WWE RAW 2016. szeptember 19. – Eredmények és videók

206_raw_09192016cm_4029-5154843f26c22a620ab26bf767ed9573

A RAW 2016. szeptember 19-én egy rövid visszatekintéssel indul, amiben az előző hétfői adás történéseit láthatjuk. Kevin Owens és Roman Reigns egymás ellen léphettek ringbe, ahol a tét nem más volt, mint egy kvalifikáció Roman részéről, amivel megkaphatta volna az esélyt, hogy a Clash of Champions-on szerepeljen. A győzelmet nem sikerült megszereznie a Big Dog-nak a frissensült Universal Bajnok ellen, amit követően Rusev érkezett, aki tovább nehezítette Roman dolgát.

A szorítóba legelőször Roman Reigns érkezik, rendkívül agresszív és bosszúvágyó tekintettel. Kis idő elteltével a szájához emeli a mikrofonját, azonban nem tud semmit sem mondani, hiszen a RAW-t irányító Stephanie McMahon érkezik a bejárat felől. A hölgy belekezd mondanivalójába, azonban Mick Foley érkezése miatt nem tudja túl sokáig részletezni gondolatait. A General Menedzsert nagy szeretettel köszöntötte a publikum, akik egy emberként kiáltozták a Hardcore Legend nevét. Mick elmondja, hogy komoly és felelősségteljes döntéseket kell hoznia, amit próbál megvalósítani hétről hétre. A mostani adáson szerezné ha Rusev és Seth Rollins egymás ellen harcolnának ebben a ringben…A közönségnek tetszik az ötlet, azonban Roman kicsit elégedetlen. Reigns kérdőre vonja a GM-et, hogy mégis mit tervez vele? Pár héttel ezelőtt Triple H megtámadta Roman-t és elvette a lehetőséget tőle, hogy WWE Universal Bajnok lehessen, egy héttel korábban Rusev ugyanezt tette. Foley szerint Roman-nek meg kell kapnia a lehetőséget a visszavágásra, ez pedig a Clash Of Chapmions-on lesz esedékes, ahol Roman Reigns szembe nézhet Rusev-el a WWE United States Bajnoki övért. Steph garantálja, hogy ezt a küzdelmet megrendezik.
Mick ezt követően elmondja, hogy Steph egy McMahon, így megérti, hogy a döntések fontosabbik és komolyabb része mindenképpen az Ő hatásköre alá tartozik. Amikor valamilyen sorsfordító lépést kénytelenek meghozni, akkor Mick csak a kanapén ülve várja a döntést. Azonban most van egy dolog, amit mindenképpen szeretne itt, a közönség előtt említeni és nagyon örülne, ha egy életképes dolog születhetne belőle. Foley-t nagyon felvillanyozta a Roman-Owens meccs egy hete a RAW-n, ezért szeretne látni egy visszavágót a mostani adáson. A közönség hangos ovációval fogadja az ötletet, akik nyitottak lennének erre. Kevin Owens érkezett, aki nem volt annyira lelkes a feltételezéssel kapcsolatban és teljesen nonszensznek tartotta az ötletet, hogy újra kaphasson Roman egy lehetőséget a Universal Bajnoki övért. KO elmondja, hogy előző héten két alkalommal is legyőzte a Big Dog-ot, aki így már nem kaphatna több lehetőséget a címért…Stephanie elmondja, hogy mindenképpen megrendezésre fog kerülni a mostani RAW-n kettejük küzdelme, azonban ez most nem a Bajnoki övért fog zajlani. Mick kijelenti, hogy a főeseményen egy Steel Cage küzdelemben mérhetik ezúttal a Szupersztárok össze az erejüket.

A Backstage-ben Foley és Steph beszélték meg a szorítóban történteket. Itt a hölgy eléggé felpaprikázott hangulatban volt, hiszen szerinte felelőtlenség volt egy Steel Cage küzdelmet létrehozni 6 nappal a RAW első saját PPV eseménye előtt. Rusev is megérkezett, aki nem volt hajlandó elviselni, hogy Roman Reigns a US Bajnoki övért kapott lehetőséget a Clash Of Champions-ra. Foley megpróbálta helyénvalóan kezelni a helyzetet, amit követően Rusev-et az arénába küldte, ahol Seth Rollins ellen lesz a Bolgár Bestiának mérkőzése.

Seth Rollins vs Rusev

A harcban mindkét fél jól szerepelt, azonban nem avathattunk a küzdelem végén győztest. Rusev és Seth annyira belemerültek a küzdelembe, hogy egészen a bejáratig, a kommentátori asztalig elpofozták egymást. A játékvezető kénytelen volt véget vetni a küzdelemnek dupla kiszámolással.

A kulisszák mögött Charlotte mutatta meg a felvételt az előző Women’s First Contender küzdelemről, ahol szerinte dupla kopogtatással ért véget a küzdelem, így nem érvényes a harc végkimenetele. Dana ekkor előhoz egy ötletet, miszerint egy újabb első számú kihívói mérkőzést kellene megrendezni, hogy a győztes Charlotte ellen harcolhasson. Foley másképp látja a helyzetet, szerinte inkább egy Triple Threat küzdelem lesz a Clash Of Champions női küzdelméből, ahol mindkét kihívó megkapja a lehetőséget a Bajnoki övért.

Braun Strowman vs Sin Cara

Braun ezúttal valamivel komolyabb ellenfelet kapott Sin Cara személyében, azonban a közönség ezúttal sem volt túlságosan feltüzelt a harccal kapcsolatban. Strowman ott folytatta a pusztítást, ahol előző héten abbahagyta, egy villámcsatában legyőzte Sin Cara-t is a Finisherjét követően.

Dana Brooke és Charlotte vs Sasha Banks és Bayley

Ezúttal egy Tag Team küzdelemben szerepelhetett Charlotte és Dana duója, akik között komoly ellentétek éleződtek ki az elmúlt hetek során. A harcban Charlotte volt képes megszerezni a győzelmet, aki egy kemény Big Boot-ot követően sikeresen kopogtatta Bayley-t.

Bo Dallas vs Helyi pankrátor

A küzdelem előtt Seth Rollins és Stephanie McMahon találkoztak a Backstage-ben, akik egy kicsit komolyabb hangvételű beszélgetést folytattak, amiben Seth kijelentette, hogy akár a legkedvesebb barátja, akár a legrosszabb rémálma is lehet Steph-nek. Mindenesetre nagyon komoly hibát követtek el Triple H-el, amikor rossz lóra fogadtak.
A küzdelemben Bo Dallas irányított, ami nem annyira tetszett a közönségnek. A publikum egy emberként szorított a fiatal pankrátornak, akinek a “Let’s go Jobber” mondatot kiáltozták. Végül a rajongók akarata nem tudta befolyásolni a küzdelem végkimenetelét és egy egyoldalú összecsapásban Bo megszerezte a győzelmet.

Cesaro vs Sheamus

Egy újabb Cesaro-Sheamus küzdelmet tekinthettünk meg, amit megelőzően 3-2 volt a kettejük mérlege alapján az állás a Kelta Szupersztárnak. Ezúttal a svájci volt képes győzelmet aratni, amivel egyenlített és 3-3-ra módosította a küzdelemsorozat jelenlegi állását.

Chris Jericho, The Shining Stars, Luke Gallows és Karl Anderson vs The New Day, Enzo és Cass és Sami Zayn

A küzdelem előtt Chris Jericho érkezett, aki egy listát szeretett volna bemutatni a rajongóknak, valamint a Roster-nek, amiben megfogalmazott pár pontot, amikkel szerette volna támogatni csapattársát Kevin Owens-t. Enzo és Cass szakította Y2J mondanivalóját félbe, akik elmondták, hogy milyenek is az igazi barátok és komoly csapattársak egymáshoz. Később a Shining Stars, The New Day, Karl Anderson és Luke Gallows, majd Sami Zayn érkeztek a ringbe, akik folyamatosan hozzáfűzték saját véleményüket a beszédhez.
Végül kialakult a Face és Heel csapatok közt egy összecsapás, amiben a győzelmet végül Enzo és Cass Tag Team Finisherje után a Face Szupersztárok tudták megszerezni.

Rich Swann vs Gran Metalik vs Cedric Alexander vs Brian Kendrick

Egy No. 1 Contender küzdelmet láthattunk, amiben 4 WWE Cruiserweight Classic-ban szereplő Szupersztár mérhette ezúttal össze az erejét. Végül a csatában Brian Kendrick tudta a Submission mozdulatát követően megszerezni a győzelmet, amivel megkaparintotta a lehetőséget, hogy a Clash of Champions-on Ő lehessen a frissensült WWE Cruiserweight Bajnok, T.J. Perkins ellenfele.

Kevin Owens vs Roman Reigns

Az ring felett lógó Steel Cage végül leereszkedett. A két Szupersztár ezúttal is egy kemény, pörgős csatát hoztak létre, amiben a győzelmet végül egyetlen pillanattal KO elől elhalászva Roman tudta megszerezni. Reigns érte először a ketrecen kívül a talajt, amivel a csata szabályainak értelmében Ő lett a győztes.

A RAW befejezésénél Roman-nek nem igazán maradt ideje ünnepelni, hiszen Rusev érkezett, aki gondolkodás nélkül nekiesett Roman-nek. KO-val karöltve a Bolgár kemény verésben részesítette a Big Dog-ot, akinek segítségére Seth Rollins érkezett a bejárat felől.

2 című bejegyzés “WWE RAW 2016. szeptember 19. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Összesen 2 db meccs volt, ami említést érdemel. Ennek a kettőnek nem lehetett előre látni a végét.

  Rollins vs Rusev. Azt hittem, beavatkozik Roman. Nem tette. Jól tette. Ezért lett ez a meccs nézhető.

  A másik a cirkálósúlyú meccs volt. 4-ből 3 igencsak ügyes volt. Jó volt nézni a mozdulataikat. Nagyon sokat korábban ebből nem láttam, csak egyszer-kétszer, áttekerve. Most a “nagyszinpadon” jók voltak. Kár, hogy pont az nyerte, aki leglaposabb produkciót mutatta. A másik 3 milliószor tehetségesebbnek tűnt, sokmindenkinél. Ha csak ezt nézzük, akkor ők is megérdemelnék az övet. Sokan jöttetek azzal, hogy milyen tehetséges Owens, megérdemli. Szerintem továbbra is: Bárki csak ne Owens!

  A műsor végi történsekből kiindulva – ki gondolta, hogy Rollins megjelenik, amikor Rusev “bezérta” az ajtót elbizonytalanodtam kicsit – Roman megnyeri az US övet. Aztán erre az évre le is foglalják egymást Rusev-vel. Viszont sajnos, mint ahogyan eddig is írtam, Rollins nem nyerhet. Szerintem valószínűleg ezt is valami közbeavatkotással veszíti el. Mondjuk ezt kijelenteni nem kell nagy jóstehetség. Viszont ha nem Ő nyer, akkor nem tudom ki fogja kihívni a puffancsot következőnek. Mert ha tényleg hónapokig marad szégyenben a WWE, akkor is kell valakit odalökni a pufi elé, hogy felzabálja, mintha csak egy fánk lenne a Starbucks-ban.

  Kedvelés

 2. Minősíthetetlen..

  bo dallas kit érdekel?

  gólem mikor kap végre egy hozá hasonló benga nagy állatot aki jól elkeni a száját?Pl henryt vagy showt a végére h megmutassák mire képesek az öregek.
  Mi értelme h no name kis senkiket ver meg 1 mozdulattal,vagy a törpe sárkányt?pfff

  Jericho nagy forma

  Cesaro hipó 3-3 csodálatos..hónapokra levannak kötve..aki győz kap egy nagy büdös semmit..

  kentaur megverte az aktuális bajnokot egy tét nélküli meccsen,mert kell neki a győzelem..push tenger..majd jól el lett picsázva aa besenyó 3 ko,de jött a face júdás és megmentette,de persze a legjobb résznél lett vége..
  kentaur kis bajnok lesz rusev megy a süllyesztőbe pedig hiteles heel..
  Ki lesz a kihívó?kivel fog bajnokként feudolni kentaur?
  Lehet Cesaro kap esélyt?aha
  más?Nincs is más..szánalom vonat…

  Kedvelik 1 személy

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!