WWE RAW 2016. október 31. – Eredmények és videók

006_raw_10312016mm_0397-dd31b58970a555acd2e79847c96e2134

A RAW-t 2016. október 31-én nem más indítja, mint a 2 héttel korábban visszatérő legenda, Goldberg. A bevonuló zenéjének megszólalását követően a rajongók egy emberként kezdték el a Szupersztár nevét kántálni. Goldberg a szokásos Backstage sétáját követően a szorítóba vonult, ahol semmit nem kellett tennie, a közönség gondolkodás nélkül éltetni kezdte.

Goldberg a publikum elcsendesedését követően mikrofont fogott és csak annyit mondott, hogy “Brock Lesnar, 3 hét”. Azonban nem tudta folytatni mondanivalóját, mert Paul Heyman hangja szakította félbe a legenda dialógusát. A menedzser bemutatkozott, amit hallva a közönség meglehetősen pozitívan reagált, jelezve ezzel, hogy vevőek lennének egy pörgős, kemény szócsatára. Paul előtt a komplett aréna elkezdi Goldberg nevét kántálni, amit hallva a legenda a sarokba ül és elkezdi kicsit hergelni a közönséget, hogy minél hangosabban és a minél dominánsabban folytassák a tevékenységüket. Heyman a publikum lassú elhalkulását követően kijelenti, hogy a rajongók kezdik igen csak felidegesíteni őt. A mentor elmondja, hogy minden csepp tisztelet, ami a földön csak létezik Goldberg-é Heyman szemében, azonban mint leendő ellenfele mentora szeretne belépni mellé a ringbe. Tisztában van Goldberg képességeivel és azzal, hogy Paul nem lenne képes felvenni a saját fizikai adottságaival a versenyt a legenda ellen. Ezért csak beszélni szeretne vele, szemtől szemben.
Heyman emlékezteti Goldberg-et, hogy ezidáig egy összecsapást vívott Brock Lesnar ellen, amiben sikerült megszereznie a Bill-nek a győzelmet, azonban ez a veretlenség minden bizonnyal meg fog törni. Brock Lesnar-nak komoly tapasztalatai és élményei vannak a Streak-ek megtörése terén, egyszerűen csak kérdezze meg erről Undertaker-t. Paul kijelenti, hogy Brock Lesnar már nagyon várja ezt az ütközetet és nem biztos, hogy képes lenne türelemmel kivárni a Survivor Series-t. Ezért Brock itt és most akarja lebonyolítani a bunyót. Goldberg ennek hallatán hatalmas mosollyal az arcán tapsolni kezdett, jelezve, hogy készen áll a verekedésre. Heyman felkonferálja ügyfelét, amit követően megszólalt a Bestia bevonuló zenéje. A közönség talpon állva várta, hogy mikor érkezik meg Lesnar és indul a várva várt bunyó a két fél között. Azonban csalódnia kellett a rajongóknak és Goldberg-nek, hiszen sehol sem látták a fenevadat. A zene fokozatos elhalkulását követően Paul Heyman a sarokban kacagott.
Paul tréfáját követően Goldberg elindult Heyman felé, aki a sarokban térdelt le és húzta össze magát. Ekkor Rusev érkezett a bejárat felől, akinek a bevonulása alatt a rajongók a “We Want Lana” mondatot kezdték el kántálni. A Bolgár Bestia egy egyszerű mondattal indította a beszédét, amiben megkérdezte Goldberg-et, hogy mégis kinek gondolja magát? Egy rövid dialógust követően Rusev támadást indított a legenda ellen, azonban egy kemény Jackhammer-t kapott visszajelzésül. Paul Heyman nem hagyta el időben a szorítót, így Ő egy Spear-t szenvedett el Goldberg-től.

Luke Gallows vs Enzo Amore (Halloween Street Fight)

Enzo és Cass a Halloween ünnepének megadva a hangulatot a Toy Stroy két főszereplőjének Woody-nak és Buzz-nak öltözve jelentek meg az arénában, amit követően kezdetét vehette az összecsapás. Egy pörgős és kemény mérkőzést láthattunk, amiben a győzelmet egy Corner DDT-t követően Enzo tudta megszerezni kopogtatással.

T.J. Perkins vs Brian Kendrick (WWE Cruiserweight Bajnoki öv)

A küzdelem előtt láthattuk, amit a Backstage-ben egy mentő távozott, amiben Paul Heyman-t kellett elszállítani az aréna területéről.
T.J. és Brian érkezését követően kezdetét vehette a küzdelem, amiben Perkins megkapta a lehetőséget, hogy visszaszerezze a Bajnoki övet, amit elvesztett Kendrick ellen. A mérkőzés során kiszámolással T.J. szerezte meg a győzelmet, hiszen a Bajnok nem szeretett volna visszatérni a ringbe. (Talán közre játszott a csata befejezésénél egy Hurricanrana, aminek következtében Perkins nagyon csúnyán érkezett a ring sarkára.) A kiszámolás után Perkins a ringen kívül még megtámadta a címvédőt és ugyan a csata után, de kopogásra bírta submission mozdulatával.

A Backstage-ben Mick Foley diskurál egy stábtaggal a friss Halloween-i felsőjéről. Braun Strowman érkezett, aki határozottan kijelentette, hogy nem bohóckodni akar minden egyes héten, hanem komoly megmérettetést szeretne, igazi ellenfél ellen. Mick Foley ekkor kicsit kiborulva tájékoztatta Braun-t, hogy senki sem kaphat úgy lehetőséget, hogy megrémiszti a General Menedzsert. Ez egy rendkívül rossz példamutatás lenne az öltöző többi tagjának. A mostani adáson megrendezésre fog kerülni egy RAW Battle Royal küzdelem, aminek a győztese kvalifikálja magát a Survivor Series-en megrendezésre kerülő RAW-SmackDown Tag Team csatára. Foley ekkor beinvitálja a harcba Strowman-t, ha komoly harcot és lehetőséget szeretne, akkor szerezze meg a kvalifikációs jogot.

Mick Foley érkezik a szorítóba, aki elmondja, hogy egy nappal korábban a Hell In a Cell-en megrendezésre került egy Triple Main Enevt, amiben nemcsak a WWE történelmének legelső női Hell in a Cell küzdelmét tekinthettük meg Charlotte Flair és Sasha Banks között. Hanem megrendezésre került Seth Rollins és Kevin Owens közt egy keményebb ketrecmérkőzés, amiben komoly szerepe volt Chris Jericho-nak is.
Foley szavai után érkezik a két Szupersztár. Kevin Owens zenéje szólal meg, amire pozitív visszajelzéssel reagál a publikum. A bevonulásukat követően a közönség a Y2J nevez kezdi el kántálni. Kevin Owens szerint Mick Foley kisebb tragédiaként éli meg, hogy az első számú Draft Pick-jük nem tudta ellene megszerezni Universal Bajnoki övet. Sőt talán az még jobban dühíti, hogy a Universal Bajnoki övet egy Hell In a Cell csatában tudta KO megvédeni, amivel az öv történelmében Ő az első ketrecharc nyertese. Chris Jericho ezt követően kijelenti, hogy aki látta őket tegnap, abban nem merülhet fel kétség afelől, hogy remekül képesek csapatként dolgozni. Foley ezt kénytelen elismerni és szeretné, ha Ők ketten a RAW csapatát erősítenék a Survivor Series-en.
Chris és Kevin kicsit még szórakoznak Mick-el, miszerint nem Seth Rollins-ra, hanem rájuk van szüksége…Végül Foley felkapja a vizet és kijelenti ,hogy Stephanie akarta, hogy meghívja őket, pontosabban csak Kevin Owens-t. Chris Jericho-ra nincs szüksége. Viszont Mick szeretné mindkettejüket látni a csapatban…Ekkor Roman Regins zenéje szólalt meg, aki a bejárat felől a szorítóba sétált. A közönség a bevonulását követően a “Roman Suck” mondatot kezdték el kántálni, amire a Szupersztár mosolyogva csak annyit mondott, hogy “Boldog Halloween-t nektek is srácok”. Egy kisebb szócsatát követően Chris Jericho nem volt hajlandó felírni Roman-t, vagy a közönség bármelyik tagját a listájára, hiszen nem gondolta őket fontosnak és érdemesnek rá. Végül Reigns kijelentette, hogy még érez a Hell in a Cell után komolyabb fájdalmat, viszont nem szeretné halasztani a lehetőségér arra, hogy végre befoghassa Chris Jericho száját. Mick Foley ezt követően meghozza a döntését, aminek értelmében a mostani adáson ringbe fog szállni egymás ellen Roman és Chris a United States bajnoki címért.

Battle Royal (Team RAW kvalifikáció)

A küzdelemben a RAW több Szupersztárja megjelent, akik szerettek volna csatlakozni a RAW csapatához, hogy szerepelhessenek a Survivor Series-en a SmackDown legjobbjai ellen. Sami Zayn, Braun Strowman, Goldust, R-Truth, Curtis Axel, Darren Young, Titus O’Neil, Bo Dallas, Neville, Jinder Mahal, Cesaro és Sheamus sétáltak be a szorítóba, azonban csak egyetlen egy pankrátor maradhatott a harc legvégén a ringben…Ez az egy Szupersztár pedig nem más lett, mint Braun Strowman, aki kidobta a csata legvégén Sami Zayn-t és megszerezte a győzelmet, valamint a kvalifikációt.

A Backstage-ben a New Day csapata Charles Wright, korábbi WWE pankrátor pár karakterének kinézetét öltötték magukra. Big E. Kama Mustafa-ként, Xavier Papa Shango-ként, míg Kofi The Godfather-nek öltözött.

Lince Dorado, Rich Swann és Cedric Alexander vs Tony Nese, Ariya Daivari és Drew Gulak

A Crusierweight Szupersztárok küzdelmében Rick Swann volt képes megszerezni csapatának a győzelmet egy kemény rúgást, majd egy látványos Pin-t követően.

Charlotte érkezik a szorítóba, aki több érvet támaszt az iránt, hogy Ő a legjobb ebben a bizniszben és egyetlen egy olyan nő sincs a cégnél, aki képes lenne felvenni a versenyt vele. A szervezet másik bajnokát is képes lenne akárhol és akárhol legyőzni. Sem Alexa Bliss, sem Carmella nem érhet fel hozzá. Charlotte Flair ezt követően kitér arra, hogy Mick Foley a RAW Women’s csapatba betette Bayley-t, akit szeretne a Bajnok ezúton kihívni maga mellé a szorítóba…Bayley megérkezik, aki elsőként szeretne gratulálni Charlotte-nak és Sasha-nak is, hiszen egy eszméletlen csatát hoztak létre a Hell in a Cell főeseményén. Kettejük beszélgetése kezdett egyre jobban elmérgesedni, aminek a végén kijelentette Chalrotte, hogy nagyon kíváncsi, hogy mire lesz képes Bayley mostani ellenfele ellen…Ahogy a bejárat felé mutatott a címvédő, Nia Jax érkezett, aki a Main Roster-ben tartózkodása alatt még nem talált komolyabb ellenfélre.

Bayley vs Nia Jax

Bayley próbálta a fürgeségét és a gyorsaságát kihasználni ellenfele ellen, azonban nem tudta megszerezni a győzelmet. Nia értékesítette a kemény Finisher-jét, amit követően megszerezte kopogtatással a győzelmet.

The Shining Stars vs Sheamus és Cesaro

A Tag Team küzdelemben még eléggé kivehetőek voltak a Sheamus és Cesaro közti ellentétek, azonban a csata végén már egy egységesebb duó benyomását keltették, amivel sikerült megszerezniük a győzelmet.

Chris Jericho vs Roman Reigns (c) – United States Bajnoki Címmérkőzés 

A mostani RAW főeseményén Roman Chris Jericho ellen léphetett ringbe, ahol megjelent Y2J mellett a ring sarkánál Kevin Owens is…A harc végén Roman képes volt értékesíteni a Spear-t, azonban Kevin berobbanása miatt nem tudott kopogtatással győzelmet szerezni. KO támadásának következtében a játékvezető diszkvalifikációval vetett véget az összecsapásnak, így természetesen Roman maradt a bajnok. Seth Rollins érkezett, aki megtámadta a Universal Bajnokot, majd Jericho-t is, ezzel segítséget nyújtva Roman Reigns-nek.

A RAW végén KO és Y2J elhagyták az arénát, az egykori csapattársak pedig egy szót sem szólva egymást figyelték…Ezzel zárult a Halloween-i RAW, amit majd a SmackDown Live adása fog követni.

14 című bejegyzés “WWE RAW 2016. október 31. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ha jól emlékszem, utóbbi idők egyik legértelmesebb Halloween meccse volt , végre volt rendes bunyó is ,nem úgy mint tavaly(?) mikor talán Miz lófrált tökkel a fején. Most legalább nyomtak valamit.
  Bayley meg szegény olyan szerényen beszél mindig,mintha egy kicsi,vézna Nő lenne….pedig mutatott már egysmást,igaz nem itt,hanem az Nb2-ben 😀

  Kedvelés

 2. Őszintén.Anno amikor még igaz pankrátorok voltak.Abban a korban amikor Jericho lett az 1.vitathatatlan bajnok,az ilyen kentaur félék mire lettek volna jók?Még jobbarnak sem..abban a korban…a hozzá hasonló majmokkal törölték fel a ringet minden egyes héten.Az még a férfiak küzdelme volt most meg..

  Kedvelés

  1. miert savazod allandoan? erre all fel? nem latok mast evek ota hogy csak Romant szidod. titkon szerelmes vagy belé vagy mi? nagyon unalmas ám.

   Kedvelés

 3. Siralmas adás.Amikor jött goldberg pont rusev jutott az eszembe h ajd pont ő fog bejönni arcoskodni h goldberg kapjon egy kis hideg élelmet..és íme meg is kapta.Bár öregesen mozgott,bele is szaladt egy hibába az öreg billy fiú,de még mindig tud,de az a 0,2%os faltörő hájmennek nagyon lájtos volt.Ok ha rendesen beadja neki háhmen már a pokolban alszik..
  rusevnek meg az volt eddigi karrierjének legnagyobb pillanata h pofont adott goldbergnek lol

  A kötelező kentaur szegmens és a teso teso teso fas..ág már kur..a unalmas..

  Kedvelés

  1. golem meg ugy szánalmas ahogy van,beugat Mankindnak,persze az öreg még most is leverné..majd megnyeri a ratyi rr-tés megy a csapatba,de minek?Úgy se csinál semmit,mert egy béna nagy dög..1.nek fog kiesni.

   Cesaro + hipó pont ezért jó csapat,mert nincs köztük összetartás,bajtársiasság stb,egymás ellen vannak,mnégis jók a ringben,ezért kéne tt bajnokoknak lenniük egy darabig mielőtt feloszlanak..

   Kedvelik 1 személy

 4. Össze ! Fog! Állni!! A! Shield!! Pár héten – max hónpon -belül!! Utána Dean és Roman, vissza adja az árulást Rollinsnak!
  Ja, szerintem jó műsor volt. Goldberg zúzott. Jövő héten is fog. Utána is! Aztán Lesnar le fogja zúzni!! Így Goldberg bizonyítja pár hétig hogy még mindig brutál de a végén……!

  Kedvelés

  1. Még nincs megnevezve ugyan a RAW csapatának ötödik tagja, de teljesen egyértelmű, hogy Rollins lesz az. Ez pedig a PPV-n egy nagyon érdekes spot-ot szülhet, hisz a SmackDown csapatában valószínűleg ott lesz Ambrose. Mindhárman Face-ek, megtippelni sem lehet, hogyan fognak viszonyulni egymáshoz.

   Elvileg a jövő hetet Goldberg és Lesnar is kihagyja, utána lesznek jelen egyszerre az adáson a PPV előtti utolsó RAW-n.

   Kedvelés

 5. Nem azért mondom ,de elég hülyén kezeli a cwc szekciót a wwe. Kb jelen van midnen eseménynél de mégsem kapcsolodik az egész rawhoz, és a rooster tagjaihoz ami elég nagy probléma szerintem. Ha azt akarják hogy a cwc-nek is kiemelkedő szerepe leygen ahoz kapcsolatba kéne léptetni az embereket a többi roster tagjaival, hogy egyfajta nagyobb szerepet szerezzenek, mert így nem ér semmi ha le van szűkítve saját roosterre, akkor már kapjanak külön adást.

  Kedvelik 1 személy

  1. igen, mint valami betét-meccsek(töltelék) olyanok… pedig nem rosszak,de valahogy a közönség nem veszi nagyon szerintem….

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!