WWE RAW 2016. szeptember 12. – Roman tud élni a lehetőséggel?

175_raw_09122016mm_4228-46468410dc6354024fb62bf60030d568

A RAW 2016. szeptember 12-én egy rövid visszatekintéssel indul, amiben az előző hétfő történéseire tekinthetünk vissza. Itt Seth Rollins célba vette a WWE Universal Bajnoki övet, amit követően Roman is szeretett volna bejelentkezni az első számú kihívói jogért. Mick Foley döntése értelmében a mostani adáson Reigns megkapja a lehetőséget KO ellen egy 1-on-1 küzdelemben. Ha itt képes lesz a Big Dog győzelmet szerezni a címvédő ellen, akkor a Clash Of Champions-on megrendezésre kerülő küzdelem egy Triple Threat csata lesz.

Az arénába először Mick Foley érkezik, aki emlékeztet minket, hogy nemsokára megrendezésre kerül a Clash Of Champions, ami a RAW első különálló PPV Eseménye lesz. Ezen az eseményen vagy Seth Rollins vagy pedig Seth Rollis és Roman Reigns ellen léphet ringbe Kevin Owens, hogy megvédje a Universal Bajnoki övet. Emellett pedig szóba hozza Charlotte-ot, aki megszerezte Sasha Banks ellen a Díva Bajnoki övet, amivel egy újabb uralkodást indított el a Díva szekcióban. Bayley debütálását követően a Hugger célba vette a Women’s Bajnoki övet, azonban a sérülésből visszatérő Sasha is szeretné visszahódítani ezt a kimondottan nagy díjat. A WWE Women’s Bajnok érkezett a ringbe Mick mellé, aki Dana-val együtt egy rövid beszédebe kezdenek bele. Charlotte mondanivalóját Sasha szakította félbe, aki szeretne minél hamarabb egy visszavágót a WWE Women’s Bajnoki címért, hogy visszaszerezhesse azt, amit a sérülése miatt elvesztett…Azonban Banks nincs egyedül a sorban, hiszen Bayley érkezik a szorítóba, aki nagyon örül annak, hogy egészségesen ismét láthatja Sasha-t a cégnél. Tudja, hogy Ő az új lány a RAW Roster-jében, viszont az előző RAW-n képes volt legyőzni a címvédőt és ezért esélyesnek érzi magát egy övmeccsen.
Mick ekkor azt a döntést hozta, hogy Charlotte-nak a Clash of Champions-on kell megvédenie a Bajnoki övét a most következő Sasha-Bayley küzdelem győztese ellen. Ekkor a Bajnok elkezdte Dana-t hibáztatni, aki ezt követően nem tűrte tovább Charlotte szavait és levágott egy kemény pofont a Women’s Bajnoknak. Foley ekkor gondolkodás nélkül hozzáadta Dana-t a küzdelemhez.

Sasha Banks vs Dana Brooke vs Bayley

A küzdelem győztese Charlotte ellen a lehetőséget a Clash of Champions-on, hogy megpróbálja megszerezni a győzelmet. A csata győztese végül a Boss lett, aki ezzel ismét övmérkőzésen szerepelhet Charlotte ellen.

A Backstage-ben a küzdelem után Dana sétált oda Charlotte-hoz, hogy elmondja mennyire sajnálja azt amit tett korábban. Charlotte végig sem szerette volna hallgatni Brooke-ot, egyszerűen csak annyit mondott neki, hogy hozza utána a táskáját.

Bo Dallas vs Helyi pankrátor

A küzdelemben a frissensült “elsöprő” Bo Dallas ismét tarolni tudott egy egy villámcsatában legyőzte mostani ellenfelét.

Chris Jericho érkezett ezt követően a szorítóba, aki szeretné megrendezni a Highlight Reel nevezetű Talk-Show-ját, amiben a vendége nem más lett, mint a kanadai Sami Zayn. Y2J pár sértést követően szeretett volna kicsit rávilágítani arra, hogy Kevin és Sami egyszer barátok voltak, viszont ez a viszony minden bizonnyal Zayn miatt ment tönkre. Sami szerint most Chris is biztosan úgy gondolja, hogy a legjobb haverja KO és együtt örül vele a Universal Bajnoki övnek. Viszont Sami szerint Y2J csak egy elvakult hülye idióta. A két Szupersztár szócsatája kicsit folytatódott Sami kijelentését követően, majd Jericho elővette a telefonját, miszerint kapott KO-tól egy üzenetet a RAW előtt. Mintha elolvasná, hirtelen megütötte Zayn-t a telefonnal, majd kiosztotta neki a Codebreaker-t.

Cesaro vs Sheamus

A küzdelemben Sheamus volt képes fölénybe kerülni, aki megpróbálkozott ezt követően a Celtic Cross nevezetű mozdulatával. Azonban nem tudta értékesíteni a mozdulatot, amit követően a svájci egy gyors fordítással kopogtatni tudta ellenfelét és megszerezni a győzelmet.

Nia Jax vs Alicia Fox

A harcban Alicia próbált ellenfele fölé kerekedni, azonban nem tudott komolyabb teljesítménnyel előrukkolni. Végül Nia egy kemény verésben részesítette ellenfelét.

The New Day vs Karl Anderson és Luke Gallows

A Tag Team küzdelemben Luke és Karl tudták megszerezni a győzelmet a Magic Killer-t követően, ami után Xavier nem volt képes kirúgni a kopogtatásból.

Jinder Mahal vs Jack Swagger

Mahal a visszatérését követően nem tudott igazán nagyon alkotni ezidáig a szervezetnél. Ezúttal az All American American ellen léphetett ringbe egy összecsapás keretein belül. Itt az indiai a Finisher-jét követően kopogtatni tudta ellenfelét, amivel megszerezte a győzelmet.

Enzo Amore vs Epico

Enzo ezúttal a Shining Stars-os Epico ellen léphetett ringbe, ahol közel került a győzelemhez. Azonban Amore-t lekopogtatta Epico, hiszen Primo elkapta Enzo lábát, aki így nem tudott kirúgni a kopogtatásból. A játékvezető nem vette észre a közbeavatkozást, ami miatt nem vetett véget a küzdelemnek.

Roman Reigns vs Kevin Owens

Ha Roman képes győzelmet szerezni ezúttal a Universal Bajnok ellen, akkor a Clash of Champions-on megrendezésre kerülő összecsapásban szerepelhet. KO azonban nem adta könnyen magát és egy kemény, pörgős csatát láthattunk kettejük között. Rusev jelent meg, akinek Roman egy kemény Superman Punch-ot vágott le. A Signature mozdulatot követően Kevin bevitte a Pop-Up PowerBomb-ot, ami után Roman nem volt képes kirúgni a kopogtatásból.

A RAW végén Regins elvesztette a lehetőséget, hogy kvalifikálja magát a PPV főeseményére. Rusev nem törődött ebbe bele és egy kemény verésben részesítette a küzdelem után Roman-t.

18 című bejegyzés “WWE RAW 2016. szeptember 12. – Roman tud élni a lehetőséggel?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Erre mit lehet mondani…dislike az adasnak. Meg majd en is kapom, mert ismet nem a mainstream benyalos velemenyt mondom, nem lelekesedem a puffancs Owensert, sot kifejezem, hogy Owens egy szep adag hulladek, mint bajnok, mint pankrator. A szervezet szegyene, hogy ot raktak meg bajnoknak. Sajnos Rollins nem nyerhet, de azt egyebkent nem ertem, hog miert kell mindig heel bajnok. Lehetne egyszer par honapig valaki olyan, aki face es tenyleg szereti a kozonseg. Egy Rollins jo lenne ilyen szerepben. De igazabol barki, barhogyan, csak ne Owens!

  Ha lehetett volna fogadni arra ki miatt veszit Reigns, akkor most nagyon sokat nyertem volna. Fokent miutan bejatszottak a Jericoh vs Zayn meccset a PPV-re, kb 100% biztos lett, hogy Rusev belerondit a kepbe. Mert ugya a gombocnak tovabb kell gurulnia.

  Ha Swagger eddig meg nem erte el karrierje melypontjat, akkor majd most. Kikap Mahaltol. Ne mar. Ez mindennek az alja Swagger szamara. Lehet meg egy noi meccsben is veszitene.

  Big Cass hova jutott a bajnoki cimmeccstol? Puerto Ricoba? Ok, nem volt oda valo, csak teszteltek, de azert ennyire nem volt rossz.

  Johetnek a dislikok.

  Kedvelés

 2. Hát eddig ilyen sem volt még vele.
  A cikk teljesen jól leírta hogy mi volt a raw-on, azt hiszem innentől ezt felesleges is megnézni….
  Majd a SmackDown-ra inkább szánok időt, szerintem ilyen is rég volt már, remélem az amerikai célközönség is így látja ezt 🙂

  Kedvelés

 3. Szerintem magyarul írtam az elmúlt pár alkalommal, hogy ne legyen kötözködés a másikkal. Minden ilyen komment törlésre kerül, utána pedig a személy is, aki nem bír magával. Vita generálásért nem kell idejárni, ha valaki nem képes normálisan megnyilvánulni, vagy a másik véleményét tiszteletben tartani, akkor ne is pazarolja az időt a gépelésre. Emberi módon is lehet párbeszédet folytatni egy adott nézőpontról.

  Kedvelés

 4. Hát elnézést de az isten basszamármeg a trivagot ahol van hogy vagy 8x bebassza full hangerőn hogy “TE ÉS ÉN BERLINBEN” az ember meg szívrohamot kap tőle….

  Kedvelés

  1. Én pontosan ez miatt néztem meg máshol a videókat 🙂 Megláttam hogy egyből amint elindítom a videót ezt adja be már mentem is máshova 😀

   Kedvelés

  2. “kalózöböl” torrentről szedem mindig mindegyik wwe adást,s nyugodtan otthon úgy nézem meg, legalább ntsc minőségben,de szokott lenni 720p is…

   Kedvelés

 5. punk fél milliát kapott a 2 perc 14 másodperces alázásért..Gall meg csak 30.000-et..reális
  Hiába keresett jól punk,örökre vicc tárgya lesz.Így kikapni “kemény” 3 éves edzés után LOL
  Most már ha szóbakerül valahol,nem a wwe-s eredményei jutnak először eszükbe róla hanem ez muahahahaa

  Kedvelés

  1. Ez hülyeség.. egy profi ellen ment.. semmi amatőr,de mér egyéb profi meccse sem volt ez előtt.. Teljesíts aztán beszélj róla..

   Kedvelés

 6. Sokmindenen nem lepődtünk meg ezen a héten:

  – Rollins turnje még mindig nem ért be
  – Roman jövőhéten pusztíthatná Rusevet (heel turn felé terelődve)
  – Sheamus vs. Cesaro 3-1-nél tegye fel a kezét, aki meglepődött a Cesaro-győzelmen
  – Owens eddig tökéletesen csinálja a heel bajnok szerepét (valami nagyon mocskos dolgot kell majd csináljon a jövőben, amivel ő tényleg egy top heel lesz, mert azzal őt nem fogják éjenezni és végre a Rollins turn is beérik teljesen)
  – Charlotte pedig hiába “unalmas”, de heel bajnoknak tökéletes. Ez a szerep nagyon megy neki.

  Más említésre méltó?

  Kedvelés

 7. Értékelhetetlen és minősíthetetlen.

  Cezaro piszok tehetséges és ennyit érdemel?Bohóckodik hipóval,aki anno toppon volt face bajnokként,meg rendes igazi heelént,de ez a cafat vicc helel karakter amiben vergődik vagy 1 éve ritka szánalmas..és h ennyire ne bírjanak velük mit kezdeni..

  törzsgyökér is csak erre jó..jobboltatják amióta bukta a világbajnoki övet és az se tegnap volt..mahal meg pfff

  primiko és tropiko kb 3.karakterükben vergődnek..ez még a matadoros homárkodástól is szánalmasabb..
  Na,de h a tt bajnokok 1 év után is még mindig bajnokok…vicc…a 2 kopasz meg az utóbbi évek egyik legnagyobb beetetéses csalódása..jajj megg jujj irhum burgum jön a club és mindenkit legyak,OSZT eszt csinálják amióta itt vannak…vicc az egész velük együtt..

  Jericho vs seth rogen feud jó lehet,bár ko-t is verte feudban seth rogen még se kezdenek vele semmit..Jericho meg a legjobb,ennyi.

  ko majdnem kikapott a lóembertől?mese persze..ha nem jön rusev..de jött ugye mert a homok titkait leforgatta az asszonyával..
  jöhet a feudjuk amit simán nyer a lóember,sőt,lehet nem is lesz feud csak öv csere.
  A végén jó volt látni kentaurt rusev által szenvedni MUAHAHAHAHAHAHAHA

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!