WWE RAW 2017. április 3. – Egy nappal a WrestleMania után

Helyszínünk továbbra is Orlando. Az adás egy visszatekintéssel indul a múlt éjszakai főeseményről, mely alatt Roman Reigns négy Spear-t követően legyőzte Undertaker-t. A kép az arénába kapcsol, a közönség pedig szűntelen skandálja Undertaker nevét. Hosszas percek telnek el így, míg nem felhangzik Reigns zenéje, ami elképesztő füttykoncertet vált ki.

A BigDog besétál a ringbe, pózól, mikrofont fog, de nem szól semmit. A közönség fütyül, Roman megkapja “B*zd meg, a “sz*r vagy, és a “se**fej” chant-eket is. Párszor megpróbál szót emelni, de a publikum nem hagyja neki. Az egész szegmens így telik, Roman pedig végül csak a szokásos: This is my yard now! – mondatot egyértelműsíti, majd meglehetősen unott tekintettel elhagyja az arénát.

Gallows & Anderson vs. The Hardy Boyz (C) – RAW Tag Team Championship Rematch
Tegnap este elképesztő visszatérést produkáltak a Hardy testvérek, amit követően rögtön meg is nyerték a RAW Tag Team öveit. Orlando ma este is nagy szeretettel fogadja őket, Jeff kezdi a csatát – vele szemben Anderson. Szinte azonnal érkezik a “Brother Nero” Chant, Jeff beváltja Matt-et, láthatunk egy kisebb csapatmunkát, majd egy tuskísérletet, de Anderson könnyedén szabadul. Nem enyhül a címvédők uralma, Anderson – majd utána Gallows is – megpróbál egy gyengécske kis ellenrohamot, de mindketten a ringen kívül kötnek ki.. A Club nincs könnyű helyzetben, valamit ki kell találniuk a pillanatnyi szünet alatt.. Sikerült, hisz a reklámot követően már a kihívók voltak főlényben, javarészt Matt kárára. Nagy nehezen jött a váltás, Jeff hatalmas lendülettel vetette bele magát a küzdelembe, Gallows tehetetlen volt vele szemben. Jeff szorgosságát aztán Anderson fékezte be, a Club fordítani tudott, Jeff elszenvedte egyik Finisher mozdulatukat, de a kopogtatásból kitört az utolsó pillanatban. Fordulópont volt számukra hisz innentől hengereltek, Jeff kiosztotta a Twist Of Fate-et Gallows-nak, beváltotta Matt-et, aki szintén értékesítette a manővert a maga módján. Jeff már a sarok tetején, villantja a Swenton Bomb-ot, ami telibe talál. Matt kopogtat, Gallows képtelen kitörni, így a Hardy Boyz megvédte a Bajnoki öveket.

A fivérek ünnepelnek, mi pedig kisvártatva láthatjuk egyrészt, hogy Seth Rollins és Chris Jericho összecsap majd Samoa Joe és Kevin Owens duójával, másrészt pedig, hogy az Új WWE Universal Bajnok: Brock Lesnar itt lesz a ma esti RAW-on – vélhetően azért -, hogy megkezdje viszályát az április 30-án megrendezésre kerülő Payback PPV-re, ahol első ízben teszi majd kockára a világbajnoki címet valaki ellen.

Neville vs. Mustafa Ali
A srácok aztán tényleg mindent megtettek, de a közönségnek nem nagyon akaródzott rájuk figyelni, inkább az arénában körbe-körbe szállingózó strandlabdával játszadoztak.. Mindeközben Mustafa Ali élete meccsét alkotta meg, ami alatt Neville veretlensége komoly veszélybe került. A King of the Cruiserweights végül megmenekült ellenfele 450 Splash-e elől, amit követően befogta a végletekig kimerült Ali-t egy feladásos fogásba, ami egyben a csata lezárása is volt.

A backstage-be egy hosszú, fekete limuzin vonul be, amiből nagy meglepetésre a Boss, Mr. McMahon száll ki. A Chairman megindul az aréna felé, kíváncsian várjuk, hogy miért érkezik. Utoljára akkor volt látható, mikor kiosztotta gyermekei számára a két adás vezetési tisztségét, még a tavalyi Payback-en.
Érkezik is Vince, akinek zenéjére valósággal megőrül a közönség. A Boss mikrofont fog, köszönetet mond mindenkinek a WrestleMania-ért, amit követően mondandójának két fontos pontja van. Az első egy bizonyos “shake up” a szupersztárokra vonatkozóan, amire a jövő héten kerül sor. (Elsőre úgy hangzik, mintha pár szupersztár helyet cserélne a Brand-ek között, tehát nem teljes körű Draft, csak csere-bere.) Vince ezt követően rátér a múlt éjszakai eseményekre, legalábbis, ami a Seth Rollins kontra Triple H összecsapás végén történt. Stephanie az asztalra zuhant, megsérült, így ma – és még kitudja meddig – nem lehet itt. Nincs tehát se Főirányító, se GM, utóbbi viszont pillanatokon belül lesz, ugyanis Mr. McMahon bejelenti, hogy a RAW Új GM-e nem más, mint egy péntek este Hall of Fame-be avatott személy.
A közönség tombolni kezd, mindenki Kurt Angle-re gondol, de nagy meglepetésre nem ő, hanem Teddy Long jelenik meg felfokozott hangulatban.. Vince helyreteszi és közli vele, hogy nem ő az Új GM. Ezt követően viszont már érkezik Kurt, aki tehát megkapta a RAW irányítását. A korábbi Olimpiai és WWE Bajnok birkózó a ringbe sétál, majd nem sok mindent szól, csak annyit, hogy nagyszerű érzés visszatérni a Monday Night RAW-ra, ami mindig igaz, nagyon is igaz!

A New Day érkezik a szorítóba, ellenfélre várnak… Megkapják, de még mennyire megkapják! Érkezik Scott Dawson és Dash Wilder, vagyis a korábbi kétszeres NXT Tag Team Bajnok: Revival! A Top srácok hazai környezetben, Orlando-ban, s ami jelenleg a legfontosabb: a RAW-on debütálnak a Main Roster-en. Mondhatni, hogy meglepetés, ugyanis szinte mindenki a SmackDown-ra várta őket..

The New Day vs. The Revival
Dawson belépőként felborította a jégkrémeskocsit, ami csak felbőszítette az addig döbbent New Day-t.. Lendületesen kezdenek a csapatok, egyik oldalon Woods, másik pedig Wilder van akcióban, de különösebb esemény nem történik a reklámig. A szünetet követően Xavier-t gyötrik, aki beváltja Big E-t, de ő sem tud érdemleges fölényt szerezni csapatának. Woods kerül vissza a csatába, szépen tartja magát, de a Revival villantja a Shatter Machine-t, amit követően kopogtatnak és megszerzik a győzelmet.
Kofi, mint az egyetlen járóképes New Day tag került a kezük közé, őt is lerendezték, ami valószínűleg azt jelenti, hogy a következő hetekben Revival : New Day viszályt láthatunk majd.

Kurt kezd berendezkedni új irodájában, ahová rögtön látogatói is érkeznek. Enzo és Cass a bemutatkozást követően azt sérelmezik, pontosabban az okát szeretnék megtudni, hogy miért kerültek a Hardy-k a tegnapi meccsbe, amit megnyerve Bajnokok lettek. Lehetőséget akarnak ellenük, Kurt pedig megadja a lehetőséget, de egyelőre csak ahhoz, hogy kiharcolják a kihívói jogot, ugyanis ma este ringbe léphetnek Cesaro és Sheamus ellen. A mérkőzés győztese, mehet majd a Hardy Boyz ellen.

Bayley, Dana Brooke, Sasha Banks vs. Emma, Nia Jax, Charlotte Flair – 6 Woman Tag Team Match
Charlotte és Dana kezd, legalábbis elméletileg. Emma azonnal rácsap a Nature Girl vállára, beváltva magát a helyére. A visszatérő ausztrál hölgy magabiztosan kezd, könnyedén dominálja Dana-t, amit követően keringőre intéz felhívást Bayley irányába. A Bajnok nem ellenkezik, kéri a váltást, meg is kapja. Emma dolga pár fokkal nehezebb, de végül ezt is megoldja. Bayley vissza-vissza támad, viccelődni is van ideje, de utóbbiért egy kemény ütés a jutalma, ami rögtön a szőnyegre kényszeríti. A reklámot követően már Nia gyötri Bayley-t, majd Charlotte. Újra Emma, aki előbb hergeli egy kicsit Sasha-t, hogy aztán újra nekiessen a Hugger-nek. Lassacskán beindultak az események, Sasha meccsbe került, letarolt mindenkit, majd feladatta a mérkőzést Charlotte-tal.
Banks Heel Turn-je nem érkezett, jött helyette viszont a másik emlegetett opció, hisz kialakult egy kisebb-nagyobb balhé Charlotte és Nia között, aminek a végén Jax földbe döngölte a négyszes Bajnokot.

Sami fárasztja Angle-t, akinek még ideje sem volt kipakolni. A fogadóóra végén megjelenik Jinder Mahal, innentől adja magát a helyzet: összebalhéznak Sami-val, Kurt pedig – mivel már nagyon elege van – kiírja a mérkőzést a két szupersztár részvételével. Mintha Angle is érezné, hogy nem lesz ez egyszerű meló…

Brock Lesnar és Paul Heyman érkezik. Az új világbajnok nagyon elemében van, mint ahogy Paul is. A Manager felkonferálja magát, mint az új uralkodó, vitathatatlan Universal Bajnok képviselője. Heyman elmondja, hogy ügyfele felhatalmazta rá, hogy egy kicsit személyesebbre vegye a figurát ma este. Ennél fogva szeretne elmesélni egy sztorit, amit az ő, és Lesnar gyermekei is hallottak már. Egyszer régen – kezd bele Heyman, volt egy ember, aki szuperhősnek képzelte magát. Ez a bizonyos szuperhős képviselt mindent, ami ellen lázadni kellene a társadalomnak. Egy nap ez a szuperhős fogta a Spear-jét és a Jackhammer-jét, és elszánta magát, hogy a városba menjen. A szuperhős neve Goldberg volt, és a legkellemetlenebb fickóként ismerték a községben. Szájról-szájra járt a falusiak között, hogy Goldberg egy rossz-rossz-rossz ember.
Lesnar belesúg valamit Heyman fülébe, mire a Manager elmosolyodik és kijelenti, hogy ez a sztori legjobb része. Egy nap, Goldberg fogta a Universal Bajnoki övet, és lekanyarodott vele Suplex City felé, ahová nem követte se a család, se a becsület, és se a hagyomány. Mikor szuperhősünk Suplex City felé haladt, kapott egy valagbarúgást a Fenavadtól. Heyman biztosítja a kis gyerekeket, hogy nem kell aggódniuk, hisz ez a mese boldog véget ér. Boldogan ér véget, ugyanis Bill Goldberg sosem lesz látható itt többé! Az aréna nagy ovációban tört ki, amit látva és hallva még Lesnar is felnevetett. Heyman folytatja, miszerint mindez ez olyan helyzetben hagyta őket, amiben Brock Lesnar új kihívásokat, és kihívókat keres. Paul felsorolja a lehetséges opciókat, Rollins-t, a Hardy fivéreket, de komolyra fordítva szót, ő inkább ahhoz szeretne beszélni, aki a 2 a 23:2-ben. A történelem megköveteli, hogy ez a két ember egy az egyben csapjon össze annak érdekében, hogy meghatározhassuk kinek is a területe ez valójában. Heyman szerint a kérdés az, hogy mivé válhat ez a szituáció. Ha Roman Reigns a BigDog, akkor Brock Lesnar az Állati Kegyetlenség. Mielőtt kijöttek ide, Lesnar felhatalmazta Heyman-t arra, hogy mondja azt ideje valami olyat adni a RAW after WM közönségnek, amit sosem felejtenek el. Ez azt jelenti, hogy ideje valami különlegességet szállítani, méghozzá egy az egyben. Mire várjunk örökké? Miért nem tesszük itt és most? – teszi fel a kérdést, Paul.
Braun Strowman zenéje hangzik fel, ami kicsit meglepi a közönséget. Strowman mikrofont fog és közli Lesnar-ral, miszerint tisztában van vele, hogy a figyelme most Reigns-re irányul, de amint – Braun – végzett Roman-nel, mindez talán megváltozik. Strowman továbbá jelzi, hogy az ő figyelme Lesnar-on és a Bajnoki címen van.. Brock állja az óriás tekintetét, majd a szőnyegre helyezi az övet, és mutatja, hogy készen áll. Végül nem történik semmi, Strowman kihátrál a ringből és távozik.

Jericho interjú a backstage-ben. Charley jóvoltából először is megtudjuk, hogy négy hét múlva a Payback-en Jericho megkapja a visszavágót Owens ellen a United States Bajnoki címért.. Jericho szerint ideje elkezdeni a bosszúhadjáraton azon a #StipidIdiot Owens-szen a United States Bajnoki cím megnyeréséért. Mindezt Owens ujja hegyével kezdi, ami megmentette őt múlt éjjel a Codebreaker-t követően. Jericho felteszi a kérdést “Owens ujja hegyének”, hogy tudja-e mi történik abban az esetben, ha segít Kevin Owens-nek legyőzni Chris Jericho-t a WrestleMania-n? YOU JUST MADE THE LIST – s Jericho már körmöl is.. Megjelenik Kevin, aki nekiesik Chris-nek. Kisvártatva csatlakozik Joe is, így Y2J tehetetlen, rá-powerbombolják az egyik asztalra.

Angle lép ki az orvosi szobából. Megjelenik Rollins, aki Jericho állapotáról érdeklődik. A GM közli Seth-tel, hogy Chris nem tud ringbe lépni ma este. Rollins csalódottan reagál, Angle viszont megígéri neki, hogy talál számára egy társat a főeseményre.

Enzo & Cass vs. Cesaro & Sheamus – Number 1 Contenders Tag Team Match
A mérkőzés egyik lényegesen kiemelendő pontja, hogy Cass mennyire negatív reakciót kapott, miközben épp darálta ellenfeleit. Orlando közönsége nem volt elragadtatva az ötlettől, hogy a SAWFT menjen az övekért, de ez végül nem is valósult meg, ugyanis a Splash előtt Sheamus lerúgta a Brouge Kick-kel Cass-t, majd lerántotta a sarok tetejéről Enzo-t, egyenesen Cesaro felütésébe. A svájci kopogtatott, így meg is vannak a kihívók a Payback-re.

Jinder Mahal vs. Sami Zayn
Mahal nagy elánnal kezdett, de sokra nem ment vele. Hiába a tegnapi szép eredmény a Battle Royal-ban, ma esélytelen volt Zayn-nel szemben. A kanadai könnyedén kopogtatott a Helluva Kick-ket követően. Kíváncsian várhatjuk, hogy mi a hosszútávú terv Sami-val, talán Owens kihívója lehet a Payback-et követően a United States Bajnoki címért, vagyis újra lángra kaphat a soha véget nem érő rivalizálás a felek között.

Hivatalosan is láthatjuk, hogy jövő héten sor kerül a Shake up-ra, aminek keretei között jó pár szupersztár új otthonra lel majd.

Kevin Owens & Samoa Joe vs. Seth Rollins & Finn Bálor – Tag Team Match
Hatalmas pozitívum, hogy reklám nélküli meccs volt. Egyébként semmi extra sem történt, Rollins volt inkább akcióban, őt aprították, Bálor pedig kétszer indult be, de akkor nagyon. Joe elkapta a Clutch-csal, de Rollins mentette társát a Flying Knee értékesítésével. Owens lerúgta Seth-et, Bálor pedig a Dropkick-kel Owens-t, amit követően kiosztotta a Coup de Grace-t, és könnyedén kopogtatta a United States Bajnokot.

Érdekesen alakult a főesemény, egyelőre semmit sem lehet kijelenteni biztosra, hisz jövő héten Shake up, ami alatt megjósolhatatlan, hogy kik váltanak Brand-et. Talán Rollins is megy, az azonban biztosnak tűnik, hogy Styles érkezik majd a SmackDown-ról. A Payback-et illetően egyetlen meccs hivatalos: Jericho és Owens visszavágója. A Women’s öv kihívója ismeretlen, csak úgy, mint a Universal-é, de ezt jelenleg mind-mind tudjuk be a jövő heti eseménynek.

26 című bejegyzés “WWE RAW 2017. április 3. – Egy nappal a WrestleMania után” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Alapvetően nincs bajom az új, régi-új érkezőkkel. A gond az, hogy most látom csak igazán mennyire felesleges volt szétválasztani a RAW és SMACKDOWN roosterét. Miért? Minden épkézláb új érkező a RAW-ra megy. És most ne hozzátok fel Nakamura-t, mert Ő még sehol nincs, és egy fecske nem csinál nyarat. Itt az látszik, hogy szisztematikusan ki akarják nyírni a kék adást, átterelni a kék adás nézőit a pirosra, hogy aztán megint egy lehessen a kettő. Mert felteszem nem ugyanazok nézik a kettőt. Mármint nem mindenki. Pl. sok gyerek is lehet, aki hétfőn és kedden (két suli napon) egymás után nem maradhat ébren sokáig, stb… Most lehet ez nevetségesen hangzik, de mégis…

  Mondjon valaki értelmes indokot miért nem erősítik a SMACKDOW keretet is! Nem kell hozzá egy kéz, hogy megszámoljam hány érdekes karakter van azon az adáson, mennyi olyan akik tényleg érdeklik a nézőket. Szóval a javaslatom, hogy brand splid: DELETE (by Hardy Boys) és mossuk össze megint az egészet. Gyakorlatilag ha nem kap alapos vérfrissítést a kék adás, azt tapasztaljuk majd, hogy ott már mindenki összeakadt mindenkivel…Értelmetlen.

  Kedvelés

  1. Várjuk ki a mai adást és a jövő heti csereberét. 🙂

   Szerintem is színesebb, frissebb a Raw mezőnye, valahogy mégis az SD-n építenek jobb sztorikat. Az SD-n sok a kipróbált, megbízható arc (Cena, Orton, AJ), de kevés az újdonság, valahogy szürkébb. Pl a hétfői Raw main eventben 4 volt NXT bajnok szerepelt, ilyet az SD-n max volt WWE/heavy weight bajnokokból tudnának összerakni. Utóbbi lehet megbízhatóbb, de az előbbi hoz új színt a műsorba.

   Kedvelés

 2. Reigns-ről külön. Bevezetésnek: nem vagyok fan, a Shieldben nem is bírtam (ott tényleg csak spearelt), viszont ami vele kapcsolatban megy, az már nagyon unalmas.

  Ami érthetetlen:
  – utálják mert egysíkú és rossz a mikrofonnal. Ezzel szemben Lesnart imádják, pedig két éve alibizik, jelenleg szó szerint 2 mozdulatot használ, és mikrofonnal annyira szar, hogy Heyman kell mellé, hogy ne röhögjék ki. Suplex City…
  – utálják mert túl pusholt, legyőzhetetlen és minden meccsét két mozdulattal nyeri. Ezzel szemben Bálort követelték, aki még Roman-nél is jobban pusholt, még legyőzhetetlenebb (azt hiszem NXT-ben démon gimimickben egyedül azt a meccsét veszítette el, ami után jött fel main rosterre) és gyakorlatilag a meccsének 90%-a drop kickből áll.
  – utálják, mert legyőzte Takert, pedig Taker kérése volt, illetve éljenzik Vince-t, akinek az egész elcseszett karakterét köszönheti, amiben kb 2 éve vergődik.

  Nem értem miért nem lehet helyén kezelni a dolgokat. Roman egy átlagos vagy annál kicsit jobb képességű pankrátor, valamivel átlag alatti mikrofon skill-el (a régiekhez képest nagyon gyenge, az új NXT-s átlaghoz képest még jobb is), viszont átlagon felüli karizmával, illetve női nézőknek kinézettel. Utóbbi kettő az, ami egy WWE-hez hasonló “előadóművészetben” sokszor többet számít, mint az első kettő. Adott egy gimmick-je, ami a shieldes “pusztító” szerepben vagy heelként működik igazán, de nem engedik ki belőle, mert túl sokat fektettek bele ahhoz, hogy újra kezdjék. Lehet nem szeretni az in-ringjét (erről tehet, bár csak részben, kérdés kinek mit engednek), a mic skilljét, a gimmickjét, stb, de aki seggfejezi és bazmegolja élőben, az az igazi barom.

  Kedvelik 1 személy

  1. Azt kihagytam, hogy bármennyire béna, egysíkú, stb, az utóbbi évben több olyan PPV is volt, ahol messze a gála legjobb meccset hozta az aktuális ellenfelével.

   Kedvelik 1 személy

   1. igen,ha olyan ellenfele volt és esetleg meccstípus is…..tud ő előadni,csak ritkán jön ki belőle vagy ritkán KELL neki…

    Kedvelés

 3. A WM-hez nem írtam, mert túl hosszú lett volna. Kicsit a Raw-val olyan érzésem volt, mint a WM után, hogy “nem volt ez rossz, de lehetett volna jobb is”. A WM-en kb a TT meccsig rendben voltak a dolgok, jöttek Hardyék, WM pillanat, de utána semmi igazán kiemelkedő. Mindenki lehozta a kötelezőt és ennyi (kivéve a Wyatt meccset, ami a felvezetéshez, WM-hez és önmagukhoz képest is ótvar gagyi lett).

  A Rawn is ez volt. Meglepetés ember (ez esetben csapat, Revival) pipa, turn kezdemény (Charlotte és Reigns talán?) pipa, nagy visszatérő (Bálor) pipa, új GM pipa, és ennyi. Mindenhol és mindenkinél kb amire számítani lehetett és ott, ahol a legkisebb a kockázat. GM-nek a HoF bejelentés óta pletykált Kurt, TT-nek az ezer éve (bár inkább SD-re) várt Revival, és Bálor sem Brock ellen, hanem a szokásos main event TT lagymatagba.

  Elment, de a WM utáni Raw-tól többet vártam.

  Azoknak, akik azt reklamálják, hogy miért az SD kap új embereket: mert az SDnek eleve kisebb a rostere, plusz SD még nem volt a WM óta.

  Kedvelés

 4. Enzo & Cass turnre tippeltem az adás előtt, mert így a hardykkal együtt new day és Shesaro, 4 face csapat és csak a club heel.. Erre jött a Revival, ami kár, mert most két nap alatt két nagyon jó teamet kapott a raw sd persze semmi, de persze egyenlőek az adások… aha…

  Most akkor Reigns vs Lesnar?

  Bálornak nagyon örülök, kár hogy nem ütött akkorát mert mindenki tudta hogy már rég egézséges 🙂

  Amikor nyújtották Bayleynek az övet és Sasha nyúlt érte milyen szép kis apró jel amiből érezni hogy mindjárt turn, ahogy Charlotte is hamarosan face szerintem 🙂

  Kedvelés

 5. Az adás egy hatalmas boo-val indul, amivel nem is lenne semmi gond, hiszen egy élő legendát vonultatott vissza Reigns! Azzal van az egyetlen gond, hogy konkrétan lehülyézték és seggfejnek nevezték őt, pedig ha jól tudom pont Undertaker kérése volt az, hogy Reigns vonultassa vissza! Most akkor konkrétan ő miről is tehet!? Nem szeretem egyik pankrátort se, de mindkettőt tisztelem, mert mindketten a saját tudásuknak megfelelően teljesítettek a küzdelemben! Egyébként Roman arckifejezéséből azt vettem ki, hogy ő nem is nagyon akarta ezt az egészet és a végén már látszott rajta, hogy aggódik Taker állapota miatt és egyszerűen nem tudta eldönteni, hogyan fejezze be a mérkőzést! Az egyetlen személy(ek), aki(k) hibáztatható(k) az Vince McMahon és a történetírók, hiszen miattuk lett Reigns karaktere ennyire elcseszett és unalmas, pedig higyjétek el van benne potenciál és tehetség is, de ha nem engedik kibontakozni, akkor ő sem tud mit tenni! Nagyjából ennyi a személyes véleményem! És mint már mondtam egyik pankrátor sem a kedvencem (hobbiból nézek pankrációt), tehát ne írjatok olyat, hogy Reigns drukker vagyok vagy bármi ilyesmi! Köszönöm annak, aki elolvasta és az üzemeltetőknek a gyors és minőségi munkát!

  Kedvelik 1 személy

  1. Igen, ezért nem értem, hogy miért nem Vincet fütyülték ki.

   Amúgy az a pletyka, hogy Reigns és Taker össze akartak ölelkezni a meccs után a szorítóban, de Vince nem engedte.

   Talán most tudnak majd valamit kezdeni Reigns-szel, hogy Rollins és Bálor is visszatért, mert így már fel van tölte top face-ekkel a raw. Főleg, ha cserélnek is. Amúgy ugye erról is szó van, hogy Reigns a Smackdownra megy.

   Kedvelés

   1. Én azt hittem, hogy amikor Taker már nem bír felállni az újabb és az újabb spear után, akkor Roman kezet nyújt neki, majd kisétál a ringből… de szép álom volt 🙂

    Kedvelés

  2. Azért nem Vince-t fülyülték ki mert teljesen más egy élő adáson ott lenni mint a TV előtt nézni, hogy írjam ezt most le…ott vagy az adásnál a képedbe nyomják a videót ahol nem Vince van hanem az AKI EZT MEGTETTE ott nem érsz rá átgondolni a dolgokat ott egyből reagálnak… / reagálsz élsz az adással, nem úgy mint a TV előtt otthon mellesleg ki tudja mennyire olvasnak utána a dolgoknak és lehet hogy csak átélik amibe vannak…ezt is figyelembe kell venni, mindenhol vannak olyanok akik nem gondolják át nem gondolnak bele a dolgokba és csak jön ami a szívüket nyomja és aki akarják adni…bár azzal egyetértek hogy a fuck you Roman erős volt a többi viszont ha reálisan nézzük várható volt… bár azért erősen ütötték a PG-t…

   Kedvelés

  3. szinte sajnáltam Roman-t tegnap a 8perces búú és társai meg a legalább hatszor felemelt mikrofon miatti boooo miatt is… Kirakták oda és csak hallgatta a népet 😀

   Kedvelés

 6. Mekkora király lett volna, ha ringben lett volna még Undertaker kesztyűje, kabátja és kalapja és jött volna a maszkos Kane és elvitte volna.

  Kedvelés

 7. Kiegészítve magamat, hogy Goldberg visszavonulását csak a Raw után a Network nézők láthatták élőben csak? Számomra meglepő, hogy nem került rá külön sor az adásban, lehet már Vincéknek is elég volt ebből a szenvedésből és inkább döntöttek így.

  Kedvelés

 8. Év legjobb Rawja titulussal lett felruházva a RawafterMania, viszont ennél a Rawnál szerintem ha nagyon magunkba nézünk bőven lehet jobb Rawt is összerakni akár már jövő héten. Roman heattel nagyon jól indult az adás, de Lesnar ellen is ő lesz már a heal, és szerencsére még úgy néz ki, hogy a nyár folyamán lerendezik ezt a feudot. Hardyk és a Revival is akkor most már biztosan a Rawn, így a csapatok száma és minősége nagyon erős lett a Rawn. #DIY is persze nagyot fog dobni a lagymatag SD divíziónál, de oda jobban kellett volna a Revival. Emma is jól debütált remélhetőleg most már véglegesen és érthetetlen volt miért nem ezzel a karakterrel hozták már vissza legelőször is, Charlotte azzal, hogy megint tapoutolt nekem annyira hiteltelen már az egész királynő karaktere, azonnal átdobnám őt az SD-re. Bálor back amivel azaz üres main eventer face lyukas rész így betömve, és nem Reignsnek kell huszadjára spearelni Owenst, kérdés kinek mi lesz a szerepe, Bálor vs Joe és, hogy esetleg HHH visszavágót kér a Paybackre Rollins ellen. Viszont így most jósolgatni talán felesleges a jövő heti Shake up tudatában.

  Kedvelés

 9. Annyit szeretnék kérdezni, hogy a közönség kifütyüli Reignst, ami még oké is, de Vince-t éljenezve fogadják????

  Azzal komolyan senki sincs tisztában, hogy Roman az alkalmazott, és Vince hozza a döntéseket? Éppen, hogy az öreget kellett volna kifújolni elég rendesen, sőt megdobálni, kikergetni az arénából, ha ennyire idegesek.

  Amúgy Bálorral rengeteg ziccert kihagytak. Joe karakterét meg nagyon rosszul építik.

  Kedvelés

    1. Igen visszatért, az Emmalina karakterrel is már visszaakarták hozni, de borzalmasan nem passzolt Emmához és ezért elhúzták eddig a visszatérését.

     Kedvelés

 10. A raw ra hozták hardyékat, a revivalt, joet, balort, lehet hogy nakamurat is, most átrakják aj-t is megint el akarják ásni az sd-t?

  Kedvelés

   1. De ez akkor is kevés de nagyon!! Rawnak pont az hog yjó val erősebb TT keretük volt még Hardyék és Revival előtt, Rosteről pedig ne is beszéljünk épp hogy az SDnek jött volna jól Samoa Joe, ahogy 2015 ben KO úgy Joe is Cena hátán simán fel lehetett volna nyomni.Sőt Samy, is Raw os és mire is megy, itt van Joe HHH csicskájának debütáltatták és jól meg is utálták. Egyáltalán a Revivalnak nem a New Day ellen kellet volna debütálni hanem az SD-n Usoék ellen mert pont hogy az SD TT részlegének agyon kellene frissités.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek