.. A csata viszont elég gyorsan véget ért, mégpedig dupla kiszámolással, ami egyértelműen a bajnok első számú taktikája volt.
Mick Foley érkezett a bejáratra, ezt követően pedig kijelentette, hogy ez a rivalizálás nem érhet véget ilyen módon, így az este későbbi szakaszában a mérkőzés újra indul, méghozzá egy Fall’s Count Anywhere csata keretein belül. Nem lesz tehát kiszámolás, kizárás, vagy bármi, ami véget vethet az összecsapásnak tus, vagy feladáson kívül.

Rusev vs Enzo Amore 

Múlt hetihez hasonlóan ugyancsak egy rövid valamit figyelhettünk, amiben Rusev dominált, most viszont győzelem helyett arra hajtott, hogy minél nagyobb fájdalmat okozzon Enzo-nak. Ezt úgy kívánta elérni, hogy nemes egyszerűséggel ágyékon rúgta Amore-t, aki így persze DQ-al megnyerte az összecsapást.

Rich Swann vs Noam Dar

Holnap este debütál tehát a 205 Live, ami a Cruiserweight divízió különálló műsora lesz keddenként a SmackDown után. Swann ezen a bizonyos nyitó adáson esélyt kap a bajnoki címre Kendrick ellen, előtte azonban még várt rá egy megmérettetés a RAW-n, ami persze nem okozott túl nagy gondot neki, és ezzel a győzelemmel hangolhatott Brian ellen holnapra.

Jó kis kocsmai verekedést láthattunk Cesaro és Sheamus közreműködésével, akik végül ismét békét kötöttek egymással a sikeresség érdekében.

Kevin Owens vs Roman Reigns – Ha Reigns nyer, Universal Bajnoki Címmérkőzést kap a Roadblock-ra Owens ellen 

Owens még a gongszó előtt letámadta Reigns-t, ezzel is próbálva előnyhöz jutni. Kiegyenlített mérkőzés volt, amit azért KO minden adódó alkalomnál próbált kontrollálni. Roman végül fokozatot váltott, és  a Spear-t követően megnyerte az összecsapást.. Ez tehát azt jelenti, hogy három hét múlva újra megküzdenek egymással, de akkor már a Universal Bajnoki címért.

Láthatjuk a Survivor Series főeseményét még egyszer, ezt követően pedig Cole interjúja jön Heyman-nel. Mi történt? – teszi fel a kérdést Cole. Ez a millió dolláros kérdés – válaszolja Heyman, aki szemmel láthatóan rossz állapotban van, nyúzott, fáradt, borostás, szemén pedig könnyfátyol húzódik. Egész egyszerűen elcseszték – folytatja. Túl könnyedén vették Goldberg-et, Goldberg egy ereklye, aki 12 évig nem lépett ringbe, hogy aztán elsőként Brock Lesnar ellen tegye ezt. Azt gondolták, hogy ez lesz Brock karrierjének legkönnyedebb fizetésnapja.. Goldberg azonban eltörte Lesnar bordáit a Spear-rel, és mindennek vége volt.  Hogyan viszonyul ehhez Brock? – teszi fel második kérdését Cole. Heyman szerint Cole-t nem érdekli, hogy miként dolgozza ezt fel Brock. A törött bordák a játék része. Bejössz ebbe az üzletbe és sérülések történnek. Ez az üzlet egy elfogadott része. A megaláztatásra és a kényelmetlenségre viszont nincs mentség.. Ez fog bevonulni a történelembe. Az emberek évekig nézhetik ezt újra és újra.. Brock Lesnar-t megverték 1 perc 26 másodperc alatt. Brock ezelőtt is foglalkozott a vereségekkel, de ez kínos. Ez gondolkodóba ejtette Brock-ot, hogy van bizonyítani valója. Paul azt mondja, hogy ez megijeszti őt, mert az a pillanat meghatározhat téged, megsemmisíthet, vagy minden eddiginél magasabbra emelhet.. Mi a következő Brock számára? – hangzik az utolsó kérdés Cole szájából. Lesnar -nak van mit bizonyítani.. Ha Goldberg a Royal Rumble meccsben van, Brock Lesnar is a Royal Rumble meccsben lesz. Ott lesz egy hódító, 28 vesztes, valamint egy áldozat. A vesztes neve pedig: Goldberg!

The New Day (C) vs Gallows & Anderson – RAW Tag Team Bajnoki Címmérkőzés 

Woods szerepelt ezúttal Kofi helyett, és nem is akárhogyan. Xavier a meccs nagy részét vitte, és nem egyszer került szorult helyzetbe. Várható volt Kofi beavatkozása, de végül erre nem került sor, ugyanis Woods egy fordítást követően lekopogtatta Anderson-t.. A kihívók nagyszerűen küzdöttek, de ma ez is kevés volt. Továbbra is bajnok a New Day, s immár csak 17 nap választja el őket attól, hogy megdöntsék a Demolition rekordját, amivel minden idők leghosszabban uralkodó bajnokai lesznek.

Sasha Banks vs Charlotte (C) – Falls Count Anywhere mérkőzés a RAW Női Bajnoki Címért 

Ismét Main Event, ismét különleges stipuláció a csajoknak. Látványos mérkőzést figyelhettünk, amiben Sasha által még egy kendóbot is számtalanszor csattant a bajnok testén. Banks elképesztő kitartásról tett tanúbizonyságot, hiszen Charlotte minden komoly mozdulatot bevetett rajta, mégsem sikerült legyőznie. A végjátékban felkeveredtek a közönség közé, ahol aztán Sasha térdelni kezdte ellenfelét, majd a korlát közé fogta és feszíteni kezdte.. Charlotte pillanatok múlva kopogott, amivel ismét elveszítette az övet, s csak úgy mint Sasha legutóbb – hazai környezetben.

Banks a ring közepén ünnepelt, amikor is Ric Flair zenéje szólalt meg. A NatureBoy sietősen a ringbe vonult, majd magasba emelte a Bo$$ kezét. Megölelte, majd távozott is, s mindezt Charlotte-nak sírva kellett végignézni. De úgyis fogalmazhatunk, hogy visszanyalt a fagyi, hisz pár hónapja pont ő zavarta el és alázta meg apját.

Sasha Banks tehát háromszoros Női bajnok, Reigns lesz Owens kihívója a Roadblock-on, Rollins első körben elégtételt vett Jericho-n, továbbra is bajnok a New Day, Brock Lesnar pedig ott lesz a Royal Rumble meccsben.. Nem volt rossz ez a mai RAW, folytatás ma este egy dupla adással (már akinek), hiszen a SmackDown Live legújabb epizódját követően érkezik képernyőre a 205 Live legelső adása, aminek főmérkőzésén The Brian Kendrick kockára teszi a Cruiserweight Bajnoki címet Rich Swann ellen.

8 című bejegyzés “WWE RAW 2016. november 28. – Címmérkőzések estéje” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ezek a lányok lassan keményebb csatákat vívnak mint a férfiak,de kicsit unalmas már hónapok óta Charlotte és Sasha Banks viszálya.Más dívát is beavathatnának a tőrténetbe Bayley és Dana Brook is unalmas visszatérhetne Emma vagy Nikki bella a RAW ra kerülne vagy visszatérhetne valamelyik régi díva mint Kharma vagy Kelly Kelly ,Melina vagy Eve Torres.

  Kedvelés

 2. Női bajnoki címet nem semmi, hogy bevállalták ennyiszer a címmváltást az utóbbi hónapokban. Nem semmi, hogy Sasha és Charlotte is kikapott hazai közönség előtt (szemét Vince XD), nem semmi, hogy kijött az adás Flair ezzel vajon jön a heel turn. Nem semmi, hogy vajon Road Blockon megint elveszti Sasha a címet, mert Charlotte PPV veretlenségét fent kell tartani. Végül pedig NEM SEMMI.

  Kedvelés

 3. Remélem hogy KO valóban nem lesz többé bajnok, örülnék neki. Most sem neki kellene lennie. Ha Balor visszatér, tuti megszerzi újra az övet.

  Kedvelés

 4. A Demolition tekordja ennyit ér 2016 ban?Elég szomorú…

  Micsoda mégkepetés..az állítólagos büntiben lévő..kokszos,narkós és még ki tudha milyen nagy..bajnok..simán megveri az uni bajnokot..
  Ko ritka nagyot fog szopni innentől egészen rr ig vagy wm ig amig bajnok..aztán meg..lábtörlő.Az is biztos h nem lesz már bajnok többé..

  Kentaur-júdás-bálorka 3 as viszi az évet,kehet goldberg 1-2 hétig megkapja de annyi..

  Most lett végleg elegem kentaurból meg ebből a szánalmas erőltetett push cunamiból…
  Innentől nem írok és nem említem meg többé kentaurt.Bárkivel meccsel leszarom.
  Számomra nem létezik többé.

  Jericho vs ko jó lesz,de jön bálorka..

  Kedvelés

  1. Szerintem a New Day továbbra is jó TT bajnok és nem kis feladat ennyi ideig fenntartani a közönség figyelmét, szimpátiáját, érdeklődését. Szerintem megérdemlik a rekorddöntést, már ha sor kerül rá. Nekem a Goldberg meccs is tetszett és a két résztvevő alakítása is eléggé hihetőre sikerült, főleg Lesnaré, aki úgy nézett fel Goldbergre a földről, mint aki befosott ijedtében.. Reignst kihagynám, mert nekem közömbös, átlag alatti pankrátor, viszont kíváncsi leszek, mi sül ki ebből a Rollins-Jericho-Owens ügyből. sasha újra bajnok, hurrá!! Strowmant meg összeengedném Rusevvel.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!