WWE RAW 2016. október 3. – Újabb címmérkőzés a RAW-n

175_raw_10032016sb_1994-6d5de080349dae3c1ee27dda08e5009a

A RAW 2016. október 3-án az adás szokásos intro videójával indul, amit követően egy rövid körbetekintéssel szolgál számunkra a szervezet. Bejelentik, hogy a mostani show-ban a Women’s Bajnok Charlotte Sasha Banks ellen léphet szorítóba a címért, ami mellett TJ Perkins összemérheti az erejét Brian Kendrick-kel.

Az arénában legelőször Roman Reigns jelenik meg, akit a közönség ismét meglehetősen vegyes fogadtatásban részesít. Reigns mikrofont fog és kijelenti, hogy a Ő a “The Guy” aminek betudja a győzelmét. Valamint elmondja, hogy azért jelent meg most, hogy képviselje a családját…Roman azonban nem tudta folytatni a mondanivalóját, hiszen Lana érkezett, aki félbeszakította a United States Bajnok beszédét. A rajongók nem szívesen hallgatták a Szupersztár beszédét, így a “Thank You Lana” mondatot kezdték el kántálni. A hölgy kijelenti, hogy csak Ő jelent meg ezúttal. Ezt az információt kihasználva Roman az egész közönség, valamint a rengeteg kamera előtt arra kérte Lana-t, hogy őszintén mondja el neki, hogy miért Ő pont az egyetlen egy nő a világon, aki törődik egy kicsit is Rusev-el? Lana szeretné inkább komolyra fordítani a témát, így nem is foglalkozik a humorosnak szánt kérdéssel. A hölgy azért jelent ezúttal meg, hogy egy visszavágót kérjen Roman-től, amit a férje Rusev szeretne minél hamarabb. Reigns szerint ez egy kicsit olyan érzést kelt benne, hogy Rusev gyáva idejönni és inkább csúnya szavakkal illeti Roman-t Lana szoknyája mögül.
A hölgy szerint a Bajnoknak fogalma sincs arról, hogy mit jelent egy család, Rusev egyben a partnere, a férje és a családja. Roman megjelenik itt és elkezd arról beszélni, hogy milyen hatalmas diadalt aratott és milyen eszméletlen érzést megszerezni a Bajnoki övet. Azonban egy pillanat erejéig sem foglalkozott azzal, hogy elrontotta és félbeszakította Lana és Rusev házassági ünnepélyét. Reigns ennek hallatán széles mosollyal gondolt vissza azokra a történésekre, amire a hölgy csak annyit mondott: “Töröld le a vigyort az arcodról, hülye gyerek”. Lana szerint Rusev össze fogja törni őt az összes rajongó, az egész ország és a komplett családja előtt. Reigns ezt hallva arra kérte Lana-t, hogy sétáljon ki a Backstage-be és vegye kezelésbe Rusev bolgár golyóit, hogy legyen bátorsága kijönni ide…Nem kellett ezt hallva sokáig győzködni a Bolgárt, aki kisétált a szorítóba és nekiesett Roman-nek.
Roman és Rusev a Hell In a Cell nevezetű PPV-n csaphatnak össze egymással egy Hell In a Cell mérkőzésen.

TJ Perkins vs Brian Kendrick

A küzdelem jóra sikeredett, ami azonban eléggé hamar véget ért. Ismét egy Submission mozdulatot követően, azonban most nem TJ volt képes feladatásra bírni ellenfelét, hanem Brian érte el azt a pontot, ahol Perkins nem volt képes tovább elviselni a szorítást.

Braun Strowman vs Chase Silver

Byron Saxton készített a küzdelem előtt Chase-el egy rövid interjút, amiben elmondta a fiatal pankrátor, hogy itt vannak jelenleg Los Angeles városában, Kalifornia államban, ahol az álmok valóra válnak. Készen áll arra, hogy az Ő álma is teljesüljön. Braun ezt hallva kacajjal reagált ellenfele mondataira…A küzdelemben Silver-nek nem igazán volt lehetősége és ereje sem valóra váltani azt az álmát, hogy legyőzze Strowman-t. Egy rövid, egyértelmű meccsben Braun megszerezte a győzelmet, amit követően Byron odalépett a győzteshez és arról kérdezte, hogy mi lesz a következő célkitűzése az óriásnak? Braun szerint a cég elfecsérli a tehetségét és a pazarolja Strowman idejét ilyen komolytalan mérkőzésekkel. Nagyon reméli, hogy jövő héten komolyabb ellenféllel találja szemben magát.

Kevin Owens érkezik a szorítóba öltönyben, vállán a WWE Universal Bajnoki övvel. Chris Jericho társaságában felelevenítik, hogy mi is történt Seth Rollins interjújában, amit Michael Cole-nak adott. KO itt kijelenti, hogy teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy Seth nem egy intelligens srác, hanem teljesen hülye. Chris szavaival élne, miszerint: “Stupid Idiot”. KO szerint Rollins tud beszélni, viszont ez teljesen felesleges, ha nem tudja megvalósítani azokat a tetteket, amiket elemezget. A fájdalmas igazság az, hogy legyőzte Kevin Owens Seth Rollins-t és ezzel nem mondhatja tovább magát annak a fickónak, aki vereség nélkül vesztette el a Bajnoki övét. Ezért Kevin bátran ki meri jelenteni, hogy Ő az egyetlen, aki legyőzte “The Man”-t és Ő az egyetlen, aki most a ringbe áll magasba emelve a WWE Universal Bajnoki címet.
Owens ezt követően szeretne egy másik kérdésre választ kapni, hogy miért pont Chris Jericho áll itt Kevin Owens mellett a szorítóban? Y2J szerint ez teljesen egyszerű, hiszen Ők a legjobb barátok. Ezért is KO-nak lenne egy apró észrevétele és változtatási szándéka. Az előző Seth elleni összecsapásán senki sem tudta, hogy mikor fog véget érni a küzdelem, hiszen a játékvezetőt kiütötték és képtelen volt ellátni a bírói feladatait. Kevin szeretné, ha egy olyan ember lenne a következő összecsapásukon a bíró, akinek múltja és hatalmas tapasztalata van a WWE-vel kapcsolatban, akiről tudja, hogy képes lenne ellátni ezt a komoly feladatot. Szeretné ha Chris Jericho lenne a játékvezető kettejük legközelebbi összecsapásán. Jericho ezt követően kijelenti, hogy természetes, hogy ilyet kér tőle, elégre nemcsak jó barátok, de remek Tag Team-et is alkotnak. Minden bizonnyal Ők a WWE jelenlegi Roster-jének a legjobb csapata. KO helyesel, hiszen Ő is így látja a helyzetet, amit követően Chris kijelenti, hogy szerinte ki kellene hívniuk egy mérkőzősére a New Day-t. KO szerint ez remekül hangzik, viszont a RAW Tag Team Bajnoki övért a New Day kihívója Sheamus és Cesaro lesznek. Chris azzal érvel, hogy Ők ketten nem barátok, viszont ha KO és Jericho csapat képes lenne legyőzni a New Day-t egy nem övért folyó összecsapásban, akkor megszerezhetnék előbb-utóbb a kihívói jogot és akkor már csak a címmegszerzés lenne vissza. KO történelmet írhatna, ha egy időben lenne WWE Universal és WWE RAW Tag Team Bajnok. KO egy kis idő eltelte után belegyezett Chris felvetett ötletébe, hogy a Tag Team Bajnoki övért.
Megjelent a New Day csapata, akik egy rövid beszédet folytattak KO és Chris duójával. Végül hivatalossá vált, hogy a mostani RAW-n a Tag Team Bajnokok csapata ringbe szállhat egy öv nélküli mérkőzésen friss kihívóikkal szemben.

Sami Zayn vs Titus O’Neil

A küzdelemben Sami tudta meglehetősen gyorsan a győzelmet, amit követően alkalma volt megünnepelni a sikerét.

A Backstage-ben korábban már láthattuk, hogy egyszerre érkezett meg Sheamus és Cesaro, akik folyamatosan civakodtak és marakodtak. Ezúttal ismét őket láthatjuk, amink vitáznak. Mick Foley is megjelent a kulisszák mögött, aki elmondja, hogy azért rakta egy csapatba a Keltát és a Svájcit, mert hisz bennük és komolyan gondolja, hogy nagyon erőteljes duót alkothatnak.

Golden Truth vs Karl Anderson és Luke Gallows

A küzdelem a Magic Killer után ért véget, amit követően Luke és Karl csapata képes volt kopogtatással megszerezni a győzelmet.

A Backstage-ben Ashton Kutcher és Danny Masterson találkoztak Kevin Owens és Chris Jericho csapatával, akikkel egy kisebb beszélgetésbe bonyolódtak. Itt végül Ashton kijelenti, hogy ott lesznek a ring mellett a New Day elleni összecsapásnál.
A szorítóba Enzo Amore és Big Cass érkeztek, akik egy rövid szegmenst szenteltek a mellrák elleni küzdelemnek. Három hölgy jelent meg az arénában, akik túlélték ezt a rendkívül komoly és súlyos betegséget, ami miatt a cég három WWE Women’s Bajnoki övvel készült a hölgyek számára.

Kevin Owens és Chris Jericho vs The New Day

A küzdelemben mindkét fél jól szerepelt, azonban alaposan felborította a küzdelmet, hogy Seth Rollins megjelent az arénában és a ring széléhez sétált. Chris Jericho ekkor The Man-re figyelt, amit követően elszenvedett egy kemény Tag Team Finisher-t a New Day-től. Ezt követően Seth a ringbe lépett és arra kérte KO-t, hogy jöjjön vissza a bejárat felől. Azonban Kevin-nek esze ágában sem volt Rollins-al bunyózni. Seth végül kiosztott egy Pedigree-t Jericho-nak, hogy Owens ne távozhasson felemelt fejjel.

Tony Nese vs Rich Swann

A Cruiserweight küzdelem előtt láthattuk, hogy a kulisszák mögött Stephanie McMahon találkozott Seth Rollins-al, akit szembesített azzal, hogy nincs senkije sem a WWE-ben. Nincs mellette a Shield, nincs mellette a Vezetőség és előbb vagy utóbb, de egyedül nem fog törni és nem fogja bírni ezt a folyamatos versenyt.
A küzdelem egy sportszerű kézfogást követően indult, amiben mindkét fél jól szerepelt. A győzelmet végül Tony Nese tudta megszerezni a Finisherjét követően, ami után ellenfele nem tudott kirúgni a kopogtatásból.

Cesaro és Sheamus vs Mark Carradine és Raul White

Cesaro és Sheamus egy nagyon könnyű győzelmet szereztek ezúttal meg, amit követően elkezdődött a harc kettejük közt, hogy minden egyes szurkoló figyelmét magukra vonják csapattársukról.

Charlotte vs Sasha Banks (WWE Women’s Bajnoki öv)

A Los Angeles-i RAW főeseményén Sasha Banks ismét megkapta a lehetőséget, hogy egy 1 on 1 mérkőzésben megpróbálja visszaszerezni a WWE RAW Women’s Bajnoki övet Charlotte-tól. Egy pörgős és fordulatos csatát tekinthettünk meg, amiben Charlotte próbálta folyamatosan irányítani a küzdelmet, azonban a küzdelem végén egy látványos Hurricanrana-t követően Sasha képes volt értékesíteni a Bank Statement-et. Ric Flair lánya kis ideig tartotta magát, azonban kénytelen volt feladni a harcot.

A RAW befejezésénél az aréna felállva ünnepelte a “Boss” újabb győzelmet, amivel Banks képes volt visszahódítani a WWE Women’s Bajnoki övet.

4 című bejegyzés “WWE RAW 2016. október 3. – Újabb címmérkőzés a RAW-n” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Minősíthetetlen.

  kentaur szegmens hót unalmas,csori rusev megy a süllyesztőbe.
  Most már biztos h a gólem megy az övéért..bár birkózni most se tud,egyikőjük sem..

  A kojak fivérek ekkora szintet zuhantak h a kannibálékkal meccselnek?pfff

  seth rogen nyert,de minek?Simán lehetne bajnok,menjen az övért,bármeikért.

  Jerricho nagy forma és jo csapatot alkot ko val,de igy erőltetett lesz a tt vonal mégjobban,úgyse nyernek..bár jó ötlet lenne h ko még magasabb szinte lépjen ezzel,de nem fog.

  júdás gerilla akciói szánalmasak.Ki lesz neki a követező ellenfele?Vagy ő már örökre öv közelbe marad?Olyan magasra nyomták a karakterét h ko,kentaur,bálorkán kivül nincs akivel rendeset feudolhatna…

  Cesaroék ratyi teamje nem lesz hosszúéletű,bár jók együtt,de övet nem nyernek sajnos..

  Kedvelés

  1. Nem tom, de a team hell no is valahogy így kezdődött mint most cesaro, sheamus párosa. Csak az a baj Cesaro ezzel lejjebb fog menni neki egyénileg kéne alkotnia, és valami nagyobb övért mennie. Ha nem megy át a smackdownra, akkor jól megfogja szívni.

   Kedvelés

   1. amcsi mániások az utóbbi 10 év egyik legjobbtt párosa volt Cesaroval és a törzsgyökérrel.Összhangabn voltak.Nagyon jók voltak,mocskos heelek,agresszívek,erősek,szívósak,nagyon ott voltak,kur..a sokat kibírtak volna belőlük hozni,simán bajnokoknak kellett volna lenniük,de jobboltatták öket stb..nagy kár értük…

    kiddel is jó párost alkotott Cesaro,immár faceként,megvolt itt is az összhang,kémia,minden,de kid lesérült..
    Most hipval is jó páros lehet,de asszem ez csak kényszerszövetség max 1 hónapos..

    Kedvelés

 2. Jó pár gyenge Raw után, talán a mostani adás már felfelé kezdett emelkedni, Titus új gimmickje :D, Rollins promo, két New Day- JeriKO szegmens hatalmas volt megint ( Owens kitérése Jericho címmeccs javaslata alól + Woods szerint nem tud átugrani semmit Owens 😀 :D) Aztán a tag-team meccs után nagyon érik ez miatt a Jericho-Owens SS meccs ami pont Kanadában lesz, Sashanak érett a győzelem örülök, hogy újra bajnok hiszen ha nem sérült volna meg talán még mindig ő lenne a bajnok. Utóbbi hetekben ez a Raw volt a legjobb, aztán majd a nézettségen meglátjuk mennyien gondolták ugyanezt.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!