WWE RAW 2017. július 10. – A PPV utóhatásai

24 órával a Great Balls Of Fire-t követően továbbra is Texas állam, azon belül is a Houston-i Toyota Center a helyszínünk. A jól megszokott kommentátor-trió köszönt bennünket, az adást pedig nem más nyitja, mint a múlt éjjel győzelmet arató Colin Cassady.

Cass-t szemmel-láthatóan nem viseli meg túlságosan, hogy átverekedte magát egykori partnerén. Állítása szerint ez történik ha valaki packázik vele. A WWE jövőjeként kiálltja ki magát, leendő Universal Bajnoknak, valamint WrestleMania-főmeccses Szupersztárnak. Ott lesz a Tonight Show-n, és képviselni fogja a szervezetet. Magabiztosan jelenti ki, hogy érinthetetlen, valamint, hogy senki sincs az ő szintjén.
Mondandóját hallva: Big Show érkezik a szorítóba. A veterán legenda nem szól semmit, inkább tettei beszélnek helyette. Ad egy kisebb lecként kollégájának, aki végül kénytelen meghátrálni.

Brock Lesnar itt lesz ma este, de vajon ugyanolyan jól alakul számára az itt töltött időszak, mint múlt éjjel?

Elias Samson vs. Finn Bálor 
Samson rendezni kívánta a számlát Bálor-ral, aki viszont alaposan borsot tört a vándorzenész orra alá. Ellentmondást nem tűrő teljesítményt nyújtott. Pelé Kick, majd Slingblade. Corner Dropkick, végül pedig a Coup de Grace.
Bálor továbbra is lendületben, Elias-nak pedig ez volt az első veresége.

Luke Gallows & Karl Anderson vs. Hardy Boyz – Tag Team mérkőzés 
Hatalmas meglepetésre, Gallows és Anderson győzelmet aratott a lendületüket vesztett fivérek felett. Matt elszenvedte a Magic Killer-t, amiből nem volt kiút.
Felbukkant a Revival, hogy aztán rátámadjanak a korábbi bajnokokra. Dash és Wilder a tettek mezejére léptek, ami nem volt túl kellemes Hardyéknak.

Miz TV következik, méghozzá egy nagyon-nagyon különleges.
Mike díjakat osztogat, amik közül kiemelkedik a “Greatest Man in WWE” kategória. Talán nem meglepő módon, a házigazda magát kiálltja ki nyertesként. Ő az, és ő lesz a legnagyobb a WWE-ben. Azt mondják róla sokat jártatja a száját, de valójában igazat beszél. Megmondta, hogy meg fogja verni Ambrose-t a PPV-n és meg is tette. Ellenben a többi ígéretet tevő Szupersztárral.
Froclizza picit Ambrose-t, aki meg is érkezik hamarosan. Nekiesik riválisainak, ezen tevékenységhez pedig kissé váratlan irányból kap támogatást. Seth Rollins csatlakozik a buliba, és adnak leckét tökösségből a triónak.

Ambrose backstage kéri számon Seth-et az előbbi magánakcióért. Nem kér a segítségből, inkább szeretné, hogy Seth a saját dolgával és harcával törődjön. Menjenek mindketten a maguk útján. Nem lesz semmiféle Shield-egyesülés – nyomatékosítja Ambrose.

Sasha Banks & Bayley vs. Nia Jax & Alexa Bliss
Visszavágó, hisz múlthéten már láthattuk az első felvonást. Akkor Sasha, most Bayley szerzett győzelmet a face csapatnak.

Kurt Angle az este későbbi szakaszában információval szolgál majd Braun Strowman állapotáról.

R-Truth vs. Goldust 
Goldust immár normálisnak mondható mérkőzésen aratott győzelmet.

Elérkeztünk a GM idejéhez, Kurt Angle veszi birtokba a ringet.
Angle szerint nagyon sikeres PPV-n vagyunk túl, és már alig várja a jövő évi felvonást. Ugyanakkor ahogy a dolgok történnek, néha ki is csúszik az irányítás a kézből. Nem tudja, hogy mikor tér vissza Strowman, de a show-nak zajlani kell.
A GM meginvitálja maga mellé Lesnar-t és Heyman-t.
Érkeznek az érintettek, majd Kurt egy picit magasztalja egykori riválisát, aki tegnap esti győzelmét követően továbbra is Universal Bajnok. Angle úgy hiszi, hogy Brock-nak és Paul-nak tetszeni fog az ötlete, ami a SummerSlam-re vonatkozik.
Heyman azonban nem hajlik erre, ugyanis nem tartja célravezetőnek, hogy nyilvánosan tárgyalják ezt meg.
Roman Reigns is megjelenik. Angle köti az ebet a karóhoz, miszerint még nem végeztek egymással a múlt éjjel fényében. Roman tisztázni akarja a dolgokat. Egy ringben áll Kurt Angle-lel, Brock Lesnar-ral, valamint Paul Heyman-nel és Kurt azt mondja, hogy túl messzire ment. Roman az Attitude Era-val takarózik, aminek az említettek részesei voltak és hasonlóan drasztikus módszerekhez folyamodtak.
Angle ezt nem tartja jó magyarázatnak, hisz ami volt elmúlt. Már más világ van.
Reigns szerint Angle-nek megköszönhetné a szóban forgó verést, ugyanis ő nem tudta hogyan kell kezelni Braun Strowman-t, Brock Lesnar-nak pedig még sosem volt dolga vele. Roman szándéka egyértelmű: meg akar ütközni Lesnar-ral a SummerSlam-en.
Heyman-nek tetszik az ötlet, ellenben Lesnar-ral aki mikrofont is ragad. Tudni szeretné, hogy Roman mégis miért érdemelne címmeccset, ugyanis valójában sz*rt se érdemel.
Samoa Joe sem marad ki a jelenetből, ugyanis szeretné a feleket visszakormányozni a valóság szilárd talajára.
Lesnar ismét szót emel, mondván a valóság az, hogy múlt éjjel szétrúgta Joe valagát.
Joe nem ért egyet. Szándékában áll ájulásig fojtani Lesnar valagát, sőt, szerinte Brock nem megverte, hanem megszökött előle. Roman-ről meg annyi a tényeken alapuló véleménye, hogy még nem győzte le őt a Big Dog.
Paul egyenesbe rázná a helyzetet. Az ő meglátása az, hogy az Undertaker-t nyugdíjazó Roman Reigns érdemli meg a title shot-ot. A kiközösített szamoai pedig nem érdemes újabb lehetőséget.
Joe inkább úgy látja, hogy Heyman menteni akarja az ügyfelét tőle, hisz tisztában van vele, hogy több, mint veszélyes rá.
Angle végül bejelenti, hogy jövőhéten megrendezésre kerül egy mérkőzés az első számú kihívói jogért, amiben Reigns csap majd össze Joe-val. Addig is egyértelműsíti, hogy nehogy egymásnak essenek, ugyanis ebben az esetben nem lesz mérkőzés.

Újabb dráma az üzenet-balhé körül. Látva az üzenetet Kurt megjegyzi, hogy ennek nem szabadna kitudódni, de jövő héten nyilvánosságra kell hoznia. És amint megteszi, talán búcsút mond posztjának..

Akira Tozawa (with Titus O’Neil) & Cedric Alexander vs. Noam Dar (with Alicia Fox) & Neville – Tag Team mérkőzés 
Neville védve volt, így persze a vereséget jelentő tust Dar szenvedte el.

Seth a főmeccs előtt elmondja, hogy nem Ambrose segítése volt a célja nemrég, hanem Miz elhallgattatása.

Seth Rollins vs. Bray Wyatt 
A PPV visszavágója legalább annyira szörnyű volt Rollins szempontjából, mint maga a GBOF meccs. Ismét alulmaradt, ismét a Sister Abigail-nak köszönhetően.
Bray eltűnt, de jött helyette Miz, Axel és Dallas. Közrefogták Seth-et, akin most Dean segített. A Lunatic előszeretettel takarított egy székkel, hogy mély nyomot hagyjon riválisaiban.

Angle telefonon egyeztet valakivel, akit meg is hív a következő adásra. Most már picit pozitívabb, látszólag ebben a személyben véli a dolgok jóra fordulását. Vajon Stephanie az? Vagy esetleg Dixie Carter, akinek történetesen a szülővárosában kerül megrendezésre a jövőheti a RAW?


Egyfajta desszertként pedig, íme a Kurt Angle visszatérésére épülő WWE 24 dokufilm.

6 című bejegyzés “WWE RAW 2017. július 10. – A PPV utóhatásai” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Kiváncsi vagyok mi lesz a jövő héten abból a nagy titokból… Brocki megszólalt… S nem csak egy mondatot,vagy sípolást kapott!!Jól is nyomták ott….Bálor számomra nagyon sablonos. MInden meccsen ugyanúgy,ugyanaz a pár lépés a végén, a legvége meg a Coup de Grace…. kevés sablonosabb befejező van mostanában a tévés műsorokban….
  Strowman meg majd visszatér,szerintem egy betonkeverővel, oda berakja Roman-t és fel is borítja majd.

  Kedvelés

 2. Végre, na végre sikerült értelmesen tovább vinni a PPV utáni sztorikat. Ambrose azt mondja nem lesz Shield reunion ami annyit jelent, hogy Romannel kell valaminek történnie, hogy ne legyen pushba és azonnal Shield reunion lesz. Wyatt hiába nyert a main eventben nem azon volt a hangsúly, ha csak nem akarnak itt egy fatal 4 wayt az IC övért. Hardyéknál vészesen közeledik a broken gimmick. Angle azt mondta a telefonba, hogy i love you? Ne nem akarok Dixie Cartert WWE adáson látni, ha tényleg ő érkezik, akkor már inkább Stephanie. 😀 Brock-Reigns-Joe szegmensben igazából tényleg az mindent elmond a szegmens fontosságáról, hogy Lesnar egyáltalán megszólalt a mikrofonba, baromi intenzív volt végig, és még az ütésváltás sem hiányzott innen. Fura egyébként, hogy tényleges face nélkül tolják ezt az egészet, de a közönség leginkább Joe mögé áll be, na meg persze a jövő héten a kihívói meccsbe majd beleavatkozó Strowman mögé is aki miatt így a SummerSlamre egy brutális main event jöhetne össze, még pedig egy fatal 4 way.

  Angle miatt meg a kihívói meccs miatt már most jónak ígérkezik a jövő heti Raw is.

  Kedvelés

 3. Szerintem egy Elimination Chamber meccs tökéletes lenne main eventnek. A szereplők már adottak: Lesnar, Strowman, Reigns, Bálor, Joe, Wyatt. Egyiknek se lesz jobb dolga, és megkapja mindenki amit akar.

  Kedvelés

  1. persze hogy ő…
   A wrestlemania óta nyílt titok, hogy ő fogja elvenni Brocktól az övet.
   De szerintem nem most lesz, abból kiindulva, amit tegnap láttunk, hogy Joe majdhogynem végigdominálta Brockot szerintem ismét ők csapnak össze a summerslamen.
   Roman majd a wm en fogja elvenni tőle az övet.

   Kedvelés

   1. És akkor megint egy Roman kontra Strowman a SS-en? Szerintem ebből inkább Triple Threat lesz (Roman,Strowman,Brock)

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek