WWE RAW 2017. július 3. – Utoljára a Great Balls Of Fire előtt

Hat nappal a PPV előtt Phoenix ad otthont a RAW adásának, amit Enzo Amore érkezése indít útnak. Közben láthatjuk, hogy az egykori társak vasárnap összecsapnak, ugyanis Enzo egy az egyben vehet revansot Cass ellen az elmúlt időszak történéseiért.

Enzo végül is levonta a következtetést, miszerint az elmúlt öt évben nem is volt ott mögötte Cass, mint fedezék. Tisztában van azzal, hogy ki is ő valójában. A magabiztosság olyasmi, amit nem lehet tanítani. Magabiztos abban, hogy ki ő, valamint magabiztos a képességeiben. Cass-t nem tartja többre, mint egy hét láb magas catchphrase-t, amit ráadásul Enzo kreált.
Perceken belül megérkezik az érintett is, hogy elmondja a sokakból kikívánkozó gondolatot miszerint még soha nem hallott senkit ilyen hosszan beszélni a semmiről. Enzo végül letámadja a magas lovon lévő Cass-t, míg nem a bírók véget vetnek a kakaskodásnak.

Bayley & Sasha Banks vs. Alexa Bliss & Nia Jax – Tag Team mérkőzés 
Ez a mérkőzés jelentette Alexa nagy menetelésének végét, ugyanis első számú kihívója feladásra kényszerítette a Bank Statement segítségével.

Strowman bukkan fel Angle irodájában, ugyanis az a várakozása, hogy Reigns nem jelenik meg a PPV-n az elmúlt hetekben elszenvedett zakók miatt. Ha így lesz, Braun mindenképp ellenfelet akar. Kurt azonban tisztában van vele, hogy egyetlen roster tag se szívesen húz ujjat az óriással.

Cedric Alexander vs. Noam Dar (with Alicia Fox)
Cedric újabb gyors győzelmet aratott Dar fölött a Lumbar Check-nek köszönhetően.

Következik a Miz TV, amiben az IC Bajnok kicsit ércelődik a múltheti szegmensen. Ezt követően Ambrose-t veszi górcső alá, mondván minden amit képvisel, az az elvesztegetett lehetőség. Mikor a WWE-be érkezett mindenki látta benne a szívósságot, volt karizmája, nagy jövő állt előtte miközben úgy tekintettek rá, mint a következő Roddy Piper, vagy a Shield breakout star-ja. Ehelyett egy kiszámíthatatlan Ambrose-zal szembesültünk, aki az igazság helyett inkább a poénokra helyezi a hangsúlyt. Dean képtelen kezelni a sikerességet. Minden alkalommal mikor top dog, vagy main eventer volt összeomlott a nyomás alatt – és ezt mindenki láthatta. Ambrose nem veheti el az övet és nem teheti lényegessé, ugyanis ez Miz munkája. Nevethetünk Ambrose viccein, de a legnagyobb poén mindközül maga Dean Ambrose lesz.
Megérkezik Dean, aki úgy volt vele, hogy a múltheti trainwreck után nem látunk újabb Miz TV-t. Megdicséri Miz-t amiért ilyen ügyesen kitalálta róla a dolgokat, amikkel kapcsolatban teljes mértékben igazat ad. Ugyanakkor riválisa tudtára adja ha még nem lenne elég egyértelmű neki, hogy átverekedheti magát a testőrein, hogy aztán szétrúgja a valagát. Dean-nek jár a visszavágó, amivel élni szeretne most azonnal.
Slater is felbukkan, ugyanis nem is olyan rég megverte Miz-t, így úgy érzi, hogy jár neki a title shot.. Miz egyiküknek sem akarja megadni, így érkezik Angle.. A GM szeretné egyértelműsíteni Miz-zel, hogy ő diktálja a feltételeket. Akkor lép ringbe, mikor Kurt azt mondja. Miz a helyében inkább a személyes problémájára fektetné a hangsúlyt. Megvédi az övet, de csak vasárnap. Arra kíváncsi, hogy ki ellen kell tennie. Slater, vagy Ambrose? Angle kijelenti, hogy mindkettejükkel szemben. Ambrose vasárnap megkapja a visszavágóját, ma este viszont Slater kap esélyt az öv megszerzésére.

Heath Slater vs. The Miz (C) – IC Bajnoki övmérkőzés 
Hiába az elegáns öltözet; Miz-nek címmeccset kell vívni. Ha nehezen is, de sikerrel abszolválta – részben csatlósainak köszönhetően. Ambrose is beszállt a buliba, de újra pórul járt a túlerővel szemben.

Angle-höz ezúttal a RAW Tag Team Bajnokai érkeznek. Kurt elárulja nekik, hogy vasárnap egy 30 perces Iron-Man meccsen teszik majd kockára az öveket Hardyék ellen. A címvédők örülnek, Cesaro ráadésképp meccset akar ma estére. Angle Strowman-t javasolja, de a svájci inkább Bálorral küzdene meg a legutóbb történtek miatt.

Curt Hawkins vs. Seth Rollins 
Villámgyors győzelemmel csitította el kollégáját, Seth.
Rollins mikrofont fog, és Wyatt-hez szól. Aki azt állítja, hogy mindenütt ott van, de mikor harcra kerülhetne a sor hirtelen felszívódik. Rollins nem hagyja figyelmen kívül a hibáit, vétkeit, és a bűneit. Inkább átkarolja őket, ugyanis ők kovácsolták azzá az emberré, aki ma lehet. Ha Bray a hiúságáról akar beszélni, jobb ha elkezd aggódni a haragja miatt. A vasárnapot követően egyetlen kérdés marad; Bray egy férfi, vagy egy gyáva?

Joe és Lesnar egymástól elszeparált beszélgetése következik.
Joe kérdezni kezd Heyman-től, de Lesnar félbeszakítja, hisz nem Paul-lal folyik majd a harc vasárnap. Brock a Bajnok, nem pedig Joe. Brock lép a ringbe vasárnap Bajnokként, és ő is távozik így onnan.
Joe meglátása, hogy minden héten kiszakított egy darabot riválisából, aki nem tett ez ellen semmit.
Lesnar szerint Joe egyszerűen egy gyáva alak.
Joe-nak egyre inkább viszket a tenyere, miközben a címvédő tudomására adja, hogy ő a következő. Lefojtja, és megszerzi a Universal övet. Meg akarja találni Lesnar-t, hisz tudja, hogy az épületben van. Útnak indul, rá is akad a szobára, de a biztonságiak útját állják.

Neville vs. Mustafa Ali 
Könnyed győzelem a CW Bajnoktól.

Alexa interjú, amiben a Bajnok elmondja, hogy nem aggódik. Talán hagyta Sasha-t nyerni, hogy ezáltal hamis biztonságérzetet adjon neki. A győzelemhez erő és intelligencia szükséges. Ezen felül kijelenti, hogy senkit sem érdekel Banks véleménye.

Finn Bálor w/Hardy Boyz vs. Cesaro w/Sheamus & Elias Samson 
Cesaro szeretett volna visszavágni, de erre nem sok esélye mutatkozott.. A végjátékban kialakult kavarodásból Bálor jött ki jobban. Értékesítette a Coup de Grace-t, majd kopogtatta a svájcit.

Braun Strowman érkezik a főeseményre. Mikrofont fog és elmondja, hogy kevés dolgot szeret jobban, mint Reigns-t bántani. Ha megjelenik a Great Balls Of Fire-ön, ugyanúgy fogja elhagyni Dallas-t, mint a múltheti a RAW-ot: a mentőautó hátuljában.

Apollo Crews (with Titus O’Neil) vs. Braun Strowman
A nemrég apukává avanzsált Crews nem nagyon volt képes megnehezíteni Strowman dolgát. Viszonylag hamar villant a Running Powerslam, amit a kopogtatás követett.
Braun lerendezte Titus-t is, majd Apollo-t a mentőhöz cipelte és berakta a hátuljába. Jelezte a kocsinak, hogy indulhat, de a sofőr csak nem akaródzott..
Végül, Strowman legnagyobb megdöbbenésére Reigns támadott rá. Ezúttal a BigDog kerekedett felül, olyannyira, hogy a bunyó végén le-spearelte a stageről riválisát.

Folytatás vasárnap, egy minden bizonnyal érdekesnek ígérkező PPV-vel.

4 című bejegyzés “WWE RAW 2017. július 3. – Utoljára a Great Balls Of Fire előtt” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Maga az adáson érződött megint, hogy hétvégén PPV akkor valahogy éljük túl az adást. Apollo main eventben ez elmondja az adás fontosságát, bár meglepő módon ebből a semminek tűnő PPV-ből nagyon jó match cardot hoztak össze és a Joe – Lesnar illetve a Strowman – Reigns biztos hatalmasat fog szólni mindkettő. Második meccsen igazából tényleg 50-50% most Reigns nyerhet is akár, de bukhat is, hogy Strowman menjen akkor Lesnar ellen neki meg maradna akár a pletykált Taker (remélem nem) vagy akár Bálorral is megnéznék egy feudot, hogy ki is érdemelne igazából kihívói jogot. Aztán lassan jöhetne vissza HHH is, fel kéne már rázni valamivel újra egy picit az adásokat.

    Kedvelés

  2. MIZ-Angle szegmens tetszett…. jól odamondta neki a a Moneymaker… Strowman rúgása Apollóra meg hatalmas volt… Amúgy kicsit szenvedős adás volt számomra,főleg a múlt heti után. Miz-Dean meccs kimenetele? 1 Vs 3 (+Maryse) 😀 Strowman lehet nyer,s akkor lehet hármas meccs a Summerslamen… , Banks győzne? Cezaróék megtartják.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek