WWE RAW 2017. február 20. – Kevin Owens magyarázata

002_raw_02202017hm_087-6b750fbf8b4fc7a96741c48766ee6f86

Két héttel a FastLane előtt, Los Angeles-ből jelentkezik a RAW adása, ami egy megemlékezéssel indít a hétvégén elhunyt George the Animal Steele-ről. Ezt követően feleleveníthetjük a múlt hét kétségkívül legfontosabb eseményét, amikor is Kevin Owens végleg hátat fordított Chris Jericho-nak, egy brutális támadás kíséretében. A kép az arénába vált, JoJo felkonferálja a Universal Bajnokot, aki a ring közepén foglal helyet az öv, és egy mikrofon társaságában.

003_raw_02202017jg_0401-87bb4a119b987175cf5fc9941ac41b8aA Bajnok egyelőre csendben, de a közönség egy része azt skandálja neki: sz*r vagy! Owens szerint itt ahová tartozik, kizárólag a reflektorfényben adhat választ arra a kérdésre, ami mindenki fejében jár: miért? .. Miért hiheti azt Kevin Owens, hogy Universal Bajnokként távozik a FastLane-ről? Ha valaki 15 éves korában azt mondja neki, hogy egy PPV főeseményében védi meg a Universal Bajnoki övet Goldberg ellen, azt mondja rá, hogy őrültség. Nem a vele, vagy a pay per view-val kapcsolatos rész őrültség, hanem az, hogy ki az ellenfele.. A közönség Goldberg nevét kezdi skandálni, de Owens-nek erre is van válasza. Véleménye szerint ez az a chant, amitől Goldberg azt hiszi, hogy legyőzhetetlen. Ettől gondolja úgy Goldberg, hogy mindenki hisz a hype-ban, Kevin viszont sosem hitt ebben, még akkor sem, mikor Goldberg átgázolt mindenkin a WCW-ban. Kevin hozzáteszi, hogy leendő ellenfele sosem volt rá nagy hatással. Hogyan történhetett meg mindaz, ami a Survivor Series-en? – teszi fel a kérdést Kevin. Úgy, hogy Brock Lesnar alábecsülte Goldberg-et, aki szerencsés volt. Kevin azonban tudja, hogy mire számíthat, valamint azt is, hogy mit kell tennie. Senki sem várja, hogy címvédést láthatnak tőle a FastLane-en, ő azonban ismét bizonyítania fogja az emberek hibáját, és bajnokként távozik a PPV-ről. A Bajnok tudatosítja ellenfele számára, hogy nem legyőznie kell őt, hanem túlélni, mert minél hosszabbak Goldberg meccsei, annál inkább billen a mérleg nyelve az aktuális ellenfél javára. Ez lesz, Kevin meccse. Pusztán annyit kell tennie, hogy túljár Goldberg eszén. Mindenki tudja, hogy Goldberg nem kerülhet közel hozzá. Owens azt mondja, hogy mindenkinél jobban tudja, hogy miként kell játszani a partit. Egész életében arra várt, hogy bajnok legyen a WWE-ben, és semmi sem fogja megállítani abban, hogy tartsa az övet. Owens feleleveníti ellenfele októberi szavait, miszerint visszatért, hogy megmutassa a családjának, hogy a szuperhősök léteznek. Most pedig kellékként akarja használni ezt a bajnoki címet a szuperhősös fantáziájában? Owens megmutatja neki, a fiának, és mindenki másnak, hogy a szuperhősök nem léteznek. Owens feláll, majd a reflektorfény, és a ring kellős közepén folytatja azzal, hogy a rajongók mindent kántálnak Goldberg-nek, amit csak akar, többek között, hogy “Te vagy a következő”, de mindez nem számít, mert Goldberg-nek semmik vagytok – jelenti ki a bajnok.. Egy fél mondat erejéig rátér Jericho-ra, de végül nem fejezi be, ledobja a mikrofont és elindul kifelé.

Cesaro & Sheamus vs. Enzo Amore & Big Cass – Number 1 Contenders Match at FastLane 
021_raw_02202017hm_384-c1b3186c2ea94dd93cdcb1cb0b0c85c8Sheamus és Cass kezdi a csatát, aminek győztese kihívhatja majd a bajnokokat a PPV-n. A Kelta beszorítja termetesebb ellenfelét a sarokba, amit követően testre, majd fejremért ütéssekkel támad. Cass hasonlóval reagál, lendületbe jönne, de Sheamus gyorsan alkalmazkodik a helyzethez. Váltás Cesaro-val, egy kisebb csapatmunka, majd egy tuskísérlet, de Cass nem adja magát ilyen könnyen. Sheamus hamar visszakerül a meccsbe, irányítása azonban nem tart sokáig. Cass átveszi a kezdeményezést, vált Enzo-val, de a kisember gyorsan padlót fog egy-két csapatmanőver után. Cesaro-t váltja be Sheamus, a svájci megindul, és egy pokolian nagy felütéssel tetézi Enzo amúgy is nehéz pillanatait. A reklámot követően továbbra is Enzo van nyomás alatt, Sheamus és Cesaro könnyedén játszadozik vele. Enzo váltana, de Cesaro egy felütéssel kifekteti. Amore azonban pár pillanat múlva vált, Cass jön lendületbe Sheamus kárára, de a Kelta az első adandó alkalommal pacsizik Cesaro-val. Cass kirúgja a ringből ellenfelét abban a tudatban, hogy ő van meccsben, Cesaro ennek köszönhetően előnyhöz jut, már-már a Swing következne, de Enzo menti társát. Cesaro lerázza magáról a “kullancsot”, de az erre fordított időre hamar ráfizet: Cass kifekteti a finisherét követően, majd kopogtat. Új első számú kihívót avatunk!
Enzo még azért szövegelni kezdett, miközben Cass már a bejáratnál járt. Amore jutalma egy hatalmas Brouge Kick volt Sheamus-től, a mozdulatra pedig meglepően érkezett a “Köszönjük, Sheamus!” chant.

c5jwzquvmaigmg1Owens halad a backstage-ben, Foley megállítja. A GM nem érti, hogy a Universal bajnok hova igyekszik, ugyanis ma este meccse lesz Sami Zayn ellen. Owens reagál, miszerint úgy gondolta, hogy Mick kedveli Sami-t. A végén viszont, talán több srác lesz a sérült-listán, mint az öltözőben – hangzik Owens burkolt fenyegetése.

Braun Strowman-ről láthatunk egy összeállítást. A Monster Among Man ellenfele ma este Big Show lesz, ráadásul a főmérkőzésen.

Bayley és Charlotte csatájára tekinthetünk vissza. A Hugger már-már kilátástalan helyzetbe került Dana Brooke miatt, de ekkor megjelent Sasha, hogy kiegyenlítse az erőviszonyokat. A Bo$$ beavatkozás végül győzelmet ért Bayley-nek, nem is akármilyet, hisz ezzel új bajnokot avattunk!

c5jyrwyuoaaatc9Foley konzultál valakivel. Megjelenik Roman, Mick pedig egyből tudja, hogy Strowman-ről van szó, de egyértelműsíti a Big Dog-gal, hogy Braun-nak ma este Big Show-val lesz mérkőzése a főeseményben, így Roman kénytelen várni a FastLane-ig. Felbukkan a Club, akik a legutóbb félbemaradt ügyüket szeretnék rendezni Reigns-szel, aki miután megerősíti Foley-nak, hogy akarja a harcot – Mick megadja a srácoknak a lehetőséget, mindehhez csak találnia kell egy partnert Roman-nek. A háromszoros világbajnok azonban tudatja, hogy nincs szüksége rá: egyedül intézi el a Tag Team bajnokokat.

Brian Kendrick vs. Akira Tozawa 
c5j0l8uvuae1gcpTozawa-nak már a kézfogási kísérletnél sikerült idegállapotba hozni Kendrick-et, aki annyira kiborult, hogy végül lecsapta a Japán szupersztárt. A gong nem szólalt meg, így ez jobb híján önbíráskodás volt a rutinos Kendrick-től. Befogta Akira-t feladásos fogásába, amiből csak nagyon nehezen akarta ereszteni.. A meccs utáni interjúban egyértelműsítette, hogy senkitől sem tűri a tiszteletlenséget, valamint kijelenti, hogy az előbbi, tiszteletről szóló lecke még csak a kezdet volt.

Roman Reigns vs. Luke Gallows & Karl Anderson – Handicap Match 
065_raw_02202017hm_1119-c1f51b8a2401435deb2f5125b588dd58Reigns és Anderson meccsben, Roman dominál, Anderson pedig nem is kér sokat a leckéből. Érkezik Gallows, de még ringbe se lép, Reigns máris egy jobbossal rendezi. Anderson ugrik ismét harcba, de másodszorra sem tud érdemleges manővert bevetni. Gallows elszenvedi a Drive-bye-t, de egy kis közjáték után a Superkick-kel altat.. Mindez elég arra, hogy a következő periódusban irányítsa a küzdelmet. Roman viszont magára talál, így hamar – érezhető – túlerővel találja szembe magát. Végül meg sem próbálja normális keretek között intézni a dolgot, elszedi a széket a bajnokoktól, majd leveri vele őket. Gallows ráadásként Superman Punch-ot nyel be, Anderson pedig egy Spear-t, ami még estében kapja el.. Meggyőző teljesítmény Roman-től, jelzésértékűleg Strowman-nek a FastLane-re.

Az este további szakaszában, Strowman és Show küzdelme mellett, láthatunk egy Owens kontra Zayn összecsapást, valamint Brock Lesnar és Paul Heyman is megjelenik egy interjúra, aminek természetesen Goldberg lesz a legfőbb témája.

Rusev & Jinder Mahal vs. Kofi Kingston & Big E – Tag Team Match 
20170220_raw_vid_newday-7fc5278cb86ce63beef5795d4785c4d4Jinder kezdett Kofi-val szemben, meglehetősen hatékonyan. Big E-vel már kevésbé bírt az indiai szupersztár, de Rusev mentette a komolyabb bajtól egy Big E-nek kiosztott Superkick-kel. Kingston rohant le Rusev-et, többé-kevésbé sikeresen. Elterültek a ring mellett, Lana őrjöngeni kezdett, Woods pedig megijesztette, aminek következtében Lana eldobta a tervrajzokat tartalmazó tabletet, amit aztán Xavier gyorsan és hatékonyan megsemmisített. Big E és Kofi közben rövidrezárták a meccset Jinder kárára, a New Day jégkrémbiznisze pedig továbbra is haladó fázisban van.

Nia Jax vs. Sara Pierce
Gyors és könnyed győzelem Nia-tól.

146_raw_02202017hm_3298-bdb17b1cc5aa61d9c9d90832e0a91effÉrkezik Bayley, a RAW új Női bajnoka. A Hugger lány nem tud jobb helyet Californiánál a győzelem ünnepléséhez. Ez az a hely ahol felnőtt a legjobb barátok és legjobb család társaságában. A barátaival, nekik voltak a legnagyobb álmaik azzal kapcsolatban, hogy felnőve kikké válnak, de ő mindig is itt akart lenni a WWE-ben, itt állni ennek a ringnek a közepén a WrestleMania logót bámulva, és hogy egy nap bajnoknak hívhassa magát. Úgy néz ki, hogy ez az álom múlt héten valóra vált. Őrületes volt, hisz az egyik pillanatban még a Figure Eight-ben volt, de a másikban már magasba emelkedett a keze a siker miatt. Rengetegen kérdezték az eseményekkel kapcsolatban, de képtelen volt szavakba önteni az érzéseit, így csak annyit mond, hogy fantasztikus volt. Amikor hátraért, az első dolga az volt, hogy felhívja az édesapját, aki mindenben támogatta, s aki elvitte őt az első WWE eseményére. Itt álva, szeretné újra elmondani neki, hogy megcsinálta.. Charlotte természetesen igyekszik befeketíteni élete legjobb hetét, de Bayley szerint ideje, hogy szembenézzen a tényekkel, miszerint ő az új RAW női bajnok!
152_raw_02202017sb_2943-19dff54a60860220068cc5b5ed0e29f1Stephanie McMahon zenéje hangzik fel, érkezik a RAW főirányítója, kezet ráz Bayley-vel, majd mikrofont fog, és rögtön rávilágít a dolgok azon részére, ami szerinte sokkal inkább számít, nevezetesen, hogy Bayley kis híján vesztett, míg meg nem érkezett valaki, aki megütötte az ellenfelét a bíró mögött, ez pedig így egy meglehetően kétes győzelem. Steph figyeli az emberek arcát, mert ők, mindenki, beleértve az ő három lányát is felnéznek Bayley-re amiatt, amit képvisel, és amilyen a személyisége. Képes lenne mindezt eldobni azért, hogy egy olyan bajnoki címet birtokoljon, amit nem is érdemelt ki? Bayley-nek annak tudatában kell cselekedni, ami helyes, vagyis le kell mondania a bajnoki címről. Nem akarhatja ilyen módon megnyeri, egész egyszerűen azért, mert ő jobb ennél. Mielőtt azonban átadná az övet, megszólal Sasha zenéje.
158_raw_02202017jg_1094-0f0834c9ed7990709c0c0bd72fc8a63fBanks menet közben kezd beszélni, de Stephanie ettől függetlenül folytatja a bajnok befolyásolását. Szerinte Sasha újra csak megzavarja Bayley-t. Vajon azért mert túl naívnak hiszi, vagy mert nem gondolja, hogy képes önerőből győzni? Sasha arra kéri barátnőjét, hogy ne hallgassa tovább ezt a szemetet. Tisztességesen nyert, Sasha pedig nem engedi neki, hogy feladja az övet, amiért keményen dolgozott. Hallgasson inkább a WWE Univerzumra, Sasha fel is teszi a kérdést, hogy feladja-e Bayley az övet? Egyértelmű nem a válasz, Steph viszont taktikát vált és arról érdeklődik, hogy szeretetből teszi-e mindezt Sasha, vagy csak mert szimplán tudja, hogy Charlotte-tal ellentétben – Bayley-t le tudja győzni. Banks már-már nekimenne főnökének, de Bayley csitítja. miszerint Stephanie-nak igaza van.. Ez a cím jelent neki mindent. Ez nagyobb nála, Sasha-nál, de még Charlotte-nál is. Egész életében azért dolgozott, hogy bajnok legyen, de nem így akarja elérni. A címnek a boldogságot kell képviselnie, nem pedig a vitát. Fel kell adnia az övet? .. A pokolba is, nem adja fel! Harmadszor pinnelte Charlotte-ot azért, hogy bajnokká váljon. Nem Sasha miatt, hanem mindannyiunkért, mint ahogy mindannyiunkért is fog küzdeni bárhol-bármikor, hogy megvédje.
167_raw_02202017hm_3600-9a034eac5918c7c67ab89497d24421ecEzen a ponton megérkezett Charlotte, aki először is elnézést kért Stephanie-tól a két hölgy hálátlansága és tiszteletlensége miatt. Ami pedig Bayley-t illeti: nem akarja, hogy visszaadja az övet, mert ő maga fogja visszaszerezni. A FastLane-en beváltja a visszavágóját, jelenti be Charlotte.
Sasha-t nem érdekli a duma, elege van már abból, hogy Charlotte állandóan a száját jártatja. Azt tanácsolja, hogy küzdjenek meg itt és most. Stephanie hivatalosítja a meccset, ami tehát pillanatokon belül következik.

Sasha Banks vs. Charlotte Flair 
184_raw_02202017hm_3733-909e89bbec67a7c970379c6994afb2e5Bayley a kommentátorok mellől figyelte a küzdelmet, aminek a presztízsen kívül nem sok tétje volt. Többé-kevésbé kiegyenlített csata zajlott az első etapban, Charlotte tudott bevetni komolyabb mozdulatokat, amik rendre Banks arcát dolgozták meg. A négyszeres bajnok ünnepeltette magát a reklám előtt, miközben Sasha a ring mellett próbált erőt meríteni a folytatáshoz. A szünetet követően Charlotte nyakra ténykedett, hasonló technikával, mint egy hete Bayley ellen.. Banks azonban egyre inkább visszajött a meccsbe, aminek megfelelően érkeztek is a komolyabb mozdulatok a háromszoros bajnoktól. Charlotte kezdett egyre nagyobb bajba kerülni, elszenvedte a Double Knee-t a ringen kívül, ekkor pedig megjelent Dana, aki viszont sokra nem volt képes: Bayley nyomban lecsapta. A tanítvány akciója visszafelé sűlt el, Charlotte koncentrációja elveszett, Banks fordított, villant a Bank Statement, amiben Charlotte pillanatokon belül kopogni kényszerült.

Megtekinthetünk egy zseniális videót, ami az idei Hall of Fame Class 4. tagjára, Diamond Dallas Page-re fókuszál.

Kevin Owens vs. Sami Zayn 
219_raw_02202017hm_4424-d30784fa79d65e277f9f62f4ce73a184Samoa Joe letámadta a bevonuló Zayn-t, aki innentől tehetetlen volt. Joe komoly verésben részesítette, csak úgy, mint ezután Owens. A Universal bajnok befejezte a megkezdett munkát, két Clothesline, két Cannonball Senton, valamint egy Powerbomb kellett ahhoz, hogy kopogtassa honfitársát.
Owens diadalittasan emelte magasba a bajnoki címet, jövő héten pedig az is kiderül, hogy mennyire lesz magabiztos Goldberg-gel szemben, ugyanis a világbajnoki cím kihívója ott lesz a PPV előtti utolsó állomáson.

c5kpyifucaefeqiStephanie szeretne magyarázatot kapni arra, hogy merre járt az imént Foley, miközben Sasha és Bayley tiszteletlenül viselkedett. Foley őszintén kijelenti, hogy minden pillanatát élvezte a történteknek. Steph figyelmezteti, hogy ne tegye próbára.. A hölgynek nem tetszik a GM folyamatosan engedetlensége, Foley-nak pedig az nem jön be, hogy Stephanie továbbra is hülyének nézi. Hallgatott rá, bízott, és hitt benne. Erre mi van most? Seth Rollins a sérültek között, és idén is veszélyben a WM szereplése. Foley kiosztja Steph-et, de ezzel igencsak veszélybe került a pozíciója is.

20170220_raw_brock-a234687308869dd4bf8593abce198c97Michael Cole a színfalak mögött, hogy interjút készítsen Brock Lesnar-ral és Paul Heyman-nel. Cole megemlíti az elmúlt két alkalmat, mikor Lesnar és Goldberg szembekerült egymással, valamint, hogy Bill a FL-en Owens-szel találkozik a Universal bajnoki címért. Heyman szerint Lesnar kissé ideges, így azt tanácsolja Cole-nak, hogy szabályozza a stílust, amivel kommunikál. Owens és Goldberg mérkőzése hatással lesz Brock Lesnar-ra a WrestleMania-n, amivel Brock Lesnar nem ért egyet. Kevin Owens a múltheti tettével megalapozta magát, mint a WWE történelmének legerőszakosabb bajnoka, amivel Brock Lesnar nem ért egyet. Ha Goldberg olyan könnyedén veszi Owens-t, mint tette azt Brock Lesnar Goldberg-gel, akkor Goldberg hosszú éjszaka elé néz a FastLane-en, Owens pedig sokkolhatja a világot, amivel Brock Lesnar nem ért egyet. Ahogy azzal sem, hogy Owens-nek van esélye bajnokként menni a Mániára. Ha Goldberg betalál a Spear-rel és a Jackhammer-rel, ő megy bajnokként a WrestleMania-ra, ami csak egy újabb meghódítandó dolgot jelentene Brock Lesnar számára, aki ezzel már nagyon is egyetért.

kepkivagas
Jövő héten láthatjuk Seth Rollins-t, elviekben az előbbihez hasonló interjú formájában.

Braun Strowman vs. Big Show 
226_raw_02202017sb_5163-efdddef2f9d596792db0f3cb11a1d482Az óriások ütközete. Még szinte egymáshoz sem érnek, máris zúg a This is Awesome a Staples Centerben. Strowman az első percekben olyat mutat, ami ekkora embertől ritka: atletikusságot. A közönség is értékeli mindezt, ami egyben előnyhöz is jutattja a veretlen szupersztárt. Látszik, hogy Show személyében emberére talált Strowman, de közel sincs olyan egyszerű dolga, mint az elmúlt hetekben, hónapokban a korábbi ellenfeleivel szemben. Ennek ellenére dominálni tud, Show nehéz perceket él át, szinte folyamatosan földön van. Egy Suplex-szel sikerül megtörnie ellenfele lendületét, de a Chokeslam egyelőre nem jön össze. Később viszont igen, de Braun mondhatni könnyedén kitör a tusból. Show a sarok tetején próbál akciózni, látszólag egy Superplex készül, Strowman viszont nagy nehezen hárítja a kísérletet. Stabilizálja magát, pillanatokon belül elugrik, de egyenesen ellenfele öklébe.. A KO Punch hatása nem marad el, Braun zavaros tekintettel terül el, Show kopogtat, ám ismét sikertelenül. Bevetette két legkomolyabb manőverét, de egyik sem volt hatásos. Természetesen tovább ostromol, amire Strowman-nek is van válasza, elképesztő erőt kifejtve próbálja a vállára venni Show-t, amiből egy furcsa, és félig sikeres Powerslam sűl ki. A mozdulat közel sem volt teljes, Show ennek köszönheti, hogy kettőnél kirúgott a tusból. Érezhető, hogy egyre inkább eldől a küzdelem, Show megragadja ellenfele nyakát, de itt már csak a szíve vinné előre.. Strowman felkapja, és kiosztja a második Powerslam-et, amit követően kopogtat.

Nincs ideje ünnepelni, hisz azonnal megszólal Roman Reigns zenéje. A BigDog nagy lendülettel veti magát riválisa elé, kioszt két Superman Punch-ot, amit a Spear követne, de Strowman hihetetlen módon – egy ilyen meccs, és két Superman Punch után is – könnyedén hárít egy Dropkick-ket bevetve. Ezzel ki is fogta a szelet Roman vitorlájából, felkapja, és a ringbe döngöli a Running Powerslam-mel.. Zsinórban a harmadik héten marad alul Reigns a bunyóban, nagyon simán.

256_raw_02202017jg_1396-abf5f91535295bc9bbad0026aba6dd3d

Strowman ünneplésével zárul az adás.

Az elmúlt három órát követően, két címmeccsel is gazdagodtunk a FastLane-t illetően: Bayley visszavágót ad Charlotte-nak, Enzo és Cass pedig Gallows, valamint Anderson ellen kap esélyt a Tag Team övekre. Owens a monster üzemmód mellett magabiztos, Zayn dolga nem lesz könnyű a jövőben Joe-val szemben, Reigns helyzete pedig egyenesen kilátástalannak tűnik, hisz Strowman egyszerűen más szint, mint azt a mellékelt ábra is mutatja, immár hónapok óta. Folytatás jövő héten Green Bay-ben, de addig is ma este SmackDown, ahol új első számú kihívót avatunk a WWE Bajnok Bray Wyatt ellen a WrestleMania 33-ra.

(The Rock jelen volt, csak épp adásba nem került, amit ténykedett)

5 című bejegyzés “WWE RAW 2017. február 20. – Kevin Owens magyarázata” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Thank you Shaemus a RAW magasan legjobb pillanata volt. S igen, itt írta is valaki : RR a TT Bajnok, punktum 😀

  Kedvelés

 2. Én is azt gondolom, hogy ez tipikus töltelék adás volt, nem nagyon mozdult semmilyen sztori előre.

  A kopaszok és a teljes TT divízió komplett tönkreverése, amit Roman-nel művelnek. Ráadásul feláldozzák a klubot, hogy pusholják, aztán a főmeccs után elveretik zsinórban talán harmadszor. Teljesen értelmetlen. Azt is mindenki tudja, hogy a Fastlane-en a Roman vs Braun meccsnek nem lesz tiszta nyertese. Azért a spear a meccs végén az adás egyik fénypontja volt.

  Cesarot pinnelték, szinte hihetetlen… ja, mégsem. A scriptet sem értem, de ezzel az adással végleg megutáltatták velem Enzoékat. Unom ezredszerre ugyanazt a dumát, ráadásul még tovább alázza a script szerint Cesarot egy olyan meccsen, ahol kb Cass-szel együtt semmit nem csinált. A “thank you Sheamus” chant azért jó volt, miután lerúgta a végén. Cass meg magas és van 4 (nem túl nehéz) mozdulata, nekem ez is kevés már ennyi idő után.

  Női szekció: a dumálós rész még akár jó is lehetett volna (megjegyzem én közben egy Sasha turn-t vártam), fele ilyen hosszan. Iszonyat elnyújtották, és sajnos Sashánál és Bayley-nél is kijött a felkerülő NXT-sek tipikus gyengéje, nem tudnak beszélni… A meccs Charlotte és Sasha között szokás szerint jó volt, inkább ezt nézném még százszor, mint a szomszéd Smackdown-on Mrs Cena vergődését és a spear mozdulat gyalázását.

  KO: a bevezető unalmas volt, a vége szintén, de legalább a heel karaktere alakul. A Fastlane-en a sztorivonalak miatt sok kimenetel lehet. Beavatkozhat KO mellett Joe vagy Hunter, de akár Y2J vagy Lesnar is feltűnhet. Beavatkozás vagy csalás nélküli “normál” meccs a Lesnaros előzmény miatt hiteltelen volna Goldberg ellen.

  Kedvelés

 3. Hol is kezdjem… A végén. Szerintem jól megcsinálták a főmeccset. Egyrészt most nem engedhetik, hogy Strawman karaktere gyengüljön. Ha Show legyőzte volna, akkor mindenképpen gyengült volna. Másrést Show kataktere sem volt most akkora egyértelmű áldozat, mint amire számítani lehetett. Csak olyanokat csinált a szörnnyel, amit eddig más nem. Valmint kirúgott az egyik “power slam szerűségből” is. Ezt sem csinálta még senki. Talán picit jobb lett volna a már úgyis temetett karaktere szempontjából, ha Strowman dq-val nyer.

  A PPV-n remélem Reigns nyer, vagy legalább egy dq lesz és úgy veszít. Tisztán nem veszíthet. Ennek több oka is van, de ha hiteles Undertaker kihívóként akarják eladni, akkor ha most simán zakózik, a kutya nem lesz kíváncsi a meccsükre.

  Szamoai Jóska egy vicc eddig. Értem Én, hogy ehhez a karakterhez ez kell, de nagyon nem jön be ez a stílus. Sami biztoosan nem győzi le, de remélem amikor Rollins visszatér Ő majd sikerrel jár. Lehetne, hogy az már az övért menjen? Simán elképzelem, hogy Jóska veri majd Lesnart – már ha Ő lesz a bajnok – HHH segítségével, és erre jön vissza Rollins.

  Lehetne Roman Reigns a Tag Team bajnokok?

  A sheamus-ék duója szintén temetve. Már eleve megalázs volt az az idő, amíg náluk hagyták az öveket. Most meg le is győzik őket kvázi simán? Jó erős szopóágon vannak. Én bírtam Enzo és Cass duóját, de már picit tényleg unalmasak…

  Kedvelés

 4. Megint egy eléggé időhúzó Raw volt, és picit kezd már unalmas lenni, hogy havonta van egy Raw ahol tényleg történik valami… Owenst akkor teszik egy kicsikét érdekesebbé, amikor kb megetetik Goldberggel… Enzoék piszkos unalmasak lettek mióta Rusevvel feudolnak volt pár jó pillanatuk, de az utóbbi 1-2 hónap hát finoman szólva is borzalmas… Reigns szegmens pörgetve, női szegmens hááááááááát pont ez az ami miatt nekem borzalmas unalmas már Charlotte hiteltelen az egész Quinn karakter meg a PPV veretlenség mikor minden heti adáson kikap. Nálam egy bajnok képe totálisan másképp néz ki és látható, hogy a kreatívok se tudják mit hozzanak ki a 3 lány sztorijából. Owens-Zayn… Decemberben is eltemették egy jó meccsen borzalmas endinggel ezt a sztorit most meg aztán pláne… Foley ellenállása viszont nagyon tetszik régóta érződik már, hogy mikor Rollins heel volt akkor is egy picit a pártját fogta most meg pláne mióta face, jövő héten jön vissza Seth. Main event hát no komment Show élete formájában legbénább karakterben szerepeltetik, értem én, hogy Strowman push van, de pont Show kárára érthetetlen, Reigns megint zakózik ebből jövő héten standing tall lesz és a Fastlanen jön Taker… Gyenge Raw vagyis inkább úgy mondanám ez már a szokásos Raw.

  Dark segmentben viszont Rock élőben hívta fel Punkot ez viszont jó volt. :DDD

  Kedvelés

 5. Nem fogom megérteni, hogy miért kell még az aktuális TT bajnokokat is a földbe tiporni a Roman pushért? Nincs elég töltelék ember a rosterben, akiket pont ezért tartanak? A legszebb az egészben, hogy megnyeri a handicap meccsét, belezavar Strowmanébe és ott meg szétverik. Csak nehogy a fastlane-re meg borítékolható legyen a Reigns win.

  Foley-t lassacskán tényleg lecserélik. A Cesaro & Shaemus TT-t meg ki is fullasztják. Kár értük. Főleg Cesaro-ért, de hát tudjuk mi az öreg álláspontja vele kapcsolatban.

  Owens szerencsétlen hangoztatja, hogy képes egyedül is győzni, erre Samit is lecsapja Joe a meccsük előtt. Ha tényleg nem 2 perc alatt akarják kifiléztetni Goldberggel a fastlane-en, akkor nem ártana neki egy tiszta győzelem.
  .

  Kedvelik 1 személy

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek