WWE RAW 2017. április 17. – Amikor eluralkodik a káosz

Két héttel a Payback előtt az Ohio állambeli Columbus-ból jelentkezik a RAW, és legelőször Braun Strowman múltheti brutális támadását tekinthetjük meg újra. Ezt követően megkapjuk a képet az arénából, ahová nem más, mint maga Strowman érkezik.

Strowman mikrofont fog, majd büszkén mesél múlt heti tetteiről, aminek következményeképp Roman Reigns nem lehet itt ma este. A publikum nagyon pozitívan áll Braun szavaihoz, főként amiatt, hogy ma este tényleg nem látják Roman-t. Most, hogy Reigns kikerült a képből, Strowman azt tervezi, hogy az öltöző maradékának is prezentálja, hogy ő a Monster Among Men..
Kurt Angle érkezik, nem túl boldogan. A GM kíváncsi rá, hogy ugyan mégis mit akar Braun bizonyítani? Múlt héten, felborította a rohadt mentőautót Reigns-szel együtt.. Angle közli Strowman-nel, hogy nemrég értekezett Reigns-szel, aki meccset akar Braun ellen. Kurt biztosítja, így a felek összecsapnak majd a Payback-en. Strowman nem érti, majd gyorsan hozzáteszi, hogy ez volna Reigns temetése is egyben.. Braun jobb híján a ma estéről érdeklődik, Angle számára azonban nem különösebben elgondolkodtató a helyzet: felfüggeszti a szupersztárt az eheti munkavégzés alól. Strowman ekkor burkoltan megfenyegti, mondván Foley hasonló kis játékokat próbált meg játszani vele, s lám hová jutott.. Braun ellentmondást nem tűrően követel kihívást magának, különben…… Különben mi? – kérdez vissza Angle. Strowman viszont nem akaratoskodik, egyelőre. Kimászik a ringből, majd távozik.

Fatal 4 Way a kihívói jogért ma este, James, Sasha, Nia, valamint a hazai közönség előtt szereplő Alexa Bliss között.
Dean Ambrose a múltheti Dirty Deeds-et követően, ma a Miz TV-ben vendégeskedik majd.

Seth Rollins érkezik elsőként, hogy a kommentátorok mellől figyelhesse a csatát. Kapjuk is a bejelentést, hogy a Payback-en Rollins egy az egy elleni mérkőzést vív majd Samoa Joe-val.

Chris Jericho vs. Samoa Joe 
Joe kezd jobban, s főként agresszívebben. Alaposan meg akarja dolgozni Jericho-t, többek között, hogy Owens-nek ezáltal is könnyed dolga legyen majd két hét múlva.. Chris egy Dropkick-kel megállítja Samoa rohamait, majd a felső kötélre mászik, és jön a Crossbody. Kopogtat, de Joe simán kirúg kettőnél. A reklámot követően már Joe-nál volt a kezdeményezés, Chris nehezen talál ellenszert. Ahogy megpróbálja és lendületbe jönne, beleszalad a Powerslam-be. A kopogtatás nem jár sikerrel, mint ahogy utána az Elbow sem, így Jericho kioszthatja a Lion Sault-ot. Ő is megpróbál kopogtatni, ám Joe szabadul. Pillanatokkal később viszont úgy tűnik, hogy minden eddiginél komolyabb bajba kerül, Wall’s of Jericho, de nagy nehezen kiverekszi magát. Ezt követően befogja Y2J-t a Clutch-ba, pontosabban csak fogná, mert Jericho minden erejével védekezik. Végül nem tehet más: feladja a küzdelmet.
Joe mikrofont fog, és Rollins-hoz szól. Elmondja többek között, hogy ami pár hónapja történt Seth sérülesekor, pusztán üzleti szempontok alapján történt. A WrestleMania-t látva viszont, mindez átcsapott valamivé, ami nagyon-nagyon személyes lesz. Joe tulajdonképp bosszút esküszik Triple H-ért és Stephanie-ért, valamint ígéri, hogy a PPV-n kivonja Seth-et a forgalomból.. Rollins egyetért, hogy ez nagyon is személyes, ugyanis Joe megpróbált véget vetni a karrierjének.

Gallows és Anderson közelít az aréna felé, elhaladnak Elias Samson mellett is. A Drifter csak nyugodtan gitározgat, mint amilyen nyugodtan és boldogan menetel Goldust és Truth, őket azonban egy szempillantás alatt földre küldi a képbe berobbanó Strowman.

Dash Wilder a pénteki Live Event-en megsérült, így a Revival-ra 8 hetes kihagyás vár. 

Gallows & Anderson vs. Big Cass & Enzo Amore – Tag Team mérkőzés 
Elhúzták, mint a rétestésztát, bár az adásidőből kitelik. Borult a papírforma, Cass-t hatástalanították, így Anderson viszonylag könnyedén intézhette el Enzo-t, amit követően kopogtatott.

Miz és Maryse érkezik a szorítóba, hogy megrendezhessék a Miz TV-t.
A MoneyMaker indít, miszerint múlthéten Maryse-szal sokkolták a világot azáltal, hogy a Shake-up keretein belül a RAW-ra érkeztek.. Dean Ambrose zenéje fojtja a szót Miz-be, amitől a korábbi IC Bajnok cseppet sem boldog. Ambrose megköszi a részvétel jogát, ugyanis imádja ezt a show-t. Miz átlát a szitán, és vissza is kérdez, hogy Ambrose szerint mindez poén-e. A Bajnok őszintén úgy véli, hogy nem az egyetlen, hisz Miz is elég nevetséges ebben az öltözetben. Miz dühösen javítja ki, váltig állítva igazát, miszerint ő, ellentétben Dean-nel, minden szempontból olyan, mint amilyennek egy WWE Szupersztárnak lenni kell. Ambrose közel sem, mégis imádják. Mindezért lehetőséget sorát kapja, a SmackDown első Draftolt személye, a SummerSlam-en WWE Bajnok. És mit tett ezekkel a pillanatokkal? Elpazarolta őket, hat hónappal később pedig a WrestleMania-n, csupán egy aprócska pont volt a radaron. Miz megkérdezi Dean-t, hogy tisztában van-e azzal, hogy miért nem fogja sosem áttörni az üvegmennyezetet, hogy miért nem lesz soha nagyobb, mint a WWE? Nem azért mert tehetségtelen, azért, mert lusta és önelégült.
Ambrose szerint nem az számít mit visel, hanem hogy mi van belül, a szívében. Őt nem érdeklik azok a felszínes dolgok, mint a többséget. Ő Dean Ambrose. Imádja a munkáját, mindegy, hogy 20, vagy 20.000 ember előtt kell végeznie. Kimegy a ringbe, és ledolgozza a valagát. Imádja a monoklis szemeket, imádja kiköpni a fogait, harcolni, vérezni, verejtékezni.. ezért ő, az IC Bajnok. Nem mellesleg pedig, Miz-t verte el ezért a címért..
Nem kell sok a balhé kirobbanásáig, Ambrose megelégeli Miz szájalását, és nekiesik. Miz nagy nehezen menekül, Dean pedig jobb híján a berendezésen vezeti le mérgét.

Strowman újabb áldozatot szed, ez esetben Kalisto-t. Tovább haladna, de ekkor Show érkezik, és vállal nekilöki a raktárajtónak. Ráförmed, hogy miért nem inkább a saját súlycsoportjában próbálkozik, majd dühösen elsétál.. Braun először megszeppen, de utána látszik, hogy ez nyílván nem fog ennyiben maradni.

TJ Perkins vs. Jack Gallagher 
A pár hete Heel Turn-t vett TJ megújult harciszellemmel és frissességgel szerepel, aminek mostanában – többek között – Gallagher látja kárát. Nem volt ez másként most sem, egy kisebb ringen kívüli közjátékot követően Perkins kiosztotta a finisherét, majd kopogtatott.

Sasha Banks vs. Alexa Bliss vs. Mickie James vs. Nia Jax – Fatal 4 Way #1 Condenders mérkőzés 
Bliss menekülne, Sasha azonban visszaadja neki az egy héttel ezelőtti kölcsönt, és nekilöki őt Jax-nek, amitől Alexa kiterül. Mickie és Sasha sem különösebben bír el Nia-val, aki maximálisan dominálja a csatát. Nia továbbra is Alexa-val foglalatoskodik, ezt kihasználva pedig Sasha és Mickie együttes erővel rúgják ki a szorítóból nagy riválisukat. Sasha és Mickie feszül egymásnak, miközben Bayley az öltözőből figyeli az eseményeket. James-től jönnek a komolyabb mozdulatok, kopogtatná Banks-et, de Nia közbeavatkozik. Ez viszont megadja a lehetőséget Sasha-nak, aki már érkezik is egy Suicide Dive-val, egyenesen Nia-ra és Mickie-re. A reklámot követően Jax hengerel, mindenki más a padlón. Folyamatosan változik a helyzet, ami az erőfölényt illeti. Nia komolyabb dominanciája mellett úgy tűnik Sasha-nak van számottevő esélye, be is fogja a Bank Statement-be Bliss-t, de mielőtt még kopoghatna – James menti a meccset. Újabb Banks & James párharc kibontakozóban, ám Nia ledózerolja őket. Felkapja a vállára Sasha-t, majd azzal a lendülettel leveri Mickie-t, és kiosztja Banks-nek a Samoen Drop-pot. Megérkezik viszont Bliss, aki semlegesíti pár pillanatra Nia-t, így pont elég ideje van arra, hogy kopogtassa a Bo$$-t.
Alexa Bliss tehát első számú kihívó, meglátjuk, hogy jövő héten mennyit változik a címmérkőzés összetétele.

Curt Hawkins vs. Finn Bálor
Bálor megkapta a visszatéréshez szükséges engedélyeket, így nyomban akcióba is dobták Hawkins Open Challenge-ére. Könnyed és gyors győzelem, villant a Coup de Grace, amit követően Finn kopogtatott.

Chris Jericho interjú. Y2J elmondja, hogy nincs szégyelnivalója amiatt, hogy vereséget szenvedett Joe-tól. Nem volt képes tökéletesen koncentrálni, a közelgő Owens elleni meccse miatt. Kevin, Amerika arcának nevezi magát, de Chris szerint ehhez korábbi barátja túl csúcs, Amerika pedig jobbat érdemel, olyan mint ő. Ha megveri Owens-t, megy a SmackDown-ra. Ez viszont nem számít, hisz “Jericho barátai” mindig vele lesznek.. Előkerül a lista is, először Mike Rome miatt, de végül Elias Samson neve íródik fel.

Bray Wyatt következik, és először is arról érdeklődik Randy-től, hogy mitől fél? A sötéttől, az ismeretlentől, vagy az ágya alatt élő szörnyetegtől? A félelem az, ami összekapcsolja őket. Viszont Ő nem olyan, mint Randy, Ő nem fog meghajolni a félelem előtt, Ő az, aki irányítja a félelmet. A félelem a House of Horrors-ban él. Tudja, hogy Randy fél, és ezt kihasználván a House of Horrors-ban megismerteti vele az igazi félelmet. A fájdalma élteti és motiválja, a sikítása zene füleinek. A House of Horrors olyan lesz, mint egy rémálom, és az álom végén, mikor (Bray) elhagyja azt, magára hagyja Randyt, de mielőtt még távozna, porrá égeti azt.

Jeff Hardy vs. Cesaro 
A Jeff által említett egyik “dream match”, a következő percekben létrejön. Matt és Sheamus természetesne a ring mellett figyelnek, miközben a kezdeti óvatoskodást követően Jeff lendületbe jön. A Brother Nero chant-ek közepette teríti le Cesaro-t, majd kopogtatná – sikertelenül. Továbbra is támad, Cesaro azonban elkapja a levegőben, majd odavágja egy Powerslam-mel. Jeff kigurul a ringből a kordonhoz, ami egyúttal biztosítja a lehetőséget a svájcinak, hogy kiossza az Uppercutt-ot. A reklámot követően Cesaro maradna fölényben, Jeff megpróbál kontrázni, aminek az a vége, hogy Cesaro elképesztően nagyot lök rajta, Jeff pedig nagy sebességgel zúg ki az alsó kötél alatt… Szerencsésen, tegyük hozzá, hisz ha itt most megfejelte volna a kötelet, nem mostanában szedik onnan össze szegényt. Cesaro visszaviszi ellenfelét a ringbe a kiszámolás előtt, kopogtatná, de Jeff nem adja fel. Mint ahogy Cesaro sem, mindent megtesz annak érdekében, hogy legyűrje rutinos ellenfelét. Azonban a minden sem elég, Jeff végül nagy nehezen kiosztja a Twist of Fate-et, amit a Swenton Bomb követ, majd a tus.
Tiszta meccs volt, egyik csapattárs sem avatkozott be, sőt, a vereség ellenére mind Cesaro, mind Sheamus nagyon sportszerűen állt a bajnokokhoz. (Jövő héten talán Matt vs. Sheamus a PPV előtt?)

Braun Strowman vs. Big Show 
Strowman nem várja meg a gongot, sőt ellenfele bevonulását sem. Rögtön megindul felé, így a ringen kívül veszi kezdetét a bunyó. Strowman a kordonnak vágja Show-t, aki ezt követően a lépcsőnek Braun-t.. A mérkőzés elindul, de Strowman nehéz perceket él át. Reigns-en kívül talán még nem is szorongatták meg ennyire, na jó: talán Show igen, pár héttel ezelőtt. Egy Dropkick-ket követően fordít Braun, jön a kopogtatás, de Show simán tör ki. Ugyanazt a masszív harcot láthatjuk, mint pár hete – Showé az első igazán komoly és veszélyes manőver a Chokeslam kíséretében, Strowman azonban szabadul a kopogtatásból. Show tudja, hogy most kell rákapcsolni.. Készül a KO Punch-ra, Strowman viszont hárít, majd azzal a lendülettel felkapja riválisát, és kiosztja a Powerslam-et. Újra kopogtat, de Show az utolsó pillanatban felrántja a vállát. A kötél tetején is akcióznak, végül Braun kerül fölénybe. Ismét megpróbál egy kötélről való ugrást, de ez – mint ahogy Reigns ellen sem – most se jön be, Show a levegőben kapja el ellenfelét a KO Punch-csal. Gondolhatnánk ebből aztán már tényleg nincs kiút, de Braun megtalálja, kitör kettőnél… Ezután viszont jön a dráma: Strowman értékesít egy Superplex-szet a felső kötélről, aminek következményeképp összeroskad a ring a felek súlya alatt. A közönség őrjöng, nem mindennapi látvány.. Ezzel egyben vége is a csatának, érkeznek az orvosok a szupersztárokhoz. Strowman végül talpra áll, és ünnepelni kezd. Show-t ápolni kell, Reigns sehol.

Döbbenetes végjáték, folytatás egy hét múlva, ami RAW egyben az utolsó állomás lesz a Payback előtt.


A jövő vasárnapi PPV jelen állás szerinti kártyája:

-Bray Wyatt vs. Randy Orton (C) – WWE Championship, House of Horrors Match

-Chris Jericho vs. Kevin Owens (C) – United States Championship

-Alexa Bliss vs. Bayley (C) – RAW Women’s Championship

-Cesaro & Sheamus vs. Hardy Boyz (C) – RAW Tag Team Championship

-Austin Aries vs. Neville (C) – Cruiserweight Championship

-Roman Reigns vs. Braun Strowman

-Samoa Joe vs. Seth Rollins


 

18 című bejegyzés “WWE RAW 2017. április 17. – Amikor eluralkodik a káosz” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ritka jó(bb) RAW volt, a Cezaro/Hardy és a Show/Strowman meccs is kifejezetten tetszetős volt 😀
  Wyatt/Viper meccsnek tényleg nincs sok értelme,de hogy Wyatt addig meg sem jelenik….Na mindegy, Miz/Dean sztori repeat ? Mert hiába bírom mind2-t, feudoltak már párat egymással…

  Kedvelés

 2. Hmm..nagyon tetszett ez az adás, régóta nem élveztem ennyire. (Nem tudom mennyire van ez összefüggésben azzal, hogy se Goldberg, se Lesnar, se Reigns nem jelentek meg az este folyamán, mindenesetre érdekes egybeesés)
  Braun egész jól megtanult promózni, a hangja pedig kegyetlen jó és nagyon tekintély parancsoló, nekem legalábbis ez így tetszik 😀
  A Samoa Joe-Chris Jericho-n gondolkodtam egy sort, hogy most..Ha Jericho tap-el, akkor mennyire lesz hiteles kihívó, de szerintem már úgy voltak ezzel, hogy úgyis mindenki tudja, hogy turnézni megy Fozzy-val és veszteni fog. Bár az is felvet kérdéseket, hogy az Owens-Jericho meccs akkor miért kap nagyobb hype-ot, mint a Rollins-Joe o.O Mind1, ők tudják 😀
  Na..egyszer látnám a jó öreg Truthot, még ha csak egy pillanat erejéig is a ringben, akkor is ez történik >< Áhh, nem is értem miért nem segített neki Little Jimmy 😀 Mindenesetre megkaptuk a kötelező tag team meccset, és mivel Enzo és Cass úgyse meccseltek múlthéten pont jók voltak ide, bár nekem az érdekes volt, ahogy vesztettek..
  Nade, ami most jött. Ezért érdemes adást nézni kérem szépen! Miz és Maryse..Egy szó: Zseniális!! És amit mostanában észrevettem az az, hogy Miz nem csak magából hozza ki a maximumot, hanem abból is, akivel éppen feudol. Nézzétek csak vissza. Ziggler, Cena és most Ambrose is nyomott ellene olyan jó promót, amit máskor így nem igazán szoktak. Gondolom Miz ellen keményebb felkészülést igényel az, hogy jól visszatudhasson vágni neki az ember. Jó lesz ez 🙂
  Kalisto kukázva. Szó szerint. Többet sajnos nem szeretnék erre reagálni, ez is elég volt neki.
  Gallagher-Perkins..Hát igazából Perkinsen annyi változott a turn óta, hogy még önelégültebb feje van, egyébként fullba ugyanazt csinálja, viszont amikor oda-oda szurkáltak egymásnak az adta 😀 Austinon meg szakadtam xD Imádom Neville-t mióta heel lett, de Austin lassan megkapja, amit akar úgy érzem 🙂 Jó meccs lesz annyi biztos.
  A Fatal 4 way nekem kicsit lapos volt. Ne értsetek félre, örülök, hogy Alexa nyert, mert egyszerűen imádom és amit a mikrofonnal csinál az egy álom, de ne úgy nyeressék már meg Vele a #1 contender meccset, hogy a ringben alig látom :S Mickie meg jobb lett volna, ha marad a Smackdown-on, mert szerencsétlen semmilyen reakciót nem kap, mert sajnálatos módon azt se tudják kicsoda, ami igaz, hogy egyáltalán nem az Ő hibája, dehát..ezvan. Még Natalya-val is jobban jártak volna.
  Hawkins-Bálor ömmm…történt valami? Kimentem WC-re mikor még Bálor jött be és mire visszajöttem megint csak a zene ment. Khm :3
  Szokásos Jericho interjú, de ezen mindig tudok nevetni 😀 Nem tudom mi lesz a RAW-n ha elmegy turnézni, de az biztos, hogy kegyeletlenül fog hiányozni és nem mellékesen még mindig Ő kapja a legnagyobb cheer-t és (Y2J) chant-et. Amúgy Elias Samson fog is csinálni valamit, vagy csak továbbra is aprót keres a backstage-ben? Nem azt mondom, hogy ne csinálja, csakhátna.. valamit hozzáadhatna a show-hoz, ha már egyszer itt van 🙂
  Wyatt kis horror promójai mindig jól néznek ki, de annyira kár neki erre az idejét pazarolni, inkább jobb lenne ha ezeket a szövegeket és ötleteket tartogatná a Bálor elleni viszályra, mert az Orton elleni meccse olyan mintha nem is létezne. Odamennek, lenyomják és mennek haza, mintha soha sem lett volna. Azért kár értük, ezt még folytathatták volna, de ha egyszer in-ring-ben nincsen köztük semmilyen kémia, akkor jobb is, ha gyorsan túlesnek rajta és utána mindenki mehet a dolgára.
  Cesaro-Hardy..Hát ahhoz képest, hogy beharangozták, hogy dreamatch, first time ever és 8 years ago nekem kicsit olyan zsibbadt volt és crowd is viszonylag halk volt egy Hardy meccshez képest. Nem volt rossz, de na..egy Hardy-Cesaro meccsről beszélünk emberek, robbannia kellett volna o.O De lehet csak én vártam túl sokat, mert láthatóan szegény Jeff már nem bírja annyira, Cesaro meg akkora szuperatléta, hogy a kettő már furán viszonyulhat egymáshoz. A tag team meccs hátha jobb lesz 🙂
  És akkor a szenzáció. Az embernek a neve mindent elmond: Big Show. Nem is kell több. Strowman oké, hogy szinte fáradtságot nem ismerve végigtolja a meccset, mert egy óriás izombomba, de Show már közel sem mai gyerek és ezzel a testalkattal ennyi idősen leginkább mankóval és tolókocsival látni embereket, Ő meg letol itt egy olyan meccset egy olyan finish-sel, hogy az agyamat eldobtam a végére és bámultam csak a képernyőre meredten. Thank you Big Show!! Respect!
  Egyébként így a végén megjegyzem (nem kötekedésből, de ha annak veszed nekem az is mind1), hogy az összefoglalóból kimaradt pár "roppant fontos" backstage jelenet. Az egyikben Titus kínál segítséget Apollónak, a másikban Alicia, Dana és Emma konfrontálódnak (legalábbis próbálnak) és a harmadikban pedig Slater Rhynoval karöltve háááááááát..mindenki döntse el, hogy mit is csinálnak és, hogy ezzel mit akarnak o.O
  Holnap pedig (azaz ma, azaz holnap) Smackdown, ahol olyan nagyszerű emberek indulnak a WWE Champion kihívói jogáért a main event-ben, mint Mojo vagy Mahal, szóval csak kitartást! 😉

  Kedvelés

  1. Az a “pincsikutya” a felesége, nem utolsó sorban pedig az a személy, akinek a leginkább köszönhető ez a minden eddiginél jobb, frissebb, valamint motiváltabb Miz. Ajándék, hogy mellette van. Nekik is, nekünk is.

   Kedvelik 1 személy

 3. Én sosem értettem ezt a ringösszeomlós dolgot. Pl wm33 battle royal: kb 30 ember a ringben köztük Strowman meg Show, de a ring egyben marad
  Raw: Strowman és Show fél méterről levetődik és összedől. Oké hogy izgalmas de azért ez nagyon wwe logic. Magáról az adásról csak annyit hogy igen jó volt, Bliss a kihívó aminek örülök, a Miz Ambrose szegmens remek volt és emellett nem tudom kinek tűnt fel de láttunk egy jó raw-t amikor nincs itt reings. Véletlen?😆

  Kedvelés

 4. Mekkora legenda Big Show, istenem, képes volt bevállalni megint! Mért nem meccseltek egy ilyet a WM-en? Helyette a szaros Battle Royalban kellett szívniuk azért a 3 percért… amit MOJO NYERT MEG! Még mindig hihetetlen…

  Kedvelés

 5. Hát ez elég jó adás volt. Elég sok papírforma alapú meccs volt. Alexa győzelmének örülök de ez szerintem elég sok embernek nyilvánvaló volt hogy ő nyer, ugyanis szülővárosában volt az adás s ez nem volt annyira meglepő. De sajnos a Paybacken ha 1v1 lesz akkor sajnos Bayley marad bajnok de addig még sok minden megtörténhet, És a főmeccs,: egy nagyon nagy meccs volt. Utoljára a Mark Henry vs Big Shown 2011-ben láttam ilyet. Szegény bíró hogy kiesett a ringből XD. Azért aki szemfüles az észre vehette hogy természetesen ez kamu volt ugyanis a bíró rendesen kapaszkodott a kötélbe. Rég nem láttam ilyen jó adást, jó össze hozta ezt a WWE a sok szenny adás utány

  Kedvelés

 6. Szerintem egy múlt heti ShakeUp-ot elfelejtő, egész jó Raw volt a mai adás. Habár az első 40 perc eléggé átlagosra sikerült utána szépen beindult az adás. Miz és Ambrose szegmens zseniális volt Mizbe sokáig nem lehetett belekötni, mert igazságokat mondott (sajnos), de Dean aztán odatette magát promo terén. Mai társadalomnak eléggé nagy ellentéte a srác ez miatt mindenképp lehet őt tisztelni. Kérdés marad-e rajta az öv, vagy Miz megint elcsalja majd valahogy Maryse segítségével a bajnoki címet. Női meccs ezzel szerintem nem zárult még le, itt valahogy összehozzák az ötfős meccset szerintem. Bálornak se kell kihagynia, de Bray promói ezzel a horrorházával eléggé semmilyenek, hogy kb úgyis veszíteni fog. Így, hogy a Revival 8 hétre kiesett tolni kell megint a Clubot, mert nincs heel team, talán Sheamusék turnölnek majd? Enzo hiába promozott arról, hogy itt maradtak, nekik menniük kellett volna, mert borzalmasan unalmasak. Fő meccs, hát a ring összeomlásnál bíró esett a legnagyobbat :D, egyébként Strowman tényleg borzalmasan mozgékony és ez a befejezés után a közönség most már biztos, hogy mögé fog beállni. Lehet nyáron itt nem Reigns-Lesnar lesz hanem Strowman-Lesnar. Azt viszont semmiképp sem akarom, hogy a WM-ig Lesnar maradjon bajnok.

  Kedvelés

 7. Alexa-nak mázlija volt. Mivel ha nem tette volna ki Nia-t akkor nem ő lenne az 1. számú kihivó. Remélem többen lesznek a Payback-en a Női bajnoki övért. Nem az egyetlen Alexa.

  Nem csipem őt.

  Kedvelés

 8. Nem kekeckedésből de a Cruiserweight meccset el gépeldted mert még nevillei a bajnok nem tj. vagy volt valami a raw után amiről nem tudok?

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek