WWE RAW 2017. július 31. – Ultimátum

A RAW legújabb epizódja egy visszatekintéssel indít, amiben láthatjuk a múltheti eseményeket, melyek a mai Triple Threat-hez vezettek. Ezt követően a GM zenéje hangzik fel, s Kurt Angle már érkezik is hazai közönsége elé.

Angle először is köszönti a WWE Univerzum tagjait, majd egy hihetetlen műsort bocsát előre. Big Show összecsap Big Cass-szel, Jason Jordan a Miz TV vendége lesz, valamint láthatunk egy Triple Threat küzdelmet is Brock Lesnar Universal Bajnoki övének kihívói között.. Végül, de nem utolsó sorban szeretne megemlékezni arról, hogy ma 21 éve nyert aranyérmet az Olimpián. Nem is akárhogy: “with a broken freakin’ neck!”
Kurt elindulna kifelé, de ekkor felhangzik Lesnar zenéje. A Universal Bajnok és képviselője betrappolnak a ringbe, Heyman pedig mikrofont fog. Tudja, hogy mit művel Angle. Heyman látja a fondorlatot. Angle játszik, a végcél pedig, hogy lekerüljön Brock Lesnar-ról a Universal öv. Mi másért rakta volna őt Fatal 4 Way-be? Felsorolja a kihívókat, mindenkihez magasztaló jelzőket használva. (Joe-hoz nem annyira) Paul kapisgálja, hogy miért teszi ezt Kurt, és csodálja. Szerinte Vince követeli tőle, hogy szakítsa el Lesnar-tól az övet. Heyman előre látja, hogy a kihívók egységbe verődve iktatnák majd ki Lesnar-t, hogy aztán maguk között dőljön el a cím sorsa. Emlékeztet: Brock-nak nem kell se tust, se feladást elszenvednie ahhoz, hogy bukja az övet. Nevezzük hát át a show-t. SummerSlam 2017: Az este, ahol Brock Lesnar elveszíti az övet. Heyman-nek azonban bejelentése van, miszerint ha Lesnar elveszíti a címet – távozik a WWE-ből, és vele együtt távozik ő is. Mindazonáltal, ügyfele nem fogja elveszíteni a címet. Sem a megállíthatatlan Braun Strowman, sem az Undertaer-t nyugdíjazó Reigns, sem pedig a “cheap shot artist” Samoa Joe ellen. Az est végén esedékes bejelentés értelmében: a továbbra is uralkodó, címvédő, vitathatatlan Universal Bajnok: Brock Lesnar!

Hardy Boyz vs. Club – Tag Team mérkőzés 
Ezzel a csatával, egyikük vesszőfutása véget ért, másikuké pedig folytatódott. Hardyék szerezték meg a győzelmet a bombabiztosnak tűnő Twist of Fate & Swanton Bomb kombinációval, így a Club duója újabb vereséget könyvelhetett el.. A bejáratnál szóváltás, majd bunyó tört ki Hardyék és a Revival között. Kisvártatva becsatlakozott a Club is, de a dolgok érdemi részén mindez nem változtatott. A testvérpáros maradt talpon a jelenet végén.

Renee interjúvolja Ambrose-t a múlthéten történtekről. Megérkezik Rollins is, aki szerint mindez különleges, valódi, valamint már-már a régi időket éreztette. Dean kijelenti, hogy továbbra sem bízik Seth-ben, s a meccsük alatt is rajta tartotta a szemét. Utalva a győzelem utáni örömmámorára megjegyzi, hogy nem fordul elő még egyszer.

Rollins a Tag Team Bajnokokba botlik. Cesaro és Sheamus a saját kapcsolatukat, barátságukat fényezik amellett, hogy gúnyt űznek Seth-ből és provokálják. Rollins inkább a tettekre helyezi a hangsúlyt egy kihívás formájában, amit végül Sheamus fogad el.

Cedric Alexander, Rich Swann, Akira Tozawa vs. Tony Nese, TJ Perkins, Ariya Daivari – 6 fős Tag Team mérkőzés 
A Cruiserweightek csatáját a face trió nyerte, miután Tozawa győzelemre váltotta a sikeresen kiosztott Senton-t.

Következik a Miz TV, melynek nyitányán a házigazda a kellő gyülölet kiváltása érdekében kijelenti, hogy leírhatatlan, mennyire gyűlöli ezt a várost.
Lassan, de biztosan megérkezik aktuális vendége. Jordan-t az elmúlt hetekben lezajlott eseményekről kérdezi, majd a választ meg sem várva folytatja, miszerint életreszóló lehetőséget biztosít neki azáltal, hogy csatlakozhat a Miztourage-hoz. Miz egyengetni kívánja Jason karrierjét. A Szupersztár ezt visszautasítja, Miz pedig nem is csodálkozik, hisz mi szüksége is volna neki az ő segítségére, ha egyszer a GM az apja, aki mindent megad számára? Jordan cáfol. Beszélt Kurt-tel, és nem kért semmiben kedvezőbb bánásmódot. Minden amit elért annak köszönhető, hogy kiérdemelte, nem pedig azért, mert kézbe kapta. Miz-t nem érdekli a magyarázat, ugyanis egyrészt az a véleménye, hogy Jason naív, másrészt ez a biznisz fel fogja emészteni, azután pedig nemes egyszerűséggel kiköpi.. Jordan elmondja, hogy inkább ezt az utat választja, sem mint, hogy tásuljon Miz-zel. A Bajnok erre taktikát vált, és ócsárolni kezdi a Angle-t. Jordan figyelmezteti, hogy őt nyugodtan, de az apját ne vegye megint a szájára, máskülönben leveri rajta.
Axel és Dallas fenyegetően odaáll, de Miz eltolja őket, hogy aztán maga támadhasson. Jordan felkészült, és egy overhead belly-to-belly suplex-szel nekivágja őt a Miztourage-nak.

Roman mondja el backstage, hogy a ma este az üzenetküldésről szól. Még mindig itt van, dacára riválisai arra irányuló kísérletének, hogy eltakarítsák őt az útból. Lenyomta Undertaker-t, és ő az egyetlen, aki Lesnar-ral szemben is képes erre. Ma este megmutatja, hogy ki is ő valójában, a SummerSlam-ről pedig ő távozik Universal Bajnokként.

Seth Rollins vs. Sheamus w/Cesaro 
Cesaro természetesen megpróbált beavatkozni, Sheamus pedig előnyt szerezni ebből, de a dolog rosszult sűl el, s ennek köszönhetően Rollins egy fordítást követően kopogtatott.. Győzelmének azonban nem örülhetett sokáig, ugyanis a Tag Team Bajnokok kettő az egyben kezdték támadni. Lassacskán felbukkant Ambrose, ám a helyzet így sem javult. Sőt..

Joe is megszólal, mondván Roman az elért eredményeiről jártatja a száját. Ő 20 éven át altatott el embereket, hogy a WWE csúcsára kapaszkodhasson. Senki sincs, aki Joe-hoz hasonlóan volt képes dominálni Roman-t. Ami Braun-t illeti: beleütötte a dolgát Joe ügyébe, így ma megfizet neki. A SummerSlam-en történelmet ír, ma este pedig valaki aludni fog..

Wyatt a ringben. Mint mondja, nincs menekvés. Senkinek, kiváltképp Finn Bálor-nak nem. Az igazság az, hogy egyetlen halandó sem menekülhet a sötétségből. Nézz magadra, hisz az emberiség bilincse tart fogva. Megpróbálsz a bűneid mögé rejtőzni, s valami olyanná válni, ami nem te vagy. Nem rejtőzhetsz, mert ő lát. Ő Bray Wyatt, aki mindenütt jelen van. Ott van az árnyékban, amikor kiállsz és azt állítod, hogy a Bálor Club részese vagy. Fertőzött vagy a remény betegségével, és a hittel, hogy az életed különleges lehet. Ez a hétköznapi ember Finn Bálor, akitől rendkívüli dolgokat láthatsz. Bolond módjára ünnepelsz, mikor felemelkedik a hamvakon keresztül. Bray látja, hogy kicsoda Bálor valójában.
Hamarosan érkezik az érintett, egy kis fondorlattal. A Démont idéző zene beindul, de végül semmi extra. Bálor széttárt karokkal áll Bray mögött, majd mikor az támadna, egy rúgással leteríti. Egy újabbat oszt ki a kötelek között, majd még egyet, amitől riválisa átzuhan a kordonon.

Strowman szerint a legtöbb ember telefonjának billentyűzete mögé bújva próbálja rendezni a dolgokat. Ő inkább káoszt kelt és félresöpri az akadályokat. Azt, akkor, és azzal tesz, amit csak akar. Fájdalmat akar okozni Reigns-nek, Joe pedig csak bónusz. Azt tervezi, hogy elintézi riválisait, hogy aztán kizárólag Lesnar-nak szentelhesse a figyelmét.

Samoa Joe vs. Roman Reigns vs. Braun Strowman – Triple Threat mérkőzés 
A három úriember közül végül Roman volt, aki szavát betartva, elégedetten távozhatott. Kifektette Strowman-t, majd Joe-nak megadta a Spear-t, amit követően kopogtatott.

Kalisto vs Elias 
Könnyed győzelem a Driftertől.

Alexa-t kérdezik a SummerSlam-ről, de mintha nem tulajdonítani túl nagy jelentőséget a meccsnek. Magabiztos, hisz meglátása szerint ez ugyanaz a Bayley, akit a saját szülővárosában győzött le az övért. Ma estére nem jósol neki sok jót, mivel Sasha nincs itt, hogy kihúzza a pácból.

Bayley vs. Nia Jax 
A bajnoki cím első számú kihívója győzött, igaz csak kiszámolással. Alexa beavatkozása rosszul sült el, Nia pedig kénytelen megosztani a figyelmét. Ennek az lett az eredménye, hogy nekirohant vállal a póznának.

Big Show vs. Big Cass 
A meglehetősen furcsa főesemény nem hozott különösebb izgalmat. Győztese sem lett, miután Enzo felugrott Cass nyakába és püfölni kezdte. Mindez DQ-t ért, de Colin könnyedén lerázta magáról, majd egy rúgással kifektette egykori partnerét. Tovább gyötörte volna Show-t, de az óriás egy KO Punch kíséretében padlóztatta.

3 című bejegyzés “WWE RAW 2017. július 31. – Ultimátum” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. érdekes…
  Szerintem Brock most sem fog kikapni, de itt már nagyobb esély van rá, mint a gbof-n.
  Ha 1-1 elleni meccs lenne Reignssel, akkor nem lenne kérdés de így…
  Nemhiszem hogy többemberes meccsen vennék le róla az övet.
  És azt sem hiszem, hogy így írnák ki a storyból, hiszen elvileg hirdetve van a No Mercyn.

  Kedvelés

  1. pedig legkönnyebben lehetne új bajnok, Lesnar ereje nem csökkenne, ha nem őt kopogtatják…de majd meglátjuk….

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek