WWE RAW 2017. augusztus 7. – Bizonyítási vágytól fűtve

Két héttel a SummerSlam előtt, a kanadai Torontóból jelentkezik a Monday Night RAW adása. Izgalmas epizódnak nézünk elébe, hisz többek között láthatunk majd két Triple Threat csatát a hölgyek részvételével, valamint Reigns és Strowman Last Man Standing ütközetét.

A szorítóban már ott áll Miz, Maryse, Axel, valamint Dallas. Miz harapós kedvében van, nem tágít amíg meg nem kapja, amit akar. Ez pedig nem más, mint hogy Jason Jordan kijöjjön a ringbe, mégpedig azért, hogy befejezzék, amit Jason legutóbb megkezdett.
Kurt Angle jelenik meg, mondván fia ma nem vesz részt a Miz TV-ben. Meccse lesz Curtis Axel ellen, mindazonáltal Kurt tud valakit, akit Miz vendégül láthat. Ő nem más, mint a WWE Universal Bajnoka: Brock Lesnar!
Megérkeznek az érintettek, amit követően Miz elmondja, hogy Lesnar szemszögéből voltaképp garantált, hogy veszít a SummerSlam-en. Ez nem arról szól, hogy el fogja veszíteni az övet, hanem hogy ki távozik a gáláról Universal Bajnokként. Brock-ot még csak pinnelni se kell ahhoz, hogy elveszítse az övet. Miz úgy véli mindannyian tudjuk, hogy egy veretlen bajnok távozását látjuk majd, mint ex-címvédő. Mizanin megemlíti Heyman állítását, miszerint ha Brock veszít mindketten távoznak a WWE-ből. Az IC Bajnok szerencsejátékosnak vallja magát, s ami őt illeti: a kihívókra teszi a pénzét.
Miz megkérdezi Heyman-t, hogy van-e valami hozzáfűznivalója.
A manager könnyedén teszi fel a kérdést, miszerint Miz és Maryse játszott-e már valaha szerepjátékot? Heyman leosztja a szerepet: Miz Reigns, Dallas Joe, Axel pedig Strowman. Brock Lesnar nyújt egy kis SummerSlam előzetest!
Elszabadul a Beast, s különösebb megerőltetés nélkül döngöli a padlóba a szemben állókat. German Suplex, és F5 a jutalma a heel triónak. Brock készen áll a SummerSlam-re!!

Seth Rollins Vs. Sheamus 
A múlt heti mérkőzésük visszavágóját figyelhetjük. Legutóbb Rollins győzött, majd Ambrose-zal karöltve elszenvedett egy jó nagy adag verést a Tag Team Bajnokoktól. Vajon ezúttal fordul a kocka? Mondhatjuk, hogy igen. Cesaro bezavarása ezúttal már több eredményre vezetett, hisz Sheamus kopogtatni tudta Seth-et – viszonozva ezzel a múltkori, ilyen módon elszenvedett vereséget.. A mérkőzést követően a bajnokok együttes erővel páholták el Rollins-t, miközben a bejárat felé pillantgattak, hogy érkezik-e Ambrose. A közönség is erre várt, de Dean nem jelent meg. A Lunatic Fringe szemmel-láthatóan betartotta arra vonatkozó ígéretét, hogy legközelebb nem menti meg Rollins-t.

Rollins találkozik össze Ambrose-zal a backstage-ben. Dean el is mondja, hogy előrebocsátotta: nem teszi meg újra, amit legutóbb.. Rollins bosszús, nem érti, hogy mégis mit kellene tennie annak érdében, hogy bizonyítsa Ambrose-nak, hogy már nem az a srác, aki három éve volt. Dean hárítja a megjegyzést, majd elmondja, hogy ma este Cesaro-val lesz meccse, valamint, hogy egyedül kívánja rendezni a dolgot.

Angle érkezik meg az Axel-t vizsgálókhoz. Értesül róla, hogy a Szupersztár képtelen ma este ringbe lépni. A GM csak pár pillanatra esik kétségbe, megpillant egy srácot, majd miután megkérdezi tőle hogy hívják – feltüzeli azzal, hogy élete lehetősége áll előtte. Nyomban kizavarja a ringbe, hisz ő lesz Jason ellenfele.

Jason Jordan Vs. Jean Pierre Goulet
Az összecsapás nem tartott túl sokáig, Jordan könnyed győzelmet aratott.. A baj viszont, hogy nulla reakció érkezik rá, plusz, hogy a jobbert éltették menet közben. Nem túl fényes előjel a sztorira, melybe Jordan csöppent. Talán IC Title shot se lesz így ebből..

Az este korai szakaszában bejelentésre került, hogy sérülése miatt Bayley kihagyni kényszerül a SummerSlam-et.
Érkezik a szorítóba – most már kijelenthetően -, a korábbi első számú kihívó. Bayley elmondja, szívás, ami történt. Tudta a történtekkor, hogy valami nincs rendben, de arra gondolt, hogy ha nem tudja befejezni a meccset, nem tudja legyőzni Nia-t, senki sem fogja komolyan venni és veszélyesnek érezni, különösen Alexa. Azok után, amit Alexa vele tett az idén, bizonyítani akarta, hogy téved. Nehéz most boldognak lennie, de a helyzeten valamicskét javítanak a jókívánságok, melyeket az elmúlt napokban kapott, és amik motválni fogják őt a mihamarabbi visszatérésben. Végül kijelenti, hogy szerinte Sasha szerzi majd a lehetőséget a bajnoki címre.

Sasha Banks Vs. Alicia Fox Vs. Emma – Triple Threat (1. selejtező) mérkőzés
Foxy ölébe nagy sansz pottyant, így ennek reményében harcolt, s osztotta volna ki Sasha-nak a Scissors Kick-et, mely korábban már vezetett számára győzelemhez a Bo$$ ellen. Banks azonban kitért előle, majd a Lungblower-rel előkészítette a Bank Statement-tet. Alicia már-már kopogni kényszerült, ám ekkor berobbant a képbe Emma, aki átfordítva pinnelni próbálta Sasha-t. A háromszoros bajnok fordított kettőnél, és a Bank Statement-tet értékesítve feladatta a küzdelmet az ausztrál lánnyal.

Strowman mondja el a főesemény előtt, hogy imád fájdalmat okozni Reigns-nek. Imádja, ahogy a remény elhagyja a tekintetét, imádja emlékeztetni riválisát a dominanciára, amivel bír felette. Roman állítólag területe egyben Braun játszótere. Ígéri, hogy a SummerSlam-en Universal Bajnokká avanzsál, ma este pedig az egyetlen talpon maradt szörnyeteg lesz.

Enzo Amore & Big Show Vs. The Club – Tag Team mérkőzés 
Idővel Cass is megjelent, hogy aztán bunyóba keveredjen Show-val. Az előbbi mérkőzést elvesztő Enzo ismét nekiveselkedett egykori társának, de ezúttal sem járt több sikerrel, mint a korábbi alkalmakkor. Colin látszólag dominált, de végül csak belenézett a KO Punch-ba..

Bálor érkezik a ringbe, mégpedig, hogy jellemezze kicsit Wyatt támadásait. Szerinte ez egy olyan személyre vall, aki kevésbé törődik a győzelem, vagy vereség tényével. Helyette inkább a fájalom okozás, és a felelemkeltés kerül előtérbe. Bálor azonban azt vallja, hogy a félelmet egyszerűen pofán kell rúgni amikor kopogtat.. Bálor szeretne egy tanáccsal szolgálni Bray-nek. Ha legközelebb megkörnyékezi, jobb, ha nem téveszti el a célt. Ugyanis legyen szó a SummerSlam-ről, vagy a ma esi RAW-ról: ha Wyatt el akarja kezdeni, Finn majd befejezi.
Jönnek a képbeugrások, pillanatok múlva pedig már ott áll a ringben Wyatt. Bálor a sarok tetején ül. Bray nevet, mondván tetszik neki a helyzet.. Támadna, de Bálor átugorja, másodszorra pedig a ring széléről oszt ki egy Enziguri-t. Adja a Slingblade-et is, de a Corner Dropkick előtt, Wyatt felszívódik, hogy aztán a kivetítőn bukkanjon fel újra.. Bray nevet, újfent a Bálor és a rajongók közti kapcsot próbálja gyengíteni, majd futásra buzdítja Finn-t.

Dean Ambrose Vs. Cesaro 
Ambrose hosszas küzdelemben vette fel a harcot Cesaro-val, s kimondva-kimondatlanul Sheamus-szel, aki alkalom adtán természetesen megpróbált beavatkozni társa javára. Picit olyan volt, mint az ő múlt heti meccse Rollins ellen, hisz a zavarást követően Ambrose fordított és kopogtatta a svájcit.. Jöhetett a kettő az egy elleni csépelés, ám Rollins kirohant egy kis elégtételért. Kitakarította a ringet, majd figyelni kezdte Ambrose-t, aki rövidesen talpra állt. A Lunatic Fringe hezitált, majd a közönség ovációja közepette előretartotta öklét. Rollins szemlélte, szája kétkedő mosolyra húzódott, amiből viszont az következett, hogy faképnél hagyta Ambrose-t.

Akira Tozawa Vs. Ariya Daivari 
A Cruiserweight öv immár újfent első számú kihívója győzött, másodszor is detronizálva Daivari-t.

Roman-t kérdezik Brock adás eleji szerepléséről. A Big Dog kijelenti, hogy nem nézte a Miz TV-t, ugyanakkor hallott felőle. Nem érdekli különösebben, hogy Lesnar marad-e a WWE-ben. Visszavonultatta Undertaker-t, és nem jelent neki problémát, hogy megtegye ezt Brock-kal is. Ma estére hasonlót jósol, mint ami legutóbb történt. Legyőzte Joe-t, most pedig ő lesz az, aki talpon marad a végén.

Mickie James Vs. Nia Jax Vs. Dana Broode – Triple Threat (2. selejtező) mérkőzés 
A második felvonásban nem született különösebb meglepetés, Nia minden megerőltetés nélkül kvalifikálta magát jövő hétre, miután semlegesítette Mickie-t, majd kiosztotta a Leg Drop-pot Dana-nak.. Sasha a backstage-ből figyelte leendő ellenfelét. Pár hete már legyőzte, vajon újra sikerül majd neki, vagy Jax bemasírozik jó barátnője ellen a SummerSlam-re?

Angle nyomkodja a telefonját, amikor is megjelenik Cass. Big Show-t akarja a SummerSlam-re, méghozzá Enzo mentesen. Kurt nem érti, mire gondol pontosan Colin. Zárják Enzo-t a cápaketrecbe, vagy valami hasonló? Cass-nek tetszik a felvetés, hisz így zavartalanul törődhet azzal, hogy megverje Show-t. Angle végül hivatalosítja: Show vs. Cass a SummerSlam-en, miközben Enzo a ring fölött lógó ketrec rabja lesz.

Braun Strowman Vs. Roman Reigns – Last Man Standing mérkőzés 
Ahogy arra számítani lehetett, cseppet sem kímélték egymást a srácok. Előkerültek az eszközök, körbepofozták egymást az arénán. Roman a kezébe kerülő tárgyakkal próbált előnyt kicsikarni, míg Strowman jobbára a nyers erőre támaszkodott.. Elszenvedett ugyan egy dobást az asztalra, de aztán a bejáratnál készült revansra a kommentátorok munkaeszközével. Reigns lejött a válláról, majd kiosztott egy, s utána rögtön még egy Superman Punch-csot. Készült a mindent eldöntő Spear, de ezt elsőre Strowman egy Big Boot-tal hárította. Elindult vissza a ring felé, hogy kellőképp összekaphassa magát. Viszont még így is Roman eszmélt hamarabb.. Egyszerre robbant ki minden belőle, hogy a január óta tartó háború megpróbáltatásait egy hatalmas Spear tükrében vezesse le. Nagy nehezen talpra állt, Strowman pedig látszólag elkészült az erejével. Roman-t ekkor elkapta Joe, aki a kordon mögül támadott. Befogta Reigns-t a Clutch-ba, majd szép lassan elaltatta.
Strowman ezt követően talpra állt, a bíró pedig leszámolta Reigns-t.

Joe tehát kamatostul törlesztett a múlt heti vereségért, győzelemhez juttatva Strowman-t. Lesnar egyelőre nem keveredett velük konfliktusba, de jövő héten ennek is el kell következni, hiszen már csak hat napra leszünk a SummerSlam-től.

9 című bejegyzés “WWE RAW 2017. augusztus 7. – Bizonyítási vágytól fűtve” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nekem ez a Reigns-Strowman viszaly mar kicsit unalmas. Ugyanis boritekolni lehet, hogy mindig lesz kozbe avatkozo. Ugyanis nem gyengithetnek egy karaktert sem.

  Ambrose es Rollins dolgat nem ertem, nem tudom mit akarnak vele. Ez egy nagyszeru alkalom lett volna, hogy bejelentkezzenek a TT ovre.

  A tobbit nem tudom ertekelni, lehet el is aludtam alatta…

  Kedvelés

 2. Hát úgylátom Jason face futása nem lesz valami eredményes, ez nyilván annak köszönhető, hogy a fél világ tudja, hogy igazából nem Angle fia.
  De ha már annyira erőltetik azt a szálat nem értem miért nem használhatja az ankle lockot, vagy a angle/jordan slamet, mint az Alphaban, szerintem jobban reagálnának rá, mint erre a jumping neckbreakerre, vagy mire…
  De szerintem heelként kéne őt felépíteni, sokkal kifizetődőbb lenne.

  Kedvelés

  1. Ha tényleg Angle fia lenne, akkor sem kedvelném. Mert mit kedveljek benne? karaktere abszolút zéró hiába tehetséges, meg jó az inringje, ez kevés önmagában.

   Kedvelés

 3. Valamire nagyon ráéreztek nekem nagyon tetszett az adás a nyitó szegmens, Bálor-Wyatt, Rollins ahogy lepattintotta Ambroset és a MAIN EVENT :O Tavaly nehéz volt eldönteni mi volt az év feudja, de idén ez nem is kérdés. Eszméletlen meccset toltak le MEGINT és habár utálom a last man standing kikötést, mert általában minden meccs átmegy egy szenvedésbe itt alig volt üresjárat. És bár a befejezés számomra kicsit logikátlan volt jó persze mindenki alapjáraton Reignsre utazik, de Joe miért pont Reignst folytotta ki a coquina clutchal, Strowman ugyanakkora veszélyt jelent rá mint Reigns is. Az már most elmondható, hogy az egész SummerSlamen ez a meccs szerintem egyenlőre viszi prímet nagyon beelőzi a többi párosítást. 😀

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek